PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جواد خیابانی : من آنقدر آدم بی احساسی نیستم که مادرم فوت کرده باشد و بیایم سر کارم+فیلم

m.g.s.t.r
3rd January 2014, 05:33 PM
اتفاق تکان دهنده برای جواد خیابانی (http://www.tabnak.ir/fa/news/368600/%D8%A7%D8%AA%D9%81%D8%A7%D9%82-%D8%AA%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D9%87%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D8%AF-%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C)
مادر گزارشگر دیدار پرسپولیس و نفت دقایقی قبل از آغاز بازی درگذشت.

به گزارش تسنیم در اواسط نیمه دوم اسکوربورد ورزشگاه آزادی درگذشت مادر جواد خیابانی گزارشگر این بازی را تسلیت گفت. خیابانی پس از مشاهده این صحنه گفت: قرار نبود این موضوع اعلام شود.

مادر من دقایقی پیش از بازی درگذشت و بنا به وظیفه‌ام گزارش این مسابقه را برعهده گرفتم.
وی در حالی این جملات را می‌گفت که بغض گلویش را گرفته بود و صدایش می‌لرزید.

جواد خیابانی در پایان بازی پرسپولیس و نفت گفت: «من آنقدر آدم بی احساسی نیستم که مادرم فوت کرده باشد و بیایم سر کارم. توی مسیر (ورزشگاه) بودم که خبر (درگذشت مادر) به من داده شد و به هر حال ما دو جور زندگی می کنیم...»

این اتفاق تکان دهنده یکی از مصائب فعالیت در حوزه رسانه است که جواد خیابانی یکی از دشوارترین لحظاتش را تجربه کرد و از این حیث به جهت تعهد کاری اش باید از تقدیر کرد و برایش کلاه از سر برداشت.

«تابناک» به سهم خود، به جواد خیابانی که در سال‌های اخیر بیش از حد مورد تخریب‌های غیرمنصفانه قرار گرفته، درگذشت مادرش را تسلیت می‌گوید.

دانلود فیلم (http://cdn.tabnak.ir/files/fa/news/1392/10/13/328072_370.flv)

ab.bb
3rd January 2014, 06:02 PM
جواد خیابانی رو کسی تخریب نکرده. البته یه سری ترول براش ساختن که بیشتر شوخی با تکه کلامش هست.در کل گذارشگر خوبیه.

pegah*_
3rd January 2014, 08:02 PM
Didam baziro...khyliam narahat bud

m.g.s.t.r
4th January 2014, 11:45 AM
جواد خیابانی رو کسی تخریب نکرده. البته یه سری ترول براش ساختن که بیشتر شوخی با تکه کلامش هست.در کل گذارشگر خوبیه.

فکر کن من و شما دو روز جای ایشون باشیم و موقع سوار شدن تو اتوبوس و مترو یا تو بازار هی جک سوتی های ما را تعریف کنن!!چه شکلی میشیم؟؟[tafakor]

حسین متقی
4th January 2014, 12:58 PM
در هر صورت منکه از گذارشگریش خوشم میاد -خیلی جذابه - حالا خواسته یا ناخواسته یه جور لحن و جمله بندی کمدی داره
بالاخره مردم رو میخندونه - چه چیزی بهتر از شاد کردن مردم؟
هیچ میدونستید جواد خیابانی اولین کارش فروختن حله حوله تو استادیوم ازادی بوده؟
از دستفروشی به مجری فوتبال !! معلومه ادم سخت کوش و توانایی هست
خدا مادرشون رو رحمت کنه

m.g.s.t.r
4th January 2014, 01:35 PM
در هر صورت منکه از گذارشگریش خوشم میاد -خیلی جذابه - حالا خواسته یا ناخواسته یه جور لحن و جمله بندی کمدی داره
بالاخره مردم رو میخندونه - چه چیزی بهتر از شاد کردن مردم؟
هیچ میدونستید جواد خیابانی اولین کارش فروختن حله حوله تو استادیوم ازادی بوده؟
از دستفروشی به مجری فوتبال !! معلومه ادم سخت کوش و توانایی هست
خدا مادرشون رو رحمت کنه

دیروز هم خیلی پر انرژی گزارش کرد و اگر خودش نمیگفت کسی نمی فهمید که داغداره

ab.bb
4th January 2014, 02:06 PM
فکر کن من و شما دو روز جای ایشون باشیم و موقع سوار شدن تو اتوبوس و مترو یا تو بازار هی جک سوتی های ما را تعریف کنن!!چه شکلی میشیم؟؟[tafakor]

این جک و سوتی ها بخشی از کار رسانه ای هست.ضمنا تاجایی که توهین و تحقیر نباشه، مشکلی توی شوخی کردن نیست.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد