توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کیا...؟
parnian 80
1st January 2014, 02:45 PM
کیا از اینا دوس دارن؟
http://www.selakteb.com/uploads/1382172747374.jpg
Ronia
1st January 2014, 03:27 PM
پارسال مامانم کلی پر زرد الو خشک کرد که از بس شیرین و سفت بود هیچ کس تو خونه دوست نداشت و نخورده بودیم ،بازم پارسال یه شیشه رب انار گرفته بودیم که تقلبی بود و شکرک زده بود و نمیشد استفاده کرد،دیشب مامانم یه ایده داد که همون دیشب عملیش کردیم،رب انار را با یک آب جوش حل کرم و پر را ریختم توش بعد 15 دقیق گذاشتم با هم دیگه جوش خوردن و بعد که سرد شد............................................و ایییییییییییییی جاتون خالی sh_dokhtar22
الان از بس ترشه نمیشه خورد[nishkhand]
parnian 80
1st January 2014, 03:41 PM
پارسال مامانم کلی پر زرد الو خشک کرد که از بس شیرین و سفت بود هیچ کس تو خونه دوست نداشت و نخورده بودیم ،بازم پارسال یه شیشه رب انار گرفته بودیم که تقلبی بود و شکرک زده بود و نمیشد استفاده کرد،دیشب مامانم یه ایده داد که همون دیشب عملیش کردیم،رب انار را با یک آب جوش حل کرم و پر را ریختم توش بعد 15 دقیق گذاشتم با هم دیگه جوش خوردن و بعد که سرد شد............................................و ایییییییییییییی جاتون خالی sh_dokhtar22
الان از بس ترشه نمیشه خورد[nishkhand]
من براتون میخورمش[nishkhand]
چه ایده جالبی[shaad]
سیدپویا
1st January 2014, 03:49 PM
ای جوونی منم تو جوونیام خیلی از اینا دوست داشتم ولی دیگه ...........
اخ جوونی
نارون1
1st January 2014, 03:53 PM
وااااای من عاشق اینا هستم [alaghemand][esteghbal]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.