توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خواستگار دارم ولی پرده بکارتم را از دست داده ام ...
zoh_reh
30th December 2013, 01:31 PM
خواستگار دارم ولی پرده بکارتم را از دست داده ام ...
سلام. دختري هستم 26 ساله. به خاطر سکس با دوست پسرم، پرده بکارتم رو از دست داده ام.الان خواستگار دارم.اگر بريم آزمايش، بدبخت روزگار ميشم. خواهش مي كنم راهنماييم كنيد. چيكار كنم؟
خواهر محترم اعتماد شما به کارشناسان این مرکز را ارج نهاده و در ادامه به بررسی و پاسخ مساله شما می پردازیم.
طبعا شما پس از اين آسيب در وضعيت روحي نامناسبي قرار داريد، اما بهتر است قدري به خودتان آرامش دهيد تا بتوانيد بهترين تصميم را بگيريد، ما نيز دراين مسير شما را ياري مي كنيم و برای این کار از شیوه حل مساله استفاده می نماییم، در این شیوه ابتدا تمامی زوایای مساله مورد بررسی قرار می گیرد و هر راه حلی که امکان داشته باشد، مطرح می گردد، پس از آن فرد تصمیم گیرنده (شما) از میان راهکارهای ارائه شده، با توجه به شرایط و امکانات، بهترین راهکار یا راهکارها را انتخاب می نماید. بنابراین مطالعه دقیق و آگاهی از موارد ذیل، حتما شما را در تصمیم گیری بهتر و خروج از بن بست موجود، یاری خواهد داد :
1. قطع رابطه با فرد یا افرادی که در این ماجرا شریک بوده اند، اولین و مهمترین گام برای جبران گذشته، کاهش آسیب ها و ساختن آینده خواهد بود، چرا که با ادامه یافتن این روابط، هیچ تضمینی برای عدم تکرار رابطه جنسی وجود ندارد.
2. رابطه جنسی خارج از چارچوب خانواده یک رفتار غیر شرعی و یک گناه می باشد، که راه خروج از بار معنوی و روحی آن، توبه و بازگشت به سوی پرودگار است. پشیمانی شما از گذشته و عهد بستن با خدای غفار و کریم، برای عدم تکرار گذشته، مرهمی بر آلام روحی شما خواهد بود.
3. پس از چنین حوادثی باید جانب احتیاط را رعایت کرد، چرا که ممکن است فرد مذکور بخواهد دوباره با شما رابطه داشته باشد و یا اینکه با گفتن ماجرا به دیگران پای آنها را وسط کشیده و آنها نیز بخواهند با تهدید، شما رابطه داشته باشند، یا از شما اخاذی نمایند ... اما در چنین شرایطی وجود یک مرد، که محرم اسرار شما باشد و از شما حمایت نماید، می تواند همه ماجرا را ختم به خیر نماید و تنها مردی که این ویژگی ها را دارد، پدر شما می باشد. البته طبیعی است که گفتن این مساله به او بسیار سخت خواهد بود و چه بسا عکس العمل او آنقدر تند و خشن و سخت باشد که حتی فکر کردن به آن شما را به وحشت اندازد، اما پس از آنکه آتش غضب او فروکش نماید، او حامی خوبی برای شما خواهد بود. لبته اگر مطرح کردن این راز با پدرتان در حال حاضر برایتان امکان پذیر نمی باشد، این راهکار را درگوشه ذهنتان نگه دارید و اگر خدای ناکرده چنین موقعیتی برایتان پیش آمد، با اقدام به این راهکار مساله را حل نمایید. همچنین باید به این نکته نیز توجه داشت که این مساله باید در حد یک راز میان شما و او باقی بماند و حتی اگر گمان می کنید مادرتان فرد راز نگه داری نیست، او را در جریان قرار ندهید.
4. از دست دادن بکارت در اثر یک رابطه جنسی خارج از چارچوب خانواده، طبعا نام شما را از لیست دختران باکره و یا زنان ازدواج کرده، خارج می سازد و شما در حال حاضر نه یک دختر هستید و نه یک زن مطلقه و در چنین شرایطی طبعا از شانس ازدواج بسیار کمی برخوردار هستید؛ بنابراین بهترین کار در این شرایط این است که مردی که با شما رابطه جنسی داشته است را ترغیب به ازدواج با خود نمایید. چنین ازدواجی دو خروجی خواهد داشت، یا شما در کنار یکدیگر احساس خوشبختی خواهید داشت و زندگی را ادامه خواهید داد و یا اینکه به زودی طلاق خواهید گرفت. در هر دوصورت به نفع شما خواهد بود، چرا که یا زندگی مشترک خواهید داشت و یا اینکه پس از طلاق به عنوان یک زن مطلقه از احترام و جایگاه خاص خود برخوردار بوده و امکان ازدواج نیز خواهید داشت.
5. اما این امکان نیز وجود دارد که مرد مورد نظر ازدواج با شما را نپذیرد، در این صورت می توانید با تهدید کردن او به فاش ساختن ماجرا و اطلاع دادن به خانواده او یا خانواده خود، یا شکایت کردن، او را وادار به این ازدواج نمایید، حتی می توانید به او بگویید که این ازدواج می تواند یک ازدواج مصلحتی برای حفظ آبروی شما و خانواده تان باشد و قرار بگذارید که پس از مدتی، به صورت توافقی طلاق بگیرید. در این مورد به این نکات نیز توجه کنید: اول، این کار باید به سرعت صورت گیرد، بنابراین وعده هایی که او برای آینده می دهد را نپذیرید، دوم، به هیچ وجه با او قرار ملاقات نداشته باشید و تمام ارتباطاتتان با تلفن باشد، سوم، بهانه های او مبنی بر عدم آمادگی یا عدم رضایت خانواده اش یا تمام شدن تحصیلات، یا بیکار بودن یا ... را نپذیرید، چهارم، این کار هزینه مالی کمی دارد، یعنی او فقط باید همراه خانواده اش به خواستگاری شما بیاید و پس از مدتی طبق نظر خانواده ها و بدون مراسم، به عقد یکدیگر در آیید و اگر زندگی ممکن نشد، پس از چند ماه طلاق بگیرید.
6. مطلب دیگر در این رابطه، بحث ترمیم پرده بکارت مطرح می گردد، که ما جهت آگاهی شما این بحث را مورد بررسی قرار می دهیم:
- از لحاظ فقهی اکثر مراجع عظام تقلید این عمل را حرام می دانند و فقط برخی از مراجع می فرمایند اگر انجام این عمل برای دختر ضروری باشد، می تواند انجام دهد.
- از لحاظ قانونی این عمل جراحی مورد تایید قانون نمی باشد، بنابراین انجام این عمل هزینه مالی مشخصی نداشته و هر پزشکی طبق میل خود هزینه می گیرد و انجام این عمل نیز به صورت پنهانی صورت می گیرد.
- پزشکان متخصص و یا پزشک قانونی در شرایط خاص می توانند تشخیص دهند که پرده بکارت یک دختر ترمیم شده است.
7. در نهایت اگر شما امکان عمل کردن طبق هیچ یک از راهکارهای ارائه شده را ندارید، در این صورت بهترین کار این است که شما به زندگی روزمره و عادی خود بپردازید؛ تحصیل، هنر، روابط فامیلی، ... و هرگاه که خواستگاری برایتان آمد، با بررسی شرایط، نسبت به خواستگاری او پاسخ دهید. در این مورد نیز نکاتی مطرح می باشد :
- گفتن حقیقت، یعنی اینکه شما باکره نیستید، و اینکار لزومی ندارد.
- فردی که به دختر بودن و باکره بودن اهمیت زیادی می دهد و سوال می کند، طبعا مورد مناسبی برای شما نخواهد بود و بهتر است که با یک بهانه او را منصرف نمایید، اما اگر فردی، نسبت به مساله بکارت حساس نبود، بهتر است که به خواستگاری او پاسخ مثبت دهید.
- طبق نظر برخی از مراجع عظام تقلید، اگر عقد بر مبنای باکره بودن باشد، و شوهر پس از عقد بفهمد که دختر باکره نبوده است، شوهر حق فسخ عقد را دارد، اما اگر عقد بر مبنای بکارت نباشد، شوهر حق فسخ را ندارد.
- برخی از مراجع عظام تقلید، می فرمایند که اگر شوهر صریحا بگوید یا عقد صریحا بر باکره بودن دختر دلالت کند، در این صورت می توان گفت که عقد مبنی بر بکارت بوده و اگر این طور نباشد، عقد بر مبنای بکارت نمی باشد و شوهر حق فسخ ندارد (با توجه به متفاوت بودن نظر مراجع، شما در هر بخش از مساله باید نظر مرجع خودتان را از دفتر ایشان سوال نمایید).
8. به هر ترتیب اگر شما خواستگاری داشتید که با در نظر گرفتن شرایط به او پاسخ مثبت دادید، پس از آن در هر مرحله ای از مراحل خواستگاری تا ازدواج که احساس کردید، امور به گونه ای دارد پیش می رود که ممکن است ماجرا فاش شود، بهترین کار این است که بدون مطرح کردن ماجرا و با یک بهانه ازدواج را بر هم بزنید، چرا که به هر حال مطرح کردن یک گناه، تبعاتی منفی خواهد داشت، چرا که هم از لحاظ شرعی اعتراف به گناه در نزد غیر خدا صحیح نمی باشد و هم اینکه ممکن است، فرد مذکور پس از آگاهی از راز شما، بخواهد از شما سوء استفاده یا اخاذی نماید.
خواهر محترم، ما به عنوان مشاور شما، به صورت کلی جوانب مساله را مورد بررسی قرار داده ایم، پس از این، شما باید با دقت و تفکر، در آنچه که گفته شد، و در نظر گرفتن شرایط خاص خودتان، آداب و رسوم و عرف خانواده و شهرتان، بهترین شیوه را در پیش گیرید. البته فراموش نکنید که هميشه بهترين تصميم، راحت ترين تصميم نخواهد بود.
http://moshavereh.porsemani.ir/content/%D
سعیده ذوقی
26th January 2014, 04:33 PM
اولا زمانی که داشتی با دوست پسرت ... چرا به این فکر نیافتی ک بدبخت میشی
نصیحت1: برو دوست پسرتو خفت کن بهش بگو لوت می دمو از این حرفا در نهایت بگو باید پول بدی تا عمل کنم هیچوقت باهاش حرف ازدواجو نزدن اگه می خواستت اینکارو باهات نمیکرد.
نصیحت2: اگه اینکارنمی تونی انجام بدی باید بدونی دستور جدید از مقامات بالا برای پزشکی قانونی اومده که حتی اگه دختر پرده نداشت اعلام کنید که داره، می تونی دست پیشو بگیری یعنی زودتر با یه بزرگتر بری تا گواهی بگیری اینطوری می تونی با دکتر صحبت کنی به هر حال ادمه رباط که نیست.
"golbarg"
26th January 2014, 04:37 PM
نصیحت1: برو دوست پسرتو خفت کن بهش بگو لوت می دمو از این حرفا در نهایت بگو باید پول بدی تا عمل کنم هیچوقت باهاش حرف ازدواجو نزدن اگه می خواستت اینکارو باهات نمیکرد.
نصیحت2: اگه اینکارنمی تونی انجام بدی باید بدونی دستور جدید از مقامات بالا برای پزشکی قانونی اومده که حتی اگه دختر پرده نداشت اعلام کنید که داره، می تونی دست پیشو بگیری یعنی زودتر با یه بزرگتر بری تا گواهی بگیری اینطوری می تونی با دکتر صحبت کنی به هر حال ادمه رباط که نیست.
نصیحت دومت خیلی بی معنا بودش شرمنده ها سر پسر مردم کلاه بذاره که چی؟؟
سعیده ذوقی
26th January 2014, 04:40 PM
درخواست کمک کرد اوناهم راه حل بودن، به هرحال ما چه بپذیریم چه نپذیریم این اتفاقا می افته تعصبو بذار کنار درست نمیگم؟ منم از دروغ بدم میاد ولی اخرش همین کارو میکنه دیگه[nishkhand]
"golbarg"
26th January 2014, 04:40 PM
ولی به نظر من به اون اقایی که اومده خواستگاریش به طور خصوصی بیان کنه
لازم نیست بگی بخاطر رابط با دوست پسرت یا هرچی بگو یه حادثه پرشی چیزی نمیدونم
دیگه اقایون امروزی درکش بهتر شده
البته عذر میخوام چنین حرفی میزنم این حرفم شامل همه اقایون نمیشه اما بنظرم همون که خواستگاری شما اومده مگه کیه اونم خودش یکی مث دوست
پسر شماست
این همیشه برام سوال که مردای ایرانی همیشه اونی که خودشون انتخاب میکنن نمیگیرن حالا چرا الله اعلم[tafakor]
سعیده ذوقی
26th January 2014, 06:02 PM
ولی به نظر من به اون اقایی که اومده خواستگاریش به طور خصوصی بیان کنه
لازم نیست بگی بخاطر رابط با دوست پسرت یا هرچی بگو یه حادثه پرشی چیزی نمیدونم
دیگه اقایون امروزی درکش بهتر شده
البته عذر میخوام چنین حرفی میزنم این حرفم شامل همه اقایون نمیشه اما بنظرم همون که خواستگاری شما اومده مگه کیه اونم خودش یکی مث دوست
پسر شماست
این همیشه برام سوال که مردای ایرانی همیشه اونی که خودشون انتخاب میکنن نمیگیرن حالا چرا الله اعلم[tafakor]
خوب اینم میشه دروغ چه فرقی میکنه؟
مردای ایرانی از یه دختر خوششون میاد اول امتحانش میکنن اگه املی رفتار کنه خوششون میاد ازش.
محسن مهابادی زاده
26th January 2014, 06:10 PM
دوباره دارید کم لطفی میکنید و همه رو با یک چوب تنبیه میکنید...بهتر نیست یه عده رو فاکتور بگیرید؟؟؟؟!!!!
سعیده ذوقی
26th January 2014, 06:21 PM
دوباره دارید کم لطفی میکنید و همه رو با یک چوب تنبیه میکنید...بهتر نیست یه عده رو فاکتور بگیرید؟؟؟؟!!!!
حق با شماست من خیلی بدبینم،
البته بدبینی شرط زندگی در دنیای... هست.
M@hdi42
26th January 2014, 06:33 PM
سلام
چنین دختری بهتر است با پسرهای هرزه ای مثل خودش ازدواج کند. کبوتر با کبوتر باز با باز
اگر ادم سالمی نیست انتظار خیلی خنده داریه که با یک ادم سالم ازدواج کنه وتلاش برای این امر از خود کار تمسخر آمیز تر است
نمیفهمم چه روزگاریه که دختر خانمهایی از این دست تا وقت شور جوونی درشون هست کسی رو جز دوست پسرهاشون به رسمیت نمیشناسن اما زمان ازدواج باید پسرهای سالم و خوب جور ازدواج با اینا روبکشن
موفق باشید[golrooz]
تووت فرنگی
26th January 2014, 06:40 PM
سلام
چنین دختری بهتر است با پسرهای هرزه ای مثل خودش ازدواج کند. کبوتر با کبوتر باز با باز
اگر ادم سالمی نیست انتظار خیلی خنده داریه که با یک ادم سالم ازدواج کنه وتلاش برای این امر از خود کار تمسخر آمیز تر است
نمیفهمم چه روزگاریه که دختر خانمهایی از این دست تا وقت شور جوونی درشون هست کسی رو جز دوست پسرهاشون به رسمیت نمیشناسن اما زمان ازدواج باید پسرهای سالم و خوب جور ازدواج با اینا روبکشن
موفق باشید[golrooz]
حضرت علی (ع) می فرمایند : اگر کسی رو دیدی شب گناه کرد صبح به چشم گناهکار بهش نگاه نکنید شاید توبه کرده باشه .. .
هرزه واژه زیبایی نیست . . .
midvife
26th January 2014, 06:40 PM
اعتراف به اشتباه خودش یه ارزشه .....
بهتره از اول همه چیزو بگه چون به هر جال اون اقا خودش میفهمه
و یکی از دوستان گفتمن که که بره عمل کنه این خانم باید اینجا بگم که عمل ترمیم پرده بکارت فقط پول اضافه خرج کردنه چون اصلا این پرده قابلیت ترمیم نداره حالا به طریقی هم ترمیم بشه به راحتی قابل تشخیصه حتی برای یک فرد عادی
پزشک و پزشکی قانونی که جای خودش رو داره
پس با صداقت از اول بره جلو بهتره.
M@hdi42
26th January 2014, 06:58 PM
حضرت علی (ع) می فرمایند : اگر کسی رو دیدی شب گناه کرد صبح به چشم گناهکار بهش نگاه نکنید شاید توبه کرده باشه .. .
هرزه واژه زیبایی نیست . . .
ممنون جمله زیبایی بود[golrooz]
ولی مصداقی در این مورد نداره. زنا موضوع جدائیست که نمیخوام اینجا تشریح کنم وگرنه میشه ساعت ها بحث کرد. اینم عرض کنم خدمتتون واژه "هرزه" یک اصطلاح کاملا مودبانه است و مترادف مناسبی نداره که استفاده کنم
yas-90
26th January 2014, 07:06 PM
سلام
درمورد ترمیم بکارت کاملا با midwife عزیز موافقم....برای پزشکی قانونی تشخیص یک رابطه ساده که حتی فقط آسیب بزنه و پارگی نداشته باشه هم خیلی راحته چه برسه به ترمیم
درمورد صداقت.....صداقت اصل مهمی برای شروع زندگیه....ولی گفتن مطلبی اینچنینی همون اول رو اصلا درست نمیدونم..... شاید اصلا فرد مورد نظر کیس مناسبی برای زندگی نباشه پس صداقت در اول راه اونم برای فردی که معلوم نیست واقعا همسفر زندگی باشه درست نیست..... این صداقت در اول کار دو ایراد رو خواهد داشت:
یکی اینکه فرد همونجور که گفتم شاید اصلا کیس مناسبی نباشه برای زندگی آینده و با یکی دوجلسه حرف زدن هم خانم متوجه بشن پس نیازی نیست که از مسائل شخصی خودشون بقیه رو آگاه کنن
مورد دوم هم اینکه نگفتن این مسئله در اول کار میتونه به طرف مقابل مهلتی برای شناخت خودش بده......شاید این مسئله برای یک فردی مهم باشه اما از اونجایی که این خانم معیار مورد نظرش رو برای زندگی داره وقتی درمورد ظهار پشیمونی خانم هم بشنوه ممکنه ایشون رو برای زندگی آینده شون انتخاب کنن
و البته گفتن حقیقت هم نباید خیلی با تاخیر انجام بشه :
مشکلی که وجود داره اینه که وقتی درمورد مناسب بودن فرد بعد از مدتی اطمینان پیدا کردن قبل از قوی شدن روابط احساسی بینشون بهتره حقیقت رو بگن چون ممکنه طرف مقابل نخواد چنین شرایطی رو بپذیره اونموقع این خانم ضربه احساسی بدی میخوره و حتی ممکنه در همین مورد طرف مقابلشون هم ضربه احساسی بخوره و حتی دچار بی اعتمادی هم بشه
البته اینها نظرات شخصی هستن .......و در دست تعمیر می باشند[cheshmak]
سعیده ذوقی
26th January 2014, 08:12 PM
موفق باشید[golrooz][/QUOTE]
من کهه کار اونو تایید نکردم فقط به درخواست راهنمایی جواب دادم، باید به اینم فکرر کرد دختره گول پسره رو خورده اگه پسر خوب باشه که دست به این کار نمیزنه.
من هرزه نیستم اگر پشت شمشادها ، گذاشتم مرا ببوسی
خواستم بدانی آنقدر حس دوست داشتنت قوی بود
که از تمام اعتقاداتم گذشتم
و تو پشت سرم به همه گفتی : - چقدر هرزه بود ، تنش می خارید .
دیگر با هیچ بره ای دوست نخواهم شد ، همه ی بره ها روزی گرگ می شوند…
"golbarg"
26th January 2014, 09:12 PM
میدونید چی جالب تو کشورای خارجی ملاک چیز دیگست اماهمیشه مزخرف ترین چیزا دارای ارزشه
اینو دوستانه بگم اگه پسری دنبال دختر افتاب مهتاب ندیده ای اگه دختری دنبال پسر دختر ندیده ای باید بگم برعکسشو خداتو دامنتون میذاره
توزندگی فقط فقط اخلاق اخلاق اخلاق اخلاق میمونه نه اینکه دختر بودزنت شده یا نه..................
"golbarg"
26th January 2014, 09:16 PM
خوب اینم میشه دروغ چه فرقی میکنه؟
مردای ایرانی از یه دختر خوششون میاد اول امتحانش میکنن اگه املی رفتار کنه خوششون میاد ازش.
فرقش اینه هیچ وقت خرابکاری اقایون تو چشم مردم نمیاد اما خانم ها چرا تا دلت بخواد نکردشم مردم پیشاپیش برات بیان میکنن
نه عزیزم به املی غیر املی نیست بستگی به دوطرف داره
midvife
26th January 2014, 09:48 PM
میدونید چی جالب تو کشورای خارجی ملاک چیز دیگست اماهمیشه مزخرف ترین چیزا دارای ارزشه
اینو دوستانه بگم اگه پسری دنبال دختر افتاب مهتاب ندیده ای اگه دختری دنبال پسر دختر ندیده ای باید بگم برعکسشو خداتو دامنتون میذاره
توزندگی فقط فقط اخلاق اخلاق اخلاق اخلاق میمونه نه اینکه دختر بودزنت شده یا نه..................
پرده بکارت / هايمن،Hymen، به زبان لاتين برگرفته از نام خداي عروسي در فرهنگ يوناني يا رومي است.
همواره در طول تاريخ اسطوره هايي در زمينه با اين بخش از بدن زن و ارتباط آن با عفت و پاکدامني او در تمدن هاي گوناگون ، بعنوان نمونه در کشورهاي عربي، ايران، آفريقا و حتي ميان گروهي از مردمان استراليايي (مردم يونگا) رايج بوده و هنوز هم مي باشد.
تو کشو رهای دیگه هم ملاک همینه فقط اونا فرهنگ و درک درست از رابطه ها رو دارن
m.g.s.t.r
26th January 2014, 09:58 PM
ملاک کشورهای خارجی با اینجا 180 درجه متفاوته
تو yahoo answer یکی سوال کرده بود که من هنوز باکره م و از دوست پسرم خجالت میکشم و چجوری اینو remove کنم
فقط باید در چارچوب ارزشهای فرهنگ خودمون بحث کنیم.
negar1372
26th January 2014, 10:03 PM
ممنون جمله زیبایی بود[golrooz]
ولی مصداقی در این مورد نداره. زنا موضوع جدائیست که نمیخوام اینجا تشریح کنم وگرنه میشه ساعت ها بحث کرد. اینم عرض کنم خدمتتون واژه "هرزه" یک اصطلاح کاملا مودبانه است و مترادف مناسبی نداره که استفاده کنم
بعد به پسرایی که اینکارو میکنند چی میگن؟[tafakor]
AaZaAdeh
26th January 2014, 10:06 PM
تو فرهنگ ما رعایت و حفظ این نکته خودش یجور اخلاقه [cheshmak] بهتره زیاد open mind نباشیم....چون این چیزا نشونش نیست...
اخلاق رو کاملا موافقممممممممممم...اما نه فقط اخلاق...
M@hdi42
26th January 2014, 10:26 PM
بعد به پسرایی که اینکارو میکنند چی میگن؟[tafakor]
علیک السلام
خوب دقت نکردین به نوشتار من:
موفق باشید
مجتبی کیا
26th January 2014, 10:39 PM
اعتراف به اشتباه خودش یه ارزشه .....
با عرض سلام خدمت شما ..... این چنین اشتباهی طبعا صدمات جبران ناپذیری به این خانم وارد خواهد کرد ..... اگر به این نکته توجه داشته باشیم که هر چیز در این دنیا حسابی دارد ، قطعا این بی حساب و کتاب بودن هزینه هایی برای این خانم به همراه خواهد داشت . بنده با شما مخالفم از این بابت که آیا اگر این مسئله به وجود نمی آمد، آیا این خانم جرات و توان گفتن این مشکل را داشت یا خیر ؟ با اینکه معتقدم نباید به خاطر این اشتباه زندگی این دختر تباه شود ،اما در این جامعه (به لحاظ شرعی و عرفی) یکی از سخترین موارد برایشان پیش آمده ..... ضمنا نباید از نامردی و نامردمی آن شخصی که این کار را با ایشان انجام داده به راحتی گذشت ..... آخر صحبتم هم این رو اضافه کنم که (تو بد شرایط اجتماعی و فرهنگی داریم زندگی می کنیم و این به هیچ وجه ارزشمند نیست / مردن و زنده بودن تو این روزگار ناملایم و خشن اصلا فرقی با هم نداره !!!!!)
midvife
26th January 2014, 10:58 PM
با عرض سلام خدمت شما ..... این چنین اشتباهی طبعا صدمات جبران ناپذیری به این خانم وارد خواهد کرد ..... اگر به این نکته توجه داشته باشیم که هر چیز در این دنیا حسابی دارد ، قطعا این بی حساب و کتاب بودن هزینه هایی برای این خانم به همراه خواهد داشت . بنده با شما مخالفم از این بابت که آیا اگر این مسئله به وجود نمی آمد، آیا این خانم جرات و توان گفتن این مشکل را داشت یا خیر ؟ با اینکه معتقدم نباید به خاطر این اشتباه زندگی این دختر تباه شود ،اما در این جامعه (به لحاظ شرعی و عرفی) یکی از سخترین موارد برایشان پیش آمده ..... ضمنا نباید از نامردی و نامردمی آن شخصی که این کار را با ایشان انجام داده به راحتی گذشت ..... آخر صحبتم هم این رو اضافه کنم که (تو بد شرایط اجتماعی و فرهنگی داریم زندگی می کنیم و این به هیچ وجه ارزشمند نیست / مردن و زنده بودن تو این روزگار ناملایم و خشن اصلا فرقی با هم نداره !!!!!)
صدمات به این خانم با این کارش قبلا بهش وارد شده ولی این موضوع به اشتباهش اعتراف نکنه یا پی نبره خب صحیح نیس
خب شرایط بد اجتماعی رو ما بوجود می اریم با رفتارها و تصمیمات درست
تووت فرنگی
26th January 2014, 11:00 PM
علیک السلامخوب دقت نکردین به نوشتار من:موفق باشیدانسان یک لحظہ وسوسہ می شہ و یک خبطی میکنہ !! اما مھم تر از اون اینکہ ھمہ در لغزشن !! مغرور شدن ب خود زیاد قشنگ نیست ! والا کسی ھم کہ بہ ھر عملی تن می دھ تنہا خودش مقصر نیست ! از خانوادھ بگیر تا جامعہ ھمہ مسئولن ! شما ی نگاھ ب وضع جامعہ بندازید میبینید کہ چقدر روابط نامشروع زیاد شدھ! آدم باید از گناھ متنفر باشہ نہ گناھکار !! توو این زمونہ با این وجدان آقایون ھر دختری باید مراقب خودش باشہ وگرنہ طرد می شہ !چون ھمہ میندازن گردن خانوما ! من راھ کاری نمی دونم ، فقط می دونم خداوند خیلی بزرگن .
zoh_reh
26th January 2014, 11:02 PM
سلام
موفق باشید[golrooz]
سلام آقا مهدی
چرا اکثرا اینجوری فکر میکنن؟
وقتی کسیکه خودش پشیمون میشه، علاوه بر پشیمونی دیگه تکرار نمیکنه و دنبال راه درست زندگی کردنه،
اینجا خدا از گناهش میگذره، فرشته و ملائکه همه چیزو از یاد میبرن اونوقت چرا ما بنده های خدا اینجور رفتار میکنیم،
اگه از نظر شرعی بگین که خدا گذشت کرده، اگه از نظر اخلاقی بگین که حالا این خانم به قول شما زنا کرده بقیه کار بدتر از زنا انجام میدن و میدیم (غیبت) بی خیال از کنارش می گذریم،
به نظر من اینقدر تند رفتن و راه رو برای دیگران بستن صحیح نیست.
ضمنا همون مشاوره هایی که تو این تاپیک داده شده بهترین راهکاره، کسیکه همچین چیزی رو معضل میدونه و راهنمایی میخواد خب باید بهش فرصت زندگی بهتر داده بشه، نه اینکه پلهای پس و پیش زندگیشو از بین برد.
M@hdi42
26th January 2014, 11:12 PM
انسان یک لحظہ وسوسہ می شہ و یک خبطی میکنہ !! اما مھم تر از اون اینکہ ھمہ در لغزشن !! مغرور شدن ب خود زیاد قشنگ نیست ! والا کسی ھم کہ بہ ھر عملی تن می دھ تنہا خودش مقصر نیست ! از خانوادھ بگیر تا جامعہ ھمہ مسئولن ! شما ی نگاھ ب وضع جامعہ بندازید میبینید کہ چقدر روابط نامشروع زیاد شدھ! آدم باید از گناھ متنفر باشہ نہ گناھکار !! توو این زمونہ با این وجدان آقایون ھر دختری باید مراقب خودش باشہ وگرنہ طرد می شہ !چون ھمہ میندازن گردن خانوما ! من راھ کاری نمی دونم ، فقط می دونم خداوند خیلی بزرگن .
ببین نیلوفر خانوم بحث خطا نیست. بحث یک لحظه هم نیست. یک مقدار سعیم بر اینه وارد مسائل جنسی نشم چون مطمئنا تو فضای عمومی سایت فرصت مانور دادن رو جزئیات این مسئله نیست اما اینو بگم منظور بنده این هست که هر کسی راهی رو انتخاب میکنه باید تا اخر عواقبش رو بپذیره. این دنیا بازی کامپیوتری نیست که هربار که گیم اور میشیم فرصت زندگی مجدد داشته باشیم. عواقب همیشه ثبت میشن وقابل پاک شدن نیستن. منتها میشه راه زندگیشو باز کرد اما نه با دروغ. توبه کردن با دروغ میسره؟ حق الناس چی؟ خدا ببخشه کافیه؟ حالا در ازدواج فقط دختر نقش نداره وپسر هم در این موضوع هست. حال به نظر شما اون پسر که خودشو حفظ کرده (فقط این دسته از پسرا منظورم هست نه بقیه) و خیلی جاها که میتونسته فلان کارو بکنه نکرده حقشه با کسی ازدواج کنه که همین اول زندگی داره بهش دروغ میگه؟ بحث فقط رابطه نیست. بحث دروغیه که گفته میشه. حال دو راه حل به نظرم می رسه:
یا اون دختر با کسی ازدواج کنه که در قید این حرفا و باکرگی و... نباشه یا اینکه اینو قبول کنه که همون اول صادقانه به پسر ماجرا رو بگه تا پسرهم بتونه تصمیم بگیره با زندگیش چیکار کنه
موفق باشی[golrooz]
تووت فرنگی
26th January 2014, 11:12 PM
نوشتہ ای رو از درد و دل ھای یک دختری در وبلاگشون می خوندم کہ دختر خانومی در دانشگاھ بھشون درخاست دوستی می شہ از طرف پسری و این خانوم قبول نمی کنن ! این آقا پسر با یک دوست دیگشون این خانوم رو در راھ خونہ می دزدند و بھشون تجاوز می کنن. بعد ھا یک شرایط خیلی خوب برای دختر خانوم برای ازدواج پیش می آد اما وقتی حقیقت رو بہ خواستگارشون میگن قبول نمی کنہ!و بعد ھا ھم اون پسرھ کہ دخترھ رو دزدیدھ تو جادھ فجیعانہ تصادف می کنہ و فوت می شہ ! یعنی حالا باید زندگی این خانوم تباھ بشہ؟؟؟ متاسفانہ توی یک کشور اسلامی (!) انقدر تجاوز زیاد شدھ کہ دیگہ بہ خودشون حتی بہ خانوم ھای متاھل ھم اجازھ دست درازی می دن !
M@hdi42
26th January 2014, 11:17 PM
سلام آقا مهدی
چرا اکثرا اینجوری فکر میکنن؟
وقتی کسیکه خودش پشیمون میشه، علاوه بر پشیمونی دیگه تکرار نمیکنه و دنبال راه درست زندگی کردنه،
اینجا خدا از گناهش میگذره، فرشته و ملائکه همه چیزو از یاد میبرن اونوقت چرا ما بنده های خدا اینجور رفتار میکنیم،
اگه از نظر شرعی بگین که خدا گذشت کرده، اگه از نظر اخلاقی بگین که حالا این خانم به قول شما زنا کرده بقیه کار بدتر از زنا انجام میدن و میدیم (غیبت) بی خیال از کنارش می گذریم،
به نظر من اینقدر تند رفتن و راه رو برای دیگران بستن صحیح نیست.
ضمنا همون مشاوره هایی که تو این تاپیک داده شده بهترین راهکاره، کسیکه همچین چیزی رو معضل میدونه و راهنمایی میخواد خب باید بهش فرصت زندگی بهتر داده بشه، نه اینکه پلهای پس و پیش زندگیشو از بین برد.
سلام زهره خانم. خوبین انشالله؟
ببین زهره خانم اینکه خدا بخشیده میشه حق الله. واینکه بنده ببخشه میشه حق الناس. واین دو جدا هستند
معتقدم که راه توبه دروغ گفتن نیست همونجور که در تاپیک گفته شده اصل قضیه یعنی ترمیم بکارت عین دروغ هست هم به خدا هم به بنده
دو راه رو پیشنهاد میدم که هم شرعیه هم انسانی:
یا اصولا همونطور که گفتم باید با کسی ازدواج کنه که در قید این مسائل نباشه
دوم اینکه با پذیرفتن عواقب و اینکه شاید فرصت ازدواج از دست بره راست و پوست کنده به پسر ماجرا رو بگه (که بعیده)
ببینید راه توبه کردن "دروغ " نیست. کسی که توبه میکنه نمیتونه با توبه در پیشگاه حق بیاد حق یک بنده سالم رو بخوره .
کاری به جماعت گنا کرده نداریم اما یک پسر که ده ها بار بهش شماره دادن و پاره کرده و اهل اینکارا نبوده به امید اینکه همسری مثل خودش پاک براش پیدا بشه حقشه خیلی راحت این دختر رو بهش بندازیم؟ (عین این عبارت)
"راه توبه دروغ نیست"
M@hdi42
26th January 2014, 11:20 PM
نوشتہ ای رو از درد و دل ھای یک دختری در وبلاگشون می خوندم کہ دختر خانومی در دانشگاھ بھشون درخاست دوستی می شہ از طرف پسری و این خانوم قبول نمی کنن ! این آقا پسر با یک دوست دیگشون این خانوم رو در راھ خونہ می دزدند و بھشون تجاوز می کنن. بعد ھا یک شرایط خیلی خوب برای دختر خانوم برای ازدواج پیش می آد اما وقتی حقیقت رو بہ خواستگارشون میگن قبول نمی کنہ!و بعد ھا ھم اون پسرھ کہ دخترھ رو دزدیدھ تو جادھ فجیعانہ تصادف می کنہ و فوت می شہ ! یعنی حالا باید زندگی این خانوم تباھ بشہ؟؟؟ متاسفانہ توی یک کشور اسلامی (!) انقدر تجاوز زیاد شدھ کہ دیگہ بہ خودشون حتی بہ خانوم ھای متاھل ھم اجازھ دست درازی می دن !
نیلوفر خانم دارین یک مقدار بد برداشت میکنین
حتی دخترانی هستن که در حین ورزش براشون این مشکل پیش میاد. این بحث با بحث دخترایی که عمدا به دنبال یک سری مسائل هستن متفاوته.
در تجاوز و.... مقصر دختر نیست چون حق انتخابی وجود نداره و باید زیر پروبال این دختر خانم رو گرفت تا به اغوش جامعه برگرده[golrooz]
zoh_reh
26th January 2014, 11:26 PM
سلام زهره خانم. خوبین انشالله؟
ببین زهره خانم اینکه خدا بخشیده میشه حق الله. واینکه بنده ببخشه میشه حق الناس. واین دو جدا هستند
معتقدم که راه توبه دروغ گفتن نیست همونجور که در تاپیک گفته شده اصل قضیه یعنی ترمیم بکارت عین دروغ هست هم به خدا هم به بنده
دو راه رو پیشنهاد میدم که هم شرعیه هم انسانی:
یا اصولا همونطور که گفتم باید با کسی ازدواج کنه که در قید این مسائل نباشه
دوم اینکه با پذیرفتن عواقب و اینکه شاید فرصت ازدواج از دست بره راست و پوست کنده به پسر ماجرا رو بگه (که بعیده)
ببینید راه توبه کردن "دروغ " نیست. کسی که توبه میکنه نمیتونه با توبه در پیشگاه حق بیاد حق یک بنده سالم رو بخوره .
کاری به جماعت گنا کرده نداریم اما یک پسر که ده ها بار بهش شماره دادن و پاره کرده و اهل اینکارا نبوده به امید اینکه همسری مثل خودش پاک براش پیدا بشه حقشه خیلی راحت این دختر رو بهش بندازیم؟ (عین این عبارت)
"راه توبه دروغ نیست"
من بحثم سر دروغ و افشاء این قضیه و اینا نیست،(لزومی نداره گفته بشه)
منظورم سر اینه که این آدم حق حیات داره ، مثل بقیه آدمایی که احیانا راههایی رو به خطا رفته ان (خطاهای دیگه)و الان برگشته ان دارن زندگی میکنن.
چه حق الناسی؟ گذشته این آدم چه ربطی به حالش داره که پسری که قراره شوهرش بشه باید اونو ببخشه یا نه؟
آره این قبوله که باید شخصی که میره سمت ازدواج و خواستگاری همه جوانبو بسنجه تحقیقات کافی انجام بشه، بعد که شرایط پذیرفته شده هست چه لزومی داره بخواد گذشته دختر رو زیرو ور کنه؟
M@hdi42
26th January 2014, 11:38 PM
من بحثم سر دروغ و افشاء این قضیه و اینا نیست،(لزومی نداره گفته بشه)
منظورم سر اینه که این آدم حق حیات داره ، مثل بقیه آدمایی که احیانا راههایی رو به خطا رفته ان (خطاهای دیگه)و الان برگشته ان دارن زندگی میکنن.
چه حق الناسی؟ گذشته این آدم چه ربطی به حالش داره که پسری که قراره شوهرش بشه باید اونو ببخشه یا نه؟
آره این قبوله که باید شخصی که میره سمت ازدواج و خواستگاری همه جوانبو بسنجه تحقیقات کافی انجام بشه، بعد که شرایط پذیرفته شده هست چه لزومی داره بخواد گذشته دختر رو زیرو ور کنه؟
خب ببین زهره خانوم . یه سری چیزا برای برخی ارزش محسوب میشه برای یه سری خیر
برای خیلیها که سالم بودن مهمه که طرف مقابل هم سالم بوده باشه. این که میگین "چه لزومی داره بخواد گذشته دختر رو زیرو ور کنه؟" اتفاقا خیلی لازمه که بدونیم چقدر دختر حیا وحجب داشته و داره. میتونین به من تضمین بدین کسی که حاظر نشده برای همسر ایندش خودشو حفظ کنه و تن بده به تمایلات وغرایزش , میتونه اینکارو تکرار نکنه؟ شاید یک ماه همسرش به ماموریت کاری رفت ونتونست نیاز ها رو براورده کنه. میتونین تضمین بدین ایشون بازم نرن برای ارضای غرایز تن به زنا بدن؟
خطا قابل بخشش هست در صورتی که بخشنده رو درست انتخاب کرده باشیم. وقتی پسری 50 میلیون خرج مراسم عروسیش میکنه ویا مهریه های سنگین رو به جون میخره . خونواده دخترش ازشون ماشین میخوان خونه میخوان . هزاران منت و..... میزارن رو سر پسر انتظار نداشته باشین یک ادم سست عنصر رو انتخاب کنه[golrooz]
نکته ای رو عرض کنم واینکه مقصود دختران بنده خدایی نیست که از سر یک حادثه به این موضوع دچار شدن. حوادث ورزشی - تجاوز و..... . بلکه اونایی که از سر هوس (جدیدا مد شده هرکسی بر سر شهوت خودش دختری خودشو از دست داد میگه فریب خوردم . نفهمیدم. متوجه نبودم و ....) و... اینکارو کردن. پس بحث ها قاطی نشن لطفا[golrooz]
معمار حانیه
26th January 2014, 11:56 PM
این کار از اولش اشتباه بوده... اما حالا پشیمون شدی.. پس بهترین راه اینه.. که به یک کسی بگی که واقعا میتونه مردانه درکت کنه... و اگرم کتکت زد وفوش بارونتم کرد بفهمی از روی دوست داشتنت بوده وبس... که کسی جز پدر نباشد چنین شرایطی نداره...
پدر عزیز اگر بفهمه بهتر میتونه کمکت کنه... سخته ..وحشت ناک... اما یک مثال میزنم.. مثلا خواستگارت درکت کرد... اگر یهو به خانواده ات گفت جی؟؟؟؟
از زبون دیگران بشنون بهتره یا خودت؟؟؟؟
نمیدونم... اما امیدوارم. دخترای ساده گول... پسرای .....باز نخورن..... البته خداییش اشتباهم کردی اخه.. قبل ازدواج کدوم ادم عاقل به پسر اعتماد باید کنه اونم در این حد؟؟؟؟؟؟
یکی من اروم کنه.. عصابم رفته رو 150000000 اخه چرا ما انقدر زود گول میخوریممممممممممممممممممم ممممممممممممممم
تووت فرنگی
27th January 2014, 12:07 PM
خب ببین زهره خانوم . یه سری چیزا برای برخی ارزش محسوب میشه برای یه سری خیر برای خیلیها که سالم بودن مهمه که طرف مقابل هم سالم بوده باشه. این که میگین "چه لزومی داره بخواد گذشته دختر رو زیرو ور کنه؟" اتفاقا خیلی لازمه که بدونیم چقدر دختر حیا وحجب داشته و داره. میتونین به من تضمین بدین کسی که حاظر نشده برای همسر ایندش خودشو حفظ کنه و تن بده به تمایلات وغرایزش , میتونه اینکارو تکرار نکنه؟ شاید یک ماه همسرش به ماموریت کاری رفت ونتونست نیاز ها رو براورده کنه. میتونین تضمین بدین ایشون بازم نرن برای ارضای غرایز تن به زنا بدن؟ خطا قابل بخشش هست در صورتی که بخشنده رو درست انتخاب کرده باشیم. وقتی پسری 50 میلیون خرج مراسم عروسیش میکنه ویا مهریه های سنگین رو به جون میخره . خونواده دخترش ازشون ماشین میخوان خونه میخوان . هزاران منت و..... میزارن رو سر پسر انتظار نداشته باشین یک ادم سست عنصر رو انتخاب کنه[golrooz]نکته ای رو عرض کنم واینکه مقصود دختران بنده خدایی نیست که از سر یک حادثه به این موضوع دچار شدن. حوادث ورزشی - تجاوز و..... . بلکه اونایی که از سر هوس (جدیدا مد شده هرکسی بر سر شهوت خودش دختری خودشو از دست داد میگه فریب خوردم . نفهمیدم. متوجه نبودم و ....) و... اینکارو کردن. پس بحث ها قاطی نشن لطفا[golrooz]بحث منم سر دروغ نیست .. سر اینکہ واقعا پسرا مطمئنن خواستگاری دختری ک میرن خانوم پاک و نجیب ھستن ! از کجا می خان تشخیص بدن ک با پسری دوست نبودھ ! بعضی ھا انقدر آب زیر کاھ ھستند ک تشخیص میزان نجابتش ب سختی تشخیص پاکی آقایون ! کسی ک دست ب ارتباط میزنہ مطمئنن تقاصشو پس می دھ توو این دنیا اما با یک اشتباھ ، چ کوچیک چ بزرگ کسی ھرزھ نمی شہ ! ھمونطور ک یک لحظہ اجازھ دروغ گفتن بخودشون راھ می دن ، یک لحظہ ھم جو گیر می شن برای زنا !من ھدفم دفاع از کسایی ک این کارارو می کنن نیست ، فقط می گم حق نداریم جا خدا تصمیم بگیریم ! مطمئن باشید کسی ک ذاتا نجیب باشہ اگہ گناھ ھم کنہ برمی گردھ ! در ضمن آقا پسر از کجا مطمئن ھستن اگ ی دختر آفتاب مھتاب ندیدھ رو انتخاب کنن برن سفر ھمسرشون آلودھ ب گناھ نشن !؟ البتہ برای آقایون ھم صدق می کنہ ! ولی در این مسائل تربیت خانوادھ ھا ھم تاثیر دارھ ک چقدر ارزش ھا رو ب بچہ ھاشون گوشزد کنن !
M@hdi42
27th January 2014, 01:32 PM
بحث منم سر دروغ نیست .. سر اینکہ واقعا پسرا مطمئنن خواستگاری دختری ک میرن خانوم پاک و نجیب ھستن ! از کجا می خان تشخیص بدن ک با پسری دوست نبودھ ! بعضی ھا انقدر آب زیر کاھ ھستند ک تشخیص میزان نجابتش ب سختی تشخیص پاکی آقایون ! کسی ک دست ب ارتباط میزنہ مطمئنن تقاصشو پس می دھ توو این دنیا اما با یک اشتباھ ، چ کوچیک چ بزرگ کسی ھرزھ نمی شہ ! ھمونطور ک یک لحظہ اجازھ دروغ گفتن بخودشون راھ می دن ، یک لحظہ ھم جو گیر می شن برای زنا !من ھدفم دفاع از کسایی ک این کارارو می کنن نیست ، فقط می گم حق نداریم جا خدا تصمیم بگیریم ! مطمئن باشید کسی ک ذاتا نجیب باشہ اگہ گناھ ھم کنہ برمی گردھ ! در ضمن آقا پسر از کجا مطمئن ھستن اگ ی دختر آفتاب مھتاب ندیدھ رو انتخاب کنن برن سفر ھمسرشون آلودھ ب گناھ نشن !؟ البتہ برای آقایون ھم صدق می کنہ ! ولی در این مسائل تربیت خانوادھ ھا ھم تاثیر دارھ ک چقدر ارزش ھا رو ب بچہ ھاشون گوشزد کنن !
ببین بحث بر سر واقعیات هست نه مسائل فلسفی که قابل اثبات نیستن.
اگه اینطور باشه میتونین بگین فرق دخترایی که خودشونو تا سنین بالا ودر اوج توان جنسی حفظ کردن با اینگونه افراد که حتی حاظر نبودن برای همسر ایندشون ارزش قائل بشن و خودشون رو حفظ کنن چی میتونه باشه؟ یکی هستن؟ حقشون مساویه؟ نه من که چنین فکر نمیکنم نیلوفر خانوم[golrooz]
yas-90
27th January 2014, 02:09 PM
سلام
ما انسان ها خیلی وقتا بنده احسامون هستیم..... به این معنی که احساس خیلی وقتا در رفتار ما غالب هست....از احساس خشم گرفته تا احساس عشق و محبت ....و متاسفانه یا خوشبختانه این احساسات روی رفتار ما بیش از اون چیزی که فکر میکنیم اثر میذاره
تشخیص حس عشق با هوس یا حتی گاهی با عادت خیلی هم راحت نیست پس نمیشه انتظار داشت هر کسی که حس میکنه عاشقه بتونه تشخیص بده که آیا این هوسه یا نه.... نشانه هایی هستن اما یادمون باشه همه هم مثل هم نیستن و مثل هم عمل نمیکنن
فاصله بین عشق و نفرت هم خیلی باریکه.....واسه این کسی رو میبینی که دیروز عاشقانه می پرستیدیش اما با یه خطای بزرگ الان حس نفرت داری بهش هر چه حس قبلی قوی تر باشه حس جدید هم شدید تر خواهد بود.....ببینید اینها در افراد متفاوت درجات متفاوتی دارن که خب قابل درکه چون انسان ها هم با هم متفاوت هستن
از طرفی هم بعضی وقتا اگر کسی عاشق هست توجه نمیکنه به این موضوع که ممکنه طرف مقابلش عاشق واقعی نباشه
متاسفانه گاهی فرد وقتی حس عاشقانه ای داره از اصول و قواعد فارغ میشه(من این رو تایید نمیکنم اما نمیشه نادید گرفت) ..... بویژه اگر آینده رو کامل از آن خودش بدونه و آینده نگری و محافظه کاری نداشته باشه ..... این موضوع در سنین پایین و نوجوانی هم خیلی زیاد دیده میشه
همه افراد دوست دارن عشق رو جور دیگه ای تجربه کنن جدای از عشق به خانواده و اینجور چیزا.....و همه مشکلاتی هم که بوجود میاد به همین علته و با کوچیکترین تحول احساسی به این نتیجه میرسن که عاشق شدن و فکر میکنن دیگه این عشق رو میتونن داشته باشن بویژه وقتی محبت ببینن وقتی حرفای عاشقونه تو گوششون زمزمه بشه.....اون هم یک زن که کلا با همین احساسش زنده ست....شاید باعث خیلی از زودباوریها هم همین موضوع باشه
البته کلا احساسی بودن در افراد متفاوته و شدتش هم همینطور و حتی قدرت کنترلش هم همینطور
این خانم که در این تاپیک درموردش گفته شده بیشتر جزء این دسته ایه که فکر کرده با یک حس دنیا مال خودش شده.... بعضی آدم ها هر چقدر هم از بدیها بشنون تا تجربه ش نکنن باورش ندارن [narahat]
گاهی وقتی کنترلی نباشه روی روابط خودبخود خلسه ای ایجاد میشه که حد و حدود کم و کم از بین میرن چون اصلا توجه به سمت دیگه ای میره و مرزها فراموش میشه
باز هم میگم من تایید نمیکنم اما افراد زیادی از همین احساسات خام و ناپخته ضربه میخورن
این اتفاقات خودش یک معضله چون خطای اصلی از جانب خانواده بوده که پیامدش شده این اتفاق
این فرق داره با فردی که قبح این روابط براش ریخته و راحت تن میده به این روابط
homeyra
27th January 2014, 02:18 PM
مهمترین جهزیزیه یه دختر...بدن دستنخوردشه....
تووت فرنگی
27th January 2014, 03:15 PM
ببین بحث بر سر واقعیات هست نه مسائل فلسفی که قابل اثبات نیستن. اگه اینطور باشه میتونین بگین فرق دخترایی که خودشونو تا سنین بالا ودر اوج توان جنسی حفظ کردن با اینگونه افراد که حتی حاظر نبودن برای همسر ایندشون ارزش قائل بشن و خودشون رو حفظ کنن چی میتونه باشه؟ یکی هستن؟ حقشون مساویه؟ نه من که چنین فکر نمیکنم نیلوفر خانوم[golrooz]مشخصہ ک خیلی فاصلس بین آدمآ ، پاک بودن ھست ک ارزش می شہ برای ھر فرد ... یک دختر پاک و ایضا پسر پاک خیلی خیلی خیلی ارزشمندن ، پاک دامن بودن در دختر ھست ک انقدر مقامشو بالا می برھ .. بنظر من ھیچ مخلوقی مثل دختر ارزشمند نیست ..اما کل مفھوم حرف ھای من در نوشتہ خانم یاس وجود دارھ.. متشکرم ک زیبا بیان کردید .
عرفان سلیم زاده
27th January 2014, 04:59 PM
من دیگه ازدواج نمیکنم[shaad][golrooz]
Capitan Totti
29th January 2014, 09:26 PM
بنظرم
یه پسر هم باید اینو داشته باشه! منظورم پاکی و طرح مشابه چنین سوالی برای خودشه
masoume.a.92
29th January 2014, 09:33 PM
نصیحت1: برو دوست پسرتو خفت کن بهش بگو لوت می دمو از این حرفا در نهایت بگو باید پول بدی تا عمل کنم
سلام [golrooz]
شاید دوستان در این زمینه جواب داده باشن
ولی جساراتا من اصلا بقیه پست ها رو نخوندم...
خواستم عارض بشم خدمتتون که این جراحی اولا مدت زیادی دوام نمیاره و در عرض چند روز ممکنه به حالت قبل برگرده...
از اون گذشته
حتی یک آدم 10-12 ساله هم با دیدنش متوجه انجام جراحی روش میشه....
میخوام بگم همچین به این جراحی ها امیدوار نباشه کسی...
زیاد نمیتونه گول زنک باشه...[cheshmak]
Capitan Totti
29th January 2014, 09:44 PM
البته من همچنان روی این جمله تاکید دارم
از هر دستی بدی از همون دست پس میگیری
اگه من پاک باشم دختر پاکی زنم میشه
اگه ناپاک و چش چرون باشم دختر همینطوریئی
اگه بقول تیمسار رشیدزاده کثافت العالمین!! ، باشم
همون دختر به همین میزان...!!
تووت فرنگی
30th January 2014, 04:09 PM
البته من همچنان روی این جمله تاکید دارماز هر دستی بدی از همون دست پس میگیریاگه من پاک باشم دختر پاکی زنم میشهاگه ناپاک و چش چرون باشم دختر همینطوریئیاگه بقول تیمسار رشیدزاده کثافت العالمین!! ، باشمهمون دختر به همین میزان...!!دقیقا ! آقا می رھ تو خیابون و اینترنت با ھر کسی دلش می خآد ھم کلام می شہ ، آخر ب مادر گرام امر می فرمایند برام دختری بگیر ک تاحالا با نامحرم صحبت نکردھ باشہ !!! آخہ خودت روابط عمومی بالا داشتی و ھمش چت و پیام بازی بعد توقع فرشتہ پاکدامن داری .....
Capitan Totti
30th January 2014, 04:13 PM
دقیقا ! آقا می رھ تو خیابون و اینترنت با ھر کسی دلش می خآد ھم کلام می شہ ، آخر ب مادر گرام امر می فرمایند برام دختری بگیر ک تاحالا با نامحرم صحبت نکردھ باشہ !!! آخہ خودت روابط عمومی بالا داشتی و ھمش چت و پیام بازی بعد توقع فرشتہ پاکدامن داری .....
کاش همه بشینن فقط چت و پیام بازی کنن
و کار به جاهای... نکشه
Capitan Totti
30th January 2014, 04:17 PM
دقیقا ! آقا می رھ تو خیابون و اینترنت با ھر کسی دلش می خآد ھم کلام می شہ ، آخر ب مادر گرام امر می فرمایند برام دختری بگیر ک تاحالا با نامحرم صحبت نکردھ باشہ !!! آخہ خودت روابط عمومی بالا داشتی و ھمش چت و پیام بازی بعد توقع فرشتہ پاکدامن داری .....
راستی من یک عدد دوست دارم که اکنون افسر هوانیروز در کرمانشاهست
یادمه تو دانشگاه تعریف میکرد من با دختر فلانی ، با فلانی و اینو و اون... رابطه ج ن س ی داشتم
طوری بود که بچه ها برای مشاوره ازدواج و ج ن س ی به محضر ایشان جلوس میکردند
با توجه به سابقه اشنایی که با این فرد و همسرشان که به تازگی گرفتنش
یه بار یک عدد مرد به این خانومشون زنگ زده بود اشتباهی!!
این دوستی که از روابط بوووق خودش بسیار میگفت تا صبح درین فکر بود و با تندی با زنش صحبت می نمود
سعیده ذوقی
30th January 2014, 04:37 PM
سلام [golrooz]
شاید دوستان در این زمینه جواب داده باشن
ولی جساراتا من اصلا بقیه پست ها رو نخوندم...
خواستم عارض بشم خدمتتون که این جراحی اولا مدت زیادی دوام نمیاره و در عرض چند روز ممکنه به حالت قبل برگرده...
از اون گذشته
حتی یک آدم 10-12 ساله هم با دیدنش متوجه انجام جراحی روش میشه....
میخوام بگم همچین به این جراحی ها امیدوار نباشه کسی...
زیاد نمیتونه گول زنک باشه...[cheshmak]
ممنون دوست عزیز
اما واقعیت که من موارد زیادی دیدم که همچین کاری کردن و راحتم ... بگذریم چون درخواست کمک کرده بودند بنده عرض کردم والا از نظر من همچین فردی باید شخصی مثل خودش رو پیدا کنه و یا اصل ماجرا رو به طرف مقابلش بگه و منتظر پاسخ اون باشه اینطوری خیلی بهتره. یکی از پزشکان که تخصص زنان داره و خودش در پزشکی قانونی کار میکنه توی مصاحبه ای که ازش شده بود می گفت فقط پزشکا هستن که میتونن تشخیص بدن و حتی میگفت الان پرده بکارت چینی هم وارد شده که اصلا قابل تشخیص نیست.
عبدالله91
30th January 2014, 04:48 PM
از نظر من همچین فردی باید شخصی مثل خودش رو پیدا کنه و یا اصل ماجرا رو به طرف مقابلش بگه
اگه بگه احتمال دردسرساز شدنش زیاد بالامیره.احتمال سواستفاده از طرف خواستگار هم هست و هزاران احتمال دیگه.پدر بهترین حامی میتونه باشه. در همچین مساله ای که برای هر کسی حکم حیاتی داره نباید تنهایی دست به کار شد. بهترین حامی همون پدر هست. البته به نظر بنده
تووت فرنگی
30th January 2014, 05:03 PM
کاش همه بشینن فقط چت و پیام بازی کننو کار به جاهای... نکشهآخہ بعضیا زیبا شعار می دن ، زیبا دین رو بہ نفع خودشون تحریف می کنن .. بعضی آقایون بر این باورند ، خودشون ھر چہ می خواھند انجام دھند اما دختر خآنوم رو باید در زنجیر کرد و اصلا گناھ محض نیست اگہ خودشون روزی 30بار با 50تا خآنوم صحبت کنن !!!!!!
تووت فرنگی
30th January 2014, 05:05 PM
دیگ اون آقا خیلی نمونہ س !
تووت فرنگی
30th January 2014, 05:08 PM
کاش همه بشینن فقط چت و پیام بازی کننو کار به جاهای... نکشهآخہ بعضیا زیبا شعار می دن ، زیبا دین رو بہ نفع خودشون تحریف می کنن .. بعضی آقایون بر این باورند ، خودشون ھر چہ می خواھند انجام دھند اما دختر خآنوم رو باید در زنجیر کرد و اصلا گناھ محض نیست اگہ خودشون روزی 30بار با 50تا خآنوم صحبت نکنن !!!!!!چ کسی می خآد تضمین بدھ ک ھمین چت و پیام بازی ھایی ک در غالب الفاضی چون خواھر و بردار ھست ، آخرش بہ ھزار تا کار نرسہ؟حوادث روزنامہ پر شدھ از آشنایی ھای اینترنتی کہ بہ روابط ناصحیح ختم شدھ ....
Capitan Totti
30th January 2014, 05:42 PM
آخہ بعضیا زیبا شعار می دن ، زیبا دین رو بہ نفع خودشون تحریف می کنن .. بعضی آقایون بر این باورند ، خودشون ھر چہ می خواھند انجام دھند اما دختر خآنوم رو باید در زنجیر کرد و اصلا گناھ محض نیست اگہ خودشون روزی 30بار با 50تا خآنوم صحبت نکنن !!!!!!چ کسی می خآد تضمین بدھ ک ھمین چت و پیام بازی ھایی ک در غالب الفاضی چون خواھر و بردار ھست ، آخرش بہ ھزار تا کار نرسہ؟حوادث روزنامہ پر شدھ از آشنایی ھای اینترنتی کہ بہ روابط ناصحیح ختم شدھ ....
بله
واعظان کین جلوه در محراب و منبر می کنند
چون به خلوت می روند آن کار دیگر می کنند
به نوعی
توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند!!
سعیده ذوقی
30th January 2014, 07:35 PM
اگه بگه احتمال دردسرساز شدنش زیاد بالامیره.احتمال سواستفاده از طرف خواستگار هم هست و هزاران احتمال دیگه.پدر بهترین حامی میتونه باشه. در همچین مساله ای که برای هر کسی حکم حیاتی داره نباید تنهایی دست به کار شد. بهترین حامی همون پدر هست. البته به نظر بنده
حق با شماست، ذات ادمی رو نمیشه شناخت ممکنه همچین کاری انجام بده، اما بهتره از ابتدا ادم دنبال اینجور مسائل نره و کمی برای ایجاد هر رابطه ای چه دوستانه، چه .. تامل کنه.
*nura*
30th January 2014, 09:08 PM
سلام و خسته نباشید به دوستان
با عرض پوزش ویرایش شد
"در پناه حق"
Capitan Totti
30th January 2014, 09:31 PM
دیگ اون آقا خیلی نمونہ س !
بحث ج ن س ی اش به کنار
پسر خوبیه[bietena]
خب در کل میگم
چنین افرادی بعد از ازدواج(حالا چه مرد چه زن) چون خودشون خراب بودن هر لحظه به فکر فرو میرن نکنه زنم... نکنه شوهرم...
و کلا زندگی تلخی خواهند داشت!
عبدالله91
31st January 2014, 01:36 AM
کسی که این راهو انتخاب میکنه هیچ راه برگشتی نداره ،چون به نقطه ای رسیده که سلامت روحش رو از دست داده ،با توبه هم بخشیده شه هیچ وقت طعم خوشبختی را نخواهد کشید
واقعا مودبانه ترین راهنمایی برای این افراد همون ازدواج با یکی مثل خودشونه
"در پناه حق"
سلام
با شما موافق نیستم. اونی که توبه میکنه نه تنها پاک هست بلکه عمل زشت هم گاهی به ثواب تبدیل میشه.
اگه این خانم توبه بکنه هیچ فرقی با بقیۀ دخترهای پاک نداره. خداوند خیلی توبه پذیر و مهربان هست و خودش جبران کننده.
این عمل یک عمل زشتی هست دین اسلام حد اعتدال رو در ارتباط با این مسائل پیش میگیره ینی اول تاکید به خویشتنداری میکنه بعد برا برخی افراد که این راه اشتباه رو رفتن اشاره میکنه ک توبه کنید و خدا جبران کننده است
اولا نباید طوری برخورد بشه که قبح و زشتی این کار از بین بره(تاکید فراوان به خویشتنداری) و ثانیا نباید طوری برخورد بشه که راه اون فردی که اشتباه کرده و در صدد جبران هست بسته بشه{تاکید بر توبه و جبران کنندگی عمل و اینکه خدا بسیار رئوف و مهربان و توبه پذیر فراوان(توّاب)}.
عبدالله91
31st January 2014, 01:50 AM
کسی که این راهو انتخاب میکنه هیچ راه برگشتی نداره
اینم یه توضیح مختصر و مفید
واژه توبه، که به شکلهای گوناگون، مانند "تاب" و "توّاب" در قرآن دیده میشود، در اصل به معنای رجوع و برگشتن است. این واژه، هم در مورد انسانها به کار رفته است، هم در مورد خداوند. منتها، چون رجوع از گناه درباره خداوند معنا ندارد، توبة خدا به این معناست که او به بنده با رحمت و مغفرت بازگشت کرده و او را در توبه توفیق میدهد، امّا توبة عبد به این معناست که با ترک معصیت و تصمیم عدم ارتکاب آن به سوی خداوند باز میگردد. در پایان دو نکته قابل ذکر است:
1. بازگشت خدای مهربان به سوی بنده از بازگشت بنده بیشتر است، از این رو صیغة مبالغة توّاب (=بسیار توبه کننده) همه جای قرآن صفت خداوند آمده است، مانند: "هُوَ التَّوَّابُ الرَّحِیمُ ;(بقره،37 و...) ولی دربارة بندگان غالباً اسم فاعل آمده است، مانند "التَّغبُونَ الْعَـَبِدُون...;(توبه،112)
2. از آیات 117 و 118 سوره توبه به دست میآید که توبه بنده میان دو توبة خداوند است; یعنی اول خداوند به بنده رو آورده و به او توفیق توبه میدهد، سپس بنده توبه میکند، آنگاه خداوند توبة بنده را پذیرفته و او را میبخشاید.
(قاموس قرآن، سید علی اکبر قرشی، واژة "توب".)
عبدالله91
31st January 2014, 01:59 AM
همه این راهنمایی ها رو هم که قبول کنیم ،خداوند در قرآن سوگند یاد کرده که زنا کار با زنا کار ازدواج میکنه و سالم هم با سالم ازدواج میکنه
لازم است است در تفسیر آیه شریفه، به تفاوت و تفکیک احکام تکوینی از تشریعی دقت و توجه شود. آیه شریفه در مقام بیان حکم تشریعی است (یعنی لازم است که اینگونه باشد که زنان بدکاره با مردانی چون خود ازدواج کنند)، و نه در صدد بیان حکم تکوینی (حتما اینگونه خواهد شد که زن فاحشه با مرد بدکار ازدواج می کند). بنابراین این بخش از فرمایش جنابعالی مورد پذیرش نیست.
که در اینجا اصلا فرد مورد نظر جزو نعوذبالله فاحشه ها حساب نمی شود. اولا این آیه در ارتباط با همۀ اقشار نیومده (ینی همۀ افرادی که این اشتباه رو یه بار کردند و بعد پشیمون شدند) ثانیا تشریعی بوده نه تکوینی
عبدالله91
31st January 2014, 02:03 AM
یه پیشنهادی برای همۀ عزیزان که میخواهند در چنین مسائل حساس راه پیشنهاد بدهند:
بخاطر مهم بودن دوباره مینویسم اما نباید طوری برخورد بشه که قبح و زشتی عمل در اجتماع بشکنه و عادی دیده بشه و فرد چنین بپندارد که انجامش امکان بازگشت راحت داره. از طرف دیگه نباید با فردی که اشتباه کرده طوری برخورد بشه که بگه کارم تموم شد و با توبه هم نمیشه کاری کرد. هر دو روش خطاست.
در چنین مسائلی باید مواظب نظراتمون باشیم چون امکان دارد افرادی اشتباه بکنند و قصد برگشت داشته باشند و به مطالب و نظرات ما برسند.
خدا می فرماید مسئول حرفهایی هستید که می زنید و در مورد آنها ازتون سوال خواهد شد
M@hdi42
31st January 2014, 02:04 AM
سلام
با شما موافق نیستم. اونی که توبه میکنه نه تنها پاک هست بلکه عمل زشت هم گاهی به ثواب تبدیل میشه.
اگه این خانم توبه بکنه هیچ فرقی با بقیۀ دخترهای پاک نداره. خداوند خیلی وبه پذیر و مهربان هست و خودش جبران کننده.
این عمل یک عمل زشتی هست دین اسلام حد اعتدال رو در ارتباط با این مسائل پیش میگیره ینی اول تاکید به خویشتنداری میکنه بعد برا برخی افراد که این راه اشتباه رو کردن اشاره میکنه ک توبه کنید و خدا جبران کننده است
اولا نباید طوری برخورد بشه که قبح و زشتی این کار از بین بره(تاکید فراوان به خویشتنداری) و ثانیا نباید طوری برخورد بشه که راه اون فردی که اشتباه کرده و در صدد جبران هست بسته بشه{تاکید بر توبه و جبران کنندگی عمل و اینکه خدا بسیار رئوف و مهربان و توبه پذیر فراوان(توّاب)}.
سلام عبدلله جان. خوبین انشالله؟
ببین یک معتاد به مواد مخدر شاید ترک کنه. شاید به زندگی برگرده (حداقل ظاهرا) ولی هرگز غیرت و یک سری چیز هایی رو که از دست داده نمیتونه به خودش برگردونه و این غیرقابل جبرانه. حال بگذریم از ضربات جسمی و... . توبه میتونه مجازات اخروی رو تقلیل بده وحتی پاک کنه اما هرگز نپندار که میتونه اثرات فیزیکی ودنیایی رو جبران کنه.
کسی که مرتکب قتل میشه با توبه شاید در اخرت قصاص نشه اما مقتول هم زنده نمیشه. در ضمن اینم یاداور شم که ما داریم رو بحث های پزشکی واجتماعی وفرهنگی وخانوادگی بحث می کنیم .بحث مذهب و توبه های مختلف بحث جدایی رو میطلبه که از حوصله دوستان خارجه
ممنونم.شب و روزت قرین الله[golrooz] [golrooz]
عبدالله91
31st January 2014, 08:55 AM
چون خودشون خراب بودن
سلام
تیمسار جان اینجوری نگین.این قضاوتی که میکنین شاید به دور از انصاف باشه.اونم انسان هست و حق یک زندگی خوب و سالم رو داره. از نگران بودنش مشخص هست که نعوذبالله خراب نیست.این فرد دنبال راهی برای جبران هست.ماها باید راه رو برای چنین افرادی هموار کنیم نه اینکه از جمع برانیم یا با حرفامون شکنجشون بدیم.
(البته انگار شما به دوستتون اشاره می کنید بنده منظورم افرادی هستند که از اشتباه پشیمون شدند.)
در ضمن اینم یاداور شم که ما داریم رو بحث های پزشکی واجتماعی وفرهنگی وخانوادگی بحث می کنیم .بحث مذهب و توبه های مختلف بحث جدایی رو میطلبه که از حوصله دوستان خارجه
سلام مهدی جان.
مهدی جان بایدها و نبایدهای هر کسی رو مکتب فرد بهش میگه. مذهب و دین ما برای رسیدگی به چنین مسائلی هست؛دین و مذهب فقط برای آخرت ماها نیست دین بیشتر برای درمان این چیزهاست و آخرت درنهایت با انتخاب این راه ها تحقق می یابد.دین ایستا نیست بلکه خیلی پویاست و در تمامی زمینه ها راه رو نشون میده تا فرد راه خودشو پیدا بکنه و رشد بکنه.(دوستمون هم به آیه ای از قرآن اشاره کرده)
چون نظریات افراد و حتی دانشمندان در مورد انسان به هیچ عنوان نمیتونه کامل باشه اینجاست که مخترع خودش نظریات رو فرستاده تا تمامی حالات رو در نظر بگیره و داروی شفا بخشی بده. دانشمندان خود به ناتوانی اننسان برای درک مسائل روحی و روانی اقرار کرده اند. و معترفند که ما حتی جسم را که قابل رویت هست دقیق نمی توانیم شناسایی بکنیم چه برسد به روح و روان.
دین و مذهب برای تمامی زمینه ها باید پاسخگو باشد و یک مقوله ای جدا از فرهنگ و اجتماع و پزشکی و خانوادگی و... نیست بلکه مثه یه هاله ای تمامی این مقوله ها را در بر میگیرد و به آنها شکل می دهد. اگر مکتب اون فرد بهش نتواند پاسخگو باشد مکتب خوبی را انتخاب نکرده.
افرادی که دنبال جبران هستند به آغوش پرمهر و محبت اجتماع نیاز دارند تا خودشونو از نو بسازن.
*nura*
31st January 2014, 09:46 AM
لازم است است در تفسیر آیه شریفه، به تفاوت و تفکیک احکام تکوینی از تشریعی دقت و توجه شود. آیه شریفه در مقام بیان حکم تشریعی است (یعنی لازم است که اینگونه باشد که زنان بدکاره با مردانی چون خود ازدواج کنند)، و نه در صدد بیان حکم تکوینی (حتما اینگونه خواهد شد که زن فاحشه با مرد بدکار ازدواج می کند). بنابراین این بخش از فرمایش جنابعالی مورد پذیرش نیست.
که در اینجا اصلا فرد مورد نظر جزو نعوذبالله فاحشه ها حساب نمی شود. اولا این آیه در ارتباط با همۀ اقشار نیومده (ینی همۀ افرادی که این اشتباه رو یه بار کردند و بعد پشیمون شدند) ثانیا تشریعی بوده نه تکوینی
سلام
ممنون از توضیحات
با عرض پوزش فراوان از همه دوستان ویرایش شد
قطعا خداوند بخشنده بی همتاست و بسیار توبه پذیر ،و بنده ی حقیر حق دخالت در امور رو ندارم ،بنده رسما از حضور همه عذر خواهی میکنم ، به ویژه از جناب آقای عبدالله91
با آرزوی سلامتی همه دوستان
"در پناه حق"
عبدالله91
31st January 2014, 10:12 AM
فرموده بودید که بعد از توبه مثل یه آدم پاک میشه !!!! اونوقت چه فرقی بین یه آدم سالم با این فرد وجود داره ؟؟؟
فرقش اینجاست که یه آدم گنهکار شرمندگی باخودش داره.همین حرفارو باید بشنوه؛ گزینه های انتخاب خیلی محدود میشن
از طرف دیگه این فرد یک مزیتی هم داره اونم اینکه از راه دیگه ای برگشته؛ لذت را چشیده و برگشته برا انتخاب راه جدید الان آگاهی داره و اگه برگشته میشه عزیز خدا.
اما فردی که به فکر این کار باشه عاقبتش مشخص نمیشه و افراد بسیار کمی میتونن جبران بکنن و در راه خود ثابت قدم باشند.
درسته که خداوند می فرماید بعد از توبه مثل یک انسان پاک میشه ولی همون طور که مشاهده می فرمایید مثل یک انسان پاک نه خودش ،که مثل برابری با اصل نمیکنه
در ثانی این از عدالت خداوند به دوره که کرده و ناکرده را یکسان بداند ،همون طور که در قرآن هم به اون اشاره شده
این در ارتباط با خدا مصداق پیدا نمیکنه. عدالت خداوند حکم میکنه تا به آورده های عمل فرد نگاه بکنه«جاء» در مورد موجود زنده هست اما خداوند این فعل رو در ارتباط با عمل به کار برده. هرچیزی که با خودمون ببریم مهم هست نه لحظات کنونی.
توبه کننده و کسی که برگشته هیچ فرقی با بقیه نداره. اما از لحاظ روح و روان شکنجه شده،گزینه هاش محدود شده، از اجتماع رانده شده و... اینا چیز کمی نیستن.ماها توان یه بی توجهی کوچیک رو نداریم چه برسه به رانده شدن و حرفهای زیادی شنیدن.
شما فرض بفرمایید مثلا کسانی که در واقعه عاشورا بزرگان ما رو به شهادت رسوندند برند توبه کنند و خداوند بفرماید که مثل یک آدم پاک شدی ،جات وسط بهشته !!!!
این ماجرا اصلا قابل قیاس با اشتباه این فرد نیست. مولاامام صادق علیه السلام مارو از قیاس در دین خدا به شدت نهی فرموده است.
برخی اعمال در ارتباط با یک ملت و یک دنیا هست.برخی راه خدارو نشونه میرن. برخی بخاطر لجبازی با خدا اعمال رو انجام میدهند و... مهم تر اینکه فردی که در چنین واقعه ای شرکت میکنه ممکن نیست از عملش پشیمون بشه یعنی هر فردی پاشو به کربلا در نقش ریختن خون ؛ خون خدا نمیکنه.
اعما «مت تقدم»و«ما تاخر» را به این قضیه اضافه بکنین قضیه روشن میشه.
ولی نفرمایید که زناکار میره با یه آدم سالم ازدواج میکنه ،که صریح خداوند در قرآن چیز دیگریست ،و عدالت خداوند اقتضا می کنه که این گونه نباشه
اگه واقعا پشیمون بشه احتمالش هست. نه تنها با عدالت خداوند ناسازگار نیست بلکه خیلی هم سازگاری داره.
ثالثا زندگی که بچه بازی نیست هر کس هر خبطی بکنه آخرش بگه از اول شروع میکنم ،بحث در مورد سلامت جامعه ست ، خداوند همون طور که بخشاینده ست دقیق و عدالتمند هم هست ،حکم خداوند هم شوخی بردار نیست
در ارتباط با افراد مکتب دو شیوۀ برخورد داره:
1. افرادی که هنوز مرتکب عمل نشده اند: به شدت نهی میکند و عواقب را متذکر می شود و اینکه معلوم نیست کسی که به این راه افتاد جان سالم به در ببرد
2-در ارتباط با افرادی که عمل را مرتکب شده اند:تشویق به توبه می کند و اگر فرد برگشت مزایای فراوانی را برایش در نظر میگیرد.
یک لحظه خودتون فکر کنید چرا خداوند کسی رو که مرتکب قتل عمد میشه حکم اعدام براش در نظر گرفته ،با فرمایشات شما خداوند که توبه پذیره پس چرا با توبه قاتلو نمی بخشته ؟؟؟
چون فرد باید جبران کنه. یک نفس گرفته باید یک نفس بدهد.
بعد اینکه اگه فردی یه نفر رو فقط بخاطر ایمانش به قتل برسونه برای چنین فردی توبه وجود نداره چون با خدا مشکل داره و چنین فردی محال ممکنه برگرده.(در ارتباط با قضیۀ بالا هم هست که بهش اشاره کردین)
من نمی دونم این چه بدبختیه دامن بعضی جونای ایرانی رو گرفته ؟؟؟خدا به همه ما زبون داده ، اگه از کسی خوشت اومد برو رسمی بگو خوشت اومده چه نیازی به دوستی هست ؟؟؟مگه غیر از اینکه که قلب چنین افرادی مریضه ؟؟؟ بیاید کمی منطقی تر زندگی کنیم
خب اینکه نباید اشتباه کرد یه قضیه ای هست که بسیار روش تاکید شده. نباید گول خورد. اما عده ای هستن که گول میخورن و احتمالا برگردند. برای این افراد هم باید راهکار باشد.دین کامل باید بتواند جوابگوی همه در هر شرایطی باشد.
عبدالله91
31st January 2014, 10:25 AM
مولاامام صادق علیه السلام مارو از قیاس در دین خدا به شدت نهی فرموده است.
زبیر بکار نویسد: ابو حنیفه را با امام صادق ملاقاتها دست داده است.
او در دادن فتوا بیشتر به رای و قیاس عمل می کرد و کمتر به روایت. و از عبد الله بن شبرمه که در سال 120 هجری قضاوت کوفه داشت روایت کند:
من و ابو حنیفه بر جعفر بن محمد (ع) در آمدیم. بر او سلام کردم و گفتم این مردی از عراق است و او را فقه و علمی است.
جعفر فرمود: گویا اوست که دین را به رای خود قیاس می کند. سپس رو به من کرد و فرمود:
او نعمان پسر ثابت است و من تا آن روز نام او را نمی دانستم.
ابو حنیفه گفت: آری.
جعفر بدو گفت: از خدا بترس و در دین قیاس مکن که نخست کس که قیاس کرد شیطان بود. خدا او را فرمود آدم را سجده کن گفت من از او بهترم. مرا از آتش و او را از خاک آفریده ای.
سپس پرسید: قتل نفس مهمتر است یا زنا؟
-قتل نفس!
-چرا قتل نفس با دو گواه ثابت می شود، زنا با چهار گواه؟ با قیاس چه می کنی؟ روزه نزد خدا بزرگتر است یا نماز؟
-نماز!
-چرا زن چون عادت می بیند روزه را باید قضا کند و نماز را نه؟ ...
بنده خدا از خدا بترس و قیاس مکن.
برگرفته از: کتاب زندگانی امام جعفرصادق(ع) ص 62، اثر سیّد جعفر شهیدی ؛{الاخبار الموفقیات، ص 77-76، حلیة الاولیاء، ج 3، ص 197}
*nura*
31st January 2014, 10:49 AM
زبیر بکار نویسد: ابو حنیفه را با امام صادق ملاقاتها دست داده است.
او در دادن فتوا بیشتر به رای و قیاس عمل می کرد و کمتر به روایت. و از عبد الله بن شبرمه که در سال 120 هجری قضاوت کوفه داشت روایت کند:
من و ابو حنیفه بر جعفر بن محمد (ع) در آمدیم. بر او سلام کردم و گفتم این مردی از عراق است و او را فقه و علمی است.
جعفر فرمود: گویا اوست که دین را به رای خود قیاس می کند. سپس رو به من کرد و فرمود:
او نعمان پسر ثابت است و من تا آن روز نام او را نمی دانستم.
ابو حنیفه گفت: آری.
جعفر بدو گفت: از خدا بترس و در دین قیاس مکن که نخست کس که قیاس کرد شیطان بود. خدا او را فرمود آدم را سجده کن گفت من از او بهترم. مرا از آتش و او را از خاک آفریده ای.
سپس پرسید: قتل نفس مهمتر است یا زنا؟
-قتل نفس!
-چرا قتل نفس با دو گواه ثابت می شود، زنا با چهار گواه؟ با قیاس چه می کنی؟ روزه نزد خدا بزرگتر است یا نماز؟
-نماز!
-چرا زن چون عادت می بیند روزه را باید قضا کند و نماز را نه؟ ...
بنده خدا از خدا بترس و قیاس مکن.
برگرفته از: کتاب زندگانی امام جعفرصادق(ع) ص 62، اثر سیّد جعفر شهیدی ؛{الاخبار الموفقیات، ص 77-76، حلیة الاولیاء، ج 3، ص 197}
ویرایش شد
masoume.a.92
31st January 2014, 11:52 AM
ممنون دوست عزیز
اما واقعیت که من موارد زیادی دیدم که همچین کاری کردن و راحتم ... بگذریم چون درخواست کمک کرده بودند بنده عرض کردم والا از نظر من همچین فردی باید شخصی مثل خودش رو پیدا کنه و یا اصل ماجرا رو به طرف مقابلش بگه و منتظر پاسخ اون باشه اینطوری خیلی بهتره. یکی از پزشکان که تخصص زنان داره و خودش در پزشکی قانونی کار میکنه توی مصاحبه ای که ازش شده بود می گفت فقط پزشکا هستن که میتونن تشخیص بدن و حتی میگفت الان پرده بکارت چینی هم وارد شده که اصلا قابل تشخیص نیست.
[golrooz]
ببینید خانومم این هم مثل خیلی از جراحی های دیگه جای ترمیمش مشخصه...
اتفاقا اساتید ما که از همون متخصصین زنان هستند اونیو میگن که من خدمت شما عرض کردم... (که بصورت طولانی ماندگار نیس و قابل تشخیصه)
و هرفرد عادی که تا حد بسیار کمی با این مسائل آشنا باشه ترمیمو تشخیص میده...
والا من این پرده جنینی رو باهاش زیاد آشنایی ندارم! [shaad]
ولی درمورد ترمیم، این حرفو از من که تجربه ی بالینی شو در مراجعین دارم قبول کنید... [cheshmak]
عبدالله91
31st January 2014, 02:20 PM
اونوقت چه فرقی بین یه آدم سالم با این فرد وجود داره ؟؟؟
بااجازه یه چیزی رو هم عرض کنم:
فرض کنین شما سالها از یه چشمۀ پاک و زلال رفع تشنگی میکنین اما یه نفری هم هست که از یه چشمۀ گل آلود و زیانبار رفع تشنگی میکنه
خب اون فردی که از یه چشمۀ زیانبار رفع تشنگی میکنه به خودش ضرر زده و شما که از یه چشمۀ پاک و زلال استفاده میکردین به نفع خودتون کار کردین. اون فردی که بعد متوجه میشه چشمۀ پاکی هست که روح و روانش رو آروم کنه و زلال هست و رفع تشنگی میکنه برمیگرده به سمت چشمۀ زلال. تا زمانی که برنگشته ضررش به خودش بوده اما شما از منافع چشمۀ زلال از اول بهره مند بودید و اون فرد خودشو دیر به چشمه رسونده. اما رسونده و از منافع چشمه بهره مند خواهد شد.و بعد از رسیدن به چشمۀ زلال اگه اونم از چشمه استفاده بکنه نشونۀ این نیست که داره به شما ظلم میشه. تازه شما از اول بهره مند بودید و در ادامه هم اانشاالله بهره مند خواهید شد.
از این بُعد هم نگاه بکنین خوبه.
M@hdi42
31st January 2014, 02:23 PM
سلام مهدی جان.
مهدی جان بایدها و نبایدهای هر کسی رو مکتب فرد بهش میگه. مذهب و دین ما برای رسیدگی به چنین مسائلی هست؛دین و مذهب فقط برای آخرت ماها نیست دین بیشتر برای درمان این چیزهاست و آخرت درنهایت با انتخاب این راه ها تحقق می یابد.دین ایستا نیست بلکه خیلی پویاست و در تمامی زمینه ها راه رو نشون میده تا فرد راه خودشو پیدا بکنه و رشد بکنه.(دوستمون هم به آیه ای از قرآن اشاره کرده)
چون نظریات افراد و حتی دانشمندان در مورد انسان به هیچ عنوان نمیتونه کامل باشه اینجاست که مخترع خودش نظریات رو فرستاده تا تمامی حالات رو در نظر بگیره و داروی شفا بخشی بده. دانشمندان خود به ناتوانی اننسان برای درک مسائل روحی و روانی اقرار کرده اند. و معترفند که ما حتی جسم را که قابل رویت هست دقیق نمی توانیم شناسایی بکنیم چه برسد به روح و روان.
دین و مذهب برای تمامی زمینه ها باید پاسخگو باشد و یک مقوله ای جدا از فرهنگ و اجتماع و پزشکی و خانوادگی و... نیست بلکه مثه یه هاله ای تمامی این مقوله ها را در بر میگیرد و به آنها شکل می دهد. اگر مکتب اون فرد بهش نتواند پاسخگو باشد مکتب خوبی را انتخاب نکرده.
افرادی که دنبال جبران هستند به آغوش پرمهر و محبت اجتماع نیاز دارند تا خودشونو از نو بسازن.
سلام مجدد خدمت دوست خوبم عبدلله عزیز[golrooz]
احساسم اینه یک مقدار شعار دادی عبدلله و خودت "شاید" حاظر نباشی چنین دختری رو ببخشی وبه همسری انتخاب کنی. اگر اینجور کاری رو انجام دادی واقعا ادم بزرگی هستی (همینجور که الانم هستی[golrooz])
پیروز باشی
عبدالله91
31st January 2014, 02:23 PM
!!!؟!؟!
متوجه نشدم برا چی این علامتهارو گذاشتین. مسألۀ مبهمی وجود داره؟اگه بود عنوان بکنین تا به یه نتیجه انشاالله برسیم.
عبدالله91
31st January 2014, 02:27 PM
سلام مجدد خدمت دوست خوبم عبدلله عزیز[golrooz]
احساسم اینه یک مقدار شعار دادی عبدلله و خودت "شاید" حاظر نباشی چنین دختری رو ببخشی وبه همسری انتخاب کنی. اگر اینجور کاری رو انجام دادی واقعا ادم بزرگی هستی (همینجور که الانم هستی[golrooz])
پیروز باشی
بزرگوار بودنش که تا این حد ما نیستیم. اما بنده خودم اگه فرد واقعا توبه کرده باشه قبول میکنم. توی یه سایت دیگه کامل توضیح دادم.
مهم حال فرد و هدف فرد هست. البته برخی چیزا برا انتخاب دخیل هستند که اگه در اون چیزا هم باهم کنار بیاییم به هیچ عنوان چنین چیزی رو ملاک قرار نمیدم چون توبه کرده.
در آخر هم خدا از حال بنده اش خبر داره که شعار میده یا حقیقت را میگه.انشاالله جزو عاملین باشیم.
M@hdi42
31st January 2014, 02:30 PM
خب اون فردی که از یه چشمۀ زیانبار رفع تشنگی میکنه به خودش ضرر زده و شما که از یه چشمۀ پاک و زلال استفاده میکردین به نفع خودتون کار کردین.
اما رسونده و از منافع چشمه بهره مند خواهد شد.و بعد از رسیدن به چشمۀ زلال اگه اونم از چشمه استفاده بکنه نشونۀ این نیست که داره به شما ظلم میشه. تازه شما از اول بهره مند بودید و در ادامه هم اانشاالله بهره مند خواهید شد.
از این بُعد هم نگاه بکنین خوبه.
ببخشید دوباره مزاحمت شدم [golrooz]
نکته اول. نفع ما این وسط چیه؟ همه چیو واگذار کنیم به آخرت؟باید فرق باشه . ونبودن فرق بین عمل خوب وعمل ناپسند(که این امر ناپسند ترین کاری هست که در همه ادیان اشاره شده ) میتونه خطرناک باشه
نکته دوم هم اینکه اتفاقا این امر دقیقا ظلم به نفس خودمون حساب میشه عبدلله جان. کار خوب نباید بی مزد بمونه. حق یک انسان درست داشتن یک پشتوانه سالم ودرسته [golrooz]
در متون قبلی که مطالعه کردم پستتون رو راجب ترویج این امر گفتین. باید بگم اتفاقا این ازدواج عین ترویج فحشا هست. همه امیدوار میشن که اگر هر کاری که نفسشون خواست انجام دادن , خب توبه میکنن و .....
پاینده باشی برادر خوبم[golrooz] [golrooz]
M@hdi42
31st January 2014, 02:34 PM
بزرگوار بودنش که تا این حد ما نیستیم. اما بنده خودم اگه فرد واقعا توبه کرده باشه قبول میکنم. توی یه سایت دیگه کامل توضیح دادم.
مهم حال فرد و هدف فرد هست. البته برخی چیزا برا انتخاب دخیل هستند که اگه در اون چیزا هم باهم کنار بیاییم به هیچ عنوان چنین چیزی رو ملاک قرار نمیدم چون توبه کرده.
در آخر هم خدا از حال بنده اش خبر داره که شعار میده یا حقیقت را میگه.انشاالله جزو عاملین باشیم.
بزرگوار که هستی .شکی نیست[golrooz]
خوشحال میشم بدونم ترازوی عبدلله برای سنجیدن واقعی یا غیر واقعی بودن توبه یک شخص چیه؟ شما میتونی تشخیص بدین؟[golrooz]
mamadshumakher
31st January 2014, 02:38 PM
سلام.چند تا پست رو مطالعه کردم.
نظر شخصی من اینه که باید هر دو طرف ماجرا رو نگاه کنیم.و راه کار ندیم.هم باید قبول کرد گناه کرده هم باید قبول کرد پشیمون هست.
لذت گناه رو باید با سختی تحمل شرایط و حقیقت پس بده.
توبه:
1- پشيمانى بر آنچه كه گذشت
2- تصميم جدى بر بازنگشتن به گناه
3- ادا كردن حقوق مردم به مردم
4- اداى واجبات ضايع شده
5 - آب كردن گوشتى كه بر گناه به بدن روييده تا جايى كه اثرى از آن گوشت بر استخوان نماند ، و گوشت تازه در حال عبادت بين پوست و استخوان برويد .
6- چشاندن رنج طاعت به بدن ، چنانكه لذت معصيت به آن چشانده شد ،
نمیخوام راه کار بدم.اما اگر واقعا از گناه خودش پشیمون باشه اول که توبه میکنه و برمیگرده از نوع تفکرات اشتباهش و سخت مشغول عبادت میشه.و از اون مهم تر حقیقت رو میپذیره و اگر خواستگار مورد علاقشو از دست بده ناراحت نمیشه و میپذیره این موقعیت در ازای اون اشتباهش از دست رفت.و باز توکل میکنه به لطف خداوند.
Capitan Totti
31st January 2014, 02:49 PM
آدم خیلی بزرگی هستی مصطفی
منم میخواستم اینو بگم ولی ترس و دو دلی دارم!
عبدالله91
31st January 2014, 02:56 PM
نفع ما این وسط چیه؟ همه چیو واگذار کنیم به آخرت؟
نه عزیز همه چیز که نمیمونه برا آخرت. این دنیا هم جزوی از مسیر حرکت هست. منافع زادی در راه درست هست و وفردی که خودشو از این راه محروم میکنه درواقع منافع رو برروی خودش بسته. مثه همین دخترخانم. اگه از اول راه درست رو رفته بود دیگه الان با خیال راحت فردی رو که دلش میخواست انتخاب میکرد و کارش به جایی نمیرسید که به غیر خدا برا کارش مراجعه بکنه و مجبور باشه از گزینه ها و معیارهاش بزنه.
فردی که در راه خداست از لحاظ روحی و روانی در آرامش هست.
اعتباری که در این دنیا داره بخاطر راه درستش هست.
در این دنیا بخاطر عملش رانده میشه اما فردی که اشتباه نکرده بسیار هم عزیز هست.مزایایی که واقعا قابل بیان نیستن.
همین دخترخانم با خوندن این توصیه ها دچار اضطرابهای گوناگونی میشه درحالی که افراد دیگه خیالشون راحت هست.در تنهایی هاش اون عذابی که بهش وارد میشه واقعا قابل بیان و توصیف نیس.
در متون قبلی که مطالعه کردم پستتون رو راجب ترویج این امر گفتین. باید بگم اتفاقا این ازدواج عین ترویج فحشا هست.
نه اینجوری نیست عزیز. هشدارها برای این عمل داده میشه اما از طرف دیگه فرد نادم رو راه میذارن جلوش.
اگه منه مسلمان نتونم خواهر دینی خودمو بپذیرم و بهش کمک کنم ینی با دست خودم به طرف پرتگاه میفرستم و این انصاف نیست. دین برا این کار راه گذاشته. تشویق به توبه کرده.
فرد قبل از عمل از کجا میدونه که موفق به بازگشت میشه؟ هر فردی باید اینو بدونه که برگشت از این راه خیلی سخته. شهوت ونفس چیزی نیست که بشه به راحتی کنار گذاشت.
بعدش اگه فردی به نتایج این راه فکر کنه و مراحل و مراتب بازگشت فکر کنه باز هیچوقت وسوسه نمیشه این کار رو بکنه. چون انتخابش نزدیک به صفر میشه و تازه با آبروی خودش هم بازی کرده.
mamadshumakher
31st January 2014, 03:03 PM
البته باید یه نکته ای رو هم ذکر کنیم.
این خانم مشکلشون این نیست که گناه بزرگی مرتکب شدن بلکه نگران از دست دادن خواستگار جدیدشون هستن.یعنی اگر اون اتفاق بد واسش نمیوفتاد و خواستگار جدیدش متوجه رابطه جنسی این خانم با یکی دیگه نشه , این خانم هم مشکل و نگرانی نخواهد داشت.
تو متن گفته اگر خواستگارش بفهمه ,بدبخته روزگار میشه.
پس چه بهتر بشه [nishkhand]
عبدالله91
31st January 2014, 03:05 PM
خوشحال میشم بدونم ترازوی عبدلله برای سنجیدن واقعی یا غیر واقعی بودن توبه یک شخص چیه؟ شما میتونی تشخیص بدین؟
مهدی جان یه راهکارهایی داره.
با توجه به زمان توبه بنده فکر میکنم اگر توبۀ دختر وقتی مطرح شده که مسألۀ خواستگاری پیش اومده بهترین راه اینه که آقا پسر ارتباطش رو با اون دختر برا مدتی قطع بکنه و از دور مراقبش باشه. بعد از یه مدت که دخترخانم خوب با خودش خلوت کرد و فردی را در کنار خودش ندید که بخاطرش بخواد راه درست رو انتخاب بکنه اون وقت اون دختر راه حقیقی زندگی رو با توجه به اعتقاداتش انتخاب میکنه. البته اگه توبه اش زمانی بوده که مسألۀ خواستگاری مطرح شده.
با دور شدن ظاهری و مراقبت از دور فرد را در زمینه های بهتری قرار بدهد و انتخاب راه فرد را عمقی و با بصیرت بکند و حق انتخاب بهتر به فرد بدهد.چون اگر چنین نکند احتمال برگشت روابط در زندگی هم خواهد بود. فقط کافیه یه کم ناملایمتی پیش بیاید. برای جلوگیری از احتمالات؛ چنین کاری لازمه البته اونم با شرایط خودش.
مثلا فرد میتونه از لحاظ ظاهری دور بشه اما خواهرش یا فرد بابصیرتی رو بهش نزدیک بکنه و دوستی برقرار بکنند.و به مرور فرد راهش رو انتخاب میکنه که توبۀ حقیقی کرده یا نه شعار بوده.
اگر توبه دخترخانم قبل از مسألۀ خواستگاری بوده که به نظر بنده اون دختر هیچ مشکلی از لحاظ اعتماد نداره و فقط بستگی به خصوصیات فردی و حساسیت پسر داره.
"golbarg"
31st January 2014, 03:11 PM
الان برام یچیز خیلی جالب شدش همه دنبال راهکار برادختر هستیم از این چیزا روش میدیم اینا و....................
اما هیچ کس تا الان نگفت مگه ما مسلمون نیستیم مگه کشورمون اسلامی نیست حالا رابطه دوستی دختر پسر قابل هضم در نظربگیریم اما اون
رابطه های جنسی بعید نیستش؟؟؟؟چرا باید باشه ؟؟چرا هست؟؟چرا برای ما انقد عادی شده که راحت دربارش حرف میزنیم؟؟؟
وای خدا
M@hdi42
31st January 2014, 03:17 PM
الان برام یچیز خیلی جالب شدش همه دنبال راهکار برادختر هستیم از این چیزا روش میدیم اینا و....................
اما هیچ کس تا الان نگفت مگه ما مسلمون نیستیم مگه کشورمون اسلامی نیست حالا رابطه دوستی دختر پسر قابل هضم در نظربگیریم اما اون
رابطه های جنسی بعید نیستش؟؟؟؟چرا باید باشه ؟؟چرا هست؟؟چرا برای ما انقد عادی شده که راحت دربارش حرف میزنیم؟؟؟
وای خدا
سلام
اتفاقا مشکل ما این هست که تا الان راحت راجبش حرف زده نشده وحرف نزدیم وگرنه این مشکلات پیش نمیومد. همیشه صورت مسئله رو پاک میکنیم انگار نه خانی اومده نه خانی رفته
پیروز باشید
masoume.a.92
31st January 2014, 03:19 PM
وای خدا
[golrooz]
حرف شما درسته که این کار از ریشه غلطه و باید حذف شه از جامعه... [golrooz]
ولی
عزیزم چون محکوم شده ست و کار غلطیه راجع بهش حرف نزنن؟؟؟
نمیشه که صورت مسئله رو پاک کرد...
باید حلش کرد...
چه چیزی بهتر از این که راجع به توبه بحث شده الان؟؟؟
عبدالله91
31st January 2014, 03:20 PM
چون ممکنه بشر خطا کنه. ممکنه. بشر ممکن الخطاست.
این معضلات فقط با همدلی حل خواهد شد. وقتی فرد در جامعه بدونه که افراد درکش میکنن پا در راه خطا نمیگذارد. اگه ردش کنیم چه وضعی بر سر جامعۀ ما خواهد اومد؟
همین فرد رو برانیم بره سمت بیگانه؟چرا ؟ چرا وقتی خودمون میتونیم درکش کنیم باید با شمشیر برنده برانیم و به اسم اسلام تمومش کنیم؟
اسلام دین مهربانی هاست همچنان که هشدارهای زیادی برای حفظ عفت و حرمت می دهد.
"golbarg"
31st January 2014, 03:22 PM
سلام
اتفاقا مشکل ما این هست که تا الان راحت راجبش حرف زده نشده وحرف نزدیم وگرنه این مشکلات پیش نمیومد. همیشه صورت مسئله رو پاک میکنیم انگار نه خانی اومده نه خانی رفته
پیروز باشید
الان نباید دربارش حرف زد باید به موقعش حرف زده میشد
"golbarg"
31st January 2014, 03:26 PM
[golrooz]
حرف شما درسته که این کار از ریشه غلطه و باید حذف شه از جامعه... [golrooz]
ولی
عزیزم چون محکوم شده ست و کار غلطیه راجع بهش حرف نزنن؟؟؟
نمیشه که صورت مسئله رو پاک کرد...
باید حلش کرد...
چه چیزی بهتر از این که راجع به توبه بحث شده الان؟؟؟
میدونید من چی فکر میکنم اینا همه از اونجا چشمه میگیره که اونایی که میان میگن وای پسرا اینو ردخترا اونوریا مهد دختر پسرا جداشه یا دانشگاه ها جدا شه
اونا ما رو به اینجا رسوندن زمانی که مرد وزن بفمن هر دوشون توجامعه یه سهم دارن فرقی ندارن راحت میتونن باهم رفتار کنن بدون هیچ مشکی
حرفای عادی بزنن این بدبختیا پیش نمیادش.همیشه پسرا نسبت به دختر ودخترا نسبت به پسرا پر ازمعما هستن
"golbarg"
31st January 2014, 03:28 PM
چون ممکنه بشر خطا کنه. ممکنه. بشر ممکن الخطاست.
این معضلات فقط با همدلی حل خواهد شد. وقتی فرد در جامعه بدونه که افراد درکش میکنن پا در راه خطا نمیگذارد. اگه ردش کنیم چه وضعی بر سر جامعۀ ما خواهد اومد؟
همین فرد رو برانیم بره سمت بیگانه؟چرا ؟ چرا وقتی خودمون میتونیم درکش کنیم باید با شمشیر برنده برانیم و به اسم اسلام تمومش کنیم؟
اسلام دین مهربانی هاست همچنان که هشدارهای زیادی برای حفظ عفت و حرمت می دهد.
حرف شما منطقی اما من میگم اگه انقد سخت گرفته نمیشد اقاپسرا نسبت به دخترافقط به خاطر چنین مواردی دوست یا نزدیک نمیشدن درمقابل دختراهم برای
اینکه حس کنن رابطه داشتن باپسرا وفهمیدن دنیای پسرا راحت دوستی باهرکسی نمیپذیرفتن نه؟؟؟
masoume.a.92
31st January 2014, 03:34 PM
میدونید من چی فکر میکنم اینا همه از اونجا چشمه میگیره که اونایی که میان میگن وای پسرا اینو ردخترا اونوریا مهد دختر پسرا جداشه یا دانشگاه ها جدا شه
اونا ما رو به اینجا رسوندن زمانی که مرد وزن بفمن هر دوشون توجامعه یه سهم دارن فرقی ندارن راحت میتونن باهم رفتار کنن بدون هیچ مشکی
حرفای عادی بزنن این بدبختیا پیش نمیادش.همیشه پسرا نسبت به دختر ودخترا نسبت به پسرا پر ازمعما هستن
نظر شما محترمه گلبرگ جان. نمیدونم تا چه حد هم حق با شماست... شاید درست بگید...
من ترجیح میدم در این باره که سیاست های مملکتی ما درسته یا نه اینجا بحث نکنم... [nishkhand][cheshmak]
اما در مملکت هایی که این قضایا (جدا کردن ها... قوانین و اسلام) برقرار نیست هم آمار تجاوز چه بدون اجبار و چه بالاجبار کم نیست و بلکه هم که از مال ایران بیشتر باشه...
این خودش خیلی حرفا رو داره و بلکه از خیلی چیزها دفاع میکنه.... [cheshmak]
به هرحال به قول شما ما که کشورمون اسلامیه نباید این داستانا رو زیاد داشته باشیم... درسته.[golrooz]
"golbarg"
31st January 2014, 03:41 PM
نظر شما محترمه گلبرگ جان. نمیدونم تا چه حد هم حق با شماست... شاید درست بگید...
من ترجیح میدم در این باره که سیاست های مملکتی ما درسته یا نه اینجا بحث نکنم... [nishkhand][cheshmak]
اما در مملکت هایی که این قضایا (جدا کردن ها... قوانین و اسلام) برقرار نیست هم آمار تجاوز چه بدون اجبار و چه بالاجبار کم نیست و بلکه هم که از مال ایران بیشتر باشه...
این خودش خیلی حرفا رو داره و بلکه از خیلی چیزها دفاع میکنه.... [cheshmak]
به هرحال به قول شما ما که کشورمون اسلامیه نباید این داستانا رو زیاد داشته باشیم... درسته.[golrooz]
عزیزم این حرف اصلا سیاسی نیست من دارم اجتماعی حرف میزنم.خوب این تو جامعه این مشکل انقد بزرگ شده که بدون اجازه پدرهم دخترامیتونن ازدواج کنن
masoume.a.92
31st January 2014, 03:51 PM
منم نگفتم سیاسیه... من جدا شدن تو مقاطع تحصیلی رو گفتم... ولش.
عزیزم این حرف اصلا سیاسی نیست من دارم اجتماعی حرف میزنم.خوب این تو جامعه این مشکل انقد بزرگ شده که بدون اجازه پدرهم دخترا میتونن ازدواج کنن
ببخشید
وات؟؟؟؟؟؟؟؟؟ sh_omomi112
تازه دارم میشنوم!
زن مطلقه منظورته؟؟؟
دختر؟؟؟؟؟ بدون اجازه پدر؟؟؟؟؟؟
[golrooz]
----------------------------------------
میشه یه نفر قانونشو به من نشون بده؟؟؟؟؟؟ [golrooz]
M@hdi42
31st January 2014, 03:56 PM
الان نباید دربارش حرف زد باید به موقعش حرف زده میشد
موقعش؟مگه این بحث ها زمان خاصی داره ؟ جلوی ضرر رو هر وقت بگیریم منفعته. تا الان حرف نزدیم و مشکلی حل نشده حالا حداقل برای نسل بعد باید تجارب رو روی میز بزاریم استفاده کنن[golrooz]
"golbarg"
31st January 2014, 03:59 PM
منم نگفتم سیاسیه... من جدا شدن تو مقاطع تحصیلی رو گفتم... ولش.
ببخشید
وات؟؟؟؟؟؟؟؟؟ sh_omomi112
تازه دارم میشنوم!
زن مطلقه منظورته؟؟؟
دختر؟؟؟؟؟ بدون اجازه پدر؟؟؟؟؟؟
[golrooz]
----------------------------------------
میشه یه نفر قانونشو به من نشون بده؟؟؟؟؟؟ [golrooz]
نه دختر مجرد هستش.
قانونشو نمیدونم اما اینکارو انجام میدن شنیدم از کسایی که گفتن زمانی که دختر پسری درشرایط خاص میگیرن بدون اجازه پدر ازدواج میکنن نمیدونم راسته یا نه؟؟؟؟؟؟
masoume.a.92
31st January 2014, 04:06 PM
نه دختر مجرد هستش.
قانونشو نمیدونم اما اینکارو انجام میدن شنیدم از کسایی که گفتن زمانی که دختر پسری درشرایط خاص میگیرن بدون اجازه پدر ازدواج میکنن نمیدونم راسته یا نه؟؟؟؟؟؟
خب عزیزم همین وجود شرایط مهمه دیگه که چی باشه...
من فک کردم منظورتون بدون شرایطه...
یکی از اون شرایط اینه که دختر انتخابش درست باشه و پدر بدون دلیل بخواد نذاره ...
اونجا دختر میتونه بدون رضایت پدر ازدواج کنه
که البته تشخیص کل این قضیه به عهده دادگاه هست و نه خود دختر یا کسی دیگه... و نیاز به نامه ی دادگاه داره برای عقد...
و...
که هرکدوم از شرایط که قانونی باشه حتما درسته و جای بحث نداره...
zoh_reh
31st January 2014, 05:04 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی
با تشکر از حضور گرم و صمیمی دوستان در این بحث و ارائه نقطه نظرات مفیدتان.
دوستان توصیه میکنم حتما دوباره تاپیک رو مطالعه کنین ، این مورد ویژه یک شخص مستاصل می باشد که اشتباهی را مرتکب شده و پشیمان است،پس تا اینجا صحبت سر اینست که اگر کسی مرتکب گناهی شود و پشیمان شود و تکرار نکند .
حالا به هر دلیلی که یکی از دوستان نظرش بر اینه که بخاطر خواستار جدیدش رو از دست نده، اصلا بگیم بخاطر این قضیه به قبح گناهش پی برده و توبه کرده است طبق آموزه های دینی ما خداوند توبه پذیر است و فرشتگان و ملائک نیز گناهان این شخص را از یاد خواهند برد. ولی ما اشرف مخلوقات چی؟
گناه این خانم رد پایی از خود به جا گذاشته است که با ازدواج کردن این گناه بخشیده شده نزد خدا ، نزد خلق خدا برملا میشود،(وای بر ما)
دوستان با حوصله این لینک رو هم مطالعه کنین http://www.njavan.com/forum/showthread.php?196800-%D9%85%D8%A7-%D
اونوقت با تعصبات شخصی خودمان رحم و فضل خدا رو زیر سوال نبریم، و راحت راجع به عمل دیگران قضاوت نکنیم.
با تشکر ویژه از آقا عبدالله بخاطر حضور در این بحث و پستهای متین و منطقیشان.
memory1986
31st January 2014, 06:20 PM
با سلام به همه دوستان[golrooz]
اینکه بینهایت خدایی داریم مهربان شکی نیست اینکه توبه پذیر و پوشاننده عیبهاست شکی نیست اینکه یادش در دل همه ما چه گناهکار و چه بیگناه آرامش به پا میکند شکی نیست در دادگاه عدل الهی نگاه خداوند به بندگانش نگاهی است جدای از نگاه ما انسانها به یکدیگر چه جمله ساده ای را فراموش میکنیم اینکه قبل از قضاوت درمورد راه رفتن یکدیگر کفشهای طرف مقابلمان را بپوشیم....
قضاوت کار ساده ای نیست که اینگونه انسانها را از کرم و لطف خدا با واژگانمان ناامید کنیم که ناامیدی از درگاه خدا بالاترین معصیتهاست
من سواد کافی برای آوردن دلایل علمی قرآنی و فلسفی ندارم اما از آنجا که شاید شخص گناهکار توبه کننده ای این تاپیک را دنبال میکند و در بیم و امید بیان نظرات ماست میگویم که ما خدای عاشقی داریم و عشق او به بندگانش ورای تصورماست از عشق انسانی نسبت به انسانی دیگر چگونه است که عاشقی زمینی از همه عیبهای آشکار و نهان معشوقه اش میگذرد حال آنکه عشق خداوند به همه بندگانش همان معجزه هر روز هرشب زندگی ماست...
شاید این گناه و توبه اصیل و حقیقی آن معجزه زندگی آدمی باشد که اگرچه گناهی بسیار بزرگ مرتکب شده اما خدا بخواهد که همین گناه و در پی آن توبه اش موجب عاقبت به خیری او شود شاید همه این فکرها و ترسها و اشکهای از سرپشیمانی راهی تازه برای شروعی دوباره باشد شروعی که در ادامه مسیر زندگی اورا همیشه به یاد خدایی بیاندازد که چی بی حساب بخشیدش و هدایتش نمود
اینکه چنین شخصی اکنون باید چه بکند برای ادامه زندگی اول پیشنهاد میکنم برای آرامش ذهن و دل متوسل به وجود عاشق خدای مهربان شود وبا او از صمیم قلب سخن بگوید و از پشیمانی اش
مطمئنا با آرامش یافتن میتواند با توجه به شرایط و عقیده و محیط زندگی و خانواده خودش بهترین تصمیم را بگیرد و بداند که در راه انتخابی درست شاید باید سختیهای زیادی را تحمل کند بپذیرد همه این دشواریها را و هرگز ناامیدی را به دل راه ندهد
به امید عاقبت به خیری همه جوانان سرزمینمان
*nura*
31st January 2014, 07:03 PM
وای خدا
سلام
ممنونم دوست عزیز
سلامت باشید
"در پناه حق"
aisan.
31st January 2014, 11:35 PM
چرا باید اعتماد کنی و جوابش این باشه
چرا اعتماد کردن سخته.
وقتی باور میکنی یکی خوبه و بهش اعتماد میکنی توقع نداری اشتباه کنه. ممکنه اون دختر هم بخاطر احساس اعتمادش اشتباه کرده باشه و بعد پشیمون شده باشه
گاهی اعتماد میکنی و انتظار نداری اشتباه کنه.
یه چیزی مسلم هست دخترا احساساتی ان ، به پسری اعتماد میکنن با قلبشون اعتماد میکنن . .قتی بلا سرشئن میاد دیگه برگشتی نیست. شاید بخاطر اعتمادش حاضر شده توجایی خلوت هم کنارش باشه اگر دختر بدی بود به کارش ادامه میداد و پشیمونم نمیشد . جسارت گفتن این حرف رو داشتن خیلی سخته.
من به خوب بودن ذاتی همه باور دارم و میتونم بدی همه رو با وجودی که یادمه ببخشم چون مطمئنم اگه کمکشون کنی خوب ترین میشن.
بهتره نه گفتن رو یاد بگیریم
گاهی یکی نه میگه اما بلد نیست محکم نه بگه و بلایی سرش میاد که از ته دلش راضی به اون نبوده اما سکوت نابه هنگامش ممکنه یه پسر رو به این فکر بندازه که موافقه اما چرا به این فکر نمیندازه که منتظره خود اون پسر هم خدا رو ببینه و پشیمون بشه.
یادمان رفته خدا همیشه ما را میبیند حتی در خلوت ترین جا
کسانی هستند که فراموش نمیکنند اما سکوتی کرده اند که از آت ضرر دیدند.
ما همه بخشی از روح خدا هستیم
دلمون نمیخواد با اشتباه هامون لکه دارش کنیم اما چرا گاهی فراموش میکنیم
شاید باید همیشه این دعا رو یر نماز کنیم و ترکش نکنیم
خدایا منو به حال خودم رها نکن
- - - به روز رسانی شده - - -
چرا اعتماد کردن سخته.
وقتی باور میکنی یکی خوبه و بهش اعتماد میکنی توقع نداری اشتباه کنه. ممکنه اون دختر هم بخاطر احساس اعتمادش اشتباه کرده باشه و بعد پشیمون شده باشه
یه چیزی مسلم هست دخترا احساساتی ان ، به پسری اعتماد میکنن با قلبشون اعتماد میکنن . .قتی بلا سرشئن میاد دیگه برگشتی نیست. شاید بخاطر اعتمادش حاضر شده توجایی خلوت هم کنارش باشه اگر دختر بدی بود به کارش ادامه میداد و پشیمونم نمیشد . جسارت گفتن این حرف رو داشتن خیلی سخته.
من به خوب بودن ذاتی همه باور دارم و میتونم بدی همه رو با وجودی که یادمه ببخشم چون مطمئنم اگه کمکشون کنی خوب ترین میشن.
گاهی یکی نه میگه اما بلد نیست محکم نه بگه و بلایی سرش میاد که از ته دلش راضی به اون نبوده اما سکوت نابه هنگامش ممکنه یه پسر رو به این فکر بندازه که موافقه اما چرا به این فکر نمیندازه که منتظره خود اون پسر هم خدا رو ببینه و پشیمون بشه.
تووت فرنگی
1st February 2014, 07:56 AM
بله
واعظان کین جلوه در محراب و منبر می کنند
چون به خلوت می روند آن کار دیگر می کنند
به نوعی
توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند!!
بعضی ها به قدرِ سر سوزنی برای پاک ماندن تلاش نمی کنند امّا ازد یگران توقع پاکدامنی دارند ...
بگذار آنقدر این ور و آن ور حرف بزنند که شاید روزی تهی گردند ..
والاااااااااااااااا ...
تووت فرنگی
1st February 2014, 07:59 AM
چرا اعتماد کردن سخته.
واقعا ً همین هست ..
هر روز هر کدوممون خروار ها خروار گناه می کنیم اما نه کسی می بینه و نه خودمون اونقدر مرد هستیم که بازگو کنیم اما کسی ک گناه می کنه و شاید همه می فهمند به بد بودم متهم می شه درحالی اینکه قاضی اصلی اون بالاست . . .
تووت فرنگی
1st February 2014, 08:01 AM
بحث ج ن س ی اش به کنار
پسر خوبیه[bietena]
خب در کل میگم
چنین افرادی بعد از ازدواج(حالا چه مرد چه زن) چون خودشون خراب بودن هر لحظه به فکر فرو میرن نکنه زنم... نکنه شوهرم...
و کلا زندگی تلخی خواهند داشت!
مطمئنن ایشون هم پاشون رو خواهند خورد ..
اون خانم اگر پاک باشند مطمئنن یک آزمایش هست براشون ...
تووت فرنگی
1st February 2014, 08:05 AM
سلام و خسته نباشید به دوستان
در این مورد با آقا مهدی موافقم
همه این راهنمایی ها رو هم که قبول کنیم ،خداوند در قرآن سوگند یاد کرده که زنا کار با زنا کار ازدواج میکنه و سالم هم با سالم ازدواج میکنه
کسی که این راهو انتخاب میکنه هیچ راه برگشتی نداره ،چون به نقطه ای رسیده که سلامت روحش رو از دست داده ،با توبه هم بخشیده شه هیچ وقت طعم خوشبختی را نخواهد کشید
واقعا مودبانه ترین راهنمایی برای این افراد همون ازدواج با یکی مثل خودشونه
"در پناه حق"
قرآن می فرماید: إِلاَّ مَنْ تابَ وَ آمَنَ وَ عَمِلَ عَمَلاً صالِحاً فَأُوْلئِکَ یُبَدِّلُ اللَّهُ سَیِّئاتِهِمْ حَسَناتٍ وَ کانَ اللَّهُ غَفُوراً رَحِیماً؛ مگر کسانى که توبه کنند و ایمان آوردند و عمل صالح انجام دهند که خداوند گناهان آنان را به حسنات تبدیل میکند؛ و خداوند همواره آمرزنده و مهربان است. سوره فرقان آیه 70
یعنی وقتی یک کسی هم روزی هزار بار تهمت می زنه ، حــــرام می خوره ، غیبت می کنه ، مسخره می کنه ، چشم چرانی می کنه ، با نا محرم صحبت ِ غیر ضروری می کنه ، یعنی شد بد ؟ شد غیر سالم ؟ ... یعنی باید بگرده و با دختری که هر روز با این و اون حرف می زده و غیبت می کرده زدواج کنه ؟؟؟؟؟ ...
هر کدوم از این ها زنا ست .. یکی زنا چشم (چشم چرانی) ، یکی زنا زبان (غیبت می کنه) ، یکی زنا گوش (تهمت می زنه) و ...
مشکل ما آدم ها اینکه می خایم جای خدا باشیم .......
*nura*
1st February 2014, 11:40 AM
قرآن می فرماید: إِلاَّ مَنْ تابَ وَ آمَنَ وَ عَمِلَ عَمَلاً صالِحاً فَأُوْلئِکَ یُبَدِّلُ اللَّهُ سَیِّئاتِهِمْ حَسَناتٍ وَ کانَ اللَّهُ غَفُوراً رَحِیماً؛ مگر کسانى که توبه کنند و ایمان آوردند و عمل صالح انجام دهند که خداوند گناهان آنان را به حسنات تبدیل میکند؛ و خداوند همواره آمرزنده و مهربان است. سوره فرقان آیه 70
یعنی وقتی یک کسی هم روزی هزار بار تهمت می زنه ، حــــرام می خوره ، غیبت می کنه ، مسخره می کنه ، چشم چرانی می کنه ، با نا محرم صحبت ِ غیر ضروری می کنه ، یعنی شد بد ؟ شد غیر سالم ؟ ... یعنی باید بگرده و با دختری که هر روز با این و اون حرف می زده و غیبت می کرده زدواج کنه ؟؟؟؟؟ ...
هر کدوم از این ها زنا ست .. یکی زنا چشم (چشم چرانی) ، یکی زنا زبان (غیبت می کنه) ، یکی زنا گوش (تهمت می زنه) و ...
مشکل ما آدم ها اینکه می خایم جای خدا باشیم ...
سلام
ممنون از توضیحات دوست عزیز ، دوستان گرامی بحث چیز دیگه ای هست ،لطفا دچار اشتباه نشید ....
من نمی دونم کجای این تاپیک نوشته بود این خانم توبه کرده یا پشیمونه ؟؟؟؟! شاید هم من نمی بینم !!!
از همه دوستان عذر خواهی می کنم ،من از این بحث کنار کشیدم ،تمام نظرات منو نادیده بگیرید لطـــــــفا
با آرزوی سلامتی همه عزیزان
"در پناه حق"
عبدالله91
1st February 2014, 01:34 PM
هر کجا از حرفای بنده به نظرتون درست نبود بفرمایید تا سند برایتون ارائه بدم.
در چنین مسائلی نه فرد اجازه داره نظر خودشو بگه و نه کسی رو الکی امید بده یا ناامید کنه.
پس هر چی گفته ایم سند داریم.
بنده همانطور که خدایم آگاه هست به هیچ عنوان شعار ندادم و عین واقعیت را گفتم.
بذارید برخی مسائل را بگویم تا حرفای شعارگونه که میفرمایید برطرف شود
اینجا یک محیط مجازی هست و کسی عبدالله را نمی شناسد و ندیده است و انشاالله هیچوقت نخواهد دید. این را میگویم تا برخی شبهه ها که به فردی به نام عبدالله وارد میکنید برطرف شود و دین اسلام را شعارهای بنده نپندارین
با عرض معذرت از استارتر محترم تاپیک که مجبور شدم این حرفارو بنویسم:
بنده خودم تقریبا یه همچین موردی را داشتم و خدایم هم شاهد هست که این معیار را بخاطر مسالۀ توبه یادآور نشدم(زیاد نمیخواهم اشاره کنم چون زندگی شخصیم هست). عبدالله عقیده اش این است که اول باید حداقل توصیه ای را 40 بار عمل کنی بعد به مردم بگی.
عبدالله اینجا فقط یک صفحۀ مجازی هست نه بیشتر و نه کمتر. در پشت این صفحۀ مجازی یک فردی هست که طبق فرمودۀ مولاش از فتوا دادن به شدت می هراسد چه برسد به شعار دادن که در این مسائل حکمی بدتر از فتوا دادن را دارد چون شعار، در این مورد؛ فتوا را هم با خود دارد.
پس عبدالله شعار نداده. سند دارد.
ما نه تنها زنا را کوچک نشمردیم بلکه به شدت نهی هم میکنیم و برگشت از این راه واقعا سخت هست. ما در اینجا رحمت خدا و توبه را در کنار زشتی زنا متذکر شدیم.
شیوۀ قرآن چنین هست که عمل زشت را متذکر شده و بعد راه رستگاری و درست را نشان می دهد. قرآن کتابی کامل هست. تمامی دردها و درمانها را میشناسد.زشتی ها را هشدار می دهد و بعدش یک «الا» می آورد. این «إلّا»برای نوید به برگشت کنندگان هست.
این نوید به معنی این نیست که فرد تشویق به عمل زشت زنا شود. بلکه این نوید برای کسانی است که راه را گم کرده و دوباره پیدا کرده اند.
انسان چقدر باید جاهل باشد که آن همه هشدارها و پاداشهای پاکیزگان را نادیده بگیرد و دلخوش به نوید توبۀ بعد از گناه باشد؟
نه ما نعوذبالله عمل زشت زنا را موجه جلوه ندادیم بلکه عمل توبه و رحمت خدا را در کنار زشتی عمل زنا بیان کردیم.
این حرفها را نفرمایین که فلانی شعار می دهد. اولا اکثر اینا حرفای بنده نبودن حرفای متخصصین مذهبی بودن. ثانیا شاید فردی در پشت صفحات مجازی باشد که واقعا دارد تجربیاتش رو وارد صفحات بکند.
اگه با چنین مساله ای مواجه نشده باشد وشعار دهد خدایش نیامرزد.
اینارو بیان کردم تا حرفای مکتب اسلام را شعارهای بنده نپندارین. عبدالله و اقسام عبدالله عددی نیستن مهم حرف و دستور خداست که راه را برای این چنین افرادی باز گذاشته و خودش با آغوش باز بنده اش را می پذیرد.و مسیر زندگی اش را هموار خواهد کرد البته باید فرد جبران بکند و این جبران سختی هایی هم باخود یقینن دارد.
در فضای مجازی چون فرد دیده نمیشه فضای بسیار مناسبی برای فعالیت هست فرد دیده نمیشه و تا ابد هم فردی انشاالله نخواهد شناخت.
انشاالله خدا همۀ ماهارو از ریا به دور بکنه.
با نظر خدا بنده حساس در مسائل دینی هستم و هر جا ببینم مسائل دینی داره به اسم شعار بنده تموم میشه بیان میکنم.
باز هم از استارتر محترم تاپیک عذرخواهی میکنم که مجبور شدم این مسائل رو بیان کنم.
عبدالله91
1st February 2014, 02:01 PM
یعنی وقتی یک کسی هم روزی هزار بار تهمت می زنه ، حــــرام می خوره ، غیبت می کنه ، مسخره می کنه ، چشم چرانی می کنه ، با نا محرم صحبت ِ غیر ضروری می کنه ، یعنی شد بد ؟ شد غیر سالم ؟ ... یعنی باید بگرده و با دختری که هر روز با این و اون حرف می زده و غیبت می کرده زدواج کنه ؟؟؟؟؟ .
بله به نظرم این فرد دچار آلودگی میشه و احتمال غرق شدنش بسیار بالاست. صحبت غیرضروری با نامحرم چیزی نیست که بشه گف این فرد از لحاظ روحی و روانی سالم هست. این فرد از لحاظ روحی و روانی دچار بیماری هست. اینجا فقط از موردی میشه حرف زد که برگشته به مسیر زندگی.
افرادی که برنگشتن نمیتونن ادعا کنن که ما هم سالم روحی و روانی هستیم. فردی که برگشته اصلا قابل قیاس با چنین افرادی نیست.
افرادی که راه غیر سالم را انتخاب میکنند نمی توانند خود را در مسیر حق بدانند. تا فرد برنگشته باشه نمیتواند ادعای سالم بودن داشته باشد. بله چنین فردی بیمار هست.انتخاب با این شرایط محدود میشه به افرادی تقریبا مثه خودش چون خدا نمیذاره بندۀ پاکش با زندگی در کنار این فرد آلوده بشه مگر اینکه عمل فرد باعث افتادن در دام بشه یا باعث نجات فرد و تلنگر از طرف خدا و توسط فرد سالم باشه. در چنین شرایطی که برنگشته نمیتواند بگوید من برنگشتم اما از چشمۀ زلال استفاده میکنم. این نمی شود.
صحبت غیر ضروری با نامحرم به شدت نهی شده. حتی در کتاب مفاتیح الجنان هم می توانید هشدار و لعن مولاعلی(ع) را در مورد افرادی که در بازار و اجتماع دوش به دوش هم و مخلوط هستند رو بخونین. (مولا برای مردم عراق سخنرانی میکردند.)
فقط اون فردی که برگشته و توبه نصوح کرده میتونه در این مسیر قرار بگیره نه فردی که بگه بعدا برمیگردم و...
یه پیرمردی بهم گف تو الان جوانی باید با دخترها بازی کنی و جوانیت رو بکنی بعد که به سن من رسیدی خودتو این شکلی بکنی(ینی راه درست رو بگیری) این نمی شود.
فقط افراد توبه کننده که برگشته اند حق دارند صحبت بکنند و به وعده های داده شده امیدوار بشوند. از کجا علوم فرد بعدا موفق به توبه شود. بعلاوه با گذشت زمان میزان آلودگی بیشتر و بیشتر می شود.
A M S E T I S
1st February 2014, 08:24 PM
چطور به خودتون اجازه میدید اینقدر راحت درباره انسان ها قضاوت کنید؟
هیچ کسی از هیچ اشتباه و بلایی در امان نیست
شما جای هیچ کسی نیستید
بهتره هرکسی حواسش شش دانگ به اعمال خودش باشه
خدا اگه بخواد بنده ای رو از عرش به فرش میاره و برعکس
بخونید و قضاوت نکنید:
روزی حضرت موسی (ع)رو به بارگاه ملکوتی خداوند کرد و از درگاهش درخواست نمود:بار الها، می خواهم بدترین بنده ات را ببینم.
ندا آمد: صبح زود به در ورودی شهر برو. اولین کسی که از شهر خارج شد، او بدترین بنده ی من است.
حضرت موسی صبح روز بعد به در ورودی شهر رفت. پدری با فرزندش، اولین کسانی بودند که از شهر خارج شدند.
پس از بازگشت، رو به درگا خداوند کرد و ضمن تقدیم سپاس از اجابت خواسته اش، عرضه داشت: بار الها ، حل می خواهم بهترین بنده ات را ببینم.
ندا آمد: آخر شب به در ورودی شهر برو. آخرین نفری که وارد شهر شود، او بهترین بنده ی من است.
هنگامی که شب شد، حضرت موسی به در ورودی شهر رفت...
دید آخرین نفری که از در شهر وارد شد، همان پدر و فرزندش است! رو به درگاه خداوند، با تعجب و درماندگی عرضه داشت: خداوندا!چگونه ممکن است که بد ترین و بهترین بنده ات یک نفر باشد!؟
ندا آمد:
ای موسی، این بنده که صبح هنگام میخواست با فرزندش از در خارج شود، بدترین بنده ی من بود. اما... هنگامی که نگاه فرزندش به کوه های عظیم افتاد، از پدرش پرسید:بابا! بزرگ تر از این کوه ها چیست؟
پدر گفت:زمین.
فرزند پرسید: بزرگ تر از زمین چیست؟
پدر پاسخ داد: آسمان ها.
فرزند پرسید: بزرگ تر از آسمان ها چیست؟
پدر در حالی که به فرزندش نگاه می کرد، اشک از دیدگانش جاری شد و گفت:فرزندم. گناهان پدرت از آسمان ها نیز بزرگ تر است.
فرزند پرسید: پدر بزرگتر از گناهان تو چیست؟
پدر که دیگر طاقتش تمام شده بود، به ناگاه بغضش ترکید و گفت:عزیزم ، مهربانی و بخشندگی خدای بزرگ از تمام هرچه هست، بزرگتر و عظیم تر است.
M@hdi42
2nd February 2014, 12:21 AM
سلام مجدد . نکته ای رو خواستم عرض نکنم نشد که نگم[golrooz] پوزش فراوان از اینکه وقت شریف شما رو می گیرم . ببخشید دوستان گل[golrooz][alaghemand]
ببینید نمیدونم چه سریه تو این سایت تا دو کلمه بحث میشه فورا به دو گروه خیر و شر تقسیم میشن . الان من ونورا خانوم شدیم گروه باطل , کسایی که خدا و معرفت و بخشایش ایشون رو نمیشناسیم و خیلیها هم شدن خداشناس ومومن و چه و چه و چه . اینجور خوبه؟ این انصافه؟[labkhand] کلا منظورم اینه سیاه و سفید نبینیم. من همون دیروز به دوست قدیمی خودم عبدلله عزیز (که خدا حفظش کنه انشالله[golrooz]) امتیاز هم دادم که منطقی بحث میکرد و مشکلی با بحث منطقی نداریم ولی خب یه سری رفتار ها رو ادم از یه سری افراد میبینه پشیمون میشه که چرا وقت خودشو صرف یه سری بحث بیهوده میکنه. به خدا ما هم مسلمونیم ما هم شیعه ایم و میفهمیم بخشش چیه. توبه چیه. شمر هم نیستیم که کسی رو نبخشیم و مروت ومردونگی تو وجودمون نباشه. بیخیال... . دوستان مسلمان ما هم کافرهایی که با تعصبات شخصی خودمون داریم رحم و فضل خدا رو زیر سوال می بریم ولی این رسم بحث نیست. یه جورایی تهمته . من اینا رو میگم چون حس می کنم برای زندگی عادی این دوستان هم بعدا مشکل ساز میشه این حق وباطل کردن قضایا [golrooz]
بازم عذر میخوام .ببخشید بنده رو . این بحث رو انشالله همینجا خاتمه میدم [shaad][golrooz]
با سپاس از عبدلله جان ونورا خانوم بابت بحث زیبایی که انجام دادیم[golrooz] و باقی دوستان
بلدرچین
2nd February 2014, 05:40 PM
راه های فرار دوست پسرتون خیلی راحته از این ماجرا.
راحت میتونه با یک وکیل صحبت کنه و مدارکه جعلی تهیه کنه و بگه توی اون روز و اون حالت که دست به این عمل مجرمانه زده،حالت طبیعی و عادی نداشته،مثلا بگه شرب مسکر کردم و مست بودم یا مواد مخدر استفاده کردم،دراین صورت نمیتونی کاری کنید خواهر گلم.
باید از همون اول به پایان ناخوشایند فکر میکردی،استادمون یک روزی در کلاس متون فقه 2 یک ماجرایی رو مطرح کرد،ماجراش دقیقا شبیه شما بود،استادمون گفت بهتره دراین حالت خانواده تون رو درجریان بگذارید و کار رو از طریق قانون پیگیری کنید،هر پایانی در اینصورت داشته باشه خیلی بهتر از اینکه در سکوت خانواده ها بفهمن و خدایی نکرده ابروتون بره.
اول خونسردیتون رو حفظ کنید.
با دوست پسرتون ارتباط داشته باشید تا نتونه فرار کنه،درصورتی که میتونید یک مدرک بگیرید ازش البته بصورت مخفیانه و در اون دوستتون به عملش اقرار کنه. دراینصورت حداقل یک مدرکی دارید تا برای قانون رو کنید،اصلا نگید خواستگار دارید چون دراین صورت دوست پسرتون فرار میکنه و خطتشو عوض میکنه و دیگه نمیتونید به هیچ وجه پیداش کنید.
دوست پسرتون رو نگه دارید،به خانواده تون اصل ماجرا رو بگید هرچقدر سخت باشه عیبی نداره،پدر و مادر تون هستن و کمک میکنن،بعد از شکایت عمل حقوقی پرونده تون رو پیگیری کنید.فقط یادتون نره حداقل یک مدرک از دوست پسرتون داشته باشید یک اقرار نامه ایی که در اون مدرک جعل معنا نداشته باشه تا از سوی دادگاه رد بشه،دوست پسرتون هم از خودتون دور نکنید و منتظرش بگذارید و نگهش دارید تا بتونید حداقل از خودتون دفاعی کنید.
مراکزی هم هستن که پرده بکارت رو میدوزن(البته با عرض معذرت از تمامی دوستان گلم)،اول پرونده تون رو به جریان بندازید بعد میتونید پ رو بدوزید البته به مراحل قانونی نیاز داره،بعد هم خیالتون راحت میشه.
به هیچ پسری اعتماد نکنید،هرکسی که میاد و از در عشق وارد میشه و پیشنهاد های بد میده اصولا عاشق نیست،کمی از این به بعد هوشیار باشید.
حتما با یک وکیل مجرب صحبت کنید.
موفق باشید.
ایشالا خدا به احترام پاکیش نجاتتون میده.
نگران نباش خواهر گلم فقط تا دیر نشده شروع کن.
تووت فرنگی
2nd February 2014, 07:15 PM
هدف کسی تکذیب کردن ارزش پاکی نبود.. پاک زیستن، یک هنره! برای یک دختر مهمترین چیز در این جامعه پاکدامنی هست، واقعاً اگر دختر و یا پسر پاکی خودش رو از دست بده مهمترین چیز رو از دست داده.. بنظر من دختر که میخاد مادر بشه باید خیلی پاک زندگی کنه.. باید خیلی بیشتر از یک پسر مراقب خودش باشه، باید خیلی خیلی حواسش باشه که در دام حرف های یک پسرِ شاید!! بی وجدان نیفته.. بحث من بر بخشش و توبه نبود؛ فقط خواستم این رو بگم که صحیح هست که گناه خیلی زشته خیلی آدم رو کدر میکنه اما نباید از گناهکار متنفر بشیم و واژه های نازیبا رو به دیگران نسبت بدیم.. چه کسی تضمین می ده که یک روزی ما دست به گناه ِ بزرگ نزنیم خدای نکرده؟ انسان، در مسیر لغزش حرکت می کنه، کسی محکم قدم بر می داره و دیگری نه!... جامعه ما، گناه رو درست تعریف نکرده، گناه فقط به برخی از اعمال نادرست اطلاق می شه در حالی که یک حرف که دلِ کسی رو بشکونه می شه گناه...
حرف های بیهوده که شما می فرمایید عقیده هر فردی هست.. بنظرم زیاد درست نیست بی احترامی به عقاید دیگران! انسان آزاد است برای داشتن عقیده و فکر متفاوت...
حرف های من انتقاد از لحنِ بد بعضی از دوستان بود، لحنی که با کردارشون خیلی خیلی فاصــــــــــله داشت...! همین!
zoh_reh
2nd February 2014, 08:33 PM
با تشکر از بلدرچین گرامی جهت ارائه راهکارهای حقوقی مناسب.
سلام مجدد . نکته ای رو خواستم عرض نکنم نشد که نگم[golrooz] پوزش فراوان از اینکه وقت شریف شما رو می گیرم . ببخشید دوستان گل[golrooz][alaghemand]
ببینید نمیدونم چه سریه تو این سایت تا دو کلمه بحث میشه فورا به دو گروه خیر و شر تقسیم میشن . الان من ونورا خانوم شدیم گروه باطل , کسایی که خدا و معرفت و بخشایش ایشون رو نمیشناسیم و خیلیها هم شدن خداشناس ومومن و چه و چه و چه . اینجور خوبه؟ این انصافه؟[labkhand] کلا منظورم اینه سیاه و سفید نبینیم. من همون دیروز به دوست قدیمی خودم عبدلله عزیز (که خدا حفظش کنه انشالله[golrooz]) امتیاز هم دادم که منطقی بحث میکرد و مشکلی با بحث منطقی نداریم ولی خب یه سری رفتار ها رو ادم از یه سری افراد میبینه پشیمون میشه که چرا وقت خودشو صرف یه سری بحث بیهوده میکنه. به خدا ما هم مسلمونیم ما هم شیعه ایم و میفهمیم بخشش چیه. توبه چیه. شمر هم نیستیم که کسی رو نبخشیم و مروت ومردونگی تو وجودمون نباشه. بیخیال... . دوستان مسلمان ما هم کافرهایی که با تعصبات شخصی خودمون داریم رحم و فضل خدا رو زیر سوال می بریم ولی این رسم بحث نیست. یه جورایی تهمته . من اینا رو میگم چون حس می کنم برای زندگی عادی این دوستان هم بعدا مشکل ساز میشه این حق وباطل کردن قضایا [golrooz]
بازم عذر میخوام .ببخشید بنده رو . این بحث رو انشالله همینجا خاتمه میدم [shaad][golrooz]
با سپاس از عبدلله جان ونورا خانوم بابت بحث زیبایی که انجام دادیم[golrooz] و باقی دوستان
با سلام خدمت کلیه دوستان و آقا مهدی
من سری در این سایت نمی بینم ، این خاصیت یه بحثه که افراد با توجه به ویژگیهای متفاوت و بالطبع نظرات مختلف با هم بحث و تبادل نظر میکنن.
آقا مهدی شما بعنوان کاربر فعال سایت بوده و هستین نه عنوان خاص دیگه(خیر و شر)، و مثل بقیه عزیزان حضورتون در بحثها و همچنین این بحث مفید است.
آقا مهدی نمیدونم چه پستی یا چه چه چیزی باعث شد که شما نه تنها خودتون بلکه نورا خانم رو هم از جمع جدا کردین.
تو هیچ پستی جز ارائه نظرات شخصی که هر کس به بضاعت اطلاعات خودش داده ، توهینی دیده نشده، که شما بخواین افراد رو به خیر و شر و بحث رو بیهوده معرفی کنین.
اگه تو بحثی پست شخصی به به و چه چه نشد دلیل بر باطل بودنشه؟
دلیل بر مسلمان و شیعه نبودنشه؟
دلیل بر شمر بودنشه؟
بر همه ما لازمه که به حرفی که زده میشه فکر کنیم نه گوینده حرف ، که در غیر اینصورت نتیجه چیزی جز این نخواهد بود که: یه سری رفتار ها رو ادم از یه سری افراد میبینه پشیمون میشه که چرا وقت خودشو صرف یه سری بحث بیهوده میکنه
من واقعا از شما ممنونم که اینطور شفاف نظرات خودتونو بیان میکنین.
M@hdi42
2nd February 2014, 10:12 PM
بسم الله الرحمن الرحیم
با تشکر از بلدرچین گرامی جهت ارائه راهکارهای حقوقی مناسب.
با سلام خدمت کلیه دوستان و آقا مهدی
من سری در این سایت نمی بینم ، این خاصیت یه بحثه که افراد با توجه به ویژگیهای متفاوت و بالطبع نظرات مختلف با هم بحث و تبادل نظر میکنن.
آقا مهدی شما بعنوان کاربر فعال سایت بوده و هستین نه عنوان خاص دیگه(خیر و شر)، و مثل بقیه عزیزان حضورتون در بحثها و همچنین این بحث مفید است.
آقا مهدی نمیدونم چه پستی یا چه چه چیزی باعث شد که شما نه تنها خودتون بلکه نورا خانم رو هم از جمع جدا کردین.
تو هیچ پستی جز ارائه نظرات شخصی که هر کس به بضاعت اطلاعات خودش داده ، توهینی دیده نشده، که شما بخواین افراد رو به خیر و شر و بحث رو بیهوده معرفی کنین.
اگه تو بحثی پست شخصی به به و چه چه نشد دلیل بر باطل بودنشه؟
دلیل بر مسلمان و شیعه نبودنشه؟
دلیل بر شمر بودنشه؟
بر همه ما لازمه که به حرفی که زده میشه فکر کنیم نه گوینده حرف ، که در غیر اینصورت نتیجه چیزی جز این نخواهد بود که: یه سری رفتار ها رو ادم از یه سری افراد میبینه پشیمون میشه که چرا وقت خودشو صرف یه سری بحث بیهوده میکنه
من واقعا از شما ممنونم که اینطور شفاف نظرات خودتونو بیان میکنین.
سلام خدمت زهره خانوم[golrooz]شب زمستونی شما بخیر وشادی انشالله. ممنونم از شما[golrooz]
ببین زهره خانوم بنده نگفتم بحث بیهوده هست پس بد بیان نکنین حرف من رو.[golrooz] گفتم اینجور اگه بخوایم نتیجه گیری کنیم زیاد جالب نیست و بیهوده میشه کارمون[golrooz]
در صفحات قبل زهره خانوم شما اینجا نوشتین:
دوستان با حوصله این لینک رو هم مطالعه کنین http://www.njavan.com/forum/showthre...D9%85%D8%A7-%D (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?196800-%D9%85%D8%A7-%D)
اونوقت با تعصبات شخصی خودمان رحم و فضل خدا رو زیر سوال نبریم، و راحت راجع به عمل دیگران قضاوت نکنیم.
زهره خانوم ببین اینکه اینجا نظر خودتون روطوری بیان می کنین که خواننده این برداشت رو می کنه که بنده حقیر ( که کمترین عضو بین بچه های سایتم[golrooz]) دارم خدا و رحمتش رو زیر سئوال می برم این به عقیده من انصاف نیست اینطور قضاوت کردن[shaad] من اینقدر هم بدون خدا نیستم که بخوام رحمت ایشون رو نادیده بگیرم زهره خانوم مهربان[khejalat][golrooz]
حقیقتش دیروز به من برخورد و خب احساس کردم به حقیر تو این بحث تهمت زده شد و راجب من قضاوت شد. البته دیگه عادت کردیم
( خدا منو ببخشه که شاید بد برداشت کردم. که شاید حرفی زدم که کسی ناراحت شده باشه[golrooz])
ولی به هر حال عرض کردم که از همه عذر می خوام. انشالله این اخرین باریه که این تاپیک رو باز می کنم [shaad][golrooz]
از خدا میخوام همیشه موفق باشین و به هر اروزی خوبی که در زندگی دارین برسین و در تک تک لحظاتتون خدا رو حس کنین[entezar2][golrooz]
مولای شیرازی
3rd February 2014, 01:16 PM
باسلام
همه ی راههای ترمیم پ ویا شکایت از شخص ویا ازدواج با همون شخص ویا تحقیر خود واین مطلب که دائم تو سر خود بزنه که حقمه وباید با هم قشر خود ازدواج کنیم و...هست!!!
اما اصلیترین چیزی که نباید ازش غافل شد نفس عمله که با هیچ چیز قابل اغماض نیست
هرکس باید مسئولیت کاری رو که انجام داده بر عهده بگیره
تمام راه حلای گفته شده به نوعی برای فرار از همین واقعیته بدون توجه به اینکه شاید در ادامه این ظاهر سازی ها مشکلات خیلی بزرگتر باشه که مهم ترینشون شاید خود فریبیه
این دوشیزه اغفال شده محکوم به اعدام ویا بد تر از اون انگ فاسد نیست
چرا که مطمئنم اگر تو زندگیش نگاه کنیم اشخاصی هستند که مستحق ترند برای اعدام یا این انگ .مطمئنا منظورم جبر نیست!!!!
این خانم امتیازی رو از دست داده اما به این معنی نیست که دیگه حق زندگی نداره یا کمتر داره چه بسا باکره هایی هستند که دست فاسد فی الارض رو از پشت بسند(خدایی نکرده سوء تفاهم نشه ها)
وبرای پوشش این مسئله به منجلاب های بزرگتری گرفتار شه
خانم جان شرایط ویژه ای برای شما به وجود اومده که خودتون به وجود آوردید وباید قبول کنید وبا درک این شرایط زندگی کنید و به دیگران هم بفهمونید مطمئنا سخته(تو این جامعه) اما بهترین راهه
وتو این مسیر پر فراز و نشیب باید از خودتون شروع کنید وتکلیفتون رو با خودتون معلوم کنید.
بلدرچین
3rd February 2014, 07:12 PM
باسلام
همه ی راههای ترمیم پ ویا شکایت از شخص ویا ازدواج با همون شخص ویا تحقیر خود واین مطلب که دائم تو سر خود بزنه که حقمه وباید با هم قشر خود ازدواج کنیم و...هست!!!
اما اصلیترین چیزی که نباید ازش غافل شد نفس عمله که با هیچ چیز قابل اغماض نیست
هرکس باید مسئولیت کاری رو که انجام داده بر عهده بگیره
تمام راه حلای گفته شده به نوعی برای فرار از همین واقعیته بدون توجه به اینکه شاید در ادامه این ظاهر سازی ها مشکلات خیلی بزرگتر باشه که مهم ترینشون شاید خود فریبیه
این دوشیزه اغفال شده محکوم به اعدام ویا بد تر از اون انگ فاسد نیست
چرا که مطمئنم اگر تو زندگیش نگاه کنیم اشخاصی هستند که مستحق ترند برای اعدام یا این انگ .مطمئنا منظورم جبر نیست!!!!
این خانم امتیازی رو از دست داده اما به این معنی نیست که دیگه حق زندگی نداره یا کمتر داره چه بسا باکره هایی هستند که دست فاسد فی الارض رو از پشت بسند(خدایی نکرده سوء تفاهم نشه ها)
وبرای پوشش این مسئله به منجلاب های بزرگتری گرفتار شه
خانم جان شرایط ویژه ای برای شما به وجود اومده که خودتون به وجود آوردید وباید قبول کنید وبا درک این شرایط زندگی کنید و به دیگران هم بفهمونید مطمئنا سخته(تو این جامعه) اما بهترین راهه
وتو این مسیر پر فراز و نشیب باید از خودتون شروع کنید وتکلیفتون رو با خودتون معلوم کنید.
معذرت میخوام ازت دوست عزیزم،بهتره به جای اظهار نظر شخصی،صحبت هایی کنیم که بتونه مشکل این خانم رو حل کنه.
حرفایی که شما میزنید اصلا کمکی نمیکنه،نظراتتون کاملا غلظ هست و غیر قابل قبول چون اصلا ربطی به موضوع که قصد کمک هست نمیکنه.
خودتون هم میدونید نیاز نیست بگم که اگر اون پسر سالم بود این بلا رو سر این خواهر گرامی در نمیوورد،حالا بره با اون پسر ازدواج کنه؟!! که چی بشه؟که جبران بشه؟فکر اینده این خانم رو نمیکنید که درصورت ازدواج دردی از این خانم حل نمیشه و اون پسر بجای اداره زندگی و اهمیت و ارزش دادن به زندگی و همسر،بدتر به کارهای زشت و پلیدش ادامه میده و اوضاع رو ازاینی که هست بدتر میکنه؟
بهتره حرفایی که نظرات شخصی هست و اظهار نظرهای بی خودی ازاین کارها خودداری کنیم،اگر میتونیم حرفی بزنیم که کمک کنه اگر نمیتونیم که...
این خانم اشتباه کرده درسته یک اشتباه بد که اصلا قابل جبران نیست،بجای اینکه اوضاع رو پرفشار تر کنیم بهتره اگر میتونیم کمک کنیم در غیر این صورت صحبتی نکنیم...
این رو برای این میگم که این خانم که این اتفاق براشون افتاده شاید یکی از خوانندگان نظرات باشه.[golrooz]
Ronia
3rd February 2014, 07:27 PM
بابا ازدواج نکنه ، مگه آیه اومده این دختر باید حتما ازدواج کنه؟
به نظرم باید به جنبه های دیگه زنگیش برسه،از نظر تحصیل،کار و...کلی پیشرفت کنه،اینطوری هم مفید زندگی میکنه و هم اینکه میتونه تنهایی از زنگیش بربیاد،این یه رازه بین خودشو و خدا و اون پسره،اگه واقعا توبه کرده باشه باید منتظر بمونه تا یکی سر راش پیدا بشه که این شرایطا درک میکنه و میپذیره،بالاخره باید تاوان کار اشتباهشا بده،انتظار و صبر یا اصلا قید ازدواجا زدن تاوان زیادی در قبال دق کردن پدر ومادرش ویا رفتن آبروش نیست.
تووت فرنگی
3rd February 2014, 07:36 PM
ثمره این گونه بحث ها فقط ناراحت شدن از دست هم هست ...[shaad] متأسفانه !
مولای شیرازی
3rd February 2014, 10:39 PM
معذرت میخوام ازت دوست عزیزم،بهتره به جای اظهار نظر شخصی،صحبت هایی کنیم که بتونه مشکل این خانم رو حل کنه.
حرفایی که شما میزنید اصلا کمکی نمیکنه،نظراتتون کاملا غلظ هست و غیر قابل قبول چون اصلا ربطی به موضوع که قصد کمک هست نمیکنه.
خودتون هم میدونید نیاز نیست بگم که اگر اون پسر سالم بود این بلا رو سر این خواهر گرامی در نمیوورد،حالا بره با اون پسر ازدواج کنه؟!! که چی بشه؟که جبران بشه؟فکر اینده این خانم رو نمیکنید که درصورت ازدواج دردی از این خانم حل نمیشه و اون پسر بجای اداره زندگی و اهمیت و ارزش دادن به زندگی و همسر،بدتر به کارهای زشت و پلیدش ادامه میده و اوضاع رو ازاینی که هست بدتر میکنه؟
بهتره حرفایی که نظرات شخصی هست و اظهار نظرهای بی خودی ازاین کارها خودداری کنیم،اگر میتونیم حرفی بزنیم که کمک کنه اگر نمیتونیم که...
این خانم اشتباه کرده درسته یک اشتباه بد که اصلا قابل جبران نیست،بجای اینکه اوضاع رو پرفشار تر کنیم بهتره اگر میتونیم کمک کنیم در غیر این صورت صحبتی نکنیم...
این رو برای این میگم که این خانم که این اتفاق براشون افتاده شاید یکی از خوانندگان نظرات باشه.[golrooz]
یا پست رو نخوندی یا خوندی نتونستی خوب بفهمی نگران نباش چرا که اینجوری بار اومدم
اولا که پیشنهاد ازدواج با همون شخص رو ندادم حتی در مقام بررسیشم نبودم چرا که راه حلایی که بچه های دیگه تو پستاشون گفتند برای تمثیل نام بردم حتی جالبه که علامت تعجبم برای فهم منظور اصلی گذاشته بودم که متأسفانه ظاهرا کوچک بودن!!!!!!!!!!!!!!
دوما این مطلب رو هم که پذیرفته شده خودتون طبق پستای قبلیتون و اظهار نظر حقوقیتونه(البته درک میکنم که منظورتون برای زندگی نبود)
سوما بیایید کاری کنم که کمکی کرده باشیم دیگه:ومن هم دقیقا به دور از هیاهو های نظرات شخصی اون خواهر گرامی رو به آ رامش و منطق دعوت کردم نه پاک کردن اصل صورت مسئله که همیشه این به عنوان بختک به جونش بیفته
چهارما ربط پست من با این مطلب بعد روانی و درونیه خود فرد بود خوب طبق تشخیص مدبرانه شما شاید ربط نداشته باشه!!!!
این هم برای خودش نظریه
پنجما خوشبختانه دچار فقر نظر دهی نیستم که بخوام یه چی گفته باشم و این کمال بی احترامیه که چشم پوشی میکنم
فی النهایه اگر شما با چندتا پست با این جریان آشنا شدید سابقه آشنایی من میانگین هفته ای دو تا سه تا مراجعه بود اونم تو کار آموزیه تو ترم 3
اگر احساس کردید لحن سرد تر نبود به خاطر احترام به اعضای خواننده سایته (( چیزی که عوض داره گله...))
ضمنا زحمت نکش چرا که توضیحاتی رو که لازم بوده دادم ودیگه وقت سر حاشیه تلف نمیکنم
بلدرچین
3rd February 2014, 10:55 PM
یا پست رو نخوندی یا خوندی نتونستی خوب بفهمی نگران نباش چرا که اینجوری بار اومدم
اولا که پیشنهاد ازدواج با همون شخص رو ندادم حتی در مقام بررسیشم نبودم چرا که راه حلایی که بچه های دیگه تو پستاشون گفتند برای تمثیل نام بردم حتی جالبه که علامت تعجبم برای فهم منظور اصلی گذاشته بودم که متأسفانه ظاهرا کوچک بودن!!!!!!!!!!!!!!
دوما این مطلب رو هم که پذیرفته شده خودتون طبق پستای قبلیتون و اظهار نظر حقوقیتونه(البته درک میکنم که منظورتون برای زندگی نبود)
سوما بیایید کاری کنم که کمکی کرده باشیم دیگه:ومن هم دقیقا به دور از هیاهو های نظرات شخصی اون خواهر گرامی رو به آ رامش و منطق دعوت کردم نه پاک کردن اصل صورت مسئله که همیشه این به عنوان بختک به جونش بیفته
چهارما ربط پست من با این مطلب بعد روانی و درونیه خود فرد بود خوب طبق تشخیص مدبرانه شما شاید ربط نداشته باشه!!!!
این هم برای خودش نظریه
پنجما خوشبختانه دچار فقر نظر دهی نیستم که بخوام یه چی گفته باشم و این کمال بی احترامیه که چشم پوشی میکنم
فی النهایه اگر شما با چندتا پست با این جریان آشنا شدید سابقه آشنایی من میانگین هفته ای دو تا سه تا مراجعه بود اونم تو کار آموزیه تو ترم 3
اگر احساس کردید لحن سرد تر نبود به خاطر احترام به اعضای خواننده سایته (( چیزی که عوض داره گله...))
ضمنا زحمت نکش چرا که توضیحاتی رو که لازم بوده دادم ودیگه وقت سر حاشیه تلف نمیکنم
واقعا برای شخص شخیصتون متاسفم.
من قصد بی احترامی نداشتم خواستم به حاشیه نره همین اما شما با این طرز صحبتتون رسما حرفای نامربوطی به بنده وارد کردید...
شبتون خوش اقای محترم[golrooz]
Capitan Totti
4th February 2014, 01:29 AM
مطمئنن ایشون هم پاشون رو خواهند خورد ..
اون خانم اگر پاک باشند مطمئنن یک آزمایش هست براشون ...
دختر خوبیه
تو روستا بزرگ شده
پس قطعا سالمه علتش نه اونه که در جوامع کرد،لک به شدددت غیرتی و کنترل کننده دختارنشان هستند...
Capitan Totti
4th February 2014, 01:31 AM
بعضی ها به قدرِ سر سوزنی برای پاک ماندن تلاش نمی کنند امّا ازد یگران توقع پاکدامنی دارند ...
بگذار آنقدر این ور و آن ور حرف بزنند که شاید روزی تهی گردند ..
والاااااااااااااااا ...
مشکل اینجاست که این بعضی ها معمولا موفق و موید و در پست های مهم گماشته میشوند[khande]
A M S E T I S
4th February 2014, 05:49 PM
دوستان عزیز و محترم بحث بهتر نیست تموم بشه؟
واقعا ارزش نداره که از هم ناراحت بشید
هر کسی نظر خودش رو گفت و محترم هم هست
برای این مسئله ها خودتون رو ناراحت نکنید
چون هرکس یه طرز تفکر داره و کسی هم نمیتونه تغییرش بده
[golrooz]
samansohrab
13th August 2014, 12:32 PM
سلام اولا شما کار خیلی زشتی کردی که این عمل را انجام دادی واین یه کناه کبیره است ودر وحله اول باید توبه کنی واستغفار کنی 2. فرض را بر این میگذاریم که شما دارای خانواده مذهبی باشید ودور از چشم انها این کارو کردین ولو رفتن این قضیه در خانواده ضرر جانی برای شما و خانوادتون را در پی داشته باشه بنابراین پیشنهاد می کنم با خانم دکتر امینی متخصص زنان و زایمانصحبت کنید پزشک انلاین است
http://www.drshahnazamini.com
(http://www.drshahnazamini.com/ask.php)
راه حلی برای وضعیتتون ارائه می کنه ولی توجه داشته باشید ای پیشنهاد دلیل بر تایید کارتون نیست وپیشنهاد می کنم با یکی مثل خودتون ازدواج کنید وبرای همیشه دست از این کار بردارید وسعی نکنید سر کسی رو کلاه بذارید وفقط ازین راه است که توبه شما پذیرفته میشه وخدا کمکتون میکنه.
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.