Sa.n
29th December 2013, 07:54 PM
آشنایی با روش تهیهی پلو سه رنگ
یک طرف سینه مرغ را با یک عدد پیاز، دو عدد آلو (در صورت دلخواه و برای طعم آن)، یک فنجان آب و کمی نمک و فلفل پخته تا آب آن تبخیر شود.
برای دیدن فایل کامل این مطلب با مراحل و تصاویر بیشتر، اینجا کلیک کنید (http://dnl1.tebyan.net/1391/08/20121029143559724.ppsx)
http://img1.tebyan.net/big/1392/09/601461819661516314617811153147173987167.jpg
مواد لازم برای تهیه پلو سه رنگ
برنج (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=184650) سه فنجانگوجهفرنگی (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=262371) چهار عددسینه مرغ (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=100087) یک طرفماست (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=202426) سه قاشق غذاخوریپیاز (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=200941) دو عددپنیر پیتزا صد گرمزعفران (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=118834) نصف قاشق چایخوریآلو خورشتی دو عددتخممرغ (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=108250) سه عددروغن نصف فنجانرب گوجهفرنگی یک قاشق غذاخوریبا این مقدار مواد لازم حدوداً به اندازه یک دیس بزرگ از ”پلو قالبی سه رنگ“ خواهیم داشت.
وسایل لازم
قالب تفلون سوراخ دار کمربندی به قطر 24 سا نت
http://img1.tebyan.net/big/1392/09/1849996227132177101128149181100611926014066.jpg
و گاز فر دار
مواد لازم
چهار عدد گوجهفرنگی، حدود نیم کیلوگرم. سه قاشق غذاخوری ماست، حدود 60 گرمhttp://img1.tebyan.net/big/1392/09/93776819617217620233659918820022012117145.jpghttp://img1.tebyan.net/big/1392/09/14557381651482501841122261248711432521856.jpg
یک قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی، حدود 40 گرم.
http://img1.tebyan.net/big/1392/09/20110315621768252176202128629725513910924064.jpg
سه عدد تخممرغ. صد گرم پنیر پیتزا، معادل یک کاسه ماستخوری.
http://img1.tebyan.net/big/1392/09/15713634108471958972472401261112122369318.jpghttp://img1.tebyan.net/big/1392/09/1272531862071326210610120142167681842171643.jpg
نصف فنجان روغن، حدود 50 گرم یا پنج قاشق غذاخوری روغن. سه فنجان برنج، معادل 400 گرم.http://img1.tebyan.net/big/1392/09/130629623810013811410724838156939710737236.jpghttp ://img1.tebyan.net/big/1392/09/18223323910516923112110917812024956251229203195.jp g
یک طرف سینه کامل مرغ، معادل 200 گرم. دو عدد پیاز، حدود 200 گرم.
http://img1.tebyan.net/big/1392/09/11419220916624621516717822148516249842225.jpghttp://img1.tebyan.net/big/1392/09/182931721651491031891742441341752247411183182.jpg
نصف قاشق چایخوری زعفران آسیاب شده. دو عدد آلو خورشتی.
http://img1.tebyan.net/big/1392/09/10112663561214218617322157242819661138.jpghttp://img1.tebyan.net/big/1392/09/82159245481558410161198771366018728203.jpg
طرز تهیه
یک طرف سینه مرغ را با یک عدد پیاز، دو عدد آلو (در صورت دلخواه و برای طعم آن)، یک فنجان آب و کمی نمک و فلفل پخته تا آب آن تبخیر شود. سپس آن را ریشریش کرده، با یک قاشق زعفران آب کرده غلیظ و یک قاشق پیاز داغ روغن گرفته، مخلوط میکنیم تا مایه وسط پلو آماده شود.http://img1.tebyan.net/big/1392/09/20131211113016712_13.jpg
چهار عدد گوجهفرنگی را رنده کرده تا یک کاسه ماستخوری گوجه رنده شده به دست آوریم. سپس آن را در سه قاشق غذاخوری روغن میریزیم و یک قاشق غذاخوری رب گوجه و کمی نمک اضافه کرده، تفت میدهیم.
http://img1.tebyan.net/big/1392/09/20131211113016743_14.jpg
سه فنجان برنج را با یک قاشق مرباخوری نمک برای دو ساعت خیس میکنیم. سپس یک کاسه ماستخوری از برنج خیسخورده را همراه یک کاسه آب به گوجه تفتداده شده، اضافه میکنیم و در آن را گذاشته تا دم بکشد. پلوی پختهشده باید تقریباً به حالت شفته باشد.http://img1.tebyan.net/big/1392/09/20131211113016775_15.jpg
یک قاشق غذاخوری ماست را در ظرفی ریخته، هم میزنیم. یک عدد تخممرغ و کمی زعفران آب کرده و نمک، به آن اضافه کرده، هم میزنیم و بعد آن را به دمی گوجه پختهشده اضافه کرده، هم میزنیم تا برنج قرمز به دست آید.
http://img1.tebyan.net/big/1392/09/20131211113016806_16.jpg
بقیه برنج خیسخورده (دو کاسه ماستخوری برنج خیسخورده) را با دو کاسه ماستخوری آب، به صورت دمی میپزیم تا برنج پخته شده شفته به دست آید.http://img1.tebyan.net/big/1392/09/20131211113016837_17.jpg
یک قاشق ماست، یک عدد تخممرغ و کمی نمک را با هم مخلوط کرده، به نصفی از برنج سفید پختهشده، اضافه میکنیم. آن را هم زده، کنار میگذاریم.http://img1.tebyan.net/big/1392/09/20131211113016884_18.jpg
یک قاشق غذاخوری ماست را در ظرفی ریخته، هم میزنیم. یک عدد تخممرغ و کمی زعفران آب کرده و نمک، به آن اضافه کرده، هم میزنیم. بقیه برنج را با کمی زعفران مخلوط کرده و بعد با مایه تخممرغی آغشته کرده تا برنج زرد به دست آید.
http://img1.tebyan.net/big/1392/09/2013121111344377_19.jpg
پلو سفید، قرمز، زرد و مایه وسط پلو آماده میباشد. قالب تفلون سوراخ دار را چند دقیقه در فر میگذاریم تا داغ شود بعد دو قاشق روغن در آن ریخته، با یک فر چه روغن را به همه جای قالب میمالیم.http://img1.tebyan.net/big/1392/09/2013121111344393_20.jpg
ابتدا برنج قرمز را ته قالب ریخته، آن را فشرده کرده، روی آن را صاف میکنیم بعد نصف پنیر پیتزا رنده شده و بعد نصف مرغ تفتداده شده را روی آن میریزیم به طوری که مایه مرغ به کنارههای قالب نخورد. سپس برنج زرد و دوباره پنیر پیتزا و مایه مرغ و در آخر برنج سفید را اضافه کرده، روی آن را صاف میکنیم و در قالب را میگذاریم.http://img1.tebyan.net/big/1392/09/20131211113443124_21.jpg
فر را از یک ربع قبل روشن میکنیم. پلو را به مدت 30 الی 40 دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت متوسط (160 الی 180 درجه سانتیگراد) قرار میدهیم تا پخته شود.http://img1.tebyan.net/big/1392/09/20131211113443156_22.jpg
میتوان برنج زرد آمادهشده را در قالبهای کیک یزدی ریخت و در فر گذاشت که بپزد و بعد روی آن را با کمی پنیر پیتزا، گوجهفرنگی، سوسیس و سس گوجه به فرمهای مختلف تزئین کرد.http://img1.tebyan.net/big/1392/09/20131211113443187_23.jpg
بعد از کمی سرد شدن، پلو سه رنگ را میتوان به راحتی از قالب جدا کرد تا آماده پذیرایی شود.نوش جان
مقدار کالری
مقدار کالری موجود در کل پلو حدود 3200 کیلوکالری میباشد.
http://img1.tebyan.net/big/1392/09/2576542223714110123432699815125612317.jpg
مقدار کالری موجود در یک تکه از پلو (یک هشتم آن) حدود 400 کیلوکالری میباشد.http://img1.tebyan.net/big/1392/09/1721998914921821115552361111322492117311382.jpg
یک طرف سینه مرغ را با یک عدد پیاز، دو عدد آلو (در صورت دلخواه و برای طعم آن)، یک فنجان آب و کمی نمک و فلفل پخته تا آب آن تبخیر شود.
برای دیدن فایل کامل این مطلب با مراحل و تصاویر بیشتر، اینجا کلیک کنید (http://dnl1.tebyan.net/1391/08/20121029143559724.ppsx)
http://img1.tebyan.net/big/1392/09/601461819661516314617811153147173987167.jpg
مواد لازم برای تهیه پلو سه رنگ
برنج (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=184650) سه فنجانگوجهفرنگی (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=262371) چهار عددسینه مرغ (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=100087) یک طرفماست (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=202426) سه قاشق غذاخوریپیاز (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=200941) دو عددپنیر پیتزا صد گرمزعفران (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=118834) نصف قاشق چایخوریآلو خورشتی دو عددتخممرغ (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=108250) سه عددروغن نصف فنجانرب گوجهفرنگی یک قاشق غذاخوریبا این مقدار مواد لازم حدوداً به اندازه یک دیس بزرگ از ”پلو قالبی سه رنگ“ خواهیم داشت.
وسایل لازم
قالب تفلون سوراخ دار کمربندی به قطر 24 سا نت
http://img1.tebyan.net/big/1392/09/1849996227132177101128149181100611926014066.jpg
و گاز فر دار
مواد لازم
چهار عدد گوجهفرنگی، حدود نیم کیلوگرم. سه قاشق غذاخوری ماست، حدود 60 گرمhttp://img1.tebyan.net/big/1392/09/93776819617217620233659918820022012117145.jpghttp://img1.tebyan.net/big/1392/09/14557381651482501841122261248711432521856.jpg
یک قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی، حدود 40 گرم.
http://img1.tebyan.net/big/1392/09/20110315621768252176202128629725513910924064.jpg
سه عدد تخممرغ. صد گرم پنیر پیتزا، معادل یک کاسه ماستخوری.
http://img1.tebyan.net/big/1392/09/15713634108471958972472401261112122369318.jpghttp://img1.tebyan.net/big/1392/09/1272531862071326210610120142167681842171643.jpg
نصف فنجان روغن، حدود 50 گرم یا پنج قاشق غذاخوری روغن. سه فنجان برنج، معادل 400 گرم.http://img1.tebyan.net/big/1392/09/130629623810013811410724838156939710737236.jpghttp ://img1.tebyan.net/big/1392/09/18223323910516923112110917812024956251229203195.jp g
یک طرف سینه کامل مرغ، معادل 200 گرم. دو عدد پیاز، حدود 200 گرم.
http://img1.tebyan.net/big/1392/09/11419220916624621516717822148516249842225.jpghttp://img1.tebyan.net/big/1392/09/182931721651491031891742441341752247411183182.jpg
نصف قاشق چایخوری زعفران آسیاب شده. دو عدد آلو خورشتی.
http://img1.tebyan.net/big/1392/09/10112663561214218617322157242819661138.jpghttp://img1.tebyan.net/big/1392/09/82159245481558410161198771366018728203.jpg
طرز تهیه
یک طرف سینه مرغ را با یک عدد پیاز، دو عدد آلو (در صورت دلخواه و برای طعم آن)، یک فنجان آب و کمی نمک و فلفل پخته تا آب آن تبخیر شود. سپس آن را ریشریش کرده، با یک قاشق زعفران آب کرده غلیظ و یک قاشق پیاز داغ روغن گرفته، مخلوط میکنیم تا مایه وسط پلو آماده شود.http://img1.tebyan.net/big/1392/09/20131211113016712_13.jpg
چهار عدد گوجهفرنگی را رنده کرده تا یک کاسه ماستخوری گوجه رنده شده به دست آوریم. سپس آن را در سه قاشق غذاخوری روغن میریزیم و یک قاشق غذاخوری رب گوجه و کمی نمک اضافه کرده، تفت میدهیم.
http://img1.tebyan.net/big/1392/09/20131211113016743_14.jpg
سه فنجان برنج را با یک قاشق مرباخوری نمک برای دو ساعت خیس میکنیم. سپس یک کاسه ماستخوری از برنج خیسخورده را همراه یک کاسه آب به گوجه تفتداده شده، اضافه میکنیم و در آن را گذاشته تا دم بکشد. پلوی پختهشده باید تقریباً به حالت شفته باشد.http://img1.tebyan.net/big/1392/09/20131211113016775_15.jpg
یک قاشق غذاخوری ماست را در ظرفی ریخته، هم میزنیم. یک عدد تخممرغ و کمی زعفران آب کرده و نمک، به آن اضافه کرده، هم میزنیم و بعد آن را به دمی گوجه پختهشده اضافه کرده، هم میزنیم تا برنج قرمز به دست آید.
http://img1.tebyan.net/big/1392/09/20131211113016806_16.jpg
بقیه برنج خیسخورده (دو کاسه ماستخوری برنج خیسخورده) را با دو کاسه ماستخوری آب، به صورت دمی میپزیم تا برنج پخته شده شفته به دست آید.http://img1.tebyan.net/big/1392/09/20131211113016837_17.jpg
یک قاشق ماست، یک عدد تخممرغ و کمی نمک را با هم مخلوط کرده، به نصفی از برنج سفید پختهشده، اضافه میکنیم. آن را هم زده، کنار میگذاریم.http://img1.tebyan.net/big/1392/09/20131211113016884_18.jpg
یک قاشق غذاخوری ماست را در ظرفی ریخته، هم میزنیم. یک عدد تخممرغ و کمی زعفران آب کرده و نمک، به آن اضافه کرده، هم میزنیم. بقیه برنج را با کمی زعفران مخلوط کرده و بعد با مایه تخممرغی آغشته کرده تا برنج زرد به دست آید.
http://img1.tebyan.net/big/1392/09/2013121111344377_19.jpg
پلو سفید، قرمز، زرد و مایه وسط پلو آماده میباشد. قالب تفلون سوراخ دار را چند دقیقه در فر میگذاریم تا داغ شود بعد دو قاشق روغن در آن ریخته، با یک فر چه روغن را به همه جای قالب میمالیم.http://img1.tebyan.net/big/1392/09/2013121111344393_20.jpg
ابتدا برنج قرمز را ته قالب ریخته، آن را فشرده کرده، روی آن را صاف میکنیم بعد نصف پنیر پیتزا رنده شده و بعد نصف مرغ تفتداده شده را روی آن میریزیم به طوری که مایه مرغ به کنارههای قالب نخورد. سپس برنج زرد و دوباره پنیر پیتزا و مایه مرغ و در آخر برنج سفید را اضافه کرده، روی آن را صاف میکنیم و در قالب را میگذاریم.http://img1.tebyan.net/big/1392/09/20131211113443124_21.jpg
فر را از یک ربع قبل روشن میکنیم. پلو را به مدت 30 الی 40 دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت متوسط (160 الی 180 درجه سانتیگراد) قرار میدهیم تا پخته شود.http://img1.tebyan.net/big/1392/09/20131211113443156_22.jpg
میتوان برنج زرد آمادهشده را در قالبهای کیک یزدی ریخت و در فر گذاشت که بپزد و بعد روی آن را با کمی پنیر پیتزا، گوجهفرنگی، سوسیس و سس گوجه به فرمهای مختلف تزئین کرد.http://img1.tebyan.net/big/1392/09/20131211113443187_23.jpg
بعد از کمی سرد شدن، پلو سه رنگ را میتوان به راحتی از قالب جدا کرد تا آماده پذیرایی شود.نوش جان
مقدار کالری
مقدار کالری موجود در کل پلو حدود 3200 کیلوکالری میباشد.
http://img1.tebyan.net/big/1392/09/2576542223714110123432699815125612317.jpg
مقدار کالری موجود در یک تکه از پلو (یک هشتم آن) حدود 400 کیلوکالری میباشد.http://img1.tebyan.net/big/1392/09/1721998914921821115552361111322492117311382.jpg