PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزشی چگونه نماز قضایم را بخوانم؟

معمار حانیه
28th December 2013, 08:07 PM
سلام. امروز رفتم واسه روضه.. خانومه یک چیزی گفت . که گفتم شاید برای شما هم که مثل من نماز قضا دارید به درد بخوره.

ببی مقدمه میگم..

اگر از شنبه تا چهارشنبه هر هفته از نماز صبح تا نماز مغرب این راه پیش برید خیلی زود نماز قضاتون میخونید.. راه حل

قانون
بعد نماز صبح نماز 2 روز بخونید یعنی 17 رکعت + 17 رکعت که میشه همون نماز 2 روز قضا

بعد از نماز ظهر وعصر نماز 2 روز دیگه ... یعنی 17+17 میشه 2 روز

بعد نماز مغرب نماز دو روز میشه 17+17

که در اخر میشه در هر روز نماز 6 روز قضا خوندید./ حالا اگر از شنبه تا چهارشنبه این کار ادامه بدید میشه نماز 1 ماه خوندید..

چون 6*5=30

پس توی 1 ماه نماز قضای 4 ماه خوندید...

و روز 5 شنبه وجمعه میتونید استراحت کنید... وبه کارتون برسید[nishkhand]

حالا با توجه به تعدا سال نماز قضاتون میتونید حساب کنید..

توی یک سال میشه 48 ماه که برابر با 4 سال نماز قضا...

این راه خوب نیست؟

حالا دیگه با توجه به خودتون میتونید مثلا به جای 6 روز نماز قضا 4 روز بخونید... بستگی به شرایط خودتون داره...

امیدوارم فهمونده باشمتون[nishkhand] اگر سوالی بود در خدمتیم...[tafakor]

معمار حانیه
28th December 2013, 08:09 PM
شرمنده عنوانش اشتباه زدم. تا جلب تو جه بشه[nishkhand] اصلاح کنید...

kamanabroo
28th December 2013, 08:33 PM
ممنونم

پیشنهاد خیلی خوبیه تا بشه در کنار نماز های واجب ادا، نماز های قضا هم خونده بشه.

----------

yas-90
28th December 2013, 08:49 PM
من الان خیلی ناراحتم.....چون فکر میکنم برا من سخته اینجوری خوندن[nadidan]

خدا منو ببخشه اما خب راستشو گفتم[negaran]

واسه شما نیست؟؟؟ خوش بحالتون[negaran]

kamanabroo
28th December 2013, 09:03 PM

یکی از کسانی که چند سال نماز قضا داشت به علت اینکه اوائل تکلیفش خیلی جدی نگرفته بود, وقتی فهمید باید بخونه

در هر روز فقط یک روز نماز قضا می خوند.. اما اراده کرده بود که حتی یک روز هم جا نیفته

به این ترتیب که:

به همراه هر نماز, یک نماز فضا هم بخونه.
وقت نماز صبح, علاوه بر نماز ادای صبح , یک نماز قضای صبح
وقت نماز ظهر و عصر, علاوه بر نماز ادای ظهرو عصر، یک نماز قضای ظهر و عصر
وقت نماز مغرب و عشا هم همینطور

و بعد از سه سال بدون سختی و مشقت و با اراده تموم کرد.

اما اگر ما بخواهیم نمازهای قضامون رو بصورتی بخونیم که سر یک هفته یا دو هفته از شدت خستگی کنار بگذاریم، دوباره سخت به سمت خوندنش بر می گردیم

پیشنهادی که داده شده بود خوب اما اگر اون مقدار سخته ، میشه به این شیوه ای که گفتم هم عمل کرد.

yas-90
28th December 2013, 09:09 PM
یکی از کسانی که چند سال نماز قضا داشت به علت اینکه اوائل تکلیفش خیلی جدی نگرفته بود, وقتی فهمید باید بخونه

در هر روز فقط یک روز نماز قضا می خوند.. اما اراده کرده بود که حتی یک روز هم جا نیفته

به این ترتیب که:

اما اگر ما بخواهیم نمازهای قضامون رو بصورتی بخونیم که سر یک هفته یا دو هفته از شدت خستگی کنار بگذاریم، دوباره سخت به سمت خوندنش بر می گردیم

پیشنهادی که داده شده بود خوب اما اگر اون مقدار سخته ، میشه به این شیوه ای که گفتم هم عمل کرد.

سلام[golrooz]

ممنونم به خاطر پاسختون[golrooz]

این شیوه ای که شما فرمودید اجرا میشه و کلا خونواده هم انجام میدن ولی اینکه هر وعده بخوایم 17 رکعت اضافه بخونیم سخته.....البته اینو قبول دارم که اوایل سخته و به مرور فرد هم به سختیش عادت میکنه و هم ترک این روش ممکنه براش سخت باشه....ولی خب من منظورم همون قدم اولش بود....آدم حس میکنه مثل همون سنگ بزرگیه که نشانه نزدنه[nadidan]

والا متاسفانه اقرار میکنم نماز قضا دارم کم هم نیستن[nadidan]

نارون1
28th December 2013, 09:10 PM

به این ترتیب که:

سلام

پیشنهادتون خیلی خوبه [golrooz] .... فکر کنم یواش یواش شروع بشه بهتر باشه ، نه ؟ [khejalat]

منم حس یاسی جون رو داشتم [negaran]

مـــرسی

kamanabroo
28th December 2013, 09:36 PM
سلام[golrooz]

ممنونم به خاطر پاسختون[golrooz]

این شیوه ای که شما فرمودید اجرا میشه و کلا خونواده هم انجام میدن ولی اینکه هر وعده بخوایم 17 رکعت اضافه بخونیم سخته.....البته اینو قبول دارم که اوایل سخته و به مرور فرد هم به سختیش عادت میکنه و هم ترک این روش ممکنه براش سخت باشه....ولی خب من منظورم همون قدم اولش بود....آدم حس میکنه مثل همون سنگ بزرگیه که نشانه نزدنه[nadidan]

والا متاسفانه اقرار میکنم نماز قضا دارم کم هم نیستن[nadidan]

سلام

خواهش می کنم
بالاخره نماز قضا خوندن سختی اش بیشتر از نماز ادا خوندنه. یه اراده خوب و قوی می خواد که حتما دارید..

سلام

پیشنهادتون خیلی خوبه [golrooz] .... فکر کنم یواش یواش شروع بشه بهتر باشه ، نه ؟ [khejalat]

منم حس یاسی جون رو داشتم [negaran]

مـــرسی

سلام

ممنونم ازتون
آره برای اینکه زده نشیم و بتونیم مستمر بخونیم خوبه که یه جوری به خودمون سختی ندیم که اذیت بشیم .

عبدالله91
29th December 2013, 11:22 AM
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

نماز قضا مثه غذایی میمونه که دیر رسیدی اما بهت نگه داشته اند. اونی که غذارو برات نگه داشته لطف کرده،چون براش مهم بودی و دوستت داره برات نگه داشته تا وقتی رسیدی بخوری تا جون بگیری و قدرت انجام کارهارو داشته باشی نماز قضا هم همین طوره ،دیر کردی خدا چون دوستت داره برات نگه داشته تا ضعف نکنی. بخور چون حتما گرسنه ای و روحت بهشون نیاز داره. غذای روح رو بده تا ضعف نکنه.
چقد خدای مهربونی داریم حتی وقتی دیر میرسیم برامون نگه میداره.
چقد محرومن کسانی که از این خونه فراری هستن.
خدایا تا حالا با نظر لطفت تو این خونه نگهمون داشتی نظری بکن تا گول نخوریم و ماندگار باشیم.

التماس دعا

یامولاعلی(ع)

معمار حانیه
29th December 2013, 06:56 PM

عزیزم. من این قانون برای کسانی گفتم. که وقتشون زیاده ودوست دارن سریع بخونن. تو میتونی مثلا اگر 9 سال نماز قضا داری جدا از نماز یومیه واجب برای یک روز هم بخونی اینجوری با همون 9 سال تموم میشه.. هدف اینه که فقط خونده بشه.. حالا هر طوری خودتون راحت ترید..

این قانون براای کسایی که میتونن وتوانایی دارن. حالا میشه مثلا مال 2 روز خوند.. فرقی نداره.. عزیز[golrooz]

معمار حانیه
29th December 2013, 07:00 PM
راستی با گفتن کلمه من میتوانم. میشه.. هیچ کاری شروع نمیشه مگه این که قدرت به خرج بدی وبگی خدایا من میتوانم. واز تو میخواهم که کمکم کنی ودر این راه من تنها نگذاری... انچنان قدرت پیدا میکنی که خودت هم شاخ در میاری[nishkhand]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد