توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث سانسور خبری، فیلنرینگ...
سعیده ذوقی
24th December 2013, 12:00 AM
می خوام برم سایت بیا تو رپ آخه من عاشق موسیقی رپم... اوه خدایا فیلتره
می خوام برم یه سایت دیگه... فیلتره
.
.
می خوام یه فیلم از تلویزیون ایران ببینم، با خودم میگم چرا فیلم دو ساعته 45 دقیقه شد؟
و در مورد اخبار هم که اونجور که من می دونم خارج از ایران یا سیله یا اعتراضاته یا قتل و جنایته یا .... چقد بدن این خارجیا.
.
.
بعضی وقتا دوس دارم بدونم چرا مساعل علمی رو هم فیلتر می کنند، اما براش جوابی ندارم.
نظر شما درباره ی فیلتر یا سانسور چیه؟
[nadidan]
نو آور
24th December 2013, 08:49 PM
نمی شه گفت فیلترینگ مطلقا غلط است. ولی اینها هم دیگه واقعا شورش را درآورده اند. فکر می کنم باید کمی هم برای درک و فهم و آزادی افراد که تو قانون اساسی تصریح شده ارزش قائل باشند. مثلا سایتهائی که به طور واضح مصادیق مجرمانه دارند را فیلتر کنند ولی نه اینکه به خاطر یک کلمه یا کلید واژه ای که نرم افزار فیلترشکن در یک صفحه پیدا می کند و اندکی مشکوک می شود، خیلی راحت کل آن سایت را مسدود کنند. این، از آن طرف پشت بام افتادن است.
مسئله بعدی هم این است که بعضیها فکر می کنند باید به مردم تحمیل کرد که:
_ چه بپوشند
_ چه کانال تلویزیونی را ببینند
_ کجا بروند
_ چه بخورند
_ چه بنوشند
_چه سایتهائی را سر بزنند
_چه تحلیل خبری تماشا کنند
_ چند تا بچه داشته باشند
و ...
تو شهر ما، سر ساعت 12 شب، همه مغازه ها باید تعطیل باشند. این یکی دیگه تو هیچ جای دنیا نیست! [golrooz]
Majid_GC
24th December 2013, 10:33 PM
مسخره س واقعا
یه آقای طبابایی بودند که به عنوان اولین نفر جرئت کرد جواب بهرام مشیری رو بده
سایت ش رو فیلتر کردند
کلا خودی و بیگانه مفهومی نداره دیگه براشون
حسین متقی
24th December 2013, 11:33 PM
فیلترینگ نیازه یک دولت خوب یا بد هست - فرقی نداره بالاخره یک طرفی هست و اونیکی طرف رو مسدود میکنه
ولی مشکل ما تو ایران اینه که نهاد های مدیریت فیلترینگ طبق قانون و نظم مشخصی نیستند
یعنی هست
اما چند متولی مختلف داره که هرکدوم یه نظر دارند
برای همین تعداد چیزهایی که فیلتر میشه بیشتر چون هرکدوم یه سری مشترک دارند که فیلتر میشه و یه سری غیر مشترک که باز هم فیلتر میشه
باید ساخت بالاخره شرایط کشورمون همینه و تغییرش هم دست هرکسی نیست
باید تحمل داشت
و با انتخاب افراد آگاه تری برای مجلس - ریاست جمهوری - کمک کرد به اداره ی بهتر کشور
اوضاع رو به بهبود هست اما خب زمان طول میکشه
نظام سیاسی کشور ما تازه وارد دهه ی چهارم زندگیش شده
تا 100 ممکنه طول بکشه که اوضاع به عالی برسه!
Ronia
25th December 2013, 02:29 PM
اگه واقعا برای حفظ شئونات و اسلام بود دل آدم نمیسوخت،ادم از اون جا حرصش میگیره که فقط منافع خودشون این وسط مهمه نه اخلاق نه اسلام ...
حالا این همه فیلتر کردند چی شد؟؟؟؟اصلا که فحشا و فساد وجود نداره مشکل فقط همین بوده راه حلم فقط همین،بهشون تبریک میگم اسلام دیگه در خطر نیست[tashvigh]
k.ahmadi
25th December 2013, 02:54 PM
از همه بدتر فیلتر کردن سایتهای علمی خارجی هس که واقعا دیگه باید بهشون گف.........................
آخه یکی نیس بگه خودتون که همچین بها نمیدین تا جوونای این مملکت بیان کار کنن و اطلاعات به روز و جدید برا استفاده بقیه بزارن حالا این فیلتر کردنتون چیه آخه .......... خیال میکنن ما تو خواب میخوایم اطلاعاتی که نیاز داریمو بدست خواهیم آورد.................... واقعا مایه شرمساری هستش..............[asabani][asabani]
zoh_reh
26th December 2013, 04:39 PM
برا هر جامعه ای به نوعیه .
این مورد رو دقت کنین
http://www.afkarnews.ir/vdcdzk0x9yt0no6.2a2y.html
چرا؟!
farhad_jomand
26th December 2013, 05:35 PM
بله رسانه های ایران به دستور شخص یا اشخاصی خاص که خودتون بهتر میدونید هدایت میشن ومطیع امر اون دسته از افراد افراط گرای خشک مذهبی هستند از نظر جامعه بین المللی دسترسی ازاد به اطلاعات حق افراد جامعه ست!! اما حیف که درایران به غیر از فیلتر وسانسور چیز دیگه بلد نیستند !!وخصوصا اخبارها که کلا باید از فیلترهای خاصی عبور کنه تا بعد در رسانه پخش بشه(ازجمله شبکه هایی که اخبار زیاد فیلترشده می گه شبکه1) یا همین سایت ها مثلا فیس بوک الان فیلتره اما درایران دست رسی به اطلاعات محدوده فقط بخاطر اینکه یک عده ای نعوذ به الله شدن عاقل تر تز همه!!
اما خدا کنه که این حرف ها فقط حرف نباشه کمی عمل کنند وفضای دسترسی به سایت واطلاعات رو واقعی کنند[nadanestan][taane]
سعیده ذوقی
26th December 2013, 11:59 PM
الان شما طرفدار کدوم یکی هستی؟ کارناوال یا راهپیمایی حسینی؟
سعیده ذوقی
27th December 2013, 12:01 AM
برا هر جامعه ای به نوعیه .
این مورد رو دقت کنین
چرا؟!
خبف الان شما طرفدار کدوم یکی هستی؟ کارناواله یا راهپیمایی حسینی؟
zoh_reh
27th December 2013, 12:03 AM
[quote=zoh_reh;563623]برا هر جامعه ای به نوعیه .
این مورد رو دقت کنین
چرا؟![/
الان شما طرفدار کدوم یکی هستی؟ کارناوال یا راهپیمایی حسینی؟
اینا که هیچ سنخیتی ندارن.
ولی سانسور میشه یکی که به مذاق خوش نیاد....
منظورم اینه که جوامع دیگه همچین علیه السلام نیستن، که ایران اینجور فقط به چشم بیاد.
سعیده ذوقی
27th December 2013, 12:55 AM
[quote=سعیده ذوقی;563753]
اینا که هیچ سنخیتی ندارن.
ولی سانسور میشه یکی که به مذاق خوش نیاد....
منظورم اینه که جوامع دیگه همچین علیه السلام نیستن، که ایران اینجور فقط به چشم بیاد.
نه ما ایرانیا عادت به بدبینی داریم چون یاد گرفتیم که سر همو کلاه بزاریم، مسلمانیم ولی دروغ می گیم و... بگذریم چرا فکر نمی کنی همین خبر خودش یه مدل تحریک متعصبا و دروغ باشه البته به جای دروغ می شه از واژه از دید خود نگاه کردن استفاده کرد، اون کسی که این خبرو نوشته از دید خودش دیده منظورم اینه که خبری که جمهوری اسلامی پخش می کنه با بی بی سی فرق داره اونجا فضای دیگه ست و اینجا فضای دیگه مقایسه کردن دو مکان مجزا و دو نوع تفکر مجزا اصلا کار درستی نیست، و این گزارشی که تو افکار نیوز هم نوشته شده بود بسیار بچگانه بود و معلومه که پشت این خبر ادم فرهیخته ای نیست البته قصد توهین ندارم و فقط می خوام رک باشم، ما زمانی باید دست به قلم بشیم در عرصه عمومی و اطلاع رسانی خبر که تعصبات خودمون رو کنار بگذاریم و فارق از ارزش های شخصی بشیم. و اینکه بخوایم کارناوال و راهپیمایی حسینی رو با هم مقایسه کنیم اصلا درست نیست... مطمئنم که حس من رو درک می کنید، امیدوارم.
farhad_jomand
27th December 2013, 10:52 AM
من که نفهمیدم این اقا سعید ذوقی موافق فیلترینگ ایرانه یا مخالف خیلی مبهم وسربسته سحبت کرد به طوری که من هیچی نفهمیدم همه رو باهم قاطی کرده وگفته بابا یک کم باز تر حرف بزن هم مخالف حرف زدی هم موافق !!یکی به نعل نزن یکی به میخ[soal][khanderiz][nadanestan]
سعیده ذوقی
27th December 2013, 12:37 PM
من که نفهمیدم این اقا سعید ذوقی موافق فیلترینگ ایرانه یا مخالف خیلی مبهم وسربسته سحبت کرد به طوری که من هیچی نفهمیدم همه رو باهم قاطی کرده وگفته بابا یک کم باز تر حرف بزن هم مخالف حرف زدی هم موافق !!یکی به نعل نزن یکی به میخ[soal][khanderiz][nadanestan]
دوست عزیز اولا آقا نه خانم
دوما من موافق هیچ جا صحبت نکردم و نه اینکه مخالف کشورم باشم نه مخالف سیاست گذاری هایی هستم که به شعور مخاطب توهین می کنن این دوستمون خبر سانسور کردن راهپیمایی حسینی رو از طرف رسانه های خارجی مطرح کرد و من هم نظرمو گفتم در کل منظورم این بود که شاید برای خارجیا این خبر زیاد مهم نباشه آخه جامعه اونا از این جور سنتها سر در نمیارن و خیلی عوامل دیگه و گفتم شاید این موضوع هم از طرف یه متعصب بیان شده تا متعصبای دیگه رو ... اگه بی بی سی هم این خبر رو جور دیگه نشون میده اون زاویه دید خودشه مثل ایران نیست کل مطلب خبرو یکجا برعکس کنه. در کل اگه این حرکت مردمی و از ته دل بوده چرا انتظار دارن مسلمانا که همه جا نشونشون بدن ...
البته یه نکته دیگه هم پشت این سایتای خبری هست که می خوان مطلب بنویسن و کاری به درستو غلطش ندارن هنوز انقد پخته نشدن که خبرای خوب بنویسن چه برسه به تحلیل، برای همینه که اکثریت میرن سراغ منبع های اطلاع رسانی غیر ایرانی.
بگذریم.
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.