PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال

hossien
6th July 2009, 12:39 AM
سلام
به نظر شما امکان دارد که ما یک آداپتور درست کنیم که برق شهر 220 ولت را به 2کلیو ولت تا 20 کلیو ولت و آمپر اون هم تا 10 باشه تبدیل کند که در یک کیف سامسونت جای شود؟

Amir
6th July 2009, 11:20 AM
ميتوني ولتاژ برق رو زياد كني اينكار رو با مدار اينور تر ميتوني انجام بدي .. تا 2800 ولت رو من ساختم .. البته مسئله اينكه در عوض اينكه شما ولتاژ رو ميبري بالا امپر رو مياري پايين تو انتقال برق از نيروگاه تا مصرف كننده هم براي اينكه اتلاف نشه انرژي ولتاژر رو افزايش ميدن تا حدود چندين هزار ولت .. و بعد دوباره كمش ميكنند

اما چيزي كه شما ميخاي افزايش ولتاژ و جريان با همه .. كه اين از كيف سامسونت رده .. مدار ولتاژ رو ميتوني در حد يك كيف سامسونت البته با ايمني كامل يعني ايزلاسيون و گراند بسازي

حالا يه سوال اين كارها براي چي داش حسين چيكار داري ميكني شيطون نفرستي خودتو رو هوا اين 20 كيلو و اينا شوخي نيستا ما گفتيم بهت

hossien
6th July 2009, 12:33 PM
ميتوني ولتاژ برق رو زياد كني اينكار رو با مدار اينور تر ميتوني انجام بدي .. تا 2800 ولت رو من ساختم .. البته مسئله اينكه در عوض اينكه شما ولتاژ رو ميبري بالا امپر رو مياري پايين تو انتقال برق از نيروگاه تا مصرف كننده هم براي اينكه اتلاف نشه انرژي ولتاژر رو افزايش ميدن تا حدود چندين هزار ولت .. و بعد دوباره كمش ميكنند

اما چيزي كه شما ميخاي افزايش ولتاژ و جريان با همه .. كه اين از كيف سامسونت رده .. مدار ولتاژ رو ميتوني در حد يك كيف سامسونت البته با ايمني كامل يعني ايزلاسيون و گراند بسازي

حالا يه سوال اين كارها براي چي داش حسين چيكار داري ميكني شيطون نفرستي خودتو رو هوا اين 20 كيلو و اينا شوخي نيستا ما گفتيم بهت
سلام
ممنون از لطف تون این تو یک پروژه هست که اگر انجام بشه تحول بزرگی در صنعت برق ، نظامی و هواپیمایی میشه. و در حال تحقیق در این مورد هستم مراقبم هستم نرم هوا.

e.einitabar
20th March 2011, 11:54 PM
سلام دوست عزیز

همین رو شما بدونید که توان ورودی در ترانس برابر است با توان خروجی ترانس یعنی هر چی ولتاژ رو در ثانویه زیاد کنیم جریان در ثانویه خود به خود کاهش پیدا میکند تا توان در اولیه و ثانویه با هم یکی شود

در پناه حق

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد