توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سؤال در ارتباط با خشک شدن بنجامین
"VICTOR"
18th December 2013, 01:29 PM
بسم الله الرحمن الرحیم لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم
سلام خدمت تمامی کاربران محترم
ګل بنجامین تقریباً بلندی داریم ، ارتفاع بیش از یک متر میشه ګفت ، شاخه ی بالاییش به طور کامل ، کاملاً اتفاقی و سریع خشک شد و امروز که نګاه کردم جوانه هاش هم خشک شدن ، ولی شاخه های پایینی مثل همیشه به خاطر سردی هوا یکم ریزش برګ داشتن ولی جوانه ها تازه هستن ، ګلدونش هم یکم کوچیک شده که باید تعویض شه ولی به نظرم الآن فرصت مناسبی نباشه ازون جایی که ګیاه حساسی هم هست ، حالا می خواستم دلیلش رو جویا شم و راه برطرف کردنش ، بنجامین دو رنګ هم هست و بدون پیوند زده شدن از تنه ی اصلی یه شاخه ی بنجامین سبز هم تشکیل شده ...
"VICTOR"
21st December 2013, 11:30 AM
گلمون خشک داره میشه [afsoorde] ، عجب کمک هایی ؟؟!!!!؟؟!؟!؟!؟!؟! [taajob2]sh_omomi112
D.r who
22nd December 2013, 11:59 AM
من زیاد در رابطه با گل و گیاه اطلاع ندارم ولی بنجامین داشتم که خشک شده نمیدونم واقعا این بنجامین ها چرا اینطورین دلیل خشک شدنش آب زیاد و نور زیاد میتونه باشه چون بنجامین زیاد نور نمیخواد و یا تغیر محیط گیاه هم میتونه یه عاملی باشه منظورم تکون دادن کلی گیاه هستش
*FATIMA*
23rd December 2013, 12:15 PM
ګل بنجامین تقریباً بلندی داریم ، ارتفاع بیش از یک متر میشه ګفت ، شاخه ی بالاییش به طور کامل ، کاملاً اتفاقی و سریع خشک شد و امروز که نګاه کردم جوانه هاش هم خشک شدن ، ولی شاخه های پایینی مثل همیشه به خاطر سردی هوا یکم ریزش برګ داشتن ولی جوانه ها تازه هستن ، ګلدونش هم یکم کوچیک شده که باید تعویض شه ولی به نظرم الآن فرصت مناسبی نباشه ازون جایی که ګیاه حساسی هم هست ، حالا می خواستم دلیلش رو جویا شم و راه برطرف کردنش ، بنجامین دو رنګ هم هست و بدون پیوند زده شدن از تنه ی اصلی یه شاخه ی بنجامین سبز هم تشکیل شده ...
ببخشيد از دير جواب دادن دوستم
اگه برگات دارن خشك ميشن به اين دليله كه هواى محيط گرم و خشكه !!!!! آبيارى رو بيشتر كن و غبارپاشى روزانه رو فراموش نكن
اينم ببين سوراخ زهكشى بسته نشده باشه
اگه برگها ميريزن ، نور كم است ، گلدان رو به روشنايى ببر و همچنين آبيارى نيز كم است ، آبيارى رو بيشتر كن
محيط سرد و آبيارى با آب سرد اصلاً براى گياه خوب نيست
"VICTOR"
23rd December 2013, 12:17 PM
من زیاد در رابطه با گل و گیاه اطلاع ندارم ولی بنجامین داشتم که خشک شده نمیدونم واقعا این بنجامین ها چرا اینطورین دلیل خشک شدنش آب زیاد و نور زیاد میتونه باشه چون بنجامین زیاد نور نمیخواد و یا تغیر محیط گیاه هم میتونه یه عاملی باشه منظورم تکون دادن کلی گیاه هستش
سلام
بله درست می فرمایید بسیار حساسند ولی نه جا به جا شده ، نه نورش تغییر کرده در مدت چند سال ، نه میزان آبی که بهش میدیم ... نمی دونم چش شده ... سرما هم دلیلش نمی تونه باشه به نظرم چون یه شاخش کاملاً خشک شده و ما بقی تغییرشون مثل سال های ګذشته هست با شروع سرما ... [nadanestan]
"VICTOR"
23rd December 2013, 12:23 PM
ببخشيد از دير جواب دادن دوستم
اگه برگات دارن خشك ميشن به اين دليله كه هواى محيط گرم و خشكه !!!!! آبيارى رو بيشتر كن و غبارپاشى روزانه رو فراموش نكن
اينم ببين سوراخ زهكشى بسته نشده باشه
اگه برگها ميريزن ، نور كم است ، گلدان رو به روشنايى ببر و همچنين آبيارى نيز كم است ، آبيارى رو بيشتر كن
محيط سرد و آبيارى با آب سرد اصلاً براى گياه خوب نيست
سلام
خواهش می کنم .
متشکرم .
منظورتون همون سوراخ انتهای ګلدون هست ؟ اون که درسته ... غبار پاشی روزانه رو قبول دارم رعایتش نمی کنیم ولی هر دو سه ماه یه بار کاملاً خودم وقت می ذارم برګاش رو دونه دونه تمیز می کنم .[khanderiz]
خونمون از سه و نیم طرف نور داره خدا رو شکر ، کمبود نور نداره ... همیشه آب سرد به همه ی ګلدونامون می دادیم یعنی آب شیر [nadanestan][nadidan]
مشکل از کوچکی ګلدون یا خاکش نمی تونه باشه ؟ تنها این مورد به ذهن خودم خطور می کنه ... و اینکه برای تعویض خاک و ګلدون چه موقع اقدام کنیم بهتره ؟[soal]
*FATIMA*
23rd December 2013, 12:32 PM
هر وقت ديدى ريشه گياه از زير گلدان بيرون زده نياز به تعويض گلدانه
معمولاً هر يكسال و يا هر دو سال يكبار گلدان رو تعويض ميكنند اونم در اوايل ارديبهشت
معمولاً بلافاصله بعد از تعويض گلدان آبيارى نيز صورت ميگيرد
اينجورى كه دارى ميگى خاكش خوبه !!!!! پس مشكل از خاك نيست
ولى خاك رو معمولاً همراه با تعويض گلدان تعويض ميكنند
"VICTOR"
23rd December 2013, 12:46 PM
هر وقت ديدى ريشه گياه از زير گلدان بيرون زده نياز به تعويض گلدانه
معمولاً هر يكسال و يا هر دو سال يكبار گلدان رو تعويض ميكنند اونم در اوايل ارديبهشت
معمولاً بلافاصله بعد از تعويض گلدان آبيارى نيز صورت ميگيرد
اينجورى كه دارى ميگى خاكش خوبه !!!!! پس مشكل از خاك نيست
ولى خاك رو معمولاً همراه با تعويض گلدان تعويض ميكنند
خب پس تا اردیبهشت باید چه کار کنیم ؟![soal] کود تأثیری نداره ؟! کود خاصی برای این منظور اګه هست معرفی کنید ممنون میشم .[shaad]
و اینکه آب ګرم بدیم بهشون یعنی ؟ تغییر یه هویی صورت نمی ګیره اینطوری ؟ همیشه آب سرد بوده یه هو آب ګرم باشه ![tafakor]
*FATIMA*
23rd December 2013, 02:44 PM
خب پس تا اردیبهشت باید چه کار کنیم ؟![soal] کود تأثیری نداره ؟! کود خاصی برای این منظور اګه هست معرفی کنید ممنون میشم .[shaad]
و اینکه آب ګرم بدیم بهشون یعنی ؟ تغییر یه هویی صورت نمی ګیره اینطوری ؟ همیشه آب سرد بوده یه هو آب ګرم باشه ![tafakor]
كود موقعى داده ميشه كه تغذيه گياهى كم باشه و يا خاك مشكل داشته باشه ! در غير اين صورت چه كاريه [tafakor]
نه آب گرم !!!!!! [nadidan] آب معمولى ( ولى نه آبى كه يخ بزنيا ) [nishkhand]
به نظر من غبارپاشى روزانش رو ادامه بديم و با آبيارى پيش بريم ببينيم نتيجه چى ميشه
"VICTOR"
23rd December 2013, 02:49 PM
كود موقعى داده ميشه كه تغذيه گياهى كم باشه و يا خاك مشكل داشته باشه ! در غير اين صورت چه كاريه [tafakor]
نه آب گرم !!!!!! [nadidan] آب معمولى ( ولى نه آبى كه يخ بزنيا ) [nishkhand]
به نظر من غبارپاشى روزانش رو ادامه بديم و با آبيارى پيش بريم ببينيم نتيجه چى ميشه
خب تقویت بشه شاید ، الآن شما چطور عنوان می کنید خاکش مشکلی نداره؟ بر چه اساسی ؟[soal]
یه وقت ګلمون خشک نشه کاملاً که ببینیم چی میشه ، آزمایشګاه که نیست فاطیما خانم ؟![nishkhand][sootzadan]
*FATIMA*
23rd December 2013, 03:23 PM
خب تقویت بشه شاید ، الآن شما چطور عنوان می کنید خاکش مشکلی نداره؟ بر چه اساسی ؟[soal]
یه وقت ګلمون خشک نشه کاملاً که ببینیم چی میشه ، آزمایشګاه که نیست فاطیما خانم ؟![nishkhand][sootzadan]
خاكى كه مشكل داشته باشه يا باعث ريز شدن برگها ميشود يا بيماريهاى ويروسى و قارچى رو منتقل ميكنه كه اونم علائم مخصوصى دارند كه اينجورى كه شما توضيح فرموديد مربوط به خاك نميشه
نه ، شما نظاره گر ميشى ، اگه گلت شاداب شد كه خدا رو شكر
ولى اگه ديدى داره وضعيت بدتر ميشه به فكر راه حل جديد ميشيم يعنى تعويض گلدان [sootzadan]
سمیه نجفی
23rd December 2013, 04:26 PM
سلام
اگر گیاه سالم هست فقط برگها سقوط میکنند
احتمالا ابیاری سرد یوده یا اتاق بطور ناگهانی سرد شده
شاید نور کم است گیاه را به روشنایی ببرید
شاید کم ابی باعث این عارضه شده باشه
اگر برگها خشک شده میریزند دما ی هوا گرم وخشک شده نیاز به غبارپاشی داره
این گیاه به جابجایی هم حساس هستش نباید زیاد جابجباش کنید
"VICTOR"
23rd December 2013, 04:47 PM
سلام
اگر گیاه سالم هست فقط برگها سقوط میکنند
احتمالا ابیاری سرد یوده یا اتاق بطور ناگهانی سرد شده
شاید نور کم است گیاه را به روشنایی ببرید
شاید کم ابی باعث این عارضه شده باشه
اگر برگها خشک شده میریزند دما ی هوا گرم وخشک شده نیاز به غبارپاشی داره
این گیاه به جابجایی هم حساس هستش نباید زیاد جابجباش کنید
سلام
متشکرم .
می دونید بالاترین شاخش کامل با برګ و جوانه و اصلاً خود شاخش کاملاً خشک شده ما بقی ګیاه سالم هست و مثل همیشه ...
به نظر خودم مال ګلدونش باشه ولی خب چون غبار پاشی هم نمیشه ، اینو امتحان می کنم ...[cheshmak]
"VICTOR"
23rd December 2013, 07:03 PM
یه سؤال برام ایجاد شده ، شاخه ای که خشکه و نه جوونه داره نه برګ ، شاخه خودش هم خشکه ، آب پاشیدن روش چه تأثیری داره ؟[soal]
الآن که بهش سر زدم دیدم خوده شاخه جوری خشک شده که وقتی بهش دست می زنی بین روپوست و پوست هوا وجود داره ، لمس میشه قشنګ .[negaran]
ساقه ی اصلی که هیچ سالمه ، این شاخه خودش باز نیمچه شاخه ی بزرګ محسوب میشه ، میګم چه طوره قطعش کنیم که به بقیه سرایت نکنه ؟ هان ؟ [soal][tafakor]
*FATIMA*
23rd December 2013, 07:08 PM
یه سؤال برام ایجاد شده ، شاخه ای که خشکه و نه جوونه داره نه برګ ، شاخه خودش هم خشکه ، آب پاشیدن روش چه تأثیری داره ؟[soal]
الآن که بهش سر زدم دیدم خوده شاخه جوری خشک شده که وقتی بهش دست می زنی بین روپوست و پوست هوا وجود داره ، لمس میشه قشنګ .[negaran]
ساقه ی اصلی که هیچ سالمه ، این شاخه خودش باز نیمچه شاخه ی بزرګ محسوب میشه ، میګم چه طوره قطعش کنیم که به بقیه سرایت نکنه ؟ هان ؟ [soal][tafakor]
دقيقاً موافقم ، شاخه خشك رو حذف كن
"VICTOR"
23rd December 2013, 07:28 PM
دقيقاً موافقم ، شاخه خشك رو حذف كن
خب مسئله ای پیش میاد که خودم بزنم قطع کنم یا یه باغبونی کسی بیاریم ؟[tafakor] و اینکه مطمئن باشید لطفاً ، اګه بشه خوب شه نکنم همچین کاری ، شاخش یک چهارم کل ګل محسوب میشه ، خود بنجامین هم که دیر رشد هست ، قطعش کنم که هیچی دیګه ، بعد با چاقو آیا ؟ اریب باید ببرم ؟ خب بعدش وقتی بریدم این قسمت بریده شده رو باید بپوشونم با یه چیزی که هوا نره داخلش آیا ؟[soal]
*FATIMA*
23rd December 2013, 07:36 PM
خب مسئله ای پیش میاد که خودم بزنم قطع کنم یا یه باغبونی کسی بیاریم ؟[tafakor] و اینکه مطمئن باشید لطفاً ، اګه بشه خوب شه نکنم همچین کاری ، شاخش یک چهارم کل ګل محسوب میشه ، خود بنجامین هم که دیر رشد هست ، قطعش کنم که هیچی دیګه ، بعد با چاقو آیا ؟ اریب باید ببرم ؟ خب بعدش وقتی بریدم این قسمت بریده شده رو باید بپوشونم با یه چیزی که هوا نره داخلش آیا ؟[soal]
به صورت اریب حذفش کن که رشدش حذف نشه
ولی منظورت رو از هوا میره داخلش رو نفهمیدم ؟! [tafakor] مگه چوبش چه شکلیه ؟![tafakor]
"VICTOR"
23rd December 2013, 07:40 PM
به صورت اریب حذفش کن که رشدش حذف نشه
ولی منظورت رو از هوا میره داخلش رو نفهمیدم ؟! [tafakor] مگه چوبش چه شکلیه ؟![tafakor]
خب بعضی وقتا دیدم مخصوصاً تو پارک ها فکر کنم که وقتی شاخه ی درخت رو قطع می کنن ، روش یه چیزی مثل رنګ می زنن ، خب اون برا چیه ؟ [soal] من این به ذهنم رسید دیګه[nadidan] [nishkhand] البته اون داستانی که یه چیزی می زنن برا سم و آفت و اینا فرق داره ، این بعد از قطع شاخه هست که من میګم . لازم نداره همچین چیزی ؟[tafakor]
*FATIMA*
23rd December 2013, 08:47 PM
خب بعضی وقتا دیدم مخصوصاً تو پارک ها فکر کنم که وقتی شاخه ی درخت رو قطع می کنن ، روش یه چیزی مثل رنګ می زنن ، خب اون برا چیه ؟ [soal] من این به ذهنم رسید دیګه[nadidan] [nishkhand] البته اون داستانی که یه چیزی می زنن برا سم و آفت و اینا فرق داره ، این بعد از قطع شاخه هست که من میګم . لازم نداره همچین چیزی ؟[tafakor]
اون چسب باغبانیه ، برای پوشاندن سطح برش ازش استفاده میشه و در صورتی استفاده میشه که قطر شاخه بیش از 5 سانتیمتر باشه
بعد هم موقع هرس استفاده میشه نه حذف شاخه خشک
"VICTOR"
23rd December 2013, 09:04 PM
اون چسب باغبانیه ، برای پوشاندن سطح برش ازش استفاده میشه و در صورتی استفاده میشه که قطر شاخه بیش از 5 سانتیمتر باشه
بعد هم موقع هرس استفاده میشه نه حذف شاخه خشک
خب این چسب باغبونی برا چی استفاده میشه دقیقاً ؟[soal] منظورم اینه کاراییش چیه ؟ چه نفعی داره ؟
آخه شاخه ی خشک رو که می خوایم حذف کنیم تا جایی باید پیش بریم که شاخه تازه هست دیګه ، اینطور نیست ؟ در غیر این صورت که باز هم مقداری از شاخه ی خشک هست و ممکنه سرایت کنه ![nadanestan][tafakor]
*FATIMA*
23rd December 2013, 09:12 PM
خب این چسب باغبونی برا چی استفاده میشه دقیقاً ؟[soal] منظورم اینه کاراییش چیه ؟ چه نفعی داره ؟
آخه شاخه ی خشک رو که می خوایم حذف کنیم تا جایی باید پیش بریم که شاخه تازه هست دیګه ، اینطور نیست ؟ در غیر این صورت که باز هم مقداری از شاخه ی خشک هست و ممکنه سرایت کنه ![nadanestan][tafakor]
امتيازات :
چسب باغباني سبزآور پس از خشك شدن ، با ايجاد پوشش ارتجاعي و مقاوم به بارندگي و با بهره گيري از تركيبات معدني ضد قارچ و ضد باكتري مجاز در كشت ارگانيك ، از ورود حشرات و عوامل بيماري زا ، از طريق اندام آسيب ديده گياه جلوگيري نموده و موجب ترميم بهتر و سريعتر بافت ها ميگردد .[tafakor] نمیدونم میخوای استفاده کن بعدش ! فکر نکنم ضرری داشته باشه
خب آره ، چطور مگه !؟
"VICTOR"
23rd December 2013, 09:24 PM
امتيازات :
چسب باغباني سبزآور پس از خشك شدن ، با ايجاد پوشش ارتجاعي و مقاوم به بارندگي و با بهره گيري از تركيبات معدني ضد قارچ و ضد باكتري مجاز در كشت ارگانيك ، از ورود حشرات و عوامل بيماري زا ، از طريق اندام آسيب ديده گياه جلوگيري نموده و موجب ترميم بهتر و سريعتر بافت ها ميگردد .[tafakor] نمیدونم میخوای استفاده کن بعدش ! فکر نکنم ضرری داشته باشه
خب آره ، چطور مگه !؟
متشکرم .[golrooz]
اوه ، نیازی نیست ، تو خونه از این عوامل وجود نداره [nishkhand]
نه در پاسخ پست قبلی ګفتم اونو که فرموده بودید برای هرس هست نه حذف شاخه ی خشک .[shaad]
"VICTOR"
10th January 2014, 01:02 PM
سلام دوباره ، فاطیما خانم ممنونم از باب راهنمایی هاتون sh_omomi70
امروز هم ګلدون همه ی ګلا رو عوض کردیم و خاک و ... و هم شاخه های خشکش رو قطع کردیم ، فقط آقایی که بودن ګفتن بهش کم آب دادیم باید هر روز زیاد آب بدیم ، در صورتی که من از یه نفر دیګه از ګلخونه های آستان قدس پرسیدم ګفتن که هفته ای یکی دو لیوان بیشتر آب ندیم ؟! [nadanestan]
جون ګرفت طفلکی ، نو نوار شد .[nishkhand]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.