PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : توصیه عصاره سیر و لیمو ترش؛ راهی برای باز کردن رگهای قلب



Bad Sector
17th December 2013, 06:34 PM
http://www.irannaz.com/user_files/L128622650529.jpg






باز کردن رگهای بسته شده قلب، کاری است بسیار ساده که در جای خود و در مقاله ای مستقل و مفصل به آن خوهیم پرداخت امّا برای خالی نبودن عریضه، این نسخه را که این روزها در بین بیماران قلبی، شهرتی به هم زده است را برایتان آورده ام. این نسخه بر اساس توصیه متخصّصان «دانشکده پزشکی ارلانگن» آلمان نگاشته شده است و لذا مسوولیت علمی آن هم به عهده ایشان خواهد بود امّا به تجربه، آن را کارساز و موثّر یافته ام؛ البتّه اعتقاد شخصی من این است که برای این بیماران نباید به این تک نسخه یا نسخه های مشابه اکتفا کرد و ضرورت دارد که دوره های درمانی کاملی برایشان انجام شود.






1 - طرز تهیه: تعداد 30 حبه سیر را پوست گرفته همراه با 5 عدد لیموترش بزرگ یا15 عدد لیمو ترش کوچک که هسته های آنها را خارج کرده اید ولی پوست آنها را نگرفته اید؛ در مخلوط کن بریزید . پس از آن که همه محتویات در مخلوط کن له شد؛ یک لیتر آب(5 لیوان معمولی) به آن اضافه نموده مخلوط نموده روی شعله کم بگذارید تا جوش بیاید. با اوّلین جوش، شعله را خاموش کرده؛ پس از سرد شدن مخلوط، آن را از صافی رد کنید. مخلوط صاف شده را داخل یک ظرف شیشه ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید.


2 - مصرف: روزانه دو بار و هر بار نصف استکان از عصاره را، قبل یا بعد از غذاهای اصلی، میل نمایید. پس از سپری شدن سه هفته از مصرف مداوم این عصاره طبیعی، احساس جوانی و شادابی را در بدنتان لمس خواهید کرد و به تدریج، گرفتگی های رگ های بدن و همچنین عوارض آنها(مثل کاهش دید و سنگینی گوش) مسیر بهبودی را خواهند پیمود.


به یاد داشته باشید ؛ بعد از مصرف یک دوره سه هفته ای، هشت روز مصرف دارو را قطع کرده؛ سپس دومین دوره مصرف سه هفته ای را اجرا کنید. به این ترتیب یک دوره درمانی، کامل خواهد شد. پیشنهاد می کنیم این روش درمانی ارزان، موثر و بی ضرر را هر ساله تکرار کنید.


3 - بوی سیر: بوی سیری که با خوردن این عصاره از دهان شما استشمام خواهد شد؛ آن قدر خفیف است که کسی متوجّه آن نخواهد شد؛ لذا بدون نگرانی از این بابت، دارو را مصرف نمایید.


4 – سایر خواصّ: مصرف این عصاره، علاوه بر باز کردن گرفتگی های عروقی، چربی خون را کنترل می کند؛ جرم دندان را کاهش می دهد؛ و برای کسانی که سایش دندان ( دندان قروچه ) دارند هم، مفید است.


تذکّر: برای اینکه پوست سیر را راحت تر بکنید، آن را در آب خیس کنید .

عرفان سلیم زاده
17th December 2013, 08:32 PM
میتونیم از قرص سیر به همراه افشرده لیمو باریج اسانس استفاده کنیم؟:|

"VICTOR"
18th December 2013, 04:39 PM
میتونیم از قرص سیر به همراه افشرده لیمو باریج اسانس استفاده کنیم؟:|

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

مجبور نیسیتد خب حتماً از این روش استفاده کنید که ؟! راه های بسیاری وجود داره . در احادیث هم راه های بسیاری برای باز شدن رګ های قلب و بدن وجود داره من جمله :

امام صادق (ع) : هنګام چیدن خرما مقدار زیادی از بادمجان بخورید ، پس به درستی که آن ، شفا از هر دردی است ، روشنی چهره را زیاد می کند ، رګ ها را نرم می کند . ( بحار الانوار - ج 66 - ص 223 و ج 1 ، ص 398 )

در کتاب راز سلامتی و طول عمر نوشته ی اسماعیل اژدری اومده که مصرف بادمجان درجه ی قلیایی بدن را بالا برده ، و تصلب شرایین ، از رسوب مواد سمی و اسید اوریک در جدار رګ ها و افزایش فشار خون جلوګیری می کنه .


موارد زیاده یه مورد صرف مثال عنوان کردم .[shaad]

عرفان سلیم زاده
18th December 2013, 07:55 PM
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

مجبور نیسیتد خب حتماً از این روش استفاده کنید که ؟! راه های بسیاری وجود داره . در احادیث هم راه های بسیاری برای باز شدن رګ های قلب و بدن وجود داره من جمله :

امام صادق (ع) : هنګام چیدن خرما مقدار زیادی از بادمجان بخورید ، پس به درستی که آن ، شفا از هر دردی است ، روشنی چهره را زیاد می کند ، رګ ها را نرم می کند . ( بحار الانوار - ج 66 - ص 223 و ج 1 ، ص 398 )

در کتاب راز سلامتی و طول عمر نوشته ی اسماعیل اژدری اومده که مصرف بادمجان درجه ی قلیایی بدن را بالا برده ، و تصلب شرایین ، از رسوب مواد سمی و اسید اوریک در جدار رګ ها و افزایش فشار خون جلوګیری می کنه .


موارد زیاده یه مورد صرف مثال عنوان کردم .[shaad]

سلام عزیزم مرسی[golrooz]
عزیزم من به بادمجان حساسیت دارم صدام میگیره[shaad]
درضمن خون یه محلول بافر تو خودش داره که از قلیایی و اسیدی شدن خون جلوگیری میکنه.[golrooz]
همون سیر بخورم بهتره یکم از دوستامم خسته شدم با این بوی مقدس فراری شون میدم[khabalood][sootzadan]

"VICTOR"
18th December 2013, 08:27 PM
سلام عزیزم مرسی[golrooz]
عزیزم من به بادمجان حساسیت دارم صدام میگیره[shaad]
درضمن خون یه محلول بافر تو خودش داره که از قلیایی و اسیدی شدن خون جلوگیری میکنه.[golrooz]
همون سیر بخورم بهتره یکم از دوستامم خسته شدم با این بوی مقدس فراری شون میدم[khabalood][sootzadan]

سلام ، خواهش می کنم ...

من صرفاً تحت عنوان مثال عرض کردم ، موارد بسیار زیاده ، بله درسته خون یه محلول بافره با PH =7.4 ولی یه خورده بالا پایین میره و من هم از خودم بیان نکردم که میګید ، براتون منبع ذکر کردم [cheshmak]

شما اګه عنوان کنید دقیق برای چه بیماری و یا تقویت چه چیز می خواید هم حدیث بسیاره و هم داروی ګیاهی که می تونم براتون مطلب با ذکر منبع معتبر بذارم امشب ولی [shaad]

"VICTOR"
18th December 2013, 09:51 PM
خب نیستید که عنوان کنید ، بنده احادیثی رو در ارتباط با ګشودګی عروق و سلامت قلب عنوان می کنم ، امیدوارم به کارتون بیاد . راه های ګیاهی بعدها ان شاء الله اګر خواستید .[shaad]

ـ امام کاظم (ع) : نیشکر ګرفتګی های مجاری و عروق را باز می کند بیماری ای در آن نیست . ( بحار الانوار ، ج 66 ، ص 189 - مکارم الاخلاق ، ج 1 ، ص 363 )

ـ رسول اکرم (ص) : کرفس ګرفتګی های مجاری و عروق را باز می کند ، قلب را شاداب می کند ، حافظه می آورد . جنون ، جذام ، پیسی و ترس را دور می کند . ( بحار الانوار ، ج 66 ، ص 189 و ج 1 ، ص 390 - الفردوس ، ج 5 ، ص 370 )

ـ ایوب بن نوج : کسی که با ابولحسن اول ( امام کاظم (ع)) بر سر سفره ای حاضر شده بود ، برایم نقل کرد که آن حضرت باذروج ( بادرنجبویه - حوک - بادروج ) طلبید و فرمود : به درستی که من دوست دارم غذا را با آن شروع کنم ، پس آن می ګشاید ګرفتګی های مجاری و عروق را و غذا را دوست داشتنی می کند ... ( کافی ، ج 6 ، ص 364 - بحار الانوار ، ج 66 ، ص 215 - مکارم الاخلاق ، ج 1 ، ص 389 )

و بسیاره به علت عدم فرصت کافی تیتر وار فقط مواردی که در احادیث ذکر شده رو عنوان می کنم ، خواستید احادیث رو سر فرصت دونه دونه می نویسم .

عوامل کمک کننده به سلامت رګ ها :

ـ خوردن بادمجان به ویژه در فصل خرما چینی

ـ خوردن نیشکر ، کرفس ، آب و انجیر

ـ خوردن نوعی سبزی به نام حوک یا باذروج ـ بادرنجبویه )

ـ خوردن شام اګرچه به مقدار لقمه ای نان و شربتی از آب باشد

ـ روزه ګرفتن

ـ خوردن نمک مخلوط با آویشن

zoh_reh
18th December 2013, 11:36 PM
سلام
طبق دستور زیر برا پدرم درست کردم ، تعداد لیمو ها و میزان مصرف با اطلاعاتی که شما دادین فرق میکنه، کدوم معتبر تره؟ضمنا یک لیتر معادل 4 لیوانه.

درمان گرفتگی رگ های قلب با عصاره سیر و لیمو ترش


http://www.irannaz.com/user_files/L128622650529.jpg

- مصرف عصاره :
اگر دچار رسوب گرفتگی در رگهای بدن شده اید، نیازی به عمل قلب باز وجود ندارد. زیرا گرفتگی رگها پس از این شما را آزار نخواهد داد. فقط کافی است روزی نصف استکان معادل 30 CC از این شربت غلیظ و طبیعی میل نمایید ؛ تا به کلی برطرف گردد.

- طرز تهیه :
تعداد 30 حبه ی سیر را پوست گرفته همراه با 5 عدد لیموترش (شیرازی) با پوست که قبلا هسته های آن را گرفته اید، در هم زن (میکسر) بریزید. پس از آن که همه ی محتویات در میکسر له شد با یک لیتر آب مخلوط نموده و بجوشانید (نکته ی مهم : فقط و فقط، یک بار جوش بخورد). پس از سرد شدن، آن را از صافی رد نموده و محتویات را داخل یک شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

- مصرف :
همانطور که قبلا نیز گفته شد، روزانه نصف استکان (معادل 30 CC) از این مایع به اختیار خود تان قبل یا بعد از غذاهای اصلی میل نمایید. پس از سپری شدن سه (3) هفته از مصرف مداوم این عصاره ی طبیعی، احساس جوانی و شادابی در تمام وجود بدنتان قابل لمس است. تمامی گرفتگی های رگ های بدن و سایر عوارض آنها به عنوان مثال دید کم و سنگینی گوش به حالت عادی خود باز خواهد گشت.

به یاد داشته باشید ؛ بعد از مصرف یک دوره ی سه هفته ای، شما باید هشت (8) روز استراحت کرده و سپس دومین دوره ی مصرف سه هفته ای را اجرا کنید. به این ترتیب یک موفقیت موثر ایجاد می شود. این دوره ی درمان، ارزان، موثر و بی ضرر را می بایست هر ساله تکرار کرد.

- بوی سیر :
با خوردن این مایع، هیچ کس بوی نامطلوب سیر را حس نخواهد کرد (امتحان کنید).

- خواص شربت :
نیروهای شفا بخش سیر و لیموترش، کاملا خود را پس از مصرف این عصاره، نشان می دهند. افرادی که رگ های آنها رسوب گرفتگی دارد و یا این که مشکل (LDL) که مبتلا به کلسترل بد چربی خون دارند، می توانند ؛ شبها بدون پریشانی خاطر خواب راحت و آسوده ای داشته باشند.


به فعالیت های بدنی، ورزش پرداخته، زیرا انسداد رگهای آنها، از بین رفته است. همچنین مصرف این عصاره را برای کسانی که سایش دندان (دندان کروچه) داشته و یا جرم دندان دارند، مفید است. در آخر توصیه می کنیم برای اینکه سیر را پوست بکنید، در کاسه ای آب ریخته و پس از آن پوست سیر را به راحتی از آن جدا کنید.

http://www.irannaz.com/news_detail_10491.html

Bad Sector
18th December 2013, 11:49 PM
به پدر من هم گفته بودن و منم که انو دیدم مطمئن شدم .
منم از یه سایت معتبر گذاشتم .
حالا تو مقدارش زیاد سخت نگیرین مهم اصولشه

D.r who
22nd December 2013, 10:59 AM
آقا ما که درست میکنیم هر دفعه تلخ هستش نمیدونم برای میزان جوشی که میزنس یا وقتی میخوای از صافی رد کنی کلا اینطوری میشه

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد