PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث مراحل ساخت معروفترین پنیر جهان + تصاویر



Almas Parsi
17th December 2013, 05:49 PM
مراحل ساخت معروفترین پنیر جهان + عکس -آکا (http://fun.akairan.com/fun/visua/20131029185025.html)








http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m792//a084058192013102a.jpg (http://fun.akairan.com/fun/visua/20131029185025.html)





گرویر یکی از بهترین پنیرهای سوئیسی جهان است که معروفیت زیادی داشته و برای بسیاری دیدن نحوه ساخت آن اهمیت زیادی دارد....



گرویر یکی از بهترین پنیرهای سوئیسی جهان است که معروفیت زیادی داشته و برای بسیاری دیدن نحوه ساخت آن اهمیت زیادی دارد.

در اواسط اکتبر در غرب سوئیس و بعد از پایان فصل چرای گاوها، شیر منطقه گرویر در سوئیس جمع آوری می شود.
برای درست کردن پنیر گرویر، بومی ها از اواسط ماه می سخت دست به کار می شوند.

یکی از خانوادههای سازنده این پنیر خانواده میوریت است که نسل پنجم آنها در ارتفاعات آلپ، همچنان به ساخت پنیر مشغول هستند.

سالانه تولید آنها به 200 قالب 25 تا 40 پوندی می رسد.

رساندن درجه حرارت شیر به 34 درجه و اضافه کردن مایع پنیر و ... و افزودن نمک و رساندن درجه به 43 و قالب گیری و قرار دادن آن به مدت دست کم 6 ماه از کارهایی است که روی فراوری پنیر صورت می گیرد.

این پنیر بعد از اینکه شیر منعقد شد آب آن را جدا کرده و بقایای آن را با افزودن نمک و فشار دادن آن به صورت قالبهای 60 سانتی درست می کنند.

حدود 10 ماه آن را در همین وضعیت نگه داشته و بعد راهی بازار می کنند. پنیر گرویر طعم ملایمی داشته و به اصطلاح مشتری پسند است.




http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m792//a124058192013102a.jpg (http://fun.akairan.com/fun/visua/20131029185025.html)



http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m792//a244058192013102a.jpg (http://fun.akairan.com/fun/visua/20131029185025.html)



http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m792//a364058192013102a.jpg (http://fun.akairan.com/fun/visua/20131029185025.html)



http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m792//a484058192013102a.jpg (http://fun.akairan.com/fun/visua/20131029185025.html)



http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m792//a584058192013102a.jpg (http://fun.akairan.com/fun/visua/20131029185025.html)



http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m792//a684058192013102a.jpg (http://fun.akairan.com/fun/visua/20131029185025.html)



http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m792//a774058192013102a.jpg (http://fun.akairan.com/fun/visua/20131029185025.html)



http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m792//a814058192013102a.jpg (http://fun.akairan.com/fun/visua/20131029185025.html)



http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m792//a964058192013102a.jpg (http://fun.akairan.com/fun/visua/20131029185025.html)






http://fun.akairan.com/fun/visua/20131029185025.html

Almas Parsi
17th December 2013, 06:23 PM
سلام خدمت همه دوستان خوب و عزیز انجمن [golrooz]

دوستان با ایجاد این تاپیک سوالی تو ذهنم نقش بست که تصمیم گرفتم با همفکری های شما به جوابش برسم
میخواستم نظراتتون رو در مورد سرمایه گذاری چنین پروژه ای در کشورمون بدونم
هر چند ممکنه دوستان بگن واحدهای تولیدی پنیر و فرآورده های لبنی در کشور زیاد هستند ولی چرا نتونستند بازارهای جهانی رو از آن خودشون کنند مگه کشور ما شرایط آب وهوایی متناسب با این پروژه رو نداشت ؟
بهترین پنیر کشورمون در شهر تبریز تولید میشه (پنیر لیقوان )ولی چرا با این همه قدمت نتونسته جایگاه خودش رودر بازارهای جهانی پیدا کنه ؟؟؟
ما طی چند سال اخیر موفق به تولید پنیر های طعم دار شدیم هر چند تحت لیسانس کشورهای دیگه هست اما مگه ما ایرانی ها قدمت تهیه پنیرهامون از کشورهای دیگه کمتره؟؟؟

علت ضعف ما در این مورد چی بوده ؟؟؟

به اعتقاد شما با چه مقدار سرمایه میشه چنین واحد تولیدی رو راه اندازی کرد البته معیار ظرفیت هم میزان ذکر شده در تاپیک هست و صد البته با چه سیاست های تولیدی بهتره انجام بشه ؟

و به نظرتون نتیجه این کار چطور خواهد بود؟؟ با توجه به شرایط حاکم بر کشورمون
اگر دوستان اشکالات و محاسن این طرح تولیدی در کشورمون رو بگن ممنون میشیم

آیا شما در جایگاه یک تولیدکننده و کارآفرین حاضر بودید استارت چنین پروژه ای رو در کشور بزنید ؟؟؟

امیدوارم با این بحث بشه به این نتیجه رسید که چرا ایران نتونسته معروفترین پنیر جهان رو به بازار های جهانی ارائه بده ؟


پیشاپیش از مشارکت هاتون صمیمانه متشکرم [golrooz]

و مرسی از همه دوستان که به نظرات هم احترام میگذارند[golrooz]

منتظر نظرات خوب و سازنده شما خوبان هستم [golrooz]


موفق و پیروز باشید[golrooz]

ریپورتر
17th December 2013, 07:30 PM
سلام

سوال خوبی مطرح کردین

اول اینکه شدنش که میشه اینو تولید کرد و خیلی هم راحت ولی یک مشکلی هست اونم تقریبا بسته بودن کشور برای صادرات این نوع محصول و خب قطعا بازاریابیش هم مشکلات خاص خودش رو داره و گرفتن پولش و کلی مشکل دیگر .برای راه انداختن این مورد سرمایه خدود 200 میلیون تومان نیاز هست برای شروع و اینکه بشه در قدم اول شهر خود و اطراف رو پشتیبانی کرد.بحث صادرات هم اگر بشه یک نماینده خوب در کشورهای اطراف پیدا کرد عالی هست.

بزرگترین مشکل ما همین جدا بودن از دنیا هست که خیلی از کالاهای خوب رو نمیتونیم صادر کنیم

ریپورتر
17th December 2013, 07:41 PM
البته اگر کسی بخواد این طرح رو ایجاد کنه روش میشه تسهیلات ارزی و ریالی خوبی گرفت فقط به شرط داشتن 30 درصد مبلغ درخواستی تسهیلات

Almas Parsi
17th December 2013, 07:49 PM
سلام

سوال خوبی مطرح کردین

اول اینکه شدنش که میشه اینو تولید کرد و خیلی هم راحت ولی یک مشکلی هست اونم تقریبا بسته بودن کشور برای صادرات این نوع محصول و خب قطعا بازاریابیش هم مشکلات خاص خودش رو داره و گرفتن پولش و کلی مشکل دیگر .برای راه انداختن این مورد سرمایه خدود 200 میلیون تومان نیاز هست برای شروع و اینکه بشه در قدم اول شهر خود و اطراف رو پشتیبانی کرد.بحث صادرات هم اگر بشه یک نماینده خوب در کشورهای اطراف پیدا کرد عالی هست.

بزرگترین مشکل ما همین جدا بودن از دنیا هست که خیلی از کالاهای خوب رو نمیتونیم صادر کنیم


با سلام خدمت جناب ریپورتر عزیز [golrooz]
ممنونم که در بحث شرکت کردید [golrooz]
پس با توجه به توضیحاتتون شما نظرتون اینه اگر مورد بازاریابی این طرح حل بشه و مشکلی هم برای صادراتش نباشه
میشه به این طرح تولیدی بعنوان یه تولید پر بازده نگاه کرد ؟؟؟
آیا به نظر شما در فرایند تولید این محصول وابستگی های خارجی هم نیاز هست که مجبور باشیم وارداتی رو انجام بدیم یا همه پروسه تولید داخلی هست ؟؟؟

با گزینه پیشنهادیتون برای سبک بازاریابی از طریق شهرهای اطراف و کشورهای حاشیه ای موافقم علاوه بر اینکه از طریق تبلیغ در فضاهای مجازی هم میشه این کار رو تقویت کرد
البته اگر جذب نمایندگان چه در شهرهای مختلف و چه در کشورهای دیگه بصورت مونو پل و انحصاری بشه به نظرم بازدهی بهتری هم میتونه داشته باشه

ممنونم از توجه شما[golrooz]

ریپورتر
17th December 2013, 08:07 PM
با سلام خدمت جناب ریپورتر عزیز [golrooz]
ممنونم که در بحث شرکت کردید [golrooz]
پس با توجه به توضیحاتتون شما نظرتون اینه اگر مورد بازاریابی این طرح حل بشه و مشکلی هم برای صادراتش نباشه
میشه به این طرح تولیدی بعنوان یه تولید پر بازده نگاه کرد ؟؟؟
آیا به نظر شما در فرایند تولید این محصول وابستگی های خارجی هم نیاز هست که مجبور باشیم وارداتی رو انجام بدیم یا همه پروسه تولید داخلی هست ؟؟؟

با گزینه پیشنهادیتون برای سبک بازاریابی از طریق شهرهای اطراف و کشورهای حاشیه ای موافقم علاوه بر اینکه از طریق تبلیغ در فضاهای مجازی هم میشه این کار رو تقویت کرد
البته اگر جذب نمایندگان چه در شهرهای مختلف و چه در کشورهای دیگه بصورت مونو پل و انحصاری بشه به نظرم بازدهی بهتری هم میتونه داشته باشه

ممنونم از توجه شما[golrooz]



خواهش می کنم

توی پر بازده بودنش که شکی نیست بخصوص صادرات چون تولید در کشور ما الان بشدت به صرفه هست جوری که خیلی از دوستانی که قبلا از چین جنس وارد میکردن دیگر نمیصرفه و تولید داخل بهتره و دو 3 کشور مهم و هدف برای اعطای نمایندگی انحصاری داریم یکی افغانستان و عراق و کویت.الان در حال حاضر 90 درصد مواد خوراکی افغانستان از ایران و 70 درصد مواد خوراکی عراق بخصوص منطقه کردستان عراق از ایران هست و بازار بسیار خوبی برای ارائه کالا به سایر نقاط دنیا هم هست.برای تولیدش هم نیاز به واردات محصولی نداریم چون مهمترین ماده مورد مصرف که شیر هست را داریم.به نظرم سود خوبی داره تولیدش طبق محاسبات بخصوص صادراتش

در این کشورهای دریافت پول هم بسیار ساده تر هست.در کشور عراق و افغانستان از طریق صرافی راحت میشه تبادل مالی رو انجام داد.به دلیل تحریم فعلا بانکی وجود نداره و کویت رو بجای دبی گفتم چون قطب جدید الان کویت هست و رشدش رو شروع کرده و بشدت با ایرانیا خوب هستن و دوستان زیادی هم در اونجا خود بنده دارم که اکثرا شیعه هستن و مشکلی برای پول ایرانی ها درست نمی کنند.در امارات شعبه اف بی ای زده شده و حسابها بشدت تحت نظر هست و حساب ایرانی باشه می بندنش سر یک موضوع الکی بعدشم نقشه می کشند برای مصادره موجود و بالا کشیدن پول که الان عده ای از دوستان ما درگیر هستن ولی در کویت موضوع کاملا فرق داره و پولها رو میشه راحت معادل ریالی در ایران با درصد تغییر خیلی کم تحویل گرفت .

پدرام++
17th December 2013, 08:29 PM
سلام. تشکر از طرح این موضوع. چند نکته مهم در این باره :
- برای موفقیت در هر کاری به مهارت و تجربه و دانش نیاز داریم. ( برای همین در قدیم هر کس شغل پدریشو ادامه می داد.)
- برای صادرات باید در داخل کشور خوب ظاهر شده باشیم. و رقابت تو بازار مثل رقابت تو رینگ بوکس . به قول یکی از اساتید کارآفرینی اول باید گوشه ی بازارو انتخاب کنی اگه همون اول بیای وسط بازار رقبا لهت می کنن.
- هر شهر و کشوری با توجه به شرایط اقلیمی و مشتریان اش یک پتانسیلی داره . باید طبق ذائقه مشتری یک محصولی رو انتخاب کنیم. به نظرم به جز پنیر به چیزای دیگه ام فکر کنیم بد نیست .
با اجازتون من یه سوال طرح کنم.
هر کسی دقت کنه ببینه تو شهر یا روستای اطرافشون 1- چه محصولی فراوان تر ، مرغوب تر و با هزینه پایین تری یافت میشه؟ 2- چه محصولی بیشتر طرفدار داره ؟
تشکر از همه عزیزان

ریپورتر
17th December 2013, 08:55 PM
سلام. تشکر از طرح این موضوع. چند نکته مهم در این باره :
- برای موفقیت در هر کاری به مهارت و تجربه و دانش نیاز داریم. ( برای همین در قدیم هر کس شغل پدریشو ادامه می داد.)
- برای صادرات باید در داخل کشور خوب ظاهر شده باشیم. و رقابت تو بازار مثل رقابت تو رینگ بوکس . به قول یکی از اساتید کارآفرینی اول باید گوشه ی بازارو انتخاب کنی اگه همون اول بیای وسط بازار رقبا لهت می کنن.
- هر شهر و کشوری با توجه به شرایط اقلیمی و مشتریان اش یک پتانسیلی داره . باید طبق ذائقه مشتری یک محصولی رو انتخاب کنیم. به نظرم به جز پنیر به چیزای دیگه ام فکر کنیم بد نیست .
با اجازتون من یه سوال طرح کنم.
هر کسی دقت کنه ببینه تو شهر یا روستای اطرافشون 1- چه محصولی فراوان تر ، مرغوب تر و با هزینه پایین تری یافت میشه؟ 2- چه محصولی بیشتر طرفدار داره ؟
تشکر از همه عزیزان

میدونی باید محصولی باشه که برای صادرات خوب باشه مهم اینه.الان صادرات اگر فرد مطمئن پیدا کنی خیلی بهتره تا بازاریابی داخل .ولی خب بیشتر وقتهای باید از بازاریابی داخل شروع کرد.بیشترین چیزی که سود داره محصولات غذایی هست

SaSaMc2
18th December 2013, 01:00 AM
سلام...[golrooz]

من با هر اتفاقي پيرامون پنير موافقم...[nishkhand]

طبق توليد ذكر شده يعني حدود 10 كيلوگرم پنير در روز نياز به دو گاو به قيمت 10 ميليون با توليد روزانه 35 كيلوگرم شير است...

اگه اين گونه پنير، نسبت توليدي مانند پنير لاكتيكي داشته باشه با 70 كيلو شير روزانه 10 كيلو پنير داريم...

يه كارگاه 20 متري و يه انبار هم لازم داريم كه توانايي نگهداري 6 ماه توليد ما رو داشته باشه تا دوره فروش ما فرا برسه...

تجهيزات پيچيده اي وجود نداره و چندتا پاتيل لازمه و حرارت و همزن...

ميتونيم از پاتيل همزن نونوايي سنگك با ادغام يك سيستم گرمايي استفاده كنيم...

و البته كه اصلا در اين تيراژ به صرفه نيست اين نوع توليد...

براي به چرخه دراودن توليد محصول جديد بر بازار اول وبهتره اون محصول رو وارد كنيم تا ببينيم بازار و مصرفكننده چه واكنشي نشون ميده...

اگر رضايت بخش بود شروع ميكنيم به برسي اساسي و تدوين و سرمايه گذاري...

اول بازار خودمون رو پوشش ميديم تا معايب كارمون توي خونواده خودمون برطرف بشه...

بعد هم ميريم سر صادرات...

بعد هم كه به سود رسيديم يه نفر كه از ما قوي تره! مياد از روي دست ما كپي ميكنه و به خاك سياه ميشينيم...

راستي چرا اون از ما قوي تره؟

نكنه وقتي كه ما به دنبال نجات كشور از بهران، آب تو هاون ميكوبيديم...

اون دلار و ملك خريد و فروش ميكرده و كارت هاي هديه براش از "اجتماع تامين" ميشده...

به هر حال ما در خاك سياه تازه ميفهميم بحران رو چجوري مينويسن...

ولي تا خاكستر سياه هم نميفهميم چجوري تابير ميكنن...

hossien
18th December 2013, 01:20 AM
به نظرمن اول باید ذائقه کشورهای هدف را شناسایی کنیم بعد swot بنویسیم تا یک برنامه برای خودمان داشته باشیم و با یک استراتژی مناسب جلو بریم بعد میشه تصمیم گرفت کارخانه تاسیس کنیم یا یک کارگاه کوچک مثل تصاویر ارائه شده.
این موضوع را باید دقیق بررسی کنیم چون توانایی تولید این گونه مواد غذایی در هر کشوری و در هر منطقه ای وجود دارد اما تعداد کمی از شرکت ها این گونه مواد را صادر می کنند پس به نظر من نقاط قوت ، ضعف ، بهبود و فرصت ها را باید مشخص کنیم تا بتوان نظر داد.

Almas Parsi
18th December 2013, 01:47 AM
خواهش می کنم

توی پر بازده بودنش که شکی نیست بخصوص صادرات چون تولید در کشور ما الان بشدت به صرفه هست جوری که خیلی از دوستانی که قبلا از چین جنس وارد میکردن دیگر نمیصرفه و تولید داخل بهتره و دو 3 کشور مهم و هدف برای اعطای نمایندگی انحصاری داریم یکی افغانستان و عراق و کویت.الان در حال حاضر 90 درصد مواد خوراکی افغانستان از ایران و 70 درصد مواد خوراکی عراق بخصوص منطقه کردستان عراق از ایران هست و بازار بسیار خوبی برای ارائه کالا به سایر نقاط دنیا هم هست.برای تولیدش هم نیاز به واردات محصولی نداریم چون مهمترین ماده مورد مصرف که شیر هست را داریم.به نظرم سود خوبی داره تولیدش طبق محاسبات بخصوص صادراتش

در این کشورهای دریافت پول هم بسیار ساده تر هست.در کشور عراق و افغانستان از طریق صرافی راحت میشه تبادل مالی رو انجام داد.به دلیل تحریم فعلا بانکی وجود نداره و کویت رو بجای دبی گفتم چون قطب جدید الان کویت هست و رشدش رو شروع کرده و بشدت با ایرانیا خوب هستن و دوستان زیادی هم در اونجا خود بنده دارم که اکثرا شیعه هستن و مشکلی برای پول ایرانی ها درست نمی کنند.در امارات شعبه اف بی ای زده شده و حسابها بشدت تحت نظر هست و حساب ایرانی باشه می بندنش سر یک موضوع الکی بعدشم نقشه می کشند برای مصادره موجود و بالا کشیدن پول که الان عده ای از دوستان ما درگیر هستن ولی در کویت موضوع کاملا فرق داره و پولها رو میشه راحت معادل ریالی در ایران با درصد تغییر خیلی کم تحویل گرفت .

با سلام خدمت شما
و تشکر از نظراتتون

در مورد پر بازده بودن باهاتون موافقم

البته مشروط به اینکه سیاست های مدیریتی از ابتدا صحیح برنامه ریزی بشن

در خصوص صادرات به اعتقاد من با توجه به ذکر مواردی کعه فرمودید انتخاب یک مرجع قابل اطمینان در خارج از کشور خیلی بایستی با دقت انتخاب بشه

حتی در معاملات با صرافی ها هم اگر دقت کافی صورت نگیره ممکنه خسارات جبران ناپذیری رو بوجود بیاره

مگه اینکه به قول شما فرد واسطه و خریدار یا مورد معامله شناخته شده و کشور مورد نظر از هر نظر چه قوانین بانکی و چه صادرات و گمرک .... مورد برسی قرار بگیره

Almas Parsi
18th December 2013, 01:59 AM
سلام. تشکر از طرح این موضوع. چند نکته مهم در این باره :
- برای موفقیت در هر کاری به مهارت و تجربه و دانش نیاز داریم. ( برای همین در قدیم هر کس شغل پدریشو ادامه می داد.)
- برای صادرات باید در داخل کشور خوب ظاهر شده باشیم. و رقابت تو بازار مثل رقابت تو رینگ بوکس . به قول یکی از اساتید کارآفرینی اول باید گوشه ی بازارو انتخاب کنی اگه همون اول بیای وسط بازار رقبا لهت می کنن.
- هر شهر و کشوری با توجه به شرایط اقلیمی و مشتریان اش یک پتانسیلی داره . باید طبق ذائقه مشتری یک محصولی رو انتخاب کنیم. به نظرم به جز پنیر به چیزای دیگه ام فکر کنیم بد نیست .
با اجازتون من یه سوال طرح کنم.
هر کسی دقت کنه ببینه تو شهر یا روستای اطرافشون 1- چه محصولی فراوان تر ، مرغوب تر و با هزینه پایین تری یافت میشه؟ 2- چه محصولی بیشتر طرفدار داره ؟
تشکر از همه عزیزان


با سلام خدمت آقا پدرام[golrooz]
ممنونم که در بحث شرکت کردید..

ممنون از نکاتی که فرمودید بله دقیقا کسب مهارت و علم لازم در زمینه هر محصول تولیدی شرط اول هست

انتخاب فضای مستعد برای این قضیه بسیار مهم و حائز اهمیت هست و چون کشور ما از نعمت چهر فصل برخورداره انتخاب چنین مکانی زیاد سخت نیست

هم مهارت در دانش تولید و هم مهارت در جذب مشتری چه در داخل و چه خارج از کشور

روشهای کسب اطلاعات برای بازاریابی هم روش مناسبی هست که پیشنهاد دادید و با جمع آوری اطلاعات از محصول و شرایط تولید موثر هست

در خصوص نوع انتخاب محصول برای تولید فقط کافیه فرد تحقیقات کنه طبق گفته شما حالا میتونه پنیر نباشه ..

مهارت انتخاب یک محصول مناسب برای تولید خودش خیلی مهمه .....

برخی ها تصور میکنند راه های کسب درآمد دشواره در صورتیکه یکی از نیاز های اساسی در مسیر انتخاب یک کا تولیدی اینه با خلاقیت و دقت پیرامون نیازهای اطرافمون میتونه جرقه هایی رو دز ذهن ایجاد کنه

در تکمیل صحبتهای شما که فرمودید با توجه به شرایط و امکانات و موقعیت های بومی و شناخت شرایط هر منطقه و هر روستا میشه به راحتی نیازهایی رو شناسایی کرد کاملا درسته علاوه براون ما کاملا امکانات تحقیق و تفحص با توجه به رسانه ها و دنیای فضاهای مجازی میتونیم به روز ترین نیازها رو گلچین و شناسایی کنیم

فرضا برای مثال در تهران تب داغ مصرف ماست های طعم دار میوه ای که شامل انواع ماست ها با طعم انواع میوه بسیار متداول شد این ایده بر گرفته از تولیدات کشورهای اروپایی کلید خورد کم کم این محصول در ترکیه تولید و به داخل ایران وارد شد
این نوع خوراکی با تبلیغات گسترده در زمینه تامین کلسیم بدن و سیاستی مناسب برای تشویق کودکان و کهنسالان به مصرف پروتئین تونست بازارهای زیادی رو از آن خودش کنه

من تا مدتها در این فکر بودم همه شرکت های تولید لبنی چرا چنین محصولی رو تولید نمیکنند
اگر حمل بر تبلیغ نباشه منظورم فرآورده های لبنی danet بود که در کشور ترکیه و آلمان با نام donino در ابتدا توزیع و تبلیغ شد
این ماست ها با استفاده از خرده های بسیار ناچیزی از میوه ها در داخل ماست که عموما با انواع عصاره ها و طعم دهنده ها صورت میگرفت و شیرینی کمی هم بهش اضافه کرده بودند در مدت کوتاهی در سطح جهان توسعه و بازار مصرفش مشخص شد
و به راحتی میشد در ایران تولید بشه و با قیمت های خوبی هم به فروش بره و بازار خوبی رو بگیره
ولی چون ایرانی جماعت عادت داره لقمه حاضر و آماده رو نوش جون کنه راه های واردات این محصول به کشور باز شد و درآمد های هنگفتی از این محصول به جیب کشورهای دیگه رفت در حالیکه ایران میتونست با شناخت اون محصول گوی سبقت رو در دست بگیره

البته اخیرا یه یکی دو سالی هست متفکران ایرانی دارن با توجه به ذائقه ایرانی ماست های طعم دار مثل ماست بورانی ماست با طعم خیار ماست چیلی و.... به بازار عرضه کردند

پس نتیجه میگیریم برای کسب درآمد پر بازده اگر کمی هوشیاری به خرج بدیم میتونیم با سرمایه های کم هم تحولات بزرگ ایجاد کنیم تا زمانیکه جوان ایرانی حس کنه تنها راه پول در آوردن فقط و فقط سرمایه و توان مالی هست نمیشه موفق عمل کرد چون یکی از پیش نیازهای یک کار تولیدی و پربازده ممکنه پول و توان مالی باشه ولی فقط داشتن سرمایه کافی نیست فکر درست و هوشیاری برای انتخاب یک کار پر سود با توجه به توان مالی هم مهمه

و کاش ................... جوانهای ما با توجه به توان های مالی و پتانسیل های موجودشون در فکر تولید بیفتند فقط کافیه توجه شون رو به نیازهای دنیا و کشورهای پیشرفته بیشتر کنند و در ابتدا سعی نکنند لقمه های بزرگ بردارند هر لقمه بزرگی مشکلات بزرگ هم به دنبال داره ....

ممنون از مشارکت شما[golrooz]

Almas Parsi
18th December 2013, 03:12 AM
سلام...[golrooz]

من با هر اتفاقي پيرامون پنير موافقم...[nishkhand]

طبق توليد ذكر شده يعني حدود 10 كيلوگرم پنير در روز نياز به دو گاو به قيمت 10 ميليون با توليد روزانه 35 كيلوگرم شير است...

اگه اين گونه پنير، نسبت توليدي مانند پنير لاكتيكي داشته باشه با 70 كيلو شير روزانه 10 كيلو پنير داريم...

يه كارگاه 20 متري و يه انبار هم لازم داريم كه توانايي نگهداري 6 ماه توليد ما رو داشته باشه تا دوره فروش ما فرا برسه...

تجهيزات پيچيده اي وجود نداره و چندتا پاتيل لازمه و حرارت و همزن...

ميتونيم از پاتيل همزن نونوايي سنگك با ادغام يك سيستم گرمايي استفاده كنيم...

و البته كه اصلا در اين تيراژ به صرفه نيست اين نوع توليد...

براي به چرخه دراودن توليد محصول جديد بر بازار اول وبهتره اون محصول رو وارد كنيم تا ببينيم بازار و مصرفكننده چه واكنشي نشون ميده...

اگر رضايت بخش بود شروع ميكنيم به برسي اساسي و تدوين و سرمايه گذاري...

اول بازار خودمون رو پوشش ميديم تا معايب كارمون توي خونواده خودمون برطرف بشه...

بعد هم ميريم سر صادرات...

بعد هم كه به سود رسيديم يه نفر كه از ما قوي تره! مياد از روي دست ما كپي ميكنه و به خاك سياه ميشينيم...

راستي چرا اون از ما قوي تره؟

نكنه وقتي كه ما به دنبال نجات كشور از بهران، آب تو هاون ميكوبيديم...

اون دلار و ملك خريد و فروش ميكرده و كارت هاي هديه براش از "اجتماع تامين" ميشده...

به هر حال ما در خاك سياه تازه ميفهميم بحران رو چجوري مينويسن...

ولي تا خاكستر سياه هم نميفهميم چجوري تابير ميكنن...

با سلام خدمت اقا ساسای عزیز[golrooz]

ممنونم که در بحث شرکت کردید
و مرسی که مراحل رو به ترتیب برامون توضیح دادید

ممنون از محاسبات و تعیین میزان ظرفیت روزانه ....

در خصوص مطلبی که اشاره کردید در مورد وارد کردن و کسب اطلاعات در خصوص سلیقه مشتری نکته مهم و کلیدی هست چون ایرانی ها با توجه به ذائقه هاشون کلا با همه کشورها تفاوت دارند و بایستی در انتخاب محصول دقت بشه و بهترین روش هم استفاده از سلایق خانواده است

مورد بعد اینکه به نظر من مثلا همین پنیر تولیدی سوئیسی بایستی دقیق آنالیز بشه هم از نظر ساختار و بافت و هم از لحاظ طعم و مزه و بو تا طبق محصول مشابه تولید بشه در برخی پروسه های تولید پنیر و همین مورد بالا که در تصویر هست گاهی بایستی مرحله تولید محصول در انبار مدت زمان زیادی نگهداری بشه و با تغییرات شیمیایی که بر اثر تجمع کپک و واکنش آنزیمهایی بر روی سطح پنیر ایجاد میشه این پروسه تکمیل میشه و در حقیقت دونستن علم مناسب در زمینه تولید محصول دقیقا مشابه خارجی بسیار مهمه چون ما میخوایم با استانداردهای جهان پیش بریم

مقدار فضایی که شما گفتید یک فضای استاندارد و معقول هست که به راحتی میشه این ظرفیت ها رو پوشش بده
من با توجه به اشاره تون به مورد فضا لازمه مساله ای رو یادآور بشم که مشکل بزرگ بیشتر تولید کنندگان ایرانیه ....
به نظر من در شروع کار حتما نبایستی از مکانهای وسیع استفاده کرد چرا که هر واحد تولیدی نوپا باید با کمترین امکانات بیشترین بهره وری رو داشته باشه مثلا یه فکر خلاق بتونه طرح هایی خلاقانه برای استفاده بهینه از مکانهای کوچک داشته باشه

خیلی از افراد تصور میکنند منظور از یک واحد تولیدی داشتن فضایی بزرگ و یا امکاناتی فول آپشنه
پس ما اگر میخواهیم سود متناسب بر اساس شرایط و امکاناتمون داشته باشیم بایستی میانبر های مناسب رو هم پیدا کنیم
و شزط اول یک بیزینس موفق اگر بر اساس small ofice big business باشه میتونیم بگیم ما خوب و موفق عمل کردیم
مثل تصویر که بیشتر شبیه یک کارگاه تولیدیه کوچیکه تا یه کارخانه ای که محصولش جزو بهترینهای جهانه
اما متاسفانه در کشور ما کاملا برعکس هست و یک تولید کننده در ابتدا به دنبال یه سوله بزرگ با دفتر و دستکی که پر از پرسنل هست و یک مرتع چندین هزار هکتاری و.....تعداد زیادی دام ولو به قیمت اینکه زیر بار وامهای کمر شکن هم بره
شروع به کار میکنه و در مراحل ابتدایی کار عموما دچار کسر نقدینگی میشن چون اصول اولیه رو رها کردند و چسبیدن به فرعیات

پس نتیجه میگیریم شناخت اولویت ها برای تجهیز امکانات بایستی حتما مورد توجه قرار بگیره تا در روند کار دچار مشکل نشیم و برنامه ریزی مون بر اساس مدیریت صحیح توان مالیمون باشه

در خصوص تجهیزات مثلا پاتیل و یا دیگ حرارتی برای سیستم گرمایش کاملا درسته و تجهیزات زیادی نیاز نیست البته با در نظر گرفتن شرایط و استانداردهای کاملا بهداشتی
بجز این موارد ما نیاز به ماشین آلات مکانیزه برای شیر دوشی هم داریم و همچنین پک مناسب بسته بندی شکیل برای محصول چون ظاهر محصول بعد از کیفیت خیلی در جذب مشتری تاثیر داره

دقت و توجه در مسیر طرح در خصوص رقابت و گرگهایی که در کمین طعمه های چشمگیر هستند خیلی مهمه
و کوچکترین اشتباه باعث ضرر و زیان و به قول شما به خاک سیاه نشستنه و هزار ماشالله که ما از محدودیت های اطرافمون بصورت غنی بهره مندیم که یکیش هم همین بحرانهاست

حال چکار میشه کرد؟ به هر حال برای اینکه بتونیم پیروز میدان باشیم بایستی راه کارهایی مناسب برای حل بحران با کمترین ضرر باید پیدا کنیم ...

اینکه سوال کردید
چی میشه یه رقیب پیدا میشه و قویتر میشه
به نظر من عموما رقبا و در اصل میشه گفت کپی بر دارها همیشه در همه بازارهای تولیدی وجود دارند
هوشیاری و مدیریت هوشمندانه شرط اول در حفظ حریم محصولمون میتونه باشه
کافیه غافل بشیم و با کوچکترین غفلت با تمام قدرت به خاک سیاه میشینیم
رقبا چند دسته هستند من به دو مورد اشاره میکنم
عده ای که سرمایه دارند و در بازار به دنبال کار بی زحمت میگردن و یه تولید کننده که کلی زحمت کشیده و فراز و نشیبهایی رو طی کرده و جنسش شده گل توی بازار و با قیمت و سود بالایی میفروشه دقیقا عاملی میشه برای تحریک اون افراد که به فکرشون میرسه خب چرا ما چنین کاری نکنیم و چرا این سود کلون تو جیب ما نره وسوسه یه لقمه حاضر و آماده و چرب و چیلی برای هر کس محرک هست

پس با یکی دو راهکار ضربتی و باند بازی به راحتی علم تولید اون رو از داخل خود واحد تولیدی بیرون میکشن و با یه جیب پر پول و یک سری فرمولهای دزدی که حتی ذره ای هم زحمت براش نکشیدن شروع به تولید میکنند
این افراد کافیه بازار رو با ترفندهایی قبضه کنند یکی از ترفندها: توزیع محصول در سطح وسیع با سود کم و زیر قیمت محصولات موجود در بازاره و با این حرکت یک سکته به رقبای ریز و درشت میدن و مشتریهای اون واحدها رو به سمت خودشون میکشونند

گروه دیگه ای هم هستند سرمایه دارن و توان یادگیری علمش رو هم دارن و چون سرمایه مناسب در دستشون هست با استفاده از علم ها ی پیشرفته و وارد کردن تجهیزات فنی و مکانیزه و بسته بندی های زیبا و تبلیغات گسترده مشتریان رو به سمت خودشون جذب میکنند

این موارد دو مورد از مواردیه که دلیل قویتر شدن یک رقیب در بازار رقابت میشه
البته این بخشی از دلایل بود و در قسمتهای بعدی با کمک شما و دوستان به دلایل دیگه میپردازیم

ممنونم از توضیحات تون[golrooz]

Almas Parsi
18th December 2013, 11:00 AM
البته اگر کسی بخواد این طرح رو ایجاد کنه روش میشه تسهیلات ارزی و ریالی خوبی گرفت فقط به شرط داشتن 30 درصد مبلغ درخواستی تسهیلات


با سلام خدمت جناب ریپورتر عزیز[golrooz]

اتفاقا در انجام کارها و پروسه های تولیدی هم میشه کانال ها و راهکارهایی رو پیدا کرد تا از میانبر های اقتصادی در جامعه و مسیر تولید مطلع شد

ممکنه در ابتدای شروع به کار هر جوانی سرمایه اولیه لازم و به قول شما داشتن 30% مبلغ درخواستی رونتونه به تنهایی فراهم کنه

خب طبیعیه هر فرد ممکنه وقتی به موضوع فکر کنه به نظرش برسه انجام یه کار تولیدی با توجه به پیش نیازهاش برای من نوعی امکان پذیر نیست و ممکنه بتونم علمش رو یاد بگیرم ولی توان مالی چی ؟؟؟
من فکر میکنم در انجام هر پروژه ای در کشور ما با توجه به دشرایط حاکم و...... بهترین روش استارت کاری تیمی هست

البته تیمی که دارای شرایط لازم باشند

شرایط لازم چی میتونه باشه :

مهمترین اصل در انجام یک کار تیمی جذب افراد معتمد و صد در صد امین که هم دلسوز باشند و هم به فکر این نباشند که وقتی کار به ایستگاه های مناسبی رسید بخوان خط شون رو مجزا کنند و برن برای خودشون به تنهایی کار کنند اگر یک تیمی تعهد کنه برای یک کار تولیدی و تحقیقاتی همه اعضا ملزم به رعایت حریم و قوانین هستند

مورد دوم اینکه در بین اعضا و مشارکت کننده ها افراد توانمند وجود داشته باشه
(البته دوستان من برای مثال این شرح وظایف رو عنوان میکنم )

مثلا بعنوان مثال جناب ریپورتر عزیز در یک کار گروهی میتونه با توانمندیش در بخش صادرات و کانالهایی که میشناسه برای صادرات کمک کنه یا به فرض مثال آقا ساسا میتونه در ایجاد ایده و راهکارهایی با استفاده از خلاقیت ذاتی خودش مثلا یه سیستم گرمایش با سوخت ها ارزان قیمت رو پیشنهاد بده و مثلا دوستمون حسین آقا با توجه به توان مدیریتی مسئولیت شناسایی نقاط ضعف و قوت و استفاده از تکنیک های راهبردی مدیریت گروه رو در به عهده بگیره و یا مثلا آقا پدرام در این کار تیمی توانایی بالایی در بازاریابی محصول داره و الی آخر .....

همه این اعضا وقتی چارت وظایفشون تعیین شد و هر کدوم گوشه ای از کار رو سعی کردند به نحو احسن بگیرن میتونند موفق عمل کنند

در خصوص سرمایه هم وقتی کاری تیمی انجام بشه یک فرد میتونه با یک توان مالی متوسط هم شرکت کنه و هر کدام از اعضا میتونند جزو سهامداران بر اساس توان مالیشون و میزان مشارکتشون در طرح باشن

و در نهایت تیم نیاز مالی موجودش رو با پیش نیازهاش مقایسه میکنه اگر باز نیاز به تجهیز و تقویت توان مالی بود به قول شما که اطلاعات خوبی در زمینه پیچ و خم های بازار و اقتصاد پولی دارید میتونید به اعضا وام تسهیلات رو پیشنهاد بدید چرا که به راحتی در همون ابتدا به مبلغ 30 % از میزان تقاضا دسترسی هست و میشه اقداماتی کرد...

این رویه و کار البته با یک برنامه ریزی درست در همه کارهای تولیدی میتونه مورد استفاده باشه

ولی متاسفانه یکی از اشکالات ما اینه که در فضاهای مجازی چون شناخت کافی از یکدیگر نداریم طبیعیه ندونیم آقای X یا Y که اونور کشور و توی یه شهر دیگه هست آیا فرد متعهد و قابل اعتمادی میتونه باشه یا خیر

و چه ضمانتی هست یک فرد کار و ایده رو از بین اعضای هم پیمان نبره و برای خودش تولید نکنه ....

و جای تاسف داره توی کشور ما این موارد به وفووووووووووووووووووووووو ر فراوونه ...[negaran]

Almas Parsi
18th December 2013, 12:09 PM
به نظرمن اول باید ذائقه کشورهای هدف را شناسایی کنیم بعد swot بنویسیم تا یک برنامه برای خودمان داشته باشیم و با یک استراتژی مناسب جلو بریم بعد میشه تصمیم گرفت کارخانه تاسیس کنیم یا یک کارگاه کوچک مثل تصاویر ارائه شده.
این موضوع را باید دقیق بررسی کنیم چون توانایی تولید این گونه مواد غذایی در هر کشوری و در هر منطقه ای وجود دارد اما تعداد کمی از شرکت ها این گونه مواد را صادر می کنند پس به نظر من نقاط قوت ، ضعف ، بهبود و فرصت ها را باید مشخص کنیم تا بتوان نظر داد.


با سلام خدمت حسین آقای عزیز[golrooz]

ممنونم که در بحث مشارکت کردید

وقتی بهتون میگم عنوان ریاست برازنده تون هست و بی دلیل نیست دوستان هم رئیس خطابتون میکنند حق دارم[nishkhand]

ممنونم از نکته بسیار مهمی که بهش اشاره کردید درمدیریت هر پروسه استفاده از تکنیک swot بسیار مهمه چرا که یکی از تکنیک های برنامه ریزی راهبردی برای مدیریت یک مجموعه محسوب میشه
یعنی بهره گیری از 4 اصل مهم و حیاتی در مدیریت یک مجموعه برای موفقیت

که همونطور که شما فرمودید شناسایی قوت و ضعف و فرصت و تهدید

البته فکر میکنم مورد بهبود ، تهدید باشه اگر اشتباه نکرده باشم

دقیقا استفاده از چنین تکنیکی در کار یعنی همون مدیریت صحیح که ما ازش یاد کردیم و شما بصورت شفاف و تخصصی برامون عنوان کردید
رعایت یکسری اصول در مسیر این امر ضروریه

قبل از هر چیز یک تولید کننده بایستی بر اساس توان مالیش برنامه ریزی کنه
دوم از کارشناسان و متخصصان در خصوص این امر مشاوره های لازم رو بگیره

مثلا یک فضای دامی بایستی از بهداشت درستی برخوردار باشه والا با شیوع کوچکترین بیماری هم تلفات زیادی خواهد داد و هم ممکنه عدم توجه به بهداشت دام و محیط باعث تولیدات آلوده و در نهایت خطرات جانی در جامعه بشه

ما یکی از بزرگترین نقاط ضعف در کشورمون نداشتن خوراک دام مناسبه حتی برای این منظور هم ما وابستگی هایی داریم ولی باز مقوله بحران در کشور باعث میشه وارد کننده های فراوردهای دارویی دامی و خوراکی دام رو اجبارا از کشورهایی که فاقد استاندارد جهانی هستند وارد کنندو این
امر باعث پایین آمدن کیفیت یعنی همون شیر در دامها میشه

یکی از نقاط قوت اجرایی شدن در کشورمون هم شرایط موجود اقلیمی هست فقط کافیه با استفاده از علم مناسب خاک و علوفه مراتع مورد بررسی کارشناسانه قرار بگیره استفاده از علمی که بشه علوفه رو پرورش داد که هم در یک مرتع نه خیلی بزرگ بتونیم زمین رو آماده سازی کنیم برای رشد سریع علوفه و استفاده از کودهای مناسبی که با استفاده از اونها علوفه تولیدی سرشار از ریز مغذی ها بشن

اگر موارد این چنینی و یا راهکار های مشابه برای ازدیاد شیر دامها در نظر گرفته بشه کمک خوبی میتونه در افزایش ظرفیت ها بشه

یا بهره گیری از دامهایی با نژادهای خوب و اصیل

مورد بعد استفاده از افرادی در پروسه تولیده که به خوبی بتونیم دانش لازم در تهیه و تولید محصول رو بهشون آموزش بدیم تا بهره وری مناسب رو داشته باشیم

بروز بودن در طرح های قابل تولید از عوامل مهم دیگه هست و همچنین استفاده از راههایی که در عین سادگی ولی کاربردی باشند

شاید همه شنیده باشن طی تحقیقاتی که در سالهای اخیر توسط دانشمندان انجام شد اجرای آهنگ های کلاسیک در فضا های گاوداریها بصورت قابل ملاحظه ای در ازدیاد شیر دام موثره و این یکی از اون علمهای روز دنیاست که هم ساده و هم کاربردیه

من توضیحات مختصری ارائه کردم تا با کمک شما و دوستان بتونیم این مورد رو بشکافیم و در خصوص 4 اصل تکنیک مدیریتی بیشتر موارد رو پیدا کنیم و مورد بررسی قرار بدیم

ممنونم از توضیحات تون[golrooz]

علائدین
18th December 2013, 05:59 PM
سلام ، از نظر بنده قبل از راه اندازی یک کسب و کار جدید در قالب تولیدی باید شرایط فعلی کشور را سنجید ...

متاسفانه به این دلیل که در سالهای قبل در کشور نقدینگی در بازار بسیار بالا بود و همینطور تورم بالا میرفت و همچنین طی یکسال گذشته متاسفانه به دلیل تحریم های شدید غرب علیه کشورمون ساختار اقتصادی کشور به هم ریخته و شاهد رکود تورمی هستیم ( یعنی رکود اقتصادی همراه با تورم بالا ).

معنی رکود در اقتصاد به زبان ساده یعنی کالاهایی که مشتری ندارد که متاسفانه برای کاهش تورم دولت آقای روحانی از ورود نقدینگی به داخل چرخه ی اقتصادی جلوگیری کرده و همین امر باعث کاهش تدریجی تورم بصورت مصنوعی شده و در مقابل رکود در بازار ایجاد می کند.

یعنی وقتی دست مردم پول نباشد مطمئنا خریدها کمتر و کمتر میشود و در نتیجه تولید کشور به حالت نیمه تعطیل در می آید در این حالت قیمت ها کم کم افت می کنند که طی آمار 100 روزه ی ایشان به مردم خبر خوش کاهش تورم می دهند ولی متاسفانه نمی گویند که در مقابل رکود به بازار شما هدیه کردیم..!

همین کاهش نقدینگی در بازار باعث کاهش تدریجی تورم و افزایش رکود اقتصادی شده و همین امر به تولیدی ها ضربه های اساسی میزند.

به نظر من اگر دولت سیاست کنترل بازار خود را اصلاح نکند مطمئنا در سال آینده برعکس مردم تولیدی ها دچار مشکل شده و اگر تولیدی ها نتوانند محصولات خود را در بازار بفروشند منجر به تعطیلی آنها و افزایش بیکاری در جامعه می شود و همین امر باعث باعث منفی تر شدن رشد اقتصادی در کشور می شود.

حال به نظر شما در چنین شرایطی سرمایه گذاری در بازار پنیر که قبل از ما صدها نفر دیگه تولید پنیر دارند کار عاقلانه ای است ؟

هر چند که محصولی که ارائه می کنیم بسیار تک باشد ولی قابل کپی برداری است و در نتیجه تولیدی جدیدی که در بازار شروع به فعالیت می کند بعد از کسب کمی سود اولیه با رقبای بزرگ که طی سالهای گذشته هزینه های هنگفتی بابت برند محصولات خود صرف کرده اند نمی تواند رقابت کند و به ورشکستگی کامل می رسد.

لذا راه اندازی تولیدی بدون پیش بینی فروش محصولات و بررسی وضعیت بازار و رقبا کار عاقلانه ای به نظر نمی رسد...

ریپورتر
18th December 2013, 08:43 PM
سلام

بایدچند مورد رو ذکر کنم در این موضوع

اول اینکه دیده شد که بحث داشتن گاوداری برای مجموعه شد خب معلومه اول راه نمیشه اینکارو کرد و به صرفه هم نیست چون دردسرش بشدت بالا هست راه حل قرار داد با یک گاوداری مطمئن هست که خب این کار ساده ای هست و مونوپل کردن کل محصول اون دامداری که اینجور خیلی قیمت بهتر و مطمئنتر هست

حالا اگر گاوداری داشته باشیم مساله خوراک دام مطرح هست که خب این راه کار داره اول اینکه تولید خود علوفه دامی به صورت 12 ماه در سال و هر روز .که خب علوفه تازه بشدت کیفیت شیر و رشد دام رو بالا می بره .به راحتی میشه از یک محفظه 24 متری روزی 1 تن علوفه هر 7 روز برداشت کرد که این جواب مصرف رو که میده هیچ برای فروش هم میشه اقدام کرد[nishkhand]
یک و حتی میشه ذرت دانه درشت در تابستان از بندر نووروسکی روسیه مستقیم وارد کرد و در بندر امیر آباد یا بندر دیگه تحویل گرفت و این رو با محصولات تولیدی علوفه ای ترکیب کرد که خیلی غذای متنوعی میشه و برای فصل سرما از این ذرت استفاده کرد و البته فروشش که این ارزش افزوده خوبی برای مجموعه داره

باید اول اهداف بازاریابی رو روی مناطقی گذاشت که مصرف لبنیات بیشتره که خب اینو به راحتی میشه از آمار فهمید.برای صادرات هم که کلا بحثش فرق داره و نیاز به یک نماینده انحصاری در اون منطقه داره که اونم میشه راحت پیدا کرد و تضامین لازم رو گرفت.مزیت کشور ما ارزون در اومدن محصولات غذایی هست و حتی میشه محصول رو توی بعضی قسمتها طبق قراردادی که با شرکتهای بزرگ تنظیم کرد بعضی محصولات رو به نام برند اونا زد .

Almas Parsi
19th December 2013, 07:35 PM
سلام ، از نظر بنده قبل از راه اندازی یک کسب و کار جدید در قالب تولیدی باید شرایط فعلی کشور را سنجید ...

متاسفانه به این دلیل که در سالهای قبل در کشور نقدینگی در بازار بسیار بالا بود و همینطور تورم بالا میرفت و همچنین طی یکسال گذشته متاسفانه به دلیل تحریم های شدید غرب علیه کشورمون ساختار اقتصادی کشور به هم ریخته و شاهد رکود تورمی هستیم ( یعنی رکود اقتصادی همراه با تورم بالا ).

معنی رکود در اقتصاد به زبان ساده یعنی کالاهایی که مشتری ندارد که متاسفانه برای کاهش تورم دولت آقای روحانی از ورود نقدینگی به داخل چرخه ی اقتصادی جلوگیری کرده و همین امر باعث کاهش تدریجی تورم بصورت مصنوعی شده و در مقابل رکود در بازار ایجاد می کند.

یعنی وقتی دست مردم پول نباشد مطمئنا خریدها کمتر و کمتر میشود و در نتیجه تولید کشور به حالت نیمه تعطیل در می آید در این حالت قیمت ها کم کم افت می کنند که طی آمار 100 روزه ی ایشان به مردم خبر خوش کاهش تورم می دهند ولی متاسفانه نمی گویند که در مقابل رکود به بازار شما هدیه کردیم..!

همین کاهش نقدینگی در بازار باعث کاهش تدریجی تورم و افزایش رکود اقتصادی شده و همین امر به تولیدی ها ضربه های اساسی میزند.

به نظر من اگر دولت سیاست کنترل بازار خود را اصلاح نکند مطمئنا در سال آینده برعکس مردم تولیدی ها دچار مشکل شده و اگر تولیدی ها نتوانند محصولات خود را در بازار بفروشند منجر به تعطیلی آنها و افزایش بیکاری در جامعه می شود و همین امر باعث باعث منفی تر شدن رشد اقتصادی در کشور می شود.

حال به نظر شما در چنین شرایطی سرمایه گذاری در بازار پنیر که قبل از ما صدها نفر دیگه تولید پنیر دارند کار عاقلانه ای است ؟

هر چند که محصولی که ارائه می کنیم بسیار تک باشد ولی قابل کپی برداری است و در نتیجه تولیدی جدیدی که در بازار شروع به فعالیت می کند بعد از کسب کمی سود اولیه با رقبای بزرگ که طی سالهای گذشته هزینه های هنگفتی بابت برند محصولات خود صرف کرده اند نمی تواند رقابت کند و به ورشکستگی کامل می رسد.

لذا راه اندازی تولیدی بدون پیش بینی فروش محصولات و بررسی وضعیت بازار و رقبا کار عاقلانه ای به نظر نمی رسد...


با سلام خدمت دوست بزرگوار جناب علائدین[golrooz]

ممنون از توضیحاتتون و حضورتون در تاپیک

ضمن تشکر از اینکه به مورد رکود در کشور اشاره کردید این مورد رکود از بیسابقه ترین دوران رکود اقتصادی در ایران محسوب میشه و با توجه به اینکه فصل پاییز رو عموما فصل خوب تجارت در بین تولیدکنندگان میدونند و عنوان این ایام رو فروش و پاییز بازار عنوان میکنند و بسیاری از اصناف در زمان پاییز بازار گاها جبران کسری فروش طول سال رو میکنند ولی رکود موجود این امکان رو در این فصل ایجاد نکرده و همه در انتظار تحولاتی بزرگ در نرخ ارز هستند و اصطلاحا بازار کاملا خوابیده.....
ولی اینکه میفرمایید جناب آقای روحانی[golrooz]طی آمار 100 روزه خبر خوش کاهش تورم رو دادند و اعلام نکردند هدیه به شما رکود بازاره ....
بایستی این رو توجه داشته باشیم ما چالش ها اقتصادی سنگینی رو در دو دوره پیشین دولت قبلی تجربه کردیم که نتیجتا شرایط وحشتناک به جامونده از یک اقتصاد نیمه جان رو تحویل گرفتیم
و بایستی پذیرفت که هر دولتی پس از دولت نهم و دهم روی کار می آمد اصولی ترین کار همین روش انتخابی دولت یازدهم هست خواه جناب آقای روحانی[golrooz] باشند چه فرد دیگری ...
مهم اتخاذ سیاستهای درست اقتصادی بر اساس جراحت های باقی مانده از دولت قبل

حتی برای التیام یک زخم کوچک در بدن انسان نیاز به درمان بصورت صحیح هست حال تصور کنید این جراحت بر سراسر پیکره یک کشور وارد آمده هم نیاز به درمان درست هست و هم انتظار طی شدن دوران نقاهت ...
لازم به ذکر هست که منظورم این نیست که همه این رکود ناشی از سوء مدیریت دولت قبل هست اما گزینه سوء مدیریت در کنار تحریمها همه این مشکلات رو ایجاد کرد

اگر به نوسانات نرخ دلار در حدود 20 سال گذشته نگاهی بندازیم کاملا نشان دهنده این هست که هر زمان نرخ ارز رو به افزایش و گرانی رفت حدودا 10 تا 15 درصد نرخ کالا افزایش پیدا کرد و در مقابل هر وقت نرخ ارز با کاهشی مواجه شد فقط 5 درصد از کالاهایی که نرخ آنها بالا رفته بود ارزان شد

دولت فعلی طبق سیاست های در نظر گرفته از بین مهار تورم و مهار رکود ترجیحا مهار تورم رو انتخاب کردند...

انتخاب این گزینه نتایجش میشه همین دلایلی که شما فرمودید ...

ولی دلیل انتخاب این گزینه چی بوده ؟؟؟قطعا دولت دلایلی در انتخاب این گزینه داشته ...

و اما دلایل اصلی انتخاب مهار تورم :

در کل اگر کنترل نقدینگی به شکلی باشه که منابع پولی رو به بخش های مولد یعنی همون تولید کنندگان سوق بدن در این صورت میتونن رکود رو هم کنترل کنند

پول و نقدینگی هایی که به سمت و سوی صنعت و تولید تزریق میشه به هیچ عنوان تورم زا نیست بلکه تخصیص بودجه برای تقویت بخش های تولیدی باعث ایجاد و افزایش کسب و کار و اشتغال در جامعه میشه

و اگر مجلس در تصویب بودجه سرعت بیشتری به کارش بده قطعا دولت با برنامه ریزی هاش و بخشنامه های اجراییش میتونه تا سال آینده فعالیت های اقتصادی رو سرعت ببخشه

متاسفانه طبق گزارشات اتاق بازرگانی و آمار و ارقام صندوق توسعه ملی ، همکاری خوب و موثری رو با بخش صنعت نداشتند ولی طبق قوانین و برنامه های جدید اولویت اول بانکها بخش های صنعت و تولید هست

و یکی دیگه از سیاست ها در آینده برای بخش ها ی تولیدی که قصد اجرایی شدن داره اینه که چون بازدهی صنعتی تفاوت زیادی با تورم داره طبق سیاست های جدید بهره وام های بانکی هر بخش متناسب با سودآوری آن خواهد بود...

اجرایی شدن این موارد تا حصول نتیجه حتما و قطعا زمانبر هست اما دولت فعلی طبق شواهد تمام تلاش خودش رو برای این منظور و سرعت بخشیدن به این مورد گذاشته که امیدواریم برنامه هاشون بدون اشکال و به سرعت انجام بگیره..

در مورد بازار رقابت تولید پنیر بحث بر سر تولید پنیر خاصی که طبق استاندارد های جهانی تولید میشه و محصولش سود آوری بالا و نرخ بالایی داره هست

بر اساس فرموده شما بله ممکنه اگر رکود بازار کنترل نشه نه تنها تولید این محصول بلکه هر نوع محصول تولیدی از کارخانه های نوپا به صلاح نباشه چون در بازار رقابت ضربه های سخت و جبران ناپذیر به تولیدی های کوچک و نو پا وارد میشه و عموما همه تولیدی های ریز نمیتونند در کنار کارخانجات قوی و بزرگ دوام بیارن و ورشکسته میشن


درپایان ممنونم که در بحث شرکت کردید

موفق باشید[golrooz]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد