توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال خدمات اینترنتی
hossien
14th December 2013, 10:42 PM
سلام
ببخشید شما بیشتر از چه شرکتی خدمات اینترنت استفاده می کنید و به طور میانگین چند گیگابایت مصرف ماهانه دارین و سرعتی که استفاده می کنید چقدر است.
hossien
14th December 2013, 10:43 PM
خودم وایمکس مبین نت دارم
و به طور میانگین 4 گیگ دانلود به جز شبها دارم با سرعت 1مگا بایت بر ثانیه.
Dilon
15th December 2013, 12:13 AM
الان آسیا تک ۴ مگ ، ۶ گیگ در ماه دارم و همین اندازه مصرفم میشه ( به غبر از شب ها که از ۵ تا ۸ رایگان ه و از ۱ تا ۵ نیم بها ) سرعتم رو ۸۰۰ تا ۱ مگابایت در تلاطم ه ولی اغلب ۱مگابایت دانلودم . راضیم . قبلا ۵۱۲ مبین نت داشتم با سرعت دان ۱۰۰ تا ۱۱۰ کیلوبایت ۲ گیگ در ماه ترافیک داشت ولی راضی نبودم ! قطعی زیاد داشت . قبلش هم داتک که اون خوب بود . کلا من اول پارس آنلاین و آسیاتک و داتک رو پیشنهاد میدم بعد بقیه ! اگه زیاد سیار کار نمی کنید و محلتون ای دی اس ال رو پوشش میده ، وایمکس رو بی خیال شید !!! یا حق.
ΛMłЯФ
15th December 2013, 12:32 AM
مخابرات منزل(512)/شرکت هم مبین نت (1مگ)
دانلود در خانه ماهانه بین 7 تا 10 گیگ..
در شرکت هم بین 1 تا 3گیگ...
hossien
15th December 2013, 11:01 PM
شما دوستان چه طور؟
حسین متقی
16th December 2013, 01:15 AM
داتک تلکام 512 مگابیت بر ثانیه هفته ای 2-3 گیگ مصرف میکنم
اان عصر ارتباطات فکر کنم اسمش بود اینترنت دارم میگیرم 8 مگابیت بر ثانیه با دانود 1تا یک ونیم
یک سال سرویسش 10 هزار تومن بود! بقیشو هم گیگی 5تومن مث بقیه باید بخرم 3گیگ هم اولیه داره
میگن خوبه حالا نمیدونم
ولی داتک به نسبت مخابرات و شاتل که قبلش داشتم خیلی کمتر قطع میشه و ! نهایتا روزی یه بار قطع میشه تازه اون هم نمیدونم مشکل از مودم وایرلسمه یا اینترنت !!!
چون تا یک بار روشون و خاموش میکنم مودم رو دوباره وصل میشه!!!
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.