PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال بیاده کردن طرح swot دردانشگاه

شیماسجیل
13th December 2013, 12:35 PM
سلام دوستان.من تحقیقی دارم که میخواهم swot را دردانشگاهمان بررسی کنم.از کارشناسان مدیرت یاکسی که دراین موضوع تجربه داردبیشنهاد یا کمک میخواهم. کوچکترین کمکتان برای من بزرگترین کمک است.[labkhand]

hossien
13th December 2013, 07:49 PM
سلام
دوستان برای اینکه swot تکمیل گردد باید ابتدا نقاط ضعف و قوت را شناسایی کنیم بعد نقاط تهدید و فرصت ها را.

حالا به نظر شما در دانشگاه ها چه مواردی نقاط قوت هست؟؟

Ronia
13th December 2013, 07:52 PM
تجربه خیلی خاص ندارم اما یه طرح بازاریابی با دوستم کار کردم،دقیقا چه کمکی میخوای؟؟؟

hossien
14th December 2013, 01:58 AM
تجربه خیلی خاص ندارم اما یه طرح بازاریابی با دوستم کار کردم،دقیقا چه کمکی میخوای؟؟؟

نقاط قوت و ضعف دانشگاه ها

hossien
14th December 2013, 02:00 AM
سلام دوستان.من تحقیقی دارم که میخواهم swot را دردانشگاهمان بررسی کنم.از کارشناسان مدیرت یاکسی که دراین موضوع تجربه داردبیشنهاد یا کمک میخواهم. کوچکترین کمکتان برای من بزرگترین کمک است.[labkhand]

چه مواردی را خودتان تا به حال مشخص کردین نقاط ضعف و بهبود ، فرصت و قوت را چند مورد استخراج کردین تا اینجا کامل تر کنیم.

شیماسجیل
17th December 2013, 03:51 PM
مرسی از دقتتون.هر جور شده کاملش کردم!

hossien
17th December 2013, 04:51 PM
مرسی از دقتتون.هر جور شده کاملش کردم!

سلام
دوست عزیز در صورت امکان در اینجا آپلود کنید تا روی آن نظر نظر دهند و کامل تر و همچنین بهینه تر شود کارتان

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد