توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اگه عشقتون بهتون خیانت کنه!
"golbarg"
7th December 2013, 08:51 PM
http://www.8pic.ir/images/63517963541900375942.jpeg
MILAD KHAN
7th December 2013, 08:57 PM
میمیرم(چون وقتی میگی عشق یعنی دیگه اون تمام وجودته اگه ولش کنی یا پسش بزنی که دیگه عاشقش نیستی.درسته؟؟!!)این تعریف من از عشق هستش.البته بعید میدونم عاشق بشم[nishkhand]
reza-javan
7th December 2013, 09:03 PM
اگه خیانت بکنه تنها راهش جداییست البته این نظر منه
چون هیچ وقت نمیتونم ببخشم خیانتو
ALI GAHAN
7th December 2013, 10:01 PM
اگه ی دختر بهم خیانت کنه خیلی ساده راه هر دوی ما جدا میشه وحداقل اینکه من میفهمم عشق قلبی نبوده و هیچ افسوسی نداره
Ronia
7th December 2013, 10:10 PM
بهش میگم خداحافظ...
MILAD KHAN
7th December 2013, 10:14 PM
اگه ی دختر بهم خیانت کنه خیلی ساده راه هر دوی ما جدا میشه وحداقل اینکه من میفهمم عشق قلبی نبوده و هیچ افسوسی نداره حرف شمادرصورتی درسته که اون عاشق شما باشه اگه شما عاشق بودی دیگه نمیتونستی ولش کنی دست خودت نیست.
MILAD KHAN
7th December 2013, 10:16 PM
کاربران عزیز توجه کنید که گلبرگ خانم پرسیده "عشقتون" یعنی شما عاشق باشین(که در این صورت نباید ولش کنین باید سعیتونو کنین برش گردونین و حتما اونو میبخشین و اگه برنگشت بمیرید (دست خودتون نیست چون عاشقید اگه ناکام بشید اونقد متلاشی میشین تا میمیرین) در غیر این صورت عاشق نیستید.
mamadshumakher
7th December 2013, 10:29 PM
عشقی عشق هست که از سر عقل و شعور به محبت رسیده باشه.پس وقتی پای عقل و شعور وسط میاد میشه تصمیمات منطقی تری گرفت.
هیچی اگر خیانت کرد میگم برو گمشو از اولشم از ریختت خوشم نمیومد.فلانی خیلی بهتر از تو هست اخلاقش :)) ولی حیف که قبل از اشنا شدن با فلانی با تو اشنا شدم :)) همچین میگم بسوزه [nishkhand]
MILAD KHAN
7th December 2013, 10:34 PM
عشقی عشق هست که از سر عقل و شعور به محبت رسیده باشه.پس وقتی پای عقل و شعور وسط میاد میشه تصمیمات منطقی تری گرفت.
هیچی اگر خیانت کرد میگم برو گمشو از اولشم از ریختت خوشم نمیومد.فلانی خیلی بهتر از تو هست اخلاقش :)) ولی حیف که قبل از اشنا شدن با فلانی با تو اشنا شدم :)) همچین میگم بسوزه [nishkhand]
باشما مخالفم.انسان کمال طلبه درسته؟ عشق یعنی سر حد محبت ها درسته؟ کیه که سر حد محبت ها رو نخواد؟!آیا اگر عشق با دلیل باشه یا با شرط باشه(از روی شعور ومنطق خود نوعی دلیل است دیگر یا شرط است) آیا در این صورت عشق به معنی سر حد محبت ها میشود؟ پس عشقی که محدود شود عشق نیست.مطمئن باش عشق یعنی محبت بی دلیل و بی شرط
ALI GAHAN
7th December 2013, 10:35 PM
من ی عشق رو ترک کردم خیلی سخت بود جدایی ولی راهمون جدا شد بدون بازگشت
آقای میلاد
mamadshumakher
7th December 2013, 10:39 PM
باشما مخالفم.انسان کمال طلبه درسته؟ عشق یعنی سر حد محبت ها درسته؟ کیه که سر حد محبت ها رو نخواد؟!آیا اگر عشق با دلیل باشه یا با شرط باشه(از روی شعور ومنطق خود نوعی دلیل است دیگر یا شرط است) آیا در این صورت عشق به معنی سر حد محبت ها میشود؟ پس عشقی که محدود شود عشق نیست.مطمئن باش عشق یعنی محبت بی دلیل و بی شرط
برای من محبت بی حد و مرز و به عبارتی عشق جوری تعریف شده که شامل حال یک انسان نباشه.برای یک انسان همون قدری که گفتن مکمل هم باشن کافیه.دلیلی نداره تا مرز پرستش کسیو دوست داشت.اونم کسی که ممکنه بره.و چرا همچین ریسکی کنم و اگر رفت بترکم؟
pegah*_
7th December 2013, 10:43 PM
بهم خیانت کرد..منم ازش جداشدم...خیلی سخته..اما
هیچوقتم نمیبخشمش
MILAD KHAN
7th December 2013, 10:45 PM
تو اصلن نگو عشق بلکه اسم سر حد محبت ها رو بزار b مثلا[nishkhand]وقتی b باشی یعنی میتونی سر حدمحبت هارونثار طرفت کنی اگه نتونی سر حد محبت هارو به کسی بکنی (به خاطر غرورت یا هرچیزی )خب دیگه bنیستی .اونوقت برو هرکاری دلت خواست بکن ولی bنیستی.تامادامی که تعریفی پیدانشه که والاتراز تعریف های قبلی باشه همچنان bیعنی سرحد محبتهابی دلیل بی شرط انسان هم میتونه به سرحد محبتها برسه ولی متاسفانه چون هرکی یه احساس سطی وزودگذرپیداکرده و اسمشوگذاشته عشق دیگه اسم عشق بد در رفته.وگرنه من آدم دیدم عاشق واقعی بوده پس اون پیداشده و شمارو نقض کرده والاتره احساسش چون بی شرطه بی دلیله بی قیمته پس تعریف شما برای عشق نقض میشه
Majid_GC
7th December 2013, 10:47 PM
عشق واژه ای انتزاعی ست که دوست داشتن همراه رغبت های جنسی ست
تمایز میان عشق و دوست داشتن رو میشه در کلام خیلی ها از جمله شریعتی ، مولانا ، اوشو خیلی های دیگر فهمید
دوست داشتن هست که ارزشمند هست نه عاشق بودن !
اگر کسی که دوست ش داشته باشی بدون هیچ چشمداشت طلب کردن و به دست آوردن ؛ اگر هم خیانتی کرد نه تنفری در تو به وجود میاد و نه چیزی ازت کم میشه !
MILAD KHAN
7th December 2013, 10:50 PM
برای من محبت بی حد و مرز و به عبارتی عشق جوری تعریف شده که شامل حال یک انسان نباشه.برای یک انسان همون قدری که گفتن مکمل هم باشن کافیه.دلیلی نداره تا مرز پرستش کسیو دوست داشت.اونم کسی که ممکنه بره.و چرا همچین ریسکی کنم و اگر رفت بترکم؟تو اصلن نگو عشق بلکه اسم سر حد محبت ها رو بزار b مثلا[nishkhand]وقتی b باشی یعنی میتونی سر حدمحبت هارونثار طرفت کنی اگه نتونی سر حد محبت هارو به کسی بکنی (به خاطر غرورت یا هرچیزی )خب دیگه bنیستی .اونوقت برو هرکاری دلت خواست بکن ولی bنیستی.تامادامی که تعریفی پیدانشه که والاتراز تعریف های قبلی باشه همچنان bیعنی سرحد محبتهابی دلیل بی شرط انسان هم میتونه به سرحد محبتها برسه ولی متاسفانه چون هرکی یه احساس سطی وزودگذرپیداکرده و اسمشوگذاشته عشق دیگه اسم عشق بد در رفته.وگرنه من آدم دیدم عاشق واقعی بوده پس اون پیداشده و شمارو نقض کرده والاتره احساسش چون بی شرطه بی دلیله بی قیمته پس تعریف شما برای عشق نقض میشه نتیجه گرفتم شما ترجیح میدی معشوق باشی.اینم بدنیست ولی معمولاپسرا عاشق ودخترامعشوق اند
mamadshumakher
7th December 2013, 10:55 PM
تو اصلن نگو عشق بلکه اسم سر حد محبت ها رو بزار b مثلا[nishkhand]وقتی b باشی یعنی میتونی سر حدمحبت هارونثار طرفت کنی اگه نتونی سر حد محبت هارو به کسی بکنی (به خاطر غرورت یا هرچیزی )خب دیگه bنیستی .اونوقت برو هرکاری دلت خواست بکن ولی bنیستی.تامادامی که تعریفی پیدانشه که والاتراز تعریف های قبلی باشه همچنان bیعنی سرحد محبتهابی دلیل بی شرط
به یه بچه 2 ساله بگو بین بهترین دختر دنیا و یک شکلات خوشگل کدومو انتخاب میکنی.به نظرت درکی از بهترین دختر دنیارو داشتن داره؟نه.اون شکلات رو میخواد.
خب انسان بزرگتر میشه نیازهاش عوض میشه و درکش بیشتر.علاقه به غیر همجنس یک قسمت از نیاز های اساسی انسان هست.رعایت اعتدال در این مورد ضروری هست.محبت و ابراز علاقه و حمایت تامین نیازها بخشی از وظایفی هست که 2 نفر بر دوش هم دارند.حالا اگر همدیگرو دوست داشته باشند این وظایف شیرینترین وظایفی هست که انجام میدن.
اون سر حد محبت ها و کمال گرایی که میگید بخشی از ذات خداوند هست که در بنده خودش اماده کرده.بهتره اونو به صورت عمومی برای مردم و بهتر بگم کل موضوعات این دنیا صرف کنی نه برای یک نفر.همانطور که خدا هم بی حد و مرز دست رحمت بر کل مردم جهان میکشه
بسم الله الرحمن و الرحیم (هم از رحمان حرف میزنه هم از رحیم)
MILAD KHAN
7th December 2013, 11:08 PM
به یه بچه 2 ساله بگو بین بهترین دختر دنیا و یک شکلات خوشگل کدومو انتخاب میکنی.به نظرت درکی از بهترین دختر دنیارو داشتن داره؟نه.اون شکلات رو میخواد.
خب انسان بزرگتر میشه نیازهاش عوض میشه و درکش بیشتر.علاقه به غیر همجنس یک قسمت از نیاز های اساسی انسان هست.رعایت اعتدال در این مورد ضروری هست.محبت و ابراز علاقه و حمایت تامین نیازها بخشی از وظایفی هست که 2 نفر بر دوش هم دارند.حالا اگر همدیگرو دوست داشته باشند این وظایف شیرینترین وظایفی هست که انجام میدن.
اون سر حد محبت ها و کمال گرایی که میگید بخشی از ذات خداوند هست که در بنده خودش اماده کرده.بهتره اونو به صورت عمومی برای مردم و بهتر بگم کل موضوعات این دنیا صرف کنی نه برای یک نفر.همانطور که خدا هم بی حد و مرز دست رحمت بر کل مردم جهان میکشه
بسم الله الرحمن و الرحیم (هم از رحمان حرف میزنه هم از رحیم) خب تو عاشق یه چیز دیگه باش یا اصلا نباش تو ترجیح میدی معشوق باشی خب باش.به دیدگاه من تنها چیز بی ریا و کامل عشق واقیعه.تو شاید نخای عاشق باشی و حق هم داری ولی معشوق حق داره یه عاشق واقعی داشته باشه پس اگه خاستی زن بگیری حتما بهش بگو عشق برات تا چه اندازه تعریف شده نگو عاشقشی بگو شرطی دوستش داری تا زمانیکه اون تو رو بخواد.شاید اون بیچاره واقعا یه عاشقبخاد نه شمارو.احساس شما احساس درستیه و شخصیه و اختیاریه ولی اسمش عشق نیست.والسلام.
MILAD KHAN
7th December 2013, 11:12 PM
عشق واژه ای انتزاعی ست که دوست داشتن همراه رغبت های جنسی ست
تمایز میان عشق و دوست داشتن رو میشه در کلام خیلی ها از جمله شریعتی ، مولانا ، اوشو خیلی های دیگر فهمید
دوست داشتن هست که ارزشمند هست نه عاشق بودن !
اگر کسی که دوست ش داشته باشی بدون هیچ چشمداشت طلب کردن و به دست آوردن ؛ اگر هم خیانتی کرد نه تنفری در تو به وجود میاد و نه چیزی ازت کم میشه ! بابا اینا همه بازی با کلماته من سرحد محبت ها که دائمیه و بدون غریزه جنسیه رو اسمشو گذاشتم عشق شما گذاشتی دوس داشتن. و هردو در وحدت رویه که سر حد محبت ها باید دائمی و بدون شر و بدون دلیل و بدون غریزه جنسی باشه مشترکیم.دیگه چرا خودتونو میپیچونید؟[nishkhand]
mamadshumakher
7th December 2013, 11:14 PM
خب تو عاشق یه چیز دیگه باش یا اصلا نباش تو ترجیح میدی معشوق باشی خب باش.به دیدگاه من تنها چیز بی ریا و کامل عشق واقیعه.تو شاید نخای عاشق باشی و حق هم داری ولی معشوق حق داره یه عاشق واقعی داشته باشه پس اگه خاستی زن بگیری حتما بهش بگو عشق برات تا چه اندازه تعریف شده نگو عاشقشی بگو شرطی دوستش داری تا زمانیکه اون تو رو بخواد.شاید اون بیچاره واقعا یه عاشقبخاد نه شمارو.احساس شما احساس درستیه و شخصیه و اختیاریه ولی اسمش عشق نیست.والسلام.
من به این عشقی که شما میگی اصلا اعتقادی ندارم.این عشق بی حد و مرز رو و به قول شما بدون شرط رو برای عموم مردم میخوام نه یک دختر.یعنی نمیخوام چشمامو ببندم و تو دنیایی از احساس غرق باشم که صبح تا شب کارم بشه ستایش یک دختر بدون این که انتظاری داشته باشم.
ولی بدون اینکه از کسی انتظاری داشته باشم دوست دارم به مردم خدمت کنم.بی شرط.فقط برای دیدن شادیشون.
ولی در رابطه با ازدواج:بعد از اینکه فرد مناسب رو پیدا کردم و فهمیدم شخصی هست که میتونم بهش علاقه داشته باشم و میفهمم که اون هم ازم راضیه با کمال میل نوع خاصی از عشق رو برای اون خرج میکنم.و این وظیفه من هست.
Majid_GC
7th December 2013, 11:14 PM
بابا اینا همه بازی با کلماته من سرحد محبت ها که دائمیه و بدون غریزه جنسیه رو اسمشو گذاشتم عشق شما گذاشتی دوس داشتن. و هردو در وحدت رویه که سر حد محبت ها باید دائمی و بدون شر و بدون دلیل و بدون غریزه جنسی باشه مشترکیم.دیگه چرا خودتونو میپیچونید؟[nishkhand]
سر حد محبت ها و ... اتفاقا هستند که بهش میگن بازی با کلمات .... [cheshmak]
این موضوعات نیاز به تجربه کردن زیاد داره تا بشه در مورد ماهیت ش حرف زد وگرنه فلسفه بافی و نظرت هرکس میتونه جهان بخشی متفاوت به دست بیاره که فقط مختص دنیای همون فرد هست
MILAD KHAN
7th December 2013, 11:19 PM
من به این عشقی که شما میگی اصلا اعتقادی ندارم.این عشق بی حد و مرز رو و به قول شما بدون شرط رو برای عموم مردم میخوام نه یک دختر.یعنی نمیخوام چشمامو ببندم و تو دنیایی از احساس غرق باشم که صبح تا شب کارم بشه ستایش یک دختر بدون این که انتظاری داشته باشم.
ولی بدون اینکه از کسی انتظاری داشته باشم دوست دارم به مردم خدمت کنم.بی شرط.فقط برای دیدن شادیشون.
ولی در رابطه با ازدواج:بعد از اینکه فرد مناسب رو پیدا کردم و فهمیدم شخصی هست که میتونم بهش علاقه داشته باشم و میفهمم که اون هم ازم راضیه با کمال میل نوع خاصی از عشق رو برای اون خرج میکنم.و این وظیفه من هست. خب ما داریم میگیم دادن بالاترین محبت هابه طرفت=b اگه چند نفر رو دوس داشته باشی باید قسمت بشی به هرکدوم قسمتی میرسه و نهایتا به طرفت قسمتی ازتومیرسه حالا یه نفروفرض کن....فرق میکنه.شما احساست حتی از دوس داشتن معمولی هم کمتره حاضری زنتوباشرط قبول کنی اما بی دلیل به خلق خدا خدمت کنی؟عاشق سختی کشیده است چیزی واسه خودش نخواسته ونمیخواد و فقط میخوادبه یکی از همه بیشتر محبت کنه (به همه محبت کنه اما به مخاطب خاصش بیشتر)من ممکنه عاشق نشم
MILAD KHAN
7th December 2013, 11:21 PM
سر حد محبت ها و ... اتفاقا هستند که بهش میگن بازی با کلمات .... [cheshmak]
این موضوعات نیاز به تجربه کردن زیاد داره تا بشه در مورد ماهیت ش حرف زد وگرنه فلسفه بافی و نظرت هرکس میتونه جهان بخشی متفاوت به دست بیاره که فقط مختص دنیای همون فرد هستمخالفم.تو بیا به شلوار بگو کره الاغ کلمات متفاوته ولی منظرمون اون چیزیه که میپوشیم و دو لنگه داره.حالا چون عشق سرشار از ریا شده متاسفانه واسه همین شریعتی تصمیم گرفته دوست داشتنی که ریا و غریزه توشه اسمشو بزراه عشق.چون میدونه همه از عشق یه ذهینت بی اعتمادگونه و منفی دارن.مشکلی نداره شما باید تعاریف یکی باشه تعریفا که مشخص شدهر اسمی بهش میدن آقای عزیز من سر حد محبت ها رو قبول دارم که بدون شرطه و بی دلیله و بی غریزه جنسیه جالا شما اسمشو بزار bمن میزارم خر.[nishkhand]خوبه؟؟!!!
mamadshumakher
7th December 2013, 11:24 PM
خب حالا این که شما میگی کار راحتریه یا ستایش دختره؟خب معلمومه کارتو.ولی عشق که سختی نداشته باشه عشق نیست والاترینانادرتریناسخترینا میشه عشق.همون حسی که کسی زیربارش نمیره که اگه میرفت جای تعجب داشت آخه اسمش عشقه دیگه.من خودم عشق رو اینطوری تعریف میکنم و بهش اعتقادکامل دارم ولی ممکنه اصلن عاشق نشم!
خب از اول بهش نگاه کنیم.رابطه دوست داشتن بی حد و مرز یک دختر با خلقت انسان چیه؟
نمیگم این دوست داشتن نباشه.نه.باشه اما نشه همه چیز ادم.باشه بخشی از دوست داشتن های زندگی ادم.
واقعا فکر میکنید دوست داشتن بی حد مرز بندگان خدا راحت تره؟
عشق رو برای خودتون جوری تعریف کردید که رسیدن بهش یعنی رسیدن به درجه ای خاص از معرفت.و دوست دارید به این درجه برسید.خوبه.اما چرا عشق به یک انسان فقط؟
من احساس میکنم با تمام احساسی که میخوای برای کسی خرج کنی ولی بیشتر میخوای خودتو سیراب کنی.و این اشتباه هست.
دوست داشتن بی حد و مرزی رو دنبال کن که وقتی به اون درجه رسیدی تاثیری و تغییری در جهان ایجاد کرده باشی نه فقط خودت ازون بهره برده باشی
MILAD KHAN
7th December 2013, 11:29 PM
خب ما داریم میگیم دادن بالاترین محبت هابه طرفت=b اگه چند نفر رو دوس داشته باشی باید قسمت بشی به هرکدوم قسمتی میرسه و نهایتا به طرفت قسمتی ازتومیرسه حالا یه نفروفرض کن....فرق میکنه.شما احساست حتی از دوس داشتن معمولی هم کمتره حاضری زنتوباشرط قبول کنی اما بی دلیل به خلق خدا خدمت کنی؟
- - - به روز رسانی شده - - -
خب از اول بهش نگاه کنیم.رابطه دوست داشتن بی حد و مرز یک دختر با خلقت انسان چیه؟
نمیگم این دوست داشتن نباشه.نه.باشه اما نشه همه چیز ادم.باشه بخشی از دوست داشتن های زندگی ادم.
واقعا فکر میکنید دوست داشتن بی حد مرز بندگان خدا راحت تره؟
عشق رو برای خودتون جوری تعریف کردید که رسیدن بهش یعنی رسیدن به درجه ای خاص از معرفت.و دوست دارید به این درجه برسید.خوبه.اما چرا عشق به یک انسان فقط؟
من احساس میکنم با تمام احساسی که میخوای برای کسی خرج کنی ولی بیشتر میخوای خودتو سیراب کنی.و این اشتباه هست.
دوست داشتن بی حد و مرزی رو دنبال کن که وقتی به اون درجه رسیدی تاثیری و تغییری در جهان ایجاد کرده باشی نه فقط خودت ازون بهره برده باشی خب ما داریم میگیم دادن بالاترین محبت هابه طرفت=b اگه چند نفر رو دوس داشته باشی باید قسمت بشی به هرکدوم قسمتی میرسه و نهایتا به طرفت قسمتی ازتومیرسه حالا یه نفروفرض کن....فرق میکنه.شما احساست حتی از دوس داشتن معمولی هم کمتره حاضری زنتوباشرط قبول کنی اما بی دلیل به خلق خدا خدمت کنی؟عاشق سختی کشیده است چیزی واسه خودش نخواسته ونمیخواد و فقط میخوادبه یکی از همه بیشتر محبت کنه (به همه محبت کنه اما به مخاطب خاصش بیشتر)من ممکنه عاشق نشم
رضوس
7th December 2013, 11:34 PM
خیلی شیک و ساده بهش میگم :
واردیااااااااااااااااااا[khande]
mamadshumakher
7th December 2013, 11:38 PM
خب ما داریم میگیم دادن بالاترین محبت هابه طرفت=b اگه چند نفر رو دوس داشته باشی باید قسمت بشی به هرکدوم قسمتی میرسه و نهایتا به طرفت قسمتی ازتومیرسه حالا یه نفروفرض کن....فرق میکنه.شما احساست حتی از دوس داشتن معمولی هم کمتره حاضری زنتوباشرط قبول کنی اما بی دلیل به خلق خدا خدمت کنی؟
خب ما داریم میگیم دادن بالاترین محبت هابه طرفت=b اگه چند نفر رو دوس داشته باشی باید قسمت بشی به هرکدوم قسمتی میرسه و نهایتا به طرفت قسمتی ازتومیرسه حالا یه نفروفرض کن....فرق میکنه.شما احساست حتی از دوس داشتن معمولی هم کمتره حاضری زنتوباشرط قبول کنی اما بی دلیل به خلق خدا خدمت کنی؟عاشق سختی کشیده است چیزی واسه خودش نخواسته ونمیخواد و فقط میخوادبه یکی از همه بیشتر محبت کنه (به همه محبت کنه اما به مخاطب خاصش بیشتر)من ممکنه عاشق نشم
اگر دوست داشتن بی حد و مرز باشه که تقسیم هم بشه بازم بی حد و مرز هست.
اما موضوع اینجاست که شما میخوای بی حد و مرز یک انسان رو دوست داشته باشی؟
و در مورد زنم که گفتید [nishkhand]
شما وقتی میخوای زن بگیری چی میشه که یک نفر رو قبول میکنی؟
بدون معیار که نمیشه.اصلا چرا زن میگیری؟
چرا بی حد و مرز مثلا عاشق درخت نمیشی؟یا عاشق ماشین؟چرا از 7 سالگی نگفتی که میخوای زنتو بی چشم داشت دوست داشته باشی؟
عشق بی حد و مرز رو میتونی بزاری روی پرستش خدا و انجام کارایی که در ذات تو اماده کرده که محبت به همسر یکی از اون ذات هاست.
maryam kia
7th December 2013, 11:38 PM
smilee_new1 (11)smilee_new2 (18)نرووووووووووووووsh_omomi33smil ee_new1 (11)دوست دارم بی تلبیتsmilee_new2 (18)
MILAD KHAN
7th December 2013, 11:47 PM
چرا بی حد و مرز مثلا عاشق درخت نمیشی؟یا عاشق ماشین؟چرا از 7 سالگی نگفتی که میخوای زنتو بی چشم داشت دوست داشته باشی؟
عشق بی حد و مرز رو میتونی بزاری روی پرستش خدا و انجام کارایی که در ذات تو اماده کرده که محبت به همسر یکی از اون ذات هاست.
منظور من اینه نباید عاشق چند نفربود ولی میشه چند نفر رو دوست داشت(عشق بایدیکی باشه)انسان روحیه کمال طلبی رو ازسن خاصی به بعد درک میکنه اگه پیدابشه پسربچه ای که تو6سالگی به عشق رسیده اون والاتره[nishkhand] چه بسارسیده هم باشه ولی ندونه اسمش عشقه.بخدا من دیدم پسر 6ساله عاشق دختر همسایشون میشه الانم عاشقشه دنبالشه .قرارنیست همه پسرای 6ساله عاشق بشن مگه ما نگفتیم عشق نادره...
MILAD KHAN
7th December 2013, 11:50 PM
اگه یکی پیدا بشه همه رو دوس داشته باشه در حد اعتدال و یکیو در حد پرستش و یکی دیگه هم باشه فقط عاشق یکی باشه و بقیه رو دوس نداشته باشه اصلا خب مورد دومی بالاتره ولی نادره.اگه پیدابشه بالاتره.
moh1370
7th December 2013, 11:51 PM
ترجیح میدم فقط سکوت کنم و به چشماش برای آخرین بار خیره بشم و بعد سرمو پایین بندازمو برم
sevda_sj
8th December 2013, 09:32 AM
برمیگردم
خیلی سخته ها !! ولی تا یه مدت دنیاش جهنمه[nishkhand] که باید اعتمادمو کسب کنه
راستی من چرا برگشتم؟؟
چون پشیمون بود و منم مهربونم[labkhand] (داریم اینجا نهایت عشق رو در نظر میگیریم)
تا یه مدت همش چک میشه ولی ببینید اگه عشق متقابل باشه طرف مقابلم کاری نمیکنه که شما رو از دست بده
خب اینجا سوال پیش میاد که چرا اول بهم خیانت کرد !!!
ولی اگه عشق باشه یه چیزایی که اتفاق میوفته که حتی نمیشه راجبش بحث کرد!
اگه عشقشون عشق باشه زندگیشون از قبلم بهتر میشه بنظره من (دقت کنید شرط اول و دوم لازم و ملزوم یکدیگرند)
حالا یه سوال دیگه بنظرتون دخترا بیشتر خیانت میکنند یا پسرا !!!
اول من نظرمو میگم(با پوزش از خانما) بنظره دخترها بیشتر خیانت میکنند چون مردی که عاشق میشه عشقش منطقیو بی الایشه مثله ویژگی هایی که از مردا میشناسیم (استثنا هم داریم) ولی اکثرا اینجوریه
ولی دخترا یعنی سیاست مدار کامـــــــــل[khanderiz]
farhad_jomand
8th December 2013, 10:40 AM
می گم سر پل صراط جلوتو می گیرم می گم خدا تو بهشت جاش نده[khande][nishkhand][cheshmak]
386
8th December 2013, 01:28 PM
هیچوقت ولش نمیکنم بیشش میمونم تا نظرش عوض شه و اگه نشد دق میکنم
میگم نمی بخشمش ولی هیچوقت ولش نمیکنم بیشش میمونم تا نظرش عوض شه و اگه نشد دق میکنم
"golbarg"
16th December 2013, 08:33 PM
میگم اشکال نداره باز میبخشمت[nishkhand]
يمنا
16th December 2013, 09:01 PM
میمیرم(چون وقتی میگی عشق یعنی دیگه اون تمام وجودته اگه ولش کنی یا پسش بزنی که دیگه عاشقش نیستی.درسته؟؟!!)این تعریف من از عشق هستش.البته بعید میدونم عاشق بشم[nishkhand]
اون عشقی که خیانت کنه دیگه عشق نیست.عشق یعنی پاک ترین احساس البته اگه وجود داشته باشه
رضوس
16th December 2013, 09:14 PM
میگم اشکال نداره باز میبخشمت[nishkhand]
کسی نگفته بر میگرده[nishkhand]
masoume.a.92
16th December 2013, 09:32 PM
نمیتونم چیزی بگم! طوری وانمود میکنم که دیگه دوسش ندارم. بعد میذارمو میرم!
بعدم میرم یه گوشه گریه میکنم!
خادم شهدا
16th December 2013, 10:09 PM
http://www.8pic.ir/images/63517963541900375942.jpeg
خیلی بی وفایی
mahnaz174
17th December 2013, 03:56 PM
بستگی داره این عشق زمینی باشه یا هوایی!!!!! [cheshmak]
که بعد جواب دادن بهش جنبه های مختلفی پیدا میکنه
david77
17th December 2013, 06:17 PM
اگه عشق دوطرفه (واقعی) باشه هیچ وقت خیانت نمیکنه، اگه یه طرفه باشه خیانت محسوب نمیشه، اگه از این مدلایی باشه که دوربرمون می بینیم; نابود میشم، میشکنم دیگه کاری به کارش ندارم، گله ای ازش ندارم، ولی شاید هیچ وقت نتونم فراموش کنم ولی سعی میکنم به زندگیم ادامه بدم....
"golbarg"
17th December 2013, 08:47 PM
کسی نگفته بر میگرده[nishkhand]
شاید برگشتش[khande]
رضوس
17th December 2013, 08:57 PM
شاید برگشتش[khande]
شاید نداره
در این حالت بگو[nishkhand]
قبل از این که برگرده چی؟؟؟؟؟
"golbarg"
17th December 2013, 09:00 PM
شاید نداره
در این حالت بگو[nishkhand]
قبل از این که برگرده چی؟؟؟؟؟
میگم برو که دیگه برنگردی[nishkhand]
m_sepehri
23rd December 2013, 09:29 PM
خیلی بی معرفتی[gerye][gerye]
z@hra98
23rd December 2013, 09:37 PM
والا من ک سنم به این چیزا نمیرسه ولی تا اینجایی ک میدونم وشنیدم نظرمو میگم![nishkhand][shaad]
اولا انقده خرد میشم ک نگو بعدشم یه نفرت و کینه ایی نسبت بهش پیدا میکنم ک نگو و نپرس!!!!!!
دوما هرگز تا آخرمم ک شده نمیبخشمش حتی با التماس و خواهش!!!!!
(تقصیر خودشه من از خیانت بیزارم)
m_sepehri
23rd December 2013, 11:51 PM
والا من ک سنم به این چیزا نمیرسه ولی تا اینجایی ک میدونم وشنیدم نظرمو میگم![nishkhand][shaad]
اولا انقده خرد میشم ک نگو بعدشم یه نفرت و کینه ایی نسبت بهش پیدا میکنم ک نگو و نپرس!!!!!!
دوما هرگز تا آخرمم ک شده نمیبخشمش حتی با التماس و خواهش!!!!!
(تقصیر خودشه من از خیانت بیزارم)
خوبه تجربه نداری[cheshmak]
MILAD KHAN
28th December 2013, 08:03 PM
اون عشقی که خیانت کنه دیگه عشق نیست.عشق یعنی پاک ترین احساس البته اگه وجود داشته باشه عشق یعنی پاک ترین احساس وعاشق یعنی پاکترین فرد.خب حرف شما با حرف من منافاتی نداره معشوق میتونه هر کاری بکنه ولی عاشق نه.حرفم همینه.
معشوق میتونه خیانت کنه وعاشق باید تحمل کنه اگه واقعا عاشقه.
m_sepehri
29th December 2013, 01:32 PM
عشق یعنی پاک ترین احساس وعاشق یعنی پاکترین فرد.خب حرف شما با حرف من منافاتی نداره معشوق میتونه هر کاری بکنه ولی عاشق نه.حرفم همینه.
معشوق میتونه خیانت کنه وعاشق باید تحمل کنه اگه واقعا عاشقه.
مشکل اینجاست که در اکثر اوقات اونکسی که خودش جایگاه عاشق رو داره مورد عشق نفر سومی قرار میگیره که به معشوق تغییر جایگاه میده.قصد خیانت نداره چون اطلاعی نداره اما اسم خائن روش گذاشته میشه.اما اگر اطلاع داشته باشه و باز هم در حضور شخص سوم به معشوق خودش اهمیت بده کمی به سمت خیانت سوق داده میشه.ولی اگه رابطه دو نفری باشه و خیانت کنه دیگه باید بیزار بود ازش[hoshdar][hoshdar]
MILAD KHAN
29th December 2013, 04:51 PM
مشکل اینجاست که در اکثر اوقات اونکسی که خودش جایگاه عاشق رو داره مورد عشق نفر سومی قرار میگیره که به معشوق تغییر جایگاه میده.قصد خیانت نداره چون اطلاعی نداره اما اسم خائن روش گذاشته میشه.اما اگر اطلاع داشته باشه و باز هم در حضور شخص سوم به معشوق خودش اهمیت بده کمی به سمت خیانت سوق داده میشه.ولی اگه رابطه دو نفری باشه و خیانت کنه دیگه باید بیزار بود ازش[hoshdar][hoshdar]اگه دید کسی عاشقش شده باید بهش بفهمونه که اون عاشق کسی دیگه هستش.
m_sepehri
29th December 2013, 09:34 PM
اگه دید کسی عاشقش شده باید بهش بفهمونه که اون عاشق کسی دیگه هستش.
مشکل اینجاست که روش فهموندن هم بلد نیستن.یه جوری برخورد میکنن که فاتحه همه چیو میخونن[negaran]
...آلوین...
2nd January 2014, 08:40 PM
میگم : باشه فقط میخواستم ی حقیقتی رو بهت بگم......منم ی زن دیگه دارم[nishkhand]
بد طلاق و عشق و حال دوران مجردی! [nishkhand]
m_sepehri
4th January 2014, 04:34 PM
میگم : باشه فقط میخواستم ی حقیقتی رو بهت بگم......منم ی زن دیگه دارم[nishkhand]
بد طلاق و عشق و حال دوران مجردی! [nishkhand]
ههه!تفکرات تخیلی جالبی دارینا!
زندگی که شوخی بردار نیست برادر من[tafakor]
...آلوین...
4th January 2014, 09:46 PM
ههه!تفکرات تخیلی جالبی دارینا!
زندگی که شوخی بردار نیست برادر من[tafakor]
تا چه زندگی مد نظرتون باشه...
اگه زندگی باشه که نمیدونم فلان به فلان خیانت کنه اون دیگه زندگی نیست که ...
ی تفکر تخیلی هست که مثل ی شوخی میمونه...
آخرش هم هر دوتاشون بد بخت میشن میرن سر خونه زندگیشون.....
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.