PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شوخی زشت دختر دانشجو با استادش در سر کلاس

"golbarg"
7th December 2013, 08:12 PM
http://www.zirmizi.net/wp-content/uploads/2013/06/%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88.gif

MILAD KHAN
7th December 2013, 08:59 PM
http://www.zirmizi.net/wp-content/uploads/2013/06/%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88.gif

هرچقدر هم شوخیش زشت بوده باشه چون دختر بوده استاده بی جا کرده دست روش بلند کرده.حق نداشت دس روش بلندکنه.نامرد بی غیرت

moh1370
7th December 2013, 11:57 PM
هرچقدر هم شوخیش زشت بوده باشه چون دختر بوده استاده بی جا کرده دست روش بلند کرده.حق نداشت دس روش بلندکنه.نامرد بی غیرت

داداش من، استاد حرمت داره
صحبت منطقی با دانشجویی مثل این خانوم تاثیری نداره و باید به شیوه ای که درخور شعور پایین شونه باهاشون رفتار کرد

maryam kia
8th December 2013, 12:09 AM
دمش گرم ایول.[nishkhand]

MILAD KHAN
8th December 2013, 11:49 AM
صحبت منطقی با دانشجویی مثل این خانوم تاثیری نداره و باید به شیوه ای که درخور شعور پایین شونه باهاشون رفتار کرد

خواهرتو بزار جای اون دانشجو تا بفهمی چی میگم[nishkhand] وقتی بخوای عصبانیت به خرج بدی شعوراستاده از اون دانشجو هم پایین تره پس!هرچیزی راهی داره برادر من.

Ronia
8th December 2013, 02:30 PM
استاده چه از خجالتش در اومد[taajob]
من هم با میلاد خان موافقم،رفتار و عکس العمل افراد باید با توجه به شعور و فهم خودشون باشه نه طرف مقابل

حسین متقی
9th December 2013, 02:57 AM
خواهرتو بزار جای اون دانشجو تا بفهمی چی میگم[nishkhand] وقتی بخوای عصبانیت به خرج بدی شعوراستاده از اون دانشجو هم پایین تره پس!هرچیزی راهی داره برادر من.

اگر خواهر من اینکارو بکنه حقشه -اگه استاد نزنه من میزنم
ولی خب من کمتر ادمی رو میشناسم چنین کاری با یه استاد اون هم با این سن بکنه
بعضی ادما مثل خمیر مجسمه سازی با نرمش و فشار کم تبدیل به یه مجسمه ی زیبا میشن
بعضیا هم برای تبدیل شدن به یه مجسمه ی زیبا نیاز به سنگ تراشی با مته و چکش دارند
بستگی به میزان فهم و شعور داره
در هرصورت بدون سختی ادم نمیتونه به هدفش برسه - اگر اصلا هدفی داشته باشه

این شوخی اون هم با اون تفاوت سنی نیاز به مجازات داره
حالا چک نه
توبیخ شدید
ولی چک هم حق بوده - ناحقی نبوده
حق هم زن و مرد نداره - یکی زدی یکی هم میخوری

MILAD KHAN
9th December 2013, 03:13 PM
اگر خواهر من اینکارو بکنه حقشه -اگه استاد نزنه من میزنم
ولی خب من کمتر ادمی رو میشناسم چنین کاری با یه استاد اون هم با این سن بکنه
بعضی ادما مثل خمیر مجسمه سازی با نرمش و فشار کم تبدیل به یه مجسمه ی زیبا میشن
بعضیا هم برای تبدیل شدن به یه مجسمه ی زیبا نیاز به سنگ تراشی با مته و چکش دارند
بستگی به میزان فهم و شعور داره
در هرصورت بدون سختی ادم نمیتونه به هدفش برسه - اگر اصلا هدفی داشته باشه

این شوخی اون هم با اون تفاوت سنی نیاز به مجازات داره
حالا چک نه
توبیخ شدید
ولی چک هم حق بوده - ناحقی نبوده
حق هم زن و مرد نداره - یکی زدی یکی هم میخوری

حقوق مدنی دین اسلام رومطالعه کنید ضربه سیلی دیه داره.و ضمنا انسان مجسمه نیست .احساس داره.در ضمن دین اسلام در مورد کظم غیظ هم مطالبی داره.درنظر بگیر شاید این استاده در حق این دانش آموز نامردی کرده و اون حالا خواسته انتقام بگیره البته کار دختره رو در هر شرایطی تایید نمیکنم.ولی ما حق قضاوت در مورد دیگران رونداریم.بهتره هم رو به کظم عیظ و آرامش دعوت کنیم. در ضمن دختره سیلی نزده که استاده بخاد سیلی بزنه!!!! واقعا هم از یه دانشجو بعیده همچین کاری کنه استاد بعیدتره دست رو دانشجوی دختر بلند کنه!

MILAD KHAN
9th December 2013, 03:18 PM
صحبت منطقی با دانشجویی مثل این خانوم تاثیری نداره و باید به شیوه ای که درخور شعور پایین شونه باهاشون رفتار کرد در خارج شاید هرطور دلشون بخاد رفتار کنن اما در ایران یک استاد حق چنین رفتاری رو نداره با دانشجوی دخترهمچین کاری کنه.اگه استاده تشخیص داده دختره شعور نداره و زدتش پس حتما دختره هم تشخیص داده استاده شعور نداره و باش این کارو کرده.عزیزم تشخیص شعور بر عهده من و تو نیست.رفتار دانشجوئه بد و رفتار استاده بدتره.

maryam kia
9th December 2013, 03:35 PM
در خارج شاید هرطور دلشون بخاد رفتار کنن اما در ایران یک استاد حق چنین رفتاری رو نداره با دانشجوی دخترهمچین کاری کنه.اگه استاده تشخیص داده دختره شعور نداره و زدتش پس حتما دختره هم تشخیص داده استاده شعور نداره و باش این کارو کرده.عزیزم تشخیص شعور بر عهده من و تو نیست.رفتار دانشجوئه بد و رفتار استاده بدتره.

منم با شما موافقم.بعضی از استادها هستن خودشون باعث میشن ک دانشجو بهشون توهین کنه.
مثلا یه استاد اندیشه چه نیازیه ک برای اثبات حرفش ماژیک به طرف دانشجوی خودش پرت کنه؟!!!(البته اون دانشجو پسر بود)
و همینطور به دخترا هم توهین میکنه.مثلا اگه مخالفش حرف بزنی میگه مرض![tafakor]
پس نتیجه میگیرم گاهی اوقات دانشجو ها حق دارن یه همچین رفتاری بکنن!(ولی خب در حال حاضر شعور دانشجوها بیشتر از استاد شده)
اینایی ک گفتم همش سره کلاس اندیشه ی ما اتفاق میوفته ک واقعا زشته...
پس نگید وجود نداره...

sahar14
9th December 2013, 04:00 PM
كار جفتشون اشتاه بوده

حسین متقی
9th December 2013, 04:10 PM
حقوق مدنی دین اسلام رومطالعه کنید ضربه سیلی دیه داره.و ضمنا انسان مجسمه نیست .احساس داره.در ضمن دین اسلام در مورد کظم غیظ هم مطالبی داره.درنظر بگیر شاید این استاده در حق این دانش آموز نامردی کرده و اون حالا خواسته انتقام بگیره البته کار دختره رو در هر شرایطی تایید نمیکنم.ولی ما حق قضاوت در مورد دیگران رونداریم.بهتره هم رو به کظم عیظ و آرامش دعوت کنیم. در ضمن دختره سیلی نزده که استاده بخاد سیلی بزنه!!!! واقعا هم از یه دانشجو بعیده همچین کاری کنه استاد بعیدتره دست رو دانشجوی دختر بلند کنه!

من همچنان نظر شمارو قبول ندارم
اگر از روی این تصویر متحرک به این نتایج میرسید که نامردی کرده استاده و دانش اموز میخواسته انتقالم بگیره
منم میگم میفهمم که اون دختره شعور نداشته و خواسته استاده رو ضایع کنه یه چک کمترین جوابه
اگر استاد باید به قول شما کظم غیظ کنه - خب دانش اموز هم باید شعور به خرج میداده
چون دانش اموز شعور به خرج نداده استاد هم کظم غیظ نداشته و اینطوری شده
کظم غیظ یه چیزه و لمس و بدون واکنش موندن یه چیزه دیگه
کظم غیظ یعنی این کار دانش اموز ربطی به نمره ی ریاضیش نداره و عدالت باید براش انجام بشه
راستی لطفا نقل قول از بنده نکنید و جوابی برام ننویسید
باشه شما درست میگید
این بحث ارزش وقتی که هزینه میکنه رو نداره

MILAD KHAN
9th December 2013, 05:47 PM
من همچنان نظر شمارو قبول ندارم
اگر از روی این تصویر متحرک به این نتایج میرسید که نامردی کرده استاده و دانش اموز میخواسته انتقالم بگیره
منم میگم میفهمم که اون دختره شعور نداشته و خواسته استاده رو ضایع کنه یه چک کمترین جوابه
اگر استاد باید به قول شما کظم غیظ کنه - خب دانش اموز هم باید شعور به خرج میداده
چون دانش اموز شعور به خرج نداده استاد هم کظم غیظ نداشته و اینطوری شده
کظم غیظ یه چیزه و لمس و بدون واکنش موندن یه چیزه دیگه
کظم غیظ یعنی این کار دانش اموز ربطی به نمره ی ریاضیش نداره و عدالت باید براش انجام بشه
راستی لطفا نقل قول از بنده نکنید و جوابی برام ننویسید
باشه شما درست میگید
این بحث ارزش وقتی که هزینه میکنه رو نداره

هیچی تو دنیا ارزش نداره داداش مطمئن باش حتی همون وقت.این الان شاید براتون قابل لمس نباشه ولی یه روزی بهش میرسی[nishkhand]

Ronia
9th December 2013, 06:54 PM
منم با شما موافقم.بعضی از استادها هستن خودشون باعث میشن ک دانشجو بهشون توهین کنه.
مثلا یه استاد اندیشه چه نیازیه ک برای اثبات حرفش ماژیک به طرف دانشجوی خودش پرت کنه؟!!!(البته اون دانشجو پسر بود)
و همینطور به دخترا هم توهین میکنه.مثلا اگه مخالفش حرف بزنی میگه مرض![tafakor]
پس نتیجه میگیرم گاهی اوقات دانشجو ها حق دارن یه همچین رفتاری بکنن!(ولی خب در حال حاضر شعور دانشجوها بیشتر از استاد شده)
اینایی ک گفتم همش سره کلاس اندیشه ی ما اتفاق میوفته ک واقعا زشته...
پس نگید وجود نداره...

شماها کلاس درس عمومیتون مختلته؟؟؟؟؟[soal]

t.siyam
9th December 2013, 08:14 PM
با هاتون موافقم...
کاملا درسته.

t.siyam
9th December 2013, 08:16 PM
برا ماها هم عمومی مختلت بود هم تخصصی دوست عزیز.

Ronia
9th December 2013, 08:29 PM
برا ماها هم عمومی مختلت بود هم تخصصی دوست عزیز.

تا حالا فکر میکردم همه دانشگاه ها درس های عمومی را مجزا برگزار میکنند.بار اولی بود که شنیدم
آخه دانشگاه هایی که من ودوستانم میریم (درس های عمومی مختلط نیست که خیلی هم خوبه)

ALI GAHAN
9th December 2013, 09:38 PM
چی میشه گفت خودش گویاست ولی هردو اشتباه کردن

maryam kia
9th December 2013, 11:12 PM
شماها کلاس درس عمومیتون مختلته؟؟؟؟؟[soal]

بله.همه جا اینجوریه!

moh1370
10th December 2013, 02:25 AM

ای بابا خدا قوت
هنوز داره میزنه تو گوشش
الان دو روزه این دو تا افتادن به جون هم،یکی اینارو از هم جدا کنه

1=1+1
10th December 2013, 10:48 AM
چه دوستای نامردی داشته

Ronia
10th December 2013, 07:16 PM
بله.همه جا اینجوریه!

دانشگاه ما و چندتایی دیگه که من میدونم اینطوری نیست پس همه جا همینجور نیست[taane]

maryam kia
11th December 2013, 12:41 AM
دانشگاه ما و چندتایی دیگه که من میدونم اینطوری نیست پس همه جا همینجور نیست[taane]

اوکی!!!حالا مگه مهمه![bihosele]

Ronia
11th December 2013, 04:36 PM
اوکی!!!حالا مگه مهمه![bihosele]

نه چه اهمیتی داره آخه، گفتم که فکر میکردم که قانون تفکیک کلاس های عمومی سراسری است برام عجیب بود[labkhand]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد