PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خواص جوانه ی گندم



"golbarg"
5th December 2013, 12:31 PM
http://nazweb.ir/user_files/L134607976342.jpg





سید ضیاءالدین مظهری متخصص تغذیه گفت: جوانه گندم به دلیل داشتن ویتامین‌های E ، سلنیوم و منیزیم باعث حذف رادیكال‌های آزاد می‌شود و به تقویت سیستم ایمنی و فعالیت‌های مغز كمك می‌كند.

این متخصص تغذیه به فارس گفت: استفاده از مواد غذایی حاوی آنتی‌ اكسیدان‌ در هوش و تقویت قدرت حافظه مؤثر است. وی افزود: موادی نظیر سبزی‌های تازه با خنثی كردن رادیكال‌‌های آزاد حالت ارتجاعی رگ‌‌ها را حفظ كرده و باعث خون‌‌رسانی بهتر به مغز و اعصاب شده و به طور غیرمستقیم از كاهش توانایی فكری جلوگیری می‌‌كنند.

این متخصص تغذیه افزود: ماده دیگر سویا و بهتر از آن روغن سویا است كه هم كلسترول بد خون LDL را كاهش می‌دهد و هم از اكسیداسیون كلسترول خوب HDL جلوگیری كرده و در كنار آن رادیكال‌‌های آزاد را خنثی كرده و از تشكیل پلاك‌های عروقی جلوگیری می‌كند. سویا همچنین دارای فیتو استروژن‌هایی است كه در تقویت حافظه مؤثرند. مظهری گفت:

در بارداری و شیر دهی ذخایر كولین مادر تخلیه می‌شود و كولین كافی برای رشد مغز در دسترس نیست، از این رو برای حفظ سلامت مادر باید از منابع غذایی حاوی كولین استفاده شود. كولین روی پیام‌های عصبی مؤثر است و سرعت ساخت استیل‌كولین را برای حفظ قدرت حافظه و فعالیت‌های عضلانی افزایش می‌‌دهد. مادران در دوران شیردهی باید 4 واحد (4 لیوان 240 سی‌سی) شیر و علاوه بر این، جگر، تخم‌ مرغ و بادام ‌زمینی نیز مصرف كنند.

"VICTOR"
5th December 2013, 02:08 PM
سلام

ولی اینکه تصویر جوانه ی ماش هست !!![nishkhand]

در ادامه ی خواص جوانه ی ګندم :

ـ هر روز کوبیده ی آن را با شیر مخلوط کنید و بخورید . مقوی است ، نطفه را زیاد می کند ، برای حفظ سلامت چشم مفید است .

ـ به جای شیر مادر برای طفل از چهار ماهګی به بالا آن را نرم بسایید و با آب انګور مخلوط کرده و به طفل بخورانید .

در جوانه ی ګندم آهن وجود دارد + ویتامین های A - B1 -B2 - B12 - E - E1


طرز تهیه : ګندم را یک شب در آب سرد بخیسانید ، بعد در پارچه ی نخی بپیچید ، ظرفی زیر آن قرار داده و در سایه در محلی خنک قرار دهید و دایم آن را نمناک نګه دارید تا ریشه کند و جوانه بزند و قبل از سبز شدن آن ها را از هم باز کنید و در آفتاب پهن کرده ، بخشکانید .


منبع : اسرار ګیاهان دارویی ـ مؤلف : احمد حاجی شریفی - انتشارات حافظ نوین .

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد