PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مهم

raminbrainless
29th November 2013, 05:42 PM
یه سوال دارم میخواستم بدونم دستگاه ساخته شده از دوتا دستگاه ساده >>موجود<< اختراع محسوب میشه؟ میشه ثبت کرد؟ مثل یه کنترل شارژی تلوزین (فرض کن ساخته نشده)

عرفان سلیم زاده
29th November 2013, 06:10 PM
سلام معمولا شما چیزی رو که قبلا ثبت شده رو نمیتونید به نام خودتون دوباره ثبت کنید.
اما اگر موعد حمایت قانونی از آن اختراع منقضی شده باشه میتونید ازش آزادانه بهره برداری تجاری کنید.
اگر طرحی دارید که به دلایل نو نبودن قابل ثبت نیست می تونید ثبتش نکنید و به عنوان طرحی از طرح های شرکت خودتون معرفیش کنید.
امروزه خیلی از اختراعات داخلی نتیجه مهندسی معکوس هستند میشه گفت بهره برداری تجاری سریع خیلی مهم تر از ثبت اختراع شده.
موفق باشید.[golrooz]

hossien
30th November 2013, 01:05 AM
یه سوال دارم میخواستم بدونم دستگاه ساخته شده از دوتا دستگاه ساده >>موجود<< اختراع محسوب میشه؟ میشه ثبت کرد؟ مثل یه کنترل شارژی تلوزین (فرض کن ساخته نشده)

سلام
بله می توان ثبت کرد

hossien
30th November 2013, 01:07 AM
در صورتی که از دو یا چند چیز که وجود داره یک محصول جدید بسازید و یک کاربری ویژه نسبت به سایر هرکدام از اجزا داشته باشد

raminbrainless
30th November 2013, 11:14 AM
خیلی ممنون دوست عزیز خیلی دلگرم شدم. اگر یه دستگاه از ترکیب دو دستگاه ساده باشه چی؟

نو آور
2nd September 2014, 11:40 AM
خیلی ممنون دوست عزیز خیلی دلگرم شدم. اگر یه دستگاه از ترکیب دو دستگاه ساده باشه چی؟

خوب تقریبا تمامی اختراعات امروزی، به نوعی بر پایه فن آوریهای قبلی شکل گرفته اند. کافیست اثبات کنید این شیوه ترکیب بندی ابتکاری بوده و عملکرد، کاربرد و یا کارآئی جدیدی ایجاد کرده است.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد