PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درخواست کمک

دوستدار الکترونیک
28th November 2013, 09:45 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز
یه مشکل الکترونیکی وبرام پیش اومده ، دوستانی که اطلاع دارن ممنون میشم کمکم کنن:
من یه آداپتور ساختم ( دیود پل و خازن و ترانس کاهنده ی v12 ، 3a دوبل ) . حالا خروجی فقط همون 12 و 24 ولت رو فقط میده ، حالا میخواستم یه کاری کنم که مثلا اگر روی 24 ولت قرار داره بشه از صفر تا 24 رو ازش گرفت ولی هر چی تلاش کردم نشد ، یعنی یه مقاومت متغیر خریدم و زدم روی خروجیش ولی جواب نداد و بازم فقط صفر و 24 رو میداد ، اگه راهی هست دوست دارم بدونم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
شاید لازم به ذکر باشه که من هنوز دانش آموزم و اطلاعاتم خیلی پایینه و اگر امکان داره در حد دیپلم برام بنویسید .
با تشکر
ارادتمند

Sa.n
28th November 2013, 10:33 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز
یه مشکل الکترونیکی وبرام پیش اومده ، دوستانی که اطلاع دارن ممنون میشم کمکم کنن:
من یه آداپتور ساختم ( دیود پل و خازن و ترانس کاهنده ی v12 ، 3a دوبل ) . حالا خروجی فقط همون 12 و 24 ولت رو فقط میده ، حالا میخواستم یه کاری کنم که مثلا اگر روی 24 ولت قرار داره بشه از صفر تا 24 رو ازش گرفت ولی هر چی تلاش کردم نشد ، یعنی یه مقاومت متغیر خریدم و زدم روی خروجیش ولی جواب نداد و بازم فقط صفر و 24 رو میداد ، اگه راهی هست دوست دارم بدونم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
شاید لازم به ذکر باشه که من هنوز دانش آموزم و اطلاعاتم خیلی پایینه و اگر امکان داره در حد دیپلم برام بنویسید .
با تشکر
ارادتمند
سلام دوست گرامی
من با مطالعه متن شما دقیقا متوجه نشدم که میخواید ولتاژ در حین استفاده تغییر پیدا کنه و یا نه ولتاژ ثابت باشه
اگر متغیر باشه ، میخواید بین چه ولتاژ هایی باشه ؟
و یا اگر ثابت چه ولتاژی مورد نظرتونه ؟
و فرمودید که از مقاومت متغیر استفاده میکنید
اکثر این مقاومت ها یا وابسته به نور هستند یا حرارت و یا ولتاژ
اگر مقاومت شما متغیر هست بهتره بفرمایید که آیا در شرایط خاصی ولتاژ قراره تغییر کنه یا خیر و مقاومت متغیر شما از چه نوعی هست ( نوری ، حرارتی ، ولتاژ ) ؟

دوستدار الکترونیک
30th November 2013, 08:20 PM
منظورم دقیقا اینه که میخوام مثل یک منبع تغذیه که وقتی متصل به ولتاژ برق شهر میشه و ولتاژ خروجیش قابل تنظیم هست، من هم بتونم ولتاژ خروجی رو روی هر میزانی که مورد استفاده است ثابت نگه دارم . مثلا من الآن فقط میتونم صفر و دوازده و بیست و چهار رو دریافت کنم ، ولی حالا میخوام مثلا بتونم برای تغزیه ی یک وسیله ی الکترونیکی دیگه که شش ولت نیاز دارد ازش استفاده کنم .
در مورد مقاومت متغیر یا شاید هم من اشتباه میکنم ، منظورم همون "ولوم "هستش همون که توی خیلی از وسایل مثل رادیو برای تنظیم صدا ازش استفاده میشه .
باز هم ممنوم میشم اگه باز هم از راهنمایی هاتون بهرهمندم کنید
با تشکر
ارادتمند

Sa.n
30th November 2013, 08:36 PM
منظورم دقیقا اینه که میخوام مثل یک منبع تغذیه که وقتی متصل به ولتاژ برق شهر میشه و ولتاژ خروجیش قابل تنظیم هست، من هم بتونم ولتاژ خروجی رو روی هر میزانی که مورد استفاده است ثابت نگه دارم . مثلا من الآن فقط میتونم صفر و دوازده و بیست و چهار رو دریافت کنم ، ولی حالا میخوام مثلا بتونم برای تغزیه ی یک وسیله ی الکترونیکی دیگه که شش ولت نیاز دارد ازش استفاده کنم .
در مورد مقاومت متغیر یا شاید هم من اشتباه میکنم ، منظورم همون "ولوم "هستش همون که توی خیلی از وسایل مثل رادیو برای تنظیم صدا ازش استفاده میشه .
باز هم ممنوم میشم اگه باز هم از راهنمایی هاتون بهرهمندم کنید
با تشکر
ارادتمند

پس تا اینجا من متوجه شدم که مقاومت شما یک مقاومت قابل تنظیم هست نه یک مقاومت متغیر ( وابسته ) .
ببینید راحت ترین راه هم استفاده از همین مقاومت قابل تنظیمهست
بعد که مقاومت قابل تنظیم توی مدار شما قرار میگیره شما میاید میبینید که کدوم قسمت مدارتون به چه مقدار ولتاژ نیاز داره مثلا اگر قسمتی نیاز به 5 ولت داشته باشه شما میتونید از رگولاتور استفاده کنید .
و به مراتب میتونید از انواع مقاومت ها با اهم های مختلف استفاده کنید و با بررسی این که هر کدوم از قطعه ها به چه مقدار انرژی نیاز دارن این کار رو انجام میدید . اینجوری مقاومت قابل تنظیم شما هم در ولت معین میمونه و نیازی به تغییر نداره ، چون قطعا شما تصمیم ندارید ساختار مدار رو در حین استفاده عوض کنید
برای اینکه درک این مطلب راحت تر باشه من براتون یک مثال میزنم ، مثلا شما میخواید یک مدار ساده led ببندید و ولتاژ منبع اصلیتون 12 هست با رگولاتور سر مدار ولتاژ رو به 5 میرسونید ولی باز هم 5 ولت برای یک led خیلی زیاده ، در نتیجه شما میاد بسته به نوع led مقاومت مورد نظرتون رو انتخاب میکنید
شما فرمودید وسیله الکترونیکی که من نفهمیدم منظور شما قطعه هست یا یک مدار .
باز هم اگر سوالی داشتید حتما بفرمایید
سپاس [golrooz]

دوستدار الکترونیک
30th November 2013, 08:56 PM
بسیار متشکر ولی اگه میشه توضیح بدید برام رگلاتور چیه و طرز استفاده از اون چطوریه ؟

دوستدار الکترونیک
30th November 2013, 09:05 PM
یعنی رگلاتور خودش به تنهایی میتونه ولتاژ رو مثلا از دوازده به پنج تغییر بده یا باید در مداری جداگانه به مدار اصلی متصل بشه ؟

Sa.n
30th November 2013, 09:06 PM
بسیار متشکر ولی اگه میشه توضیح بدید برام رگلاتور چیه و طرز استفاده از اون چطوریه ؟
خواهش میکنم
این قطعه رگولاتور هست
http://uc-njavan.ir/images/uu725ers4kt8z0vy44e9.gif
که هر ولتاژی به این قطعه متصل بشه رو تبدیل به 5 ولت میکنه
نمادش هم یک مستطیل هست که عدد رگولاتور در وسطش نوشته شده .
3 پایه داره
انواع مختلفی داره که برخی ولتاژ منفی 5 و برخی 5 هستن
زمانی که این قطعه در مدار ما قرار میگیره ما اگر بخوایم 5 ولت داشته باشیم باید خروجی منفی و مثبتمون پایه های رگولاتورمون باشن .
یعنی زمانی که منبع اصلی رو به رگولاتور متصل میکنیم خروجی که از رگولاتور میاد 5 ولت هست .
رگولاتور براساس شماره ای که به روش درج شده انواع مختلف داره
اگر لازم دونستید بفرمایید من طریقه نصبش روی مدار رو هم براتون توضیج میدم

Sa.n
30th November 2013, 09:09 PM
یعنی رگلاتور خودش به تنهایی میتونه ولتاژ رو مثلا از دوازده به پنج تغییر بده یا باید در مداری جداگانه به مدار اصلی متصل بشه ؟
نه نه
مثل مقاومت روی مدار قرار میگیره و قطعه اضافه ای نیست
بله هر ولتاژی رو به 5 ولت منفی و یا مثبت ( طبق نیاز ) تبدیل میکنه .
با این تفاوت که فقط خروجی مثبت و منفی باید از رگولاتور باشه نه منبع تغذیه

دوستدار الکترونیک
30th November 2013, 09:11 PM
بسیار مشتاقم بدونم ، اگه مزاحم وقتتون نیستم ممنون میشم توضیح بدین .
اگه میشه هم توضیح بدین که اگر ما هر دو سیم مثبت ومنفی رو وارد رگلاتور کنین اونوقت ولتاژ خروجی که از یک پایه خارج میشه ، مثبته یا منفی؟

Sa.n
30th November 2013, 09:32 PM
بسیار مشتاقم بدونم ، اگه مزاحم وقتتون نیستم ممنون میشم توضیح بدین .
اگه میشه هم توضیح بدین که اگر ما هر دو سیم مثبت ومنفی رو وارد رگلاتور کنین اونوقت ولتاژ خروجی که از یک پایه خارج میشه ، مثبته یا منفی؟
نه اصلا ، وظیفه من کمک کردن به دوستانی مانند شماست
ببینید من از اول براتون توضیح میدم هر قسمت رو که متوجه نشدید بفرمایید .
از شماره روی رگولاتور شروع می کنیم ( برای متوجه شدن نوع رگولاتور )
توجه داشته باشید که همیشه برای خوندن رگولاتور جوری اون رو جلوی خودتون قرار بدید که اعدادش به سمت شما باشه .
همیشه به روی تمامی رگولاتور ها یک شماره 4 رقمی چاپ شده که شماره اولش از سمت چپ همیشه با 7 آغاز میشه . بعد از اون یک عدد دیگه قرار داره که هم میتونه 9 باشه و هم میتونه 8 باشه که اگر 8باشه ولتاژ خروجی مثبت هست و اگر 9 باشه ولتاژ خروجی منفی هست .
یک نکته که باید توجه داشته باشید اینه که رگولاتور نه تنها میتونه ولتاژ رو تبدیل به 5 ولت کنه بلکه به 6 .12.9 هم میتونه تبدیل کنه و این بستگی به عدد بعد از این دو عدد داره مثلا اگر عدد باشه 7905 یعنی رگولاتور 5 ولت هست و توجه داشته باشید که همیشه منبع تغذیه شما باید انرژی بیشتری داشته باشه مثلا نمیشه که شمارگولاتور 12 ولت استفاده کنید و منبع تغذیتون 6 ولت باشه . باید حتما منبع تغذیه بیشتر باشه
رگولاتور همیشه برای مصرف کننده دو قطب منفی و مثبت ایجاد میکنه .
زمانی که اعداد روی رگولاتور به سمت شما هستند اگر عدد دوم رگولاتور 8باشه پایه سمت راست مثبت و وسط منفی هست ( خروجی ) و زمانی که عدد دوم 9 باشه پایه سمت چپ منفی و وسط به عنوان قطب مثبت هست . (خروجی )
و اما قرار گیری رگولاتور :
من براتون 5 ولت مثبت رو توضیح میدم چون در بالا هم گفتیم که طریقه قرار گیری نوع - و + اون فرق داره .
اگر رگولاتور شما مثبت باشه و رگولاتور رو طوری دستتون بگیرید که اعداد رو در رو شما باشن پایه سمت چپی ورودی برق مثبت از منبع هست و پایه وسط ورود منفی از منبع هست ، خروجی ها هم میشه سمت راستی مثبت و وسطی منفی خروجی هست که این دو سیم میشن منبع 5 ولت شما

دوستدار الکترونیک
30th November 2013, 09:59 PM
حالا وارد واقعیت میشم: من میخوام 24ولت ورودی از ترانس رو که 3آمپر شدت جریان داره و بعد از عبور از آداپتور به حدود همون 24 ولت dc تبدیل میشه رو به وسیله ی یک رگلاتور به دوازده ( البته اگه امکان داشته باشه 18 یا همون 24) ولت تبدیل و بعد با سر راه قرار دادن یه مقاومت ولوم یا مقاومت متغییر ولتاژی ، ولتاژ رو بین 0 تا 12 تنظیم کنم . حالا باید از نوع مثبت رگلاتور استفاده کنم یا نوع منفی ؟ تفاوتشون در چیه؟ د رضمن توی دانشنامه ی ویکی پدیا نوشته بود :

پایه اول، پایه مثبت، متصل شده به منبع تغذیه‌است و برای ورود ولتاژ از آن استفاده می‌شود.
پایه دوم به قسمت منفی منبع تغزیه متصل می‌شود تنها کاری که می‌تواند انجام دهد کامل کردن بایاس رگلاتور است و به نام پایه مشترک خوانده می‌شود.
پایه سوم با نام پایه خروجی شناخته می‌شودو کار آن دادن خروجی است که دارای هیچ نوسانی نیست
حالا طبق گفته ی شما در دو حالت مثبت یا منفی بودن رگلاتور یکی از پایه های کناری بدون استفاده میمونه ولی ظاهرا اونجوری که من متوجه شدم گفته یکی از کناری ها ورودی و دیگری خروجیه اگه میشه توضیح بدین.
در ضمن اینجا که گفتین :"(با این تفاوت که فقط خروجی مثبت و منفی باید از رگولاتور باشه نه منبع تغذیه)" متوجه نشدم که یکی از سیم های مثبت یا منفی باید وارد و خارج بشن از رگلاتور یا هر دو باید وارد دو رگلاتور مشابه و جداگانه بشن.
با تشکر

Sa.n
30th November 2013, 10:22 PM
حالا وارد واقعیت میشم: من میخوام 24ولت ورودی از ترانس رو که 3آمپر شدت جریان داره و بعد از عبور از آداپتور به حدود همون 24 ولت dc تبدیل میشه رو به وسیله ی یک رگلاتور به دوازده ( البته اگه امکان داشته باشه 18 یا همون 24) ولت تبدیل و بعد با سر راه قرار دادن یه مقاومت ولوم یا مقاومت متغییر ولتاژی ، ولتاژ رو بین 0 تا 12 تنظیم کنم . حالا باید از نوع مثبت رگلاتور استفاده کنم یا نوع منفی ؟ تفاوتشون در چیه؟ د رضمن توی دانشنامه ی ویکی پدیا نوشته بود :

پایه اول، پایه مثبت، متصل شده به منبع تغذیه‌است و برای ورود ولتاژ از آن استفاده می‌شود.
پایه دوم به قسمت منفی منبع تغزیه متصل می‌شود تنها کاری که می‌تواند انجام دهد کامل کردن بایاس رگلاتور است و به نام پایه مشترک خوانده می‌شود.
پایه سوم با نام پایه خروجی شناخته می‌شودو کار آن دادن خروجی است که دارای هیچ نوسانی نیست
حالا طبق گفته ی شما در دو حالت مثبت یا منفی بودن رگلاتور یکی از پایه های کناری بدون استفاده میمونه ولی ظاهرا اونجوری که من متوجه شدم گفته یکی از کناری ها ورودی و دیگری خروجیه اگه میشه توضیح بدین.
در ضمن اینجا که گفتین :"(با این تفاوت که فقط خروجی مثبت و منفی باید از رگولاتور باشه نه منبع تغذیه)" متوجه نشدم که یکی از سیم های مثبت یا منفی باید وارد و خارج بشن از رگلاتور یا هر دو باید وارد دو رگلاتور مشابه و جداگانه بشن.
با تشکر

ببینید شما باید از رگولاتور مثبت استفاده کنید
ببینید یعنی اگر تعداد الکترون های موجود در خروجی از تعداد الکترون های وسط بیشتر باشه خروجی مثبت نام داره و اگر کمتر باشه میگیم منفی هست
شما باید ببینید این گفته ویکی پدیا براساس رگولاتور مثبت بوده یا منفی و پایه های خروجی رو گفته یا ورودی رو چون اینجوری باعث سردرگمیتون میشه
تعریف پایه مشترک هم درسته .
ببینید به ساده ترین شکل ممکنش یعنی زمانی که شما دو قطب منفی و مثبتتون رو به رگولاتور وصل کنید بعد خروجی رو به 5.6.12.9 ولت دریافت کنید .
ببینید ما از یک رگولاتور استفاده میکنیم ، اگر شما روی برد بورد کار کرده باشید کاملا منظور من رو متوجه میشید. ما منبع تغذیه رو به یک قطعه ای وصل میکنیم ( هم منفی منبع رو هم مثبتش رو ) بعد از اتصال باید از قطعه خروجی بگیریم که بتونیم استفاده کنیم دو سیم خروجی که طریقه نصبش رو توضیح دادم رو میگیریم
این عکس رو مشاهده کنید کاملا متوجه میشید
http://uc-njavan.ir/images/rj50907blgftgr820ng5.png

دوستدار الکترونیک
30th November 2013, 10:31 PM
پست اگر من یه رگلاتور با مشخصات 7812 بخرم و خروجیه مثبت از رگلاتور رو به همومن ولوم وصل کنم ولتاژ تقسیم شده ی 0 تا 12 ولت رو میده؟

Sa.n
30th November 2013, 10:36 PM
پست اگر من یه رگلاتور با مشخصات 7812 بخرم و خروجیه مثبت از رگلاتور رو به همومن ولوم وصل کنم ولتاژ تقسیم شده ی 0 تا 12 ولت رو میده؟
بله !
اما 0 تا 12 نه
فقط 12 ولت به شما میده
منبع تغذیتون هم باید بیشتر از 12 ولت باشه اما توجه داشته باشید رگولاتور چیزی رو تقسیم نمیکنه بلکه ولتاژ رو ثابت روی 12 نگه میداره

دوستدار الکترونیک
30th November 2013, 10:39 PM
مگه این مقاومت متغییر، ولتاژ 12 ولت خروجی از رگلاتور رو نمی تونه کاهش بده ؟ برای کنترل و کاهش ولتاژ بعد از خروج از رگلاتور باید چکار کرد؟

Sa.n
30th November 2013, 10:40 PM
مگه این مقاومت متغییر، ولتاژ 12 ولت خروجی از رگلاتور رو نمی تونه کاهش بده ؟ برای کنترل و کاهش ولتاژ بعد از خروج از رگلاتور باید چکار کرد؟
نه !
روی 12 ولت نگه میداره ، انگار منبع تغذیتون 12 ولت شده ، برای کاهشش از مقاومت استفاده کنید

دوستدار الکترونیک
30th November 2013, 10:46 PM
شما میگید از مقاومت استفاده کن ، منم میگم با مقاومت متغییری که میزارم کار درست میشه یا نه؟ مال منم که مقاومته !! با هم فرق دارن؟!!!!

Sa.n
30th November 2013, 10:50 PM
شما میگید از مقاومت استفاده کن ، منم میگم با مقاومت متغییری که میزارم کار درست میشه یا نه؟ مال منم که مقاومته !! با هم فرق دارن؟!!!!
مقاومت قابل تنظیم رو استفاده کنید اما اگر برای قطعه خاصی میخواید میتونید از مقاومت معمولی استفاده کنید
از اینا
http://havij1.persiangig.com/image/resistor.jpg

ولی همون رگولاتور مقاومت تنظیمی برای منبع اصلی خیلی بهتره

دوستدار الکترونیک
30th November 2013, 10:57 PM
بسیار ممنون و متشکر از راهنمایی هاتون ، ان شاءالله اگه درستش کردم و بازم مشکلی داشت باز هم مزاحمتون میشم.

hadi elec
1st December 2013, 02:24 PM
خب
با اجازه دوستان

اون چیزی که من فهمیدم اینه که شما میخوای یه اداپتور متغیر از 0 تا 24 ولت درست کنی که 3 آمپر هم قدرت جریان دهی داشته باشه
خب خیلی خوبه
یه مرور میکنم چیزی رو که گفتی
یه ترانس 24 ولت خریدی خروجیشو دادی به پل دیودی و بعد یه خازن (باید 2200 میکرو فاراد 50 ولت باشه ) گذاشتی
یعنی تقریبا 24 ولت dc داری الان
حالا برای تغییر ولتاژ میخوای اقدام کنی
ببین اینی که بخوای با مقاومت اینکارو انجام بدی اصلا منطقی نیست
چون دیگه نمیتونی 3 امپر رو از چنتا مقاومت رد کنی جوری که ولتاژ ثابت بمونه و مدارت هم نترکه
همونطور که گفته شد باید از رگولاتور استفاده بشه
البته نه رگولاتور هایی با خروجی ثابت
رگولاتور هایی هم هستن که خروجیشون متغیره و میشه تو یه بازه مشخص ولتاز خروجی رو تغییر داد
مثلا رگولاتور lm317
البته این نمیتونه 3 امپر بده تو خروجی
برای 3 امپر باید از یه رگولاتور دیگه استفاده کنی که شاید یه کم برات سخت بشه چون قطعات جانبی زیاد داره به نسبت قبلی
به عنوان مثلا رگولاتور 2576 میتونه جریان 3 امپر رو بده ولی پیشنهاد میکنم که سمتش نری و به همون حدود یه امپر قناعت کنی
چون 3 امپر بحث رو پیچیده میکنه و یه کم تخصصی میشه
اینو ببین
http://www.electronics-lab.com/articles/LM317/
خازن ها رو حد اقل 1000 میکرو فاراد بذار
یه مقاومت 220 یا 240 اهم میخواد که مشخصه تو شکلش
یه مقاومت متغیر هم میخواد برای اینکه به رگولاتور بگی چه ولتاژی روی خروجی بندازه
http://www.electronics-lab.com/articles/LM317/LM317.gif

hadi elec
1st December 2013, 02:29 PM
http://www.circuitstoday.com/wp-content/uploads/2011/04/LM317-typical-adjustable-regulator-ckt.png

البته یادت باشه اگر حدود یگ امپر بکشی خیلی خیلی ای سی داغ میشه
یه الومینیوم هم میتونی به خودش پیچ کنی تا خنکش کنه

hadi elec
1st December 2013, 02:38 PM
http://www.ecrostech.com/General/MiniPsu/images/FlexiLM317.jpg
http://kuzyatech.com/wp-content/uploads/2012/11/PB050356-002.jpg
http://www.galigear.com.au/image/cache/data/88ec_1-500x500.jpghttp://www.circuit-innovations.co.uk/LM317T.jpghttp://obrazki.elektroda.pl/2743953100_1365794849.pnghttp://www.pcsilencioso.com/cpemma/graphics/317_basic.gif

دوستدار الکترونیک
2nd December 2013, 06:42 PM
بسیار ممنون از راهنمایی هاتون
فقط یه چیز اینکه مقاومت r2 ، یه پتانسیومتره یا مقاومت متغییره ؟ اگه این دوتا باهم فرقی هم نداره ، بهم بگین و به بزرگواریه خودتون ببخشید چون من هنوز مبتدی هستم

hadi elec
3rd December 2013, 06:31 PM
خب پتانسومتر همون مقاومت متغیره
ولی تو این مدار
جایی که ولتاژ متغیر نیاز باشه پتانسیومتر میذارن
جایی که بخوان از 713 ولتاژ ثابت بگیرن مقاومت میذارن که دیگه غیر قابل تغییر باشه

دوستدار الکترونیک
14th December 2013, 06:15 PM
با سلام مجدد
من حالا قطعات رو خریدم ولی یه مشکلی وجود داره و اون اینه که من طبق مدار یه خازن 1 میکروفاراد الکترولیت و یه خازن عدسی 0.1 میکروفاراد گرفتم ولی حالا که مطلب اول شما رو دوباره خوندم ظاهرا نوشتین حداقل از خازن 1000 میکروفاراد استفاده کنم . حالا من چیکار کنم ؟
با تشکر

hadi elec
14th December 2013, 08:43 PM
خب برای خروجی پل دیودی باید حد اقل 1000 میکرو فاراد بذاری

اون یه میکرو رو میتونی طبق عکس توی خروجی رگولاتور بذاری

یه ترانس 24 ولت خریدی خروجیشو دادی به پل دیودی و بعد یه خازن (باید 2200 میکرو فاراد 50 ولت باشه ) گذاشتی

دوستدار الکترونیک
16th December 2013, 01:44 PM
دو سوال دیگه هم برام پیش اومده :
1. خازن (0.1)c1خازن عدسی میباشد یا الکترولیت ?
2.در مقاومت متغییر پایه ای که جدا از دو پایه ی دیگر است و مقاومتش قابل تغییر است در مدار با یکی دیگر از پایه های مقاومت برخورد دارند ، این مشکلی ایجاد نمی کند؟
به این عکس نگاه کنید متوجه حرفم میشوید:
http://upload7.ir/images/45309506659258039750.jpg (http://upload7.ir/)

دوستدار الکترونیک
18th December 2013, 10:07 AM
توی مدار اصلی توی اون سایت خارجی که لینکش رو گذاشته بودی نوشته ورودی مدار باید حداقل 28 ولت باشه ولی مال من که فقط 24 ولته ، پس مشکلی پیش نمیاد؟ در ضمن ن.شته بودیم فقط تا حدود یه آمپر میشه ازش گرفت ، حالا که ورودیه من 3 آمپر هست برای رگلاتور مشکلی پیش نمیاد؟
باتشکر فراوان

دوستدار الکترونیک
19th December 2013, 04:58 PM
لطفا پاسخ دهید

hadi elec
19th December 2013, 05:15 PM
دو سوال دیگه هم برام پیش اومده :
1. خازن (0.1)c1خازن عدسی میباشد یا الکترولیت ?
2.در مقاومت متغییر پایه ای که جدا از دو پایه ی دیگر است و مقاومتش قابل تغییر است در مدار با یکی دیگر از پایه های مقاومت برخورد دارند ، این مشکلی ایجاد نمی کند؟
به این عکس نگاه کنید متوجه حرفم میشوید:
http://upload7.ir/images/45309506659258039750.jpg (http://upload7.ir/)

1- فکر نمیکنم 0.1 میکرو فاراد الکترولیت وجود داشته باشه
اگر پیدا کردی بذار اگر نبود میتونی 100نانو فاراد عدسی بذاری

2- نه هیچ مشکلی نداره این اتصال

hadi elec
19th December 2013, 05:19 PM
توی مدار اصلی توی اون سایت خارجی که لینکش رو گذاشته بودی نوشته ورودی مدار باید حداقل 28 ولت باشه ولی مال من که فقط 24 ولته ، پس مشکلی پیش نمیاد؟ در ضمن ن.شته بودیم فقط تا حدود یه آمپر میشه ازش گرفت ، حالا که ورودیه من 3 آمپر هست برای رگلاتور مشکلی پیش نمیاد؟
باتشکر فراوان

نه ورودی 24 مشکلی ایجاد نمیکنه
البته احتمالا اونجا منظورش حداکثر ولتاژ ورودی بوده نه حداقل ولتاژ

ورودیه 3 امپر معنی نداره اگر منظور اینه که میخوای 3 امپر جریان بکشی خب این رگولاتور نمیتونه این جریان رو بهت بده
و برای این کار باید از دگولاتور 2576 استفاده کنی که یه کم پیچیده تره
میتونی تو نت سرچ کنی و مدارش رو ببینی
مدل های مختلف مدارش هست تو نت
اون میتونه 3 امپر بهت جریان بده

دوستدار الکترونیک
19th December 2013, 05:56 PM
باز هم ممنون در مورد 3 آمپر هم باید بگم روی خود ترانس نوشته که 3 آمپر خروجی داره ، حالا چی؟

mamadshumakher
19th December 2013, 06:55 PM
باز هم ممنون در مورد 3 آمپر هم باید بگم روی خود ترانس نوشته که 3 آمپر خروجی داره ، حالا چی؟

سلام.تا دوستان بیان و کامل توضیح بدن

مشکل رگولاتور هست.رگولاتور نمیتونه همچین خروجی رو تحمل کنه.حداکثر 1 آمپر کافیه واسه این رگولاتور فکر کنم.

hadi elec
29th December 2013, 11:57 AM

وقتی اینو مینویسه منظور اینه که حداکثر میتونه 3 امپر خروجی بده
نه اینکه لزوما همیشه خروجی 3 امپر باشه

امپر رو مصرف کننده تایین میکنه
حالا مصرف کنندت چیه؟

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد