PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : توت و خرما را با چای نخورید



Almas Parsi
28th November 2013, 01:07 PM
توت و خرما را با چای نخورید
اگر بر این باورید که مصرف توت یا خرما به جای قند می تواند از بالا رفتن میزان قند خون جلوگیری کند سخت در اشتباهید.

http://1doost.com/Files/Pictures/1392/08/29/1384896543.jpg
قند خرما، توت و به طور کلی هر مواد قندی هنگامی که با آب جوش یا چای داغ تماس پیدا می کند بدن تمام شیرینی های این مواد را جذب کرده و انرژی موجود در آنها جذب بدن نمی شود.
گفتنی است چای و قهوه در تمام کشورهای دنیا نوشیدنی های بسیار رایجی هستند که افراد عادت دارند آنها را با مواد شیرین مصرف کنند اما این مواد قندی به سلامت دندان ها آسیب رسانده و سبب بالا بردن قند خون و در نهایت دیابت می شود.
گفتنی است مصرف میوه های خشک در کنار چای بهترین گزینه به جای قند، خرما و توت است.
نکته:پزشکان بر این باورند مصرف میوه های خشک انرژی مورد نیاز بدن را فراهم کرده و برای سلامتیضرری ندارند.


منبع : باشگاه خبرنگاران (http://1doost.com/go/?u=http%3A%2F%2Fwww.yjc.ir%2Ffa%2Fnews%2F4634833%2 F%D8%AA%D9%88%D8%AA-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%85%D8%A7-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%DA%86%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%AE%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%AF)

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد