PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی ساخت مدار

nezam9002
28th November 2013, 08:36 AM
سلام بر دوستان من یک مدار میخوام که این مشخصات رو داشته باشه:
- با یک شاسی بشه از طریق یک سیگمنت اعداد یک تا 9 را نشان داد مثلا شاسی رایکبار بزنی عدد یک نشان داده بشه دوبار بزنی عدد 2 الی آخر
- با یک سویچ هم اعداد را بشه با دو بار زدن نشان بده مثلا دوبار بزنی عدد یک رو نشون بده چهار بار بزنی عدد دو رو نشون بده الی آخر
ممنون میشم کسی راهنمایی ام بکنه- قربان همه تون

Sa.n
28th November 2013, 11:18 AM
سلام بر دوستان من یک مدار میخوام که این مشخصات رو داشته باشه:
- با یک شاسی بشه از طریق یک سیگمنت اعداد یک تا 9 را نشان داد مثلا شاسی رایکبار بزنی عدد یک نشان داده بشه دوبار بزنی عدد 2 الی آخر
- با یک سویچ هم اعداد را بشه با دو بار زدن نشان بده مثلا دوبار بزنی عدد یک رو نشون بده چهار بار بزنی عدد دو رو نشون بده الی آخر
ممنون میشم کسی راهنمایی ام بکنه- قربان همه تون
سلام دوست گرامی
برای مدارتون اول باید وسیله ای که میخواید اعداد رو نمایش بده انتخاب کنید که شما فرمودید میخواید از سیگمنت استفاده کنید .( البته اگر از برد سیگمنت آماده استفاده میکنید کارتون کمی راحت تر خواهد شد )
و در مرحله بعد شما باید برنامه نویسی روی میکرو کنترلر ( که بسته به نیاز شما انواع مختلف داره ) رو بلد باشید ، مدار ساده ای هست اما نیاز به برنامه نویسی داره .
بعد از اون بایدشاسی رو که در مدار قرار دادید به میکرو کنترلر مرتبط کنید و بعد از اون هم میکرو کنترلر رو به سیگمنت متصل کنید
این ها لازمه جزئی از مدارتون بود که البته قسمت اصلیش همون برنامه نویسی روی میکرو کنترلرتون هست
البته در انجمن ما دوستان دیگه ای هستن که سطح اطلاعات بسیار بالاتری نسبت به من دارن اما من این ها رو گفتم چون اطلاع نداشتم که درباره طراحی مدار نیاز به کمک دارید و یا برنامه نویسی ، که اگر بفرمایید بیشتر میشه کمکتون کرد .
موفق باشید[golrooz]

nezam9002
30th November 2013, 01:43 PM
از اینکه وقت گذاشتید ممنونم
عیز من رشته ام نیست به اون خاطر زحمت دادم هم در برنامه نویسی و هم طراحی مدار اگر کمک کنید کارم درست میشه
واقعا ممنونم
قربانت

Sa.n
30th November 2013, 02:53 PM
از اینکه وقت گذاشتید ممنونم
عیز من رشته ام نیست به اون خاطر زحمت دادم هم در برنامه نویسی و هم طراحی مدار اگر کمک کنید کارم درست میشه
واقعا ممنونم
قربانت
خواهش میکنم
حقیقتا من در برنامه نویسی بسیار مبتدی هستم اما در طراحی مدار تا اونجایی که اطلاعات من اجازه بدن کمکتون میکنم
در سایت خیلی از دوستان هستن که درباره برنامه نویسی اطلاعات زیادی دارن و میتونن پاسخ بدن
اگر سوالی دارید مطرح بفرمایید کمکتون میکنیم

nezam9002
2nd December 2013, 11:13 AM
مهندس جان برنامه اش اینجوری نوشته شده فقط برام مدار رو اگه طراحیشو بگی ممنون میشم
$regfile = "m8def.dat"
$crystal = 1000000

Config Portd = Input
Config Portb = Output

Dim C As Byte
C = 0
Do
While Pind.0 = 0

If Pind.7 = 0 Then
Incr C
Waitms 222
End If
Wend

If C = 1 Then Portb = &B1111001 End If
If C = 2 Then Portb = &B0100100 End If
If C = 3 Then Portb = &B0110000 End If
If C = 4 Then Portb = &B0011001
If C = 5 Then Portb = &B0010010
If C = 6 Then Portb = &B0000010
If C = 7 Then Portb = &B1111000 End If
If C = 8 Then Portb = &B0000000
If C = 9 Then Portb = &B0010000

C = 0
Loop
End 'end program

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد