PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزشی شیرینی ترکیه ای کونفه کاداییف



Almas Parsi
25th November 2013, 11:56 AM
شیرینی ترکیه ای کونفه کاداییف


این شیرینی که در زبان ترکی استانبولی کونفه و در زبان عربی کنافه نامیده می شود، نوعی شیرینی پنیری متعلق به خاورمیانه است که در شربت خیسانده می شود و در اصل در دوره امپراتوری عثمانی درست می شده است.

این دسر خوشمزه که دسر مخصوص کشورهای لبنان، اردن، سوریه، فلسطین و مصر است، بسیار شبیه به کاداییفی یونانی و کونفه ترکیه ای و کاداییفی نانی است. مواد اصلی آن رشته های کاداییف است و داخل آن پنیرهای نیمه نرم مانند موزارلا می ریزند. معمولاً آن را با پسته یا گردو سرو می کنند.



http://1doost.com/Files/Pictures/1392/09/01/1385114679.jpg


مواد لازم برای شربت کونفه:

• یک فنجان آب
• یک فنجان شکر
مواد لازم برای کونفه کاداییف:

• 150 گرم خمیر کاداییف
• 100 گرم کره
• 1 قاشق غذاخوری کره اضافی برای چرب کردن ظرف
• 100 گرم پنیر، خرد شده
• 1 قاشق چایخوری پسته، آسیاب شده برای تزئین
دستور تهیه:

1. اول شربت کونفه را آماده کنید. آب و شکر را در قابلمه ای بریزید و بجوشانید.
2. شعله زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید نیم ساعت بجوشد و کمی غلیظ شود. سپس بگذارید سرد شود.
3. فر را روی دمای 190 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
4. خمیر کاداییف را به تکه های کوچکتر برش بزنید.
5. کره را آب کنید و رشته های کاداییف را با کره خوب مخلوط کنید.
6. قابلمه ای را با یک قاشق کره اضافی چرب کنید.
7. نصف رشته ها را ته قابلمه بطور یکنواخت بچینید.
8. پنیرها را بطور یکنواخت روی رشته ها بریزید.
9. بقیه رشته ها را روی پنیر بریزید و با کف دست روی آنها فشار وارد آورید.
10. حدود 40 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.
11. بلافاصله بعد از درآوردن ظرف از فر، شربت ولرم را روی آنها بریزید.
12. بگذارید شربت به خورد آن برود و پودر پسته را روی آن بپاشید و داغ داغ سرو کنید.


http://1doost.com/Files/Pictures/1392/09/01/1385114800.jpg






منبع : برترینها (http://1doost.com/go/?u=http%3A%2F%2Fwww.bartarinha.ir%2Ffa%2Fnews%2F76 465%2F%25D8%25B4%25DB%258C%25D8%25B1%25DB%258C%25D 9%2586%25DB%258C-%25D8%25AA%25D8%25B1%25DA%25A9%25DB%258C%25D9%2587-%25D8%25A7%25DB%258C-%25DA%25A9%25D9%2588%25D9%2586%25D9%2581%25D9%2587-%25DA%25A9%25D8%25A7%25D8%25AF%25D8%25A7%25DB%258C %25DB%258C%25D9%2581)

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد