PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تخم مرغ



ashena2009
25th June 2009, 01:20 AM
تعریف

از تخم مرغ در تهیه خوراک های شور و شیرین به عنوان منبع پروتئین (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%AA%D8%A6%DB%8 C%D9%86) استفاده می کنند. در تهیه بسیاری از غذاها از تخم مرغ برای اتصال مواد تشکیل دهنده غذا استفاده می شود. گاهی از تخم مرغ کامل استفاده می کنند، گاهی زرده (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%B2%D8%B1%D8%AF%D9%87+%D8%AA%D8% AE%D9%85+%D9%85%D8%B1%D8%BA+) یا سفیده (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%B3%D9%81%DB%8C%D8%AF%D9%87+%D8% AA%D8%AE%D9%85+%D9%85%D8%B1%D8%BA+) تخم مرغ را جدا به کار می برند.

کسانی که در مورد گیاه خواری مطالعه می کنند، مصرف تخم مرغ را تنها زمانی درست می دانند که مرغی که تخم می گذارد را نکشند. افرادی که حامی حیوانات هستند، تولید انبوه تخم مرغ را عملی بی رحمانه قلمداد می کنند.


انواع روش های درست کردن تخم مرغ


پختن (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D9%BE%D8%AE%D8%AA%D9%86)
آب پز کردن (عسلی یا سفت)
سرخ کردن
املت درست کردن
بدون پوست آب پز کردن
تهیه سوفله
سالاد تخم مرغ (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%B3%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AF+%D8% AA%D8%AE%D9%85+%D9%85%D8%B1%D8%BA)
خاگینه

از تخم مرغ ترشی هم تهیه می کنند. می توان آنرا فریز نمود. برخی خام آنرا ترجیح می دهند. البته مصرف تخم مرغ خام به سالمندان، افراد ضعیف یا خانم های حامله که مستعد ابتلا به سالمونلا هستند، توصیه نمی شود.

وقتی تخم مرغی فاسد می شود، زرده به رنگ سبز در آمده و وقتی تخم مرغ را می شکنیم بوی گوگرد از آن استشمام می شود. گرچه مصرف تخم مرغ فاسد در بسیاری فرهنگ ها طرد شده است، در کشور چین گروهی از مردم آنرا خوراکی خوشمزه می دانند. برای این منظور، تخم مرغ را سه ماه نگهداری می کنند تا فاسد شود.


برتری تخم مرغ بر اساس رنگ پوسته آن

نژادهای مختلف مرغ، تخم مرغ هایی به رنگ های سفید، کرم، زرد تا قهوه ای و بندرت به رنگ سبز خالدار تولید می کنند.
البته لازم به ذکر است رنگ پوسته تخم مرغ هیچ تفاوتی در مواد مغذی آن ایجاد نمی کند. ولی در هر فرهنگی یک رنگ خاص از پوسته نسبت به رنگ های دیگر طرفداران بیشتری دارد.

در آمریکا، معمولاً رنگ پوسته سفید برتری دارد، به دلیل این تصور غلط که تخم مرغهای سفید از تخم مرغ های قهوه ای خالص ترند.

در انگلستان، این تصور دقیقا برعکس است. چون مردم تصور می کنند که تخم مرغ قهوه ای روشن، کامل تر و حاوی مواد مغذی بیشتری نسبت به تخم مرغ سفید می باشد و حال آنکه چنین تصوری کاملاْ اشتباه است.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد