PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر پیشگیری از ابتلا به آنفولانزا با خوردن ترشی!!!



masoume.a.92
20th November 2013, 12:18 AM
http://media.isna.ir/content/images.jpeg/2


بر اساس تحقیقات جدید باکتری‌ موجود در ترشی از ابتلا به آنفلوآنزا جلوگیری می‌کند. محققان ژاپنی تقویت قدرت ایمنی بدن را با باکتری لاکتوباسیلوس برویس موجود در ترشی مورد ارزیابی قرار دادند. سرپرست این تحقیق، نائوکو واکی از کاگومه ژاپن اظهار کرد: نتایج این تحقیق نشان داد تغذیه موش‌های در معرض آنفلوآنزا با ترشی موجب تاثیر حفاظتی به دلیل این باکتری در برابر ویروس آنفلوآنزا شد. محققان در تلاش برای کشف خاصیت از بین بردن ویروس‌ها توسط این باکتری هستند. این میکروب‌های گیاهی در برابر اسید معده به دلیل لایه حفاظتی قندی بسیار مقاومند. گروه تحقیقاتی وی اعلام کرد: این باکتری‌ها موجب افزایش قدرت سیستم ایمنی و فعالیت بیشتر برای از بین بردن سلول‌های آلوده به ویروس می‌شوند. نتایج این تحقیق در نشریه میکروبیولوژی کاربردی منتشر شده است.
منبع (http://isna.ir/fa/news/92081811105/%D9%BE%DB%8C%D8%B4%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%A8%D8%AA%D9%84%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%A2%D9%86%D9%81%D9%84%D9%88%D8%A2%D9%86%D8%B2%D 8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%AA%D8%B1%D8%B4%DB%8C): ایسنا

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد