توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین زمان مصرف قهوه چه ساعتی است؟
masoume.a.92
19th November 2013, 11:12 PM
http://media.isna.ir/content/coffee-cup.jpg/2
بهترین زمان مصرف یک فنجان قهوه بین ساعت 9:30 تا 11:30 صبح است. کافئین موجب فعل و انفعالاتی در هورمون کورتیزول میشود. این هورمون به تنظیم ساعت درونی بدن و افزایش هوشیاری کمک میکند. میزان طبیعی کورتیزول بعد از بیدار شدن از خواب شبانه افزایش مییابد و میزان این هورمون در ساعات بعد بین ساعت 8 تا 9 صبح نیز بالا خواهد بود. استیون میلر، عصب شناس و محقق دانشگاه مریلند بر اساس نتایج حاصل از تحقیق انجام شده در این زمینه اظهار کرد: بهتر است مصرف کافئین را به بعد از ساعات افزایش این هورمون موکول کنیم.
بر اساس نتایج این تحقیق، خوردن کافئین زمانی که میزان این هورمون بالاست، موجب افزایش تحمل افراد به مواد حاوی کافئین میشود، به این معنی که اغلب افراد در هنگام صبح به فنجان قهوه بیشتری برای تاثیر مشابه احتیاج دارند، چون بعد از مدتی یک فنجان قهوه پاسخگوی این نیاز نیست. میلر در ادامه افزود: در دو زمان دیگر 12 تا 1 ظهر و 17:30 تا 18:30 نیز میزان کورتیزول افزایش مییابد.
تولید کورتیزول هنگام استرس موجب انباشته شدن انرژی و تبدیل آن به گلوکز میشود که توسط سلولهای بدن استفاده میشود. افزایش انرژی آزادشده در هنگام صبح منجر به افزایش هوشیاری میشود، اما احساس گرسنگی را نیز افزایش میدهد. با این وجود زمان نوشیدن قهوه در افراد به دلیل چرخه کورتیزول آنان متفاوت است.
منبع (http://isna.ir/fa/news/92081811109/%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81-%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87-%DA%86%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA): ایسنا
sr hesabi
21st November 2013, 02:46 PM
http://media.isna.ir/content/coffee-cup.jpg/2
بهترین زمان مصرف یک فنجان قهوه بین ساعت 9:30 تا 11:30 صبح است. کافئین موجب فعل و انفعالاتی در هورمون کورتیزول میشود. این هورمون به تنظیم ساعت درونی بدن و افزایش هوشیاری کمک میکند. میزان طبیعی کورتیزول بعد از بیدار شدن از خواب شبانه افزایش مییابد و میزان این هورمون در ساعات بعد بین ساعت 8 تا 9 صبح نیز بالا خواهد بود. استیون میلر، عصب شناس و محقق دانشگاه مریلند بر اساس نتایج حاصل از تحقیق انجام شده در این زمینه اظهار کرد: بهتر است مصرف کافئین را به بعد از ساعات افزایش این هورمون موکول کنیم.
بر اساس نتایج این تحقیق، خوردن کافئین زمانی که میزان این هورمون بالاست، موجب افزایش تحمل افراد به مواد حاوی کافئین میشود، به این معنی که اغلب افراد در هنگام صبح به فنجان قهوه بیشتری برای تاثیر مشابه احتیاج دارند، چون بعد از مدتی یک فنجان قهوه پاسخگوی این نیاز نیست. میلر در ادامه افزود: در دو زمان دیگر 12 تا 1 ظهر و 17:30 تا 18:30 نیز میزان کورتیزول افزایش مییابد.
تولید کورتیزول هنگام استرس موجب انباشته شدن انرژی و تبدیل آن به گلوکز میشود که توسط سلولهای بدن استفاده میشود. افزایش انرژی آزادشده در هنگام صبح منجر به افزایش هوشیاری میشود، اما احساس گرسنگی را نیز افزایش میدهد. با این وجود زمان نوشیدن قهوه در افراد به دلیل چرخه کورتیزول آنان متفاوت است.
منبع (http://isna.ir/fa/news/92081811109/%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81-%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87-%DA%86%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA): ایسنا
سلام
من صبح ها بلافاصله بعد از بیدار شدن
2 تا 3 تا لیوان چای میخورم
تا ظهر هم سر جمع میشه 6 تا 7(با اول صبح)
الان یعنی رو من کافئین تاثیری نداره؟؟؟
خب من چیکار کنم؟؟[negaran]
"VICTOR"
21st November 2013, 02:50 PM
سلام
سلام
شما رو تو یه تاپیک دیګه بسیار راهنمایی کردیم ، عمل کنید به همونا کافیه ...[sootzadan]
sr hesabi
21st November 2013, 02:54 PM
سلام
شما رو تو یه تاپیک دیګه بسیار راهنمایی کردیم ، عمل کنید به همونا کافیه ...[sootzadan]
سلام
نمیشه به جان خودم [negaran]
به قول گفتنی مثل آب،چای میخورم
البته واقعا برام اون تاثیر چایی رو دیگه نداره
masoume.a.92
21st November 2013, 03:00 PM
سلام
سلام
فک کنم شما کلا بدنت به کافئین مقاوم شده! [nishkhand]
از شوخی گذشته قرار بود مصرف چای و قهوه ات رو کاهش بدی... اینکارو کردی نه؟ [tafakor]
ببین مثلا من عصر ها فقط یک فنجان چای (تازه شاید) بخورم
ولی بجاش میوه و عصرانه بیشتر میخورم...
sr hesabi
21st November 2013, 03:03 PM
سلام
فک کنم شما کلا بدنت به کافئین مقاوم شده! [nishkhand]
از شوخی گذشته قرار بود مصرف چای و قهوه ات رو کاهش بدی... اینکارو کردی نه؟ [tafakor]
ببین مثلا من عصر ها فقط یک فنجان چای (تازه شاید) بخورم
ولی بجاش میوه و عصرانه بیشتر میخورم...
شاید میتونم بگم دوبرابر شده[nishkhand][nadidan]
خستگی مفرط داره بدنم
خب من کلا از میوه خوشم نمیاد
masoume.a.92
21st November 2013, 03:08 PM
شاید میتونم بگم دوبرابر شده[nishkhand][nadidan]
خستگی مفرط داره بدنم
خب من کلا از میوه خوشم نمیاد
دستت درد نکنه! [tafakor]
نکنه واقعا دیگه بدنت مقداِر زیادِ کافئین براش عادی شده و دیگه چای جوابت رو نمیده...! [tafakor]
خب عادات غذایی تو باید درست کنی...
البته معمولا پسرا زیاد سراغ میوه نمیرن باید مامان عزیزت برات میوه آماده کنن بذارن تو اتاقت بگن اگه نخوردی خودت میدونی! [nishkhand] (و از چای خبری نیست! [khanderiz])
شمارشونو برام پ.خ کن دکتر جان! [nishkhand]
خادم شهدا
21st November 2013, 05:42 PM
دستت درد نکنه! [tafakor]
نکنه واقعا دیگه بدنت مقداِر زیادِ کافئین براش عادی شده و دیگه چای جوابت رو نمیده...! [tafakor]
خب عادات غذایی تو باید درست کنی...
البته معمولا پسرا زیاد سراغ میوه نمیرن باید مامان عزیزت برات میوه آماده کنن بذارن تو اتاقت بگن اگه نخوردی خودت میدونی! [nishkhand] (و از چای خبری نیست! [khanderiz])
شمارشونو برام پ.خ کن دکتر جان! [nishkhand]
دقیقفرمایشتون درسته من از سرکار که میام اگر مادرم میوه پوست نکنده باشه عمرا سراغ میوه نمیرم [nishkhand]
masoume.a.92
21st November 2013, 05:47 PM
دقیقفرمایشتون درسته من از سرکار که میام اگر مادرم میوه پوست نکنده باشه عمرا سراغ میوه نمیرم [nishkhand]
عجب. که اینطور؟ [khanderiz]
خدا مادر مهربونتونو براتون حفظ کنه... [golrooz]
بفرمایید آقا امیرعلی اینم نمونش... [nishkhand]
نکن با خودت اینجور! معتاد! [khanderiz]
خادم شهدا
21st November 2013, 05:50 PM
سلامت باشید خدا همه پدر مادرهارو حفظ کنه و اونایی که فوت کردند بیامرزه باتشکر
sr hesabi
21st November 2013, 07:08 PM
عجب. که اینطور؟ [khanderiz]
خدا مادر مهربونتونو براتون حفظ کنه... [golrooz]
بفرمایید آقا امیرعلی اینم نمونش... [nishkhand]
نکن با خودت اینجور! معتاد! [khanderiz]
معصومه [hoshdar]
معتاد نه
بیمار[nishkhand]
از تو که تو جامعه علوم پزشکی هستی بعیده[nishkhand]
البته با من که نبودی؟؟[hoshdar][nishkhand]
masoume.a.92
21st November 2013, 07:14 PM
معصومه [hoshdar]
معتاد نه
بیمار[nishkhand]
از تو که تو جامعه علوم پزشکی هستی بعیده[nishkhand]
البته با من که نبودی؟؟[hoshdar][nishkhand]
[khande]
چی بگم والا !؟ [nishkhand]
چرا با خودت بودم! معتادا به این کلمه حساسیت نشون میدن! [khanderiz] [sootzadan]
باشه حالا که مچتو گرفتم و رفلکس نشون دادی دیگه میشی بیمار! [nishkhand]
بیمار جان بالاخره باید تو همین انجمن ترکت بدیم! [bihes]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.