توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مقاله چرا فرزندان اول در مدرسه موفق ترند؟
Almas Parsi
18th November 2013, 11:13 PM
چرا فرزندان اول در مدرسه موفق ترند؟
تحقیقات جدید نشان می دهد، فرزندان اول عملکرد بسیار بهتری در مدرسه دارند، اما این مسئله ناشی از هوش یا اعتماد به نفس بالاتر آنها نیست، بلکه والدین سخت گیری بیشتر نسبت به فرزند اول دارند.
«آلفرد آدلر» روانشناس اتریشی بیش از یک قرن قبل نظریه یی را ارائه کرد که بر اساس آن، ترتیب تولدنقش ذاتی در شکل گیری شخصیت و ویژگی های فرزندان، دوقلوها و تک فرزندها ایفا می کند.
http://1doost.com/Files/Pictures/1392/08/27/1384746777.jpg
در این نظریه، فرزند اول پس از تولد فرزندان بعدی، بعنوان جوینده عاطفه معرفی می شود که از توجه و محبت صرف والدین محروم شده است؛ فرزندان وسط در رقابت مداوم با خواهر و برادر بزرگتر و دارای تسلط بر فرزندان کوچکتر معرفی می شوند و فرزندان کوچک خانواده نیز از حمایت بیش از حد بزرگترها برخوردار هستند.
محققان دانشگاه دانشگاه دوک تفاوت در استعداد تحصیلی فرزندان را مورد بررسی قرار دادند؛ در این مطالعه داده های مرکز ملی جوانان از 12 هزار شرکت کننده شامل جنسیت، طلاق، تعداد اعضای خانواده و سایر عوامل که می تواند بر نتایج نهایی تأثیر بگذارد، مورد ارزیابی قرار گرفت.
فاکتورهای مختلفی بر استعداد تحصیلی کودکان تأثیر می گذارد که نقش والدین در این بین بسیار تأثیر گذار است.
نتایج بدست آمده نشان می دهد، برخورد والدین با فرزندان اول در زمانی که نمرات ضعیف تری در مدرسهکسب می کنند، در مقایسه با فرزندان بعدی بسیار سخت گیرانه تر است.
همچنین نظارت مستمر والدین در انجام تکالیف مدرسه بر روی فرزندان اول بیشتر است، درحالیکه سهل انگاری والدین در خصوص تماشای تلویزیون، بازی رایانه یی و فعالیت های دیگری که بر انجام تکالیف مدرسه تأثیر منفی می گذارند، در فرزندان بعدی بیشتر دیده می شود.
والدین این رفتار سخت گیرانه را بعنوان یک الگوی نظم، تنها برای فرزندان اول اعمال می کنند و در برخورد با فرزندان بعدی رفتار اهمال گرایانه یی از خود بروز می دهند؛ به همین علت فرزندان اول از عملکرد تحصیلی بهتری در مدرسه برخوردار هستند.
بررسی 200 مطالعه صورت گرفته در سال 2012 میلادی نشان می دهد، برخی عوامل بر شکل گیری ویژگی های شخصیتی فرزندان نقش دارند، اما ترتیب تولد اثر ذاتی بر استعداد و توانایی فرزندان نداشته و والدین می توانند با اعمال توجه یکسان نسبت به فرزندان، استعدادهای آنها را شکوفا کنند.
بر اساس داده های بدست آمده، محققان ویژگی های ذیل را برای فرزندان عنوان می کنند:
فرزندان اول
اغلب بسیار با انگیزه، نوع شخصیتی تیپ A مستعد استرس، بسیار سازگار و تحت تأثیر توجه خاص والدین هستند.
فرزندان وسط
از روابط اجتماعی خوبی برخوردار بوده و تمایل بیشتری برای مشارکت در جمع دارند.
فرزندان آخر
از بالاترین درجه جامعه پذیری و حس همدلی برخوردار بوده و البته سرکش ترین فرزندان نیز محسوب می شوند.
تک فرزندها
در عین برخورداری از هوش بالا دارای مشکلات رفتاری هستند.
منبع : ایسنا (http://1doost.com/go/?u=http%3A%2F%2Fisna.ir%2Ffa%2Fphoto%2F92082615240 %2F%DA%86%D8%B1%D8%A7-%D9%81%D8%B1%D8%B2%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%88%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D9%87-%D9%85%D9%88%D9%81%D9%82-%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AF)
"VICTOR"
18th November 2013, 11:40 PM
تحقیقات جدید نشان می دهد، فرزندان اول عملکرد بسیار بهتری در مدرسه دارند، اما این مسئله ناشی از هوش یا اعتماد به نفس بالاتر آنها نیست، بلکه والدین سخت گیری بیشتر نسبت به فرزند اول دارند.
فاکتورهای مختلفی بر استعداد تحصیلی کودکان تأثیر می گذارد که نقش والدین در این بین بسیار تأثیر گذار است.
نتایج بدست آمده نشان می دهد، برخورد والدین با فرزندان اول در زمانی که نمرات ضعیف تری در مدرسهکسب می کنند، در مقایسه با فرزندان بعدی بسیار سخت گیرانه تر است.
همچنین نظارت مستمر[khande] والدین در انجام تکالیف مدرسه بر روی فرزندان اول بیشتر است، درحالیکه سهل انگاری والدین در خصوص تماشای تلویزیون، بازی رایانه یی و فعالیت های دیگری که بر انجام تکالیف مدرسه تأثیر منفی می گذارند، در فرزندان بعدی بیشتر دیده می شود.
والدین این رفتار سخت گیرانه را بعنوان یک الگوی نظم، تنها برای فرزندان اول اعمال می کنند و در برخورد با فرزندان بعدی رفتار اهمال گرایانه یی از خود بروز می دهند؛ به همین علت فرزندان اول از عملکرد تحصیلی بهتری در مدرسه برخوردار هستند.
فرزندان اول
اغلب بسیار با انگیزه، نوع شخصیتی تیپ A مستعد استرس، بسیار سازگار و تحت تأثیر توجه خاص والدین هستند.
فرزندان وسط
فرزندان آخر
از بالاترین درجه جامعه پذیری و حس همدلی برخوردار بوده و البته سرکش ترین فرزندان نیز محسوب می شوند.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
قصد ګذاشتن هیچ ګونه پستی نداشتم ولی دیدم داره به فرزندان اول ظلم میشه ، نشد چیزی ننویسم
من این تحقیقات رو تکذیب میکنم بیشترش رو ، البته شاید واسه ما اینطور نیست ، نمیدونم[nadanestan]
قبول دارم عملکرد فرزند اول بهتره ، ولی اینکه ګفته شده به خاطر سخت ګیری والدین هست رو اصلاً و ابداً قبول ندارم ، خودم فرزند اول هستم و دارم به عینه می بینم اینطور نبوده ، در حدی که یادمه در کل دوران مدرسه به زور مادرم فقط به تعداد انګشت شمار شده ازم درس بپرسن و یا دیکته بګن ، دقیقاً یادمه از رو کتاب دیکته ی شب می نوشتم و دو تا لغت رو خودم عمداً برای طبیعی به نظر رسیدن غلط می نوشتم و صبح می ګفتم یکی برام امضا کنه .
اما الآن خواهرم که فرزند وسط هست ، خیر اینطور نیست بلکه ازش درس پرسیده میشه ، دیکته ګفته میشه ، تکالیفش بررسی میشه حتی خودم هم کمکش می کنم ، اما باید بشینه درس بخونه تو خونه تا 20 ( عالی ) بشه ، ولی من اینطور نبودم ، یا برادرم که فرزند آخره داستانش فرق داره باز ، چون هنوز کلاس اول هست نمیشه نظر داد ! ولی از خواهرم بهتره فکر کنم [nishkhand]
این ایراد رو شاید شاید بشه به سیستم آموزشی ګرفت با روند جدیدشون که نمره نمیدن و غیره ، شایداااااا
یعنی خواستم این قسمت سختګیری رو رد کنم صرفاً ، اما این مطالب آخر رو قبول دارم باز جز مستعد استرس ، چون اصلاً تو عمرم استرس رو تجربه نکردم ، نمیدونم چیه ، پس این رو هم رد می کنم ولی مابقی موارد رو قبول دارم[sootzadan]
masoume.a.92
18th November 2013, 11:59 PM
فرزندان آخر
[nishkhand] [shademani2]
بنظر من که مقاله خوبی بود! [sootzadan] [nishkhand]
[golrooz]
- فرزندان آخر
ته تغاریها بیش از همه می توانند خلاق و جذاب باشند. از آن جا که آنها اغلب به عنوان آتیش زیر خاکستر (!) شناخته می شوند، به مبارزه در جنبشهای برابری طلبانه گرایش دارند.
(بچه های آخر اولین پشتیبانان اصلاحات پروتستان و نهضت روشنگری بودند) آنها در روزنامه نگاری، تبلیغات، فروش و هنرها موفق هستند.
بعضی از ته تغاریهای مشهور عبارتند از: کامرون دایاز، جیم کری، رویز ادانل، ادی مورفی و بیلی کریستال.
[nishkhand]
قدرت درک و استدلال فوق العاده ای هم دارن.
[nishkhand]
با کمی تصرف!
http://www.alamto.com/characteristics-of-children-of-birth-order.html
sr hesabi
19th November 2013, 12:24 AM
فرزندان آخر
تعریف از خود نباشه ولی ته تغاریها باهوش و وفادار و آزادی طلب و با درک و فهم و اصلا یه چیزی[nishkhand]
میدونی بیشتر آدما چرا تو حسرت هستند
چون ته تغاری نیستند[nishkhand]
رضا66
19th November 2013, 09:16 AM
سلام من این متن رو قبول دارم
فرزندان اول
اغلب بسیار با انگیزه، نوع شخصیتی تیپ a مستعد استرس، بسیار سازگار و تحت تأثیر توجه خاص والدین هستند.
فرزندان وسط
فرزندان آخر
تک فرزندها
parnian 80
21st November 2013, 06:44 PM
سلام.
توی خونه ی ما که صادق نیست!
به برادر کوچیکم نه تنها کمتر از من توجه نمیشه بلکه نظارت ها و سخت گیری ها روی اون بیشتر هست.
ضمنا بنده اینکه فرزندان اول مستعد به استرس هستند اصلا قبول ندارم بلکه از اعتماد به نفس بالایی برخوردارند به نظرم این مورد درباره بچه های آخر بیشتر صادق بود.
ممنون مطلب جالبی بود.
Almas Parsi
21st November 2013, 08:32 PM
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
قصد ګذاشتن هیچ ګونه پستی نداشتم ولی دیدم داره به فرزندان اول ظلم میشه ، نشد چیزی ننویسم
من این تحقیقات رو تکذیب میکنم بیشترش رو ، البته شاید واسه ما اینطور نیست ، نمیدونم[nadanestan]
قبول دارم عملکرد فرزند اول بهتره ، ولی اینکه ګفته شده به خاطر سخت ګیری والدین هست رو اصلاً و ابداً قبول ندارم ، خودم فرزند اول هستم و دارم به عینه می بینم اینطور نبوده ، در حدی که یادمه در کل دوران مدرسه به زور مادرم فقط به تعداد انګشت شمار شده ازم درس بپرسن و یا دیکته بګن ، دقیقاً یادمه از رو کتاب دیکته ی شب می نوشتم و دو تا لغت رو خودم عمداً برای طبیعی به نظر رسیدن غلط می نوشتم و صبح می ګفتم یکی برام امضا کنه .
اما الآن خواهرم که فرزند وسط هست ، خیر اینطور نیست بلکه ازش درس پرسیده میشه ، دیکته ګفته میشه ، تکالیفش بررسی میشه حتی خودم هم کمکش می کنم ، اما باید بشینه درس بخونه تو خونه تا 20 ( عالی ) بشه ، ولی من اینطور نبودم ، یا برادرم که فرزند آخره داستانش فرق داره باز ، چون هنوز کلاس اول هست نمیشه نظر داد ! ولی از خواهرم بهتره فکر کنم [nishkhand]
این ایراد رو شاید شاید بشه به سیستم آموزشی ګرفت با روند جدیدشون که نمره نمیدن و غیره ، شایداااااا
یعنی خواستم این قسمت سختګیری رو رد کنم صرفاً ، اما این مطالب آخر رو قبول دارم باز جز مستعد استرس ، چون اصلاً تو عمرم استرس رو تجربه نکردم ، نمیدونم چیه ، پس این رو هم رد می کنم ولی مابقی موارد رو قبول دارم[sootzadan]
با سلام خدمت evin Allah عزیز[golrooz]
ممنونم که در تاپیک شرکت کردید و تشکر از نظراتتون
به اعتقاد من با توجه به مواردی که شما عنوان کردید احتمالا شما از توانمندی بالایی در یادگیری داشتید و جزو دانش آموزایی بودید که در مدرسه مطالب رو در کلاس یاد میگرفتید
شاید اگر دوران 3 تا 7 سال زندگیتون مروری بر تربیت خودتون داشته باشید حتما والدینتون وظایف سختگیرانه تربیتی رو داشتن و چون شما استعدادتون به گونه ای بوده که مادرتون روش تربیتی شون رو به اون سبک انجام میدادن
چیزی که باید مورد توجه والدین عزیز هم باشه عدم ایجاد وابستگی فرزندان و والدین بشه
گاهی بچه ها آنچنان وابستگی پیدا میکنند که مادرشون مثل جلد کتابشون باید بهشون بچسبه و غیر از اون امکان پذیر نیست [nishkhand]
این مساله اگر در کودکی رسیدگی نشه بچه ها در بزرگسالی و روابط اجتماعیشون شدیدا دچار مشکل خواهند شد ...
در یک مقطعی من تجربه ای رو از تربیت ساغر کسب کردم که برای جلوگیری از وابستگی و استقلالش در مقاطع ابتدایی تحصیلیش میبایست راهکاری پیدا میکردم و موبایلم رو داده بودم به ساغر برای انجام تکالیفش و با ترفندی تشویقش کردم که تو به سنی رسیدی که با موبایل کار کنی پس تلاش کن خودت به خودت به روش معلماتون املا بگو و درس هم بپرس از خودت
ساغر هم با زدن کلید ضبط با صدای خودش متن درس رو یا روان خوانی میکرد یا کلمه کلمه به آهستگی تکرار و ضبط میکرد بعد دفترش رو میگذاشت جلوش و puse , play میکرد و املاش رو مینوشت و من فقط تصحیح میکردم و نمره میدادم گاهی هم حتی تصحیح املاش رو هم خودش انجام میداد ...[cheshmak]
و برای پرسش های درسیش هم سوال رو از رو کتاب میخوند و پاسخ صحیح رو در موبایل با صدای خودش ضبط میکرد و در موقع نیاز صدای ضبط شده خودش رو گوش میکرد این روش من رو به هدفم که ایجاد استقلال در روحیه فرزندم بود رسوند و برای ساغر هم چنین جا افتاد که بدون حضور مامان و بابا هم میتونه درسش رو بخونه و موفق باشه چون هم احساس غرور میکرد کاری که معلم میکنه من هم انجام دادم و بعدها که بزرگتر شد این شد یه قانون ....
در هر خانواده ای روش های آموزشی و تربیتی متفاوت هست شاید الان از مادرتون دلایل درو سوال کنید موارد قانع کننده ای بهتون بگن
البته مادرانی که با فاصله کوتاهی صاحب فرزند دوم میشن به دلیل نیاز به توجه به فرزند کوچکتر کمی توجه شون از فرزندان اول کم رنگ تر میشه و این کاملا طبیعیه...
عموما مراتب فرزندان به کلام ساده میشه گفت علاوه بر تربیت والدین فرزند دوم معلمش میشه والدین +فرزند اول
فرزند سوم موقعیت شاهانه تری داره [khanderiz]چون معلماش والدین + فرزند اول + فرزند دوم هستند به همین خاطر مراتب تربیتی در هر مقطع کیفیتش بالا تر میره [nishkhand]
عموما هم میگن ته طغاری ها حسابی آتیش میسوزونن [cheshmak]
در خصوص مورد استرس در متن اشاره شده مستعد استرس هستند یعنی زمینه استرس در نهاد فرزندان اول هست اما ممکنه شرایط جوری باشه این زمینه بروز نکنه
ممنونم از توجه شما[golrooz]
Almas Parsi
21st November 2013, 08:47 PM
[nishkhand] [shademani2]
[golrooz]
- فرزندان آخر
ته تغاریها بیش از همه می توانند خلاق و جذاب باشند. از آن جا که آنها اغلب به عنوان آتیش زیر خاکستر (!) شناخته می شوند، به مبارزه در جنبشهای برابری طلبانه گرایش دارند.
(بچه های آخر اولین پشتیبانان اصلاحات پروتستان و نهضت روشنگری بودند) آنها در روزنامه نگاری، تبلیغات، فروش و هنرها موفق هستند.
بعضی از ته تغاریهای مشهور عبارتند از: کامرون دایاز، جیم کری، رویز ادانل، ادی مورفی و بیلی کریستال.
+ من + سر حسابی (!!!) [nishkhand]
[nishkhand]
با کمی تصرف!
با سلام خدمت معصومه عزیز[golrooz]
ممنونم از حضورتون در تاپیک
و سپاس از مقاله ای که لینکش رو برامون گذاشتید خیلی مفید بود و تحقیقات جامع و کاملی ارائه شده بود
کاملا با موارد ذکر شده در آدرس تون موافقم
در ضمن برای همه بچه های اول و دوم و سوم .....ته تغاریها آرزوی موفقیت دارم[cheshmak][golrooz]
باز هم تشکر که در تکمیل تاپیک زحمت کشیدید[golrooz]
Almas Parsi
21st November 2013, 08:53 PM
تعریف از خود نباشه ولی ته تغاریها باهوش و وفادار و آزادی طلب و با درک و فهم و اصلا یه چیزی[nishkhand]
میدونی بیشتر آدما چرا تو حسرت هستند
چون ته تغاری نیستند[nishkhand]
سلام خدمت sr hesabi عزیز[golrooz]
اصلا تعریف از خود نیست اتفاقا یک مورد هم من اضافه میکنم خیلی خیلی هم با سیاست هستند ته تغاریها[cheshmak]...
اینها واقعیته و معمولا شواهد هم این موارد رو ثابت میکنه رنگ رخسار خبر میدهد از سر نهان...[labkhand]
برای شما و همه ته تغاریهای سایتمون آرزوی موفقیت دارم[golrooz]
Almas Parsi
21st November 2013, 08:59 PM
سلام من این متن رو قبول دارم
فرزندان اول
اغلب بسیار با انگیزه، نوع شخصیتی تیپ a مستعد استرس، بسیار سازگار و تحت تأثیر توجه خاص والدین هستند.
فرزندان وسط
فرزندان آخر
تک فرزندها
با سلام خدمت آقای رضا 66 بزرگوار[golrooz]
گویا شما یه گل زیبا و هدیه خدادادی دارید [golrooz][golrooz][golrooz]
که امیدواریم خدا براتون حفظشون کنه و همیشه زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن ...[golrooz][golrooz][golrooz]
ما مشتاقانه منتظریم از تجربیات تربیتی شما در خصوص فرزندتون اطلاعاتی بگیریم و از روش های تربیتی شما بهره مند بشیم....
ممنونم از توجه شما به مطالب[golrooz]
Almas Parsi
21st November 2013, 09:13 PM
سلام.
توی خونه ی ما که صادق نیست!
به برادر کوچیکم نه تنها کمتر از من توجه نمیشه بلکه نظارت ها و سخت گیری ها روی اون بیشتر هست.
ضمنا بنده اینکه فرزندان اول مستعد به استرس هستند اصلا قبول ندارم بلکه از اعتماد به نفس بالایی برخوردارند به نظرم این مورد درباره بچه های آخر بیشتر صادق بود.
ممنون مطلب جالبی بود.
با سلام خدمت parnian 80 عزیز[golrooz]
ممنونم که در تاپیک شرکت کردید
همونطور که در مباحث دلایل عنوان شد یکی دیگه از دلایل به علت سن کم بچه های آخری به نسبت سایر اعضای خانواده هست چون به اقتضای سنشون توانایی مقابله با مشکلات رو ندارن و نیاز به توجه بیشتری در مقایسه با دیگر اعضای خانواده دارن کانون توجه بزرگترها میشن...
شرایط ایجاد استرس چون فرزندان اول در بدو تربیت ممکنه به دلیل کم تجربگی والدین و گاهی هم توجه و تمرکز تام والدین زمینه های استرس در وجودشون ایجاد بشه
عموما در خانواده ها فرزندان اول در زیر تیر و ترکش های دست زن و این کار و نکن اون کار رو بکن قرار دارن ومدام در انجام حرکات فرزندشون به جای اون تصمیم میگیرن و متاسفانه تیراژ سرزنشها هم زیاد میشه در این موارد....
بچه ها زیر دست این نوع والدین ممکنه دچار تردید در تصمیماتشون بشن و مواقع نیاز اگر والدینشون کنارشون نباشند خودشون نتونند تصمیماتی ولو ساده و پیش پا افتاده رو بگیرن در نتیجه دچار استرس میشن موارد اینچنینی در اجتماع زیاد هستند و نتیجه این تحقیقات بر اساس مقدار اکثریت تخمین زده شده
و شما یا دوستانی که چنین موردی در شخصیت تون ندارید قاعدتا روش تربیتی تون به گونه ای بوده که شرایط ایجاد استرس براتون فراهم نشده و خانواده بهتون میدان مانور در تصمیماتتون رو از همون ابتدا دادند....
ممنونم از نظراتتون[golrooz]
Sa.n
21st November 2013, 09:21 PM
با عرض سلام و تشکر بی انتها
یک دنیا سپاس از تاپیکی به این خوبی
نه نتها فرزندان اول بلکه تک فرزند ها هم همینطورن [nishkhand]
غیر از اون کلا افراد تک فرزند افراد باهوش و زیرک و ذهنی فعال و اخلاقی اجتماعی و از هر نظر موفقی هستند (البته فکر نکنید از خودم تعریف میکنم ، اصلا اینطور نیست [khanderiz])
تنها نقطه منفی که نمیشه گفت نا خوشایند تک فرزند ها مغرور بودنشون هست ، اما از هر نظر که بررسی کنید هر کسی این همه ویژگی داشته باشه مغرور خواهد شد پس چیز طبیعیه
اصلا بیاید این من این شما و این هم ترازو این نکات منفی و مثبت رو بزارید روی ترازو ... دیدید نکات مثبت سنگین تک فرزندان بیشتره
http://aks.roshd.ir/photos/106.40019.medium.aspx
در آخر هم شاعر میگه تک فرزند باش تا کام روا شوی و با این شعر من کاملا موافقم ، بکوشیم تا نسلی تک فرزند داشته باشیم [nishkhand]
sr hesabi
21st November 2013, 09:35 PM
با عرض سلام و تشکر بی انتها
یک دنیا سپاس از تاپیکی به این خوبی
نه نتها فرزندان اول بلکه تک فرزند ها هم همینطورن [nishkhand]
غیر از اون کلا افراد تک فرزند افراد باهوش و زیرک و ذهنی فعال و اخلاقی اجتماعی و از هر نظر موفقی هستند (البته فکر نکنید از خودم تعریف میکنم ، اصلا اینطور نیست [khanderiz])
تنها نقطه منفی که نمیشه گفت نا خوشایند تک فرزند ها مغرور بودنشون هست ، اما از هر نظر که بررسی کنید هر کسی این همه ویژگی داشته باشه مغرور خواهد شد پس چیز طبیعیه
اصلا بیاید این من این شما و این هم ترازو این نکات منفی و مثبت رو بزارید روی ترازو ... دیدید نکات مثبت سنگین تک فرزندان بیشتره
http://aks.roshd.ir/photos/106.40019.medium.aspx
در آخر هم شاعر میگه تک فرزند باش تا کام روا شوی و با این شعر من کاملا موافقم ، بکوشیم تا نسلی تک فرزند داشته باشیم [nishkhand]
البته
ساغر میدونی که هر چیزی استثنا هم داره[sootzadan]
بد برداشت نکن منظورم این بود که غرور نداری[nishkhand]
Sa.n
21st November 2013, 09:41 PM
البته
ساغر میدونی که هر چیزی استثنا هم داره[sootzadan]
بد برداشت نکن منظورم این بود که غرور نداری[nishkhand]
لطف دارید شما [khejalat]
اما خب بالاخره هر نوع از افراد چه تک فرزند چه فرزندان وسط و یا فرزندان آخر و به قول خودمون ته تغاری ها یک نقطه منفی دارن .[golrooz]
sr hesabi
21st November 2013, 09:43 PM
لطف دارید شما [khejalat]
اما خب بالاخره هر نوع از افراد چه تک فرزند چه فرزندان وسط و یا فرزندان آخر و به قول خودمون ته تغاری ها یک نقطه منفی دارن .[golrooz]
نکات منفی ته تغاریها
مثل ته فضا است
ته داره ولی نمیدونیم کجا[nishkhand]
Sa.n
21st November 2013, 09:47 PM
نکات منفی ته تغاریها
مثل ته فضا است
ته داره ولی نمیدونیم کجا[nishkhand]
بله [nishkhand]
اما همونجور که همه نقاط اخلاقی منفی هم دارن
به همون اندازه مثبت های زیادی هم دارن کلا نمیشه گفت یکی فقط منفی هست یا فقط مثبت !
البته این روهم اضافه کنم که به نظر من البته کسی نمیتونه دقیقه دقیق بگه خصوصیات مثبت و منفی گروه خودش چیه
دیگران باید بگن
masoume.a.92
22nd November 2013, 12:21 AM
لطف دارید شما [khejalat]
اینم جزو همون استثنائاته! یعنی اکثر ته تغاری ها اصلا نقطه منفی ندارن! [bamazegi][sootzadan] [khanderiz]
Sa.n
22nd November 2013, 12:23 AM
اینم جزو همون استثنائاته! یعنی اکثر ته تغاری ها اصلا نقطه منفی ندارن! [bamazegi][sootzadan] [khanderiz]
[khande][khande]
دقیقا به نکته استثنایی اشاره کردید [tashvigh]
moh1370
22nd November 2013, 03:05 AM
بابا ته تغاری ها و تک بچه ها خیلی لوسن اینم دلیل:
"آنالیز شخصیت فرزندان بر اساس الویت تولد در خانواده :
از نظر آلفرد آدلر ، ترتیب تولد کودک و اینکه او در چه موقعیت و مقامی در خانواده قرار دارد ، بر رفتار فکر و شخصیت او تأثیرات متفاوتی می گذارد.
فرزندان اول خانواده :
از خصوصیات مثبت این کودکان ، علاقه مندی به قدرت ؛ دقیق بودن ؛ اهمیت به جزئیات زندگی ؛ باوجدان بودن ؛ و محافظه کاری است. این بچه ها ضریب هوشی بالاتری دارند.
از نقاط ضعف شخصیتی فرزندان اول خانواده ؛ بدبینی به آینده و گرایش به گذشته است. به طوری که در تمام زندگی ، مضطرب و دلواپس هستند. بیشتر روان رنجور ها و بزهکاران ، جزء فرزندان اول خانواده بوده اند.
بر اساس تجربه های به دست آمده ؛ دختران اول خانواده در زندگی زناشویی خود احتمال برخوردهای ناسازگارانه بیشتری خواهند داشت.
فرزندان وسط خانواده :
از خصوصیات منفی این بچه ها این است که اگر در رقابت با فرزند اول موفق نشوند ؛ رقابت بعدها به صورت جزئی از زندگی آنها در نخواهد آمد. از خصوصیات مثبت این بچه ها رشد جسمی و روانی سریعتر نسبت به فرزندان اول است. یادگیری آنها سریعتر از فرزند اول است بخصوص در یادگیری زبان. آنها به آینده می نگرند ، خوشبین ، بلند همت ، جاه طلب ، و سازگارترند و با تمدد اعصاب بهتری رفتار می کنند.
این گونه از فرزندان معمولا دوستان زیادی بیرون از خانه دارند.
فرزندان آخر خانواده :
از خصوصیات مثبت آنها رشد سریعتر نسبت به دیگر فرزندان خانواده در زمینه های جسمی و روانی است. در آنها ، یادگیری سریعتر ؛ پیشرفت زیاد و رقابت طلبی بالا است.
فرزندان آخر خانواده پر توقع ترند و به علت لوس بودن و محبت زیاد والدین و دیگر بچه ها به آنها ؛ وقتی وارد محیط اجتماع می شوند ؛ چون جامعه نمی تواند جواب گوی آنها باشد ، دچار عقده حقارت می شوند.
تک فرزندها :
تک فرزندها رشدی سریعتر از همه انواع دیگر که در بالا نام بردیم دارند. آنها به علت تماس بیشتر با بزرگتر ها زود به بلوغ جسمی و روانی و اجتماعی می رسند. اما به علت محبت زیادی که به آنها می شود لوس می شوند و زود حالت ناامیدی پیدا می کنند و به این علت بیشتر تک فرزندها ؛ دچار عقده حقارت می شوند.
بیشتر تک فرزندها ؛ تیپ شخصیتی بچه های اول خانواده را دارند."
در اینجا جا داره بگم خودم فرزند اول هستم
پس اینم برای دفاع از حقوق بچه های اول میزارم
"دكتر فرانك سولووی، رفتارشناس و استاد در مؤسسه شخصیت و تحقیقات اجتماعی در دانشگاه بركلی كالیفرنیا و نویسنده كتاب "تولد برای شورش"، در این کتاب خود بیان کرده که فرزندان اول خانواده اغلب دوست دارند که بر جهان حکومت کنند و در حالی که فرزندان آخر بیشتر به دنبال تغییر جهان اطراف خود هستند.
فرزندان اول وظیفه شناس تر، جاه طلب تر و سلطه جوتر از خواهر و برادرهای كوچكتر از خود هستند، آنها در رشته های مشكل مثل پزشكی، مهندسی و حقوقی بیشتر میدرخشند. همه فضانوردانی كه به فضا رفته اند بزرگترین فرزند یا بزرگترین پسر خانواده شان بوده اند و در طول تاریخ نیز (حتی زمانی كه خانواده های پرفرزند معمول بوده است) بیش از نیمی از برندگان جایزه نوبل فرزند اول بوده اند.
برخی شخصیتها نظیر هیلاری كلینتون، بیل کلینتون، ریچارد برانسون، جی.كی.رولینگ (نویسنده كتابهای هری پاتر)، وینستون چرچیل همچنین بعضی از ستاره های سینما از جمله: كلینت ایستوود، جان وین، سیلوستر استالونه، بروس ویلیس، و همه بازیگرانی كه نقش جیمز باند را بازی كرده اند، همگی فرزند نخست خانواده بوده اند."
moh1370
22nd November 2013, 03:21 AM
[nishkhand] [shademani2]
[golrooz]
- فرزندان آخر
+ من + سر حسابی (!!!) [nishkhand]
[nishkhand]
با کمی تصرف!
عزیزم قسمت هاییشو که شما رو میکوبوند حذف کردی این اصل مطلب[nishkhand]
"ته تغاریها بیش از همه می توانند خلاق و جذاب باشند. از آن جا که آنها اغلب به عنوان توسری خور شناخته می شوند([khande])، به مبارزه در جنبشهای برابری طلبانه گرایش دارند.
(بچه های آخر اولین پشتیبانان اصلاحات پروتستان و نهضت روشنگری بودند) آنها در روزنامه نگاری، تبلیغات، فروش و هنرها موفق هستند. بعضی از ته تغاریهای مشهور عبارتند از: کامرون دایاز، جیم کری، رویز ادانل، ادی مورفی و بیلی کریستال."
masoume.a.92
22nd November 2013, 12:50 PM
عزیزم قسمت هاییشو که شما رو میکوبوند حذف کردی این اصل مطلب[nishkhand]
"ته تغاریها بیش از همه می توانند خلاق و جذاب باشند. از آن جا که آنها اغلب به عنوان توسری خور شناخته می شوند([khande])، به مبارزه در جنبشهای برابری طلبانه گرایش دارند.
(بچه های آخر اولین پشتیبانان اصلاحات پروتستان و نهضت روشنگری بودند) آنها در روزنامه نگاری، تبلیغات، فروش و هنرها موفق هستند. بعضی از ته تغاریهای مشهور عبارتند از: کامرون دایاز، جیم کری، رویز ادانل، ادی مورفی و بیلی کریستال."
علیکم السلام!
اصل مطلبو گذاشتم که ملت خودشون بخونن! بعدم زیر مطلبم نوشتم با کمی تصرف!
توجیه شدین؟ [nishkhand]
خوبه منم بیام نقاط منفی بچه اولیا رو بولد کنم؟ [nishkhand]
نظرتون راجع به این چیه؟ [khanderiz]
فرزندان اول خانواده :
از خصوصیات مثبت این کودکان ، علاقه مندی به قدرت ؛ دقیق بودن ؛ اهمیت به جزئیات زندگی ؛ باوجدان بودن ؛ و محافظه کاری است. این بچه ها ضریب هوشی بالاتری دارند.
از نقاط ضعف شخصیتی فرزندان اول خانواده ؛ بدبینی به آینده و گرایش به گذشته است. به طوری که در تمام زندگی ، مضطرب و دلواپس هستند. [B]بیشتر روان رنجور ها و بزهکاران ، جزء فرزندان اول خانواده بوده اند. [sootzadan] [khande]
بر اساس تجربه های به دست آمده ؛ دختران اول خانواده در زندگی زناشویی خود احتمال برخوردهای ناسازگارانه بیشتری خواهند داشت.
البته عزیزان ناراحت نشن... این خب جواب مزاح بعضیا بود! [bihes] البته به زبان مزاح! [nishkhand]
[golrooz]
"VICTOR"
23rd November 2013, 01:02 AM
با سلام خدمت evin Allah عزیز[golrooz]
ممنونم که در تاپیک شرکت کردید و تشکر از نظراتتون
به اعتقاد من با توجه به مواردی که شما عنوان کردید احتمالا شما از توانمندی بالایی در یادگیری داشتید و جزو دانش آموزایی بودید که در مدرسه مطالب رو در کلاس یاد میگرفتید
شاید اگر دوران 3 تا 7 سال زندگیتون مروری بر تربیت خودتون داشته باشید حتما والدینتون وظایف سختگیرانه تربیتی رو داشتن و چون شما استعدادتون به گونه ای بوده که مادرتون روش تربیتی شون رو به اون سبک انجام میدادن
چیزی که باید مورد توجه والدین عزیز هم باشه عدم ایجاد وابستگی فرزندان و والدین بشه
گاهی بچه ها آنچنان وابستگی پیدا میکنند که مادرشون مثل جلد کتابشون باید بهشون بچسبه و غیر از اون امکان پذیر نیست [nishkhand]
این مساله اگر در کودکی رسیدگی نشه بچه ها در بزرگسالی و روابط اجتماعیشون شدیدا دچار مشکل خواهند شد ...
در یک مقطعی من تجربه ای رو از تربیت ساغر کسب کردم که برای جلوگیری از وابستگی و استقلالش در مقاطع ابتدایی تحصیلیش میبایست راهکاری پیدا میکردم و موبایلم رو داده بودم به ساغر برای انجام تکالیفش و با ترفندی تشویقش کردم که تو به سنی رسیدی که با موبایل کار کنی پس تلاش کن خودت به خودت به روش معلماتون املا بگو و درس هم بپرس از خودت
ساغر هم با زدن کلید ضبط با صدای خودش متن درس رو یا روان خوانی میکرد یا کلمه کلمه به آهستگی تکرار و ضبط میکرد بعد دفترش رو میگذاشت جلوش و puse , play میکرد و املاش رو مینوشت و من فقط تصحیح میکردم و نمره میدادم گاهی هم حتی تصحیح املاش رو هم خودش انجام میداد ...[cheshmak]
و برای پرسش های درسیش هم سوال رو از رو کتاب میخوند و پاسخ صحیح رو در موبایل با صدای خودش ضبط میکرد و در موقع نیاز صدای ضبط شده خودش رو گوش میکرد این روش من رو به هدفم که ایجاد استقلال در روحیه فرزندم بود رسوند و برای ساغر هم چنین جا افتاد که بدون حضور مامان و بابا هم میتونه درسش رو بخونه و موفق باشه چون هم احساس غرور میکرد کاری که معلم میکنه من هم انجام دادم و بعدها که بزرگتر شد این شد یه قانون ....
در هر خانواده ای روش های آموزشی و تربیتی متفاوت هست شاید الان از مادرتون دلایل درو سوال کنید موارد قانع کننده ای بهتون بگن
البته مادرانی که با فاصله کوتاهی صاحب فرزند دوم میشن به دلیل نیاز به توجه به فرزند کوچکتر کمی توجه شون از فرزندان اول کم رنگ تر میشه و این کاملا طبیعیه...
عموما مراتب فرزندان به کلام ساده میشه گفت علاوه بر تربیت والدین فرزند دوم معلمش میشه والدین +فرزند اول
فرزند سوم موقعیت شاهانه تری داره [khanderiz]چون معلماش والدین + فرزند اول + فرزند دوم هستند به همین خاطر مراتب تربیتی در هر مقطع کیفیتش بالا تر میره [nishkhand]
عموما هم میگن ته طغاری ها حسابی آتیش میسوزونن [cheshmak]
در خصوص مورد استرس در متن اشاره شده مستعد استرس هستند یعنی زمینه استرس در نهاد فرزندان اول هست اما ممکنه شرایط جوری باشه این زمینه بروز نکنه
ممنونم از توجه شما[golrooz]
سلام بر شما خانمی
متشکرم ، شما لطف دارید .http://www.pic4ever.com/images/4xvim2p.gif
عذر می خوام می دونم جاش نیست ولی برام سؤال شده ، جسارتاً این ساغر خانمی که میګید چه کسی هستن ؟ خواهرتونن ؟ دخترتونن ؟ تو یه تاپیک دیګه ای هم ازشون صحبت کرده بودید آخه ![khejalat]
و مورد دیګه روش جالبی رو استفاده کرده بودید [cheshmak]
"VICTOR"
23rd November 2013, 01:07 AM
علیکم السلام!
اصل مطلبو گذاشتم که ملت خودشون بخونن! بعدم زیر مطلبم نوشتم با کمی تصرف!
توجیه شدین؟ [nishkhand]
خوبه منم بیام نقاط منفی بچه اولیا رو بولد کنم؟ [nishkhand]
نظرتون راجع به این چیه؟ [khanderiz]
[B]فرزندان اول خانواده :
از نقاط ضعف شخصیتی فرزندان اول خانواده ؛ بدبینی به آینده و گرایش به گذشته است. به طوری که در تمام زندگی ، مضطرب و دلواپس هستند. بیشتر روان رنجور ها و بزهکاران ، جزء فرزندان اول خانواده بوده اند. [sootzadan] [khande]
البته عزیزان ناراحت نشن... این خب جواب مزاح بعضیا بود! [bihes] البته به زبان مزاح! [nishkhand]
[golrooz]
سلام
کاملاً همشو تکذیب می کنم http://www.pic4ever.com/images/no.gif
این خودش نشون میده چه قدر فرزندان اول مثبت نګر هستند http://www.pic4ever.com/images/gigglesmile.gif
"VICTOR"
23rd November 2013, 01:12 AM
با سلام خدمت parnian 80 عزیز[golrooz]
ممنونم که در تاپیک شرکت کردید
همونطور که در مباحث دلایل عنوان شد یکی دیگه از دلایل به علت سن کم بچه های آخری به نسبت سایر اعضای خانواده هست چون به اقتضای سنشون توانایی مقابله با مشکلات رو ندارن و نیاز به توجه بیشتری در مقایسه با دیگر اعضای خانواده دارن کانون توجه بزرگترها میشن...
شرایط ایجاد استرس چون فرزندان اول در بدو تربیت ممکنه به دلیل کم تجربگی والدین و گاهی هم توجه و تمرکز تام والدین زمینه های استرس در وجودشون ایجاد بشه
عموما در خانواده ها فرزندان اول در زیر تیر و ترکش های دست زن و این کار و نکن اون کار رو بکن قرار دارن ومدام در انجام حرکات فرزندشون به جای اون تصمیم میگیرن و متاسفانه تیراژ سرزنشها هم زیاد میشه در این موارد....
بچه ها زیر دست این نوع والدین ممکنه دچار تردید در تصمیماتشون بشن و مواقع نیاز اگر والدینشون کنارشون نباشند خودشون نتونند تصمیماتی ولو ساده و پیش پا افتاده رو بگیرن در نتیجه دچار استرس میشن موارد اینچنینی در اجتماع زیاد هستند و نتیجه این تحقیقات بر اساس مقدار اکثریت تخمین زده شده
و شما یا دوستانی که چنین موردی در شخصیت تون ندارید قاعدتا روش تربیتی تون به گونه ای بوده که شرایط ایجاد استرس براتون فراهم نشده و خانواده بهتون میدان مانور در تصمیماتتون رو از همون ابتدا دادند....
ممنونم از نظراتتون[golrooz]
سلام مجدد خانمی
بله ، کاملاً به نکته ی درستی اشاره کردید ، دقیقاً برا من اینطور بوده ، و از این بابت خیلی ازشون متشکرم ، خیلی روش خوبی هست این روش !!http://www.millan.net/minimations/smileys/yay.gif
"VICTOR"
23rd November 2013, 01:22 AM
در اینجا جا داره بگم خودم فرزند اول هستم
پس اینم برای دفاع از حقوق بچه های اول میزارم
"دكتر فرانك سولووی، رفتارشناس و استاد در مؤسسه شخصیت و تحقیقات اجتماعی در دانشگاه بركلی كالیفرنیا و نویسنده كتاب "تولد برای شورش"، در این کتاب خود بیان کرده که فرزندان اول خانواده اغلب دوست دارند که بر جهان حکومت کنند و در حالی که فرزندان آخر بیشتر به دنبال تغییر جهان اطراف خود هستند.
فرزندان اول وظیفه شناس تر، جاه طلب تر و سلطه جوتر از خواهر و برادرهای كوچكتر از خود هستند، آنها در رشته های مشكل مثل پزشكی، مهندسی و حقوقی بیشتر میدرخشند. همه فضانوردانی كه به فضا رفته اند بزرگترین فرزند یا بزرگترین پسر خانواده شان بوده اند و در طول تاریخ نیز (حتی زمانی كه خانواده های پرفرزند معمول بوده است) بیش از نیمی از برندگان جایزه نوبل فرزند اول بوده اند.
برخی شخصیتها نظیر هیلاری كلینتون، بیل کلینتون، ریچارد برانسون، جی.كی.رولینگ (نویسنده كتابهای هری پاتر)، وینستون چرچیل همچنین بعضی از ستاره های سینما از جمله: كلینت ایستوود، جان وین، سیلوستر استالونه، بروس ویلیس، و همه بازیگرانی كه نقش جیمز باند را بازی كرده اند، همگی فرزند نخست خانواده بوده اند."
سلاااااااااااااااااااام http://www.millan.net/minimations/smileys/wavesmile.gif
تاریخ همه چیش به خصوص علمش رو مدیون فرزندان اول هست و اکنون نیز مدیون فرزندان اول هست و همین طور آینده مدیون فرزندان اول هست اصلاً http://www.pic4ever.com/images/128fs318181.gif
به افتخار همه فرزندهای اول ، ما نبودیم کی جای ما بود آخه ؟ هر کی بود اونم میشد اول [nishkhand]
http://www.pic4ever.com/images/greenstars.gif http://www.millan.net/minimations/smileys/smileybunny1.gif http://www.pic4ever.com/images/loveshower.gif
فرزندان آخر آګاه باشن که هیچ کس نمیتونه جهان اطراف خودش رو تغییر بده و تنها خودش رو باید تغییر بده تا جهان در نظرش تغییر پیدا کنه !
حسین متقی
23rd November 2013, 01:27 AM
البته این نکته رو هم بگم
من که فرزند اول هستم با اینهال فعلا 2سالی هست که ترک تحصیل کردم
گرچه از دیدگاه خیلیا بسیار جسور و رویاپرداز و با فکر های بزرگتر از خودم هستم و از نظر یک روانشناس مشاور من یک قانون گریز اجتماعی هستم!!![tafakor]
اما خب در نتیجه که راه رسیدن به موفقیت برای من سالهای طولانی انتظار رو در پی داره
از نظر دید اجتماع نسبت به بنده هم به غیر از بعضی جا ها مثل سایت نخبگان و دانشگاه و ......
خیلی منزوی هستم
حالا نمیدونیم - باید دید در اینده چه میشویییم![sootzadan][eynaki]
monir12
22nd December 2013, 08:08 AM
سلام من هم تقریبا قبول دارم اما بخاطر محبت زیاد والدین نیست که ما موفق تر هستیم.فقط به خاطر اینه که والدین سرشون به بچه های بعد ما گرمه و ما کسی را نداریم کمکمون کنه برا همین از همون بچگی یاد گرفتیم رو پای خودمون بایستیم و به دیگران متکی نباشیم حتی اگه زمین خوردیم......
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.