PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ادویه جات خطر 5 بیماری مزمن شایع را کاهش می دهد



solinaz
13th November 2013, 01:01 PM
به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری طبنا (http://tebna.ir/new/fa/news/cat/29)؛ عماد معصومی، متخصص تغذیه گفت: ادویه بخشی از یک گیاه معطر است که علاوه بر اضافه کردن مواد مفید و طعم دادن به غذا، حاوی آنتی اکسیدان هایی است که برای سلامتی بدن مفید است.http://tebna.ir/new/media/files/upg-63401383969006.jpg

وی با اشاره به تاثیر غیر قابل انکار برخی از ادویه جات در پیشگیری یا کاهش خطر تعدادی از بیماری ها اظهار داشت: از جمله تاثیرات مصرف ادویه، کاهش خطر یا کنترل نسبی برخی از بیماری های مزمن است.

معصومی تاکید کرد: مصرف مناسب و متعادل ادویه جات، می تواند خطر حداقل پنج بیماری مزمن را که در سالهای اخیر شیوع گسترده ای یافته و مرگ و میر ناشی از آنها بالا است را کاهش می دهد.

وی گفت: ادویه جات مانند سیر، آویشن، نعنا، رزماری، کاری، رازیانه، زرد چوبه، گشنیز، زیره سبز، پونه و ترخون از جمله مهمترین ادویه هايی هستند که تاثیر آنها در کاهش خطر بیماری های مزمن قابل ملاحظه است.

معصومی افزود: برخی از انواع سرطان، بیماری های قلبی و عروقی، فشار خون بالا، قند خون بالا و کلسترول و چربی بالا از جمله مهمترین بیماری هایی است که مصرف مناسب ادویه جات می تواند در کاهش خطر آنها موثر باشد.

وی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران، یاد آور شد: علاوه بر موارد فوق، مصرف مناسب ادویه جات برای کنترل بیماری هایی همچون سرما خوردگی و سرفه های مزمن موثر باشد.

معصومی خاطر نشان کرد: بهتر است که برای آگاهی هر چند بیشتر در خصوص نوع ادویه جات مصرفی که تاثیر بیشتری در کاهش یا کنترل خطر بیماری ها دارند، با پزشک و متخصص مربوطه مشورت های لازم صورت گیرد./ح



طبنا (http://tebna.ir/new/fa/news/cat/29)

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد