PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اطلاع رسانی از برنامه های شهر مشهد

"VICTOR"
7th November 2013, 08:07 PM
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام خدمت همه

هدف از ایجاد این تاپیک اطلاع رسانی به همدیګه راجع به برنامه هاییست که در مشهد برګزار میشه .

از همه ی دوستان خواهشمندم همکاری لازم رو مبذول بفرمایند اللخصوص همشهریان محترم .

برنامه هایی از قبیل :

- همایش ها و سمینار ها در هر سطح و ګرایشی .

- برنامه های نجومی و رصدهایی که بعضاً برګزار میشه .

- کنسرت هایی که بعضاً برګزار میشن .

- تورهایی که سفرهای یک روزه اللخصوص به روستاهای اطراف راه میندازن.

- جشن ها و تعزیت ها و هیئت ها .

- سخنرانی ها اللخصوص سخنرانی هایی که می دونید سطح خوبی رو دارن و ارزش وقت ګذاشتن برای شنیدن صحبت هاشون دارند .

- نمایشګاه ها و جشنواره ها .

- و هر آنچه که به ذهن بنده خطور نکرد و در جریان هستید .

ان شاء الله استفاده ی مفیدی ببریم [cheshmak]

مانا باشید در پناه الله .[dooa]

kahrupay
7th November 2013, 09:19 PM
به عنوان عضو کوچکی از نجوم از شما برای اطلاع رسانی رصد ها سپاس گزارم. گرچه در مشهد نیستم ولی برای ترویج آگاهی نجومی هرجا که باشه دعا می کنم.
انشاالله برنامه های نجومی و رصد های خوبی درپی داشته باشید[golrooz]
مرسی

"VICTOR"
7th November 2013, 09:36 PM
خب دوستان همایش های نجوم مال آسمان شب رو من میدونم که پنجشنبه های آخر هر ماه برای بزرگسالان در آب و برق دبیرستان فاتح ساعت 4 تا 7.30 شب برګزار میشه ، چندین ساله ، من تا دو سال پیش می رفتم اما یه مدته نمیرم متأسفانه ، خیلی خوب و پر محتواست .

برای کودکان و خردسالان هم پنجشنبه های اول هر ماه برنامه هایی داشتن که بعد از یه مدت تعداد کم شد و قرار بر این شد که شاید منحل شه و دیګه بنده از این موضوع اطلاعی ندارم .

اما رصدهایی هم هر از ګاهی برګزار می کنن که من خوشحال میشم کسانی که می دونن در این زمینه اطلاع رسانی بفرمایند .

"VICTOR"
27th December 2013, 04:04 AM
سلام دوستان

متشکرم از بابت این اطلاع رسانی های فوق العاده http://www.millan.net/minimations/smileys/innocentsmily.gif خدا قوت [nishkhand]

خب خواستم اطلاع بدم هر روز تا کی ولی نمی دونم ، خیابان هنرستان ، مدرسه ی پسرانه ی بعثت ، سخنرانی آقای وحیدی هست ، هر سال ماه مبارک رمضان هم آقای هورایی هر شب سخنرانی دارن . آقای وحیدی ساعت 8.15 شروع می کنن .

برای بچه ها مکانی هست جدا که هم بازی می کنن و هم آموزش می بینن ...[shaad]

در پناه الله

A M S E T I S
27th December 2013, 10:51 PM
خبری شد میگم بهت[cheshmak]

"VICTOR"
27th July 2014, 07:48 PM
سلام دوستان

یه خبری رو الآن شنیدم ګفتم اطلاع بدم ...

امشب بلوار سجاد رو به رو سازمان ملل ، برنامه ای هست برای دفاع از کودکان غزه که اینطور که من شنیدم جالبه ، برای کودکان هم هست بیشتر ...

"VICTOR"
27th July 2014, 08:01 PM
یه خبر البته مال 4 روز پیشه ولیکن مهمه :

تغییر شماره تلفن های استان خراسان رضوی از اول مرداد ماه سال جاری/ شماره تلفن جديد خود را قبل از طرح همكدسازي دريافت كنيد

از اول مرداد ماه شماره تلفن جديد خود را قبل از طرح همكدسازي دريافت كنيد
http://shahraraonline.com/pic/pic_resize_news/news_43202.jpg
مهندس ملك جعفريان مديرعامل شركت مخابرات خراسان رضوي گفت : با توجه به اجراي طرح همكدسازي تلفن ثابت در سطح استان از تاريخ 1/5/93 هموطنان گرامي از هم اكنون مي توانند ضمن تماس با سامانه 8070 و وارد نمودن شماره تلفن قديم خود از شماره تلفن جديد قبل از اجراي طرح همكدسازي آگاه شوند.
همچنین می توانید از طریق لینک زیر شماره خود را اینترنتی بررسی کنید.

مشاهده شماره جدید (http://club.tci-khorasan.ir/CheckOzviat.aspx)

وي تصريح كرد : با اجراي طرح فوق مردم ارزانترين و مقرون به صرفه ترين نوع تماس را با تلفن ثابت تجربه خواهند كرد به طوري كه هزينه هر دقيقه مكالمه به رقم ناچيز 3 تومان كاهش مي يابد.
مديرعامل شركت مخابرات خراسان رضوي با اشاره به نقش بي دليل مخابرات به عنوان صنعت سبز و تاثير آن بر درآمد ناخالص ملي خاطرنشان ساخت : انتظار مي رود تمامي سازمانها و نهادهاي دولتي و خصوصي از بسترهاي ايجاد شده توسط مخابرات در جهت افزايش بهره وري و كاهش هزينه ها و ارائه خدمات خود نهايت استفاده را ببرند.
وي بار ديگر درخصوص نگراني مردم از تشعشعات تلفن همراه خاطرنشان ساخت : به جرأت مي گويم كه اين تشعشعات يك صدم حد مجاز و استاندارد بوده و بصورت دوره اي از سوي كارشناسان سازمان تنظيم مقررات و وزارت بهداشت كنترل مي شود و هيچگونه ضرري براي شهروندان در پي ندارد.
مهندس ملك جعفريان در پايان تاكيد كرد : متاسفانه در چند سال گذشته بيش از 140 سايت BTS به خاطر همين نگراني ها كه سوي برخي از افراد مطرح مي شود اين امكانات به استانهاي ديگر واگذار شده و در نهايت مشتريان و زائران مشهدالرضا از ارائه خدمات مطلوبتر محروم شده اند.
منبع: وب سایت مخابرات خراسان رضوی

"VICTOR"
31st August 2014, 05:17 PM
سلام
امروز 9 ام شهریور ماه از ساعت 19 در آسایشګاه معلولین فیاض بخش بازارچه ی نیکوکاری هست ، البته مثل اینکه چند روز بوده امروز مطلع شدم و به ګمونم روز آخر باشه ... [golrooz]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد