توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال اگر کسی در مورد موتور بخار اطلاعی داره لطفا راهنمایی کنه! <خیلی ضروریه please>
azhgot
5th November 2013, 04:00 PM
چرا با اینکه دمای لازم برای تبدیل اب از فاز مایع به گاز زیاده و فشار تولیدی از مایعاتی مانند هلیم کمتر است در موتور بخار از اب استفاده میشود؟ ایا مشکل کار بالای مصرفی کندانسور است؟
ab.bb
5th November 2013, 11:50 PM
آب نسبت به هلیم و... خیلی ارزون تر و در دسترس تره.ضمنا همون مشکل کنداسور و... هم که گفتین درسته.
azhgot
6th November 2013, 12:43 PM
من متوجه شدم که هلیم در دمای اطاق فشار چند صد اتمسفری داره و اگر در موتور بخار به جای اب از سیال فوق بحرانی یا هلیم نرمال استفاده بشه خاصیت این را داره که وقتی به دمای اطاق برگشت اتماتیک وار کندانس بشه با این تفاسیر با اینکه قیمت سیال فوق بحرانی از اب بیشتره اما کاری را که انجام میده صرفه ی اقتصادی داره شما چه طور فکر میکنید؟[sootzadan]
حسین متقی
6th November 2013, 04:34 PM
من متوجه شدم که هلیم در دمای اطاق فشار چند صد اتمسفری داره و اگر در موتور بخار به جای اب از سیال فوق بحرانی یا هلیم نرمال استفاده بشه خاصیت این را داره که وقتی به دمای اطاق برگشت اتماتیک وار کندانس بشه با این تفاسیر با اینکه قیمت سیال فوق بحرانی از اب بیشتره اما کاری را که انجام میده صرفه ی اقتصادی داره شما چه طور فکر میکنید؟[sootzadan]
مصرف اب موتور بخار به ازای هر وات چند سی سی آب هست؟؟
مصرف هلیوم موتوری که شما با هلیوم به کار میندازین به ازای هر وات چقدره؟(واحد جرمی)
هزینه رو مقایسه کنید
هلیوم خییلی خیییلی گرونتره
شاید صدها و هزاران برابر
در ضمن اب رو نیاز نیست تولید کنید
خودش به شکل اب هست
اما هلیوم که به این فراوانی موجود نیست
هلیوم باید انرژی مصرف بشه برای فشرده سازیش
میدونستید سالانه 150 تن هلیوم از کره زمین جدا میشه ؟؟
انقدر سبکه بالا میره و بالا میره و........... تا از محدوده جاذبه ازاد میشه!
چه مقدار هلیوم لازمه برای راه اندازی موتور بخاری که 1تن اب مصرف میکنه؟
1کیلو هلیوم گرونتر از 1تن آبه
ab.bb
6th November 2013, 07:40 PM
برتری چرخه رانکین در کار کمتر پمپ نسبت به کمپرسوره . شما برای استفاده از هلیم، بجای کندانسور نیاز به کمپرسور دارید.توی خروجی توربین بخار، آب روی دمای اشباع هست؛ یعنی براحتی مایع میشه. منتها شما به این راحتی نمیتونید؛ هلیم رو مایع کنید.باید از کمپرسور چند مرحله ای و... استفاده کنید؛که همین فرآیند ،کلا سیکل رو از بازدهی ساقط میکنه.
شما فرض کن ، یه موتور پنوماتیک که با هوای فشرده کار میکنه؛ هوای کم فشار خروجی موتور رو بخوای دوباره با کمپرسور فشرده کنی؛بفرستی توی کپسول اصلی.برای اینکار هم از کار خروجی موتور پنوماتیک استفاده کنی.یه همچین چرخه ای اصلا بازدهی داره؟
http://uc-njavan.ir/images/sm56xcztxfpzd7ar6at.jpg
حسین متقی
7th November 2013, 01:23 AM
برتری چرخه رانکین در کار کمتر پمپ نسبت به کمپرسوره . شما برای استفاده از هلیم، بجای کندانسور نیاز به کمپرسور دارید.توی خروجی توربین بخار، آب روی دمای اشباع هست؛ یعنی براحتی مایع میشه. منتها شما به این راحتی نمیتونید؛ هلیم رو مایع کنید.باید از کمپرسور چند مرحله ای و... استفاده کنید؛که همین فرآیند ،کلا سیکل رو از بازدهی ساقط میکنه.
شما فرض کن ، یه موتور پنوماتیک که با هوای فشرده کار میکنه؛ هوای کم فشار خروجی موتور رو بخوای دوباره با کمپرسور فشرده کنی؛بفرستی توی کپسول اصلی.برای اینکار هم از کار خروجی موتور پنوماتیک استفاده کنی.یه همچین چرخه ای اصلا بازدهی داره؟
http://uc-njavan.ir/images/sm56xcztxfpzd7ar6at.jpg
این سیکل کامل کار هست اگر بخواد سیکل رو کامل کنه که نمیخواد قطعا!
ولی در کل اگر همینجا نخواد اینکارو بکنه و به عنوان مثال هلیوم از اگزوز خارج بشه
باز باید تو کارخونه هلیوم از هوا گرفته بشه و با صرف انرژی بسیار زیادی فشرده بشه تا بتونه دوباره استفاده بشه
خب اینطوری هم باز بازده یه عدد منفی خیلی بزرگ میشه!
[nishkhand]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.