توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تعمیر تخصصی گوشی سونی اریکسون اکسپریا نو
reza khorsand
5th November 2013, 02:17 PM
با سلام
من یک گوشی سونی ایکسون اکسپریا neo دارم که وقتی سیم کارت روی ان میگذارم شبکه نمیده و پیام میده سیکارت وارد کرده باید چه کارش کنم گوشی فلش شده و باز مشکل داره قبل از فلش شبکه سرج میکرده ولی شبکه را قبول نمیکرد
vahid5835
7th November 2013, 11:47 AM
با سلام
من یک گوشی سونی ایکسون اکسپریا neo دارم که وقتی سیم کارت روی ان میگذارم شبکه نمیده و پیام میده سیکارت وارد کرده باید چه کارش کنم گوشی فلش شده و باز مشکل داره قبل از فلش شبکه سرج میکرده ولی شبکه را قبول نمیکرد
پایه های ارتباط سیم کارت با برد گوشی قطع شده
لطفا سوال خود را در بخش سوالات و مشکلات قرار دهید
fajafa
11th March 2014, 06:41 PM
سلام منم با سونی اکسپریا neo چند روزیه مشکل دارم،یکی کمک کنه الان 2روز گوشیم تا ارم سونی میره(گوشیم زمانی که داشتم بلوتوث رو روشن میکردم این جور شد) بعد مینویسه اکسپریا و خود به خود روشن خاموش میشه منو هم بالا نمیاد مگر اینکه کلید صدا با کلید پاور رو باهم بگیرم که چند ثانیه منو میاد بالا و گوشه سمت چپ پایین مینوسه حالت امن نمیدونم چیکار کنم؟؟؟تو شهرما هم تعمیر کاری نیست که بتونه تعمیرش کنه! فاصله شهز تا مرکز استان زیاده !!!راهی هست که بشه خونه درستش کرد؟؟؟با آپدیت سرویس درست نشدباSony PC Companion 2.1کردم بازم درست نشد.
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.