PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیــنـده از آن خـوش‌تـیـپ‌الـهی‌هــاسـ� �

kamel.gholami
5th November 2013, 09:56 AM
این نوشته‌ام حکایت همان فردی است که وقتی داشت از خیابان رد می‌شد دید پلیس دو نفر هنرپیشه را دستگیر کرده؛ سریع خودش را چسباند به آنها و داد و بیداد که ای داد، ای فریاد، ما سه نفر را کجا می‌برید!!!؟؟

حالا ممکن است طبق تعریف دوستان من خیلی در زمره‌ی یک جوان حزب‌اللهی گنجانده نشوم اما چند وقتی است که کمی بیش از گذشته به تیپ و ظاهر برادران حزب‌اللهی دقت می‌کنم.

در این مطلب سعی در ارائه‌ی برخی ویژگی‌های ظاهری دوستان دارم. بهتان برنخورد که هرچند شاید برخی موارد اغراق آمیز باشد اما انکارناپذیر است. خـب خودتـان را اصــلاح کـنید !

جوراب: البته در اینکه خدای متعال جوراب دوستان مذهبی را برای شدیدترین عذاب‌های جهنمی قرض خواهد گرفت، شکی نیست اما نباید فراموش کرد که عذاب الهی در آن دنیاست، نه این دنیا. تازه‌گی‌ها به این نکته پی برده‌ام که چرا در سجده‌ی آخر نماز که طولانی‌ترین سجده‌ی نماز به شمار می‌رود می‌گوییم «یا لطیف، ارحم عبدک الضعیف»؛ خدایا به این ‌بنده‌ی ضعیفت رحم کن. به نظرم خداوند از قبل پیش‌بینی بوی مست‌کننده‌ی جوراب ما را کرده و چون سجده‌ی آخر نماز کمی طولانی است برای تحمل این بو، دعای مخصوص داده است.

ریش (محاسن): خدا پدر احمدی‌نژاد را با آن طرح مسکن مهرش بیامرزد که دغدغه‌ی بسیاری از جوان‌ها را پاسخ‌ گفت؛ اما جان جدتان دیگر قرار نیست هر فردی برای خودش یک طرح مسکن مهر راه بیاندازد. تو را به خدا این ریش است یا طرح مسکن مهر حشرات موذی؟ ریش است یا تار عنکبوت؟ از شپش تا مگس همه چیز در آنجا یافت می‌شود. خب گهگدار یک شانه‌ای هم به آن بزنید بد نیست. اصلا مگر قرار است شما در آینده به خدمت عزیزانمان در گروه تروریستی القاعده بپیوندید که یک خرمن ریش می‌گذارید؟ خب کوتاه کنید این‌ها را.

لباس عزاداری: دقیقا از 72 روز مانده به محرم لباس مشکی به تن می‌کند تا پایان ماه صفر. یکی نیست بگوید آخر برادر من، از نظر رنگ پوست که اگر سه دقیقه دیرتر به دنیا آمده بودی جزغاله می‌شدی، ریش و موی مبارک هم که دیگر مو به تن انسان میخ -کار از سیخ گذشته- می‌کند. خب دیگر نیازی نیست صد روز هم لباس مشکی به تن کنی. اصل، دل و قلبت است که آن را هم به اندازه‌ی کافی سیاه کرده‌ای. همین که چند روز به احترام تاسوعا و عاشورای امام‌حسین و رحلت پیامبر لباس سیاه به تن کنید به اندازه‌ی کافی ارادتتان را به ائمه نشان می‌دهید.

لباس: همیشه این نکته را مد نظر داشته باشید که لباس علاوه بر اینکه باعث پوشش بدن می‌شود می‌تواند به انسان زیبایی داده و برازنده‌ی تن انسان باشد. لزومی ندارد وقتی لباستان را بر روی شلوار می‌اندازید سر لباستان با زانو‌هایتان برخورد کند. در این دوره و زمانه دیگر حتی مانتوهای خانم‌ها هم به مراتب کوتاه‌تر از لباس شماست.

ضمنا دقت داشته باشید که یقه‌ی لباس در هر شرایطی تک رنگ است. اگر می‌بینید که یقه‌تان علاوه بر رنگ اصلی، برخی از قسمت‌های آن تیره شده است، آن را به حساب دو رنگی نگذارید بلکه آن را بشویید. این رنگ اضافه چیزی به جز عرق و کثیفی نیست.

و در آخر ذکر این نکته ضروری است که به خدا در هیچ کدام از شرح وظایف لباس این نکته ذکر نشده که لباس می‌تواند برنامه‌ی هفتگی غذا هم باشد. لباسش را که نگاه می‌کنی هر قسمتی از آن یک لکه‌ای وجود دارد. یک‌جا لکه‌ی آبگوشت است، یک‌جا لکه‌ی ماست است، یک‌جا ترشی ریخته...

بو: نقل است یکی از راه‌های پراکنده کردن آشوبگران در فتنه‌ی سال گذشته استفاده از برخی از این افراد بوده؛ فقط چند نفر از این خوش‌بوها! را آورده‌ و بدون هیچ خشونت و ضرب و شتمی در وسط میدان گذاشته بودند. گفته‌ می‌شود هیچ کس جرات نزدیک شدن به یک کیلومتری میدان را هم نداشته است. آن از پیامبر که بیشترین پول ممکن را صرف خرید عطر و خوشبو سازی خود می‌کرد، این از ما مریدان اسلام که کافی است سه روز قبل از یک کوچه گذر کرده باشیم تا مردم آن منطقه تا ماه‌ها ذکر لبشان این باشد: آن سفر کرده که صد قافله دل همره اوست/// هر کجا هست همان‌جا، تو نگه می‌دارش!!

محتویات جیب: من در این مورد اصلا توضیح نمی‌دهم، فقط به ذکر محتویات یک جیب می‌پردازم دیگر قضاوتش با شما. تسبیح، مهر، برگه‌ی زردآلو، دو سه تا جاکلیدی، عینک، قرص، گوشی موبایل، سررسید، دستمال کاغذی،

دندان: این یکی را خودم هم درگیرش هستم. ساده‌ترین راهش این است که نیش مبارک را تا جای ممکن بسته نگه‌ دارید. یادش به خیر قدیم می‌رفتند دندانهای‌شان را طلا می‌کردند الان دیگر آن‌قدر دندان‌ها زرد شده کسی تشخیص نمی‌دهد که این دندان از چه جنسی است!
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـ
بر گرفته از وبلاگ کشکول (http://kashkool.persianblog.ir/)

312
5th November 2013, 02:04 PM
مطلبي ضعيف به گفته نويسنده اصلي مطلب[naomidi][naomidi]

*خانم معلم *
5th November 2013, 02:14 PM
سلام
این جا انجمن علمی نخبگان است؟
به من پیشنهاد تشکیل حلقه های علمی رو دادند
دیروز یکی شون رو بازدید کردم تا در جریان نحوه عملکرد اینگونه حلقه قرار بگیرم .
چی مشاهده کردم ؟ پستی با این مضمون : پاچه خواری
امروزم این پست
خدای نکرده قصد مداخله ندارم ولی دور از انتظارم بود

سونای
5th November 2013, 02:36 PM
بعضیهامون یا ازین سر بوم میفتیم یا ازون سر!!
اینروزا چقدر این نویسنده ها با این مطالب "این سر بوم و اون سر بوم " خیلی ها رو مشغول میکنند!!!
یاد حل این افتادم! که بدون بلند کردن خودکار با 4 خط از همه این نقطه ها ( ستاره ها )بگذر! اگه خودمونو توش نگه داریم نمیشه حلش کرد!! اما اگه بتونیم از بیرون بهش نگاه کنیم خیلی راحت حل میشه

* * *

* * *

* * *

کاش به این قضایا هم از بیرون نگاه میکردیم و خودمونو غرق و محدود بهش نمیکردیم! با یه دید بالاتر نگاه میکردیم!بعد متوجه میشدیم که واقعا آخه چه دلیلی داره بیان اینا.....

مطالب ناب رو بهم انقال بدیم... از جملات یه نوشته میشه به سطح رشد فرهنگی و اخلاقی نویسندش پی برد... نوشته هایی ارزش خوندن دارن که نویسندش اول برای رشد خودش تلاش کرده باشه...
درین صورت میشه امید داشت که اون نوشته ها به رشد ما هم کمک کنه...

من خودم گاهی با خوندن یسری از نوشته ها میبینم چه رودستی خوردم خیلی متاسف میشم برا خودم..
به امید روزی که بیشتر از پیش تفکر ..تامل...تعقل کنیم...آمین[golrooz]

kamel.gholami
5th November 2013, 06:47 PM
مطلبي ضعيف به گفته نويسنده اصلي مطلب[naomidi][naomidi]

نویسنده اصلی چه کسیه؟

kamel.gholami
5th November 2013, 06:51 PM
سلام
این جا انجمن علمی نخبگان است؟
به من پیشنهاد تشکیل حلقه های علمی رو دادند
دیروز یکی شون رو بازدید کردم تا در جریان نحوه عملکرد اینگونه حلقه قرار بگیرم .
چی مشاهده کردم ؟ پستی با این مضمون : پاچه خواری
امروزم این پست
خدای نکرده قصد مداخله ندارم ولی دور از انتظارم بود

سلام دوست عزیز

انتظار شما از این انجمن چیه؟
مطالب خیلی مفید تری از این هم تو اینجا پیدا میشه حالا اگه این مطلبو غیر مفید به حساب بیاریم

kamel.gholami
5th November 2013, 06:57 PM
بعضیهامون یا ازین سر بوم میفتیم یا ازون سر!!
اینروزا چقدر این نویسنده ها با این مطالب "این سر بوم و اون سر بوم " خیلی ها رو مشغول میکنند!!!
یاد حل این افتادم! که بدون بلند کردن خودکار با 4 خط از همه این نقطه ها ( ستاره ها )بگذر! اگه خودمونو توش نگه داریم نمیشه حلش کرد!! اما اگه بتونیم از بیرون بهش نگاه کنیم خیلی راحت حل میشه

* * *

* * *

* * *

کاش به این قضایا هم از بیرون نگاه میکردیم و خودمونو غرق و محدود بهش نمیکردیم! با یه دید بالاتر نگاه میکردیم!بعد متوجه میشدیم که واقعا آخه چه دلیلی داره بیان اینا.....

مطالب ناب رو بهم انقال بدیم... از جملات یه نوشته میشه به سطح رشد فرهنگی و اخلاقی نویسندش پی برد... نوشته هایی ارزش خوندن دارن که نویسندش اول برای رشد خودش تلاش کرده باشه...
درین صورت میشه امید داشت که اون نوشته ها به رشد ما هم کمک کنه...

من خودم گاهی با خوندن یسری از نوشته ها میبینم چه رودستی خوردم خیلی متاسف میشم برا خودم..
به امید روزی که بیشتر از پیش تفکر ..تامل...تعقل کنیم...آمین[golrooz]

حرف شما درست

تو متن هم عنوان شده بود که بعضی از این جمله ها همه اش 100% تو جامعه نمود نداره

"بهتان برنخورد که هرچند شاید برخی موارد اغراق آمیز باشد اما انکارناپذیر است."

من نمیگم همه ی این حرفایی که زد درست بوده نه...

این متنو تو یه وبلاگ دیدم ، دیدم بعضی حرفاش واقعا در مورد بعضیا صادقه گفتم اینجا هم بذارم

312
6th November 2013, 01:09 PM
نویسنده اصلی چه کسیه؟
نويسنده اي كه توي وبلاگش اين مطلب رو گذاشته توي جواب به نظرات خوانندگان به ضعيف بودن اين مطلب اشاره كرده

*خانم معلم *
6th November 2013, 03:32 PM
سلام دوست عزیز

سلام

به نظر شما با توجه به عنوان سایت ،چه عایدی میشه از این تاپیک داشت ؟
باعث افزایش دانش ، تغییر نگرش یا کسب مهارت شد؟
محتوای اون در سطح عزیزان نخبه بود؟
می تونست کمکی به حل و رفع مشکلی کنه؟
الان 20 تا ارسالی داریم . چند تا از اون ها پرمحتوا هستند؟
شاید من انتظارم بالاست . این جا انجمن سرگرمیه .
منتها اسمش رو خاص انتخاب کردند ومن به اشتباه اومدم این جا

- - - به روز رسانی شده - - -

سلام دوست عزیز

سلام

kamel.gholami
7th November 2013, 09:15 AM
سلام

اینجا انجمن نخبگانِ جوانه ( من نخبه نیستم!)

شما در چه زمینه ای دوست داری اطلاعات کسب کنی؟

اختراعات و نو آوری (http://www.njavan.com/forum/forumdisplay.php?473-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%86%D9%88-%D8%A2%D9%88%D8%B1%DB%8C)
فنی و مهندسی (http://www.njavan.com/forum/forumdisplay.php?5-%D9%81%D9%86%DB%8C-%D9%88-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C)
زبان خارجی (http://www.njavan.com/forum/forumdisplay.php?124-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%DB%8C)علوم انسانی (http://www.njavan.com/forum/forumdisplay.php?12-%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85-%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%A7%D9%86%DB%8C)
کشاورزی (http://www.njavan.com/forum/forumdisplay.php?671-%DA%A9%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%B2%DB%8C)
پزشکی (http://www.njavan.com/forum/forumdisplay.php?164-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C)
هنر (http://www.njavan.com/forum/forumdisplay.php?22-%D9%87%D9%86%D8%B1)
شما وارد این بخش ها شو اگه به اطلاعاتت اضافه نشد بعدا هر چی خواستی بگو ...

سرگرمي(طنز، بازي فكري، ...) (http://www.njavan.com/forum/forumdisplay.php?137-%D8%B3%D8%B1%DA%AF%D8%B1%D9%85%D9%8A%28%D8%B7%D9%8 6%D8%B2%D8%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%8A-%D9%81%D9%83%D8%B1%D9%8A%D8%8C-%29)

یه نخبه ( یه آدم!) همه اش که نباید از چیزی استفاده کنه که به اطلاعاتش اضافه شه ...
یه نخبه به سرگرمی و تفریح و ... احتیاج داره

شما اشتباه نیومدی ... درسته آدرس ... فقط یه کم، کم گشتی تو سایت

عادل 110
7th November 2013, 10:20 AM
من حزب اللهی نیستم ولی دوستانی دارم که واقعا حزب اللهی درجه یک هستند
ولی هیچ کدوم از مشخصه هایی که گفتید ندارن ولی احساس میکنم که دل پر خونی از دوستان
حزب اللهی دارید و با نوشتن این مطلب دارید یه جورایی عقده دلتون را خالی میکنید

kamel.gholami
7th November 2013, 12:55 PM
من حزب اللهی نیستم ولی دوستانی دارم که واقعا حزب اللهی درجه یک هستند
ولی هیچ کدوم از مشخصه هایی که گفتید ندارن ولی احساس میکنم که دل پر خونی از دوستان
حزب اللهی دارید و با نوشتن این مطلب دارید یه جورایی عقده دلتون را خالی میکنید

من حزب اللی نیستم ولی حزب اللهی ها رو دوست دارم!

دلم از هیچکی پر خون نیست!
عقده ام ندارم " یعنی چی؟ به خاطر یه گروه خاص آدم عقده داشته باشه؟"

خود نویسنده ام اینا رو تو یه شخص ندیده کـــــــــــــــه!

جواب شما همونیه که به سونای دادم

من نمیگم همه ی این حرفایی که زد درست بوده نه...
این متنو تو یه وبلاگ دیدم ، دیدم بعضی حرفاش واقعا در مورد بعضیا صادقه گفتم اینجا هم بذارم

عادل 110
9th November 2013, 12:09 PM
سلام:فرموده بودید این متنو توی یه وبلاگ دیدید خب دوست من آدم با سطح فکری بالا مثل شما که نباید هرچی از هرجا
دید برداره copy&paste بکنه بعدشم خودتون فرمودید حرفاش در مورد بعضی ها صادقه از کجا معلوم این بعضی ها همون
به قول شما خوش تیپ اللهی ها (حزب اللهی ها)باشن؟پس دوست من از شما توقع میره که دقت بیشتری کنید[golrooz][golrooz][golrooz]

خادم شهدا
19th November 2013, 07:21 PM
برادر عزیز اگر اینجور بخوایم حساب بکنیم منم افرادی رو در باشگاه یا جاهای دیگه میشناسم که تیپشون غیر حزب الهی است و کمترین نظافتی ندارن حالا دلیل نمیشه متاسفانه یکسری از دوستان نظافت ظاهر و برخلاف تعلیمات دین رعایت نمیکنند بگیم هرکی ریش میذاره لانه جانورانه من فردی میشناسم که باوجودی بلندی محاسن روزی چند نوبت تمیز میکنند و اراسته هستند نظافت ربطی به حزب الهی و غیر حزب الهی نداره یاعلی مدد

- - - به روز رسانی شده - - -

برادر عزیز اگر اینجور بخوایم حساب بکنیم منم افرادی رو در باشگاه یا جاهای دیگه میشناسم که تیپشون غیر حزب الهی است و کمترین نظافتی ندارن حالا دلیل نمیشه متاسفانه یکسری از دوستان نظافت ظاهر و برخلاف تعلیمات دین رعایت نمیکنند بگیم هرکی ریش میذاره لانه جانورانه من فردی میشناسم که باوجودی بلندی محاسن روزی چند نوبت تمیز میکنند و اراسته هستند نظافت ربطی به حزب الهی و غیر حزب الهی نداره یاعلی مدد

خادم شهدا
19th November 2013, 07:27 PM
البته یه نکته هم بگم هیچ وقت نباید روظاهر افراد قضاوت کردمنکه هیچ وقت همچین کاری انجام نمیدم باورکنید من دوستانی دارم تیپشون شاید حزب الهی نباشه اماکارهایی انجام میدهند که من بهشون غبطه میخورم التماس دعا

kamel.gholami
30th November 2013, 04:06 PM
سلام:فرموده بودید این متنو توی یه وبلاگ دیدید خب دوست من آدم با سطح فکری بالا مثل شما که نباید هرچی از هرجا
دید برداره copy&paste بکنه بعدشم خودتون فرمودید حرفاش در مورد بعضی ها صادقه از کجا معلوم این بعضی ها همون
به قول شما خوش تیپ اللهی ها (حزب اللهی ها)باشن؟پس دوست من از شما توقع میره که دقت بیشتری کنید[golrooz][golrooz][golrooz]

ینی آدم با سطح فکر بالا هیچ متنی رو کپی پیست نمیکنه ؟
من در مورد بعضیا دیدم / پسندیدم / گذاشتم اینجا / بعضیا پسندیدن / بعضیا نه / دیگه انقد بحث و جدل نداره که ///

نه آقا حزباللهی ها معرکه ان همشون از دم / ما بد / بیخیال.

kamel.gholami
30th November 2013, 04:10 PM

-

"بگیم هرکی ریش میذاره لانه جانورانه "

من اینو نگفتم![taajob]

"نظافت ربطی به حزب الهی و غیر حزب الهی نداره"

کاملا موافقم[tashvigh][golrooz]

"من فردی میشناسم که باوجودی بلندی محاسن روزی چند نوبت تمیز میکنند و اراسته هستند"

دمش گرم

kamanabroo
3rd December 2013, 07:32 PM
بهتره سر یه مطلبی که ما می تونیم فقط نکته های خوبش رو بگیریم و احتمالا حاوی نکته های نادرست هم هست

هر دو جانب رو بگیم

بله توجه کردن به نظافت دستور دین اسلام است. عقل هم حکم به نظافت می کنه. هر صنف و شغل و حالت و موقعیت اجتماعی و طرز فکر رو هم داشته باشیم فرقی نمی کنه.

حالا این شخص از این دید گفته.. این هم هست که به نظر استارتر مطلب جالبی اومده .

---------------
مهم اینه که الان که داریم با هم بحث می کنیم, علاوه بر نقد مطلب (اگر داریم) نکته های خوبش رو هم بگیم و بحثی که می کنیم به مخاطبانی که میان اینجا و بحث رو پیگیری می کنن مفید باشه.

مثلا همین که ما به این نتیجه برسیم که همه افراد جامعه در کنار هم باید به مسئله نظافت توجه کنند و ما بخاطر ظاهر افراد نباید قضاوت کنیم و مسئله ای رو به یه گروه نسبت بدیم، خیلی خوبه.

حزب الله.. یعنی حزب خدا.. یعنی هر کی دلش با خداست هر کسی داره راه خدا رو میره .. هر کسی خدا رو دوست داره و میخواد که خدایی باشه ..

پس هممون حزب اللهی هستیم! و سر این مسئله همدیگر رو ناراحت نکنیم.
[golrooz][cheshmak]

kamel.gholami
4th December 2013, 05:05 PM
بهتره سر یه مطلبی که ما می تونیم فقط نکته های خوبش رو بگیریم و احتمالا حاوی نکته های نادرست هم هست

هر دو جانب رو بگیم

بله توجه کردن به نظافت دستور دین اسلام است. عقل هم حکم به نظافت می کنه. هر صنف و شغل و حالت و موقعیت اجتماعی و طرز فکر رو هم داشته باشیم فرقی نمی کنه.

حالا این شخص از این دید گفته.. این هم هست که به نظر استارتر مطلب جالبی اومده .

---------------
مهم اینه که الان که داریم با هم بحث می کنیم, علاوه بر نقد مطلب (اگر داریم) نکته های خوبش رو هم بگیم و بحثی که می کنیم به مخاطبانی که میان اینجا و بحث رو پیگیری می کنن مفید باشه.

مثلا همین که ما به این نتیجه برسیم که همه افراد جامعه در کنار هم باید به مسئله نظافت توجه کنند و ما بخاطر ظاهر افراد نباید قضاوت کنیم و مسئله ای رو به یه گروه نسبت بدیم، خیلی خوبه.

حزب الله.. یعنی حزب خدا.. یعنی هر کی دلش با خداست هر کسی داره راه خدا رو میره .. هر کسی خدا رو دوست داره و میخواد که خدایی باشه ..

پس هممون حزب اللهی هستیم! و سر این مسئله همدیگر رو ناراحت نکنیم.
[golrooz][cheshmak]

آی قربون ِ آدم چیز فهم :x

کاملا موافقم / پس ما هم حزب اللهی هستیم:))

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد