توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر کشف یک ژن برای از یاد بردن خاطرات بد!!!
masoume.a.92
2nd November 2013, 08:27 PM
گروهي از محققان دانشگاه MIT يک ژن به نام Tet1 را يافتهاند که در فراموشي خاطرات بد، نقش ايفا ميکند و ميگويند با افزايش فعاليت اين ژن، ميتوان کاري کرد که خاطرات بد با سرعت بيشتري از ذهن ما فراموش شوند. محققان متوجه شدهاند که ميزان ابراز اين ژن با ميزان فراموشي حوادث رابطه دارد و در صورتي که بتوان ميزان بروز اين ژن را بالا برد، يک راه درمان جديد براي استرس پس از سانحه به وجود آمده است. البته در واقع خاطرات ما از حافظهمان پاک نميشوند. مدير مرکز تحقيقات يادگيري و حافظه ام آي تي ميگويد که بخش قديمي حافظه به ما ميگويد که اين مکان خطرناک است و حافظه جديد يادآوري ميکند که اينجا امن است. در اين حالت دو انتخاب در حافظه وجود دارد که با يکديگر رقابت ميکنند. افزايش ميزان ابراز ژن Tet1 کمک ميکند که راحتتر انتخاب کنيم کدام حافظه را به ياد بياوريم و کدام يک را مسدود کرده و در لايههاي عميق ذهن مان دفن نماييم. البته فعلا تا تبديل شدن نتيجه اين تحقيقات به يک راه حل عملي و دارويي چند سالي فاصله است. اما انگار به زودي فراموش کردن مشکلات هم کار چندان سختي نخواهد بود.
منبع: سپید ۳۷۳
z.000
2nd November 2013, 09:01 PM
فراموش کردن خاطرات هم فقط باشه خوبه.
چه خوب چه بد
حسین متقی
2nd November 2013, 09:15 PM
فکر کنم این ژن تو تک تک سلولهای بدن من هست و فعاله
کلا خاطرات بد رو به یاد نمیارم
خیییلییی کم!
البته کلا حافظم یکم ضعیفه
"VICTOR"
2nd November 2013, 09:32 PM
منم خاطرات بد خیلی به ندرت در خاطرم می مونه ، هر چی فکر می کنم همه ی خاطراتم خوبن [khanderiz]
خاطره ی بد داشتم ولی یادم نیست [sootzadan]
masoume.a.92
2nd November 2013, 09:54 PM
فکر کنم این ژن تو تک تک سلولهای بدن من هست و فعاله
کلا خاطرات بد رو به یاد نمیارم
خیییلییی کم!
البته کلا حافظم یکم ضعیفه
[nishkhand]
دم شما گرم دوست من. خیلی خوبه...
البته ژن چیزی ست که تو تک تک سلول های DNA دار هست...
انشالله حافظتون در زمینه ها ی مثبت خوب کار کنه و موج های منفی رو به یاد نیاره....
[golrooz]
منم خاطرات بد خیلی به ندرت در خاطرم می مونه ، هر چی فکر می کنم همه ی خاطراتم خوبن [khanderiz]
خاطره ی بد داشتم ولی یادم نیست [sootzadan]
خیلی خوبه....
موفق باشید [golrooz]
fatima2012
2nd November 2013, 10:40 PM
ولی من همه ی خاطره ها تو ذهنم میمونه حتی از بچگی هام که 3 سالم بود هم یه چیزایی یادمه
خدا رو شکر تا به حال خاطره ی چندان بدی نداشتن
امیدوارم هیچ کس خاطه ی بدی نداشته باشه و هر کی داره هر چی زود تر یادش بره [shaad]
masoume.a.92
2nd November 2013, 10:42 PM
ولی من همه ی خاطره ها تو ذهنم میمونه حتی از بچگی هام که 3 سالم بود هم یه چیزایی یادمه
خدا رو شکر تا به حال خاطره ی چندان بدی نداشتن
امیدوارم هیچ کس خاطه ی بدی نداشته باشه و هر کی داره هر چی زود تر یادش بره [shaad]
خداروشکر
انشالله
موفق باشید [golrooz]
k.ahmadi
3rd November 2013, 12:43 PM
فک کنم این ژن در من خیلی بیش فعاله!!!!
فراموشی در حد لالیگا[nishkhand]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.