PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : زنده ماندن کودک در قبر همه را شوکه کرد

fatima2012
31st October 2013, 01:18 PM
اخیرا واقعه ی عجیبی در ایالات اوتارپرداش رخ دادکه تعجب و شگفتی همگان را بر انگیخته است و مردم را شوکه کرد, که این خبر در پایتخت هند منتشرشد .

قریب به یک هفته پیش یک مادر هندی در شهر فیروز آباد در ایالات اوتارپرداش در خوابی عجیب نوزاد دو ماهش را که سه روز پیش به خاک سپرده بود , زنده میبیند . مادر نگران بلافاصله به مکان دفن فرزندش رفته و باکمک چند نفر دیگر جسد وی را از زیر خاک بیرون میاورند .

در کمال تعجب این نوزاد دو ماهه درحالی که سه روز زیر خاک بود , زنده و کاملا سالم به اغوش مادرش باز میگردد . ای در حالی بود که پزشکان هندی اخیرا از این نوزاد که دچار بیماری ریوی شده بود قطع امید کرده بودند.

این مادر هندی در تشریح خواب خود اظهار داشت :خواب دیدم که فرزندم زنده است و از من میخواهد که او را از قبر خارج کنم . من و همسرم هرگز فکر نمیکردیم که فرزندمان زنده باشد , اما زمانی که نوزادمان را خارج کردیم , مشاهده کردیم که او زنده است .

همچنین پزشکان بعد از معاینه ی وی اعلام کردند که بیماری او کاملا از بین رفته است .

بانوی آب
31st October 2013, 05:38 PM
براي خدا هيچ كاری سخت نيست [golrooz]

fatima2012
1st November 2013, 02:53 AM
براي خدا هيچ كاری سخت نيست [golrooz]
حقیقتا این طور است [shaad]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد