توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لیوان آلارم دار
sr hesabi
29th October 2013, 04:00 PM
سلام
امیدوارم خوب باشید
این تاپیک راه حلی برای یکی از مشکلات خودم هست
من خیلی چای میخورم ولی چون چای زیاد داغ دوست ندارم و دوست دارم چایم کمی ولرم باشه چایم رو میزارم کمی سرد شه
یادم میره بخورم و چای زکل سرد میشه
یه زمان از این فلاسک های لیوانی استفاده کردم ولی خیلی گرم میموند،منم گفتم زیاد گرم دوست ندارم
بعد به فکر طراحی لیوانی افتادم که توش با یه دماسنج عادی و البته حساس کار بزاریم و مثلا زمانی که چای رو میریزیم ،تنظیم میکنیم که اگر اینقدر دمای چای پایین اومد آلارم بده
اینطوری هم چای با میزان گرمی که دوست دارم رو میتونم داشته باشم و هم اینکه دیگه یادم نمیره چایم بخوروم
این لیوان زیادم تولیدش سخت نیست
نظرتون چیه؟؟
آیا تجاری ممکنه بشه؟؟
z.000
29th October 2013, 04:19 PM
سلام
امیدوارم خوب باشید
این تاپیک راه حلی برای یکی از مشکلات خودم هست
من خیلی چای میخورم ولی چون چای زیاد داغ دوست ندارم و دوست دارم چایم کمی ولرم باشه چایم رو میزارم کمی سرد شه
یادم میره بخورم و چای زکل سرد میشه
یه زمان از این فلاسک های لیوانی استفاده کردم ولی خیلی گرم میموند،منم گفتم زیاد گرم دوست ندارم
بعد به فکر طراحی لیوانی افتادم که توش با یه دماسنج عادی و البته حساس کار بزاریم و مثلا زمانی که چای رو میریزیم ،تنظیم میکنیم که اگر اینقدر دمای چای پایین اومد آلارم بده
اینطوری هم چای با میزان گرمی که دوست دارم رو میتونم داشته باشم و هم اینکه دیگه یادم نمیره چایم بخوروم
این لیوان زیادم تولیدش سخت نیست
نظرتون چیه؟؟
آیا تجاری ممکنه بشه؟؟
اره منم فک نمیکنم کارخیلی سختی باشه.
ولی اخه شما چقدر حواست جمه که یادت میره چاییتو بخوری[khanderiz]
sevda_sj
29th October 2013, 05:06 PM
اصلااااااااااااااا اهل چایی نیستم
گاهی اوقات سرم درد کنه قهوه
ولی واسه مشکل شما و همچنین ملت شریف چای خور ایران پیشنها خوبیه
ولی فقط با این کارایی و صرفه اینکه یادمون میره چاییمون سرد شده به نظرم به صرفه نیست واسه تولدیش
ولی لیوانایی رو دیدم که وقتی چایی سرد میشد رنگشون تغییر میکرد ولی اینکه الارم هم داشته باشه !!!
ینی هی باید باتری شو عوض کنن
یا مراقب باشن که اب جوش نریزه که بسوزه
حالا زیاد مهم نیس میشه اینا رو یه کاریش کرد ولی به نظرتون چقدر میتونه تو بازار طرفدار داشته باشه
میشه از یه لحاظ دیگه ام بهش نگاه کرد که بچه های کوچک و نوزاد ها که اب جوشو اینا میخورن واسشون از این شیشه ها درس کنن که زنگ بزنه ور داردن بدن بچه !![labkhand]
این واسه بازار جهانی بیشتر به درد میخوره
خوب یه راه حل ساده تر یکم صبرتو زیاد کن لیوانم بزا جلو چشت[nishkhand]
دیدی سرد شد بخور دیگه چه کاریه !!!
یا به کسی بسپر وقتی سر شد صدات کنه
یا کلا چایی سرد بریز تو فلاسک و اماده
اخه مگه ادم چقد ظرفیت داره اینقد چایی بخوره
فوقش تو روز 3 لیوان بخوری !!!
در بارش فکر کن
[khanderiz]
"VICTOR"
29th October 2013, 05:11 PM
فکر خوبیه ولی شخصی ، به نظرم تولیدش مقرون به صرفه نیست ، نمونشو برای خودتون بسازید و استفاده کنید ، راحتم هست ساختش که ![cheshmak]
arisff
29th October 2013, 10:43 PM
قطعا برای این قضیه فکر شده و حتما محصول مرتبطی هم به بازار اومده ولی حالا اینکه دقیقا آلارمش به صورت زنگ باشه یا تغییر رنگ ممکنه کمی با چیزی که تو ذهن شماست ، متفاوت باشه.
این هم نمونه اش با تغییر رنگ: ( که اگه بخوایین تو همین ایران هم در عرض 1 ساعت میشه سفارش داد)
http://www.artfire.com/uploads/product/9/979/1979/6101979/6101979/large/color-changing_rechargeable_battery_temperature_sensing_ cup_6e2a3a43.jpg
ولی اگر شما حتما آلارم به معنی زنگ خوردن ، نیاز دارید ، اولا ً بگم که ایده ای که مطرح کردید اصلا پیچیده نیست و هزینه ای هم نداره حتی برای تجاری سازی ، شاهدم برای این ادعا ، همین کیس کامپیوتر خودم هست که دو رشته سیم معمولی رو داخل هیت سینک مادربورد قرار داده و سر دیگه اش به جلوی پنل کیس وصله که هم دما رو نشون میده و هم وقتی از یه حدی بالا میره آلارم میده و فن رو روشن میکنه . و کل مداراتش فکر نکنم بالای 2000 تا 3000 تومن هزینه داشته باشه ، میمونه بحث تامین برق که اونم به نظرم خیلی ساده هست و با یه باتری کتابی خوب تا چند سال نیازی به تعویض نیست چون اساسا ً بلندگوها انژی خاصی مصرف نمیکنن تازه بماند که اگه کمی ذوق تکنولوژی و گجتی داشته باشینsh_omomi66 ، میشه یه کابل usb هم به لیوان برای شارژ باتری وصل کرد؛ تازه به جز اینا ، من وقتی بچه بودم یه لیوان داشتم از جنس چینی و کاملا عادی (حدود 12 سال پیش) و هر موقع کف لیوان رو به سمت نور میگرفتم ، شروع میکرد به آهنگ زدن!!! (بدون باتری) و تا زمانی هم که شکست ، کاملا کار میکرد!!!
از همه اینا گذشته ، بیا من همین الان یه اختراع براتون انجام بدم که کاری که می خوایین رو انجام بده!~o)
بعضی وقتا برای برای پیچیده ترین مسائل ، ساده ترین راه حل ها وجود داره و به نظر من اگه کسی برای مسئله ای راه حل بده یه ارزش برای خودش داره ولی اگه کسی برای همون مسئله راه حل ساده تری پیشنهاد کنه ارزشش بیشتره.
فقط کافیه روی لیوان یه تایمری ، کرنومتری ، بمب ساعتی ، ... چه میدونم ؟! خلاصه یه چیزی نصب کنی که بعد یه مدت مشخص زنگ بزنه و فقط کافیه شما یک بار زمان مناسب برای سرد شدن چای بعد ریخته شدن توی لیوان رو بهش بدی و بعد از اون هرموقع تو لیوان چای ریختی ، کافیه دکمه کرنومتر رو بزنی تا بعد اینکه چای به میزان مورد نظر شما سرد شد ، زنگ بزنه.
البته این روش برای کارکرد صحیح 2 تا پیش شرط داره
اول اینکه لیوان همیشه به میزان تقریبا یکسانی پر بشه
دوم اینکه ، دمای اولیه چای که تو لیوان میریزین تو دفعات مختلف یکسان باشه
که معمولا هر دو این شرط ها برقرار هستن. یعنی چایی که همیشه جوشه و لیوان هم تا پر بشه جایی میریزید.
[B]!!هرگونه کپی برداری و ثبت این ایده برای عموم آزاده!![bamazegi]
sr hesabi
29th October 2013, 11:08 PM
قطعا برای این قضیه فکر شده و حتما محصول مرتبطی هم به بازار اومده ولی حالا اینکه دقیقا آلارمش به صورت زنگ باشه یا تغییر رنگ ممکنه کمی با چیزی که تو ذهن شماست ، متفاوت باشه.
این هم نمونه اش با تغییر رنگ: ( که اگه بخوایین تو همین ایران هم در عرض 1 ساعت میشه سفارش داد)
http://www.artfire.com/uploads/product/9/979/1979/6101979/6101979/large/color-changing_rechargeable_battery_temperature_sensing_ cup_6e2a3a43.jpg
ولی اگر شما حتما آلارم به معنی زنگ خوردن ، نیاز دارید ، اولا ً بگم که ایده ای که مطرح کردید اصلا پیچیده نیست و هزینه ای هم نداره حتی برای تجاری سازی ، شاهدم برای این ادعا ، همین کیس کامپیوتر خودم هست که دو رشته سیم معمولی رو داخل هیت سینک مادربورد قرار داده و سر دیگه اش به جلوی پنل کیس وصله که هم دما رو نشون میده و هم وقتی از یه حدی بالا میره آلارم میده و فن رو روشن میکنه . و کل مداراتش فکر نکنم بالای 2000 تا 3000 تومن هزینه داشته باشه ، میمونه بحث تامین برق که اونم به نظرم خیلی ساده هست و با یه باتری کتابی خوب تا چند سال نیازی به تعویض نیست چون اساسا ً بلندگوها انژی خاصی مصرف نمیکنن تازه بماند که اگه کمی ذوق تکنولوژی و گجتی داشته باشینsh_omomi66 ، میشه یه کابل usb هم به لیوان برای شارژ باتری وصل کرد؛ تازه به جز اینا ، من وقتی بچه بودم یه لیوان داشتم از جنس چینی و کاملا عادی (حدود 12 سال پیش) و هر موقع کف لیوان رو به سمت نور میگرفتم ، شروع میکرد به آهنگ زدن!!! (بدون باتری) و تا زمانی هم که شکست ، کاملا کار میکرد!!!
از همه اینا گذشته ، بیا من همین الان یه اختراع براتون انجام بدم که کاری که می خوایین رو انجام بده!~o)
بعضی وقتا برای برای پیچیده ترین مسائل ، ساده ترین راه حل ها وجود داره و به نظر من اگه کسی برای مسئله ای راه حل بده یه ارزش برای خودش داره ولی اگه کسی برای همون مسئله راه حل ساده تری پیشنهاد کنه ارزشش بیشتره.
فقط کافیه روی لیوان یه تایمری ، کرنومتری ، بمب ساعتی ، ... چه میدونم ؟! خلاصه یه چیزی نصب کنی که بعد یه مدت مشخص زنگ بزنه و فقط کافیه شما یک بار زمان مناسب برای سرد شدن چای بعد ریخته شدن توی لیوان رو بهش بدی و بعد از اون هرموقع تو لیوان چای ریختی ، کافیه دکمه کرنومتر رو بزنی تا بعد اینکه چای به میزان مورد نظر شما سرد شد ، زنگ بزنه.
البته این روش برای کارکرد صحیح 2 تا پیش شرط داره
اول اینکه لیوان همیشه به میزان تقریبا یکسانی پر بشه
دوم اینکه ، دمای اولیه چای که تو لیوان میریزین تو دفعات مختلف یکسان باشه
که معمولا هر دو این شرط ها برقرار هستن. یعنی چایی که همیشه جوشه و لیوان هم تا پر بشه جایی میریزید.
[B]!!هرگونه کپی برداری و ثبت این ایده برای عموم آزاده!![bamazegi]
خیلی خوب بود
ممنون
حیف که اون لیوانم شکست
برای اون لیوانم یه کرنومتر فدیمی رو جدا کرده بودم شیک روش چسبونده بدم
خیلی ریز کرنومتره،همین کارو باهاش میکردم ولی میگم امروز این طرح به نظرم اومد گفتم نظر بچه ها رو بدونم وگرنه راه زیاد هست
راحترینش گرفتن لیوان تو دست
(البته سابقه دارم لیوان تو دستم بوده و یادم رفته)
SaSaMc2
30th October 2013, 03:50 AM
سلام...[golrooz]
ايده ي بسيار جالبي هست...[tashvigh]
با قابليت ثبت و تجاري سازي راحت و بالا...
براي من زياد ميوفته اين اتفاق سرد شدن چايي...
مواردي كه جناب arisff (http://www.njavan.com/forum/member.php?331526-arisff) گفتن روشهاي مناسبي بود...
در چنين ايده هايي سادگي و دوام و قيمت پايين خيلي مهمه...
مشكل اساسي در گذاشتن تايمر و آلارم اختصاصي كردن محصول هست...
يعني فقط اين ليواني كه به اين سيستم مجهز شده است اين قابليت رو داراست...
شما شايد بهتر باشه يه پد طراحي كنيد...
يه پليت كم ضخامت به قطر متوسط ليوان ها...
كه توش از يه سنسور حرارتي استفاده ميكنيد و يه منبع توليد توان و يه هشدار دهنده...
و ميتونيد ليوان رو روي اون قرار بديد و با تغيير انتقال حرارت لحظه اي و هشدار در رنج دلخواه آگاهي از دماي سيال پيدا ميكنيد...
مزايا:
شما ميتونيد هر ليواني كه داريد رو روي اون قرار بديد...
شما اگر براي 5 نفر هم چاي بريزيد با هشدار همين يك پد ميفهميد همه ميتونن از چاي خودشون استفاده كنن...
نياز به خاصيت هايي مثل ضد آب بودن و ضد ضربه بودن و سبك بودن و اينجور چيزا نداريد...
حملش بسيار راحت تر ميشه از يه ليوان كه اين سيستم روش نصب هست...
فيزيك ليوان بي اهميت ميشه و قيمت تمام شده كاهش پيدا ميكنه...
( مديران سايت بهتره براي حفاظت حق مالكيت اعضا مكان خصوصي تري براي درج اين ايده ها در نظر بگيرن )
mamadshumakher
3rd November 2013, 08:13 PM
بعد از قرنی اومدیم یه پست بدیم فقط نخندید [nishkhand]
به نظرم با حقه های شیمیایی بشه یه کارایی کرد که من شیمی بلد نیستم.
چون از شیمی سر در نمیارم به جای راه حل برای ایده شما ایده میدم [nadidan]
بشه یه کاری کرد که مثلا تا زمانی که بخار چایی هست که هست.اما بخار چایی کم شد از یه روزنه ای روی لیوان مخصوص یه حبابی بترکه [nishkhand]
یا مثلا وقتی چایی ریختی داخل اون لیوان مخصوص یه تیکه چسب مخصوصی به بدنه ی استکان بچسبونی که به دلیل حرارت استکان روی استکان میچسبه اگر استکان سرد بشه اونم قابلیت چسبندگیشو از دست میده و میوفته[bamazegi]
ببخشید دیگه هول هولکی شد.مثل عمل سر پایی
[sootzadan]
حسین متقی
3rd November 2013, 10:52 PM
البته این لیوانه که با ارم پرسپولیس و عکس حتی قابل اپ و این حرفا الان تو ایران هم در دسترسه!!
من دیدم تو نت !!
فقط با سرد شدنش سیاه میشد یا سفید میشد یا کلا تغییر رنگ میداد بدنه ی لیوان!!
میتونی روش بنویسی چاییتو بخور پسر سرد شدااااا!!!
یه ایده ی بهتر
یه پلیت کوچیک و بسیار نازک ترمو الکتریک که مثلا فقط یک و نیم ولت و 50 میلی امپر جریان برقرار کنه و یک ال ای دی بسیار کوچک مثل لامپ فازمتر!!!
ابعادش و هزینش خیلی هم کم میشه و خیلی هم جالب و جذابه برای فروش
فرض کنید یه پلیت مربع - دورش چوب به شکلی که شکل از بالا بشه دایره
یه زیر لیوانی برای اینکه میزمون لکه نیوفته! مثل همینایی که هست
فقط یه ال ای دی کناره روی چوب با یه سیم نازک از زیر چوب به ترمو وصل شده و وقتی لیوان گرم میاد روش روشن میشه
و وقتی لیوان سرد میشه هم ال ای دی نورش کم میشه یا حتی میشه تغییر رنگ تا خاموشی هم ایجاد کرد با ال ای دی آر جی بی قابل انجامه
این ایده شدنیه
ولی خب چون تو ایران اقتصادی نیست میزارم اینجا وگرنه نمیزاشتم
شاید 5 سال دیگه بصرفه با قیمت گرون فروختش!
شایدم خودم 5سال دیگه همچین چیزی تولید کردم!
حالا بگید این پد هوشمند زیر لیوانی با طراحی سنتی چوبی رو چند میخرید؟
حاوی 6 عدد پد زیرلیوانی!!
منتظرما - این یه نر سنجی برای امکانسنجی تولیده!
elhamjoon
28th December 2013, 04:40 PM
[tashvigh]
ab.bb
28th December 2013, 05:49 PM
http://www.njavan.com/forum/showthread.php?198153-%D9%84%DB%8C%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%B6%D8%AF-%D8%B3%D9%88%D8%B2%D8%B4
(http://www.ideaz.ir/post/942)لیوان ضد سوزش (http://www.ideaz.ir/post/942)
http://s3.picofile.com/file/7712931070/ideaz_942_0.jpg (http://www.ideaz.ir/post/942)
وقتی نوشیدنی خیلی داغ باشد دهان و زبان و حلق و مری را میسوزاند!
اما لیوان خلاقانهی ما دارای یک لایهی منعطف است که با افزایش حجم بخار در اثر داغ بودن نوشیدنی بالا میآید و به بینی گیر میکند
و در نتیجه، نوشیدن را سخت میکند و به شما هشدار میدهد که نوشیدنی داغ را نخورید!
باقی تصاویر را در ادامهی مطلب ببینید.
این ایده جایزهی رِددات را از آن خود کرده است.
طراحان: Yang Dongyun, Wu Yichen, Sang Xinxin, Gu Zhiyu & Lin Xia
http://s1.picofile.com/file/7712931498/ideaz_942_1.jpg
http://s3.picofile.com/file/7712931933/ideaz_942_2.jpg
http://s2.picofile.com/file/7712932468/ideaz_942_3.jpg
http://s1.picofile.com/file/7712932896/ideaz_942_4.jpg
سمیه نجفی
28th December 2013, 08:30 PM
ایده خوبیه اما فکر کنم هستش اینو میتونید برای استفاده های کاربردی تر استفاده کنید مثلا تنظیم دمای شیشه شیر بچه ها اگر قبلا درست نشده باشه
sr hesabi
10th January 2014, 02:59 PM
سلام دوستان
اول از همه تشکر بابت دوستانی که مطالعه کردند و نظرشون دادند ،ممنون
دوم اینکه این طرحی که من اینجا گذاشتم طرح اولیه بود ،در واقع اولین چیزی بود که تو ذهنم اومد بعدا پیشرفت هایی کرد و همونطور که جناب ساسان عرض کردند
کاربردی تر از اون اون پد دمایی هست
برای ساخت این پد مشکلاتی وجود داره
یکی اینکه نوع لیوان ها و جنس لیوان و ضخامت لیوان در دمایی که حسگر حس میکنه تاثیر داره و ممکنه دما رو اشتباه دریافت کنه
برای رفع این مشکل ما باید با توجه به نوع لیوان ،دمایی رو که حسگر به ما میده رو در عددی ضرب کنیم ،تا دمای واقعی رو بتونیم عرضه کنیم(اگه اشتباه نگفته باشم)
حالا برای رفع این مشکل
میشه طرح رو به دو قسمت تقسیم کرد
بخش اول پد دمایی مخصوص آزمایشگاه
چرا؟؟
چون ظروف آزمایشگاهی در دنیا استاندارد خاصی دارند و میتونیم براش یک ضریب ثابت تعریف کنیم
و دوم اینکه پد رو با تعدادی لیوان مخصوص عرضه کنیم
در باره طرح هایی که دوستان عرض کردند مثل لیوانی که تغییر رنگ میده
اصلا دقیق نیست و اینکه مدت زمانی که لیوان میتونه این کارایی رو بده زیاد نیست
در کل ممنون میشم نظراتتون روبدید و ایرادات رو بگیرید
ممنون[golrooz]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.