PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا دنیا به سمت حجاب پیش میرود و ایرانی به سمت بی حجابی

Tadaei
29th October 2013, 03:44 PM
»» چرا دنیا به سمت حجاب پیش میرود و ایرانی به سمت بی حجابی؟
بعضی حرف ها را نمی شود قیمت گذاشت.
بعضی حرف ها حرف اضافه است.
بعضی حرف ها با سکوت ادا می شود.
بعضی حرف ها را باید از نامحرم پوشاند.
بعضی حرف ها به گوینده اش آبرو می دهد.
بعضی حرف ها را باید یک بار گفت.
بعضی حرف ها را باید تکرار کرد.
بعضی حرف ها را باید بایگانی کرد.
بعضی حرف ها مسمومند.

حرفی برای گفتن داریم بشنوید!؟

ایرانی ها بی حجاب میشن....خارجی ها با حجاب ........چرا؟واقعا چرا ?
در حالی که دنیا به طرف حجاب و اسلام میرود زنان و دختران ما به طرف بی حجابی ووو............میروند.............چرا

این خواننده روسی.........اینم هنرمند ایرانی؟؟!!

چرا به سمتی پیش رفته ایم که باید نیروی انتظامی یا ارگان های کشوری جلوی بی حجابی را بگیرد؟
http://www.niazerooz.com/Im/P/90/0413/Safe6344537945791.jpgمگر دختر یا زن ایرانی با دین اسلام و حجاب آشنا نیست؟
فکر میکنید مخالفان حجاب چه کسانی هستند؟

http://www.niazerooz.com/Im/P/90/0413/Safe6344537981541.jpg آیا می دانید آنان که با حجاب مخالفند، در حقیقت با چندین آیه ی قرآن که در دو سوره ی نور و احزاب در زمینه ی لزوم حجاب و پوشش کامل زنان نازل شده است مخالفند؟!؟
آیا می دانید مخالفت با حجاب اسلامی بیشتر از مردان هوس ران است.

مگر بانوی ایرانی نمیدانید که چگونه باید شیطان درون خود را مهار کند و رواج فساد و بی بندباری را بگیرد؟

http://www.niazerooz.com/Im/P/90/0413/Safe6344537981491.jpg

Tadaei
29th October 2013, 03:45 PM
آیا هر کدام از ما نمیدانیم که چه باید بکنیم؟

پوشش بانوان سینمای ایران؛ اسلامی یا غیر اسلامی؟آیا پوشش بازیگران زن ایرانی در انظار عمومی، اسلامی این است؟

امروز چی بپوشیم؟ سؤال کردن هیچ اشکالی نداره، چرا که گاهی باعث کشف پدیده های جدید می شه؛ اما این « ... چی بپوشم؟ » منجر به کشفی شد که نسل بشر رو بدجوری به خودش مشغول کرده؛ کشف مد!

آرایش دختران نوجوان و جوان ، سن آنها را بسیار بیشتر از آنچه که هست نشان می دهد !

امروز به این فکر می کردم که در جامعه امروز ما اکثر خانم ها در گناه هستند و کسی هم اینها رو امر به معروف نمی کند

بابا!دین نگفته اگر چهار تا دونه مو رو نشون بدی اشکالی نداره!

حتی یک تار مو دختر هم نباید به نا محرم نشان داده شود!

http://www.niazerooz.com/Im/P/90/0329/Safe6344409505581.jpg
مگر اسلام حد و مرز گذاشته برای پوشش موی سر؟

همه موی سر باید پوشیده بشه.حتی یک تار مو بلکه کمتر هم نباید نشون داده بشه!

همه دستها به جز مچ و انگشتان دست باید پوشیده شود!

http://www.niazerooz.com/Im/P/90/0413/Safe6344537860521.jpg

Tadaei
29th October 2013, 03:46 PM
ما کجا اسلام کجا؟

حضرت زهرا(س) انقدر نماز می خواند که ساق پایشان ورم می کرد.حالا ما شیعه ها دخترانمون ساق پاهایشان رو به نامحرمان نشان می دهند

تا حالا در مورد این موضوع فکر کردید؟

پدران!خواهش می کنم در تربیت فرزندانتان کوشا باشید

پدران خوب!به دختراتون درس حجاب بدید

به دختراتون درس عفت بدید
شمای پدر در تربیت دخترت هیچ نقشی نداشتی.می دونی یعنی چی؟

http://www.niazerooz.com/Im/P/90/0413/Safe6344537860471.jpg حضرت موسی بن جعفر علیه السلام از پدران گرامیش از حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام نقل فرمود که: روزی شخص نابینایی اجازه ورود خواست. فاطمه علیهاسلام برخاست و چادر به سر کرد. رسول خدا فرمود:« چرا از او رو می‌گیری، او که تو را نمی‌بیند؟» فاطمه عرض کرد:« او مرا نمی‌بیند، اما من که او را می بینم. و او اگر چه مرا نمی‌بیند ولی بوی مرا که حس می‌کند

امیرالمومنین علی (علیه السلام) فرمودند :
روزی من و فاطمه نزد رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) رفتیم . پیامبر سخت می‏گریستند . من گفتم : « پدر و مادرم فدای شما باد؛ چرا گریه می‏کنید؟!»
رسول خدا فرمودند : «در شب معراج زن‏هایی از امت خود را دیدم که در عذاب شدیدی بودند . از دیدن وضع آنها بسیار اندوهگین شده‏ام .»
فاطمه (علیهاالسلام) عرض کردند : «پدر جان ! عمل آن زنان چه بود که به عذاب مبتلا شده بودند ؟»
رسول خدا فرمودند : « زنی را به موهایش آویخته بود و مغز سرش در آتش می‏جوشید . او در دنیا موی خود را از مردان نمی پوشانده .
زنی را به زبانش آویخته بودند و آب جوش در حلقش می‏ ریختند . او در دنیا شوهرش را اذیت می‏کرده . زنی را با پا در تنوری از آتش آویخته بودند چرا که بدون اجازه شوهر از خانه‏ اش بیرون می‏رفته . زنی گوشت خودش را می خورد و در زیر پایش آتش برافروخته بودند . او در دنیا خود را برای مردان زینت می داده است .
دست‏ های زنی را به پاهایش بسته بودند و مارها و عقرب‏ها بر او مسلط بودند . او در دنیا طهارت را مراعات نمی‏کرده و نماز را خوار می شمرده است .
زنی کور و کر و لال در تابوتی از آتش بود و مغز سرش از بینی اش خارج می شد و بدنش از جذام و برص ، پاره پاره شده بود. او از زنا بچه دار شده و بچه را به شوهرش نسبت می‏داده است .
زنی گوشت تن خود را با قیچی پاره پاره می کرد . او در دنیا خود را در اختیار مردان قرار می داده است .
زنی صورت و بدنش در آتش بود و روده های خود را می خورد . او در دنیا برای زنا وساطت می کرده .
زنی سرش چون خوک و بدنش چون خر بود و هزاران هزار از انواع عذاب بر او می‏ بارید . او زنی بوده سخن چین و دروغ پرداز .
زنی به صورت سگ بود و آتش از دهانش خارج می‏شد و ملائکه با گرزهای آتشین بر سرش می‏کوفتند . او در دنیا زنی بوده آوازه خوان و حسود .»
آنگاه رسول خدا فرمودند : « وای بر آن زنی که شوهرش از او خشمگین باشد و خوشا به حال آن زنی که شوهرش از او راضی باشد .»

منبع:بحار الانوار، ج 103، ص 245، ح

Tadaei
29th October 2013, 09:47 PM
عجب استقبالی

Majid_GC
30th October 2013, 04:55 AM
این خواننده روسی.........اینم هنرمند ایرانی؟؟!!

http://www.niazerooz.com/Im/P/90/0413/Safe6344537945791.jpg

واقعا مضحکه

تو حکومت حضرت علی وقتی که خلخال رو از زن مسیحی دزدیدند گفت اگر مسلمانی از این واقعه بگرید و از شدت گریه بمیرد مقصر نیست !

شما چیکاره ی جامعه ی اسلامی هستی که با آبروی یک مسلمان و بازیگر ، بازی و سوء استفاده میکنی !

شما اگر خیلی مدعی نهی از منکر هستی عکس خواهر مادر یا یکی از اقوامت که کمی موهاش بیرون هست رو بزار و به استهزاء بکشونش و انگ مخالفت با قرآن بهش بزن نه اینکه از آبروی یه مسلمون دیگه مایه بزاری !

چون این عمل زشت رو چندین بار تکرار کردی و هیچ کسی هم برخورد نمیکنه گفتم و گرنه ...

"VICTOR"
30th October 2013, 10:55 AM
این صحبت ها فکر نمی کنم کاربرد زیادی داشته باشه ، به نظر بنده هر کس خودش رو درست کنه ، همه چی درست میشه ، خدا خودش در قرآن فرموده : ان الله لا یغیر ما بقوم حتی یغیر ما بانفسهم ( خداوند سرنوشت هیچ قومی را تغییر نمی دهد مګر آنکه خود سرنوشت خویش را تغییر دهند ! )

پس من نوعی باید خودم رو بسازم و فقط یه تذکر یا تلنګر برای دیګری کافیه ، امام صادق (ع) ګفتند : دعوت کننده ی مردم باشید اما نه با زبان ، بلکه با پارسایی ، تلاش ، نماز و نیکی ، که این رفتار ها خود دعوت کننده هستند .

*FATIMA*
30th October 2013, 01:50 PM
عجب استقبالی
زنده باشى
شما كه ماشاالله اطلاعاتت بالاست لابد اينم شنيدى : شيخى زن فاحشه اى را گفتا مستى ...
والا من اين كتابى كه شما خوندين رو نخوندم ! راستكش اعتقاد هم ندارم
اعتقاد من بر اينه كه خدا خيلى مهربون تر از اينهاست و اصلاً دوست نداره بندگانش رو زجر بده
عذاب الهى هست ولى به روش هاى ديگر
دفعه قبل تو يه تاپيكى به ما توهين كردين و خيلى راحت از كنارش رد شدين
نه دليلى براى كارتون ارائه داديد و نه معذرت خواهى در ميان بود ولى من كه نگذشتم از اين حرفتون
ببينم تو اين كتابى كه شما خوندين چيزى درباره توهين ننوشته ؟! قرآن چى ؟!
و ...

Tadaei
31st October 2013, 02:29 PM
واقعا مضحکه

تو حکومت حضرت علی وقتی که خلخال رو از زن مسیحی دزدیدند گفت اگر مسلمانی از این واقعه بگرید و از شدت گریه بمیرد مقصر نیست !

شما چیکاره ی جامعه ی اسلامی هستی که با آبروی یک مسلمان و بازیگر ، بازی و سوء استفاده میکنی !

شما اگر خیلی مدعی نهی از منکر هستی عکس خواهر مادر یا یکی از اقوامت که کمی موهاش بیرون هست رو بزار و به استهزاء بکشونش و انگ مخالفت با قرآن بهش بزن نه اینکه از آبروی یه مسلمون دیگه مایه بزاری !

چون این عمل زشت رو چندین بار تکرار کردی و هیچ کسی هم برخورد نمیکنه گفتم و گرنه ...

ای بابا جناب شما سرچ کن از این وجیعتر میبنی

چی میگی شما تو این سایت باید با منبع اومد

پست من چی میگه شما چی جواب میدی

خدا خیرت بده

.وکیل بی حجابهایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منم ازباحجابها حمایت میکنم.[shaad]

Tadaei
31st October 2013, 02:30 PM
زنده باشى
شما كه ماشاالله اطلاعاتت بالاست لابد اينم شنيدى : شيخى زن فاحشه اى را گفتا مستى ...
والا من اين كتابى كه شما خوندين رو نخوندم ! راستكش اعتقاد هم ندارم
اعتقاد من بر اينه كه خدا خيلى مهربون تر از اينهاست و اصلاً دوست نداره بندگانش رو زجر بده
عذاب الهى هست ولى به روش هاى ديگر
دفعه قبل تو يه تاپيكى به ما توهين كردين و خيلى راحت از كنارش رد شدين
نه دليلى براى كارتون ارائه داديد و نه معذرت خواهى در ميان بود ولى من كه نگذشتم از اين حرفتون
ببينم تو اين كتابى كه شما خوندين چيزى درباره توهين ننوشته ؟! قرآن چى ؟!
و ...

من به کسی توهین کردم
و هیچوقت به خودم اجازه نمیدم به کسی توهین بکنم

خب توهینهای منو بذارید اگه واقعا حق باشماست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[shaad][shaad][shaad][shaad][shaad]

Tadaei
31st October 2013, 02:31 PM
چه تشکرهایی هم ردیف شده[khande]

Tadaei
31st October 2013, 02:52 PM
http://gigpars.com/upload/mor8_sinc7l.jpg
آقای قرائتی

گاهی وقتها بعضی افراد مثلا بدحجابی و بی حجابی را تمدن می دانند و پوشش را اُملی فکر می کنند. قرآن می فرماید که:
« وَ لا تبَرُّجنَ تبَرّج الجاهِلیة الأولی».(احزاب23)
«تبرّج» از برج است. ما به برج چه می گوییم؟ ساختمان هایی که خودش را نشان می دهد. تبرّج یعنی خانم از خانه بیرون می آیی خودت را برج نکن. این کرامت انسان است.
من بارها گفته ام. کسی که خودش را آرایش می کند و به خیابان می آورد یعنی من حراج شده ام.

منبع:
http://www.313135.com/

Tadaei
31st October 2013, 02:56 PM
یه لقمه حجاب برای جنیفر لوپز (Jennifer Lopez) (http://pooshesh-ir.mihanblog.com/post/30)

هالیوود هنرمندان ما رو به برهنگی فرا میخونه ،و ما زنان هالیوودی و دیگر زنان هنرمند دنیا رو به یه لقمه حجاب ...!

http://gigpars.com/upload/f2iy_fun3da.ir-jennifer-lopez-1024x768_%2811%29.jpg

http://gigpars.com/upload/tfpa_72107_thumb_%282n%29.jpg
http://gigpars.com/upload/hci_fun3da.ir-jennifer-lopez-%28111%29.jpg (http://gigpars.com/upload/57xg_fun3da.ir-jennifer-lopez-%2811%29.jpg)

چکامه91
31st October 2013, 04:01 PM
سلام
ببخشید که مزاحم میشم میون تاپیکتون

یه خواهش دوستانه دارم ازتون بزرگوار که امیدوارم حداقل درموردش فکر کنین

هدفتون از پست گذاشتنو مشخص کنین و با توجه به اون هدفتون عمل کنین.....

ببینین خودتون در حال حاضر به این موضوع معترف هستین که بازدید تاپیک چندان رضایت بخش نیست.

(البته شخصا من به این مورد که پست پربازدید تاثیراتش بیشتره معتقد نیستم چون تو مدت فعالیتم حداقل درمورد پستای خودم به این رسیدم که همه خواهان

همه پستا نیستن و یک تاپیک بازدید کننده مخصوص خودشو داره نه بیشتر، این موردو رو فرمایش خودتون عنوان کردم)، فکر کردین که چرا این طوری هست؟

منطقش نمیتونه بگه که کل اعضای یک سایت که تعدادشونم کم نیست با حجاب و مسائل مرتبط با اون مخالفن یا علاقه ای به خوندن مطالب در این مورد ندارن.

به بیان دیگه همه مشکل از سمت جامعه مورد نظر که اینجا سایت هست، نمیتونه باشه .

حالا میرسیم سر این که شاید پست درگیر یه سری مشکلاته....

والا من نمیدونم حجاب شما برای خودتون چه قدر مهمه اما چیزی که نشون میده اینه که حداقل بی توجه نیستین.

میخوام بدونم این حجابو که در حد خودتون(چون نمی خوام جسارت یا برداشتی ذهنی غلط از شما باشه این جوری عرض میکنم ) رعایت می کنین

ایا به اجبار بوده یا به انتخاب خودتون؟

زمانی که میخواستین برین دنبال این مسئله که چه نوع حجابی رو انتخاب کنین خوبی های حجاب مناسب شمارو بیشتر جذب کرد یا بدی های یک حجاب نامناسب شمارو هل داد؟

باز هم اگر یکم بیشتر تامل کنیم میبینیم که این خوبی و زیبایی هست که عامل جذب افراد محسوب میشه .....

وقتی شما به عنوان کسی که دارین این فضیلت اخلاقی یعنی حجابو تبلیغ میکنین ،تا افراد بیشتری نسبت به این موضوع علاقه نشون بدن

(این برداشت من از هدف شما برای این تاپیک هست) ،از یک نکته منفی اخلاقی یعنی بیش از حد بزرگ نشون دادن بی حجابی یا کم حجابی افراد( عنوانی هست

که خودتون به این دسته افراد میدین وگرنه من نمیخوام کسیرو متهم کنم)، مقایسه های توهین امیز ، استفاده از واژه هایی که شاید کاربردشون در یک جمع خیلی خیلی

دوستانه هم زیاد...خوب نباشه چه برسه به یک فضای این چنینی( البته من صمیمیت سایتو زیر سوال نمیبرم) ، چه پیامدی داره؟ .....

وقتی کاربری با این جمله مواجه میشه که ایا وکیل بی حجاب ها هستید، در یک دنیای مجازی که همه به نوشته های هم اکتفا میکنیم نمیشه تفکر مثبتی داشت نسبت

با این فرمایش و بیشتر ادم یاد میدون جنگ میوفته و رجزخونی!

حمایت از با حجابها......شرمنده بزرگوار خیلی عذرخواه اما اگه فردی اومد و عنوان کرد که یک فرد با حجاب هست اما از این که تصویر هم نوعش، هم وطنش به عنوان یک بی حجاب!

با یک فرد دیگر مقایسه شدهکه ظاهرا در روابط و شئونات اخلاقی و اجتماعی حرکت قشنگی هم نیست، شما جوابی دارین بدین؟

میتونین عنوان کنین که دارین ازشون به این شیوه حمایت میکنین؟

مسلما...نه....

لطفا یکم به زیبای های این فریضه بپردازین ، این شکل مقایسه ها که رسما از افراد نام برده میشرو کمرنگ کنین...همه دست افراد در جامعه ما زندگی می کنن اما ایا اگه یه عده

رو بد و یه عده رو خوب جلوه بدیم و تو این جلوه دادن اغراق هم داشته باشیم مشکلی حل میشه؟

بازم ببخشید امیدوارم ناراحت نشین تمام عرایضم دوستانه بود اما اندکی صریح[golrooz][golrooz]

"golbarg"
31st October 2013, 04:09 PM
میدونید ما ایرانیا اول لیوان اب بالا میکشیم بعد میگیم این چی بود دادید خوردیم

ما بجای اینکه به بچه هامون بفهمونیم علت حجاب داشتن چیه

سریع میگیم چادر بپوش چرا نمیپوشی مگه تو مسلمون نیستی ویا تو اسلام قید شده باحجاب باشد

تا حالا بهش فکر کردید چرا تحقیق کردید

خیلیامون ازمون میپرسن چرا حجاب داریم بخاطر بابام یا خانوادم یا شوهرم یا دینم گفته حتی علتشم نمیدونیم

اما خارجیا بیحجابن میرن میگردم همه چیو زیزرو میکنن بعد به این نتیجه میرس که باحجاب شن یا نشن اونوقت واقعا حجابشون واقعی

*FATIMA*
31st October 2013, 05:40 PM
من به کسی توهین کردم
و هیچوقت به خودم اجازه نمیدم به کسی توهین بکنم

خب توهینهای منو بذارید اگه واقعا حق باشماست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[shaad][shaad][shaad][shaad][shaad]
زنده باشين
شرمنده من هنوز نميدونم بانو تشريف دارين يا خان
ولى جاى توهين تو سايت نيست ، پاك ميشه ! دليلى بر وجود داشتنش موجود نميباشد در ضمن كار اشتباهى هم هست اگر بمونه
موضوع حق من و شما نيست ! موضوع سر اينه كه شما هيچ دليل قانع كننده اى براى گذاشتن تاپيكاتون ندارين
مثلاً در همين تاپيك من به جرأت ميتونم بهت بگم ايرانيها دارن به سمت حجاب پيش ميرن چون داره اطلاعاتشون در اين مورد تكميل ميشه
ولى شما چى ؟. براى اين حرفتون چه دليلى دارين ؟!
هى همش تاپيكاى مختلف زدين اگه حجاب نباشه اينجورى ميشه ، افراد بى حجاب رو زير سؤال ميبرين
يه بار هم از فوائد حجاب بگو ! اطلاعاتت رو در اختيار ما بذار
اينقدر هم مردم رو زير سؤال نبر

Tadaei
31st October 2013, 10:43 PM
میدونید ما ایرانیا اول لیوان اب بالا میکشیم بعد میگیم این چی بود دادید خوردیم

ما بجای اینکه به بچه هامون بفهمونیم علت حجاب داشتن چیه

سریع میگیم چادر بپوش چرا نمیپوشی مگه تو مسلمون نیستی ویا تو اسلام قید شده باحجاب باشد

تا حالا بهش فکر کردید چرا تحقیق کردید

خیلیامون ازمون میپرسن چرا حجاب داریم بخاطر بابام یا خانوادم یا شوهرم یا دینم گفته حتی علتشم نمیدونیم

اما خارجیا بیحجابن میرن میگردم همه چیو زیزرو میکنن بعد به این نتیجه میرس که باحجاب شن یا نشن اونوقت واقعا حجابشون واقعی

به خاطر خودم و آسایش خودم حجاب میکنم.بحث حجاب رو نمیشه تو یک خط توضیح بدیم

به کتاب شهید مطهری مسئله حجاب رجوع بکنید و خیلی کتابهای دیگه

به جوابتون میرسید

Tadaei
31st October 2013, 10:45 PM
زنده باشين
شرمنده من هنوز نميدونم بانو تشريف دارين يا خان
ولى جاى توهين تو سايت نيست ، پاك ميشه ! دليلى بر وجود داشتنش موجود نميباشد در ضمن كار اشتباهى هم هست اگر بمونه
موضوع حق من و شما نيست ! موضوع سر اينه كه شما هيچ دليل قانع كننده اى براى گذاشتن تاپيكاتون ندارين
مثلاً در همين تاپيك من به جرأت ميتونم بهت بگم ايرانيها دارن به سمت حجاب پيش ميرن چون داره اطلاعاتشون در اين مورد تكميل ميشه
ولى شما چى ؟. براى اين حرفتون چه دليلى دارين ؟!
هى همش تاپيكاى مختلف زدين اگه حجاب نباشه اينجورى ميشه ، افراد بى حجاب رو زير سؤال ميبرين
يه بار هم از فوائد حجاب بگو ! اطلاعاتت رو در اختيار ما بذار
اينقدر هم مردم رو زير سؤال نبر

اسم تداعی دختر

و آواتارمم دختره

ی دختر نمیاد عکس پسر بذاره آواتارش این ازاین

شما هم برین مطالعه بکنید موفق باشید

جرو بحث کردن بی فایده هست[labkhand]

*FATIMA*
1st November 2013, 12:33 AM
اسم تداعی دختر

و آواتارمم دختره

ی دختر نمیاد عکس پسر بذاره آواتارش این ازاین

شما هم برین مطالعه بکنید موفق باشید

جرو بحث کردن بی فایده هست[labkhand]
بحثى در بين نيست بانو
ج سؤالى كه ازت كردم رو بده
ممنون ميشم

Majid_GC
1st November 2013, 04:30 AM
ای بابا جناب شما سرچ کن از این وجیعتر میبنی

چی میگی شما تو این سایت باید با منبع اومد

پست من چی میگه شما چی جواب میدی

خدا خیرت بده

.وکیل بی حجابهایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منم ازباحجابها حمایت میکنم.[shaad]

منظورت از با منبع خودت بودی ![nishkhand]

خداشاهده از شما و همفکران تون بیشتر از این انتظار نبود و نداشتم که هرکه در جلوی تان ایستاد میشه مرتد و کافر !

اما جهت اطلاع به جای رجوع به دیدن عکس های بی حجاب مردم کمی رجوع کنید و طبیعت و گل و زیبایی هایش رو ببینید که حس منجی گری بهتون دست ندهد ![khabalood]

رضا66
1st November 2013, 08:05 AM
منظورت از با منبع خودت بودی ![nishkhand]

خداشاهده از شما و همفکران تون بیشتر از این انتظار نبود و نداشتم که هرکه در جلوی تان ایستاد میشه مرتد و کافر !

اما جهت اطلاع به جای رجوع به دیدن عکس های بی حجاب مردم کمی رجوع کنید و طبیعت و گل و زیبایی هایش رو ببینید که حس منجی گری بهتون دست ندهد ![khabalood]

سلام میشه بیشتر توضیح بدید ؟؟؟لطفا........[tafakor][tafakor][soal][soal][daava][delkhoori][delkhoori][delkhoori]

A S L A N
1st November 2013, 12:45 PM
سلام بیایید علمی بحث کنیم

اینکه دنیا به سمت حجاب میره و ایران ...

دنیا میخواد به تعادل برسه

دنیا ،دنیای قدیم هست و اصلا کوچکنر نشده،ولی ارتباط بیشتر شده و اقراد نفاوتهای جزئی که باعث اختلاف های کلان بین انسانها میشه را اصلا قیول ندارند.

یک جمله معروف تو ایران: از ارائه خدمات به افراد بی حجاب و بدحجاب معذوریم

یعنی تو ایران بی حجاب و بدحجاب شهروند نیست؟؟؟مالیات نمیده؟؟؟؟

آیا این جمله مثل 10 سال پیش روی خدمات رسانی تاثیر دارد؟؟؟

جواب مشخصه

مساله حجاب نمیتواند مثل سالهای قبل روی خدمات رسانی و ... تاثیر بگذارد و میان مردم اختلاف اندازد

با تعمیم این حرف یه کل جهان و ادغام مساله تعادل و آمیزش فرهنگی موضوع تمایل به حجاب و بی حجابی توجیه میشود.

ینده در این توع مباحث آیه و روایت و حدیث قبول ندارم.اگر ادعای مطالعه دارید نظریه جامعه شناسی و روانشناسی ارائه کنید

Sa.n
1st November 2013, 12:55 PM
دوستان عزیز من عضو خیلی خیلی کوچیک انجمن هستم و ترجیح میدم که افراد عالم تر در این بحث ها شرکت کنند و نخواستم خودم رو وارد بحث کنم
اما بهتر نیست که نرم تر برخورد کنیم با هم ؟ مگه قرار نیست بحث نتیجه بده ؟
اول به طرز گفتارمون فکر کنیم بعد بیانش کنیم
من خواهش می کنم که بحث رو هدفمند پیش ببرید
یک نفر که از بیرون به تاپیک نگاه میکنه ، تعجب نمیکنه به نظر شما ؟
پیش خودش نمیگه که چرا این سایت اینجوریه ؟ جای این که همه با هم درست صحبت کنن و مرز ها و حریم ها رو رعایت کنن اینجوری دارن با هم دعوا می کنن ؟
بحث قراره نتیجه بده ، و از برخی از دوستان عزیزمون خواهش می کنم که بحث رو منحرف نکنن و تنها مسائل مرتبط با بحث رو مطرح کنند
و بهتره که به خاطر یک بحث حریم های دوستانه خودمون رو از بین نبریم رو بهتره نشکونیم
موفق باشید[golrooz]

"golbarg"
1st November 2013, 12:59 PM
به خاطر خودم و آسایش خودم حجاب میکنم.بحث حجاب رو نمیشه تو یک خط توضیح بدیم

به کتاب شهید مطهری مسئله حجاب رجوع بکنید و خیلی کتابهای دیگه

به جوابتون میرسید

یسوال الان همه میرن کتاب شهید مطهری میخونن؟؟؟؟

همه حوصلشودارن
منظورمو بعد متوجه شدید.

*FATIMA*
2nd November 2013, 09:11 PM
صاحب تاپيك عزيز
با توجه به حضور گرمتون در سايت و با توجه به بى جواب گذاشتن سؤال هايى كه از شما پرسيده شد بهتره چند مورد رو متذكر شم بدونى بد نيست
١/ ازين به بعد خواستى تاپيكى رو بذارى اول يه نگاه بهش بنداز ببين ميتونى سؤالايى كه از توش درمياد رو پاسخگو باشى يا نه
٢/ كسى كه سؤال ميپرسه مطمئن باش يه سرى اطلاعات داره ميخواد به اطلاعاتش افزوده شه
٣/ سعى كن شخصيت افراد رو زير سؤال نبرى وَاِلا شديداً باهات برخورد ميشه
موفق باشى بانو

v.m 2020
2nd November 2013, 09:41 PM
چون تو ایران همه چی برعکسه

parisa niakan
3rd November 2013, 05:19 PM
یه سوال دارم...
چرا میگن چادر داشته باشی خیلی بهتر از اینه که مانتویی با حجاب باشی؟

parastoo zare
3rd November 2013, 07:01 PM
انوار گفتهههههههههههههههه؟؟؟؟؟[khande][khande][khande][khande][khande][khande]پریسا؟؟؟

Tadaei
4th November 2013, 03:34 PM
یه سوال دارم...
چرا میگن چادر داشته باشی خیلی بهتر از اینه که مانتویی با حجاب باشی؟

چادری دیدم با100 قلم آرایش به نظرم به نظربه زورچادر سر میکنه این چادری بدون چادر باشه بهتره

تا اینکه بااین وضع ظاهربشه چادری با100 قلم آرایش[shaad]

مانتویی باحجاب داریم همه مانتوییها که بی حجاب نیستن.

Tadaei
4th November 2013, 03:58 PM
سلام بیایید علمی بحث کنیم

اینکه دنیا به سمت حجاب میره و ایران ...

دنیا میخواد به تعادل برسه

دنیا ،دنیای قدیم هست و اصلا کوچکنر نشده،ولی ارتباط بیشتر شده و اقراد نفاوتهای جزئی که باعث اختلاف های کلان بین انسانها میشه را اصلا قیول ندارند.

یک جمله معروف تو ایران: از ارائه خدمات به افراد بی حجاب و بدحجاب معذوریم

یعنی تو ایران بی حجاب و بدحجاب شهروند نیست؟؟؟مالیات نمیده؟؟؟؟

آیا این جمله مثل 10 سال پیش روی خدمات رسانی تاثیر دارد؟؟؟

جواب مشخصه

مساله حجاب نمیتواند مثل سالهای قبل روی خدمات رسانی و ... تاثیر بگذارد و میان مردم اختلاف اندازد

با تعمیم این حرف یه کل جهان و ادغام مساله تعادل و آمیزش فرهنگی موضوع تمایل به حجاب و بی حجابی توجیه میشود.

ینده در این توع مباحث آیه و روایت و حدیث قبول ندارم.اگر ادعای مطالعه دارید نظریه جامعه شناسی و روانشناسی ارائه کنید

اینکه مشخصه سایت علمی هستش

ولی درمورد همه چی بحث و گفتگو میشه

پرفسور و پزشک محجبه خارجی داریم افتخار میکنند

هموطنان ایرانی به ظاهر مسلمان هم داریم که اسمشون فقط مسلمان

برخی نه همه قابل توجه برخی که فقط بلدن تیکه بندازن

Tadaei
4th November 2013, 04:41 PM
با غرور قدم بگزار دختر چادری!
تو یک نیلوفری!
یک دختر ناز!
یک دختر شیرین!
بخند دختر چادری!
یک دنیا پشت توست!
دنیا دست هایش زیر پای توست!

تو باارزشی نیلوفر من!

دختر چادری!

Sara Masouri
4th November 2013, 05:03 PM
من چادری نیستم
اما چادری ها رو دوست دارم
دلیلی هم نداره چادری ها
غیر چادری ها رو دوست نداشته باشن
همه خواهریم و از یه ریشه و دین

masoume.a.92
4th November 2013, 08:33 PM
بعضی ها میان چه ادای با فرهنگ ها رو درمیارن زنگ اخلاق میشن پیام میدن میرن! [bihes]

و بعضی های دیگه...
ای کاش اینجور جمع رو از خودتون نرونید...
حالا باز از خودتون مهم نیست...
از کاری که مثلا قصدشو دارید ولی شیوشو بد اجرا میکنید! [negaran]

Admin
5th November 2013, 12:38 AM
سلام
به علت متشنج بودن این موضوع بسته شد.

دوستان لطفا ادب رو رعایت کنند و با کسانی که به یکدیگر توهین می کنند برخورد خواهد شد.

به برخی از دوستان نیز تذکر ارسال شد

موفق باشید

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد