توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث من و پروفسور بارتزال
Amir
14th February 2010, 10:11 PM
دوست عزيز اين طرح شما كه دوچرخه رو سنگينتر ميكنه .. در ضمن اينكه زنجير مزاياي خيلي زيادي برا دوچرخه داره.. كه سيستم ميل لنگ اينارو نداره .. در مسئله قدرت ميل لنگ قدرت رو زياد نميكنه ..اونچيزي كه ميتونه قدرت رو زياد كنه همن جعبه چرخ دنده است كه در واقع مبدل سرعت به قدرت ه .. ميل لنگ رو تو سيستمي بكار ميبيريم كه قدرت رفت برگشت خيلي قوي باشه كه نياز به استحكام شافت و حركت رفت و برگشت باشه
Amir
14th February 2010, 10:18 PM
يه طرح هم من دارمكه از دوستان ميخام روش نظر بدند وبگند كه چه كاربردي تو حوزه دانسته ها و اطلاعاتشون ميتونه داشته باشه .. به نظر خودم تو بخش ازمايشات پزشكي و كلا پزشكي ميتونه كاربرد داشته باشه ...
با ماكر فر همه اشنايي دارند دستگاهي كه ميتونه غذاي تو محفظه اشو تو دماي جوش اب در مدت زمان كمي گرم بكنه .. حالا من دستگاهي رو طراحي كردم برعكس همين كه تو يه محفظه كوچيك ميتونه طي مدت زمان خاصي درجه حرارت محتويات داخلشو رو تا درجه خاصي پايين اورد .. منظورم از زمان بين يك تا ده دقيقه است .. حالا به نظر شما اين طرح چه كاربردي ميتونه داشته باشه
hodnus
15th February 2010, 01:22 AM
راجع به دوچرخه صحبت کردید یادم افتاد که یک بنده خدایی در نمایشگاه اختراعات مصلی یک تغییر جالبی در چرخ دنده بزرگ وسط پدال ها داده بود و اون از این قرار بود که این چرخ دنده بزرگ گرد را به یک جرخ دنده بیضی شکل تبدیل کرده بود و با این کار به دوچرخه سوار کمک کرده بود تا زمانیکه پا ها در حالات "کم گشتاور" قرار می گیرند زاویه اهرم کوچکتر و در نتیجه فشار کمتری در نقطه ضعف حرکت چرخشی پدال ها متوجه دوچرخه سوار بشود.
طرح ساده و موثری بود که ثبت اختراع هم شده بود.
hossien
15th February 2010, 01:29 AM
يه طرح هم من دارمكه از دوستان ميخام روش نظر بدند وبگند كه چه كاربردي تو حوزه دانسته ها و اطلاعاتشون ميتونه داشته باشه .. به نظر خودم تو بخش ازمايشات پزشكي و كلا پزشكي ميتونه كاربرد داشته باشه ...
با ماكر فر همه اشنايي دارند دستگاهي كه ميتونه غذاي تو محفظه اشو تو دماي جوش اب در مدت زمان كمي گرم بكنه .. حالا من دستگاهي رو طراحي كردم برعكس همين كه تو يه محفظه كوچيك ميتونه طي مدت زمان خاصي درجه حرارت محتويات داخلشو رو تا درجه خاصي پايين اورد .. منظورم از زمان بين يك تا ده دقيقه است .. حالا به نظر شما اين طرح چه كاربردي ميتونه داشته باشه
منظورتون اونو خنك كنه يا هر چه دماي اون ظرف بود را سنس كنه بعد كاهش يا افزايش دما نسبت به خواسته هاي ما داشته باشه؟
ميشه يكم توضيح بدين. ممنون
hossien
15th February 2010, 01:31 AM
تا چند روزه ديگه انواع دوچرخه هاي طراحي شده را براتون ميزارم تا با انواع آن و مكانيزم هاي جديد اون آشنا شوين و بعضي از آنها را در بخش اختراعات و نوآوري هايروز جهان به زبان اصلي وارد كردم مي تونيد از اون هم استفاده كنيد و آدرس اون در امضايم هست.
SaSaMc2
15th February 2010, 07:31 AM
با سلام{wave}
ایده یمن اینه :
ما میتونیم به جای استفاده از زنجیر وچرخ دنده در دوچرخه از میل لنگ استفاده کنیم به این صورت که:
1-در کنار اهرم پایدان با قرادادن جعبه مبدل حرکتی،حرکت چرخشی پایدان را به حرکت چپ گرد یا راست گرد تبدیل می کنیم .
2-میله گردانی که یک سر آن به جعبه ی اول متصل است و سردیگر آن به جعبه مبدل حرکت دوم در کنار چرخ عقب (با درنظر گرفتن اندازه،قطر،وزن)در مابین دو جعبه طراحی میکنیم.
3-کار جعبه ی دوم تبدیل حرکت چپ گرد یاراست گرد به حرکت دورانی و در نهایت چرخش چرخ عقب است.
مزیت این کار از نظر من پایین آمد نیروی مصرفی برای راه اندازی دو چرخه وبالا رفتن سرعت نسبی در حال حرکت است.
اشکال این طرح در نظر نگرفتن کالچ در این سیستم ساده برای مواقعی که شخص دوچرخه سوار دیگر اقدام به پا زدن نکند است.:-?(من ساعت ها برای در نظر گرفتن این کلاچ فکر کردم اما طرحی به نظرم نرسید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!):-??
سلام دوست گرامي.
روش كار در دوچرخه ي شما چگونه و طبق چه اصلي نيروي مصرفي رو كاهش ميده؟
شما بايد از سيستم هرز گرد براي رفع مشكل استفاده كنه. مثل آچار بكس.
SaSaMc2
15th February 2010, 07:36 AM
سلام.
سايز دستگاه تا چه اندازه اي ميتونه كوچيك شه؟
توان مصرفي در كوچيكترين سايز چقدر هست؟
schrodinger
16th February 2010, 10:38 AM
ببخشید
من در مورد پس زدن جسم خارجی اطلاعات زیادی ندارم
می تونید راهنماییم کنید؟
Amir
17th February 2010, 09:38 PM
سايز دستگاه را ميتونيم بين 20 ليتر حجم داخلي تا 38 ليتر قرار بديم البته ميشه روش كار كرد كه بشه اين فضاي داخلي افزايش داد .. توان مصرفي 1200 تا 1800 وات متغير .. ميتونه سنس كنه دماي محيط داخليشو و بعد دماي محتويات داخل دستگاه را تا اندازه كه ميخواهيم در مدت زمان كه توسط يه برد ديجيتال تنظيم ميشه رو كم كنه .. اگه ميخواهيد ذهنيتي داشته باشيد ازش يه ماكروفر رو تصور كنيد كه به توي همون محيط به جاي گرم كردن محتويات شده رو خنك ميكنه ..
SaSaMc2
18th February 2010, 03:28 AM
ببخشید
می تونید راهنماییم کنید؟
دوستان اطلاعي در اين زمينه ندارن؟ :-?
SaSaMc2
18th February 2010, 03:33 AM
سايز دستگاه را ميتونيم بين 20 ليتر حجم داخلي تا 38 ليتر قرار بديم البته ميشه روش كار كرد كه بشه اين فضاي داخلي افزايش داد .. توان مصرفي 1200 تا 1800 وات متغير .. ميتونه سنس كنه دماي محيط داخليشو و بعد دماي محتويات داخل دستگاه را تا اندازه كه ميخواهيم در مدت زمان كه توسط يه برد ديجيتال تنظيم ميشه رو كم كنه .. اگه ميخواهيد ذهنيتي داشته باشيد ازش يه ماكروفر رو تصور كنيد كه به توي همون محيط به جاي گرم كردن محتويات شده رو خنك ميكنه ..
خوب ما ميتونيم با استفاده از ترموالكتريكها و كمپرسورها يا واكنشها در ابعاد كوچيكتر با صرف انرژي كمتر همين كار رو بكنيم.
مزيت اين سيستم نسبت به روشهاي ديگه چيه؟
Amir
18th February 2010, 11:12 PM
خوب ما ميتونيم با استفاده از ترموالكتريكها و كمپرسورها يا واكنشها در ابعاد كوچيكتر با صرف انرژي كمتر همين كار رو بكنيم.
مزيت اين سيستم نسبت به روشهاي ديگه چيه؟
ميشه توضيح بدين كه چطوري با ترمو الكتريك ميتونيد دماي يه محفظه 38 ليتري در زمان 5 دقيقه برسونيد زير صفر ؟ در مورد كمپرسور اولا حجم و وزن بالتري رو داره ثانيا بازم اين خاصيت نداره كه تو زمان پايين مثلا دو دقيقه اينكارو انجام بده .. كمپروسور رو با واتهاي معمولي مثل كاربردي كه تو يخچال داره زمانش به ساعت ميرسه تا بتونه به دماي زير صفر برسه ..
hossien
19th February 2010, 12:19 AM
ميشه توضيح بدين كه چطوري با ترمو الكتريك ميتونيد دماي يه محفظه 38 ليتري در زمان 5 دقيقه برسونيد زير صفر ؟ در مورد كمپرسور اولا حجم و وزن بالتري رو داره ثانيا بازم اين خاصيت نداره كه تو زمان پايين مثلا دو دقيقه اينكارو انجام بده .. كمپروسور رو با واتهاي معمولي مثل كاربردي كه تو يخچال داره زمانش به ساعت ميرسه تا بتونه به دماي زير صفر برسه ..
ميشه كار دستگاه را بيشتر توضيح بدين و شما به چه روشي اين كار را در كوتاه ترين زمان مي خواهيد انجام دهيد.
SaSaMc2
19th February 2010, 01:30 AM
ميشه توضيح بدين كه چطوري با ترمو الكتريك ميتونيد دماي يه محفظه 38 ليتري در زمان 5 دقيقه برسونيد زير صفر ؟
فكر كنم با لايه لايه ساختن ترموالكتريك و دمش هوا از بين لايه ها به محفظه.
در مورد كمپرسور اولا حجم و وزن بالتري رو داره ثانيا بازم اين خاصيت نداره كه تو زمان پايين مثلا دو دقيقه اينكارو انجام بده .. كمپروسور رو با واتهاي معمولي مثل كاربردي كه تو يخچال داره زمانش به ساعت ميرسه تا بتونه به دماي زير صفر برسه
فكر ميكنم سيستم كمپرسور وزن بالاتر داره ولي سايز اون تا خيلي كمتر هم هست.
البته در اينجا هم با لايه بندي اواپراتور و عبور هوا احتمالاً سرعت سرمايش پايين مياد ولي شايد توان مصرفي بالا بره.
..
سلام @};-
پس سيستم شما تا دماي كمتر از زير صفر توانايي دارد.
و تفاوت اصلي در سرعت سرمايش هست.
سيستم شما با توان مصرفي كيلو واتي نميشه قابل حمل ساخته بشه.
و در حمل و نقل واكسن يا انسولين استفاده بشه.
ولي چون سرعت بالا در سرمايش داره و نگهداري عضاي جدا از بدن نياز به سرعت داره
فكر كنم به درد مراكز درماني بخوره.
اگر كاربردي جديدي هم به ذهنم رسيد همينجا مينويسم.
با تشكر @};-
امير آشنا
19th February 2010, 01:50 PM
ببخشید
می تونید راهنماییم کنید؟
دوستان اطلاعي در اين زمينه ندارن؟ :-?
سلام
ببخشيد چند روزي دير شد . مرخصي بوديم @};-;)
اگه منظور پس زدن جسم خارجي در بدن باشه :
به طور خلاصه ؛ سيستم ايمني بدن در برابر اجرام خارجي مثل يه عضو پيوندي يا حتي يه ماده غير زنده مثل يه تكه سنگ و ... واكنش نشون ميده چون اين عوامل رو به عنوان عوامل بيگانه مي شناسه . اين واكنش مي تونه انواع مختلفي داشته باشه و لي در نهايت بسته به شدت تحريك اون جسم خارجي واكنش بدن هم تشديد ميشه . قصد بدن اينه كه با اين ترتيب بتونه جسم خارجي رو در بدن از بين ببره كه به همين منظور در توالي اتفاقاتي كه در بدن ميفته ممكنه آنزيم هاي خاصي از سلول هاي ايمني ترشح بشن كه باعث تخريب اون بافت خارجي يا ماده خارجي بشن . به همين دليل هميشه در موارد پيوند اعضا تا مدتي از داروهاي سركوبگر سيستم ايمني استفاده ميشه تا سيستم ايمني بدن بافت پيوندي رو تخريب نكنه يا به اصطلاح اون رو «پس نزنه» .
البته پروسه اي كه باعث اين حالت ميشه خيلي مفصله . اگه نيازي بود بفرماييد تا موضوع رو تخصصي تر باز كنيم ;)@};-
Amir
20th February 2010, 09:42 PM
سلام @};-
پس سيستم شما تا دماي كمتر از زير صفر توانايي دارد.
و تفاوت اصلي در سرعت سرمايش هست.
سيستم شما با توان مصرفي كيلو واتي نميشه قابل حمل ساخته بشه.
و در حمل و نقل واكسن يا انسولين استفاده بشه.
ولي چون سرعت بالا در سرمايش داره و نگهداري عضاي جدا از بدن نياز به سرعت داره
فكر كنم به درد مراكز درماني بخوره.
اگر كاربردي جديدي هم به ذهنم رسيد همينجا مينويسم.
با تشكر @};-
ممنون .. تفاوت ها هم در سرعت سرمايش و هم مكانيزم سرمايش هست .. سعي كردم كه بتونم وزن دستگاه رو برسونم زير 15 كيلو .. اما اينكه قابليت حمل توسط نفر رو داشته باشه رو بهش فكر نكردم و اينكه ايا واقعان يه همچين نيازي هست يا نه !! به هر حال ممنون
در مورد سوال شما حسين جان مكانيزم دستگاه رو نميتونم بگم اما از تركيب روش هاي تبريد استفاده كردم كه سرعت و نقص همديگه رو جبران ميكنند و همچنين سطوح سرمايش رو بيشتر كردم
SaSaMc2
21st February 2010, 12:39 AM
ممنونم دوست گرامي @};-
متوجه مكانيزم شدم.
پس اگر شما با امكانات محدود وزن رو به 15 كيلو رسوندين.
ميتونين با امكانات پيشرفته به يك كيلو هم برسونيد.
و اگر به جاي زياد كردن سطح اواپراتور اون رو لايه لايه و انتقال حرارت رو با ايجاد كوران انجام بدين،
شايد بتونين با باتري و قابل حمل هم بسازيد.
به نظر من اگر پشت كندانسور رو وينچ كنيد و پرتو را متمركز راندمان بيشتر ميشه.
موفق باشيد هميشه @};-
SaSaMc2
21st February 2010, 12:40 AM
سلام
ببخشيد چند روزي دير شد . مرخصي بوديم @};-;)
اگه منظور پس زدن جسم خارجي در بدن باشه :
به طور خلاصه ؛ سيستم ايمني بدن در برابر اجرام خارجي مثل يه عضو پيوندي يا حتي يه ماده غير زنده مثل يه تكه سنگ و ... واكنش نشون ميده چون اين عوامل رو به عنوان عوامل بيگانه مي شناسه . اين واكنش مي تونه انواع مختلفي داشته باشه و لي در نهايت بسته به شدت تحريك اون جسم خارجي واكنش بدن هم تشديد ميشه . قصد بدن اينه كه با اين ترتيب بتونه جسم خارجي رو در بدن از بين ببره كه به همين منظور در توالي اتفاقاتي كه در بدن ميفته ممكنه آنزيم هاي خاصي از سلول هاي ايمني ترشح بشن كه باعث تخريب اون بافت خارجي يا ماده خارجي بشن . به همين دليل هميشه در موارد پيوند اعضا تا مدتي از داروهاي سركوبگر سيستم ايمني استفاده ميشه تا سيستم ايمني بدن بافت پيوندي رو تخريب نكنه يا به اصطلاح اون رو «پس نزنه» .
البته پروسه اي كه باعث اين حالت ميشه خيلي مفصله . اگه نيازي بود بفرماييد تا موضوع رو تخصصي تر باز كنيم ;)@};-
ممنونم دكتر جون @};-
hamid202000
2nd April 2010, 10:20 PM
من چون رشتم گاز هست دلم می خواست برای جابجایی گاز از طریق لوله نباشه بلکه به صورت بسته هایی باشه کوچک که هر جا گاز نیاز باشه ما بتونیم به راحتی از ان استفاده کنیم نه به صورت کپسول گاز که پدر ما جنوبی ها را در اورده
SaSaMc2
3rd April 2010, 05:54 AM
جالب که گاز مال جنوب هست ولی خودشون درگیر نفت و کپسولن؟!!!! {thumbs down}
منظور شما از بسته های کوچیک در چه اندازه و وزنی هست؟
فکر کنم طراحی یه کبسول آسان حمل بتونه کمک کنه.
pooria_sadeghi
12th April 2010, 01:47 PM
سلام به همه دوستان، من یه عضو جدیدم ، ازاینکه این مسابه رودیدم خوشحال شدم چون خودم یه مخترعم! با دنیایی از ایده ! ولی موضوعی که مطرح میشه اینه که قانون حمایت از ایده هاو مصون موندن از سرقت ایده چی میشه؟؟؟ حق بدین خیلی ها جرات نکنن ایدههاشونو مطرح کنن مثل خود من!!!!! برای این مشکل چه راه حلی دارید؟؟ :-?
حسین متقی
24th April 2010, 10:14 PM
{thumbs down}{worried}:-o:-/:-?{thumbs down}
مشکل همینه دیگه
hossien
28th April 2010, 08:41 PM
به نظر من اين نوع تفكر ها اشتباه هست براي همين موضوع خيلي از اطلاعات از گذشتگان به ما نرسيده و ... .
به گفته اديسون خلاقيت يك درصد الهام هست و 99 درصد عرق ريختن .شما لازم نيست توضيح در مورد ايده يا طرح تون بدين عنوان اون هم كافي به عنوان مثال اجسام پرنده بدون موتور ، تبليغات و اطلاعات علمي ، سياسي ، فرهنگي را با تنفس پاك (اكسيژن) بخوانيد و شاداب به كارهاي روزمره خود بپردازيد البته در خيابان ها و مراكز شلوغ شهر و .................
من كه خدايش ناراحت نمي شم كه يكي بتونو از اين ايده ها را به واقعيت برسونه چون زندگي خودمان و مردم راحت تر ميشه .
حسین متقی
2nd May 2010, 12:46 AM
با اجازتون چند تا ایده بی سر وته دارم
مثلا اسکیت بورد پرنده از بک نفره تا کانتینر بر
وشهری بدون مصرف برق وگازوبدون تصادف وترافیک والودگی
وهاور کرافت 4بدنه
و البسه گرم شونده
وموتور الکتریکی پیستونی
وترمز الکترو مغناطیسی دوچرخه وخودرو
وبادیگارد تانک
وساعت بدون تعویض باتری
وتوپ جنگی گاما
و وارمر لزله
و...و...و...و...و...و...و...و...و...و... و...و...و...و...و...و..و...و...و...{i dont want to see}:-o;;){i dont want to see}{happy}
hossien
6th May 2010, 12:15 PM
خيلي خوبه حالا شما مي تونيد هر روز يك ايده به همين صورت اينجا اضافه كنيد ؟ اين كار باعص مي شه كه ايده ها و تفكر وتون متحول بشه .
حالا لازم نيست در اينجا وارد كنيد تو خونخ روي كاغذ ايده ها تونو روزي يكي دو مورد بنويسيد به خودتون متوجه اين كار مي شيد كه چه فايده براي شما داشته.
Amir
6th May 2010, 11:11 PM
حالا از ايده تا ساخت خيلي راحه .. درسته ايده ها به عنوان كليد ارزش دار هستند ولي خب مكانيسم كار رو كه نميخاييم جز به جز مطرح كنيم و فك ميكنم كه اين يه تبادل اطلاعات دوجانبه است
madarshab
6th May 2010, 11:33 PM
ایده ای که میدین قابل اچرا حداقل باشه که ادم وقتش رو صرفش کنه
hossien
7th May 2010, 12:51 PM
ایده ای که میدین قابل اچرا حداقل باشه که ادم وقتش رو صرفش کنه
هر فردي وقتي ايده به نظرش ميرسه الهام از چيزي و يا كاري داشته پس همه اين ايده ها را مي توان روشون وقت گذاشت و مهمتر از ايده پشتكار هست كه اون ايده را به دستگاه يا به طور عملي بهره برداري كنه.
ما در اينجا قصدمون فعال سازي افكار هست كه هر فرد مي تونه هزاران ايده متفاوت در تمام لحظات زندگي براي خودش ، خانواده و ديگران داشته باشه.
حسین متقی
7th May 2010, 10:50 PM
من هم این کار رو میکنم
اما بدون پول و ازمایش وحتی طرح علمی حساب شده
به چه درد می خوره که من انقدر امیدوارم
خودمم نمیدونم:-/:-/
@};-@};-@};-
hossien
12th May 2010, 10:20 AM
من هم این کار رو میکنم
اما بدون پول و ازمایش وحتی طرح علمی حساب شده
به چه درد می خوره که من انقدر امیدوارم
خودمم نمیدونم:-/:-/
@};-@};-@};-
سلام آقا حسين مت عزيز
نتيجه كارت رو روزي كه اصلا فك نمي كني مي بيني و خيلي به دردت مي خوره . به كارات ادامه بده شما مي تونيد و هيچ موقع نا اميد نشو اينو به عنوان يك دوست بشما مي گم.
madarshab
12th May 2010, 11:50 AM
هر فردي وقتي ايده به نظرش ميرسه الهام از چيزي و يا كاري داشته پس همه اين ايده ها را مي توان روشون وقت گذاشت و مهمتر از ايده پشتكار هست كه اون ايده را به دستگاه يا به طور عملي بهره برداري كنه.
ما در اينجا قصدمون فعال سازي افكار هست كه هر فرد مي تونه هزاران ايده متفاوت در تمام لحظات زندگي براي خودش ، خانواده و ديگران داشته باشه.
سلام دوباره نبودم چند وقت
ایده رو هرکسی میتونه بده اما ایده ای که عملی باشه
مثل اون ایده ای که توی روسیه دادن که بزرگترین هواپیما رو بسازن بعدش چی شد اون هواپیما تبدیل شد به زباله دان هواپیما ها حالا اون همه هزینه هم از بین رفت
منظور من هم همینه
hossien
12th May 2010, 07:52 PM
بله اين كه شما مي گين درست هست اما فردي كه ايده يا طرحي عنوان مي كنه بعد از امكان سنجي و فيلترهاي مخصوص عبور مي كنه كه ساخته بشه پس نمي شه اين طوري قضاوت كرد حتي براي اون هواپيماي ساخته شده حتما هزاران تجربه بدست اوردن كه اين نكته بزرگي هست.
hossien
12th May 2010, 07:57 PM
هدف ما ارائه ايده نيست كه بگيم ساختن اون خوبه يا نه بلكه ما هدفمون جور ديگه به زندگي نگاه كردن مثل قضيه افتادن سيب از درخت هست كه در كنار ، رو سر ، و ........ هزاران نفر افتاد اما يك نفر يا چند نفر گفتن چرا .
hossien
12th May 2010, 08:52 PM
مثلا من خودم تو مترو رفتم و يا خيلي از دوستان رفتن اما كسي به اين موضوع فك كرده بوده است (با توجه به عكس ها)
اين ايده جالب هست اما هزينه بالايي براي اجرايي شدن اون بايد خرج كرد به نظر شما جالب هست .
Designer: 4-id Creative Network (http://www.4-id.pro/)
http://www.yankodesign.com/images/design_news/2010/05/10/comfortzonefortrains01.jpg
http://www.yankodesign.com/images/design_news/2010/05/10/comfortzonefortrains02.jpg
http://www.yankodesign.com/images/design_news/2010/05/10/comfortzonefortrains04.jpg
http://www.yankodesign.com/images/design_news/2010/05/11/comfortzonefortrains05.jpg
madarshab
12th May 2010, 09:57 PM
حالا میایم به مبحث اینکه چه ایده هایی تا حالا توی این تاپیک اومده و لیست اونها تا الان کجاست
چند تا ازدوستان تونستن ایده درست بگن
hossien
13th May 2010, 10:06 AM
حالا میایم به مبحث اینکه چه ایده هایی تا حالا توی این تاپیک اومده و لیست اونها تا الان کجاست
چند تا ازدوستان تونستن ایده درست بگن
شايد بيشترشون درست گفته باشن چون شايد در حال حاضر امكان نداشته باشه و يا موارد ديگر اما بيشتر اونا را اگر ببينيد مي توان مشابه آن موضوع براي ان پيدا كرد .
حسین متقی
13th May 2010, 09:31 PM
ایده جدید
لباسی سرد وگرم شونده
دارای ام پی 3داخلی
دارای مکان نصب سیمکارت برای جوابگویی
دارای باتری لیتیوم یونی
دارای سلول خورشیدی
ودارای سنسور باران برای باز کردن چتر به طور خود کار از پشت کمر
وجی پی اس
و وزن حداکثر=5/1کیلوگرم
ودراشکال مختلف
لطفا سرمایه گزاری کنید
حسین متقی
13th May 2010, 09:33 PM
البته بدون چتر 5/1کیلو
madarshab
13th May 2010, 09:35 PM
ایده جدید
لباسی سرد وگرم شونده
دارای ام پی 3داخلی
دارای مکان نصب سیمکارت برای جوابگویی
دارای باتری لیتیوم یونی
دارای سلول خورشیدی
ودارای سنسور باران برای باز کردن چتر به طور خود کار از پشت کمر
وجی پی اس
و وزن حداکثر=5/1کیلوگرم
ودراشکال مختلف
لطفا سرمایه گزاری کنید
بروارد سرمایه کردین
چقدر سرمایه لازم داره ؟
قیمت هر لباس چقدر در میاد ؟
حسین متقی
13th May 2010, 09:53 PM
بستگی به مواد به کار رفته ونوع لباس دارد ولی کمترین قیمت تولیدتکی600هزلر تومان+چند متخصص وکارگاه 20متری
hossien
15th May 2010, 05:47 PM
ایده جالبی هست اما باید فکری برای هزینه اون کنید چون هزینه اون بالاست اما فک نکنم این قدر هزینه داشته باشه
حسین متقی
15th May 2010, 10:21 PM
اما به دلیل وجود جی پی اس وسلول خورشیدی وباتری لیتیوم پلیمر وام پی 3
این قیمت اجتناب ناپزیره
@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-
hossien
20th May 2010, 10:34 PM
در صورتي هزينه پايين باشه مردم رو به اين وسايل مي آورند مثل همين تلويزيون كه در حال حاضر چندين از نسل ها و مدل هاي مختلف اونو داريم و هزاران مورد ديگر به عنوان مثال يك مدل گوشي موبايل ال جي داره كه قيمت اون 85 هزار تومن كه هم جي پي اس ، و ام پي 3 و ........ داره پس ميشه هزينه را كاهش داد.
حسین متقی
20th May 2010, 11:56 PM
بله چون تولید انبوه باتکنولو÷ی بالاست اماتولید ازمایشی درکارگاه خیلی فرق دارد
hossien
21st May 2010, 12:33 AM
بله چون تولید انبوه باتکنولو÷ی بالاست اماتولید ازمایشی درکارگاه خیلی فرق دارد
بله به اين نتكته را مي دونم
حسین متقی
21st May 2010, 11:17 AM
امااگر به تولید انبوه برسد قیمت ان به کمتر از150هزار تومن میرسد
hossien
21st May 2010, 11:58 AM
اين طوري خوبه من به شما يك پيشنهاد مي دم يك نظر سنجي كنيد كه چند نفر مايل به خريداري اين لباس هستند و يا افراد چه انتظاراتي از لباس دارند اين كمك بزرگي مي كنه تا هم طرح تون كامل تر بشه و هم ميزان علاقه مردم را نسبت به اين اندازه گيري كردين و حالا مي تونيد راحتتر تصميم بگيرين.
راستي اين طرح تون را برين ثبت كنيد و مالكيت فكري اون رو در دست بگيرين
hossien
21st May 2010, 12:32 PM
سلام دوستان
بعد مدتي اسامي دوستان و سه طرح برگزيده دوستان را كه طرح هاي برگزيده انتخاب شدن را اعلام مي كنم و به برنده طرح اول به رسم یادبود هدیه ای ارسال می شود.
رتبه اول: تلفن برای ناشنوایان ( 14 امتیاز ) توسط نام كاربري mathdan
رتبه دوم: دست مصنوعی ( 9 امتیاز ) از نام كاربري amir
رتبه سوم:
- آزادسازی تدریجی دارو در بدن ( 7 امتیاز ) PlaCebo
- قدرت انتقال اکسیژن رو در داخل خون افزایش ( 7 امتیاز )schrodinger
- هواپیماهای رادار گریز ( 7 امتیاز )Lovely-Pilot
madarshab
21st May 2010, 01:07 PM
قیمت هنوز هم از نظر یه مصرف کننده بالاست البته این هم بستگی داره که خصوصیاتی که شما میگین ایا اشکالی در اون پدید میاد یا نه چقدر ضمانت داره از نظر مصرف کننده
شما الان به چه چیزی نیاز دارین مالی یا کارگاه ؟
این طرحی که شما میگین چقدر امکان به انجام رسیدن اون است چند درصد ؟
نوشته بودین سرد و گرم شونده یه کم توضیح در باره این هم بدین ممنون میشیم
اگه میشه عکسی از این نوع طرح بدین
به ایدی من بدین arezooha77@yahoo.com
البته قبلش اعلام کنید که من با این ایدی انلاین بشم ;)
madarshab
21st May 2010, 01:09 PM
سلام دوستان
بعد مدتي اسامي دوستان و سه طرح برگزيده دوستان را كه طرح هاي برگزيده انتخاب شدن را اعلام مي كنم و به برنده طرح اول به رسم یادبود هدیه ای ارسال می شود.
رتبه اول: تلفن برای ناشنوایان ( 14 امتیاز ) توسط نام كاربري mathdan
رتبه دوم: دست مصنوعی ( 9 امتیاز ) از نام كاربري amir
رتبه سوم:
- آزادسازی تدریجی دارو در بدن ( 7 امتیاز ) placebo
- قدرت انتقال اکسیژن رو در داخل خون افزایش ( 7 امتیاز )schrodinger
- هواپیماهای رادار گریز ( 7 امتیاز )lovely-pilot
8->
یه سوال دارم از دوستانی که میتونن راهنمایی کنن منمنون میشم
فرض رو بر این میگیریم من یه افیس دارم همراه با ده اتاق مختلف که ده نفر توی این افیس کار میکنن
حالا من میخواهم که کنترل کنم این ده نفر داخل خود اتاقشون باشن از چه روشی استفاده کنم ؟
hossien
21st May 2010, 01:38 PM
8->
یه سوال دارم از دوستانی که میتونن راهنمایی کنن منمنون میشم
فرض رو بر این میگیریم من یه افیس دارم همراه با ده اطاق مختلف که ده نفر توی این افیس کار میکنن
حالا من میخواهم که کنترل کنم این ده نفر داخل خود اطاقشون باشن از چه روشی استفاده کنم ؟
منظورتون چي هست؟
madarshab
21st May 2010, 01:43 PM
منظورتون چي هست؟
یعنی اینکه متوجه بشم کسی از اتاق خودش بیرون نمیره
یا اگه میاد بیرون کجا میره
ردیابی یه جورایی تقریبا
اما از دوربین نمیخواهم استفاده بشه یا خیلی کم استفاده کنم در مواقع نیاز
و یه چیز دیگه اگر کسی دیگه به غیر از این افراد اومدن اون موقع نشون بده که یه فرددیگه ای توی افیس هست
حسین متقی
21st May 2010, 05:03 PM
میشه از یک جور کارت که داخل جیب نصب می شود استفاده کرد که بااستفاده ازنوعی چشم الکترونیکی که درارتفاع مشخصی از زمین در چارچوب در وصل شود و ورود و خروج هر فرد را متمایز نشان می دهد
استفاده کنید که از کارایی اون اطمینان ندارم چون جایی ندیدم استفاده بشه
واگرکارت رابرای ورودثبت نکردیعنی فردازکارکنان نیست
hossien
21st May 2010, 05:55 PM
ردیابی یه جورایی تقریبا
و یه چیز دیگه اگر کسی دیگه به غیر از این افراد اومدن اون موقع نشون بده که یه فرددیگه ای توی افیس هست
براي انجام اين كار چند راه وجود داره يكي با پردازش تصوير ميشه اين كار را كرد فقط شما يك دوربين در محيط يا لابي اصلي نصب مي كنيد افراد را شناسايي كرده و افراد ناشناس را هم تشخيص ميده .
چند تا راه ديگه هم ميشه عنوان كرد.
حسین متقی
21st May 2010, 07:06 PM
اما خیلی گرون میشه
madarshab
22nd May 2010, 12:18 PM
میشه از یک جور کارت که داخل جیب نصب می شود استفاده کرد که بااستفاده ازنوعی چشم الکترونیکی که درارتفاع مشخصی از زمین در چارچوب در وصل شود و ورود و خروج هر فرد را متمایز نشان می دهد
استفاده کنید که از کارایی اون اطمینان ندارم چون جایی ندیدم استفاده بشه
واگرکارت رابرای ورودثبت نکردیعنی فردازکارکنان نیست
کاملتر توضیح بدین
مکانی که من میگم طوری نیست که تعداد معدودی داخل اون کار کنن افراد دیگه حتما میان اما توی اتاقها نباید برن و اینکه کارکنانی که دارن کار میکنن نباید توی اتاقهای دیگه برن
( یه مثال واضحتر بزنم فکر کنید من اینجا یه کارگاه دارم که بچه هایی که اختراعی به فکرشون میرسه و با هماهنگی چند نفر میان و توی این کارگاه کار میکنن اما نباید بقیه مخترعین متوجه اختراع فرد مذکور بشن به خاطر همین میگم که داخل اتاقها نمیشه از دوربین استفاده کرد که طرف امنیت داشته باشه اما توی راهرو میتونیم به هرکدوم یه ردیاب باید بدیم اما طوری که طرف متوجه نشه اون کارتی که شما میگین اگه طرف بخواهد سوء استفاده کنه براش کاری نداره )
درضمن مسئاله هزینه نیست اما این فروم برای نخبگان هست و باید بهترین راهکار رو معرفی کنن با کمترین هزینه
madarshab
22nd May 2010, 12:21 PM
براي انجام اين كار چند راه وجود داره يكي با پردازش تصوير ميشه اين كار را كرد فقط شما يك دوربين در محيط يا لابي اصلي نصب مي كنيد افراد را شناسايي كرده و افراد ناشناس را هم تشخيص ميده .
چند تا راه ديگه هم ميشه عنوان كرد.
برای این کار یه نفر همیشه باید پای سیستم باشه
اما میخواهم با روشی این یه نفر رو حذف کنم و وقتی که سیستم الارم بده خودش شروع کنه به ضبط کردن و امنیت توی افیس مهمترین کار ماست طبق توضیحاتی که داده شد
hossien
22nd May 2010, 08:46 PM
آیا می تونید از کارت مغناطیسی استفاده کنید؟
چون این طوری می تونید همه افراد را کنترل و افرادی که این کارت را ندارن سیستم از حرکات آنها تصویر برداری کند .
اگر شما واقعا به این سیستم احتیاج دارین باید حسابی فک کرد سپس انواع سیستم های امنیتی را مطالعه کرد سپس میشه تصمیم گرفت یا پیشنهاد داد
حسین متقی
22nd May 2010, 10:33 PM
می تونیدیک یونیفرم اجبار کنید وداخل اون ادوات کارت رو جاسازی کنید
ارزون وسکرت است
madarshab
23rd May 2010, 04:30 PM
می تونیدیک یونیفرم اجبار کنید وداخل اون ادوات کارت رو جاسازی کنید
ارزون وسکرت است
اره میدونم چی میگین اما روش کار رو نمیدونم:-??
درباره اون یه کم توضیح میخواهم
حسین متقی
23rd May 2010, 11:36 PM
راستش خواستم توضیح بدم
اما نمیشه نوشت طولانیه اگه لازمه یجا قراربزاریم یا بهتون زنگ بزنم
Amir
24th May 2010, 10:20 PM
کاملتر توضیح بدین
مکانی که من میگم طوری نیست که تعداد معدودی داخل اون کار کنن افراد دیگه حتما میان اما توی اتاقها نباید برن و اینکه کارکنانی که دارن کار میکنن نباید توی اتاقهای دیگه برن
( یه مثال واضحتر بزنم فکر کنید من اینجا یه کارگاه دارم که بچه هایی که اختراعی به فکرشون میرسه و با هماهنگی چند نفر میان و توی این کارگاه کار میکنن اما نباید بقیه مخترعین متوجه اختراع فرد مذکور بشن به خاطر همین میگم که داخل اتاقها نمیشه از دوربین استفاده کرد که طرف امنیت داشته باشه اما توی راهرو میتونیم به هرکدوم یه ردیاب باید بدیم اما طوری که طرف متوجه نشه اون کارتی که شما میگین اگه طرف بخواهد سوء استفاده کنه براش کاری نداره )
درضمن مسئاله هزینه نیست اما این فروم برای نخبگان هست و باید بهترین راهکار رو معرفی کنن با کمترین هزینه
سلام.. دوست عزيز اينو برا خودتون ميخايين طرحي كنيد يا يه سازمان يا شركت ؟ تو تاپيك نمتونم توضيح بدم ..بستگي داره كه چقد براش هزينه كنيد سيستم دقيق تر خواهد شد و در ضمن هوشمند ميشه طراحيش كرد يعني اطلاعات رو با يه برنامه .. حتي با اي وي ار يعني در حجم كوچكتر ميشه كنترل و پردازش كرد ..
madarshab
25th May 2010, 08:34 AM
سلام.. دوست عزيز اينو برا خودتون ميخايين طرحي كنيد يا يه سازمان يا شركت ؟ تو تاپيك نمتونم توضيح بدم ..بستگي داره كه چقد براش هزينه كنيد سيستم دقيق تر خواهد شد و در ضمن هوشمند ميشه طراحيش كرد يعني اطلاعات رو با يه برنامه .. حتي با اي وي ار يعني در حجم كوچكتر ميشه كنترل و پردازش كرد ..
در مورد هزینه میخواهیم بهترین و کم هزینه ترین باشه
اما هزینه اش زیاد مهم نیست که چقدر بشه
سیستم برای یک شرکت محسوب میشه
arezooha77@yahoo.com
هرکدوم از دوستان اگه میتونن این ایدی رو اد کنن باهشون صحبت کنم
dimooomid
15th October 2011, 10:35 PM
اول سلام
یه مورد که سر کلاس شیمی معدنی و فزیک نور یه لحضه به ذهنم رسید .... که میشه با گیرنده های خاصی امواج مرئی نور رو گرفت و با تغییر فرکانس اون از از اجسام جامد عبور داد و سپس دوباره عمل عکس رو روی اون انجام داد
یعنی نور مرئی رو از جسام عبور داد (در این صورت اون دیوار ویا وسیله که مابین ما و منبع نور قرار داره در حقیقت نامرئی میشه)
منظرم جدب به ملکول به ملکوله
البته شاید بشه این فن آوری رو در مقیایس نانو نیر انجام داد یعنی باجذب فتون در ترازهای اوربیتال ملکولی و خرخش 180درجه فتون دور هسته (هرچند حدس زدن دقیق حرکات e برای جذب و باز تابش فتون ها تقریبا غیر ممکن و سخته)از سمت دیگه خارج بشه هرچند انحراف دقیق هم نباشه اما بازم حالت نیمه مات به ماده میده
SaSaMc2
18th October 2011, 03:38 AM
ردیابی یه جورایی تقریبا
سلام.
در حال حاضر شما نميتونيد با امكانات فعلي چنين امنيتي رو ايجاد كنيد.
و مجبوريد از دوربين و ردياب سنسور دار و يك روش مكمل مثل ترمومانيتور همزمان استفاده كنيد.
ولي به عنوان يه پيشنهاد دوستانه:
سعي كنيد از فيلتر بهتر و سخت تر براي انتخاب همكاراتون استفاده كنيد.
كار با شك نتيجه ي جالبي نداره.
كارگاه شما در كدام منطقه هست؟
با تشكر [golrooz]
mamadshumakher
29th September 2012, 01:57 PM
چرا تاپیکهای خوب همچین یهویی از کار میوفتن؟
میدونم که زیر خاکی بالا اوردم.اما خب بعضی زیر خاکیا ارزشمندند.بازم این بحث رو ادامه بدیم؟
حسین متقی
29th September 2012, 07:24 PM
چرا تاپیکهای خوب همچین یهویی از کار میوفتن؟
میدونم که زیر خاکی بالا اوردم.اما خب بعضی زیر خاکیا ارزشمندند.بازم این بحث رو ادامه بدیم؟
قبلا سکه ی طلا 100 هزار تومن بود!
الان 1میلیون تومنه!
خب چه میشه گفت!
بعد نمایشگاه باز هم راش میندازیم
1=1+1
1st October 2012, 07:04 AM
منم دلم یه نمونه شیشه میخاد برا ماشینا که وقتی رانندگی میکنیم
نور ماشین جلویی یه هو نخوره تو چشمون کور شیم هیچ جا نبینیم
یعنی یه جوری بشه نور از شیشه نگذره یه جورایی تجزیه بشه
مث عینک دودی که راحت باهاش میشه خورشید دید ولی خب دودی نباشه کاملا شفاف[golrooz]
hossien
4th October 2012, 07:29 PM
منم دلم یه نمونه شیشه میخاد برا ماشینا که وقتی رانندگی میکنیم
مث عینک دودی که راحت باهاش میشه خورشید دید ولی خب دودی نباشه کاملا شفاف[golrooz]
سلام
این را با فناوری نانو درست کردن با استفاده از اثر نیلوفری براتون اطلاعات و فیلم های مربوطه را ارسال می کنم. البته تو ایران هم می تونید تهیه کنید.
حسین متقی
9th October 2012, 12:57 AM
سلام
این را با فناوری نانو درست کردن با استفاده از اثر نیلوفری براتون اطلاعات و فیلم های مربوطه را ارسال می کنم. البته تو ایران هم می تونید تهیه کنید.
البته اثر نیلوفری که برای سر خوردن اب از روی سطح بود که از خودتون یادگرفتم!
ولی برای کمتر کردن تاثیر نور بالا ی ماشین جلویی هم تولید شده داخل ایران فقط دیدم-خارجی نمیدونم داره یا نه!
ولی اسم خاصی داشت -فتو الکتروکرومیک یا یه همچین چیزی یا شبیه این! الان اصلا یادم نیست!
Amir
1st April 2013, 12:44 PM
[QUOTE=0=1+1;378188]منم دلم یه نمونه شیشه میخاد برا ماشینا که وقتی رانندگی میکنیم
مث عینک دودی که راحت باهاش میشه خورشید دید ولی خب دودی نباشه کاملا شفاف.
کار سختی نیست کافیه زاویه شکست نور رو تغییر داد جوری که تمرکزش از دید راننده خارج بشه یه راهم متمرکز کردن نور روش سطح خارجی شیشه است که این الان روی بعضی عینکها نصب هستش [golrooz][/QUOهم
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.