PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اثر یه حرفو بخونید؟؟؟

"golbarg"
17th October 2013, 06:00 PM
پیرمرد از دختر پرسید:
- غمگینی؟
- نه.
- مطمئنی؟
- نه.
- چرا گریه می کنی؟
- دوستام منو دوست ندارن.
- چرا؟
- چون قشنگ نیستم

- قبلا اینو به تو گفتن؟

- نه.

- ولی تو قشنگ ترین دختری هستی که من تا حالا دیدم.

- راست می گی؟

- از ته قلبم آره

دخترک بلند شد پیرمرد رو بوسید و به طرف دوستاش دوید، شاد شاد.

چند دقیقه بعد پیرمرد اشک هاشو پاک کرد، کیفش رو باز کرد،

عصای سفیدش رو بیرون آورد و رفت...

گاهی وقتا انسان ها میتونن بازدن یه حرف ساده دل همرو خوش کنن
اما حیف .......

سیدپویا
18th October 2013, 01:53 AM
بسیار زیبا بود مثل خودن ابجی گلم[golrooz][golrooz][golrooz]

sare*
18th October 2013, 02:12 AM
حیف که بعضی وقتا با همین حرفا دل همو میشکنیم .... :(

1=1+1
18th October 2013, 07:49 AM
اینروزا به ادما باید حرفی بزنیم که خوششون میاد نه حقیقتو!!!

ص-جلالی
18th October 2013, 08:52 AM
سلام گلبرگ خانم
زیبا ترین داستانی بود که تاحالا خوانده ام.شادوسربلند باشید.

"golbarg"
18th October 2013, 01:31 PM
سلام گلبرگ خانم
زیبا ترین داستانی بود که تاحالا خوانده ام.شادوسربلند باشید.

پس چرا منفی دادی؟؟؟؟؟[negaran]

farhad_jomand
18th October 2013, 02:59 PM
پیرمرد از دختر پرسید:
- غمگینی؟
- نه.
- مطمئنی؟
- نه.
- چرا گریه می کنی؟
- دوستام منو دوست ندارن.
- چرا؟
- چون قشنگ نیستم

- قبلا اینو به تو گفتن؟

- نه.

- ولی تو قشنگ ترین دختری هستی که من تا حالا دیدم.

- راست می گی؟

- از ته قلبم آره

دخترک بلند شد پیرمرد رو بوسید و به طرف دوستاش دوید، شاد شاد.

چند دقیقه بعد پیرمرد اشک هاشو پاک کرد، کیفش رو باز کرد،

عصای سفیدش رو بیرون آورد و رفت...

گاهی وقتا انسان ها میتونن بازدن یه حرف ساده دل همرو خوش کنن

اما حیف .......

چه فایده حیف یک عده هم پیدا می شن که دل شون رو به دست بیاره از سر خود خواهی میزنند واون طرف مقابلم غمگین می کنند یا مشکل دارند کلا یا باادم خوب تا حالا سروکارنداشتند!!بله حیف...............................smilee_new2 (7)smilee_new2 (7)

farhad_jomand
18th October 2013, 03:01 PM
چه فایده حیف یک عده هم پیدا می شن که دل شون رو به دست بیاره از سر خود خواهی میزنند واون طرف مقابلم غمگین می کنند یا مشکل دارند کلا یا باادم خوب تا حالا سروکارنداشتند!!بله حیف...............................http://www.njavan.com/forum/images/smilies/smilee_new2%20%287%29.gifhttp://www.njavan.com/forum/images/smilies/smilee_new2%20%287%29.gif[delkhoori][delkhoori]

maryam kia
18th October 2013, 04:59 PM
خیلی زیبا بود خیلی خیلی خیلی هر چی بگم کمهsh_dokhtar10

"golbarg"
19th October 2013, 01:25 PM
چه فایده حیف یک عده هم پیدا می شن که دل شون رو به دست بیاره از سر خود خواهی میزنند واون طرف مقابلم غمگین می کنند یا مشکل دارند کلا یا باادم خوب تا حالا سروکارنداشتند!!بله حیف...............................http://www.njavan.com/forum/images/smilies/smilee_new2%20%287%29.gifhttp://www.njavan.com/forum/images/smilies/smilee_new2%20%287%29.gif[delkhoori][delkhoori]

خود خواه اونیه که این نظرو داده [asabani]

اره مث بعضیا ادمو ناراحت میکنن دل ادمو میشکنن تازه شاکی هم تشیف دارن[tafakor]

farhad_jomand
19th October 2013, 02:38 PM
خود خواه اونیه که این نظرو داده [asabani]

اره مث بعضیا ادمو ناراحت میکنن دل ادمو میشکنن تازه شاکی هم تشیف دارن[tafakor]
من دل کسی رو نشکستم جز اینکه هی نازش می کنم به من بذبین تر میشه!!!راستی اگه کسی دلش شکسته به نخ سوزن میدوزمش ها هرکی داره بسم الله؟؟فقط عاقدکم داریم[golrooz]

"golbarg"
19th October 2013, 07:24 PM
من دل کسی رو نشکستم جز اینکه هی نازش می کنم به من بذبین تر میشه!!!راستی اگه کسی دلش شکسته به نخ سوزن میدوزمش ها هرکی داره بسم الله؟؟فقط عاقدکم داریم[golrooz]

اون کله قند هستش نه نخ سورن که اخرش به عاقد

کلا چه ربطی داشت الان به حرف من ؟؟؟؟[tafakor]

farhad_jomand
20th October 2013, 10:23 AM
اون کله قند هستش نه نخ سورن که اخرش به عاقد

کلا چه ربطی داشت الان به حرف من ؟؟؟؟[tafakor]
ربطش اینه که بعضی ها حاضر نیستند کسی با صداقت و خوبی میاد جلو و اونو کمی احترام می کنه و خلاصه کمی تاقسمتی نازشم می کشه یا خودشونو یا شخصیت میدوننه که باید کماکان نازشون رو کشید یا مثل بچه ها خوشونو لوس می کنند یا باخودشون مشکل دارند مثلا مشکلات عصبی یا غیره که طرف مقابل از این موضوع بی اطلاعه اما هرچی که هست خوشبحال اونایی که همدیگر رو راحت می پذیرند واماده اند دوستی شون صمیمی تر بشه وارتباطات نا گسستنی بوجود بیارند ونه مثل بعضی ها که همش با اما واگر دردوستی پیش میرند وهمیشه به همه شکاک ند وچون قاعدتا خودشون شککاک اند وهم بااما وگردرمسیر دوستی وزندگی پیش میرند[bihosele][ghahr].........................................بله خوش بحال اونایی که دوستی رو راحت قبول می کنند اونم با افرادی که بهشون بها میدن@@@@@@@@@@@@@@@@

"golbarg"
20th October 2013, 06:31 PM
ربطش اینه که بعضی ها حاضر نیستند کسی با صداقت و خوبی میاد جلو و اونو کمی احترام می کنه و خلاصه کمی تاقسمتی نازشم می کشه یا خودشونو یا شخصیت میدوننه که باید کماکان نازشون رو کشید یا مثل بچه ها خوشونو لوس می کنند یا باخودشون مشکل دارند مثلا مشکلات عصبی یا غیره که طرف مقابل از این موضوع بی اطلاعه اما هرچی که هست خوشبحال اونایی که همدیگر رو راحت می پذیرند واماده اند دوستی شون صمیمی تر بشه وارتباطات نا گسستنی بوجود بیارند ونه مثل بعضی ها که همش با اما واگر دردوستی پیش میرند وهمیشه به همه شکاک ند وچون قاعدتا خودشون شککاک اند وهم بااما وگردرمسیر دوستی وزندگی پیش میرند[bihosele][ghahr].........................................بله خوش بحال اونایی که دوستی رو راحت قبول می کنند اونم با افرادی که بهشون بها میدن@@@@@@@@@@@@@@@@

بنظرم طرفتوبه بچه های مشاور سایت معرفی کن

farhad_jomand
21st October 2013, 09:33 AM
بنظرم طرفتوبه بچه های مشاور سایت معرفی کن
شاید هم خوش باشه نه بابا بچه که نیست زرنگه بزنم به تخته!![naomidi][khejalat]

ص-جلالی
24th October 2013, 10:08 AM
ببخشید اشتباه شد

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد