PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر کوتاه اينيستا: بارسا جايگاه من است

امیر دانته
16th October 2013, 08:19 AM
هافبک بارسلونا بر تمايلش به تمديد قرارداد با اين باشگاه تأکيد کرد.

http://cdn3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00941931.jpg

آندرس اينيستا اعلام کرد که برنامه‌اي براي جدايي از بارسلونا ندارد و انتظار دارد قرارداد بلندمدت ديگري با تيمش امضا کند.

به گزارش فارس،وي اظهار داشت: بايد همان‌جايي باشيد که مي‌خواهيد باشيد و بارسا جاي من است. باشگاه مي‌داند که مي‌خواهد در اين تيم بمانم و اميدوارم سال‌هاي آينده در همين باشگاه باشم.

اينيستا به تمجيد از سرمربي آرژانتيني پرداخت و ادامه داد: تاتا به تيم آمد و همه‌چيز را همان طور حفظ کرد. فلسفه‌اي که او به آن باور دارد بسيار شبيه به فلسفه‌اي است که ما در اين مدت داشته‌ايم. اميدوارم سال بسيار خوبي داشته باشيم. کارها در همين مسير در حال پيش‌روي است.

هافبک بارسلونا با اشاره به آينده ويکتور والدس خاطرنشان کرد: والدس شرايط خود، احساس و تصميمش را توضيح داده است؛ بنابراين هرچيزي که پس از آن گفته شده به همين خاطر بوده است، او شرايطش را شفاف توضيح داده است.

اينيستا همچنين در خصوص پيوستن مسعود اوزيل به آرسنال اضافه کرد: شوکه شدم که رئال مادريد مسعود اوزيل را فروخت. او در حال حاضر يکي از بهترين‌هاي جهان در دادن پاس گل است.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد