PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغذیه صحیح با لبنیات



yas-90
15th October 2013, 10:22 PM
قند گلوکز ماده مورد استفاده سلول های ماهیچه و مغز است و در واقع تنها ماده سوخت و سازی که به طور مستقیم تولید انرژی می کند. به این معنا که سایر قندها برای مصرف شدن در بدن ابتدا به گلوکز تبدیل می شود و طی فرآیند هورمونی عمل شکستن گلیکوژن (قند ذخیره) قندخون تأمین می شود یعنی ترشح هومورن ها به ویژه هورمون اپی نفرین مستقیما روی سلول های کبدی اثر می کند و عمل گلیکوژنولیز (شکستن گلیکوژن) انجام می شود. گلوکز حاصل از این عمل وارد جریان خون می شود و در نهایت قندخون به میزان طبیعی باز می گردد.

به گزارش سلامت نیوز (http://salamatnews.com/viewNews.aspx?ID=84716&cat=5) به نقل از روزنامه خراسان ؛ با توجه به این روند اهمیت مصرف مقداری غذای سبک در ساعات اولیه شب معلوم می شود، زیرا هرگاه معده مدت زیادی خالی بماند مقدار گلوکز خون کاهش می یابد و به ناچار میزان ترشح هورمون آدرنالین و هورمون های دیگر در خون افزایش می یابد و این افزایش به خودی خود باعث افزایش فشارخون می شود. به همین دلیل در اسلام سفارش شده است که شب را بدون صرف شام نگذرانید ولو با خوردن کعکعه (نال شیرمال) زیرا گرسنگی در شب، روند پیری را سرعت می بخشد.

نان شیرمال در حقیقت شامل نشاسته و پروتئین است که نشاسته آن مقدار گلوکز موردنیاز بدن را درشب تأمین می کند و پروتئین آن به عنوان ذخیره ای در طول شب به مصرف سلول ها می رسد.

محسن مهابادی زاده
15th October 2013, 11:30 PM
از بعضي كارشناسان مذهبي شنيدم كه در بدن انسان ؛ یگ رگ وجود داره به نام رگ شام كه با نخوردن شام ؛ اين رگ خشک ميشه و آسيب ميبينه ؛ حالا اسم علمي و پزشکي اين رگ چيه و كجای بدن قرار داره ؛ من نميدونم ؛ اگر كسی اطلاعات داره و ميتونه راهنمایي كنه لطفا بگه

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد