AvAstiN
17th June 2009, 05:59 AM
http://www.salamatnews.com/uploade/82454860210418.gif
بيترديد کيفيت تغذيه به ويژه در دوران امتحانات و کنکور، ميتواند در موفقيت يا عدم موفقيت آنها در امتحانات نقش موثري داشته باشد؛ چرا كه معمولا در امتحانات افراد با نوعي ترس از عدم موفقيت و استرس روبرو هستند. اين در حالي است كه به گفته كارشناسان؛ استرس ميتواند نياز بدن را به مواد مغذي افزايش دهد. بنابراين لازم است در اين ايام از تغذيه مناسب بهره گرفت.
با تاكيد بر رعايت اصول تغذيهاي و برخورداري از گروههاي چهارگانه غذايي بويژه در دوران كودكي و نوجواني، با اشاره به اصول تغذيهاي مناسب، گفت: از لحاظ مصرف پروتئين در كشور مشكلي وجود ندارد. اين در حالي است كه استفاده از مواد حاوي ليستين، ماهي، تخم مرغ، گردو، بادام زميني و انواع مغزها به عنوان مواد كمك كننده تكامل مغز بسيار مهم است.
وي با تاكيد بر لزوم رعايت برخي اصول تغذيهاي از سوي داوطلبان در ايام كنكور، تصريح كرد: مصرف زياد قهوه و چاي به منظور بيدار ماندن و صرف ساعات بيشتري براي درس خواندن، نه تنها موثر نيست بلكه خستگي فرد را به دنبال دارد. داوطلبان بهتر است قبل از نيمه شب خوابيده و صبح زود را به درس خواندن اختصاص دهند.
اين متخصص تغذيه با بيان اينكه در طول برگزاري آزمون، قند خون نبايد افت كند، گفت: كفايت قند خون در طول ساعات برگزاري آزمون در تقويت حافظه كوتاه مدت بسيار موثر است.
وي به داوطلباني كه آزمون آنها هنگام صبح برگزار ميشود، توصيه كرد كه از صبحانه حاوي مواد قندي استفاده كنند و در اين باره گفت: صبحانه روز كنكور بايد از موادي كه قند آنها سريعا وارد خون ميشود مانند آبميوه، عسل و مربا و موادي كه به تدريج قندشان وارد خون ميشود مانند نان و غلات برخوردار باشد.
اين متخصص تغذيه برخودداري از مصرف مواد پرچرب از جمله خامه، كره و تخم مرغ در روز كنكور تاكيد كرد و گفت: تخم مرغ براي ساخته شدن سلولهاي مغز در ماههاي قبل از كنكور مهم است. اما از آنجا كه به دنبال مصرف مواد پرچرب، چربي خون افزايش مييابد، به دنبال آن، سطح تمركز و هوشياري كاهش مييابد. بنابراين بهتر است در روز كنكور مواد پرچرب استفاده نشود.
دكتر كيمياگر گفت: به منظور جلوگيري از افت قند خون،لازم است داوطلبان در طول برگزاري آزمون از آب، آبميوه و بيسكوئيت در حد لازم استفاده كنند.
منبع: سلامت نیوز
بيترديد کيفيت تغذيه به ويژه در دوران امتحانات و کنکور، ميتواند در موفقيت يا عدم موفقيت آنها در امتحانات نقش موثري داشته باشد؛ چرا كه معمولا در امتحانات افراد با نوعي ترس از عدم موفقيت و استرس روبرو هستند. اين در حالي است كه به گفته كارشناسان؛ استرس ميتواند نياز بدن را به مواد مغذي افزايش دهد. بنابراين لازم است در اين ايام از تغذيه مناسب بهره گرفت.
با تاكيد بر رعايت اصول تغذيهاي و برخورداري از گروههاي چهارگانه غذايي بويژه در دوران كودكي و نوجواني، با اشاره به اصول تغذيهاي مناسب، گفت: از لحاظ مصرف پروتئين در كشور مشكلي وجود ندارد. اين در حالي است كه استفاده از مواد حاوي ليستين، ماهي، تخم مرغ، گردو، بادام زميني و انواع مغزها به عنوان مواد كمك كننده تكامل مغز بسيار مهم است.
وي با تاكيد بر لزوم رعايت برخي اصول تغذيهاي از سوي داوطلبان در ايام كنكور، تصريح كرد: مصرف زياد قهوه و چاي به منظور بيدار ماندن و صرف ساعات بيشتري براي درس خواندن، نه تنها موثر نيست بلكه خستگي فرد را به دنبال دارد. داوطلبان بهتر است قبل از نيمه شب خوابيده و صبح زود را به درس خواندن اختصاص دهند.
اين متخصص تغذيه با بيان اينكه در طول برگزاري آزمون، قند خون نبايد افت كند، گفت: كفايت قند خون در طول ساعات برگزاري آزمون در تقويت حافظه كوتاه مدت بسيار موثر است.
وي به داوطلباني كه آزمون آنها هنگام صبح برگزار ميشود، توصيه كرد كه از صبحانه حاوي مواد قندي استفاده كنند و در اين باره گفت: صبحانه روز كنكور بايد از موادي كه قند آنها سريعا وارد خون ميشود مانند آبميوه، عسل و مربا و موادي كه به تدريج قندشان وارد خون ميشود مانند نان و غلات برخوردار باشد.
اين متخصص تغذيه برخودداري از مصرف مواد پرچرب از جمله خامه، كره و تخم مرغ در روز كنكور تاكيد كرد و گفت: تخم مرغ براي ساخته شدن سلولهاي مغز در ماههاي قبل از كنكور مهم است. اما از آنجا كه به دنبال مصرف مواد پرچرب، چربي خون افزايش مييابد، به دنبال آن، سطح تمركز و هوشياري كاهش مييابد. بنابراين بهتر است در روز كنكور مواد پرچرب استفاده نشود.
دكتر كيمياگر گفت: به منظور جلوگيري از افت قند خون،لازم است داوطلبان در طول برگزاري آزمون از آب، آبميوه و بيسكوئيت در حد لازم استفاده كنند.
منبع: سلامت نیوز