PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال راهنمایی

hossien
13th June 2009, 11:31 AM
سلام
از دوستان یک خواهش و همچنین راهنمایی در مورد یک مدار الکترونیکی داشتم.
در یک سیستم یک کلید وجود داره که وقتی نیروهای مختلف به آن اعمال میشه سیستم یک پیام بفرستد و در طرف دیگر فرستنده آن را دریافت کند و یک لامپ روشن شود.
در حالت کلی یک کلید و یک فرستنده و گیرنده و لامپ وجود داره.
در صورت امکان شماتیک این مدار را برایم بفرستید یا بفرمائید چگونه باید طراحی کنم.
با تشکر
یک بنده خدا
مجهول

Amir
15th June 2009, 07:08 AM
دوست عزيز سوالت خيلي مبهم بود من نفهميدم الان اينا سوال بود پرسيدين ؟ منظورتون از يك سيستم چيه؟ بگيد چيكار ميكخاييد بكنيد تا راهنماييتون بكنم مدار فرستنده گيرند مدار پيچيده اي نيست و سيستم تشخيص فشار هم بسته به جا و نوع استفاده فرق ميكنه

hossien
16th June 2009, 03:40 AM
دوست عزيز سوالت خيلي مبهم بود من نفهميدم الان اينا سوال بود پرسيدين ؟ منظورتون از يك سيستم چيه؟ بگيد چيكار ميكخاييد بكنيد تا راهنماييتون بكنم مدار فرستنده گيرند مدار پيچيده اي نيست و سيستم تشخيص فشار هم بسته به جا و نوع استفاده فرق ميكنه
سلام
منظورم اینه که فکر کنید الان من تمام این وسایل از قبیل فرستنده ، گیرنده ، لامپ ، کلید و باتری و تمام وسایل مورد نیاز را دارم حالا می خوام اینها را مونتاژ کنم من باید طبق چه نقشه ای اینها را مونتاژ کنم که فرستنده با کلید فعال می شود و گیرنده لامپ را روشن کند.
من خودم رشته ام مکانیک هست و از برق کمی تا حدودی اطلاعات دارم.

Amir
19th June 2009, 06:31 AM
اگه شما برد فرستنده رو و گيرنده رو داشته باشيد كارتون ساده شده است البته تو ققسمت گيرنده شما بايد پالس ورودي رو تقويت كنيد و به سر رله اعمال كنيد اونوقت رله شما تبديل به يك كليد خواهد شد و هر وقت بخواهيد لامپ رو خاموش و روشن ميكنيد ( با اعمال پالس فرستنده ) در مورد برد فرستنده و گيرنده براي برد پايين از اي سي 555 و مدار استابل استفاده ميشه كه خيلي ساده و كم خرج هستش

لامپ و خرجي رله و باتري ( منبع تغذيه لامپ ) با هم به صورت مدار سري بسته ميشه و كليد اعمال پالس فرستنده قبل از مقاومت باياس ديود فرستنده قرار ميگيره

آشنا
7th October 2009, 08:48 PM
سلام
من مداری میخواهم که بوق هشداری با 5 متر فاصله ما از گیرنده زده شود

Amir
12th October 2009, 09:58 PM
سلام
من مداری میخواهم که بوق هشداری با 5 متر فاصله ما از گیرنده زده شود

جواب سوالتون ..

http://njavan.com/forum/showthread.php?p=50309#post50309

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد