Mina_Mehr
13th June 2009, 04:50 AM
کشف علت سفیدشدن موها
پراکسیدهیدروژن در مو تجمع یافته و از آنجا که دیگر آنزیمهایی که اثرهای سوء «پراکسیدهیدروژن» را ترمیم میکنند نیز دچار کاهش شدهاند رنگ مو به سفید تغییرمیکند.
مطالعههای جدید نشان می دهد زنجیرهای از واکنشها موجب از بین رفتن رنگ موها از داخل به بیرون میشود.
بهگزارش سایت خبری، پزشکی «وب ام. دی.» (WebMD) (http://www.webmd.com/skin-problems-and-treatments/news/20090225/why-hair-goes-gray)، دانشمندان ممکن است بهزودی علت سفید شدن مو را مشخص کرده و درهای جدیدی بهروی استراتژیهای مقابله با این پدیده را ارائه دهند.
این گزارش میافزاید: فرایند سفید شدن موها زمانی شروع میشود که در میزان آنزیمی بهنام «کاتالاز» (Catalase) کاهش رخ دهد.
کاهش «کاتالاز» (Catalase) بهمعنی این است که «پراکسید هیدروژنی» که بهطور طبیعی در مو وجود دارد دیگر نمیتواند تجزیه شود. بنابراین «پراکسید هیدروژن» در مو تجمع یافته و از آنجا که دیگر آنزیمهایی که اثرهای سوء «پراکسید هیدروژن» را ترمیم میکنند نیز دچار کاهش شدهاند رنگ مو به سفید تغییر میکند.
کاهش آنزیمهای «ب» (B) و «ام. اس. آر. ای»(MSR A) و همراه با افزایش «پراکسید هیدروژن» مانع سنتز آنزیمی بهنام «تیروزیناز» میشود که مسؤول تولید «ملانین» در فولیکولهای موی سر است.
هر تغییری در میزان «ملانین» مو موجب تغییر رنگ مو میشود؛ در نتیجه کاهش «ملانین» موجب روشنتر شدن رنگ مو میگردد.
بهگفتهی پروفسور «کارین شالروت» (Karin Schallreute) استاد دانشگاه «برادفرد» (University of Bradford) بهکارگیری روشی برای جلوگیری از این فرایند میتواند از روند سفید شدن مو پیشگیری کند
منبع :
سایت دبیرخانه راهبری
پراکسیدهیدروژن در مو تجمع یافته و از آنجا که دیگر آنزیمهایی که اثرهای سوء «پراکسیدهیدروژن» را ترمیم میکنند نیز دچار کاهش شدهاند رنگ مو به سفید تغییرمیکند.
مطالعههای جدید نشان می دهد زنجیرهای از واکنشها موجب از بین رفتن رنگ موها از داخل به بیرون میشود.
بهگزارش سایت خبری، پزشکی «وب ام. دی.» (WebMD) (http://www.webmd.com/skin-problems-and-treatments/news/20090225/why-hair-goes-gray)، دانشمندان ممکن است بهزودی علت سفید شدن مو را مشخص کرده و درهای جدیدی بهروی استراتژیهای مقابله با این پدیده را ارائه دهند.
این گزارش میافزاید: فرایند سفید شدن موها زمانی شروع میشود که در میزان آنزیمی بهنام «کاتالاز» (Catalase) کاهش رخ دهد.
کاهش «کاتالاز» (Catalase) بهمعنی این است که «پراکسید هیدروژنی» که بهطور طبیعی در مو وجود دارد دیگر نمیتواند تجزیه شود. بنابراین «پراکسید هیدروژن» در مو تجمع یافته و از آنجا که دیگر آنزیمهایی که اثرهای سوء «پراکسید هیدروژن» را ترمیم میکنند نیز دچار کاهش شدهاند رنگ مو به سفید تغییر میکند.
کاهش آنزیمهای «ب» (B) و «ام. اس. آر. ای»(MSR A) و همراه با افزایش «پراکسید هیدروژن» مانع سنتز آنزیمی بهنام «تیروزیناز» میشود که مسؤول تولید «ملانین» در فولیکولهای موی سر است.
هر تغییری در میزان «ملانین» مو موجب تغییر رنگ مو میشود؛ در نتیجه کاهش «ملانین» موجب روشنتر شدن رنگ مو میگردد.
بهگفتهی پروفسور «کارین شالروت» (Karin Schallreute) استاد دانشگاه «برادفرد» (University of Bradford) بهکارگیری روشی برای جلوگیری از این فرایند میتواند از روند سفید شدن مو پیشگیری کند
منبع :
سایت دبیرخانه راهبری