AvAstiN
12th June 2009, 06:01 AM
گروه سلامت: بررسيها نشان ميدهد مصرف گريپفروت با كمك به استحكام استخوانها از بروز پوكي استخوان جلوگيري ميكند.
http://www.jamejamonline.ir/Media/images/1387/09/08/100955568901.jpg
به گزارش مهر و به نقل از فودكانسيومر، محققان معتقدند بخشهاي قرمز رنگ داخل گريپفروت نقش موثري در استحكام بخشيدن به استخوانها ايفا ميكنند.بنابر همين گزارش، محققان دانشگاه تگزاس در تحقيقاتشان دريافتند افرادي كه مصرف گريپفروت 10 درصد از برنامه غذايي روزانهشان را تشكيل ميدهد، به ميزان قابل توجهي كمتر در معرض بروز ناراحتي پوكي استخوان هستند.تغييرات در ماده معدني تشكيلدهنده در استخوانها تنها پس از گذشت 60 روز از مصرف گريپفروت انجام ميشود و كيفيت استخوانها بهبود مييابد.اينگونه افراد كلسيم كمتري از دست ميدهند و در برخورد با موانع و ضربات وضعيت بهتري دارند.
مصرف گريپفروت به طور متوسط بين 16 تا 24 درصد در تقويت استحكام استخوانها موثر است و چنانچه در برنامه غذايي از منابع سرشار از منيزيم نيز استفاده شود، اين تاثير به حداكثر خود خواهد رسيد.در حال حاضر بيش از 75 ميليون نفر در جهان دچار پوكي استخوان پيشرفته هستند كه نسبت مبتلايان زن به مرد 4 برابر بيشتر است.
منبع: جام جم انلاین
http://www.jamejamonline.ir/Media/images/1387/09/08/100955568901.jpg
به گزارش مهر و به نقل از فودكانسيومر، محققان معتقدند بخشهاي قرمز رنگ داخل گريپفروت نقش موثري در استحكام بخشيدن به استخوانها ايفا ميكنند.بنابر همين گزارش، محققان دانشگاه تگزاس در تحقيقاتشان دريافتند افرادي كه مصرف گريپفروت 10 درصد از برنامه غذايي روزانهشان را تشكيل ميدهد، به ميزان قابل توجهي كمتر در معرض بروز ناراحتي پوكي استخوان هستند.تغييرات در ماده معدني تشكيلدهنده در استخوانها تنها پس از گذشت 60 روز از مصرف گريپفروت انجام ميشود و كيفيت استخوانها بهبود مييابد.اينگونه افراد كلسيم كمتري از دست ميدهند و در برخورد با موانع و ضربات وضعيت بهتري دارند.
مصرف گريپفروت به طور متوسط بين 16 تا 24 درصد در تقويت استحكام استخوانها موثر است و چنانچه در برنامه غذايي از منابع سرشار از منيزيم نيز استفاده شود، اين تاثير به حداكثر خود خواهد رسيد.در حال حاضر بيش از 75 ميليون نفر در جهان دچار پوكي استخوان پيشرفته هستند كه نسبت مبتلايان زن به مرد 4 برابر بيشتر است.
منبع: جام جم انلاین