توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره تنظیم خانواده
m@some
9th October 2013, 11:58 AM
سلام به همه دوستای خوبم[golrooz]
من این تاپیکو درست کردم که بتونم به همه سوالاتی که شما دررابطه باتنظیم خانواده دارید جواب بدم[eynaki]
هرکدوم ازدوستان نخواستن پست بذارن میتونن پیام خودشونو به صورت خصوصی ارسال کنن[cheshmak]
yas-90
9th October 2013, 12:27 PM
هرکدوم ازدوستان نخواستن پست بذارن میتونن پیام خودشونو به صورت خصوصی ارسال کنن[cheshmak]
سلام دوست من[golrooz]
بعد جوابشو عمومی دریافت کنن؟؟[nishkhand][cheshmak] یا اونم خصوصی؟؟ اونموقع که این تاپیک خالی میمونه[sootzadan]
m@some
9th October 2013, 12:28 PM
سلام دوست من[golrooz]
بعد جوابشو عمومی دریافت کنن؟؟[nishkhand][cheshmak] یا اونم خصوصی؟؟ اونموقع که این تاپیک خالی میمونه[sootzadan]
سلام عزیزم
هرکی عمومی بذاره عمومی جواب میگیره هرکی خصوصی بذاره خصوصی جوابشو دریافت میکنه[nishkhand]
Dorna dordone
9th October 2013, 12:33 PM
سلام عزیزم
هرکی عمومی بذاره عمومی جواب میگیره هرکی خصوصی بذاره خصوصی جوابشو دریافت میکنه[nishkhand]
سلام به عزیزانم
خب من یه پیشنهاد بهتر دارم البته ببخشیدا شما خودت صاحب نظری معصومه جان
من میگم هر کسی که قدرت بیان در جمع رو نداشت و واسه شما خصوصی پیامو ارسال کرد
شما با در نظر گرفتن اینکه این موضوع نیاز به پرده پوشی نداره و در اصل اسمش بیانگر اصل وجودیشه پس:
شما بدون ذکر نام شخص مطلب رو اینجا بگذارید تا همه ی دوستان بتونن مطالعه داشته باشن و استفاده کنن..
اینجوری هم شخص مورد نظر"که روی بیان مسئله رو به طور عمومی نداشته" خجالت زده نمیشه .. هم اینکه سوالاتی که شاید درگیری ذهن فردی دیگه باشه بیان میشه و جواب داده میشه بهش
در آخر ممنونم از پست مفیدت[golrooz][golrooz]
m@some
9th October 2013, 12:40 PM
سلام به عزیزانم
خب من یه پیشنهاد بهتر دارم البته ببخشیدا شما خودت صاحب نظری معصومه جان
من میگم هر کسی که قدرت بیان در جمع رو نداشت و واسه شما خصوصی پیامو ارسال کرد
شما با در نظر گرفتن اینکه این موضوع نیاز به پرده پوشی نداره و در اصل اسمش بیانگر اصل وجودیشه پس:
شما بدون ذکر نام شخص مطلب رو اینجا بگذارید تا همه ی دوستان بتونن مطالعه داشته باشن و استفاده کنن..
اینجوری هم شخص مورد نظر"که روی بیان مسئله رو به طور عمومی نداشته" خجالت زده نمیشه .. هم اینکه سوالاتی که شاید درگیری ذهن فردی دیگه باشه بیان میشه و جواب داده میشه بهش
در آخر ممنونم از پست مفیدت[golrooz][golrooz]
مرسی ازپیشنهاد مفیدت عزیزم
به نظرم عالیه همین کارو میکنم سوالاتو بدون ذکر نام همینجا جواب میدم[labkhand]
"golbarg"
9th October 2013, 12:47 PM
راستش تا حالا من از این مشکلا که میگی نداشتم اما یه مشکل دارم حل کن برام چرا هر کی با من مشکلی داره به من نمیاد بگه میرن به بقیه میگن بابا دختری یا پسر نمیدونم
حداقل انقد وجود داشته باش .اینو میتونی حل کنی؟؟؟[nishkhand]
m@some
9th October 2013, 02:01 PM
یکی از دوستان راجب ناباروی سوال پرسیدن و اینکه فردی عمل زیفت انجام داده وبارور نشده البته لازم به ذکر هستش شوهرشم مشکل داره واین خانم کم کاری تخمدان هم دارن
من اول یه توضیحی راجب عمل زیفت بدم
در ZIFT تخم حاصل در آزمایشگاه به جای انتقال به رحم به داخل لوله های رحم منتقل میشوند .به نوعی مشابه IVFهستش
دوست من درناباروی باید علت کامل مشخص بشه و اینکه هم خانم وهم آقا بایدتحت نظر پزشک باشن دربیشتر موارد آقایون همکاری نمیکنن وبااین کار خیلی از راههای که برای درمان صورت میگیره بی نتیجه میمونه
زیفت برای خانم های توصیه میشه که لوله ها باز هستند و روشهای کمکی دیگر موفقیت آمیز نبوده.زن مشکلات تخمک گذاری دارد و یا مرد تعداد اسپرم کمی دارد.اگر تعداد اسپرم ها واقعا کم باشد روش ICSI را زیفت
با هم انجام می دهند.
تا جای که من میدونم وقتی مرد مشکل داره عمل IVFبهتره همونطور که در یکی ازمقالات دیدم
تعریف IVFو روش انجام اون به این صورته:
پس از تکميل پرونده که شامل آزمايشات هورموني و عکس رحم و آزمايش اسپرموگرام مي باشد به ترتيب زير اقدام مي شود:
1- سونوگرافي واژينال در روز دوم يا سوم عادت ماهانه انجام مي شود.
در صورت مناسب بودن رحم و تخمدان :
2- از پنجم عادت قرص جلوگيري L.D شبي يک قرص مصرف مي شود تا بسته تمام شود (21 شب).
3- کپسول داکسی سيکلين هر 12 ساعت به مدت 20 روز توسط زوجين مصرف مي شود.
جهت کاهش عوارض اين دارو با آب فراوان و ايستاده مصرف شود. حداقل تا نيم ساعت پس از مصرف کپسول از خوابيدن اجتناب شود.
4- از روز 21 سيکل (اولين خونريزي روز يک در نظر گرفته شود) تزريق سوپرفکت به صورت زير جلدي شروع مي شود دقت شود که تأخير در شروع داور مانع اثرات آن مي شود تزريق به صورت روزانه و زير جلدي روي بازو با استفاده از سرنگ انسولين صورت مي گردد.
5- اگر در طول تزريق سوپرفکت عادت ماهانه رخ داد روز دوم عادت جهت سونوگرافي مراجعه شود.
6- ولي اگر پس از يازده روز تزريق عادت رخ روز 12 جهت سونوگرافي مراجعه شود (در صورت مصادف شدن با تعطيلات روز قبل مراجعه شود).
7- پس از انجام سونوگرافي روز دوم عادت در صورت مناسب بودن آزمايش خون تجويز داروي HMG شروع شود.
8- در طي 14-10 روز تزريق HMG در صورت آمادگي تخمدان ها يعني رسيدن چند فوليکون به حدود mm 20-18 آمپول HCG تزريق مي شود. 24 ساعت پس از تزريق HCG جهت عمل برداشت تخمک (Picke up) مراجعه شود.
بهتر است قبل از هر سونوگرافي نزديکي داشته باشيد.
توجه :
- در صورت عدم پاسخ مناسب تخمدان ها (عدم رشد تخمدان يا تحريک بيش از حد تخمدان) درمان در هر زماني متوقف مي شود.
- تزريق داروي سوپرفکت يا HMG به هيچ وجه بدون مشورت پزشک قطع نشود.
- پس از عمل تخمک کشي و گرفتن نمونه اسپرم از همسر در همان روز لقاح در شرايط آزمايشگاهي انجام مي شود.
- 72-48 ساعت پس از عمل تخمک کشي در صورت انجام لقاح و تقسيمات سلولي 5-1 آمبريو (جنين) تشکيل شده به داخل حفره رحم منتقل خواهد شد.
روش ivf به چه کسانی پیشنهاد می شود
1- خانم هائی که لوله های رحم بسته شده , تخریب شده و یا غیر قابل عمل دارند و یا اینکه لوله های رحم به علت حاملگی های خارج از رحم برداشته شده باشد
2- خانم های با بیماری اندومتریوزیس
3- خانم های با مشکلات مخاط گردن رحم
4- مردان با مشکلات باروری
5- مردان و زنان با مشکلات ناباروری که به علت دخالت مسائل ایمونو لوژیک ایجاد شده باشد
6- زوج هائی که علت ناباروری آنها قابل کشف نباشد
این خانم باید اول مشکل کم کاری تخمدان خودشو درمان کنه .همینطور مشکل شوهرشو که اگه بیشتر راجب مشکل شوهرشو برام خصوصی بفرستید راهنمایی میکنم چیکارکنن.
ناباروری مردان بیشتر به علت های زیره که مینویسم:
دلایل ناباروری مردانه مشخص است.دلایل بسیار متفاوت و متعددی وجود دارد. از آن جمله می توان به اختلالات هورمونی و کروموزومی بیماری های سیستمیک و عمومی ، عفونت های دستگاه تناسلی، انسداد دستگاه انتقال اسپرم، برخی ضربه ها، عوارض برخی جراحی ها و داروها، مصرف الکل، سیگار و...اشاره کرد.
● واریکوسل
واریکوسل بیماری مادرزادی است و اکتسابی نیست. در این بیماری وریدهای دور بیضه متورم می شوند و اختلال اسپرم ایجاد می کنند. همانطور که گفتید واریکوسل بیماری نسبتا شایعی است و ۱۵ درصد مردان ممکن است به آن دچار شوند اما واریکوسل، تنها در یک تا ۲ درصد بیماران ایجاد اختلالات اسپرموگرام و ناباروری می کند. به عبارتی تمام واریکوسل ها ناباروری نمی دهند. واریکوسل با توجه به شدتی که دارد، دخالتش در ناباروری متفاوت است. هرچه شدت و اختلال ایجاد شده توسط آن شدیدتر باشد میزان دخالت آن در ناباروری بیشتر است.واریکوسل خود را در سن بلوغ نشان می دهد و گاهی بدون علامت است و فرد در یک معاینه اتفاقی یا بعدها برای درمان ناباروری متوجه آن می شود. در برخی افراد نیز واریکوسل با علامت هایی نظیر سنگینی و درد مختصر بیضه در یک طرف یا دوطرف بروز می کند.● واریکوسل و ناباروری
اثرات واریکوسل در ناباروری به ۲ گروه تقسیم می شود؛ اثرات درازمدت شامل تاثیر در رشد بیضه و اثر فوری شامل تاثیر بر اسپرم! اثر فوری با جراحی بازگردانده می شود. اگر واریکوسل توسط لاپاراسکوپی درمان شود، احتمال آنکه اختلال ناباروری تصحیح شود و اسپرم به وضعیت عادی برگردد زیاد است. در ۵۰درصد موارد در واریکوسل شدید درمان باعث بازگشت قدرت باروری تا حد کامل در فرد می شود اما در برخی موارد باروری طبیعی اصلاح نمی شود.
اگر واریکوسل خیلی شدید باشد و زود خود را نشان دهد، گاهی باعث کاهش اندازه بیضه می شود و درمان خود واریکوسل در این شرایط سلامت فرد را به طور کامل بازنمی گرداند و اثرات دائم آن ماندگار است. یکی از عوارض جراحی واریکوسل، هیدروسل یعنی تجمع آب دور بیضه است اما شایع نیست. در ۵ تا ۷ درصد موارد در افراد بروز می کند. هیدروسل یک عارضه وخیم نیست و در مواردی اصلا به درمان نیاز ندارد اما اگر شدید باشد با یک جراحی ساده برطرف می شود.● اختلالات اسپرم
یکی دیگر از دلایل ناباروری اختلالات اسپرم است.یکی از شایع ترین مواردی که باعث ناباروری می شود اختلال اسپرم یا وجودنداشتن اسپرم است. اگر اسپرم در آزمایش اصلا وجود نداشته باشد ۲ دلیل عمده دارد؛ اول اینکه اسپرم تولید می شود اما منتقل نمی شود. دوم اینکه اسپرم اصلا تولید نمی شود یا به حدی اندک است که در مایع منی خارج نمی شود.وقتی اسپرم تولید می شود اما منتقل نمی شود، معنایش این است که این افراد دچار انسداد مجاری منتقل کننده هستند که از جمله شایع ترین علل ناباروری است. در این گروه از افراد به رغم سالم?بودن بیضه و وجود نداشتن اختلالات هورمونی، در مایع منی اسپرم وجود ندارد. دلیل این موضوع می تواند جراحی هایی باشد که در آن ناحیه، صورت گرفته و باعث بسته شدن مجاری شده است. در اکثر مواقع این مساله قابل درمان است اما در صورتی که تولید اسپرم دچار مشکل باشد، درمان سخت می شود.بیماری های اولیه یا برخی بیماری ها می توانند باعث شوند که در یک مرد اسپرم تولید نشود یا میزان آن اندک باشد.● باروری مردانه فاقد اسپرم
برخی از بیماری های دخیل در کاهش میزان اسپرم قابل درمان هستند و با درمان هورمونی یا سایر درمان ها می توان آن را برطرف کرد اما برخی قابل درمان نیستند و از روش های کمک باروری جدید باید استفاده و با کمک مقدار کمی از اسپرم باروری را ایجاد کرد. در صورتی که اصلا اسپرم وجود نداشته باشد نیز فرد می تواند از جنین اهدایی استفاده کند.
وقتی با تمام بررسی ها و درمان های دارویی و عمل واریکوسل مقدار اسپرم برای بارداری طبیعی کافی نباشد از روش های کمک باروری (art) استفاده می شود. ساده ترین روش IUI است . در این روش اسپرم داخل رحم قرار می گیرد. روش دیگر IVF است که در آن اسپرم گرفته شده و در آزمایشگاه کنار تخمک قرار می گیرد. روش دیگر میکرواینجکشن یا ICS است. در این روش اسپرم داخل تخمک تزریق می شود. شانس باروری در این روش بالاتر از سایر روش هاست و تعداد اسپرم لازم بسیار کمتر است.● شانس موفقیت چقدر است؟
تقریبا می توان گفت جز در موارد نادر، این روش، باروری ایجاد می کند و تا ۳۵،۳۰ درصد موفقیت آمیز است
منبع:http://iranbanou.com/magazin.aspx?id=463&mgn=نـابـاروری مـردان از تـشخیـص تا درمـان
اگه بتونن این دوست من یه اطلاعات جامعی راجب این زوج برام بفرستن ودارو های که استفاده کردن من بایه متخصص که استادمه مشورت میکنم و یه روش مناسب بهشون پیشنهاد میکنم که امیدوارم جواب بگیرن[labkhand]
"golbarg"
9th October 2013, 04:24 PM
دوست من .من اصلا قصد جسارت ندارم اما این سایت جای این مطالب نیست چون این چیزا سایتای مخصوص دارن که افراد مخصوص بخودش بهشون مراجعه میکنم
شرمنده من جسارت کردما ها فقط بخاطر اینکه در هر مقطعه سنی تو این سایت هست و لازم نیست بعضی چیزا رو بدونن نمیدونم امیدوارم حرفمو درست رسونده باشم
اما بازم ببخش کوچک تر از اینم که بخوام چیزی بگم شرمنده.بازم از جسارتم عذر میخوام
محسن مهابادی زاده
9th October 2013, 07:47 PM
دوست من .من اصلا قصد جسارت ندارم اما این سایت جای این مطالب نیست چون این چیزا سایتای مخصوص دارن که افراد مخصوص بخودش بهشون مراجعه میکنم
شرمنده من جسارت کردما ها فقط بخاطر اینکه در هر مقطعه سنی تو این سایت هست و لازم نیست بعضی چیزا رو بدونن نمیدونم امیدوارم حرفمو درست رسونده باشم
اما بازم ببخش کوچک تر از اینم که بخوام چیزی بگم شرمنده.بازم از جسارتم عذر میخوام
با تقديم احترام خدمت شما
اين سايت علمي هست و كساني كه عضو هستن با ديد و نگرش علمي و آموزشي وارد شدن و طبيعتا بايد ظريفت پذيرش و برخورد با مطالب رو براي خودمون ايجاد كنيم ؛
"golbarg"
9th October 2013, 07:50 PM
با تقديم احترام خدمت شما
اين سايت علمي هست و كساني كه عضو هستن با ديد و نگرش علمي و آموزشي وارد شدن و طبيعتا بايد ظريفت پذيرش و برخورد با مطالب رو براي خودمون ايجاد كنيم ؛
میدونم اما بعضی ها محصل هستن و بنظرم جالب نیست از این مطالب با خبر بشن.نظر شخصی منه
maryam kia
9th October 2013, 08:14 PM
با تقديم احترام خدمت شما
دوستمون گلبرگ درست میگن.جاش اینجا نیست.خیلی از سایت های دیگه دارن توضیح میدن.به نظرم لازم نیست اینجا گذاشته بشه.اوناییم ک دانشجو هستن خودشون اشناهستن پس سوالاتشون در این باره کمتره ک بیان اینجا بیان کنن.
خب فقط دانشجوها ک توی این سایت نمیان!
اگه دونستنش براشون خوب بود این کتابو توی دبیرستان یا راهنمایی میذاشتن نه دانشگاه!
پس یه ذره نامناسبه[golrooz]
البته نظره من بود.
موفق باشید[golrooz]
محسن مهابادی زاده
9th October 2013, 08:25 PM
...
yas-90
9th October 2013, 08:31 PM
دوستمون گلبرگ درست میگن.جاش اینجا نیست.خیلی از سایت های دیگه دارن توضیح میدن.به نظرم لازم نیست اینجا گذاشته بشه.اوناییم ک دانشجو هستن خودشون اشناهستن پس سوالاتشون در این باره کمتره ک بیان اینجا بیان کنن.
خب فقط دانشجوها ک توی این سایت نمیان!
اگه دونستنش براشون خوب بود این کتابو توی دبیرستان یا راهنمایی میذاشتن نه دانشگاه!
پس یه ذره نامناسبه[golrooz]
البته نظره من بود.
موفق باشید[golrooz]
سلام دوست من[golrooz]
اولا که این اولین تاپیکی نیست که در این زمینه راهنمایی میکنه و مطلب گذاشته میشه و اگر واقعا ایرادی داشت ناظر سایت حتما تذکر میدادن و اگر داشته باشه ناظر سایت و یا حتی مدیر بخش تذکر میدن
ثانیا معمولا مطالب مربوطه در این زمینه معمولا خیلی باز توضیح داده نمیشن مگر اینکه واقعا نیاز باشه
ثالثا اگر سایت علمیه پس باید برای همه علوم باشه
رابعا فردی که محصله خودش باید بدونه که به چه مطالبی باید سر بزنه و چه مطالبی نباید اگر ندونه هم این سایت و سایت دیگه فرقی نداره....هر چند گاهی بعضی ضربه های جامعه ما بخاطر همین ندونسته های جوانان و نوجوانان هست.. هر چند همونطور که گفتم مطالب سعی میشه کاملا کنترل شده بیان بشه و این اولین تاپیک نیست که در این موارد زده میشه
خامسا نمیشه که به خاطر محصلا و کم سن و سالایی که وارد فضای مجازی بشن همه مطالبی که برای سنشون خوب نیست رو از سطح نت حذف کرد ...به نظر شما میشه؟؟؟ منطقیه؟؟؟ بعد اونهایی که میخوان این مطالب رو بدونن یا با مشکلی مواجه میشن باید به خاطر دوستان محصل و راهنمایی و دبیرستانی از خیرش بگذرن؟؟؟
میدونم میگید خوب برن از سایتای دیگه پیدا کنن اما اینم یه سایت علمی مثل خیلی سایتای دیگه اگر ایرادی داشت نبایستی بخشی برای اون ایجاد میشد.
هر چند نگرانی شما قابل درکه اما نظرتون به نظر من خیلی منطقی نیست.
maryam kia
9th October 2013, 08:38 PM
سلام دوست من[golrooz]
اولا که این اولین تاپیکی نیست که در این زمینه راهنمایی میکنه و مطلب گذاشته میشه و اگر واقعا ایرادی داشت ناظر سایت حتما تذکر میدادن و اگر داشته باشه ناظر سایت و یا حتی مدیر بخش تذکر میدن
ثانیا معمولا مطالب مربوطه در این زمینه معمولا خیلی باز توضیح داده نمیشن مگر اینکه واقعا نیاز باشه
رابعا فردی که محصله خودش باید بدونه که به چه مطالبی باید سر بزنه و چه مطالبی نباید اگر ندونه هم این سایت و سایت دیگه فرقی نداره....هر چند گاهی بعضی ضربه های جامعه ما بخاطر همین ندونسته های جوانان و نوجوانان هست.. هر چند همونطور که گفتم مطالب سعی میشه کاملا کنترل شده بیان بشه و این اولین تاپیک نیست که در این موارد زده میشه
خامسا نمیشه که به خاطر محصلا و کم سن و سالایی که وارد فضای مجازی بشن همه مطالبی که برای سنشون خوب نیست رو از سطح نت حذف کرد ...به نظر شما میشه؟؟؟ منطقیه؟؟؟ بعد اونهایی که میخوان این مطالب رو بدونن یا با مشکلی مواجه میشن باید به خاطر دوستان محصل و راهنمایی و دبیرستانی از خیرش بگذرن؟؟؟
میدونم میگید خوب برن از سایتای دیگه پیدا کنن اما اینم یه سایت علمی مثل خیلی سایتای دیگه اگر ایرادی داشت نبایستی بخشی برای اون ایجاد میشد.
این نظر شخصیه من بود.اگه شما به اون سایت های خاص سر بزنید میبینید افراد بزرگسال هستن معمولا.ولی این سایت نه!
شما بهتر میدونید.تشکر[golrooz]
yas-90
9th October 2013, 09:02 PM
این نظر شخصیه من بود.اگه شما به اون سایت های خاص سر بزنید میبینید افراد بزرگسال هستن معمولا.ولی این سایت نه!
شما بهتر میدونید.تشکر[golrooz]
ممنونم از نظرتون.... اما برام جالب شد شما از کجا میدونید به اون سایتا هم فقط بزرگسالان سر میزنن؟؟؟ آمار مطمئنی از سن بازدید کننده ها دارید؟؟[soal]
هر چند فکر کنم زیادی اسپم دادیم
maryam kia
9th October 2013, 09:07 PM
ممنونم از نظرتون.... اما برام جالب شد شما از کجا میدونید به اون سایتا هم فقط بزرگسالان سر میزنن؟؟؟ آمار مطمئنی از سن بازدید کننده ها دارید؟؟[soal]
هر چند فکر کنم زیادی اسپم دادیم
خودتون سر بزنید از طرز حرف زدنشون متوجه میشید ک کودک نیستن بزرگنو اطلاعاتشون زیاده [shaad]
yas-90
9th October 2013, 09:12 PM
خودتون سر بزنید از طرز حرف زدنشون متوجه میشید ک کودک نیستن بزرگنو اطلاعاتشون زیاده [shaad]
مگه قراره همه نظراتشونو بگن خیلیا فقط میان و میخونن؟ بعدش اگر کسی درمورد مسئله ای اطلاعاتش زیاد باشه یا حتی تجربه ش یعنی سنش بالاست؟[cheshmak] همیشه نمیشه به این راحتی مطمئن حرف زد میشه؟[labkhand]
شما میتونید نمونه های مشابه این تاپیک رو در تالار بیماریها زیاد پیدا کنید
باز هم سپاس برای نظرتون[golrooz]
masoume.a.92
9th October 2013, 09:31 PM
مگه قراره همه نظراتشونو بگن خیلیا فقط میان و میخونن؟ بعدش اگر کسی درمورد مسئله ای اطلاعاتش زیاد باشه یا حتی تجربه ش یعنی سنش بالاست؟[cheshmak] همیشه نمیشه به این راحتی مطمئن حرف زد میشه؟[labkhand]
شما میتونید نمونه های مشابه این تاپیک رو در تالار بیماریها زیاد پیدا کنید
باز هم سپاس برای نظرتون[golrooz]
مشابه و بلکه بازتر....
موافقم باهاتون.
جامعه جوانان خیلی از ناآگاهی ضربه میخوره...
بخصوص که امروزه فکر میکنن که چون چشم و گوش جوونا و نوجوونا باز شده خیلی میفهمن درحالی که نصف اطلاعاتشون غلط وارد شده. [negaran]
و اطلاعات غلط بدتر از ناآگاهیه....
[golrooz]
1=1+1
9th October 2013, 09:31 PM
اگه بچه ها دلشون بخاد بفهمن راحت میتونن تو اینترنت سرچ کنن
بزارید این تاپیک باشه
حداقل مشکلات دوستان حل میشه
m@some
10th October 2013, 10:49 AM
باسلام به همه دوستای خوبم
من نبودم حالا که میبینم این تاپیک یه سری مخالف ویه سری موافق داره
من ازهمه ممنونم دوستای موافق دقیقا" حرفای منو زدن ازشون ممنونم
دوستای مخالفم تاحدودی راست میگن
من اول بگم من اجازه گرفتم واین تاپیکو گذاشتم اگه هم مدیران صلاح بدونن خودشون میگن باید حذف بشه
من یه مجرا رو برای دوستان مخالف بگم
من خودم دردوران کارآموزی یه پروژه باید انجام میدادم اونم رفتن به مدارس ویه بیماری رو توضیح دادن من باید میرفتم دبستان وراجب ایذر صحبت میکرد
وقتی واردمدرسه شدیم مدیر مخالفت کرد گفت نباید ایذروبگی این چون یکی ازراههای انتقال اون روابط جنسیه واگه راجب این چیزا حرف بزنی مجبور براشون روابط جنسیو بگی چیه چشم و گوش بچه های مدرسه من باز میشه.
یدفه یه چیزی به ذهن رسید به مدیر مدرسه گفتم شما اجازه بده من برم سر کلاس فقط یه چیز میگمو میام بیرون اون قبول کرد
من رفتم کلاس5وفقط گفتم بچه ها من ازطرف فلان جا اومدمو هرمسئله پزشکی وبهداشتی دارید برای من بدون نوشتن اسمتو بنویسید تا من همه اونارو ببرم بخونم وبعد جواب بدم اول بچه ها یکم نگام کردنو بعد شروع کردن به نوشتن وقتی من سوالات بچه هارو جلو دست مدیرشون گذاشت وچندتا ازاونارو خوند خودش از اینکه منو نذاشته بود برم وکارمو انجام بدم پشیمون شد وازم قول گرفت هروقت تونستم برم وبه بچه های مدرسه آموزش بدم.
من نمیگم سایتای دیگه وجود نداره ولی اینجام یه سایت علمیه واینم یه علمه که بهتره همو اونو یاد بگیرن تا درزندگیشون دچارمشکل نشن بچه های ما درسته این چیزارو میدونن ولی شاید خیلی ازاونا اشتباه فهمیدن مسائلو وهرجا جلو ضررو بگیری منفعته
پس ازدوستان میخوام بذارن این تاپیک روال خودشو پیش بگیره ومن خوشحال ازاینکه ازوقتی این تاپیکو گذاشت افراد زیادی سوال پرسیدن ومنو تونستم کمک کنم ومسائلی که میدونم خیلی بازنو اینجا بیان نمیکنمو به اونا بصورت خصوصی جواب دادم تا بعضی ازدوستان ناراحت نشن[cheshmak]
M@hdi42
10th October 2013, 11:35 AM
سلام. ببخشید که وارد مسائل خاک بر سری ومنکراتی([nishkhand][nadidan]) میشیم ولی خب بعد اینهمه اسپم باید یکی میومد وسط و رک سئوال می پرسید. ببخشید دیگه
لطفا در مورد ................. و اینکه .................. خب میشه در مورد این هم توضیح بدین: ...............................
خب ببخشید از جمع بابت طرح این مسائل .
جدا از شوخی لطفا در باره روش های جلوگیری از بارداری توضیح بدین [nishkhand]
z.000
10th October 2013, 11:46 AM
منم با نظر گلبرگ ومریم جون موافقم.
"golbarg"
10th October 2013, 12:19 PM
بله نظرشما برام قابل احترام و قابل درکه ؛ اما جامعه ايران بسياري از مشکلاتش ناشي از حيای غيرمنطقی و کمبود اطلاعات نوجوانان و جوانانش هست ؛ اين مطلب به يک معضل اجتماعي و گاها پزشکي تبديل شده كه هنوز بسياري از زوجين به خاطر ضعف اطلاعات و حياي غيرمنطقي دارن از هم جدا ميشن چون نميدونن مشكل ازکجاست ؛ هنوز بعضي از مردها متاسفانه همسرشونو طلاق ميدن يا تجديد فراش ميكنن چون پسر دوست دارن يا دختر دوست دارن و فكرميكن در تعيين جنسيت ؛ همسرشون مقصره و نميدونن نوع جنسيت توسط مرد تعيين ميشه
من کاملا باشما موافقم اما اینجا جالب نیست نمیدونم چطوری بگم خوب بود چند سایت معرفی میکردن که افراد متخصص به این موضوع نظر بدن و تو ضیح لازمو بدن
من خودم به اون سایت ها مراجعه کردم یه مشکلی داشتم پرسیدم چند متخصص هر کدوم یجوری در باره مشکل من نظر دادن و حتی باهم بحث کردن اما اینجا فقط چند نفر هستن
که اطلاع جدی دارن و بقیه بصورت تجری و بی علم میخوان نظر بدن و شاید یکی مهمان وارد بشه و دچار اشتباه شه
یکی دیگه هم اینکه بعضی چیزا لازم نیست من حتما بدونم چون مخصوص شخص خاص و مشاور مجبور بخاطر فهمدن مطلب به شخص مقابل حتما باید بگش
و فکر من نوعی الکی بخاطر اون موضع ناخواسته درگیر شه چون اینا به عنوان یه موضوع باز کردم ویه سایت تخصصی نیست
در هر صورت بنظر مشاید گناهم باشه
"golbarg"
10th October 2013, 12:36 PM
سلام دوست من[golrooz]
با عرض سلام به شما دوست خوب
درسته که این سایت علمی ولی هرعلمی جای خاص براخودش داره مثلا این سایت به اسم این مسائل که تنها نیست درسته؟؟؟
همه علمی میپذیره اینجا برای اطلاع بیشتر بچه ها نه اینکه اختصاص به یه مسائل
در مورد اونجا که گفتید محصل باید بدونه دنبال چه مطلبی باشه که باید بگم مگه شما یا ما همیشه بخاطر اینکه دنبال یه مطلب خاص میگریدم میایم تو سایت؟؟؟
میاییم تو سایت میگردیم ومطالب جدید میگیریم بعدشم عنوان این انقد خاشه که ماکه بزرگیم از همه چی سردر میاریم ناخداگاه میایم تو غریزه ادمی اینه دیگه
ما نمیگیم این مطالب ید یا وای چرا گفتید نه سایت های هستن که یه چیزای نوشته غیر باور دیگران اما اون سایت مخصوص و اشخاص خاص بهش سر میزنن
فقط میگیم این سایت جاش نیست نمیدونم شاید شما بهتر میدونید دیگه دخالت نمیکنم
yas-90
10th October 2013, 12:52 PM
با عرض سلام به شما دوست خوب
درسته که این سایت علمی ولی هرعلمی جای خاص براخودش داره مثلا این سایت به اسم این مسائل که تنها نیست درسته؟؟؟
همه علمی میپذیره اینجا برای اطلاع بیشتر بچه ها نه اینکه اختصاص به یه مسائل
در مورد اونجا که گفتید محصل باید بدونه دنبال چه مطلبی باشه که باید بگم مگه شما یا ما همیشه بخاطر اینکه دنبال یه مطلب خاص میگریدم میایم تو سایت؟؟؟
میاییم تو سایت میگردیم ومطالب جدید میگیریم بعدشم عنوان این انقد خاشه که ماکه بزرگیم از همه چی سردر میاریم ناخداگاه میایم تو غریزه ادمی اینه دیگه
ما نمیگیم این مطالب ید یا وای چرا گفتید نه سایت های هستن که یه چیزای نوشته غیر باور دیگران اما اون سایت مخصوص و اشخاص خاص بهش سر میزنن
فقط میگیم این سایت جاش نیست نمیدونم شاید شما بهتر میدونید دیگه دخالت نمیکنم
سلام دوست من
این سایت علمیه و همه علوم رو در برمیگیره و این علم هم قراره در جایگاه خودش آموزش داده بشه و قرار نیست سایت به یک مسئله اختصاص داده بشه...یعنی الان شما دارید مشاهده میکنید که این سایت با این تاپیک فقط به این مساله اختصاص داده شده؟؟.....البته کاملا کنترل شده چون قرار نیست با ارائه هر مطلبی مورد لطف فیلترینگ قرار بگیریم
اگر کسی احساس نیاز کنه مسلما به این تاپیک که مطلب به قول شما خاصی داره سر میزنه ......همونطور که این سایت محصل داره بزرگتر از اون و متاهل و مجرد و ... هم داره نداره؟؟ منطق شما میگه ما اون افراد رو نادیده بگیریم؟؟؟
اگر کسی مساله ای رو ندونه مسلما هر توضیحی بده این رو به انتهای توضیحاتش اضافه میکنه که بهتره به متخصص اون موضوع مراجعه کنه
خیلی دوست دارم بدونم شما تو ذهنتون از این عنوان به اصطلاح خاص چی ساختید که کنجکاوی شما برانگیخته میشه؟؟؟ مگه قراره چه مسائلی توضیح داده بشه که شما رو حساس کرده....اولش دوست دارم بدونم مشاوره تنظیم خانواده رو چطور تعریف میکنید؟؟؟ واقعا برام جالبه جوابش رو بدونم
راستی فکر نمیکنم من و شما در حدی باشیم که گناه رو تعیین کنیم نه؟؟[cheshmak]
1=1+1
10th October 2013, 12:53 PM
[quote="golbarg";539047]من کاملا باشما موافقم اما اینجا جالب نیست نمیدونم چطوری بگم خوب بود چند سایت معرفی میکردن که افراد متخصص به این موضوع نظر بدن و تو ضیح لازمو بدن
من خودم به اون سایت ها مراجعه کردم یه مشکلی داشتم پرسیدم چند متخصص هر کدوم یجوری در باره مشکل من نظر دادن و حتی باهم بحث کردن اما اینجا فقط چند نفر هستن
که اطلاع جدی دارن و بقیه بصورت تجری و بی علم میخوان نظر بدن و شاید یکی مهمان وارد بشه و دچار اشتباه شه
اره با این موافقم
به خاطر همین پیشنهاد میکنم معصومه جان اگه تو موضوعی شک داشتن بیشتر تحقیق کنن یا دوستانو ارجاع بدن به پزشک
تا بد نشه
یکی دیگه هم اینکه بعضی چیزا لازم نیست من حتما بدونم چون مخصوص شخص خاص و مشاور مجبور بخاطر فهمدن مطلب به شخص مقابل حتما باید بگش
و فکر من نوعی الکی بخاطر اون موضع ناخواسته درگیر شه چون اینا به عنوان یه موضوع باز کردم ویه سایت تخصصی نیست
به قولی میگن بدون ولی استفاده نکن . خدارو چه دیدی شاید یه روز تو موقعیتی افتادی و به اینچیزا نیاز پیدا کردی
اصن برا خودت نه . برا دوستت
اگه فردی قرار باشه گمراه بشه از هر راهی گمراه میشه
حداقلش اینجوری علمشو میفهمه و بهتره
محسن مهابادی زاده
10th October 2013, 01:32 PM
...
محسن مهابادی زاده
10th October 2013, 01:37 PM
....
ریپورتر
10th October 2013, 02:57 PM
سلام به نظرم تاپیک خوب و مفیدی هست و از معصومه خانم هم تشکر میکنم بابت این تاپیک و انشالله با علم ایشون این تاپیک خوب میره جلو.دوستان هم خواهشا دیگه پست خارج از موضوع ندن چون این بحث علمی هست و مشکلی در وجودش نیست.
masoume.a.92
10th October 2013, 02:58 PM
سلام. ببخشید که وارد مسائل خاک بر سری ومنکراتی([nishkhand][nadidan]) میشیم ولی خب بعد اینهمه اسپم باید یکی میومد وسط و رک سئوال می پرسید. ببخشید دیگه
جدا از شوخی لطفا در باره روش های جلوگیری از بارداری توضیح بدین [nishkhand]
با صحبتی که قبلا با معصومه جان داشتم، من یکسری نام میبرم چون تاپیک مال معصومه جان هست خودشون توضیح بدن. کمکی هم خواستن در خدمتم. گرچه ایشون خودشون استادن. [golrooz]
هر کس هم فکر میکنه چیزی کم گذاشتم اضافه کنه. [golrooz]
روش : درصد زنان باردار شده:
-----------------------------------------------
استفاده دقیق: استفاده عادی:
هیچ یک . . . . . .. . . .. . .. . .. . .. . .. . .. .. . .. . . .. . .. . .. . . .. .. . .. . .. . . . 85
قرص ترکیبی . ... .. . .. . .. . .. . . .. . .. . . .. . .. . ... 0.3 . .. . .. . .. .. . .. .. . .. . 8
قرص تنها حاوی پروژستین . .. . . .. . .. . . . . . . . . 0.5 . . ... .. . . . . . . . . . .. . 8
ابزار های داخل رحمی:
--ابزار حاوی لوونورژسترول . . .. .. . .. . . .. . .. . .. . .. 0.1 . .. .. .. . . . . .. . .. . . .0.1
-- ParaGard T 380-A.. .. . . . . --->
. ----> . . . .. . .. . .. . . .. . .. . .. .. .. .. .. . .. .. . 0.6 . . . . . . . . . . . .. . .. . .0.8
برچسب پوستی . . . . .. . . . . . . . .. . .. . . . . . . . 0.3 . .. .. .. . . .. .. . .. .. . . 8
دپومدروکسی پروژسترون . . . . . . .. . . . . . . .. . . .. . 0.3 . .. . . .. . .. . .. . . . . .. 3.1
آمپول ترکیبی. . . . . . . . . . .. . . . . .. . .. . . . .. . 0.5 .. .. . .. .. . . .. . . .. . . . 3
ایمپلانت های لوونورژسترول . .. . .. . . . . . . . . . . .. . 0.05 .. .. . .. .. .. . .. . . .. .0.05
nuraring حلقه واژینال:. .. . .. .. .. .. . .. .. .. . .. .. . . 8 . . . . . . . . . . . . .. . . . . 0.3
عقیم سازی زنانه . . . . .. . . .. .. . .. .. . .. . .. .. .. .. 0.5 .. . .. . . . . . . . . . . . .. 0.5
عقیم سازی مردانه . .. . . . .. . . .. . . .. . . . .. . . . . 0.1 . .. . . . . . . . . .. . .. 0.15
اسپرم کش ها . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18 . .. . . . . . . . . . . . .. . 29
پرهیز دوره ای:
-- تقویمی . .. . .. . .. . .. . .. . . .. . .. . .. . .. . .. . . 9 . .. .. . .. . .. . .. . .. . .. . .. 20
--روش تخمکک گذاری. . . . . . . . . . . . . . . . . . 3
--علامتی حرارتی .. .. .. . . . . . . .. . . .. . . .. 2
--پس از تخمک گذاری . .. . . . . . . . . . . . . . .. . .. . 1
عقب کشیدن . . . . . . . . . . . . . . . .. . .. . .. . . . . 4 .. . . . . . . . . . .. . . . .. . .. 37
پوشش سرویکال:
--زنان زایمان کرده . .. . . . .. .. . . .. .. . .. .. . .. 26 . . . .. .. . .. . .. . . .. . .. . . 32
--زنان نولی پار .. . . . . . . . . . .. . . . . . .. .. . . . . 9. .. . .. .. . . .. . .. . .. . . . .. 16
اسفنج:
--زنان زایمان کرده .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . 20 . . . .. .. . . .. . . .. . . .. . 32
--زنان نولی پار . .. .. .. .. . . . . . . . .. . . . . . 9 . . .. . .. . . .. . . .. . . .. . . . 16
دیافراگم و اسپرم کش ها . . . . . . . . . . . . . . . . . 6 .. . .. . . . . . . . . . . . . . 16
کاندوم:
--مردانه . .. . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . 2 . . . .. . .. . . . .. . . .. .. . .. . 15
--زنانه . . . . . . . . . .. . .. .. .. . . . . . .. . .. . . 5 .. . .. . .. .. . .. . .. .. .. .. .. 21
ضد بارداری اورژانس .. .. . .. .. .. .. . .. .. .. . .. . کاهش 75% <
عقیم سازی هم روش های مختلف و متفاوت دارد و نیاز به تفصیل....
m@some
10th October 2013, 03:16 PM
من کاملا باشما موافقم اما اینجا جالب نیست نمیدونم چطوری بگم خوب بود چند سایت معرفی میکردن که افراد متخصص به این موضوع نظر بدن و تو ضیح لازمو بدن
من برای همه دوستان توضیح دادم وگفتم که اینجا اگه حرفی زده میشه علمی هستش و من حتی ازاساتید خودم دراین زمینه کمک میگیرم واگه مطلبی هم گذاشته میشه باذکرمنبع گذاشته میشه که دوستان بتونن به اون سایت مراجعه کنن
گلبرگ جان پس شما بذارید ببینم ما چیکارمیکنیم بعد همش بگید اینطورو اونطور حرف شما درسته ولی من خودم چهارسال تو این زمینه کارکردم و درمقاله های زیادی همکاری کردم واگه الان این تاپیکو گذاشت حتما" میدونستم میتونم اون اداره کنم وبه سوالات جواب بدم وهرحرفیم میزنم بادلیل و منطقه.ازاون طرف من ازدوستای خودم توسایت که کارشناس هستند خواستم کمک کنن
والانم خدارو شکر تونستم خیلی ازمشکلاتو تو این 2روز حل کنم .واینو بدون که اینم یه علمه و نباید اونو بد جلوه کرد .این علم یکی از مسائلی هستش که همیشه زندگی مارو تحت شعاع قرار میده .
پس همونطور که ریپورتر عزیز فرمایش کردن دیگه بحثی صورت نگیره وبذارید دوستان سوالات خودشو نو بذارن وجواب بگیرن .
اگه کسی دوستنداره راجب این مسائل بدونه وقتی تیتر اونو بخونه به تاپیک نمیاد .هرکی مایله ونیاز داره میاد وامیدوارم ما بتونیم به اونا کمک کنیم
باتشکر ازهمه دوستان
"golbarg"
10th October 2013, 04:46 PM
سلام دوست من
این سایت علمیه و همه علوم رو در برمیگیره و این علم هم قراره در جایگاه خودش آموزش داده بشه و قرار نیست سایت به یک مسئله اختصاص داده بشه...یعنی الان شما دارید مشاهده میکنید که این سایت با این تاپیک فقط به این مساله اختصاص داده شده؟؟.....البته کاملا کنترل شده چون قرار نیست با ارائه هر مطلبی مورد لطف فیلترینگ قرار بگیریم
اگر کسی احساس نیاز کنه مسلما به این تاپیک که مطلب به قول شما خاصی داره سر میزنه ......همونطور که این سایت محصل داره بزرگتر از اون و متاهل و مجرد و ... هم داره نداره؟؟ منطق شما میگه ما اون افراد رو نادیده بگیریم؟؟؟
اگر کسی مساله ای رو ندونه مسلما هر توضیحی بده این رو به انتهای توضیحاتش اضافه میکنه که بهتره به متخصص اون موضوع مراجعه کنه
خیلی دوست دارم بدونم شما تو ذهنتون از این عنوان به اصطلاح خاص چی ساختید که کنجکاوی شما برانگیخته میشه؟؟؟ مگه قراره چه مسائلی توضیح داده بشه که شما رو حساس کرده....اولش دوست دارم بدونم مشاوره تنظیم خانواده رو چطور تعریف میکنید؟؟؟ واقعا برام جالبه جوابش رو بدونم
راستی فکر نمیکنم من و شما در حدی باشیم که گناه رو تعیین کنیم نه؟؟[cheshmak]
اره اخریو موافقم [shaad]
m.g.s.t.r
10th October 2013, 05:35 PM
--مردانه . .. . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . 2 . . . .. . .. . . . .. . . .. .. . .. . 15
--زنانه . . . . . . . . . .. . .. .. .. . . . . . .. . .. . . 5 .. . .. . .. .. . .. . .. .. .. .. .. 21
استفاده دقیق و استفاده عادی چه تفاوتی داره تو این مورد؟؟[tafakor]
M@hdi42
10th October 2013, 05:57 PM
با صحبتی که قبلا با معصومه جان داشتم، من یکسری نام میبرم چون تاپیک مال معصومه جان هست خودشون توضیح بدن. کمکی هم خواستن در خدمتم. گرچه ایشون خودشون استادن. [golrooz]
هر کس هم فکر میکنه چیزی کم گذاشتم اضافه کنه. [golrooz]
روش : درصد زنان باردار شده:
-----------------------------------------------
استفاده دقیق: استفاده عادی:
هیچ یک . . . . . .. . . .. . .. . .. . .. . .. . .. .. . .. . . .. . .. . .. . . .. .. . .. . .. . . . 85
قرص ترکیبی . ... .. . .. . .. . .. . . .. . .. . . .. . .. . ... 0.3 . .. . .. . .. .. . .. .. . .. . 8
قرص تنها حاوی پروژستین . .. . . .. . .. . . . . . . . . 0.5 . . ... .. . . . . . . . . . .. . 8
ابزار های داخل رحمی:
--ابزار حاوی لوونورژسترول . . .. .. . .. . . .. . .. . .. . .. 0.1 . .. .. .. . . . . .. . .. . . .0.1
-- ParaGard T 380-A.. .. . . . . --->
. ----> . . . .. . .. . .. . . .. . .. . .. .. .. .. .. . .. .. . 0.6 . . . . . . . . . . . .. . .. . .0.8
برچسب پوستی . . . . .. . . . . . . . .. . .. . . . . . . . 0.3 . .. .. .. . . .. .. . .. .. . . 8
دپومدروکسی پروژسترون . . . . . . .. . . . . . . .. . . .. . 0.3 . .. . . .. . .. . .. . . . . .. 3.1
آمپول ترکیبی. . . . . . . . . . .. . . . . .. . .. . . . .. . 0.5 .. .. . .. .. . . .. . . .. . . . 3
ایمپلانت های لوونورژسترول . .. . .. . . . . . . . . . . .. . 0.05 .. .. . .. .. .. . .. . . .. .0.05
nuraring حلقه واژینال:. .. . .. .. .. .. . .. .. .. . .. .. . . 8 . . . . . . . . . . . . .. . . . . 0.3
عقیم سازی زنانه . . . . .. . . .. .. . .. .. . .. . .. .. .. .. 0.5 .. . .. . . . . . . . . . . . .. 0.5
عقیم سازی مردانه . .. . . . .. . . .. . . .. . . . .. . . . . 0.1 . .. . . . . . . . . .. . .. 0.15
اسپرم کش ها . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18 . .. . . . . . . . . . . . .. . 29
پرهیز دوره ای:
-- تقویمی . .. . .. . .. . .. . .. . . .. . .. . .. . .. . .. . . 9 . .. .. . .. . .. . .. . .. . .. . .. 20
--روش تخمکک گذاری. . . . . . . . . . . . . . . . . . 3
--علامتی حرارتی .. .. .. . . . . . . .. . . .. . . .. 2
--پس از تخمک گذاری . .. . . . . . . . . . . . . . .. . .. . 1
عقب کشیدن . . . . . . . . . . . . . . . .. . .. . .. . . . . 4 .. . . . . . . . . . .. . . . .. . .. 37
پوشش سرویکال:
--زنان زایمان کرده . .. . . . .. .. . . .. .. . .. .. . .. 26 . . . .. .. . .. . .. . . .. . .. . . 32
--زنان نولی پار .. . . . . . . . . . .. . . . . . .. .. . . . . 9. .. . .. .. . . .. . .. . .. . . . .. 16
اسفنج:
--زنان زایمان کرده .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . 20 . . . .. .. . . .. . . .. . . .. . 32
--زنان نولی پار . .. .. .. .. . . . . . . . .. . . . . . 9 . . .. . .. . . .. . . .. . . .. . . . 16
دیافراگم و اسپرم کش ها . . . . . . . . . . . . . . . . . 6 .. . .. . . . . . . . . . . . . . 16
کاندوم:
ضد بارداری اورژانس .. .. . .. .. .. .. . .. .. .. . .. . کاهش 75% <
عقیم سازی هم روش های مختلف و متفاوت دارد و نیاز به تفصیل....
سلام ممنون از پاسختون[golrooz]
اما خب یک مقدار توضیح بدین. روش فوری که نامبرده میشه چیه؟ فکر کنم یه قرص ضد بارداری میخورن تا حد اکثر یک ساعت پس از رابطه.
در ضمن کمی هم در مورد روش هایی صحبت کنید که زنان در سنین بالا تر برای جلوگیری از بارداری خودشونو عقیم میکنند. برخی میگن رحم رو کامل بر میدارن ویا صحبت ها دیگه. متشکرم پیشاپیش
اینم سئوال بود که سن یائسگی برای زنان ومردان چطوره؟
راستی خانمها من دارم جور شما رو میکشمااا . وگرنه احتیاجی به این مطالب ندارم. بیاین سئوالات خودتونو بپرسید که فرصت خوبیه. هم کارشناسان در سایت هستند هم اینکه میتونید باهاشون تبادل نظر داشته باشید.
موفق باشید
z.000
10th October 2013, 06:03 PM
اما خب یک مقدار توضیح بدین. روش فوری که نامبرده میشه چیه؟ فکر کنم یه قرص ضد بارداری میخورن تا حد اکثر یک ساعت پس از ........ .
در ضمن کمی هم در مورد روش هایی صحبت کنید که زنان در سنین بالا تر برای جلوگیری از بارداری خودشونو عقیم میکنند. برخی میگن رحم رو کامل بر میدارن ویا صحبت ها دیگه. متشکرم پیشاپیش
راستی خانمها من دارم جور شما رو میکشمااا . وگرنه احتیاجی به این مطالب ندارم. بیاین سئوالات خودتونو بپرسید که فرصت خوبیه. هم کارشناسان در سایت هستند هم اینکه میتونید باهاشون تبادل نظر داشته باشید.
موفق باشید
عجب .که جور خانومارومیکشی [tafakor]
شما لازم نیس به فکر خانوما باشی .[delkhoori][delkhoori][delkhoori][delkhoori][delkhoori][delkhoori][delkhoori][delkhoori][delkhoori][delkhoori][delkhoori][delkhoori][delkhoori][delkhoori][delkhoori][delkhoori][delkhoori][delkhoori]
masoume.a.92
10th October 2013, 06:08 PM
استفاده دقیق و استفاده عادی چه تفاوتی داره تو این مورد؟؟[tafakor]
منظور از دقیق و عادی
یعنی اینکه اون روش مذکور ابزارش درست و سالم باشه با دقت و اصولی و درست و درصد خطای کمتر انجام بشه
و عادی هم ینی با دقت کمتر و با درصد خطای بیشتر ...
در این مورد بخصوص که مد نظر شماست،
ببینید گاهی تاریخ انقضاشون ممکنه گذشته باشه ....ممکنه همراهشون از وازلین استفاده بشه....ممکنه از سالم بودن مطمئن نباشند یعنی و ممکنه فرد موقع جاگذاری چه زنانه چه مردانه اشتباه این کار رو انجام بده و غیره اینا درصد خطا رو بالا میبرن...
1=1+1
10th October 2013, 06:19 PM
اما خب یک مقدار توضیح بدین. روش فوری که نامبرده میشه چیه؟ فکر کنم یه قرص ضد بارداری میخورن تا حد اکثر یک ساعت پس از ........ .
موفق باشید
بابا بزرگی حداکثر تا 24 ساعت بعد رابطه باید دوتا قرص hd بخوری بعدش تا سه روزم روزی دوتا قرص hd بخوری
بعد تا هفت روز بعدش اگه پریود شدی که حامله نیستی . اگه پریود نشدی . یعنی باید بری بی بی تست بخری و تست کنی
دیگه بقیش ....
اگرم تا 72 ساعت بعد رابطه قرص نخوری . دیگه بعدشم نخوری بهتره چون فایده نداره
بابا بزرگی خو میخای بدونی . دیه چرا منت سر خانوما میزاری [nishkhand]
m.g.s.t.r
10th October 2013, 06:25 PM
در این مورد بخصوص که مد نظر شماست،
ببینید گاهی تاریخ انقضاشون ممکنه گذشته باشه ....ممکنه همراهشون از وازلین استفاده بشه....ممکنه از سالم بودن مطمئن نباشند یعنی و ممکنه فرد موقع جاگذاری چه زنانه چه مردانه اشتباه این کار رو انجام بده و غیره اینا درصد خطا رو بالا میبرن...
ممنون از توضیحتون[golrooz]
1=1+1
10th October 2013, 06:26 PM
منظور از دقیق و عادییعنی اینکه اون روش مذکور ابزارش درست و سالم باشه با دقت و اصولی و درست و درصد خطای کمتر انجام بشهو عادی هم ینی با دقت کمتر و با درصد خطای بیشتر ...در این مورد بخصوص که مد نظر شماست،ببینید گاهی تاریخ انقضاشون ممکنه گذشته باشه ....ممکنه همراهشون از وازلین استفاده بشه....ممکنه از سالم بودن مطمئن نباشند یعنی و ممکنه فرد موقع جاگذاری چه زنانه چه مردانه اشتباه این کار رو انجام بده و غیره اینا درصد خطا رو بالا میبرن...وازلین . خرابش میکنه مگه ؟
masoume.a.92
10th October 2013, 06:37 PM
موفق باشید
در مورد سوال اول ترکیبات استروژن پروژستین هست. در این روش حداقل 100 میکروگرم اتینیل استرادیول و 0.5 میلی گرم لوونورژسترول تجویز میشه. که در کیت ضدبارداری اورژانس preven توسط FDA تائید شده. این رژیم باید هرچه زودتر پس از نزدیکی مصرف شوند دوز اول به طور ایده آل تا 72 ساعت پس از نزدیکی مصرف شود ولی میشود تا 120 ساعت نیز مصرف شود. 12 ساعت پس از دور اولیه هم دوز ثانویه تجویز میشود. چون عوارض تهوع و استفراغ میدهد بهتر است یک ساعت قبل از هر دوز یک مکلیزین یا متوکلوپرامید هم مصرف بشه
روش های دیگر هم فراورده های تنها حاوی پروژستین
IUD های مسی و میفه پروستون هستند
که اونها هم تفاصیلی دارند.
یک شماره تلفن هم برای ضد بارداری اورژانسی هست که به گمونم مال امریکاست!!! 0018886682528 !
در عقیم سازی خانم ها چند روش وجود دارد:
عقیم سازی لوله ای نفاسی
عقیم سازی لوله ای غیر نفاسی
هیسترکتومی (برداشتن رحم که شما گفتید)
و عقیم سازی ترانس واژینال
هستند که اینها هم زیر شاخه دارند و به تفصیل باید بهشون پرداخته بشه.
در مردان تنها شامل کاندوم ها و وازکتومی هست که اون هم تفصیل داره...
ببخشید که سوالات دوم به بعد رو کامل جواب ندادم معذورم چون تاپیک مال معصومه خانوم هست و ایشون خودشون شنبه میان جواب میدن تا همینجا هم ناراحت نشده باشن خوبه.... [nadidan] لطفا دیگه نقل قول نذارید بدلیلی که گفتم شرمندتون میشم چون دیگه نمیتونم در این تاپیک جواب بدم.... درست نیست آخه... مگر اینکه خودشون رسما بهم اجازه بدن.
m@some
10th October 2013, 06:44 PM
بابا بزرگی حداکثر تا 24 ساعت بعد رابطه باید دوتا قرص hd بخوری بعدش تا سه روزم روزی دوتا قرص hd بخوری
بعد تا هفت روز بعدش اگه پریود شدی که حامله نیستی . اگه پریود نشدی . یعنی باید بری بی بی تست بخری و تست کنی
دیگه بقیش ....
اگرم تا 72 ساعت بعد رابطه قرص نخوری . دیگه بعدشم نخوری بهتره چون فایده نداره
بابا بزرگی خو میخای بدونی . دیه چرا منت سر خانوما میزاری [nishkhand]
سلام ممنون ازنرگس جون
دردستورالعمل جدید دیگه منع کردن که از hdاستفاده بشه
وهمزمان باید 4تا قرصLDاستفاده بشه و همزمان خورده بشه یا از 2عددقرص اورژانسی (
قرص لوونورژسترول)باید همزمان باهم مصرف بشه.البته در72ساعت اول بعد ازرابطه .
وفرد باید تا زمان پریود صبرکنه واگر 10روز ازمدت پریود وبعضی جا ها گفتن تا2هفته اززمان پریود بگذره وفرد پریود نشه باید بره و آزمایش بارداری بده
اگه دوستان صبرکنن من راجب تک به تک روش ها کامل توضیح میدم فقط سیستمم مشگل داره والان سخته برام توضیح کامل بدم
1=1+1
10th October 2013, 06:50 PM
معصومه . چرا بابا بزرگی hd نخوره . مگه چی میشه ؟
همین ماه پیش دوستم خورد . واقعا جواب داد. 5 روز بعد رابطه قشنگ پریود شد . نامزدشم براش ادکلن 100 هزار تومنی خرید[nishkhand]
m@some
10th October 2013, 06:56 PM
معصومه . چرا بابا بزرگی hd نخوره . مگه چی میشه ؟
همین ماه پیش دوستم خورد . واقعا جواب داد. 5 روز بعد رابطه قشنگ پریود شد . نامزدشم براش ادکلن 100 هزار تومنی خرید[nishkhand]
نرگس جان قرار مااینجا علمی ودقیق مسائلو بیان کنیم من خودم دستورالعمل جدید روش های جلوگیریو دارم
اگه بذارید همه اونا رو شنبه دونه به دونه براتون توضیح میدم با یه زبان ساده
من ممنونم ازمعصومه جان که داره کمک میکنه ولی بهتر مااینجا به زبان ساده برای بچه ها مسائلو توضیح بدیم و لپ کلامو بگیم که اونا دچارسردرگمی نشن.اگه میخواید چیزی بگید من خوشحال میشم ازتون ممنونم فقط ساده بگید که بچه ها کامل قضیه و یاد بگیرن
عزیزم hdبخاطر عوارضی که داره استفاده ازاون منع شده
و قابل توجه اگه قبل از2ساعت بعد خوردن قرصها فرد بالا بیاره دوباره باید قرصا رو بخوره
1=1+1
10th October 2013, 06:59 PM
نرگس جان قرار مااینجا علمی ودقیق مسائلو بیان کنیم من خودم دستورالعمل جدید روش های جلوگیریو دارم
اگه بذارید همه اونا رو شنبه دونه به دونه براتون توضیح میدم با یه زبان ساده
من ممنونم ازمعصومه جان که داره کمک میکنه ولی بهتر مااینجا به زبان ساده برای بچه ها مسائلو توضیح بدیم و لپ کلامو بگیم که اونا دچارسردرگمی نشن.اگه میخواید چیزی بگید من خوشحال میشم ازتون ممنونم فقط ساده بگید که بچه ها کامل قضیه و یاد بگیرن
عزیزم hdبخاطر عوارضی که داره استفاده ازاون منع شده
و قابل توجه اگه قبل از2ساعت بعد خوردن قرصها فرد بالا بیاره دوباره باید قرصا رو بخوره
خب من عوارضشو میخام بدونم
yas-90
10th October 2013, 07:14 PM
وازلین . خرابش میکنه مگه ؟
سلام
باعث پارگی و سوراخ شدگی وسیله میشه
zoh_reh
10th October 2013, 08:47 PM
با سلام و خسته نباشید
آیا تزریق آمپول پروستادین (زیر پله ای تهیه میشه) برای سقط جنین ، مشکلاتی رو برای بارداری بعدی بوجود میاره؟
ممنون از لطفتون
تداعی
10th October 2013, 09:11 PM
ببخشیدا
چه نامزد باحالی
چقدر ترسیده بوده
m@some
11th October 2013, 09:23 AM
خب من عوارضشو میخام بدونم
نرگس جان
قرص های پیش گیری از بارداری ازاستروژن وپروژسترون تشکیل میشن که دوتا هورمون مهم بدن هستن که بیشتر عوارض این قرص ها بخاطر پروژسترون اوناس
براساس مقداراین هورمونها قرصها رو تقسیم بندی ونامگذاری کردن
hdقرصیه که نسبت به تموم قرص های هورمونی مقدارپروژسترون اون بیشتر.
عوارض زیادی داره که من وقتی هرکدومو توضیح بدم برات همه رو دونه به دونه میگم. یکی ازمهمترین عوارض hdاینه که باعث برهم زدن پریود میشه وقتی به صورت اورژانسی استفاده بشه یعنی فرد باخوردن اون ممکنه یا همش دچارلکه بینی بشه یا بافاصله های کم پریود بشه.چون نظم سیستم هورمونی بدنو بهم میزنه بخاطر دوز بالای پروژسترون
1=1+1
11th October 2013, 09:29 AM
نرگس جان
قرص های پیش گیری از بارداری ازاستروژن وپروژسترون تشکیل میشن که دوتا هورمون مهم بدن هستن که بیشتر عوارض این قرص ها بخاطر پروژسترون اوناس
براساس مقداراین هورمونها قرصها رو تقسیم بندی ونامگذاری کردن
hdقرصیه که نسبت به تموم قرص های هورمونی مقدارپروژسترون اون بیشتر.
عوارض زیادی داره که من وقتی هرکدومو توضیح بدم برات همه رو دونه به دونه میگم. یکی ازمهمترین عوارض hdاینه که باعث برهم زدن پریود میشه وقتی به صورت اورژانسی استفاده بشه یعنی فرد باخوردن اون ممکنه یا همش دچارلکه بینی بشه یا بافاصله های کم پریود بشه.چون نظم سیستم هورمونی بدنو بهم میزنه بخاطر دوز بالای پروژسترون
پس دلیل خونریزی زیاد ماه بعدش همینه . واقعا ممنون
قرصی هس . که برا جلوگیری از حاملگی نباشه فقط برا پریود شدن اورژانسی باشه
از این عوارض هام نداشته باشه ؟
m@some
11th October 2013, 09:36 AM
پس دلیل خونریزی زیاد ماه بعدش همینه . واقعا ممنون
قرصی هس . که برا جلوگیری از حاملگی نباشه فقط برا پریود شدن اورژانسی باشه
از این عوارض هام نداشته باشه ؟
آره عزیزم هس اگه تو پستای قبل نگاه کنی من گفتم
الان برات اسمشونو میگم
Ld،تری فازیک،لوونورژسترول که این قرصو همیشه باکاندوم به افراد میدن که درصورت پارگی ازاون بلافاصله استفاده بشه
ازاینا برا پیشگیری اورژانسی استفاده میشه که دوزپروژسترونی کمتری دارن
1=1+1
11th October 2013, 09:39 AM
آره عزیزم هس اگه تو پستای قبل نگاه کنی من گفتم
الان برات اسمشونو میگم
Ld،تری فازیک،لوونورژسترون که این قرصو همیشه باکاندوم به افراد میدن که درصورت پارگی ازاون بلافاصله استفاده بشه
ازاینا برا پیشگیری اورژانسی استفاده میشه که دوزپروژسترونی کمتری دارن
یعنی بدون نیاز به پیشگیری از حاملگی فقط صرفا جهت پریود شدن میشه استفادش کرد
همون روزی 4 تا و تا سه روزم باید خوردنو ادامه داد؟؟؟؟
m@some
11th October 2013, 09:49 AM
یعنی بدون نیاز به پیشگیری از حاملگی فقط صرفا جهت پریود شدن میشه استفادش کرد
همون روزی 4 تا و تا سه روزم باید خوردنو ادامه داد؟؟؟؟
نه نرگس جان همه چیزای که توذهنتو بذارکنار اینو که من میگم یاد بگیر چون اونطوری که شما میگی کامل اشتباه
عزیزم به اینا میگن روش اورژانسی یعنی اگه فردی رابطه محافظت نشده داشته باشه یعنی ازهیچ وسیله ای استفاده نکرده باشه یا درصورت پارگی کاندوم باید ازاونا استفاده کنه
وفقط یکبار درسیکلش میشه ازاین روش استفاده کنه نه هردفه بعد رابطه
بعدم من گفتم 2تا قرص لوونورژسترونو باهم هم زمان بخوره یا4تا قرص ldباهم بخوره دیگه نیاز نیست
دیگه نیاز نیست تا 3روز پشت سرهم بخوره.
وقتی میگیم تا72ساعت بعد یعنی اون وقت داره تا72 ساعت بعد ازرابطه محافظت نشده ازاین روش اورژانسی استفاده کنه و قرصارو بخوره نه تا3روز پشت سرهم بخوره عزیزم
1=1+1
11th October 2013, 09:52 AM
نه نرگس جان همه چیزای که توذهنتو بذارکنار اینو که من میگم یاد بگیر چون اونطوری که شما میگی کامل اشتباه
عزیزم به اینا میگن روش اورژانسی یعنی اگه فردی رابطه محافظت نشده داشته باشه یعنی ازهیچ وسیله ای استفاده نکرده باشه یا درصورت پارگی کاندوم باید ازاونا استفاده کنه
وفقط یکبار درسیکلش میشه ازاین روش استفاده کنه نه هردفه بعد رابطه
بعدم من گفتم 2تا قرص لوونورژسترونو باهم هم زمان بخوره یا4تا قرص ldباهم بخوره دیگه نیاز نیست
دیگه نیاز نیست تا 3روز پشت سرهم بخوره.
وقتی میگیم تا72ساعت بعد یعنی اون وقت داره تا72 ساعت بعد ازرابطه محافظت نشده ازاین روش اورژانسی استفاده کنه و قرصارو بخوره نه تا3روز پشت سرهم بخوره عزیزم
معصومه من اصن کاری به رابطه و اینا ندارم
فقط اگه یه وقت به دلایلی نیاز شد پریود بندازیم جلو . میشه از این قرصا خورد و پریود شد ؟
اصن هیچ رابطه ای در کار نباشه
m@some
11th October 2013, 09:59 AM
فقط اگه یه وقت به دلایلی نیاز شد پریود بندازیم جلو . میشه از این قرصا خورد و پریود شد ؟
آره میشه تا3روز پشت سرهم روزی دوتا قرص ldخورد یه هفته بعد پریود میشی ولی اینا عوارض بعد خودشونو دارن چون بااینکار سیستم هورمونی بدن بهم میخوره.
masoume.a.92
11th October 2013, 10:20 AM
عزیزم اگر شما همیشه پریودیت از 28 روز عقب میزنه یعنی دورره ات (اولین روز این پریود تا اولین روز پریود بعدی) 30 32 یا گه گداری یکی دو دورز عقب جلو میشه همیشه که واست طبیعیه و اصلا نیازی نیست قرص بخوری
چه اصراریه که بندازیش جلو؟
اگر هم یک ماه بدون دلیل سیکلت بهم خورد و نگران هستی باید با تجویز نسخه دارو بخوری که دلیلشم مشخص بشه و شما خیالت راحت بشه...
اگه میگیم برای پیشگیری از بارداری بدون نسخه چون اون لازمه... یه موقع نباید بچه ای وجود داشته باشه...
ولی حالا شما دو روز عقب بندازه پریودیت چی میشه؟
قرص عوارض داره خانومم.
1=1+1
11th October 2013, 10:27 AM
عزیزم اگر شما همیشه پریودیت از 28 روز عقب میزنه یعنی دورره ات (اولین روز این پریود تا اولین روز پریود بعدی) 30 32 یا گه گداری یکی دو دورز عقب جلو میشه همیشه که واست طبیعیه و اصلا نیازی نیست قرص بخوری
چه اصراریه که بندازیش جلو؟
اگر هم یک ماه بدون دلیل سیکلت بهم خورد و نگران هستی باید با تجویز نسخه دارو بخوری که دلیلشم مشخص بشه و شما خیالت راحت بشه...
اگه میگیم برای پیشگیری از بارداری بدون نسخه چون اون لازمه... یه موقع نباید بچه ای وجود داشته باشه...
ولی حالا شما دو روز عقب بندازه پریودیت چی میشه؟
قرص عوارض داره خانومم.
یه وقتایی تو یه روزایی پریود نباشی بیتره
مثلا موقع مسابقات باشگاه
masoume.a.92
11th October 2013, 10:42 AM
یه وقتایی تو یه روزایی پریود نباشی بیتره
مثلا موقع مسابقات باشگاه
چند بار در سال برات یه همچین اتفاقی قراره بیوفته؟ (مسابقات)
1=1+1
11th October 2013, 11:03 AM
چند بار در سال برات یه همچین اتفاقی قراره بیوفته؟ (مسابقات)
فوقش سالی دوبار
masoume.a.92
11th October 2013, 12:18 PM
فوقش سالی دوبار
خب سالی دوبار رو عیبی نداره زیاد... گرچه بهتره همونم نخوری....
ولی خب طبق دستور معصومه برو ردیف میشی [nishkhand]
yas-90
11th October 2013, 01:53 PM
با سلام و خسته نباشید
آیا تزریق آمپول پروستادین (زیر پله ای تهیه میشه) برای سقط جنین ، مشکلاتی رو برای بارداری بعدی بوجود میاره؟
ممنون از لطفتون
سلام دوست گرامی
خود این آمپول برای بارداری بعدی مشکلی نخواهد داشت اما اینکه سقط در چه شرایطی انجام بگیره و اینکه جنین کامل دفع بشه و عوارضی به جا نمونه روی بارداری بعدی میتونه مؤثر باشه
سلامت باشید[golrooz]
masoume.a.92
11th October 2013, 02:17 PM
سلام دوست گرامی
خود این آمپول برای بارداری بعدی مشکلی نخواهد داشت اما اینکه سقط در چه شرایطی انجام بگیره و اینکه جنین کامل دفع بشه و عوارضی به جا نمونه روی بارداری بعدی میتونه مؤثر باشه
سلامت باشید[golrooz]
آبجی ولی درکل سقط انتخابی باعث افزایش زایمان زودرس و افزایش جفت سرراهی در زایمان های بعدی میشه...
البته درکل درصد افزایشش کمه ولی خب همون کم هم افزایش میده. نمیده؟
[golrooz]
yas-90
11th October 2013, 02:21 PM
آبجی ولی درکل سقط انتخابی باعث افزایش زایمان زودرس و افزایش جفت سرراهی در زایمان های بعدی میشه...
البته درکل درصد افزایشش کمه ولی خب همون کم هم افزایش میده. نمیده؟
[golrooz]
شما درست میگید دوست من[golrooz]....اما این از عوارض آمپول نیست از عوارض سقط ِ[cheshmak]
masoume.a.92
11th October 2013, 02:40 PM
شما درست میگید دوست من[golrooz]....اما این از عوارض آمپول نیست از عوارض سقط ِ[cheshmak]
[golrooz]
از عوارض سقط با پروستاگلندین و سایر روش هاست دیگه...
مگه نیست؟
البته شما بهتر میدونید [golrooz]
1=1+1
11th October 2013, 02:40 PM
سلام دوست گرامی
سلامت باشید[golrooz]
مگه غیر شرایط بیمارستان شرایط دیگه ای هم هس ؟
yas-90
11th October 2013, 02:43 PM
سقط های غیرقانونی در بیمارستان انجام نمیشن دوست من....منم کلی گفتم
masoume.a.92
11th October 2013, 02:45 PM
پس چی؟ زیرزمینی و افراد غیر ماهر و وسایل غیراستانداردو ...........
راس میگن یاسی جان...
تازه تو همون بیمارستانشم کلی خطرات و اشتباهات و درادامش عوارض ها رو باید در نظر گرفت
yas-90
11th October 2013, 02:46 PM
[golrooz]
از عوارض سقط با پروستاگلندین و سایر روش هاست دیگه...
مگه نیست؟
البته شما بهتر میدونید [golrooz]
بله دوست من منظورم از عوارض آمپول اینه که خود آمپول به روی ساختار رحم تاثیری نداره
از عوارض جانبی دارو :
عوراض رایج تر: تهوع، استفراغ، اسهال و خونریزی بیش از حد رحم.
عوراض نادر: درد شکم، گرگرفتگی، لرز، سردرد، سرگیجه، افت فشار خون، تب و لرز، اشکال در تنفس و ادم ریوی.
homeyra
11th October 2013, 03:03 PM
سلام
این قرص های هورمونی کامپاند که برای ضد بارداری هست رو به بعضیا که مشکل هورمونی دارن،(هورمون مردونشون زیادتره)تجویز میکنن....در آینده مشکلی بوجود نمیاره؟
ارگان
11th October 2013, 04:11 PM
سلام دوستان
ببخشید شاید بی مربوط باشه پستم اما چون همه دوستانه اهله فن دوره هم هستن گفتم مطرح شه بهتره
اینجا کسی در جراحی عمومی تخصص داره یا کسی از دوستانو میشناسین تا من مشکلمو باهاش درمیون بذارم؟
zoh_reh
11th October 2013, 05:56 PM
سلام دوست گرامی
سلامت باشید[golrooz]
یکی که این آمپول رو مصرف کرده بود ، همون عوارضی که شما قید کردین براش پیش اومد ، مجبور شدن ببرنش بیمارستان، ولی اونا نپذیرفتن و گفتن که چون این کار غیر قانونی بوده ما نمیتونیم مسئولیت قبول کنیم احتمال کما داره ! دیگه با اصرار ما فقط راضی شدن فشارشو بگیرن که خیلی افت داشت، آیا واقعا احتمال کما داره؟
نحوه تزریق هم سه تا آمپول با فاصله 3 ساعت تزریق شد.
m@some
11th October 2013, 06:24 PM
سلام دوستان
ببخشید شاید بی مربوط باشه پستم اما چون همه دوستانه اهله فن دوره هم هستن گفتم مطرح شه بهتره
اینجا کسی در جراحی عمومی تخصص داره یا کسی از دوستانو میشناسین تا من مشکلمو باهاش درمیون بذارم؟
سلام ارگان جان شما سوالتو بپرسم من اساتیدم هستن تا سوال شمارو ازشون بپرسم و کمکتون کنیم
ارگان
11th October 2013, 06:30 PM
سلام ارگان جان شما سوالتو بپرسم من اساتیدم هستن تا سوال شمارو ازشون بپرسم و کمکتون کنیم
سلام ممنونم
من اطلاعاتی در مورد فتق میخواسم
اینکه تا چه حد خطرناکه یا کلا چرا بوجود میاد و راه درمانش چیه و چه دوره زمانیرو شامل میشه؟
ببخشید اگه بی مربوط به پستتون بود[khejalat]
yas-90
11th October 2013, 06:45 PM
یکی که این آمپول رو مصرف کرده بود ، همون عوارضی که شما قید کردین براش پیش اومد ، مجبور شدن ببرنش بیمارستان، ولی اونا نپذیرفتن و گفتن که چون این کار غیر قانونی بوده ما نمیتونیم مسئولیت قبول کنیم احتمال کما داره ! دیگه با اصرار ما فقط راضی شدن فشارشو بگیرن که خیلی افت داشت، آیا واقعا احتمال کما داره؟
نحوه تزریق هم سه تا آمپول با فاصله 3 ساعت تزریق شد.
سلام
بله میتونه باعث کما بشه
ولی برای من این جالبه که چرا نپذیرفتن؟؟بعنوان یه بیمار اورژانسی که با وضعیت خوبی نیومده باید بپذیرن...مگه هر کسی که کار غیرقانونی انجام میده نباید در بیمارستان بستری بشه؟؟ یا پذیرش بشه؟؟ بحث جان یه آدمه[tafakor][soal]
yas-90
11th October 2013, 07:40 PM
سلام
این قرص های هورمونی کامپاند که برای ضد بارداری هست رو به بعضیا که مشکل هورمونی دارن،(هورمون مردونشون زیادتره)تجویز میکنن....در آینده مشکلی بوجود نمیاره؟
سلام
اگر منظورتون درمورد بارداریه که اون زمان مصرفشون باید قطع بشه ولی کلا داروهای ضدبارداری هورمونی که مصرف میشن بعد از قطع مصرف مدتی(گاهی تا چندین ماه) طول میکشه تا فرد باردار بشه
m@some
12th October 2013, 09:58 AM
دوستان توجه کنن ازامروز من سعی میکنم دونه به دونه روشهای رو اینجا براشون توضیح کاملشو
1-قرص های ترکیبی
قرص های ترکیبی پیشگیری از بارداریتوضیح روش:
یکی از روش های جلوگیری از بارداری، مصرف قرص های ترکیبی (حاوی استروژن و پروژسترون) است که به دو شکل یک مرحله ای (HD,LD) و سه مرحله ای (تری فازیک) موجود می باشد. مصرف این قرص ها هر روزه بوده و تجویز آن ها توسط کارکنان بهداشتی تعلیم دیده انجام می شود.
مکانیسم عمل:
۱- جلوگیری از تخمک گذاری،
۲- تاثیر برمخاط داخلی رحم (اندومتر)،
۳- ایجاد اشکال در ورود اسپرم به داخل رحم به دلیل افزایش ضخامت موکوس سرویکس،
۴- جلوگیری از لقاح از طریق تاثیر برحرکات لوله های رحم.
اثربخشی:
اثربخشی قرص های ترکیبی در صورت مصرف صحیح، ۹۹.۹ درصد است.
مزیت ها:
اثربخشی بالا،
برگشت سریع باروری پس از قطع روش،
منظم شدن، کاهش درد و خونریزی قاعدگی (کاهش سندرم پیش از قاعدگی) و کم خونی به دنبال قاعدگی ها،
کاهش بروز کیست های تخمدانی،
کاستن از بروز بیماری های خوش خیم پستان،
افزایش تراکم استخوان ها،
کاهش بروز بیماری های التهابی لگن ( (PID،
کم شدن بروز سرطان های رحم و تخمدان،
کاهش بروز حاملگی خارج از رحم (EP)،
جلوگیری از بروز تصلب شرایین (آترواسکلروز)،
کاهش بروز اندومتریوز،
بهبود آرتریت روماتویید .
عیب ها:
نامناسب بودن برای افراد فراموشکار( به دلیل لزوم مصرف هر روزه)،
نیاز به تهیه بسته (بلیستر) جدید در هردوره قاعدگی،
پیشگیری نکردن از بیماری های منتقله از راه تماس جنسی (STIs)،
مناسب نبودن برای مادران شیرده در ۶ ماه اول بعد اززایمان.
عوارض شایع و چگونگی برخورد با آن ها:
عارضه های شایع معمولا ًدر ماه های اول مصرف بروز نموده و در عرض ۳-۲ ماه کاهش یافته و یا از بین می رود. این عارضه ها و چگونگی برخورد با آن ها به شرح زیر است:
۱. افزایش وزن: دلایل افزایش وزن، تجمع مایعات در بدن به دلیل اثر پروژسترون، افزایش اشتها و به دنبال آن افزایش مصرف مواد غذایی است. افزایش وزن با ورزش منظم و رژیم غذایی متعادل بهبود می یابد.
۲. لکه بینی وخونریزی بین قاعدگی ها: معمولا در مدت ۳-۲ ماه اول مصرف مشاهده شده ومی تواند ناشی از فراموشی قرص نیز باشد. برای چگونگی برخورد به تذکرهای حین مصرف مراجعه شود.
۳. حساسیت پستان ها: با رعایت توصیه های بهداشتی رفع می گردد. اگر مشکل ادامه یابد، فرد به ماما ودرصورت نیاز به متخصص زنان ارجاع خواهد شد.
۴. سردردهای خفیف: غالبا با مسکن های معمولی برطرف می شود. سردردهای شدید و یا سردردهایی که با فشارخون بالا، علائم عصبی یکطرفه و یا اختلالات بینایی همراه باشد، از علائم هشدار بوده و ارجاع فوری به متخصص مربوطه وتغییر روش را ایجاب می کند.
۵. تهوع: خوردن قرص درصورت تهوع شدید و غیر قابل تحمل ادامه نخواهد یافت. خوردن قرص در هنگام خواب و یا همراه با غذا، راهی موثر برای کاهش شدت تهوع های خفیف و قابل تحمل خواهد بود. درمان موقت تهوع برای ۳-۲ماه اول با داروهای ضد تهوع (مثل ویتامین B۶ شبی یک قرص) نیز امکان پذیر است.
عوارض غیرشایع و چگونگی برخورد با آن ها:
این عارضه ها ممکن است هرگز مشاهده نشده و یا به ندرت مشاهده شود. این عارضه ها عبارت هستند از:
۱. تغییر خلق و خوی(افسردگی)،
۲. لکه های رنگی در پوست صورت (کلوآسما)،
۳. شک به بروز سرطان پستان،
۴. بروز سرطان دهانه رحم (سرویکس)،
۵. بروز تومورهای خوش خیم و بدخیم کبدی (آدنوم و کارسینوم کبد)،
۶. لخته شدن خون در ورید ها (ترومبوز وریدی)، بویژه در افراد سیگاری و مبتلا به اختلالات انعقادی خون،
۷. سکته های قلبی(بویژه در سیگاری ها)،
۸. سکته مغزی (بویژه در افراد سیگاری و فشارخون بالا)،
۹. فشار خون بالا،
۱۰. احتمال بروزخونریزی های نامنظم رحمی،
۱۱. آمنوره.
اگر هر کدام از موارد یاد شده مشاهده شود، ارجاع فرد به متخصص مربوطه ضرورت دارد.
موارد منع مصرف مطلق:
شک یا اطمینان به وجود حاملگی،
شک به وجود سرطان پستان، ابتلا و یا سابقه آن،
بدخیمی های وابسته به استروژن،
کارسینوم اندومتر یا هر بدخیمی مشکوک یا شناخته شده وابسته به استروژن،
خونریزی های رحمی بدون علت مشخص،
مصرف سیگار در افراد ۳۵ ساله وبالاتر،
بیماری فعال یا مزمن کبدی،
اختلال کار واضح کبدی و یا هپاتیت ویرال،
یرقان انسدادی در حاملگی یا سابقه یرقان هم زمان با مصرف قرص،
آدنوم یا کارسینوم کبد،
سیروز کبدی خفیف (جبران شده)،
تومورهای خوش خیم وبدخیم کبد،
شیستوزومیازیس با فیبروز شدید کبدی،
ابتلا فعلی یا سابقه ترومبوفلبیت وریدهای عمقی، اختلالات ترومبوآمبولیک و یا شرایط مستعد کننده این بیماری ها،
بیماری های دریچه ای قلب با عوارضی مثل افزایش فشارریوی، خطر فیبریلاسیون دهلیزی، سابقه اندوکاردیت تحت حادباکتریال و یا مصرف داروهای ضدانعقادی،
بیماری عروق کرونر قلب،
بیماری سیانوتیک قلبی،
سکته مغزی،
بیماری عروق مغزی یا عروق کرونر، سابقه این بیماری ها یاشرایط مستعد کننده آن ها،
دیابت با بیماری های عروقی،
فشارخون بالا (۱۰۰/۱۶۰ میلی متر جیوه و بالاتر)،
سردرد راجعه شامل میگرن با علائم عصبی موضعی،
مادران شیردهی که از زایمان آن ها کمتر از شش ماه می گذرد،
آنژین قلبی ناپایدار Unstable Angina))،
دیس لیپید می (بخصوص هیپرلیپید می پروتیینی نوعII )
شرایط نیازمند به بی حرکتی کامل (باید مصرف قرص از ۲۸ روز قبل از عمل جراحی تا پایان دوره بی حرکتی پس از عمل، قطع شود- دادن هشدار قبل و بعد از عمل جراحی بزرگ ضرورت دارد).
سابقه هر بیماری مرتبط بامصرفOCP مثل: کره، فشارخون بالا، پانکراتیت حاد، پمفیگویید حاملگی، سندرم استیون- جانسون، TTP,HUS.
موارد منع مصرف نسبی:
فشارخون بین ۱۰۰/۱۶۰ تا ۹۰/۱۴۰ میلیمتر جیوه،
سابقه فشارخون بالا (بیش از ۱۰۰/۱۶۰ میلی متر جیوه) واندازه نگرفتن آن درحال حاضر،
نئو پلازی داخل اپیتلیومی تا شدید سرویکس،
واریس بدون سابقه ترومبو فلبیت،
بیماری فعال کیسه صفرا،
خانم های سیگاری بالای ۳۵ سال با مصرف کمتر از ۱۵ نخ سیگار یا کمتر از ۳۵ سال با مصرف بیش از ۱۵ نخ سیگار در روز،
میگرن بدون علائم عصبی،
انواع خاصی از دیابت (دیابتی های مبتلابه هیپرتانسیون، نفروپاتی یارتینوپاتی)،
افسردگی خیلی شدید،
مصرف دارو برای اپی لپسی (بجز والپروییک اسید)،
مصرف ریفامپین یا گریزوفولوین،
بیماری سلول داسی شکل،
مشکلات گوارشی که جذب قرص را مختل کند.
m@some
12th October 2013, 10:00 AM
زمان شروع استفاده از قرص های ترکیبی پیشگیری از بارداری ترکیبی:
وضعیت متقاضی از نظر زمان شروع:
۱. مصرف این قرص ها باید در پنج روز اول قاعدگی (روز اول تا روز پنجم) آغاز گردد. برای اطمینان بیشتر بهتر است که مصرف آن از روز اول خونریزی قاعدگی شروع شود. قرص در ساعت خاصی از شبانه روز تا پایان بسته ۲۱ عددی خورده می شود. مصرف بسته بعدی پس از یک فاصله هفت روزه آغاز خواهد شد.
۲. مصرف این قرص ها پس از زایمان و در دوران شیردهی به دلیل تاثیر آن ها برروی شیرمادر(کم کردن مقدار و ترشح شدن آن در شیر) توصیه نمی شود.(مصرف آن در مادران شیرده تا ۶ ماه پس از زایمان، منع مطلق دارد.)
۳. اگر مادر پس از زایمان به فرزند خود شیر ندهد، می تواند مصرف این قرص ها را سه هفته پس از زایمان آغاز نماید.
۴. مصرف این قرص ها را می توان در پنج روز اول بلافاصله بعد از سقط آغاز نمود.
۵. اگر فرد خواهان قطع کاربرد روش پیشگیری از بارداری فعلی خود (لاینسترونول، آی یو دی، نورپلانت و یا dmpa) و استفاده از قرص های ترکیبی بوده و قطع روش های فوق دریکی از ۵ روز اول قاعدگی اتفاق بیافتد، می تواند مصرف این قرص ها را بلافاصله شروع کند. درغیر اینصورت، آغاز استفاده از قرص های ترکیبی تا قاعدگی بعدی به تاخیرافتاده و تا آن زمان استفاده از کاندوم توصیه می شود. همچنین کاربران لاینسترنول به شرط آمنوره و استفاده مرتب از لاینسترنول، بلافاصله پس از قطع لاینسترنول و کاربران dmpa که دچار آمنوره هستند، اگر dmpa را در فاصله زمانی ۱۴+ ۹۰ روز قبل تزریق کرده باشند، می توانند استفاده از قرص های ترکیبی را آغاز نمایند. درغیر این صورت آغاز استفاده ازقرص به بررسی حاملگی و رد احتمال آن منوط می شود.
تغییر روش از قرص های ترکیبی به روش های دیگر:
کاربران قرص های ترکیبی، در صورت تمایل به قطع مصرف آن و استفاده از روش های دیگر پیشگیری از بارداری، می توانند روش مورد نظر خود را مطابق دستورالعمل مربوطه شروع نمایند.
آزمایش و معاینه های لازم
جلسه اول :
۱. بررسی وضعیت سلامتی،
۲. اندازه گیری فشارخون،
۳. معاینه پستان و لگن،
۴. آزمایش پاپ اسمیر( ۶-۴ هفته پس از زایمان ومطابق دستورالعمل کشوری)،
۵. بررسی مشکلات انعقادی وچربی های خون (درصورت سابقه ترومبوز و یا بیماری های قلبی در بستگان درجه یک زیر ۵۰ سال).
توجه۱: معاینه تیرویید برای تجویز قرص های پیشگیری از بارداری لازم نیست.
توجه۲: انجام آزمایش ها در ویزیت اول اجباری نیست.
مراجعه های پی گیری:
اولین بررسی پس از ۳ ماه وسپس هر۶ ماه یکبار تا دوسال، و از آن پس در صورت نبودن هرگونه مشکل هرساله و به شرح زیر انجام می شود:
۱. فشارخون،
۲. وزن،
۳. پیگیری بروز علائم هشدار و عارضه ها ودرصورت لزوم بررسی آن ها،
۴. بررسی دقیق تر خانم های با بیماری مزمنی که اثر ocp روی آن بیماری ها مشخص نیست(منظور بیماری هایی است که درموارد منع مصرف قرص اشاره ای به آن نشده است مانند گواتر).
اگر هر کدام از مشکلات یاد شده وجود داشته باشد، ارجاع به متخصص مربوطه انجام می شود.
بررسی قند، چربی و لیپو پروتئین برای خانم های زیر در مراجعه های پیگیری بطور روتین انجام می شود:
خانم های ۳۵ ساله و بالاتر.
خانم های باسابقه بیماری قلبی، یا فشار خون بالا.
دیابتی ها (هرساله).
خانم های باسابقه دیابت حاملگی (هرساله).
خانم های چاق.
m@some
12th October 2013, 10:03 AM
تذکرهای حین مصرف:
الف- فراموشی مصرف قرص ld وhd
۱. درصورت فراموشی خوردن یک قرص و بخاطر آوردن آن تا زمان مصرف قرص بعدی، به محض به یاد آوردن قرص فراموش شده، آن قرص خورده شده و خوردن بقیه قرص ها طبق معمول ادامه می یابد.
۲. چنانچه دو قرص فراموش شود، به محض به خاطر آوردن در دو شب بعد، هرشب دو قرص خورده شده و بقیه قرص ها طبق معمول ادامه یافته و تا یک هفته نیز از یک روش کمکی پیشگیری از بارداری استفاده می شود.
۳. در صورت فراموشی بیش از دو قرص درهر زمان از سیکل، خوردن بقیه قرص ها (روزی یک عدد) ادامه یافته و به مدت یک هفته از روش کمکی دیگر نیز استفاده شده و بلافاصله پس از اتمام این بسته، مصرف بسته بعدی (بدون فاصله هفت روزه) آغاز می گردد.
ب- فراموشی مصرف قرص تری فازیک:
۱. درصورت فراموشی مصرف یکی از قرص ها در زمان مقرر و بخاطر آوردن آن در کمتراز ۱۲ساعت پس از زمان همیشگی، بلافاصله آن قرص مصرف و بقیه قرص ها در موعد مقرر خورده خواهد شد. شایان ذکر است که گذشت زمان کمتراز ۱۲ ساعت از زمان معمول خوردن قرص، تاثیر پیشگیری از بارداری آن را کاهش نمی دهد.
۲. درصورت فراموشی مصرف یکی از قرص ها در نوبت مقرر و بخاطر آوردن آن پس از ۱۲ ساعت از زمان همیشگی، قرص فراموش شده خورده نشده، ولی مصرف بقیه قرص ها طبق برنامه ادامه می یابد. در این موارد حتما باید از یک روش کمکی دیگر(مثل کاندوم) نیز به منظور جلوگیری ازبارداری تا پایان بسته استفاده شود.
نکته۱: بجز موارد فوق سایر نکته ها مشابه قرص های ld وhd است.
نکته۲: ضمن ارائه خدمت قرص های ترکیبی پیشگیری از بارداری حداکثر چهار عدد کاندوم در اختیار متقاضی قرار می گیرد تا در موارد فراموشی مصرف قرص از آن استفاده کند.
پ- اگر شک به حاملگی با مصرف هم زمان این قرص ها وجود داشته باشد، باید بلافاصله مصرف آن قطع و تا اطمینان یافتن از وضعیت حاملگی، از یک روش پیشگیری از بارداری مناسب دیگر (مانند کاندوم) استفاده شود.
ت- لکه بینی بین قاعدگی ها در عرض ۳-۲ ماه برطرف می گردد. درصورت برطرف نشدن لکه بینی بعد از ۳-۲ ماه، فقط در یک دوره و در روزهایی که لکه بینی وجود دارد، هرشب دوعدد قرص ال-دی خورده شده که دو روز پس از پایان لکه بینی مجددا به روزی یک عدد تبدیل خواهد شد . اگر مشکل علیرغم این درمان ادامه یابد، ارجاع به متخصص زنان انجام خواهد شد.
ث- آمنوره ناشی از مصرف قرص: درصورت سابقه یک دوره آمنوره با مصرف صحیح قرص، و قاعده نشدن در فاصله هفت روزه بین مصرف دو بسته، می توان بسته بعدی را پس از پایان فاصله هفت روزه آغاز نمود. ولی شروع بسته سوم مشروط به قاعده شدن پس از پایان بسته دوم است. درغیر این صورت( دو دوره آمنوره متوالی)، باید وجود حاملگی بررسی شود.
اگر آمنوره با مصرف نادرست قرص هم زمان گردد، آزمایش بارداری(β-hcg) انجام می شود که درصورت منفی بودن مصرف بسته بعدی شروع شده و اگر آمنوره ادامه یابد، فرد به مراکز تخصصی ارجاع خواهد شد.
ج- استفراغ به فاصله ۲-۱ ساعت بعد از خوردن قرص: یک قرص(از یک بسته دیگر) خورده شده و مصرف مرتب بقیه قرص های بسته اصلی در زمان مقرر ادامه می یابد. درصورت تداوم استفراغ و یا اسهال شدید، ضمن مصرف قرص درزمان مقرر، روش کمکی آغاز شده و استفاده از آن تا یک هفته پس از اتمام بیماری ادامه خواهد یافت.
هشدارها و چگونگی برخورد با آن ها:
عوارض جدی به دنبال مصرف قرص نادر است، ولی اگر هرکدام از علامت های زیر (که نشان دهنده یک مشکل جدی است) بروز کند، مصرف کننده فورا به بیمارستان ارجاع می شود:
۱. درد شدید در قسمت بالای شکم،
۲. درد قفسه سینه و یا تنگی نفس یا سرفه با خلط خونی،
۳. تورم یا درد شدید در یک پا،
۴. مشکلات چشمی (تاری دید، دوبینی و کوری)،
۵. سردرد غیر معمول (سردرد شدید و یا ضربانی و یا سردرد در یک طرف سر).
موارد قابل توجه در پیگیری ها و مراجعه های بعدی:
پیگیری مصرف کنندگان قرص های پیشگیری از بارداری دارای اهمیتی ویژه است. به منظور پیگیری موارد ذیل باید به مصرف کنندگان تاکید شود:
طی یک هفته قبل از پایان بسته، برای دریافت بسته بعدی مراجعه نمایند.
در هر مراجعه برای دریافت بسته جدید باید در خصوص چگونگی مصرف، رضایت از روش، شکایت ها، هشدارها و یا عوارض مصرف با دقت پرسش شود.
محدوده سنی استفاده از قرص های ترکیبی پیشگیری از بارداری: مصرف این نوع قرص ها (با رعایت موارد مندرج در موارد منع مصرف قرص های ترکیبی) می تواند تا۵۰ سالگی ادامه یابد
m@some
13th October 2013, 09:09 AM
قرص پروژسترونی دوران شیردهی
قرص های پروژسترونی پیشگیری از بارداری (لاینسترنول)
توضیح روش:
لاینسترنول، قرص خوراکی پیشگیری از بارداری بوده که مادران شیرده تا ۶ ماه پس از زایمان می توانند از آن به منظور فوق استفاده نمایند. این قرص باید هر روز راس ساعت معینی خورده شده و تجویز آن توسط کارکنان بهداشتی تعلیم دیده انجام می شود.
مکانیسم عمل:
۱. دشوار نمودن رسیدن اسپرم به رحم به دلیل افزایش غلظت ترشحات دهانه رحم،
۲. جلوگیری از تخمک گذاری ماهانه (در نیمی از موارد)،
۳. تاثیر بر مخاط داخلی رحم (اندومتر).
اثربخشی:
اثربخشی این قرص هم زمان با شیردهی ۹۹% است.
مزیت ها:
نداشتن اثر منفی بر کمیت و کیفیت شیرمادر،
افزایش مدت زمان شیردهی،
قابل استفاده در مادران شیرده با موارد منع مصرف استروژن(فشارخون، لوپوس، میگرن، افراد سیگاری بالای ۳۵ سال، افراد مبتلا به اختلال تحمل گلوکز)،
عدم نیاز به قطع روش قبل از عمل جراحی.
عیب ها:
قرص ها باید همه روزه، راس ساعتی معین خورده شوند. درغیراینصورت (بویژه در مادران شیردهی که قاعدگی آن ها بازگشته است)، احتمال شکست روش افزایش می یابد.
عارضه شایع و چگونگی برخورد با آن:
خونریزی نامرتب رحمی: این عارضه معمولا” در ماه های اول مصرف دیده شده و ۲ تا ۳ ماه پس از آغاز مصرف از بین رفته و یا کاهش می یابد. درصورت تداوم خونریزی نامرتب و یا نارضایتی فرد، برای قطع خونریزی تا پنج روز، کپسول مفنامیک اسید(۲۵۰میلی گرمی)، روزی سه بار ودرهر بار دو کپسول و روزی یک قرص آهن تجویز می گردد. در صورت تداوم خونریزی علیرغم درمان، فرد به متخصص زنان ارجاع خواهد شد.
این عارضه ها ممکن است هرگز مشاهده نشده و یا به ندرت مشاهده شود. اگر هرکدام از این عارضه ها بروز نماید، ارجاع به سطح بالاتر (مطابق شرح زیر) ضرورت خواهد یافت. این عارضه ها عبارت هستند از:
۱. کیست های تخمدانی: ارجاع به متخصص زنان.
۲. حاملگی خارج از رحم (ep): ارجاع به متخصص زنان.
۳. خونریزی شدید: تا پنج روز، روزی سه نوبت و در هر نوبت دو عدد کپسول مفنامیک اسید(۲۵۰میلی گرمی) ونیز یک قرص آهن تجویز میگردد. اگر خونریزی علیرغم درمان یادشده ادامه یابد، ارجاع فرد به متخصص زنان ضروری است.
۴. سردرد: درصورت بروز سردردهای شدید(میگرن، سردردهای همراه با تاری دید) ویاسردردهای طولانی مدت ومزاحم، باید فردرا به متخصص داخلی یا اعصاب ارجاع داد.
۵. حساس شدن پستان ها: حساس شدن پستان ها با رعایت توصیه های بهداشتی رفع می گردد. درغیراین صورت باید فرد را به ماما ودرصورت نیاز به متخصص زنان ارجاع نمود.
موارد منع مصرف مطلق:
خونریزی غیر طبیعی رحمی،
اختلالات مزمن یا حاد کبدی ( تومور، هپاتیت و …)،
ابتلا به سرطان پستان.
موارد منع مصرف نسبی:
سابقه سرطان پستان،
چاقی شدید،
سابقه کلستاز بارداری،
فشارخون بالا (۱۰۰/۱۶۰ میلی متر جیوه و بالاتر)،
مصرف هم زمان داروهای ضد تشنج و ریفامپین،
سابقه حاملگی خارج رحمی ( ep).
زمان شروع و استفاده از لاینسترنول:
۱. در صورت قاعده نشدن مادر شیرده و تغذیه انحصاری شیرخوار با شیرمادر، مصرف قرص ۶ هفته پس از زایمان آغاز خواهد شد.
۲. در صورت بازگشت قاعدگی و یا تغذیه انحصاری با شیرمادر، مصرف قرص باید در ۵ روز اول قاعدگی و ترجیحا” روز اول شروع شود.
۳. اگر مادر شیردهی از سایر روش های پیشگیری از بارداری استفاده نموده و خواهان تغییر آن و استفاده از لاینسترنول باشد، اگر کمتر از ۶ ماه از زمان زایمان وی گذشته باشد، باید بلافاصله پس از قطع روش قبلی، مصرف لاینسترنول را آغاز کند.
m@some
13th October 2013, 09:13 AM
چگونگی استفاده از لاینسترنول:
هر بلیستر لاینسترنول، دارای ۲۸ قرص بوده که باید هر شب یک عدد از آن راس ساعت معینی خورده شود.
شروع مصرف بسته بعدی قرص، بلافاصله پس از پایان بسته قبلی است.
دقت شود که: بین دوبسته قرص نباید هیچ فاصله زمانی وجود داشته باشد.
فراموشی مصرف لاینسترنول:
۱. فراموشی مصرف یک قرص تا ۳ ساعت مسئله ای نبوده و ضمن خوردن قرص فراموش شده (تا ۳ ساعت) ، آموزش و تاکید برای خوردن قرص بعدی در ساعت مقرر لازم است.
۲. در صورتی که مصرف یک قرص بیش از ۳ ساعت به تاخیر افتد و یا خوردن یک قرص تا نوبت بعدی فراموش شود، هر زمان که به یاد آید، قرص فراموش شده خورده شده و قرص نوبت بعدی نیز در زمان تعیین شده خورده خواهد شد. ضمنا” تا ۲ روز هم از یک روش دیگر مانند کاندوم استفاده شود.
۳. در صورتی که مصرف ۲ قرص (۲ روز) فراموش شود باید به محض به یاد آوردن، قرص های فراموش شده یکجا خورده شده و بقیه قرص ها ادامه یافته و تا ۷ روز از روش مضاعف مثل کاندوم استفاده شود. در صورت داشتن نزدیکی محافظت نشده در این دو روز از ec استفاده شود. درصورت قاعده نشدن در مدت ۶-۴ هفته پس از فراموشی، بررسی بارداری لازم است.
۴. درصورت فراموشی بیش از دو قرص و داشتن نزدیکی محافظت نشده درعرض ۷۲ ساعت اخیر، تجویز ec ومشاوره برای انتخاب روش مناسب دیگر صورت گیرد. درصورتی که از نزدیکی محافظت نشده وی در زمان عدم مصرف قرص، بیش از ۷۲ ساعت می گذرد، بررسی بارداری ضروری است.
آزمایش و معاینه های لازم:
۱. اندازه گیری و ثبت فشار خون.
۲. پاپ اسمیر(با توجه به دستورالعمل کشوری).
۳. چنانچه نکته خاصی در شرح حال موجود باشد، معاینه لازم حسب مورد صورت خواهد گرفت.
اگر هرکدام از علائم:
سردرد شدید (میگرن، سردردهای همراه با تاری دید)،
درد شدید قفسه سینه پس از شروع مصرف لاینسترنول،
خونریزی نامرتب رحمی و یا هر خونریزی بدون دلیلی که احتمال بیماری زمینه ای و یا حاملگی را مطرح نماید،
زردی پوست و چشم،
درد شدید شکمی بخصوص در قسمت پایین شکم و لگن (احتمال ep و پارگی کیست تخمدان)،
بروز نماید، مراجعه به متخصص مربوطه یا بیمارستان ضروری است.
در صورت نبودن عارضه برای مصرف کننده و داشتن موجودی کافی در محل ارائه خدمت، می توان چند بسته قرص در اختیار متقاضی قرار داد.
گیرنده خدمت باید اطمینان داشته باشد که می تواند در هر زمانی که مایل باشد برای دریافت کمک، راهنمایی و یا تغییر روش مراجعه کند.
آگاهی و توانایی مصرف کننده در شناختن علائم هشدار تا اینکه در صورت رویارویی با هر یک از آن ها به بیمارستان و یا نزدیک ترین مرکز بهداشتی درمانی مراجعه نماید.
سوال درباره رضایت مصرف کننده از روش، طریقه مصرف و یا مشکلات احتمالی در هر بار مراجعه.
ارجاع به سطح بالاتر درصورت نیاز
zoh_reh
13th October 2013, 10:07 AM
با تشکر از توضیحات مفید شما
در صورت مصرف دو بسته از Ld بدون فاصله چه عوارضی دارد؟ آیا تا پایان مصرف بسته دوم در پیشگیری از بارداری موثر است؟
ممنون از شما
m@some
13th October 2013, 10:30 AM
با تشکر از توضیحات مفید شما
در صورت مصرف دو بسته از Ld بدون فاصله چه عوارضی دارد؟ آیا تا پایان مصرف بسته دوم در پیشگیری از بارداری موثر است؟
ممنون از شما
دوست من خوردن دوبسته پشت سرهم ldازبارداری جلوگیری میکنه مشکلی برای فرد پیش نمیاد.
فقط بهتره بعد ازهر بسته فاصله7روز داده بشه بعدبسته بعد شروع بشه
عوارض مصرف قرص ldهم بالا درقسمت توضیح قرص اده شده که بامصرف قرص ممکنه پیش بیاد
حالا باید اینو درنظرهم گرفت که بااین کاردوز هورمونی بدن خیلی بالا میره وممکنه عوارض یکم تشدید بشن
homeyra
13th October 2013, 10:58 AM
سلام
اگر منظورتون درمورد بارداریه که اون زمان مصرفشون باید قطع بشه ولی کلا داروهای ضدبارداری هورمونی که مصرف میشن بعد از قطع مصرف مدتی(گاهی تا چندین ماه) طول میکشه تا فرد باردار بشه
نه...به بعضی ها قبل از ازدواج این قرص ها تجویز میشه(مشکل هورمونی دارن)،حالا بسته به شدت مشکلشون سه ماهه یا شش ماهه یا شایدم بیشتر.....برای اونا در آینده مشکلی در رابطه با بارداری بوجود نمیاد؟
yas-90
13th October 2013, 11:29 AM
نه...به بعضی ها قبل از ازدواج این قرص ها تجویز میشه(مشکل هورمونی دارن)،حالا بسته به شدت مشکلشون سه ماهه یا شش ماهه یا شایدم بیشتر.....برای اونا در آینده مشکلی در رابطه با بارداری بوجود نمیاد؟
سلام دوست من
متوجه شدم....اگر مدت زمان بین تمایل به بارداری و مصرف این قرص ها کم باشه فرد ممکنه کمی تاخیر بارداری داشته باشه در غیر اینصورت خیر
m@some
14th October 2013, 12:17 PM
مگسترون
Depo Medroxy Progestrone Acetate
توضیح روش:
DMPA، یک روش تزریقی پیشگیری از بارداری است. آمپول DMPA حاوی ماده موثره دپومدروکسی پروژسترون استات بوده و سه ماه از بارداری پیشگیری می نماید. ارائه خدمت این روش توسط کارکنان بهداشتی دوره دیده، صورت می گیرد.
مکانیسم عمل:
۱. جلوگیری از تخمک گذاری،
۲. دشوار نمودن رسیدن اسپرم به رحم از طریق افزایش غلظت ترشحات دهانه رحم،
۳. تاثیر بر مخاط داخلی رحم ( اندومتر).
اثربخشی:
اثربخشی این روش در سال اول استفاده بیش از ۹۹.۷% است.
مزیت ها:
اثربخشی بالا،
آسانی استفاده،
فاصله های استفاده نسبتا” طولانی مدت (هر ۳ ماه یک بار)،
مناسب برای افرادی که با استفاده مداوم و هرروزه از یک روش مشکل دارند (افراد فراموشکار، کوچ نشین، عقب ماندگان ذهنی و ….)،
کاهش ابتلا به سرطان های اندومتر و تخمدان، بیماری های التهابی لگن (PID)، کم خونی، فیبروم رحم، اندومتریوز، حاملگی خارج از رحم (EP)، کاندیدیازیس واژن، سندرم قبل از قاعدگی (PMS)، درد زمان قاعدگی و متیل اشمرز،
افزایش ندادن عوارض استروژنی بدلیل نداشتن استروژن،
مناسب برای افراد مبتلا به دیابت و بیماری تیرویید،
قابل استفاده در هر دوره سنی،
قابل استفاده در دوران شیردهی،
افزایش شیر مادر،
تداخل نداشتن با تماس جنسی،
عدم نیاز به قطع مصرف قبل از اعمال بزرگ جراحی،
مناسب برای بیماران تشنجی(اگر با مصرف داروهایی مانند کاربامازپین و فنی تویین هم زمان نباشد.)
عیب ها:
تاخیر در بازگشت باروری،
لزوم تزریق در فاصله های زمانی سه ماهه،
عدم پیشگیری از بیماری های مقاربتی از جمله ایدز،
احتمال افزایش وزن،
آمنوره.
عوارض شایع و چگونگی برخورد با آن ها:
۱. اختلالات قاعدگی (از آمنوره تا خونریزی نامرتب): خونریزی نامرتب رحمی معمولا” در ماه های اول مصرف دیده شده و در عرض ۳-۲ ماه اول از بین رفته و یا کاهش می یابد ( شایان ذکر است که رفع این عارضه گاه نیازمند زمانی معادل ۱۲-۶ ماه خواهد بود). در صورتی که خونریزی نامرتب رحمی برای فرد مزاحمت ایجاد کند، باید او را برای بررسی بیشتر به متخصص زنان معرفی نمود.
اگر دلیل خونریزی تزریق DMPA باشد، کپسول مفنامیک اسید (۲۵۰میلی گرمی) روزی سه بار و در هر بار دو عدد، تا ۵ روز تجویز می گردد. در صورت بهبود نیافتن و یا وقوع خونریزی به هر دلیل دیگر ( بجز تزریق DMPA) ارجاع به متخصص زنان ضرورت دارد.
اگر آمنوره از ابتدای تزریق آمپول ایجاد شود، نیاز به درمان نداشته و صرفا باید به فرد اطمینان خاطر داده شود. بررسی احتمال بارداری به شرط این که فرد پس ازتزریق آمپول، خونریزی قاعدگی منظم داشته و بعدا دچار آمنوره شده باشد، لازم است.
۲. افزایش وزن: افزایش وزن بیشتر به دلیل آثار هورمون پروژسترون و تجمع مایع در بدن، افزایش اشتها و مصرف بیشتر مواد غذایی است. این مشکل با رعایت رژیم غذایی و ورزش قابل رفع است.
این عارضه ها ممکن است هرگز مشاهده نشده و یا خیلی به ندرت مشاهده شود. اگر این عارضه ها مشاهده شود، ارجاع ضروری است. عارضه های غیرشایع DMPA عبارت هستند از:
۱. تغییر خلق ( بی خوابی و افسردگی): ارجاع به متخصص زنان.
۲. حساس شدن پستان ها: با رعایت توصیه های بهداشتی برطرف می گردد. در غیر این صورت ارجاع به ماما ودرصورت نیاز ارجاع به متخصص زنان ضروری است.
۳. سردرد و گیجی: ارجاع به متخصص زنان.
۴. نفخ شکم: ارجاع به متخصص زنان.
۵. کاهش میل جنسی: ارجاع به روانپزشک ضروری است.
۶. تاخیر در برگشت باروری: ارجاع به متخصص زنان.
۷. بروز سرطان پستان: ارجاع به متخصص زنان.
موارد منع مصرف مطلق:
بارداری،
سرطان پستان،
خونریزی واژینال بدون علت مشخص،
اختلالات شدید انعقادی،
سابقه تومور (آدنوم) کبدی ناشی از مصرف هورمون های استرویید جنسی،
ترومبوآمبولی و یا سابقه آن،
سابقه سکته مغزی،
فشارخون کنترل نشده،
دیابت کنترل نشده،
دیابت با ضایعه عروقی و یا ابتلای به دیابت به مدت بیست سال یا بیشتر از آن.
موارد منع مصرف نسبی:
بیماری کبدی،
بیماری شدید قلبی عروقی،
تمایل به برگشت سریع باروری،
مشکلات مرتبط با تزریق (ترس،…)،
افسردگی شدید،
فشار خون کنترل شده،
دیابت کنترل شده،
مول،
چاقی.
m@some
14th October 2013, 12:35 PM
زمان شروع استفاده از dmpa:
۱. در زمان قاعدگی: اولین تزریق (شروع استفاده از روش) در یکی از پنج روز اول قاعدگی انجام و تا یک هفته نیز از یک روش کمکی مانند کاندوم استفاده می شود.
۲. مادران غیر شیرده:
۱) پس از زایمان: اولین تزریق dmpa بلافاصله پس از زایمان یا تا ۳ هفته پس از آن امکان پذیر بوده و نیازی به برگشت قاعدگی نیست.
۲) پس از سقط: اگر متقاضی خدمت dmpa را به عنوان روش پیشگیری از بارداری انتخاب کند، استفاده از آن تا ۵ روز بعد از سقط سه ماهه اول یا دوم امکان پذیر است. تزریق dmpa پس از این فاصله زمانی (۵ روز) منوط به دریافت پاسخ منفی تست بارداری β-hcg از آزمایشگاه و رعایت سایر شرایط خواهد بود.
۳. مادران شیرده:
۱) درصورت قاعده نشدن و تغذیه انحصاری شیرخوار با شیر مادر و انتخاب dmpa بعنوان روش پیشگیری از بارداری، مصرف dmpa باید ۶ هفته پس از زایمان آغاز گردد.
۲) در صورت قاعده شدن، تزریق باید در یکی از پنج روز اول قاعدگی انجام شده و تا یک هفته نیز از یک روش کمکی، مانند کاندوم استفاده شود.
۳) به دنبال قطع یک روش: اگر فرد در پنج روز اول دوران قاعدگی مراجعه کند، می توان بلافاصله dmpa را تزریق نمود، درغیراین صورت تا فرا رسیدن دوره قاعدگی بعدی (برای تزریق dmpa) کاندوم در اختیار فرد قرار داده خواهد شد.
چگونگی استفاده از dmpa:
۱. یک آمپول ۱۵۰ میلی گرمی dmpa هر ۳ ماه یکبار تزریق می گردد. اگر متقاضی در محدوده فاصله زمانی ۲ هفته زودتر و یا ۲ هفته دیرتر از موعد مقرر مراجعه نماید، می توان ضمن تاکید بر لزوم رعایت زمان تعیین شده، dmpa را تزریق کرد.
۲. قبل از تزریق و برای بوجود آوردن سوسپانسیون یکنواخت، باید ویال یا آمپول را به شدت تکان داد.
۳. تزریق dmpa عضلانی (بالای عضله بازو یا باسن) و عمیق (با استفاده از سرسوزن بلند) است. محل تزریق نباید ماساژ داده شود.
آزمایش ها و معاینه های لازم :
۱. اندازه گیری وزن و قد و محاسبه bmi .
۲. اندازه گیری و ثبت فشار خون. (فشار خون کنترل شده از موارد منع مصرف نسبی است. در پیگیری ها به تغییر فشار خون دقت شود.)
۳. انجام پاپ اسمیر( بر اساس دستورالعمل کشوری).
۴. اندازه گیری لیپوپروفایل(یکبار). اگر ldl پایه متقاضی خدمت از۲۰۰میلی گرم در دسی لیتر بیشتر بوده و دو فاکتور خطر عروقی و یا اختلالات نادر لیپیدی مانندfamilial hyper cholestrolemia وجود داشته باشد، آغاز استفاده از روش توصیه نمی شود.
توجه: اگر انجام آزمایش و معاینه های فوق در اولین مراجعه ممکن نباشد، می توان اولین نوبت آمپول را تزریق کرد. باید به خاطر داشت که انجام بررسی های یادشده در فاصله زمانی سه ماه پس از تزریق اول ضرورت دارد.
بروز هر یک از علائم زیر نشان دهنده ضرورت مراجعه فوری به بیمارستان است.
۱. خونریزی شدید یا طولانی (دو برابر شدن مقدار و یا مدت زمان قاعدگی در مقایسه با قاعدگی های قبلی)،
۲. سردرد شدید همراه با تاری دید،
۳. زردی چشم و پوست،
۴. تاخیر قاعدگی (در فردی که حین استفاده از dmpa قاعدگی مرتب داشته است)،
۵. افزایش فشار خون (در حدی که نیازمند درمان باشد).
در صورت تاخیر بیش از ۲ هفته برای تزریق بعدی و وجود قاعدگی ماهیانه درطول استفاده از این روش، بررسی احتمال بارداری و تذکر به استفاده از یک روش دیگر (مانند کاندوم) تا قاعدگی بعدی ضروری است. درصورت وجود آمنوره به دلیل تزریق آمپول و تاخیر بیش از ۲ هفته، تزریق بعدی پس از دریافت پاسخ منفی آزمایش بررسی بارداری، انجام خواهد شد.
در موارد قطع قاعدگی (آمنوره) در استفاده کنندگان از روش، اطمینان دادن به فرد در ارتباط با عادی و بی خطربودن این مسئله (قطع خونریزی ماهانه-آمنوره) ضروری است. همچنین فرد باید مطمئن شود که قطع قاعدگی دلیل وجود بارداری نخواهد بود.
در صورت بروز لکه بینی یا خونریزی بین دوره های قاعدگی، باید گیرنده خدمت از عادی، شایع و بی خطر بودن این عارضه اطمینان خاطر یابد. اگر خونریزی ادامه یابد، گیرنده خدمت باید به مراکز مربوطه ارجاع شود.(بخش برخورد با عوارض شایع)
خونریزی قاعدگی شدید یا طولانی (خون ریزی قاعدگی شدید یا طولانی: مقدار خونریزی یا مدت آن دو برابر معمول باشد) نادر، اما مهم بوده و نیازمند توجه پزشکی است.
سابقه سردرد شدید(میگرن)، مانع استفاده از dmpa نیست. اگر مصرف dmpa با شروع و یا تشدید سردرد، تاری دید، از بین رفتن موقت بینایی، برق زدن در چشم( فلاشینگ)، دیدن خطوط زیگزاگی و یا اختلال در تکلم و حرکت همراه گردد، استفاده از یک روش غیر هورمونی توصیه می شود. همچنین برای آغاز درمان مناسب، ارجاع این فرد ضرورت خواهد داشت.
اگر مشکلی وجود نداشته باشد و فرد مایل به ادامه استفاده از dmpa باشد، ضمن ارائه خدمت مطابق دستورالعمل، به فرد تذکر داده می شود که پس از سه ماه، برای تزریق نوبت بعدی ( تزریق در فاصله ۱۴ + ۹۰ روز انجام پذیر است) مراجعه نماید.
در هر مراجعه برای تزریق بعدی باید رضایت از روش، شکایت ها، هشدارها و عارضه ها مورد سوال و بررسی قرار گیرد.
استفاده از dmpa پیش از زایمان اول :
۱. ممکن است باعث تاخیر در بازگشت باروری شود .
۲. مصرف آن در افراد زیر ۱۶ سال، با توجه به احتمال اثر منفی بر رشد استخوانی توصیه نمی شود.
حاملگی هم زمان با استفاده از dmpa :
اگر هم زمان با استفاده از dmpa بارداری اتفاق بیافتد، احتمال افزایش مرگ و میر نوزادی و نئوناتال به علت کاهش وزن هنگام تولد (iugr) وجود دارد. بنابراین در بارداری های هم زمان با استفاده از این روش، نیاز به دقت بیشتر در مراقبت ها و (در صورت لزوم) ارجاع به متخصص زنان است.
برگشت باروری پس از قطع روش:
۱. ممکن است بازگشت باروری در کاربر dmpa پس از قطع استفاده از روش با تاخیر مواجه گردد، این تاخیر بطور معمول حدود ۹-۸ ماه پس از آخرین تزریق بطول می انجامد.
۲. تزریق dmpa ناباروری دایمی ایجاد نمی کند.
۳. اگر فرد نخواهد باردار شود و نیز مایل به ادامه استفاده از dmpa نباشد، علیرغم تاخیری که در بازگشت باروری با استفاده از dmpa پس از پایان مدت ۳ ماهه وجود دارد، باید از یک روش دیگر پیشگیری از بارداری استفاده نماید
m@some
15th October 2013, 10:41 AM
آی-یو-دی کاپر تی (TCu ۳۸۰ A)
توضیح روش:
این نوع آی – یو- دی یک وسیله کوچک حاوی مس است که در داخل رحم کار گذاشته شده و تا ده سال از بارداری پیش گیری می کند. ارائه خدمت این روش توسط پزشک، ماما و یا کارکنان بهداشتی آموزش دیده صورت می گیرد.
مکانیسم عمل:
۱. ایجاد التهاب در حفره رحم و صدمه به اسپرم،
۲. اختلال در حرکات لوله های رحمی و جلوگیری از انتقال اسپرم و رسیدن آن به تخمک.
اثربخشی:
اثربخشی آی یودی TCu ۳۸۰ A حدود ۹۹.۲درصد می باشد.
مزیت ها:
اثربخشی بالا،
قابلیت برگشت باروری بلافاصله پس از خروج IUD،
طولانی مدت بودن اثر پیشگیری از بارداری (۱۰سال)،
نیاز نداشتن به یادآوری روزانه،
عدم تاثیر بر شیردهی،
نداشتن آثار و عوارض هورمونی،
قابل استفاده دراوایل دوران منوپوز ،
عدم تداخل با تماس جنسی،
تداخل نداشتن با مصرف داروها.
عیب ها:
لزوم کارگذاری و خروج توسط فرد دوره دیده،
خروج خودبخودی،
عدم پیشگیری از انتقال بیماری های منتقله از راه تماس جنسی(STIs)،
لزوم معاینه دوره ای.
عوارض شایع و برخورد با آن ها:
۱. افزایش خونریزی و درد هنگام قاعدگی: به فرد آگاهی لازم داده می شود که این مشکل طی ۳-۲ ماه پس از گذاردن IUD رفع خواهد شد. در صورت نیاز، درمان با داروهایی مانند ایندومتاسین، مفنامیک اسید (روزانه ۳ بار و در هربار ۲ کپسول۲۵۰ میلی گرمی بمدت ۵ روز)، … و آهن آغاز می شود. اگر مشکل خونریزی و درد زمان قاعدگی با این درمان برطرف نگردد، علت آن بررسی و در صورت نیاز باید IUD را خارج نمود.
۲. خونریزی نامنظم و لکه بینی بین قاعدگی ها: بــــــه فرد آگاهی داده می شود که این مشکل در عرض ۳-۲ ماه برطرف خواهد شد. اگر مشکل پس از گذشت ۳-۲ ماه ادامه یافت، ارجاع به متخصص زنان ضرورت می یابد.
۳. افزایش ترشحات واژینال: درصورت افزایش ترشح واژینال، نوع آن بررسی و سپس درمان آغاز می گردد. درصورت نیاز، ارجاع به متخصص زنان ضروری است. (ترشحات عفونی بدبو، همراه با سوزش و خارش بوده و رنگ آن با ترشحات غیرعفونی تفاوت دارد).
عوارض غیرشایع و برخورد با آن ها:
۱. بیماری های التهابی لگن ( PID ): در۲۰ روز اول پس از کارگذاری مشاهده می شود. دلیل اصلی آن تشخیص ندادن عفونت موجود قبل از IUD گذاری و یا رعایت نکردن استریلیتی در زمان جای گذاری است. باید در این موارد فرد را به بیمارستان ارجاع نمود.
۲. سوراخ شدن رحم هنگام کارگذاری (که به دو صورت اتفاق می افتد):
الف- با علائم بالینی: معمولا هنگام اندازه گیری عمق رحم (با هیسترومتر) و یا کارگذاری IUD رخ داده و فرد احساس درد دارد.
ب- بدون علائم بالینی: علامتی نداشته و از علائم پی بردن به آن کوتاه شدن طول نخ است.
در موارد احتمال سوراخ شدن رحم، در صورت امکان باید IUD را خارج کرده و فرد را به متخصص زنان یا بیمارستان ارجاع داد.
موارد منع مصرف مطلق :
شک یا اطمینان به حاملگی،
سابقه PID با بستری در بیمارستان ،
رحم با شکل غیر طبیعی،
بیماری ویلسون یا حساسیت به مس (برای IUD های مس دار)،
نقص سیستم ایمنی،
نئوپلازی درمان شده سرویکس،
فیبرومی که اندازه و شکل رحم را تغییر داده باشد،
خون ریزی شدید قاعدگی (دفع لخته) یا آنمی شدید،
اختلالات انعقادی،
سابقه بارداری خارج رحمی،
شک به وجود بدخیمی رحم یا سرویکس و یا قطعیت وجود آن،
پاپ اسمیر غیر طبیعی ،
در فاصله زمانی درمان و پیگیری مول (حداقل ۱ سال)،
نداشتن سابقه زایمان،
سل لگنی.
موارد منع مصرف نسبی :
سابقه PID بدون بستری در بیمارستان،
داشتن شریک های جنسی متعدد (در زن یا همسر وی) ،
بیماری های دریچه ای قلب که نیاز به دریافت آنتی بیوتیک پروفیلاکسی پیش از گذاشتن IUD داشته باشند،
ابتلای به STIs یا سابقه آن (ابتلای اخیر)،
اندومتریت پس از زایمان و یا سقط عفونی در ۳ ماه گذشته،
سرویسیت و واژینیت درمان نشده .
توجه: استفاده از IUD در افراد دیابتی نیاز به کنترل دارد
m@some
15th October 2013, 10:45 AM
زمان شروع استفاده از iud:
۱. در زمان قاعدگی: باتوجه به اطمینان از باردار نبودن، نرمی سرویکس و راحت تر بودن ارائه خدمت، کارگذاری iud در ۵ روز اول خونریزی قاعدگی توصیه می شود.(خونریزی و درد ناشی از کارگذاری iud، با خونریزی و درد دوران قاعدگی پوشیده خواهد شد).
۲. پس از زایمان (طبیعی، سزارین): کوتاه ترین فاصله زمانی ممکن برای آغاز استفاده از iud، ۶ هفته پس از زایمان طبیعی یا سزارین است. ضمنا شیردهی مانع گذاشتن iud نبوده و iudاثری بر شیر مادر ندارد .
۳. پس از سقط یا کورتاژ: پس ازسقط یا کورتاژ زیر ۱۲ هفته و به شرط عفونی نبودن آن، می توان در ۵ روزاول پس از سقط iud گذاری را انجام داد. در موارد سقط بالای ۱۲ هفته، این کار باید با ۶ هفته تاخیر و پس از بررسی های لازم توسط متخصص انجام شود.
۴. در مادران شیردهی که قاعدگی آن ها برنگشته است: Iud را می توان ۶ هفته پس از زایمان با انحام آزمایشβ-hcg و اطمینان از عدم بارداری کارگذاشت.
آزمایش ها و معاینه های لازم:
اولین مراجعه :
۱. معاینه لگنی برای بررسی اندازه و وضعیت رحم و آدنکس ها .
۲. بررسی موارد کنتراندیکاسیون های مطلق و نسبی.
مراجعه های بعدی:
۱. دیدن نخ iud (معاینه توسط خود فرد لازم نیست): بررسی نخiud پس از اتمام اولین دوره خونریزی قاعدگی بعد از گذاشتن iud انجام شده و کنترل های بعدی آن هر ۶ ماه یکبار( در غیر از زمان قاعدگی) صورت خواهد گرفت. شایان ذکر است که در چند ماه اول پس از گذاشتن iud و بویژه در دوران قاعدگی احتمال خروج خودبخود آن وجود دارد. در صورت افزایش طول نخ و یا در حال خروج بودن آن، باید نسبت به خروج کامل iud اقدام شود. بلافاصله پس از خروج iud و در صورت مناسب بودن شرایط فرد(حامله نبودن، نداشتن عفونت و تقاضا برای ادامه روش)، می توان نسبت به گذاردن iud جدید اقدام کرد.
۲. معاینه لگنی برای بررسی ترشح ها و حساسیت رحم و آدنکس ها،
۳. انجام پاپ اسمیر براساس دستورالعمل کشوری،
۴. بررسی وضعیت رضایت مندی، داشتن مشکل با استفاده از iud، تقاضا برای تغییر روش و یادآوری مسایلی که فرد درصورت بروز آن ها باید مراجعه نماید.
تذکر: درصورت رویارویی با هر کدام از علائم، عارضه ها و هشدارها مراجعه به مراکز ارائه خدمت ضروری است.
هشدارها و چگونگی برخورد با آن ها
۱. دیده نشدن نخ یا عدم لمس نخ iud توسط فرد معاینه کننده: اگر نخ iud دیده نشود، باید برای بررسی بیشتر از نظر حاملگی، پاره شدن نخ، سوراخ شدن رحم، ورود iud به حفره شکمی و خروج iud سونوگرافی درخواست شده و در صورت نیاز ارجاع صورت گیرد.
۲. تاخیر قاعدگی: در موارد تاخیر قاعدگی، آزمایش بارداری برای حصول اطمینان درخواست می شود. اگر پاسخ آزمایش بارداری هم زمان با استفاده از iud مثبت باشد، باید حاملگی را از نظر داخل و یا خارج رحمی بودن بررسی نمود. شانس بارداری خارج رحمی با استفاده از iud افزایش نیافته ولی درصورت وقوع حاملگی هم زمان با استفاده از iud باید بارداری خارج رحمی را مد نظر داشت.
۳. درموارد:
الف- حاملگی داخل رحمی: اگر درنیمه اول حاملگی باشد و نخ iud دیده نشود فرد ارجاع خواهد شد ولی اگر بتوان نخ را دید، سعی می شود که با کشیدن آن iud را خارج کرد. اگر این مانور با موفقیت همراه نباشد، ارجاع به متخصص انجام خواهد شد. درنیمه دوم حاملگی، با هر شرایطی (دیده شدن یا دیده نشدن نخ) ارجاع فرد انجام می شود.
ب- حاملگی خارج رحمی: فرد را باید فورا به بیمارستان ارجاع داد.
شایان ذکر است که:
درصورت ادامه حاملگی با داشتن iud، باید به فرد هشدار داد که اگر به هر کدام از علائم عفونت مانند تب، علائم شبه آنفلوانزا، درد شکمی و خونریزی دچار شود، ضرورت دارد که در اولین فرصت به مرکز بهداشتی درمانی برای ارجاع فوری و یا مستقیما و فوری به بیمارستان مراجعه نماید.
درصورت سقط با iud (بویژه در سه ماهه دوم)، خطر سپتی سمی وجود دارد.
اگر بارداری با داشتن iud تا ترم ادامه یابد، وجود iud در رحم باعث ناهنجاری جنینی نخواهد شد.
۴. وجود علائمی چون درد پایین شکم، ترشح واژینال چرکی وبدبو، تب و لرز، استفراغ و حرکت دردناک سرویکس احتمال وجود بیماری های التهابی لگن را مطرح نموده و باید فرد به بیمارستان ارجاع شود.
۵. بدخیمی دستگاه تناسلی: اگر هر کدام از موارد بدخیمی دستگاه تناسلی قطعیت پیدا کند، باید iud را خارج نموده و فرد را به متخصص ارجاع داد.
پیگیری:
مراجعه های پیگیری iud در مراکز ارائه خدمت به دو دسته بوده و به شرح زیر انجام می شوند:
مراجعه هایی که به منظور کنترل انجام می شوند: ۱ ماه پس از کارگذاری iud (پس از پایان خونریزی قاعدگی) و سپس هر شش ماه یک باردر دوره پاکی برای بررسی نخ iud.
مراجعه پس از پایان مدت اثربخشی iud: برای خروج iudو درصورت نیاز جای گذاری iud جدید.
خروج iud:
اگر فرد بخواهد که iud را زودتر از پایان مدت اثر آن خارج نموده و نیز تمایلی به بارداری نداشته باشد، باید در زمان قاعدگی برای خارج نمودن iud به مرکز ارائه خدمت مراجعه نموده و پس از خارج نمودن آن بلافاصله از یک روش دیگر پیش گیری از بارداری استفاده نماید. اگر iud درزمانی غیر از دوران قاعدگی خارج شود، احتمال بارداری وجود داشته و درصورت وجود تماس جنسی درعرض ۷۲ ساعت گذشته، استفاده از روش های اورژانس پیش گیری از بارداری ضرورت دارد.
m@some
19th October 2013, 10:07 AM
بستن لوله های رحمی (توبکتومی)
توضیح روش :
بستن لوله های رحمی در خانم ها یک عمل جراحی ساده و بی خطر است. در این عمل لوله های رحمی متقاضی طی بیهوشی عمومی (یا بی حسی موضعی) بسته می شود. این عمل توسط متخصص زنان یا جراح عمومی، بصورت سرپایی (و یا یک روز اقامت) در بیمارستان قابل انجام است.
مکانیسم عمل:
با بسته شدن لوله های رحمی(حد فاصل رحم و تخمدان ها) از رسیدن اسپرم و تخمک به یکدیگر و تشکیل سلول تخم جلوگیری بعمل می آید.
اثربخشی:
میزان شکست این روش درسال اول بین ۰.۵ تا ۰.۷ درصد است. احتمال حاملگی بعد از عمل در خانم های زیر ۳۵ سال تا میزان ۱.۷ برابر افزایش می یابد. اثربخشی روش تا ۱۰ سال پس از عمل بیش از ۹۸% گزارش شده است.
مزیت ها:
دایمی بودن،
اثر بخشی بالا،
عدم نیاز به یاد آوری و مراجعه مکرر،
نداشتن عارضه برای سلامتی فرد استفاده کننده روش در دراز مدت،
تاثیر نداشتن در روابط جنسی،
کاهش ابتلا به سرطان تخمدان.
عیب ها:
نیاز به عمل جراحی،
پرهزینه و دشوار بودن عمل جراحی برگشت باروری .
عوارض غیرشایع و چگونگی برخورد با آن ها
۱. احتمال تغییر میزان قاعدگی،
۲. افزایش احتمال حاملگی خارج از رحمی (در صورت وقوع بارداری)،
۳. احتمال ایجاد کیست تخمدان،
۴. TL مانند سایر اعمال جراحی می تواند خطرهای بیهوشی را (به میزان بسیارکم) به همراه داشته باشد.
در صورت بروز هر کدام از عارضه های نادر اشاره شده، فرد به متخصص زنان ارجاع می شود.
موارد تاخیر عمل جراحی TL:
بیماری های التهابی لگن در سه ماهه اخیر ،
بیماری های تروفوبلاستیک بدخیم،
سابقه اخیر بیماری های قلبی حاد،
ابتلا به ترومبوز وریدهای عمقی (DVT) یا آمبولی ریه ،
مشکلات دوران بارداری، زایمان و پس از زایمان مانند پره اکلامپسی شدید، اکلامپسی، پارگی کیسه آب (بیش از ۲۴ساعت)، تب زمان زایمان یا بلافاصله پس از آن، وجود عوارض پس از زایمان مثل خونریزی و عفونت سایر نقاط بدن (داشتن شرایط نامساعد جسمی)،
بیماری های فعال مقاربتی (STIs)،
سرطان های لگن.
m@some
19th October 2013, 10:10 AM
نکته های مهم :
بستن لوله های رحمی درصورت وجود هرکدام از مشکلات فوق، پس از رفع مشکل انجام خواهد شد.
بایستی قبل از tl، ضمن مشاوره دقیق به زن و شوهر درمورد کم بودن احتمال موفقیت، پرهزینه و دشواربودن عمل جراحی برگشت توانایی باروری تذکر داد.
این روش برای زوجینی که خانواده خود را از نظر تعداد فرزند کامل نموده و از زندگی با ثباتی برخوردارند، مناسب است. قبل از عمل بایستی رضایت متقاضی خدمت و همسر وی کسب شود.
بجز موارد عنوان شده فوق منع خاصی برای زمان انجام عمل مطرح نیست. لازم است با توجه به فاکتورهای سن، تعداد و سن فرزندهای متقاضی، ضمن انجام مشاوره به متقاضی در اتخاذ تصمیم مناسب کمک شود.
زمان انجام عمل tl :
۱. در صورت اطمینان از باردار نبودن متقاضی، بستن لوله های رحمی در هر زمانی از سیکل قاعدگی امکان پذیر است (دوهفته اول سیکل قاعدگی دوره زمانی مناسب تری است) .
۲. پس از زایمان طبیعی.
۳. هنگام سزارین (بستن لوله های رحمی براحتی امکان پذیر است).
توجه: پس از سقط و نیز در فاصله زمانی ۴۲-۷ روز پس از زایمان، زمان مناسبی برای انجام عمل توبکتومی نیست.
تکنیک عمل جراحی tl :
بستن لوله های رحمی در خانم ها به دو روش عمده انجام می شود:
۱. روش شکمی که به سه شکل:
الف – لاپاراسکوپی
ب- لاپاراتومی
پ- مینی لاپاراتومی
می باشد. در این روش با ایجاد یک برش کوچک (۳-۲ سانتیمتری) در پایین شکم، لوله های رحمی را گرفته و با برداشتن قطعه ای از لوله و یا مسدود کردن آن توسط نخ، حلقه، کلیپس و یا منعقد کردن لوله با روش الکترو کوآگولاسیون، عمل tl انجام می شود. امروزه در بسیاری از کشورها این عمل به روش لاپاراسکوپی انجام می شود.
۲. روش واژینال (کولپوتومی): یک روش غیر رایج است که از طریق کولپوتومی انجام میشود.
آزمایش ها و معاینه های لازم:
۱. گرفتن سابقه بیماری ها،
۲. انجام گراویندکس،
۳. سایر آزمایش ها (براساس دستورالعمل معاون سلامت در مورد اعمال جراحی غیر اورژانس)،
۴. معاینه لگنی،
۵. اندازه گیری فشار خون،
۶. پاپ اسمیر (مطابق دستورالعمل کشوری).
m@some
19th October 2013, 10:14 AM
تذکرها:
نخوردن مایعات و مواد غذایی حداقل ۸ ساعت قبل از عمل،
مصرف نکردن دارو ۲۴ ساعت قبل از عمل ( مگر به تجویز پزشک)،
حمام کردن شب قبل از عمل،
استفاده از لباس های تمیز و راحت،
نداشتن لوازم زینتی و لاک ناخن،
داشتن همراه برای برگشت به منزل (درصورت امکان).
تذکرهای بعد از عمل توبکتومی:
۱. مراقبت های بعد از عمل :
حمام کردن روزانه،
استفاده از مسکن (در موارد احساس درد)،
تمیز و خشک نگه داشتن محل بخیه،
نداشتن رابطه زناشویی حداقل تا یک هفته (اگر درد پس از یک هفته ادامه یابد، لازم است که تا زمان رفع درد از رابطه جنسی خودداری گردد)،
خودداری از برداشتن اجسام و اشیای سنگین تا یک هفته.
۲. نیاز نداشتن به استفاده از روش مضاعف.
هشدار ها و چگونگی برخورد با آن ها:
۱. تب بالاتر از ۳۸ درجه،
۲. درد و تورم محل عمل و خروج چرک و خون از آن تا یک هفته،
۳. درد شکمی که بدتر شده یا از بین نرود،
۴. اسهال،
۵. از حال رفتن.
در صورت بروز هر کدام از موارد فوق، فرد به بیمارستان ارجاع خواهد شد.
مراجعه های پی گیری و اقدامات مربوطه:
۱. تعیین زمان مراجعه بعدی: مراجعه درفاصله ۱۴-۷ روز بعد از عمل به منظور کشیدن بخیه ها و معاینه محل عمل.
۲. داشتن iud و انجام tl: لزوم مراجعه فرد در اولین سیکل قاعدگی پس از عمل، برای خروج iud .
۳. بررسی رضایت از عمل، عارضه ها، هشدارها، راهنمایی و مشاوره (در صورت وجود مشکل خاص) از کارهای لازم در مراجعه های پی گیری است.
حاملگی در افراد tl شده:
حاملگی در افراد tl شده بسیار کم بوده، ولی درصورت تاخیرقاعدگی، تهوع، حساس شدن پستان ها، درد و حساسیت زیر شکم و خونریزی واژینال بررسی آن ضروری است.
حاملگی بعد از tl، بدون وجود هیچ اشکال تکنیکی در عمل بستن لوله های رحمی ممکن خواهد بود. با توجه به خارج رحمی بودن نیمی از موارد حاملگی های پس از tl (با روش کواگولاسیون)، هر مورد شک به حاملگی باید از نظر ep نیز بررسی گردد (ارجاع به متخصص زنان).
سن مناسب برای بستن لوله های رحمی:
این عمل برای خانم های مولتی پار بالای ۳۵ سال بسیار مناسب است. درمورد متقاضیان زیر ۳۰ سال با توجه به احتمال طلاق، ازدواج مجدد و … بهتر است انجام عمل مشروط به به مشاوره دقیق شده و با درنظر گرفتن احتیاط های لازم گردد.
m@some
20th October 2013, 11:02 AM
بستن لوله های اسپرم بر (وازکتومی بدون تیغ جراحی)
توضیح روش:
وازکتومی بدون تیغ جراحی یک روش دایمی پیشگیری از بارداری برای آقایان است. این روش با یک عمل جراحی سرپایی و بی حسی موضعی و معمولا” کوتاه تر از ۲۰ دقیقه انجام می گیرد. طی این عمل لوله های اسپرم بر، از طریق ایجاد یک سوراخ کوچک بر روی کیسه بیضه ها بسته می شوند.
مکانیسم عمل:
بسته شدن لوله های اسپرم بر از ورود اسپرم ها به مایع منی جلوگیری می نماید. در این حالت مایع منی فرد بدون اسپرم بوده و لقاح صورت نخواهد گرفت.
اثربخشی :
یکی از اثربخش ترین روش های پیشگیری از بارداری است. با پیگیریهای بعد ازعمل و انجام دونوبت آزمایش آنالیز اسپرم پس از عمل جراحی که نبودن اسپرم در مایع منی را تایید کند، میزان موفقیت نزدیک به ۱۰۰% است.
مزیت ها:
اثربخشی بالا.
دایمی بودن.
تداخل نداشتن با فعالیت جنسی.
عدم نیاز به یادآوری و مراجعه های مکرر.
نداشتن اثر منفی بر قدرت مردانگی، میل جنسی و صفت های ثانویه مردانه (ریش، سبیل و صدای مردانه).
عارضه نداشتن برای سلامتی استفاده کننده از روش در دراز مدت.
تاثیرنداشتن بر حجم و ظاهر مایع منی و کیفیت تماس جنسی.
افزایش لذت جنسی بدلیل از بین رفتن نگرانی حاملگی نا خواسته.
اثربخشی بیشتر، نیاز کمتر به مراقبت های قبل و پس ازعمل، احتمال بیشتر در موفقیت عمل بازگشت، زمان کوتاه تر عمل جراحی، امکان کسب اطمینان از موفقیت عمل و عارضه های کمتر در مقایسه با بستن لوله های رحمی.
چاق نشدن فرد پس از عمل.
عوارض شایع وچگونگی برخورد با آن ها:
وازکتومی عارضه دراز مدت قابل توجه و سیستمیک نداشته و عارضه های احتمالی محدود به محل عمل می باشد. این عارضه ها شامل درد، سوزش و کبودی مختصر ناحیه عمل بوده که عموما” بعد از حداکثر یک هفته برطرف می شوند.
۱. هماتوم،
۲. عفونت پوست ناحیه عمل و یا اپیدیدمواورکیت عفونی،
۳. اپیدیدیمیت احتقانی و درد مزمن بیضه ها.
در صورت بروز هر یک از عارضه های غیرشایع یادشده، متقاضی باید به مرکز (مراکز) ارائه خدمت وازکتومی مراجعه کند.
موارد منع استفاده مطلق:
باید توجه داشت هیچگونه منع مطلقی در انجام وازکتومی وجود ندارد، اما در برخی شرایط وازکتومی باید با «احتیاط»، «تاخیر» ویا «ارجاع» به یک مرکز مجهز انجام گیرد. این موارد به شرح ذیل می باشند :
موارد احتیاط :
مواردی هستند که خدمت وازکتومی برای متقاضی با احتیاط انجام می شود. این موارد عبارت هستند از:
آسیب اسکروتوم و یا سابقه عمل جراحی آن،
واریکوسل وهیدروسل بزرگ،
عدم نزول بیضه یکطرفه ( وازکتومی در سمت نزول یافته انجام گرفته و اگر ۳ ماه بعد از عمل در مایع منی اسپرم وجود داشته باشد، وازکتومی سمت مقابل نیز باید انجام گیرد)،
دیابت.
موارد تاخیر :
مواردی هستند که وازکتومی با تاخیر (به منظور رفع مشکل و درمان در صورت لزوم) انجام می شود. این موارد عبارت هستند از:
بیماری مقاربتی فعال،
التهاب سر آلت، لوله های اسپرم بر و یا بیضه ها،
عفونت پوست اسکروتوم،
عفونت حاد سیستمیک و یا گاستروآنتریت شدید،
فیلاریازیس و الفانتیازیس،
اپیدیدیمیت و یا اورکیت
m@some
20th October 2013, 11:05 AM
موارد ارجاع :
مواردی هستند که متقاضی باید برای انجام وازکتومی به بیمارستان ارجاع می شود. این موارد عبارت هستند از:
فتق کشاله ران،
عدم نزول بیضه دو طرفه،
اختلالات انعقادی،
ایدز،
وجود توده در کیسه بیضه ها،
سابقه حساسیت به لیدوکایین.
تکنیک عمل وازکتومی بدون تیغ جراحی:
وازکتومی بدون تیغ جراحی توسط دو پنس خاص به نام های پنس شکافنده (Dissecting forceps) و پنس گرد (Ringed clamp)، قیچی راست کوچک و پنس هموستات انجام می گیرد. با تزریق cc ۰.۵ لیدوکایین ۱ % یا ۲% بدون آدرنالین در زیر پوست و cc ۲.۵ از آن در هرطرف اسکروتوم، پوست و وازدفران های چپ و راست بی حس می شوند. هر دو وازدفران از محل سوراخ ایجاد شده روی اسکروتوم خارج و در دو نقطه به فاصله ۱ سانتی متر با نخ سیلک گره زده شده و فاصله ای از وازدفران که بین دو گره قرار گرفته است، چیده می شود.
آزمایش ها و معاینه های لازم :
معمولا، قبل از انجام وازکتومی نیاز به درخواست هیچگونه آزمایشی نمی باشد. در گرفتن شرح حال، سابقه پزشکی متقاضی بررسی شده و معاینه فیزیکی عمومی با توجه ویژه به دستگاه ژنیتال انجام شود.
دستورهای پس از عمل :
استراحت به مدت یک روز.
آب نزدن به محل عمل تا دو روز.
نداشتن تماس جنسی تا ۴ روز.
پوشیدن شورت تنگ و یا بیضه بند و انجام ندادن کار سنگین تا یک هفته.
مواردی هستند که فرد وازکتومی شده درصورت رویارویی با آن ها، باید فوراً به مرکز یا مراکز انجام دهنده وازکتومی مراجعه نماید.
۱. تب بیش از ۳۸ درجه تا ۴ هفته، بویژه در هفته اول.
۲. درد شدید ناحیه عمل که به مسکن های معمولی پاسخ ندهد.
۳. خروج خون و چرک از محل زخم.
۴. تورم بیش از حد اسکروتوم.
موارد قابل توجه در پیگیری ها و مراجعه های بعدی :
بهتراست فرد وازکتومی شده یک هفته پس از عمل برای معاینه محل عمل به پزشک ارائه دهنده خدمت مراجعه نماید.
فرد وازکتومی شده باید سه ماه بعد از عمل از نظر آزواسپرمی (نبودن اسپرم در مایع منی) آزمایش شود. لازم است در این مدت و تا اخذ نتیجه آزمایش، یک روش مطمئن جلوگیری از بارداری (مانند کاندوم) مورد استفاده قرار گیرد. برای پیگیری و اطمینان از موفقیت کامل عمل، انجام اسپرم آنالیز بعدی با فاصله زمانی یک ماه از آزمایش اول (چهار ماه پس از عمل) خواهد بود.
برگشت پذیری وازکتومی بدون تیغ جراحی:
وازکتومی بدون تیغ جراحی یک روش دائمی پیشگیری از حاملگی بوده و متقاضیانی که خواهان فرزند دیگری هستند به هیچ عنوان نباید از این روش استفاده نمایند. در موارد نادری ممکن است متقاضی پس از وازکتومی خواهان انجام عمل Reversal Vasectomy گردد.
Reversal Vasectomy (عمل جراحی برگشت وازکتومی)، یک عمل جراحی است که با استفاده از میکروسکوپ و یا لـوپ انجام شده و طی آن دو انتهای بریده شده وازدفران به یکدیگر پیوند زده می شوند. میزان موفقیت عمل برگشت بین ۶۰ تا ۸۰ درصد و ظهور اسپرم در مایع منی پس از عمل برگشت، تا بیش از %۹۵ گزارش گردیده است .
m@some
22nd October 2013, 11:42 AM
کاندوم
توضیح روش :
کاندوم یک وسیله پیشگیری از بارداری از جنس لاتکس است. کاندوم تنها روشی است که علاوه بر پیشگیری از بارداری از انتقال بیماری های قابل انتقال از تماس جنسی مانند STIs/HIV/AIDS نیز پیشگیری می نماید. این وسیله در اندازه، طرح و رنگ های مختلف در دسترس بوده و توسط کارکنان بهداشتی تعلیم دیده تجویز می شود.
مکانیسم عمل:
جلوگیری از ریختن مایع منی به داخل واژن و ممانعت از رسیدن اسپرم به تخمک.
اثربخشی:
اثربخشی کاندوم با استفاده صحیح، حدود ۹۷ درصد می باشد.
مزیت ها:
جلوگیری از انتقال بیماری های منتقله از راه تماس جنسی (STIs/HIV/AIDS )،
کاهش خطر بروز سرطان دهانه رحم،
قابل استفاده در هرگروه سنی،
کمک به جلوگیری از انزال زودرس،
آسانی استفاده و نداشتن عوارض موضعی وعمومی،
نداشتن آثار هورمونی،
قابل استفاده بلافاصله پس از زایمان،
نداشتن اثر بر شیردهی.
عیب ها:
ایجاد حساسیت به کاندوم (در بعضی از کاربرها)،
کاهش لذت جنسی به دلیل کاهش حس لمس،
لزوم استفاده پس از نعوظ (Erection )،
احتمال خارج شدن یا پاره شدن آن.
موارد منع مصرف کاندوم :
حساسیت به لاتکس و بروز خارش در هرکدام از زوجین،
ناهنجاری های دستگاه تناسلی مرد.
نکته های قابل توجه در مصرف کاندوم:
۱. در هر بار نزدیکی باید از یک کاندوم جدید استفاده شود.
۲. کاندوم باید پیش از مصرف مشاهده و از سالم بودن آن اطمینان حاصل شود.
۳. کاندوم باید در حالت نعوظ وقبل از انجام نزدیکی به روی آلت کشیده شود.
۴. لازم است بلافاصله پس از انزال برای خروج کاندوم اقدام شود. برای اینکار، در حالیکه هنوز نعوظ وجود دارد، با گرفتن حلقه بالایی کاندوم نسبت به خارج نمودن آن اقدام خواهد شد.
۵. با توجه به اینکه مالیدن لوبریکانتها (وازلین، روغن های نباتی وگیاهی و….) احتمال آسیب به کاندوم و پاره شدن آن را افزایش خواهد داد، لازم است که از استفاده از این گونه مواد خودداری گردد (با توجه به افزایش احتمال پاره شدن کاندوم در صورت استفاده همسر فرد از کرم های طبی، باید مصرف این کرم ها به پس از تماس جنسی موکول گردد).
۶. حین استفاده باید مواظب بود که کاندوم با ناخن، انگشت یا اتگشتر سوراخ نشود.
۷. باید توجه نمود که کاندوم پس از انزال در داخل واژن باقی نماند.
۸. نباید از کاندوم های شکننده، تاریخ گذشته، تغییر شکل و تغییر رنگ داده و یا کاندومی که بسته بندی داخلی آن صدمه دیده است، استفاده کرد.
موارد قابل توجه در پیگیری ها و مراجعه های بعدی :
در پیگیری استفاده کنندگان کاندوم باید موارد ذیل به کاربرها تاکید شود:
۱. ۴-۳ هفته پس از دریافت کاندوم، برای دریافت بسته بعدی، مراجعه نماید.
۲. در هر مراجعه برای دریافت کاندوم می بایست درخصوص رضایت از روش، شکایت ها وچگونگی استفاده از کاندوم با دقت پرسیده شود.
۳. آگاهی فرد از روش اورژانس پیشگیری از بارداری (EC) بررسی شده و در صورت نیاز به فرد آموزش داده شود.
۴. باید داشتن قرص های روش EC از فرد سئوال شده و درصورت نیاز قرص های لازم در اختیار او قرار گیرد.( مطابق دستورالعمل مربوطه).
چگونگی نگهداری کاندوم :
کاندوم بایستی دور از نور آفتاب، گرما، رطوبت، نور لامپ فلوئورسانس و اشعه ماورای بنفش بوده ودر جای خنک و تاریک نگهداری شود.
m@some
26th October 2013, 01:26 PM
روش اورژانس پیشگیری از بارداری
روش اورژانس پیشگیری از بارداری و فراورده های داروئی موجود Emergency Contraception
توضیح روش:
روش اورژانس پیشگیری از بارداری ( EC ) روشی است که پس از تماس جنسی بدون استفاده از روشهای مطمئن پیشگیری از بارداری و یا هر موردی که احتمال بارداری ناخواسته پس از تماس جنسی را داشته باشد، می تواند تا پنج روز ( ۱۲۰ ساعت ) از بارداری پیشگیری کنند. این روش توسط کارکنان بهداشتی آموزش دیده ارائه می گردد. بدلیل درصد بالاتر شکست این روش و مداوم نبودن مصرف آن در مقایسه با سایر روش های مطمئن، فقط باید در موارد مشخص از آن استفاده کرد. این روش را نباید به عنوان یک روش دائمی پیشگیری از بارداری استفاده نمود.مکانیسم عمل:
http://www.rokhshad.com/wp-content/uploads/2008/09/birth-control-methods2.jpg (http://www.rokhshad.com/wp-content/uploads/2008/09/birth-control-methods2.jpg)
پیشگیری از تخمک گذاری
تأخیر در تخمک گذاری
اختلال در اندومتر (مخاط داخلی رحم)
اختلال در نفوذ اسپرم به تخمک
اختلال در حرکت لوله های رحمی
اختلال در لقاح
اثر بخشی:
اثر بخشی روش اورژانس با قرصهای ترکیبی حدود ۹۷% و میزان حاملگی حدود ۳ % و اثر بخشی با قرصهای لوو نورجسترل (levonorgestrol)حدود ۹۹% و میزان حاملگی با استفاد ه از این قرصها حدود ۱% گزارش شده است. همچنین اثر بخشی روش EC با فاصله زمانی تماس جنسی تا آغاز استفاده از روش ارتباط قابل توجهی دارد هر چقدر این فاصله کوتاهتر باشد، اثربخشی آن بیشتر است.
عارضه ها و چگونگی برخورد با آنها:
تهوع و استفراغ حین مصرف: میزان تهوع و استفراغ با استفاده از قرصــهای ترکیبی به ترتیب ۵۰% و ۲۰ % بوده که با استفاده از قرص های لوونورجسترل حدود ۲۰% و ۶ % کــاهش می یابد . بهتر است قبل و ۶ – ۴ ساعت پس از مصرف هر دوز EC از یک داروی ضد تهوع مانند دیمن هیدرینات (Dimen Hydrinate) یا دیفن هیدرامین (Diphen Hydramine) استفاده شود. قرص دیمن هیدرینات ۵۰ – ۲۵ میلی گرم ۴ – ۳ بار در روز یاقرص ( شربت ) دیفن هیدرامین ۵۰ – ۲۵ میلی گرم ( ۴ – ۲ قاشق غذا خوری کوچک ) که مصرف دوز اول آن نیم ساعت قبل از خوردن قرص EC و دوز های بعدی (در صورت نیاز )با فاصله های ۶ ساعته پس از آن است، درکاهش شدت تهوع و استفراغ مؤثر است.
اختلال قاعدگی: ممکن است که قاعدگی بعدی چند روز زودتر یا دیرتر آغاز شود، طول مدت آن تغییر یافته و تغییر در طول مدّت و مقدار خونریزی ایجاد می شود (فرد باید در مورد بی خطر بودن این مسئله آگاهی داشته باشد)
سردرد و سرگیجه
موارد منع مصرف:
تقریباً همه افراد می توانند از این روش استفاده کنند. موارد منع مصرف استفاده از این روش برای انواع قرصهای در دسترس به شرح زیر است:http://www.rokhshad.com/wp-content/uploads/2008/09/emergency-204x300.gif (http://www.rokhshad.com/wp-content/uploads/2008/09/emergency.gif)
قرص لوونورجسترل
پورفیری حاد فعْال A
بیماری فعْال و شدید کبد در حال حاضر
بارداری (بدلیل بی اثر بودن و نه خطر برای جنین)
خونریزی های غیر طبیعی و تشخیص داده نشده تناسلی
قرص های ترکیبی
بارداری (بدلیل بی اثر بودن و نه خطر برای جنین)
موارد منع مصرف استروژن، میگرن، ترومیور B وریدهای عمقی
چه افرادی می توانند از این روش استفاده کنند:
کاربرد روش اورژانس پیشگیری از بارداری در صورت وجود تماس جنسی محافظت نشده، به موارد خاص زیر محدود می گردد.
استفاده نکردن از کنتراسپتیوها
تجاوز
وجود شرایط نشان دهنده استفاده نادرست یا شکت کنتراسپتیو مانند:
پارگی کاندوم
خارج شدن کاندوم
فراموشی خوردن قرص ترکیبی برای سه نوبت
فراموشی خوردن قرص شیردهی به مدّت بیش از سه ساعت
تأخیر بیش از ۲ هفته در تزریق آمپول DMP
استفاده نادرست از روش طبیعی
خروج IUD در زمانی بجز دوران قاعدگی
زمان شروع و چگونگی استفاده از EC:
مصرف اوّلین دوز این روش باید بلافاصله یا حداکثر در فاصله زمانی پنج روز یا ۱۲۰ ساعت از تماس جنسی مشکوک با یکی از روشهای زیر صورت گیرد تا از حاملگی ناخواسته جلوگیری شود:
قرص لوونورجسترول ۲ عدد قرص از یک بسته ۲ تائی را در اولین فرصت میل نمایند. (هر دو عدد قرص لوونورجسترول در یک جعبه بسته بندی شده است).
قرص LD ، چهار عدد در اولین فرصت و چهار عدد دیگر ۱۲ ساعت بعد،
قرص تری فازیک ، ۴ عدد قرص سفید در اولین فرصت و چهار عدد قرص سفید دیگر ۱۲ ساعت بعد ( قرصهای مرحله سوم )
توجه: قرص HD در جلوگیری اورژانسی از بارداری حذف شده استتذکر های حین مصرف:
بهتر است که قرص ها با شکم خالی خورده نشود.
در صورت استفراغ تا دو ساعت پس از استفاده از روش، خوردن مجدد قرصها ضروری است.
حداکثر دفعات مجاز استفاده از این روش در هر سیکل قاعدگی یک بار است.
اثر بخشی این روش با استفاده از فنی توئین و ریفامپین ( داروهای ضد صرع ) کاهش می یابد. که در صورت استفاده همزمان از این داروها باید مصرف قرص لوونورجسترل به میزان ۱۰۰% افزایش یابد.( در هر دوز دوعدد ).
افزایش تعداد تماس های جنسی بدون محافظت، اثر بخشی روش را کاهش و احتمال حاملگی را افزایش می دهد بنابراین استفاده از این روش در هر دوره قاعدگی فقط برای یک نوبت مجاز خواهد بود.
اگر پس از استفاده از روش EC تأخیر قاعدگی بیش از ۷ روز شود، باید احتمال حاملگی برای فرد بررسی و برای انجام تست بارداری ( ترجیحاً B-HCG ) ضرورت دارد
m@some
2nd November 2013, 07:54 AM
سلام یکی ازدوستان این سوالو پرسیدن گفتم شاید سوال بشه برابقیه اینجام بذارمش
بعد از تموم شده یک بسته 21 عددی قرص ضدبارداری ، تو این فاصله که معمولا یک هفته هست،(برا پریودی)
احتمال بارداری هست؟
جواب: درفاصله هفت روزه احتمال بارداری وجود ندارد
masoume.a.92
4th November 2013, 01:29 PM
سلام
میگم معصومه جان، یک پیشنهاد:
روش های انتخابی و ترجیحی تنظیم خانواده در انواع بیماری ها رو اگه بگی خوب میشه
مثلا: صرع، آنمی، دیابت، فشار خون، std ها ، کبدی ، کلیوی ، قلب و عروق ، و...
کمک هم خواستی در خدمتیم. [cheshmak]
m@some
4th November 2013, 02:17 PM
سلام
میگم معصومه جان، یک پیشنهاد:
روش های انتخابی و ترجیحی تنظیم خانواده در انواع بیماری ها رو اگه بگی خوب میشه
مثلا: صرع، آنمی، دیابت، فشار خون، std ها ، کبدی ، کلیوی ، قلب و عروق ، و...
کمک هم خواستی در خدمتیم. [cheshmak]
سلام عزیز دلم
بسم الله شروع کن خانمی من گفتم تاپیک مال همه هستش[nishkhand]
m@some
10th November 2013, 11:20 AM
سوال:کسیکه دو ورق از LD رو پشت هم مصرف کرد ، یعنی 42 روز ، [nadidan]
بعد از دو روز از قطع قرص پریودیش هم شروع شد ولی طولانی شده یعنی از 8 روز هم گذشته(سیکل قبلی 6 بوده)
به نظر شما علاوه بر اعصاب خردشدن، [nishkhand]
چه مشکل دیگه ای داره؟
ممنون از وقتی که میذارین.[/QUOTE]
سلام عزیزم
چرا پشت سرهم خورده[taajob]
اشکال نداره دیگه ازروزی که قطع کنه ممکنه درفاصله هفت روز هرروزی پریود بشه
مشکلی که داره اینه این دوز هورمونی بدنش بالا رفته بخاطر همین پریودش طولانی شده
بالا رفتن دوز هورمونی ازعوارضش میتونه لکه بینی،ممکنه درماه دو بار پریود بشه یعنی پریودش نامنظم بشه،چاقی،فشارخونه بالا،کلا"عوارض قرص های بارداری رو مطالعه کنی این بادوز بالاتر تشدید میشن
m@some
19th November 2013, 12:19 PM
نکاتی کلیدی درباره بیماریهای مقاربتی
بیماریهای مقاربتی STDsچیست؟بیماریهای جنسی یا STDs عبارتند از بیماری مقاربتی که از شخصی به شخص دیگر در طی تماس دستگاه ژنیتال (یا دستگاه تولید مثلی) یک پارتنر با ژنیتال -مقعد- دهان یا حلق پارتنر دیگر صورت میپذیرد. STD ممکن است توسط ویروس، باکتری یا انگل نیز منتقل شود. این میکروارگانیسمها میتوانند داخل بدن شده و پوست، مخاط، واژن، رکتوم، حالب، سرویکس، چشم و دهان و حلق را گرفتار کند. وجود هر گونه ترشح غیر عادی و بدبو، خارش، سوزش، دیزوری، دیس پارونیا، زخم در نواحی تناسلی، نشانه احتمالی وجود عفونت است. در چنین مواردی فرد باید به پزشک مراجعه کرده و تحت درمان قرار گیرد.
* STD در خانمها، تمایل به شدت بیشتری از آقایان دارد.
* ممکن است STD ها باعث سرطان سرویکس شود.
* STD میتواند از مادر به بچه، قبل، در طی حاملگی یا بلافاصله بعد از زایمان منتقل شود.
* محققین بر این باورند که داشتن STD (به غیر از ایدز) شانس ابتلا به ایدز را میافزاید.
حداقل دانستن ۵کلید اساسی در رابطه با STD در آمریکا وجود دارد:
* STD، بر روی خانمها و آقایان در هر سطح اقتصادی و تحصیلی وجود دارد و بیشتر در بین دختران نوجوان و زیر ۲۵ سال دیده میشود. تقریبا دو سوم همه STD در جمعیت جوان زیر ۲۵ سال اتفاق میافتد.
* وقوع STD بالا رونده است به دلیل اینکه در چندین قرن گذشته از نظر جنسی افراد زودتر فعال شده و ازدواج دیرتر صورت میگیرد و بعلاوه طلاق بیشتر شده است.
* در بیشتر موارد STD علامتی ندارد (مخصوصا در خانمها) و زمانی که علائم پیشرفت میکند در واقع پارنتر هم درگیر میباشد بنابراین پزشکان برای افرادی که چند شریک جنسی دارند تستهایی برای غربالگری و تشخیص بیماری میدهند.
* در خانمها خطرات بیشتری از عفونت STI (عفونتی که از راه جنسی (http://www.beytoote.com/wedlock/doran-zendegi/excitability-fans.html) منتقل میشود) نسبت به آقایان وجود دارد و در واقع بیماری در حالت بدون علامت، پیشرفت و بیماری پیشرفتهتر میشودو ایجاد عوارض بیشتری در خانمها مینماید که بعضی از این عفونتها قبل و در حین حاملگی و یا بلافاصله بعد از زایمان منتقل میشود که بعضی از این عفونتها در بچه به آسانی درمان میشود ولی بعضی از این عفونتها باعث عوارض (disability) و حتی مرگ بچه میشود.
* وقتی بیماری در مراحل اولیه تشخیص داده شود به آسانی درمان میشود و در بعضی از STDها بیماریهای STD، شانس ابتلا به ایدز را میافزاید. چطور میتوانیم از بیماریهای آمیزشی پیشگیری کنیم؟
کاهش خطر ابتلا به STD، ازراههای زیر امکان دارد:
* داشتن یک رابطه جنسی با شخص غیر عفونی
* استفاده صحیح و مداوم از کاندوم در آقایان
* استفاده از سرنگهای تمیز برای تزریق
* پیشگیری و کنترل بیماریهای STD، برای کاستن خطر ابتلا به عفونت HIV و کاهش خطر ابتلا به STD
* به تاخیر انداختن اولین رابطه جنسی تا حد ممکن؛ افراد جوانتر زمانی که برای اولین بار sex دارند به مراتب استعداد بیشتری برای ابتلا به STD دارند.
شخصی که از نظر جنسی فعال است بایستی:
* کنترل مرتب برای بیماری STD، حتی در صورت عدم وجود علائم و مخصوصا در صورت داشتن روابط جنسی با پارتنر جدید.
* دانستن علائم STD و در صورت دیدن کوچکترین علائم، به واحدهای درمانی مراجعه کند.
* اجتناب از داشتن روابط جنسی در زمان قاعدگی، که خانمهای مبتلا به HIV بیشتر عفونی شده و افراد غیر عفونی HIV، بیشتر مستعد گرفتن عفونت در طی این زمان میشوند.
* اجتناب از تماسهای مقعد، و در صورتی که این عمل انجام میشود، استعمال کاندوم در مرد.
* اجتناب از دوش واژینال، به دلیل اینکه بعضی از باکتریها وارد واژن شده و احتمال خطر STD را بیشتر میکند.
منبع:www.seemorgh.com/health/default.aspx?tabid=2175&conid=28867
m@some
14th December 2013, 08:42 AM
با علائم تخمک گذاری در زنان آشنا شوید
با نشانه های تخمک گذاری آشنا شوید
زمان تخمک گذاری درخانم ها فرق می کند .در برخی از خانم ها انند ساعت دقیق به نظر می آید و هر ماه در یک روز مشخص تخمک گذاری انجام می شود.خانم های دیگر در وقت های مختلفی تخمک گذاری می کنند.نخستین گام شما توجه به نشانه های تخمک گذاری است.
نشانه های کلی تخمک گذاری
نشانه هایی که در بیشتر خانم ها رخ می دهد. باردارشدن به تخمک گذاری بستگی دارد . بنایراین آشنایی شما با تخمک گذاری و زمان و چگونگی آن اهمیت زیادی دارد. برای آگاهی یافتن از این موارد ،بخش های پایینی را بخوانیدتا درباره نشانه ها و این که چگونه زمان تخمک گذاری را پیدا و ثبت نمایید، بیاموزید.
نشانه های اصلی و رایج تخمک گذاری
تغییر مایع سروکس :
مایع سرویکس (ترشحات) که به توپ سفیدی شباهت دارند، نشانه ایب رای این هستند که آیا شما نزدیک به زمان تخمک گذاری و یا در حال تخمک گذاری هستید. هر کسی می تواند نوع ترشحات سرویکس خودرا بشناسد و همه خانم ها به یک شکل ترشح ندارند. معمولا تخمک گذاری در روزی رخ می دهد که شما بیشترین مایع و خیسی را احساس کنید.
تغییرات نمایه دمای پایه بدن
در بیشتر خانم ها پیش از تخمک گذاری ، BBT تا اندازه ای یک دستو ثابت است. هر چه به زمان تخمک گذاری نزدیک تر می گردید ممکن است شما اندکی کاهش داشته باشید اما یک افزایش تیز پس از تخمک گذاری خواهید داشت. افزایش دمای پایه نشانه این است: تخمک گذاری اینک انجام شده است!
پیگیری دمای پایه را ادامه دهید تا پس از دو سه ماه بتوانید زمان تخمک گذاری تان را پیش گویی نمایید. تغییرحالت نرمی سرویکس سرویکس (گردن رحم) در هنگام تخمک گذاری دچار تغییرات زیادی میگردد. ممکن است شما با تمرین بتوانید متوجه نشانه های روشنی از تخمک گذاری شو ید: سرویکس نرم، بالا و باز و خیس می گردد.البته در بیشتر خانم ها، ایجاد توانایی در تشخیص اختلاف بین وقتی که سرویکس در حالت معمولی است با هنگامی که نرم و زمان تخمک گذاری است، کمی زمان می برد.
نشانه های ثانویه تخمک گذاری
-لکه های بسیار جزئی مانند آن چه در نشانگان میتل اشمرز دیده می شود. (میتل اشمرز به معنی همان درد میان دوره ای و درد ساده ای است كه آزاد شدن تخمك ایجاد می شود)
- تقویت حس های چشایی، بویایی یا بینایی.
آموزش و فراگیری روش پیدا کردن و ثبت زمان تخمک گذاری، شاید در آغاز برای شما چالش برانگیز و یا دشوار به نظر برسد.اما با گذشت زمان،بسیاری از خانم ها به سادگی خواهند توانست این نشانه ها را بشناسند و از این راه بفهمند در کدام بخش از سیکل شان قرار دارند.
واقعیت های کلیدی در باره تخمک گذاری
- یک تخمک پس از تخمدان تنها 24 - 12 ساعت عمر می کند.
-معمولا در هر تخمک گذاری، یک تخمک رها می گردد.
- عواملی چون استرس، بیماری یا بهم ریختن برنامه ی روزمره می توانند روی تخمک گذاری اثر داشته باشند.
- بندرت در خانم هایی، هنگام تخمک گذاری، لکه بینی پیش می آید.
- کاشته شدن تخمک بارورشده، بین 12 - 6 روز پس از تخمک گذاری رخ می دهد.
- هر زن با میلیون ها تخمک نابالغ که در انتظار تخمک گذاری اند، به دنیا می آید.
- یک عادت ماهانه می تواند، بدون وقوع تخمک گذاری رخ دهد.
- تخمک گذاری (http://www.beytoote.com/wedlock/learn/know-about-ovulation2.html) می تواند بدون وقوع عادت ماهانه ای رخ دهد.
- برخی از خانم ها کمی درد را نزدیک هنگام تخمک گذاری احساس می کنند که به آن سندروم( نشانگان) "میتل اشمرز" می گویند.
- اگر یک تخمک بارور نشود، متلاشی شده جذب لایه های رحم می گردد.
- چند روشی که برای تعیین زمان تخمک گذاری وجود دارد شامل:چارت دمای پایه بدن، موکوس، دستگاه دمایی- نشانه ای و روش ترکیبی است. نکته: قهوه ، الکل ،رژیم های غذایی ،ورزش و فشار های روانی می توانند روی سیکل عادت ماهانه تاثیر بگذارند.
منبع:seemorgh.com
منبع:http://www.beytoote.com/wedlock/learn/become2-ovulation1-familiar.html
m@some
14th December 2013, 09:02 AM
سوالات رایج در مورد زگیل تناسلی
(http://www.beytoote.com/wedlock/learn/genitalwarts2-about.html)
سوالات رایج در مورد زگیل تناسلی
زگیل تناسلی چیست؟
زگیلهای تناسلی زائده های گوشتی کوچکی هستند که ممکن است در هر قسمتی از ناحیه تناسلی زن یا مرد ظاهر شوندعامل اين بيماري ويروس پاپيلوماي انسـاني(Human Papillomm Virus) است که ازطریق تماس مستقیم با زگیل تناسلی ویا پوست آلوده به ویروس و اغلب از طریق ارتباط جنسی، منتقل می شود.
از آلوده شدن به ویروس تا ظهور علائم چقدر طول میکشد؟
از هفته ها تا ماهها وگاهی نیز سالها.حتی در بعضی از افراد ممکن است علائم اصلا ظاهر نشود و در حقیقت ناقل بدون علامت باشند.به همین علت ممکن است در ارتباط جنسی با فرد به ظاهر سالم این بیماری منتقل گردد و یکی از دلائل انتشار بیماری همین امر می باشد.
علائم بیماری چیست؟
زگیلهای تناسلی به صورت بر جستگی های کوچک تا متوسط گوشتی به رنگ پوست یا کم رنگ تر ویا پر رنگ تر روی سطح خارجی فرج ( ولو ) ویا دیواره های داخلی واژن ونبز ناحیه بین مقعد و واژن و روی سطح دهانه رحم ( سرویکس ) رشد می کنند. در آقایان ، آنها ممکن است که در نوک آلت تناسلی و یا در طول بدنه آن و یا روی سطح اسکروتوم و نیز مقعد رشد کنند سطح آنها ممکن است صاف و یا کمی زبر باشد. گاهی ممکن است به هم پیوند بخورند و ضایعات بزرگ گل کلمی تشکیل دهند. زگیل تناسلی چقدر شایع است؟
زگيلهاي ـتناسلي از شايعترين عفونتهاي آميزشي به شمار ميروند تخمين زده مي شود که 660 ميليون نفر در جهان مبتلا به شايع ترين عفونت ويروسي مجاري تناسلي يعني عفونت هاي HPV تناسلي هستند و متاسفانه این بیماری در ایران نیز به سرعت در حال انتشار است به صورتی که رئیس انجمن سرطان های زنان ایران از بروز یک بیماری ویروسی آمیزشی در شهرتهران خبر داده و گفته: این بیماری ویروسی زگیل تناسلی است که یکی از دلایل بروز آن می تواند روابط آزاد جنسی باشدگفته می شود تا یازده درصد زنان جوان ایرانی دارای زگیل تناسلی هستند
زگیل تناسلی چقدر مسری است و احتمال انتقال آن چقدر است؟زگیل تناسلی بسیارمسری می باشد .احتمال ابتلا به زگیل تناسلی ،تنها با یک بار ارتباط جنسی با فرد دارای زگیل تناسلی 60% می باشد.ومعمولا در حدود 65% افرادی که با فرد مبتلا به زگیل تناسلی ،ارتباط جنسی دارند در مدت 3 ماه مبتلا خواهند شد.
آیا برای انتقال این بیماری دخول کامل واژنی ویا مقعدی لازم است؟
متاسفانه زگیل تناسلی بدون داشتن رابطه واژنی ومقعدی، حتی با تماس سطحی پوستی ناحیه تناسلی نیز میتواند منتقل گردد.
آیا تماس جنسی تنها راه انتقال زگیل تناسلی است؟
خیر.به ندرت از طریق اپیلاسیون، سونای بخار و حوله آلوده ،همچنین از مادر آلوده به نوراد هنگام زایمان طبیعی هم قابل انتقال است ولی راه اصلی انتقال تماس جنسی است.
آیا زگیل تناسلی همیشه علامت دار است؟
خیر.یعنی ممکن است در ظاهر،فرد علائمی نداشته باشد ولی ویروس عامل زگیل تناسلی را بدون هیچ علامتی دفع کند.در خانمها نیز ممکن است زگیل در قسمت داخلی دستگاه تناسلی باشد و گاهی با خونریزی خود را نشان دهد.
آیا زگیل تناسلی خطرناک است؟
این بیماری خوشخیم است ولی از حدود 150 نوع ویروس عامل ایجاد کننده آن حدود 15 نوع با سرطانهای دهانه رحم و آلت مردان در ارتباط است.تيپ 16 و 18 از HPV به عنوان عامل عمده اي در ايجاد سرطان ، تيپ 30، 31، 33، 35، 39، 45، 51، 52، 53، 56، 58، 59، 66، 68، 73، 82 به عنوان عامل خطر متوسط و تيپ هاي 6، 11، 40، 42، 43، 44، 54، 61، 70، 72، 81 با خطر کمتري در ايجاد سرطان هاي مخاطي مورد توجه قرار گرفته اند.همچنین این بیماری به علت اینکه ممکن است زخمی شود احتمال سرایت سایر بیماریهای آمیزشی را بالا می برد ضمن اینکه به علت ظاهر نا زیبا اثرات روحی روانی بدی دارد.بنابراین حتما باید درمان شود.
زگیل تناسلی چگونه تشخیص داده می شود؟
در موارد علامت دار آن ، متخصصین پوست یا متخصصین زنان با تجربه در این زمینه با معاینه آن را تشخیص می دهند و در موارد مشکوک با تست اسید استیک 5% و در موارد خیلی نادر نهایتا با بیوپسی تشخیص امکان پذیر است.همچنین پزشک متخصص پوست و یا متخصص زنان می تواند با نمونه برداری از ترشحات واژینال ویا به همراه تست پاپ اسمیر و ارسال آن به آزمایشگاه های معتبر در این زمینه به روشPCR نسبت به کشف ویروس و نیز تعیین نوع آن (کم خطر یا پر خطر) اقدام نماید.
آیا ممکن است ضایعات ما زگیل نباشد وتشخیصهای دیگری مطرح باشد؟
بله زگیل های تناسلی در ظاهر تشخیصهای افتراقی دیگری هم دارد که بیمارو یا پزشکی که تجربه کافی در تشخیص زگیل تناسلی نداشته باشد به اشتباه آن را زگیل تشخیص دهد. از جمله این موارد،pearly penile papulesدر مردان وvestibular papillomatosisدر خانمها میباشد که به صورت برجستگیهایی انگشت مانند است که زگیل نبوده و طبیعی است. همچنین در زنان غدد سباسه لب بزگ وکوچک به صورت برجستگی های کوپک سفید-خاکستری تا زرد ممکن است به اشتباه زگیل تناسلی تشخیص داده شود.آنژیوکراتوم و استئوسایتوم و کیست اپیدرموئید نیز به ندرت ممکن است با زگیل اشتباه شود.bowenoid papulosisومولوسکوم آتیپیک نیز از مواردی دیگر است که ممکن است به اشتباه زگیل تشخیص داده شود ،که در تمامی این موارد تجربه پزشک کار کرده در این موضوع و گاها روشهای مکمل تشخیصی اساس تشخیص صحیح را تشکیل می دهد.
درمانهای زگیل تناسلی چیست؟
بنابر محل و نوع کلینیکی و صلاحدید و تجربه پزشک راه های درمانی متنوعی شامل:کرایوتراپی ،تری کلرواستیک، پدوفیلین ، لیزر،الکترو سرجری،ایمونوتراپی و غیره وجود دارد.
آیا بعد از درمان احتمال عود وجود دارد؟
بلی با هر روشی که درمان شود باز هم تا حدودی احتمال عود وجود دارد.
آیا استفاده از کاندوم از ابتلای به زگیل تناسلی جلوگیری می کند؟
میزان سرایت را کاهش می دهد ولی چون انتقال از طریق پوست به پوست است، احتمال انتقال از سایر مناطق آلوده پوست از بین نمی رود.
آیا زگیل تناسلی واکسن دارد؟
بلی درحال حاضر برای زگیل ناحیه تناسلی واکسن وجود دارد. از آنجایی که زگیل ناحیه تناسلی در جنس مونث در طولانی مدت احتمال ابتلا به سرطان گردن رحم را افزایش میدهد. این واکسن از اهمیت بسیاری برخوردار است توصیه به خانمها و آقایانی که روابط جنسی با اشخاص متعددی دارند اینست که این واکسن را تزریق کنند.البته بهترین سن تزریق واکسن زیر 26 سال برای خانمها و زیر 29 سال برای اقایان است.
آیا این واکسن بر علیه تمام انواع ویروسهای عامل زگیل تناسلی ایمنی ایجاد می کند؟
این واکسن علیه 2 نوع اصلیHPV بدخیم و 2 نوع شایع خوشخیم موثراست و در بعضی از گزارشها آمده که میزان عود مکرر را کاهش میدهد.
آیا واکسن در ایران موجود است؟
بله واکسن گاردازیل در ایران موجود است.باید 3 بار تزریق شود.بار اول-سپس2ماه بعد از تزریق اول-و نوبت سوم6 ماه بعد از تزریق اولمنبع:drmehrabian.com
منبع:http://www.beytoote.com/wedlock/learn/genitalwarts2-about.html
m@some
14th December 2013, 09:07 AM
حد و حدود رابطه جنسی در زندگی مشترک را بدانید
حد و حدود رابطه جنسی در زندگی مشترک را بدانید
این روزها مجبوری ساعتهای زیادی در روز کار کنی تا بتوانی از پس اجاره خانه و هزینههای زندگی برآیی. خستگی و استرس ناشی از کار از یک طرف، برآوردهنشدن نیازها و انتظارهای زندگی زناشویی هم از طرف دیگر وضعیت را بدتر میکند… برخی معتقدند رضایت از زندگی مشترک در احساسات مثبت، دوست داشتن، رضایت جنسی، توافق در امور اقتصادی، خانهداری و تربیت فرزند معنا میشود. متخصصان اعتقاد دارند پایینبودن سطح میل جنسی هم یکی از متداولترین مسائل و مشکلات جنسی خانوادهها در قرن حاضر است. اینکه میل جنسی در حال حاضر نسبت به سالهای قبل کمتر شده یا نه، مشخص نیست اما یک چیز قطعی است و آن اینکه شکایت خانمها بیشتر است.
با دکتر سیدعلی آذین، متخصص پزشکیاجتماعی و مدیر درمان و مسوول کلینیک سلامت جنسی مرکز درمان ناباروری و سقط مکرر ابنسینا درباره این مطلب گفتوگو کردهایم که واقعا چه میزان رابطه زناشویی طبیعی به حساب میآید.
آیا دفعات برقراری روابط زناشویی حد خاصی دارد؟
این سوال برای بسیاری از زوجها مطرح است اما پیش از پاسخ به آن لازم میدانم در مورد باور نادرستی که متاسفانه بسیار هم شایع است، توضیح دهم؛ متاسفانه اغلب زن و شوهرها تصور میکنند که معنی رابطه زناشویی فقط انجام نزدیکی است درحالی که این تفکر باعث میشود زوج نهتنها خود را از لذت سایر تعاملهای جنسی بهخصوص جنبههای عاطفی آن محروم کنند، بلکه اگر به هر دلیل برای هرکدام عذری ایجاد شود (از انواع بیماری تا شرایطی کاملا طبیعی مثل دوران قاعدگی) رابطه زناشویی آنها تعطیل میشود و این بهخصوص در درازمدت، برای زندگی زناشویی مفید نیست.
وقتی از رابطه زناشویی صحبت میشود، منظور انواع تعامل ممکن بین دو طرف است که میتواند از یک معاشقه ساده بدون نیت رسیدن به ارگاسم تا رفتار جنسی توام با اوج لذت جنسی برای یکی یا هر دو طرف یا در نهایت همراهی آن با نزدیکی جنسی باشد. در مورد تعداد دفعات برقراری رابطه زناشویی نیز برداشتهای نادرست بسیاری وجود دارد که همکاران ما در بخش سلامت و همچنین رسانههای معتبر و مسوولیتپذیر باید برای اصلاح آنها تلاش کنند.
تعدد روابط زناشویی ضرری متوجه زوج نمیکند؟
به عنوان یک قاعده کلی، در صورتی که ممنوعیت پزشکی وجود نداشته باشد (که موارد آن بسیار محدود و تشخیص آن نیز فقط با پزشک معالج است)، دفعات برقراری رابطه زناشویی هیچ محدودیت خاصی ندارد و هیچکس نمیتواند برای آن عدد و رقم، تواتر یا کمیت خاصی تجویز کند اما در مواردی مثل الگوی رفتار جنسی وسواسی یا اعتیاد به روابط جنسی (که ماهیت مورد دوم هنوز هم مورد مناقشه است)، استثناء وجود دارد و باید بهوسیله متخصصان، بهخصوص روانپزشکان، بررسی و پیگیری شود.
پس این باور که یک زوج طبیعی باید هفتهای یکبار رابطه زناشویی داشته باشند، چندان درست نیست؟
تمایل به برقراری رابطه زناشویی در افراد مختلف متفاوت است و نمیتوان گفت برقراری چه تعداد رابطه زناشویی در یک زمان معین نشانه طبیعی بودن همسران است. گاهی همکاران زوجهایی را برای درمان به کلینیک ارجاع میدهند چون مثلا فقط ماهی یک بار رابطه دارند! ولی در بررسیهای انجامشده، معلوم میشود هیچ اختلال عملکردی وجود ندارد و هر دو طرف هم از زندگی جنسی و عاطفی خود راضی هستند. طبیعی است که ما هم جز دادن اطمینان به آنها که همه چیز عادی است، هیچ مداخله دیگری را صلاح نمیدانیم.
برخی مردها معتقدند رابطه زناشویی انرژی زیادی از آنها میگیرد، این تصور درست است؟
نه! درواقع یکی از دلایلی هم که باعث میشود موضوع دفعات رابطه زناشویی در اذهان اهمیت ویژهای پیدا کند، باورهای غلط درخصوص انرژی لازم برای این فعالیتها و احتمال ضعیفشدن بنیه و توان عمومی فرد است.
یکی از چیزهایی که افراد در مطبها و کلینیکها درخواست میکنند، تجویز دارو یا مکملهای غذایی برای تقویت بنیه عمومی یا جنسی برای خود یا شریک زندگی شان است. بهنظر میرسد باورهای قبلی رایج در جامعه، در کنار تبلیغات وسیع در خصوص محصولاتی با این ویژگی، به فراگیر شدن این تصور غلط کمک کردهاند، بهخصوص در مورد مردان، چون فعالیت جنسی به خروج فرآوردهای از بدن منجر میشود که از دیرهنگام به مفاهیمی همچون انرژی حیاتی یا مایع حیاتبخش و… منتسب میشده است و این، باور اینکه روابط زناشویی توانایی جسمی بالایی میطلبد، بسیار تقویت کرده است. درحالی که برخلاف تصور رایج، روابط زناشویی چندان فعالیت سنگینی محسوب نمیشود. اگرچه میزان مصرف انرژی در جریان این رابطه به عواملی همچون نوع، مدت و شدت فعالیتهای مختلف و جثه فرد بستگی دارد ولی مطالعههای مختلف نشان میدهند با وجود تنوع روابط، دامنه مصرف انرژی در مراحل مختلف یک ارتباط ۳۰ دقیقهای، بین ۵۰ تا ۱۵۰ کیلوکالری است (از یک رابطه ملایم تا رابطهای بسیار فعال).این اعداد وقتی بیشتر مفهوم پیدا میکنند که بدانید یک فنجان بستنی وانیلی بهطور متوسط ۳۰۰ کیلوکالری انرژی دارد، یعنی انرژی لازم برای دو بار برقراری ارتباط زناشویی کاملا فعال!
چه زمانی زیادهروی در این رابطه نوعی بیماری به شمار میرود؟
فعال بودن از لحاظ جنسی نهتنها ضرری ندارد بلکه با افزایش سن اهمیت خاصی نیز پیدا میکند. زنده و با طراوت نگهداشتن رابطه زناشویی در سنین بالاتر نهتنها به حفظ کیفیت زندگی و سلامت روان و حفظ صمیمیت زوج کمک میکند، بلکه از لحاظ بیولوژیک نیز کارکرد و سلامت اندامهای تناسلی در هر دو جنس با فعالیت جنسی مستمر تا سنین بالاتری تضمین میشود.
آیا داشتن رابطه زناشویی کوتاهمدت، ناامیدکننده است؟
این مساله هم یک باور غلط دیگر است. همانطور که گفته شد برای یک رابطه زناشویی موفق حداکثر یا حداقل زمان تعریف نشده است. برخی افراد فقط زمان بین دخول تا انزال را درنظر میگیرند و در صورت کوتاه بودن این فاصله میگویند مرد دچار انزال زودرس است در حالی که نوازش و بوسه نیز جزیی از رابطه زناشویی محسوب میشود. از سوی دیگر این مدت زمان صرف شده نیست که اهمیت دارد بلکه میزان رضایت زوجین از رابطه مهم است. بنابراین اگر زوجی با «رضایت هر دو طرف» در تمام ایام هفته فعالیت جنسی دارند و از این رابطه لذت میبرند، هیچ دلیلی وجود ندارد که بخواهیم آنها را از این الگوی رفتاری نهی کنیم.
گاهی فقط یکی از طرفین میل زیادی به داشتن رابطه زناشویی دارد یا در مورد زمان انجام رابطه اختلاف سلیقه دارند...چه توصیهای به این زوجها میتوان داشت؟
اگر تمایل و نیاز جنسی یک طرف بیشتر است، شریک زندگی او میتواند با ارتقای دانش و مهارتهای جنسی و حتی بدون نیاز به انجام نزدیکی، به این نیاز پاسخ دهد چون میزان میل و نیاز جنسی نیز مثل بسیاری از متغیرهای انسانی دیگر از یک فرد به فرد دیگر و حتی در مقاطع زمانی متفاوت در یک فرد متفاوت خواهد بود. توصیه میشود دو نفر که کاندیدای ازدواج با یکدیگر هستند، در مورد بسیاری از مسائل از جمله دیدگاه خودشان درباره روابط زناشویی و اهمیتی که در زندگی مشترک برای این موضوع قائل هستند، صحبت کنند، ولی در بهترین حالت هم نیاز و تمایل جنسی زوج همیشه کاملا همخوانی ندارد.
در مواجهه با این مساله، همانند بسیاری از موضوعات دیگر، زن و شوهر باید به یک تعامل سازنده دست یابند؛ بهنحوی که احساس نکنند مورد بیتوجهی قرار گرفتهاند و از سوی شریک زندگی، تحتفشار هستند. بهعلاوه درخصوص درخواستهای جنسی، زن و شوهر باید صمیمانه گفتوگو کنند و خواستههای خود را با یکدیگر در میان بگذارند. مثلا هنوز بسیاری از خانمها از اینکه پیشنهاد دهنده شروع رابطه زناشویی باشند، اکراه دارند یا آن را صحیح نمیدانند در حالی که چنین تصوری اصلا درست نیست و برخی مردان توقع چنین رفتاری را دارند بدون آنکه به آن هیچ اشارهای بکنند. چنین تعاملی در مورد سایر متغیرهای ممکن مثل زمان رابطه، مکان آن و نوع رفتارها و همچنین موقعیتهای ممکن برای برقراری رابطه زناشویی باید وجود داشته باشد.
اتفاقا با بهره بردن از همین متغیرها میتوان با وجود گذشتن سالها از زندگی مشترک، از یکنواختی و سرد شدن رابطه پیشگیری کرد. زوجی که به دنبال خوشبختی هستند، باید برای رسیدن به آن هر کدام به نیازهای طرف مقابل احترام بگذارند. در صورت محققشدن این شرایط، عملا به نیازها و خواستههای خود نیز دست یافتهاند. صدالبته چنین تعاملی همراه با حسننیت با آنچه عدهای به شکل کاسبکارانه در زندگی به دنبال آن هستند، تفاوت دارد.
منبع : pezeshkan.org
منبع:http://www.beytoote.com/wedlock/learn/know2-limits2-marriage.html
m@some
14th December 2013, 11:08 AM
بیماری هیدروسل (آب آوردن بیضه) در بالغین
هیدروسل (آب آوردن بیضه) در بالغین
تجمع مایع در اطراف بیضه را که توسط یکی از پوشش های بیضه ترشح می شود، هیدروسل نامیده می شود. هیدروسل معمولا بدون درد است. اگر قوام توده سفت باشد باید مشکوک به سرطان بیضه شد و بلافاصله به پزشک مراجعه کرد.
هیدروسل عبارت از تجمع مایع در اطراف بیضه می باشد که توسط یکی از پوشش های بیضه ترشح می شود. هیدروسل در اکثر موارد یک بیماری بدون خطر بوده و مشکلی برای بیمار ایجاد نمی کند ولی در 10 درصد موارد علت ایجاد کننده آن یک بیماری خطیر مثل سرطان بیضه است. هیدروسل معمولا یک طرفه است ولی گاهی نیز دو طرفه می باشد.بیضه دارای یک پوشش بسیار نازک سروزی است که به طور مداوم یک مقدار مایع ترشح می کند تا سطح بیضه ها نرم باقی بمانند. این مایعی که ترشح می شود از طریق وریدها از بیضه خارج می گردد. حال اگر تعادل در میزان مایع ترشح شده و خارج شده از بیضه بهم بخورد، زیادی آن در اطراف بیضه تجمع پیدا کرده و سبب هیدروسل می شود. این مایع رفته رفته زیاد می شود، طوری که گاهی کیسه بیضه در افرادی که از مراجعه به پزشک خجالت می کشند، حجم بسیار بزرگی پیدا می کند.در افرادی که دارای هیدروسل هستند، در لمس، قوام بیضه مثل بادکنک است. هیدروسل معمولا بدون درد است و اگر خیلی بزرگ شود در فعالیت روزانه بیمار مداخله می کند. اگر در لمس قوام توده سفت باشد باید مشکوک به سرطان بیضه شد و بلافاصله به پزشک مراجعه کرد.
علل هیدروسل کدام ها هستند:
• اکثر موارد علت خاصی نمی توان یافت.
• در 10 درصد موارد علت، عفونت بیضه، سرطان، ضربه به بیضه و یا سایر موارد است.
موضوع مهم افتراق ادم یا تجمع مایع در جدار کیسه بیضه با هیدروسل است. در بعضی بیماری ها مثل نارسایی قلب، نارسایی کلیه و نارسایی کبد؛ همچنان که مایع در سایر نقاط بدن مثل شکم جمع می شود، جدار کیسه بیضه نیز متورم شده و پر از مایع می گردد. در این بیماران علی رغم حجم بسیار بزرگ کیسه بیضه ها، نمی توان آن ها را عمل جراحی کرد؛ چون مایع در داخل پوست جمع شده است و جراحی بدون اثر است. درمان این بیماران همان درمان بیماری اصلی، مثلا نارسایی قلب می باشد.
تشخیص
در بسیاری از موارد می توان با معاینه بالینی بیماری را تشخیص داد ولی گاهی جهت تائید تشخیص و موارد مشکوک باید از پاراکلینیک استفاده کرد. بهترین اقدام پاراکلینیک، انجام سونوگرافی است. سونوگرافی از کیسه های بیضه نه تنها هیدروسل بلکه سایر موارد مثل فتق و سرطان بیضه را به راحتی می تواند تشخیص دهد.در مردی که با تورم کیسه بیضه مراجعه کرده است باید تشخیص های افتراقی زیر مطرح شوند:
• عفونت بیضه
• سرطان بیضه
• فتق
• تورم جدار کیسه بیضه
درمان
تنها راه درمانی جراحی است. کشیدن آب دور بیضه توسط سرنگ نه تنها بی فایده است (چون بعد از چند روز مجددا مایع جمع می شود) بلکه خطر ایجاد عفونت و بهم زدن راه های لنفاوی بیضه را نیز به همراه دارد. دست نخورده ماندن راه های لنفاوی بیضه در درمان سرطان بیضه اهمیت خیلی زیادی دارد. هیدروسلی که جا افتاده است باید به موقع عمل جراحی شود، به تاخیر انداختن عمل جراحی سبب بزرگ تر شدن کیسه بیضه و ظاهر نامناسب پس از عمل جراحی می شود.در عمل جراحی هیدروسل، فقط پوششی که سبب ترشح مایع می گردد، برداشته می شود و خود کیسه بیضه دست نخورده باقی می ماند و اگر کیسه بیضه خیلی بزرگ شده باشد، پس از عمل جراحی خود را نمی تواند جمع کند و همیشه بزرگ تر از طرف مقابل باقی می ماند.
به طور خلاصه
• هیدروسل در بالغین معمولا یک بیماری خوش خیم است.
• در 10 درصد موارد یک عامل زمینه ای مثل عفونت بیضه و سرطان وجود دارد.
• اگر در لمس قوام کیسه بیضه سفت باشد (نه شبیه بادکنک) باید مشکوک به سرطان بیضه شد و بلافاصله به پزشک مراجعه کرد.
• اگر هیدروسل به ناگهان ایجاد شده باشد، باید به وجود سرطان بیضه مشکوک شد.
• برخلاف هیدروسل در بچه ها، بهبودی خود به خودی در هیدروسل بالغین وجود ندارد.
• بهتر است قبل از این که اندازه هیدروسل بسیار بزرگ شده باشد، آن را عمل جراحی کرد.
• عمل جراحی هیدروسل ساده و کم عارضه می باشد.
منبع:http://www.beytoote.com/wedlock/learn/hydrocele2-testicles1-adults.html
m@some
14th December 2013, 12:04 PM
وزن بدن بر عملکرد جنسی موثر است
وزن بدن بر عملکرد جنسی موثر است
نتایج مطالعه چند مرکز از جمله بیمارستان عمومی تورنتو و ایالات متحده، انگلستان و آلمان روی ۲۴۲ زن ۱۸ تا ۳۲ ساله که دچار اختلالات غذا خوردن بودند، نشان داد در دو سوم آنها دریافت کالری محدود، باعث کاهش عملکرد جنسی میشود.
این مطالعه نشان میدهد کاهش وزن، اضطراب و استرس با کاهش میل جنسی رابطه دارد. به گفته سیرا، یکی از این محققان، لاغری مفرط نیز باعث اختلال در عملکرد هیپوتالاموس، غده هیپوفیز و تخمدان میشود و در نهایت از سیکل قاعدگی منظم جلوگیری میکند.هر ماه با سیکل قاعدگی، تخمک از تخمدان آزاد میشود که با به هم ریختن سیکل قاعدگی، در عملکرد این تخمک اختلال بهوجود میآید، بنابراین اگر موادمغذی موردنیاز را مصرف نکنید و وزنتان بیشازحد کم باشد، بارداری موفقی نخواهید داشت.
به گفته این محقق، شاخص توده بدن طبیعی بین ۱۸ و ۲۴ است که در مرز توصیههای وزارت بهداشت کانادا برای زنان و مردان است. همچنین از آنجا که چربی در تولید هورمونهای جنسی، نقش موثری دارد، باید از گرفتن رژیمهای غذایی بسیار کمچرب پرهیز کنید و چربیهای سالمی مانند روغن زیتون یا کانولا، آووکادو، ماهی و آجیل (مانند بادام یا گردو) را در برنامه غذاییتان بگنجانید. البته وزن بالا نیز میتواند عملکرد جنسی را مختل کند و اگر در این شرایط فرد اقدام به بارداری کند، اضافه وزن میتواند در رشد و سلامت تخمکها اختلال ایجاد کند.
اضافه وزن بر میل جنسی زنان نیز تاثیر میگذارد. در مردان مبتلا به چاقی شکمی نیز، اسپرم ها بیش از حد گرم میمانند و کیفیت و تحرک آنها تحت تاثیر قرار می گیرد.
پیش از این نیز در سال ۲۰۰۶ براساس نتایج مطالعهای در دانشگاه هاروارد که بر روی بیش از ۲۲ هزار مرد ۴۰ تا ۷۵ ساله انجام شده بود، مشخص شد احتمال بروز اختلال نعوظ در مردان چاق و کمتحرک، ۵/۲ برابر بیش از مردانی است که اضافه وزن ندارند یا حداقل به مدت ۳۰ دقیقه در روز ورزش سنگین انجام میدهند.
نتایج مطالعاتی از این دست، تاکید دوبارهای است بر اهمیت و نقش سبک زندگی سالم. گرچه سبک زندگی امروزی، مشاغل و تفریحات و سرگرمیها، اینگونه ایجاب میکند که به سمت مصرف خوراکیهای ناسالم و کمتحرکی پیش رویم، اما مهم این است که بخواهیم و هوشیار باشیم که تن دادن به این شرایط، چه تبعاتی برایمان در بر خواهد داشت و باید برای مقابله با آن برنامهریزی کنیم.
تحقیقات جدید نشان میدهند در افراد چاق، کاهش وزن حدود ۱۰ کیلوگرم باعث تحریک هورمونهای جنسی (آزادشدن هورمون تستوسترون) میشود. همچنین تقویت عضلات لگن، پیروی از یک رژیم غذایی کمچرب، مصرف موادمغذی، میوه و سبزیها نیز در کنترل قندخون و کلسترول و افزایش میل جنسی موثر خواهد بود. فعالیتهای ورزشیای که باعث افزایش جریان خون در نواحی عضلانی بزرگ بدن مانند ران، باسن و لگن میشود (مانند پیادهروی تند به مدت روزی ۲۰ دقیقه، ۳ بار در هفته) در بازگشت میل جنسی تاثیرگذار هستند.
منبع: hidoctor.ir
منبع:http://www.beytoote.com/wedlock/learn/function2-effective.html
masoume.a.92
14th December 2013, 05:27 PM
جهت تکمیل سیکلش رو میگم که توجیه بشید...
لاغری مفرط باعث مهار ترشح هورمون GnRH از هیپوتالاموس میشه GnRH خودش محرک همرمون LH و FSH است که بر تخمدان و رحم تاثیر میگذاره و ترشح هورمون های استروزن و پروژسترون رو تحریک میکنه
و در دو چرخه تخمدانی و رحمی باعث آزاد شدن تخمک از تخمدان و قدرت باروری در رحم میشه...
پس لاغر های مفرط دلشون خوش نباشه که خوش هیکل هستند... [nishkhand]
در چاقا هم دیده شده که چربی روی گیرنده های بعضی از هورمون های مذکور رو میپوشونه و اون هورمون دیگه روی گیرنده اش عمل نمیکنه و درخونشون فقط زیاد میشه ولی عملکردش کمه... گاها این افزایش هورمونی خون که خودش علتش چاقی هست باز باعث افزایش اشتها میشه و این چرخه ادامه دارد...
چون کلا هورمون های جنسی باعث افزایش اشتها هستند...
کلا BMI تون رو همیشه تنظیم نگه دارید... [golrooz]
m@some
17th December 2013, 11:58 AM
چهار گيـاه تقـويـت کنـنـده میل جنسـي
چهار گيـاه تقـويـت کنـنـده میل جنسـي
عوامل مختلفي از جمله مسايل روحي رواني، نوع تغذيه، تحرك، شرايط آبوهوايي، سن، بسياري از داروها و بعضي از بيماريها ميتوانند در كاهش يا افزايش ميل جنسي در مردان و زنان تاثيرگذار باشند. بسياري از گياهان نيز با توجه به مواد موجود در آنها ميتوانند براي كاهش يا افزايش اين ميل موثر باشند...
البته قدرت گياهان از اين نظر يكسان نيست و مواد موثر و ميزان مصرف آنها در اين اثر دخالت دارد. در اين مقاله به چند گياه افزايشدهنده ميل جنسي در مردان و زنان و يك داروي گياهي كه فقط در خانمها باعث افزايش ميلجنسي و برطرفكردن بيميلي و سردمزاجي ميشود، اشاره مي?کنم.
1 )دارچـيـن
دارچين پوست درختي بسيار معطر است. دارچين را از زمانهاي قديم به عنوان دارو و غذا استفاده ميكردند و در حال حاضر از پرمصرفترين ادويههاي معطر جهان است. خواص مهم دارچين شامل آثار ضددرد، ضدميكروب، ضدتهوع، ضداسهال، ضدهيستامين، كاهشدهنده پرفشاري خون، كاهشدهنده چربي خون، محرك و مقوي معده و چند اثر ارزنده ديگر است. يكي از خواص دارچين به دليل طبيعت گرم آن، افزايشدهنده قواي جنسي است. دارچين به صورت پودر ميتواند به اشكال مختلف مصرف شود. مقدار مصرف معمولي و بدون ضرر آن تا 4 گرم در روز است و بهتر است در 2 يا 3 نوبت مصرف شود. مصرف مقدار زياد آن باعث بيخوابي و حركت تند قلب ميشود. پودر دارچين را بايد در ظروف شيشهاي رنگي يا فلزي نگهداري كرد و در آنها را محكم بست تا رايحه آن از بين نرود. همچنين بايد آن را از محل گرم و نور آفتاب حفظ كرد چون باعث كاهش و تخريب رايحه آن شده و از آثار آن كاسته ميشود.
2 )زنـجبـيـل
زنجفيل يا زنجبيل ريزوم نوعي ريشه گياهي است كه بهصورت متورم و گرهدار است. زنجفيل به دو شكل تازه و خشك در بازار وجود دارد و گاهي نوع خشك آن را آسياب و پودر ميكنند. زنجفيل طبيعت گرمي دارد و مزه آن تند و سوزاننده است و داراي رايحهاي قوي و خوشبوست. زنجفيل از قديم بهخصوص در نواحي شرقي دنيا بهوفور بهعنوان معطركننده غذاها، داروها و به عنوان يك گياه دارويي مهم استفاده ميشده و امروزه يكي از پرمصرفترين گياهان دارويي و غذايي است. آثار مهم زنجفيل شامل خاصيت ضدتهوع و استفراغ قوي، ضداكسيدان و ضدسرطان، كاهشدهنده چسبندگي پلاكتها (رقيقكردن خون)، هضمكننده، محرك و مغذي معده، ضدميكروب، كاهشدهنده كلسترول، معرق، صفراآور و چند اثر مهم ديگر است. يكي از آثار زنجفيل، افزايش قواي جنسي است. مصرف زنجفيل، تا روزي 3 گرم بلامانع است كه ميتوان آن را در 2 يا 3 نوبت استفاده كرد. مصرف بيش از حد زنجفيل باعث تحريك مخاطها ميشود و ممكن است به روده و معده آسيب برساند. افرادي كه داروهاي قلبي و ضدانعقاد خون مصرف ميكنند بايد با احتياط از زنجفيل استفاده كنند. به تازگي يك محصول استاندارد و صنعتي به نام قطره «آرومين» از زنجفيل به بازار ارائه شده كه در داروخانهها موجود است و بدون نسخه در اختيار مصرفكنندگان قرار ميگيرد. اين قطره را ميتوان روزي 1 تا 3 نوبت و هر نوبت 40 قطره در آب يا مايعات ديگر رقيق و مصرف کرد. همچنين ميتوان آن را در چاي يا غذا هم مورد استفاده قرار داد. http://www.njavan.com/images/stories/health/hee423-1.jpg (http://www.beytoote.com/health/cure-herbaceous/plants1-libido-enhancer.html)
(http://www.beytoote.com/health/cure-herbaceous/plants1-libido-enhancer.html) 3 )فـلفـل (سبز يا قرمز)
فلفلسبز گياهي است كه از ميوههاي آن استفاده ميشود. فلفل قرمز نيز همين گياه و ميوه است كه با گذشت زمان و پس از رسيدن كامل فلفلسبز تغيير رنگ ميدهد و كمكم قرمز ميشود. فلفل از ادويههاي تند بسيار پرمصرف دنياست كه نقش مهمي در تغذيه دارد و مخصوصا در قسمتهاي شرقي جهان مورداستفاده قرار ميگيرد. به غير از مصرف خوراكي، داروهايي نظير شمعهاي طبي و پمادهايي از فلفل تهيه ميشود كه به عنوان ضددردهاي اسكلتي مصرف زيادي دارد. (http://www.beytoote.com/health/cure-herbaceous/plants1-libido-enhancer.html)
مهمترين آثاري كه تاكنون در مورد فلفل مطالعه و به اثبات رسيده است شامل آثار ضددرد، رقيقكننده خون (افرادي كه خونشان غليظ است)، ضدميكروب، ضدسرطان، آنتياكسيدان، ضدنفخ و اسپاسم، ضدتب، محرك گردش خون، معرق، محرك و مقوي معده، هضمكننده غذا، اشتهاآور، كاهشدهنده چربي خون و آثار ديگر است. با توجه به طبيعت گرم قابلتوجه، فلفل داراي اثر افزايش قواي جنسي است و جزو ادويههاي محرك محسوب ميشود. مصرف فلفل درحد خوراكي بدون عارضه است و فقط ممكن است بعضيها به آن حساسيت داشته باشند. مصرف بيش از اندازه فلفل ممكن است باعث التهابات غشاي مخاطي روده و معده شود.
4 )پنـج انـگشـت
يك داروي گياهي که در زنان باعث افزايش قواي جنسي، جلوگيري از بيميلي و سردمزاجي ميشود، قطره ويتاگنوس (Vitaxnus) است كه به شكل قرص هم ارائه شده است. اين دارو از گياه پنج انگشت (Vitex agnus – castus) تهيه شده و به صورت قطره يا قرص مورد استفاده قرار ميگيرد. اين دارو در درمان سردمزاجي زنان از مصرف بالايي برخوردار است. آثار مهم اين قرص و قطره شامل آثار رفع اختلالات قاعدگي، رفع اختلالهاي يائسگي، موثر در كيستهاي رحم و تخمدان، موثر در فيبروم، جلوگيري از تنبلي تخمدان، موثر در بعضي ناباروريها، موثر در رفع آكنه و جوش صورت خانمها و انواع ديگر مشكلهاي زنان است كه مربوط به اختلالهاي هورموني است. ويتاگنوس با عمل تنظيم هورمونها علاوه بر آثار ذكرشده ميتواند در بيميلي و سردمزاجي خانمها موثر باشد. اين داروي گياهي به دو شكل قرص و قطره تهيه شده و داراي آثار يكساني است. ويتاگنوس در تمام داروخانههاي ايران و بدون نسخه به مصرفكنندگان عرضه ميشود. اطلاعات لازم در راهنماي همراه دارو ارائه شده است.
گياهان ديگري كه در افزايش قواي جنسي ميتوانند موثر باشند شامل: انار، انجير، پسته، خرما، جوز بويا، كنجد، نخود، نارگيل، برنج، شاهي و خارخسك هستند.
منبع:salamat.ir
منبع:http://www.beytoote.com/health/cure-herbaceous/plants1-libido-enhancer.html
m@some
2nd February 2014, 11:20 AM
تمرینی برای درمان کم شدن میل جنسی زنان
تمرینی برای درمان کم شدن میل جنسی زنان
اولین مرحله از چرخه جنسی داشتن رغبت جنسی به فرد مقابل است. زنان دوست دارند اغوا شوند، دوست دارند بدانند بخاطر اینکه آنها را دوست دارید با آنها ارتباط جنسی برقرار می کنید نه از سر ناچاری و نه برای ارضا شدن خودتان. این حتی شما را در موقعیت ضعیف تری قرار می دهد، چون رابطه جنسی مثل یک نیاز یک طرفه می شود یعنی مرد تقاضا می کند و زن عرضه می کند که حالت متعادلی نیست.
تمرینی که در اینجا به شما می دهیم برای بر قراری این تعادل خیلی مفید است. این تمرین تمرکر حسی نام دارد: جلساتی را فقط برای تمرکز و عشق ورزی به هم اختصاص بدهید. یعنی اگر بچه دارید بعد از اینکه به خواب رفتند و یا روزی که پیش مادربزرگ یا خاله شان هستند زمانی را با هم خلوت کنید.اگر در ابتدا خجالت میکشید ایرادی ندارد که این کار را در نور بسیار کم انجام دهید. حتی میتوانید لباس نازکی به تن داشته باشید که معذب نشوید.
در طول این تمرین یکی دراز می کشد و دیگری با دقت تمام بدن او را نوازش می کند، دقت کنید که این کار حالت ماساژ دادن ندارد بلکه حالتی است که شما به لذت بردن و کشف نقاط مختلف بدن همسرتان می پردازید. در طول این تمرین از لمس کردن ناحیه تناسلی و سینه هم در خانم ها و هم در آقایان پرهیز کنید، چون این تمرین اصلا ربطی به رابطه جنسی ندارد.
این تمرین برای آن است که به هم ثابت کنید تنها برای برقراری رابطه جنسی به سمت هم نمی روید بلکه می توانید از روی محبت و علاقه همدیگر را لمس کرده و از این تماس لذت ببرید. هر دو طرف باید بر روی احساس خودشان تمرکز کنند. بعد جایتان را با هم عوض کنید و بعد از تمرین راجع به احساستان با هم صحبت کنید. از لمس چه مناطقی از بدن طرف مقابلتان لذت بردید؟ اگر چطور بود بهتر می شد و غیره.
با وجود اینکه اکثر زوج ها بخصوص کسانی که سال هاست با هم زندگی می کنند فکر می کنند همدیگر را به خوبی می شناسند من تضمین می کنم که با انجام این تمرین نکاتی را در مورد خودتان و همسرتان یاد می گیرید که تعجب زده می شوید. این تمرین استانداردی است که برای درمان کم شدن میل جنسی در خانم ها توصیه می شود.
بخاطر داشته باشید که بر روی مثبت ها تمرکز کنید و تا جای ممکن بدنبال یادگیری باشید تا هر چیز دیگر. اگر هر دو نفر موافق بودید می توانید این تمرین را هر از گاهی به عنوان بخشی از پیش نوازی پیش از بر قراری رابطه جنسی تان هم استفاده کنید. تاکید می کنم هر از گاهی چون این تمرین نباید همیشه به برقراری رابطه جنسی بیانجامد و گرنه کل هدف آن از بین می رود.
منبع:ravvan.com
لینک:http://www.beytoote.com/wedlock/learn/therapy2-desire1-women.html
m@some
2nd February 2014, 11:22 AM
افزایش میل جنسی به روش های سنتی
مهارت های زندگی یکی از کارهای مهمی است که هر فردی باید آن را پیش از ازدواج بیاموزد و بدون کسب این مهارت ها داشتن یک زندگی آرام و بدون تنش تقریبا غیرممکن است. بسیاری از زوج های جوان به دلیل نداشتن آگاهی های لازم، بعد از ازدواج دچار مشکلات فراوانی می شوند که یکی از این مشکلات در رابطه با روابط جنسی است.
برخی از زوج های جوان بعد از ازدواج قادر به برقراری رابطه جنسی نیستند که با عنوان «ازدواج های به وصال نرسیده» مشخص می شود. این مشکل که به دلایل جسمی و روانشناختی به وجود می آید، یکی از مواردی است که افراد مبتلا به آن برای درمان و افزایش میل جنسی خود یا همسرشان به طب سنتی مراجعه می کنند.
دکتر نجات بخش متخصص طب سنتی ایرانی شما را با این مشکل و راهکارهایی که از نگاه طب سنتی برای برطرف کردن آن وجود دارد، آشنا می کند.
برای سلامت جسم
رابطه جنسی بعد از ازدواج علاوه بر ارضای نیاز فردی و بهبود روابط خانوادگی، اجتماعی و بقای نسل، به سلامت جسمانی، طول عمر و کیفیت زندگی کمک می کند. چنانچه رابطه جنسی پس از ازدواج به اندازه کافی وجود نداشته باشد باعث تجمع مواد (رطوبت هایی که به طور طبیعی از بدن زن و مرد خارج می شود) در داخل بدن می شود و یکسری بیماری را به وجود خواهد آورد که می توان به بیماری های سیستم ادراری، گوارشی و سیستم مغز و اعصاب اشاره کرد.
همچنین مشکلاتی چون سیاه رفتن چشم ها، سرگیجه، بیخوابی، بی اشتهایی، سردی بدن و خفقان رحمی از دیگر مشکلاتی است که در اثر نداشتن رابطه جنسی به اندازه، ایجاد می شود. چنانچه همسران در انجام رابطه جنسی افراط کنند نیز مشکلاتی چون سردی و سستی بدن، بیماری های عصبی، ضعف بینایی، مشکلات قلبی و گوارشی، ضعف و خشکی در کل بدن، بیماری های کلیوی و ... به وجود می آید.
بی میلی از کجا می آید؟
چنانچه ازدواج تحمیلی باشد بی میلی جنسی ناشی از نداشتن علاقه است و برای این موضوع از نگاه طب سنتی کاری نمی توان انجام داد. اگر ازدواج تحمیلی نباشد ممکن است بی میلی جنسی در یکی از طرفین یا در هر دو طرف وجود داشته باشد. گاهی اوقات میل جنسی وجود دارد ولی مقدار آن کم است و یا همسران در فواصل تمایل برای رابطه جنسی، با یکدیگر تفاهم ندارند.
بی میلی جنسی بیشتر در خانم ها دیده می شود و برای درمان آن اول باید یک شرح حال خوب از بیمار گرفت و در صورتی که مسائل روانی وجود نداشته باشد باید مسائل جسمی را بررسی کرد. دلیل بی میلی جنسی از نگاه طب سنتی به طور کلی سوء مزاج در بدن است و مزاج سرد می تواند باعث بی میلی جنسی شود. تجمع اخلاط زائد و سرد در بدن یکی از عوامل اصلی بی میلی جنسی است.
خوردنی های مفید
تشخیص علت به وجود آمدن بی میلی جنسی با پزشک طب سنتی است، چنانچه بی میلی ناشی از سردمزاجی باشد، استفاده از غذاهایی که طبع گرم دارند مفید خواهد بود. برای مثال استفاده از مغز فندق، پسته، گردو، بادام، چلغوزه (تخم صنوبر) و میوه هایی مثل موز، آناناس، انگور و انجیر می تواند در رفع بی میلی جنسی مفید باشد.مصرف سبزی هایی چون تره، پیاز و شاهی به این دسته از افراد توصیه می شود. استفاده از گوشت گوسفند، میگو، زنجبیل، مربای شقاقل، شلغم، هویج زرد ایرانی (زردک)، نخود و لوبیا (به ویژه نخود) برای رفع بی میلی ناشی از سردی مزاج توصیه می شود. خوردن تخم مرغ عسلی به صورتی که سفیده آن کاملا پخته و زرده به حالت نیم بند باشد نیز برای این مشکل مفید است.
مزاج ها و رابطه جنسی
به طور کلی افرادی که مزاج گرم به ویژه مزاج گرم و تر دارند تمایل بیشتری برای انجام رابطه جنسی دارند در حالی که افرادی که مزاج آنها سرد به ویژه سرد و خشک است نیاز کمتری به رابطه جنسی دارند. اگر دو نفر که با یکدیگر ازدواج می کنند از نظر مزاج اختلاف زیادی داشته باشند به مشکل برمی خورند و باید با یکسری تدابیر بین این دو زوج تعادل برقرار کرد. اگر بی میلی جنسی یا کم بودن تمایل برای رابطه جنسی، غیرطبیعی و به دلیل سوء مزاج باشد باید درمان صورت بگیرد.
حاشیه ها را در نظر بگیرید
افرادی که به تنگی نفس، تپش قلب و لرزش بدن دچار هستند نباید تا زمان برطرف کردن مشکل شان اقدام به برقراری رابطه جنسی کنند. افرادی که دوران نقاهت را می گذرانند یا به تازگی بهبود پیدا کرده اند نیز نباید رابطه جنسی داشته باشند.
منبع : مجله سپیده داناییseemorgh.com
لینک :http://www.beytoote.com/wedlock/learn/traditional2-increase1-libido.html
m@some
2nd February 2014, 11:36 AM
چگونه بر روابط جنسی مان مدیریت داشته باشیم؟
بسیاری از زوجهای جوان به دلیل عدم آشنایی و در پاره ای از موارد نبود آگاهی کافی درباره نحوه برخورد با روابط عاطفی و زناشویی بین همسران ، با مشکلاتی مواجه هستند، که متاسفانه این مشکلات در برخی از موارد تبدیل به بحران های خانوادگی می گرد که آثار آن در معضلاتی همچون افزایش آمار طلاق در جامعه ، تنوع طلبی جنسی و.... قابل مشاهده می باشد.با هدف پیش گیری از ایجاد این گونه مشکلات و با احترام به حریم خانواده ، جهت افزایش دانایی زوجهای جوان و کمک به بهبود واستحکام روابط همسران اقدام به تهیه و ارائه مطلب زیر نموده ایم.
مدیریت ، علم و هنر برنامه ریزی، سازماندهی، هماهنگی امور برای نیل به هدفهای مطلوب با حداکثر کارآیی ، تعریف میگردد. از آنجایی که قلمرو فعالیت مدیریتی تمامی ابعاد زندگی انسانها را شامل میگردد لذا به نظر می رسد که تنها در محدوده فعالیت های اقتصادی ، اجتماعی ، سیاسی و فرهنگی جوامع محدود نگشته و زندگی جنسی افراد رانیز شامل گردد.
در توضیح کم و کیف مدیریت جنسی یک زندگی زناشویی شرح سه فاکتور زمان ، مکان و کیفیت رابطه جنسی قابل بررسی است.
فاکتور اول در روابط جنسی زمان است
در میان لیست طولانی از فعالیتهایی که به شکل روتین و روزانه زوجین مجبور به انجام آن می باشد که سهل انگاری و اغماض در انجام هر یک نتایج نامطلوبی را نیز برای آنان بدنبال خواهد داشت ، منظور کردن و اختصاص دادن زمانی برای زندگی جنسی ، رسالتی مدیریتی محسوب میگردد. حال اینکه چند درصد از ساعات زناشویی یک خانواده به بررسی کم و کیف رابطه جنسی اختصاص یافته است یا به کلی از فهرست برنامه های روزانه زندگی خارج گشته، نکته ایست قابل تامل.
از سویی، اینکه در یک شبکه زندگی زناشویی زمان انجام رفتار چه موقعی از شبانه روز انجام می پذیرد، قابل بررسی است. تصور عامه بر این است که شب بهترین زمان برای برقراری رابطه جنسی است در حالیکه بنا بر تحقیقات علمی شب ، بدترین زمان برای این مهم ارزیابی گشته است . علاوه بر خستگی بدنی و فکری که به دلیل کار روزانه بر جسم و روان فرد مستولی است ، افت هورمونهای جنسی در هنگام شب ، هم مزید بر علت گشته و مجموعاً زمینه مساعدی برای برقراری رابطه جنسی مطلوب مهیا نمی سازند.
بنابر این توصیه میگردد رابطه جنسی از شب به صبح منتقل گردد تا با بهره وری از شرایط منا سب بدنی – روانی – هورمونی خشنودی جنسی مهیاتر گردد.
فاکتور دوم ، مکان انجام برقراری رابطه جنسی است
به قول مشاورین املاک که معتقدند : لوکیشن ، لوکیشن ، لوکیشن ، در مقوله رفتار جنسی نیز مکان و موقعیت انجام رفتار جنسی نقش بس مهم ایفا می نماید. به قول عمر شریف که معتقد است مقدس ترین مکان دنیا بستر است ، لذا نظیف ، معطر و مرتب بودن این مکان چون سایر اماکن مقدس تاثیر گذار بر مطلوبیت فرایند جنسی است . لیکن هر از گاهی تغییر موقعیت ارتباط جنسی از بستر به سایر نقاط منزل ، هتل یا ... گزینه هایی می باشند که زوجین مختار به انتخابند.
از جمله عوامل محیطی در محل انجام رابطه جنسی فاکتور نور است. میزان مطلوب نور در هنگام برقراری رابطه جنسی در زن و مرد یکسان ارزیابی نمیگردد بدان معنا که زن معمولاً نور کم را برای انجام رابطه جنسی مطلوب دانسته در حالیکه مرد مایل به روشنی هر چه بیشتر محیط جنسی است.
از انجایی که مقوله " بادی ایمیج " و یا "تصور بدنی" حجم زیادی از مشغولیت ذهن زنانه را به خود اختصاص داده است ، برای زن ، نور زیاد ، کم و کیف ، زیبا و نازیبا بودن و چاق و ناهنگون بودن قسمت های مختلف بدن را بیش از نور کم هویدا می سازد و این در حالیست که مرد از تحریک بصری به عنوان مهمترین عامل بر انگیختگی جنسی مدد می جوید لذا وضوح دیداری که در نور زیاد برای مرد مهیا میگردد بیش از نور کم به افزایش برانگیختگی او یاری رسان است.
فاکتور سوم در روابط جنسی کیفیت است
کیفیت رابطه جنسی در باب عامل سوم بررسی مشکلات رابطه جنسی زوجین مورد توجه قرار می گیرد. مشکلات جنسی شایع مردان در هنگام برقراری رابطه جنسی عبارتند از ناتوانی جنسی ، زود انزالی، اعتیاد جنسی و .. در زنان بی میلی جنسی ، درد هنگام برقراری رابطه جنسی و ...اصلی ترین موانع در نیل به خشنودی جنسی ذکر شده اند.
در مدیریت جنسی خانواده مراجعه به پزشک و سکس تراپیست به منظور پیشگیری و یا درمان این دسته از گرفتا ریهای جنسی شدیداً مورد پیگیری قرار میگیرد. چرا که در زندگی زناشویی ، سابقه طولانی نرسیدن زن به خشنودی جنسی ، یا رنج و اضطراب فرو خورده مرد به دلیل انزال زود رس و یا عدم توانایی در ایجاد یا نگهداری نعوظ مواردی قابل اغماض و چشم پوشی نبوده و دیر یا زود کل سیستم شبکه زناشویی آنان را مورد آسیب و تخریب قرار خواهند داد.
ذکر این نکته ضروریست که حیطه مدیریت جنسی خانواده تنها اختصاص به زوجین جوان نداشته بلکه شامل افراد سالخورده نیز میگردد. چرا که سن عامل محدودکننده برقراری رابطه جنسی محسوب نمی گردد .جایی که ما معتقدیم میل جنسی انسانها به مانند سایر نیازهای فیزیولوژیک چون غدا خوردن از ابتدا تا انتها ی زندگی با او همراست لذا انتظار میرود مادامی که اشتها و توان غذا خوردن در بدن فرد مهیا است میل و توان جنسی هم در بدن موجود بماند.
اگر چه بنا بر محدودیت های بدنی ، بیماریهای جسمانی ، داروهای مصرفی ، فقدان شریک جنسی ، مشکلات روحی عصبی که به موازات افزایش سن در بدن عارض می گردد در کم و کیف رابطه جنسی شاید تغییراتی حاصل گردد لیکن با انجام تدابیر از پیش تعیین شده و بایاری متخصصین علوم پزشکی – روانشناسی و سکس درمانی میتوان بیشترین امکان بهره وری جنسی را برای هر شرایط سنی مهیا ساخت.
لذا اگر تاکنون متصور می بوده ایم که برقراری رابطه جنسی به شیطنت های دوران جوانی محدود میگردد باید بدانیم امروزه تحقیقات علم سکسولوژی مبین آنند که کیفیت رابطه جنسی با اقزایش سن نه تنها بد و معیوب نشده بلکه پخته نیزمیگردد مشروط بر انکه مراقبت ها ی بدنی – روانی – جنسی در فهرست مدیریت جنسی زندگی هر فردی قرار داده شده فرد خود را مکلف به رعایت آن گرداند. امید که این مختصر توانسته باشد آموزنده اصول مدیریت جنسی خانواده شما باشد.
منبع : ravvan.com
لینک:http://www.beytoote.com/wedlock/learn/how2-manage1-relations.html
m@some
2nd February 2014, 12:06 PM
قرص ضدبارداری خوب کدام است؟!
قرصهای ضدبارداری گاه مانند شمشیرهای دو لبه عمل میکنند و مصرف نادرست آنها میتواند با افزایش خطر سرطان سینه، اضافه وزن، سقط جنین بعد از قطع قرص و ... همراه باشد.
از طرف دیگر بسته بودن فضای جامعه باعث شده بسیاری از خانمها بدون مراجعه به متخصص زنان به انتخاب خود این داروها را از داروخانه تهیه و مصرف کنند که کاری عقلانی نیست، پس اين مطلب را بادقت بخوانيد.
قرصهای جدید اثر مردانهزایی ندارند
قرصهای ضدبارداری از 2 بخش هورمونی کاملا متفاوت تشکیل شدهاند. ماده موثر آنها اتینیل استرادیول است و قسمت دوم آنها از پروژسترون تشکیل شده است. از آنجایی که بخش اتینیل استرادیول معمولا در همه قرصها ثابت است، قرصها برحسب اینکه حاوی چه مقدار از این ماده باشند به قرصهایی با دوز بالا یا پایین تقسیمبندی میشوند. قسمت پروژسترونی قرصها هم قابل تغییر است و انواع مختلفی دارد. برخی از آنها اثر ضد هورمون مردانه و برخی دیگر اثر مردانهزایی دارند. اکثر قرصهای ضدبارداری که در گذشته استفاده میشد دارای اثر مردانهزایی بودند به جز چند قرصی که اخیرا وارد بازار شدهاند ازجمله یاسمین، یاز، دیان و مارولون. مکانیسم اثر بیشتر قرصهای ضدبارداری از طریق توقف تخمک گذاری است اما بخش پروژسترونی قرص نیز باعث کاهش ضخامت لایه داخلی آندومتر میشود. این حالت باعث میشود اگر هم تخمکگذاری انجام شد جنین به راحتی داخل رحم ننشیند. علاوه براین، کاهش ضخامت لایه داخلی رحم باعث مرتب شدن عادت ماهانه و کاهش خونریزی ماهانه میشود.
آنهایی که نباید قرص بخورند
مصرف قرصهای ضد بارداری به مدت کوتاه برای مثال 3 تا 6 ماه معمولا مشکلی ایجاد نمیکند. بهتر است همیشه از قرصهایی با دوز پایین از جمله یاسمین، یاز، مارولون، دیان 35 یا نوع ایرانی آنها مانند سیپروترون کامپاند یا LD استفاده شود. اگر این داروها در فرد جواب داد دیگر نیازی به استفاده از قرصهای قوی مثل HD وجود ندارد. قبل از تجویز قرص باید سابقه خانوادگی فرد پرسیده شود که نباید دیابت و فشار خون داشته باشد، وزنش خیلی بالا نباشد، بهتر است سیگار نکشد و سابقه بیماری فلبیت یا لخته شدن خون هم نداشته باشد زیرا این قرصها میتوانند باعث افزایش لخته یا ترمبوز در بدن شود به خصوص در افراد مبتلا به فلبیت میتوانند منجر به سکته مغزی، سکته قلبی یا ترومبوز در پاها شوند. همچنین فردی که قرص ضدبارداری میخورد و برای مثال دست یا پایش میشکند و مجبور میشود مدتی بیحرکت باشد بیشتر در خطر ترومبوز قرار دارد تا فردی که قرص مصرف نمیکند. علاوه براین کسانی که میخواهند عمل جراحی شوند حتما باید از يك ماه قبل مصرف قرص را قطع کنند چون ممکن است احتمال ترومبوز بعد از جراحی در عروق شان زیاد شود.
از روز دوم قاعدگی بخورید نه روز پنجم!
هورمونهای کنترلکننده تخمکگذاری (FSH و LH) توسط هیپوفیز ترشح میشوند. قرصهای ضدبارداری با بالا بردن سطح هورمونهای زنانه باعث میشوند بدن تشخیص دهد چون به اندازه کافی هورمون زنانه وجود دارد پس نیازی به ترشح 2 هورمون اصلی FSH و LH نیست بنابراین سطح آنها بسیار کاهش پیدا میکند و تخمک گذاری متوقف میشود. برای توقف تخمک گذاری تاکید میشود قرصهایی که جدیدا در بازار هستند از جمله یاسمین، یاز و مارولون حتما از روز دوم عادت ماهانه میل شوند چون این داروها یک مقدار ضعیفتر هستند و شروع مصرف از روز پنجم شاید یک مقدار دیر باشد. متاسفانه دیده شده که حتی داروخانهها به عادت قدیم میگویند از روز پنجم قرص میل شود درنتیجه بعضی بارداریها با وجود مصرف قرص اتفاق میافتد که میتواند خطرناک هم باشد. قرصها اگر از روز پنجم خورده شوند باید درماه اول از یک وسیله پیشگیری دیگر هم استفاده کرد اما اگر از روز دوم خورده شوند از فردای آن روز قرص تاثیرگذار خواهد بود. اگر هم شک و تردید دارید میتوانید در ماه اول از یک روش جلوگیری دیگر هم استفاده کنید. لازم به ذکر است که مصرف هیچ قرصی بعد از روز هفتم عادت ماهانه دیگر تاثیرگذار نخواهد بود.
قرصهایی برای زمان شیردهی
در زمان شیردهی باید از قرصهای ضدبارداری متفاوتی استفاده كرد. این قرصها مینی پیل نام دارند و فقط حاوی پروژسترون هستند و باید هر روز سر ساعت میل شوند زیرا سطح هورمونشان بسیار پایین است تا در شیردهی اختلالی ایجاد نکنند. مکانیسم اثر آنها فقط با نازک کردن لایه داخلی رحم و ممانعت از لانه گزینی است بنابراین خیلی نمیتوانند جلوی تخمکگذاری را بگیرند و فقط در 6 ماهی که خانم به طور کامل شیر میدهد موثر هستند. یعنی اگر کسی شیرخشک به کودکش بدهد تاثیر آن بسیار کمتر میشود و بهتر است از روش دیگری همزمان استفاده کند. سایر قرصهای ضدبارداری نیز بهتر است هر روز سر ساعت خورده شوند اما یک مقدار جای مانور هم دارند. برای مثال اگر فرد هر شب سر ساعت 9 قرص میخورد و یک شب آن را فراموش کند و فردا صبح یادش بیفتد میتواند قرص فراموش شده را میل کند و شب سر ساعت 9 طبق روال عادی به مصرف قرص ادامه دهد. اما اگر بیشتر از 2 روز فراموش کند دیگر فایدهای ندارد و باید آن ماه همزمان از یک روش جلوگیری دیگر نیز استفاده کند.
بعد از 3 ماه آزمایش چربی و قند خون بدهید
این داروها گاهی اوقات سردردهای میگرنی را تشدید میکنند یا حتی به وجود میآورند زیرا پروژسترون باعث احتباس آب در بدن میشود. استروژن موجود در قرص نیز گاهی اوقات باعث بزرگتر و دردناک شدن سینهها میشود. اگر بیمار میخواهد قرص را طولانی مدت مصرف کند حتما باید 3 ماه بعد از شروع مصرف، سطح چربیهای بدنش از جمله کلسترول و تریگلیسیرید و همچنین قند خونش را اندازهگیری کند زیرا این قرصها در تعداد کمی از افراد میتواند باعث افزایش چربیها و قند خون شوند که اگر این مشکلات با رژیم غذایی همزمان، اصلاح نشوند باید مصرف قرص قطع شود.
فقط برای موارد اورژانسی!
قرصهای اورژانسی یا «Morning-After Pills»در گذشته بیشتر از نوع HD بودند، درحال حاضر قرصهای پروژسترونی به نام لونژیل موجود هستند که فقط پروژسترون دارند. طریقه مصرفشان هم به این صورت است که يك عدد بعد از رابطه جنسی و يك عدد 12 ساعت بعد خورده میشود. این داروها فقط در 72 ساعت اول بعد از مقاربت قابل استفاده هستند و هرچه زودتر مصرف شوند تاثیرگذاریشان هم بیشتر است. مصرف این قرصها باید محدود باشد چون درصد موفقیتشان در حد 85 درصد است و اصلا جلوی تخمک گذاری را نمیگیرند بلکه سطح هورمون را بالا میبرند و بعد سطح هورمون دوباره پایین آمده و یک قاعدگي اتفاق میافتد، درنتیجه بارداری رخ نمیدهد. بهتر است خانمهایی که رابطه دارند این قرص را در منزل داشته باشند تا اگر کاندوم پاره شد یا خوردن قرص ضدبارداری فراموش شد بتوانند از آن استفاده کنند.
خطر سقط جنین
برخی افرادی که برای مدت طولانی از قرصهای ضدبارداری استفاده میکنند بعد از قطع قرص دچار عادت ماهانه نشدن یا آمنوره بعد از قطع قرص میشوند زیرا یکی از مکانیسمهای اثر قرصها بالا بردن هورمون شیر یا پرولاکتین است. قاعدگيها معمولا باید چند ماه بعد از قطع قرص برگردند و اگر برنگردند یعنی تخمکگذاری انجام نمیشود و شانس بارداری کم میشود. در این صورت فرد باید حتما از لحاظ هورمونی بررسی شود. اما اگر قرص برای مدت کوتاه استفاده شود معمولا این حالت رخ نمیدهد. مصرف طولانیمدت باعث میشود ضخامت آندومتر آنقدر نازک شود که گاهی اگر بارداری هم اتفاق بیفتد منجر به سقط میشود.
بالای 40 سال با احتیاط
معمولا بدن همه افراد به قرصها یکسان جواب نمیدهد. ممکن است یک نفر بیشتر با یاز سازگاری داشته باشد و فردی دیگر با یاسمین یا دیان و ... بنابراین باید قرصها را امتحان کرد. در هر صورت بهتر است در مرحله اول از داروهای جدید مثل یاز، یاسمین، دیان، مارولون و ... استفاده كرد و بعد اگر مشکلی بود نوع قرص را عوض کرد. لازم به ذکر است که سیگاریهای بالای 35سال بهتر است اصلا از قرصهای ضد بارداری استفاده نکنند. همچنین در افراد بالای 40سال باید خیلی با احتیاط تجویز شوند.
بیشتر از 4 سال مصرف نکنید!
استفاده از این قرصها به مدت طولانی و بدون توقف اصلا توصیه نمیشود. همانطور که ذکر شد این قرصها حاوی هورمون اتینیل استرادیول هستند. در واقع گروه اتینیلی که به این استردیول اضافه شده است باعث میشود هورمون به مدت طولانی در بدن باقی بماند، یعنی اگر قرصی امروز قطع شود چند ماه طول میکشد تا کل دارو از بدن خارج شود و از آنجایی که این هورمون میتواند تحریککننده سرطان سینه باشد توصیه میشود قرص با فواصل 3 ماهه استفاده و يك ماه توقف یا 6 ماهه استفاده و 2 ماه توقف مصرف شود. درکل استفاده از قرص بیشتر از 4 سال به خصوص به طور ممتد خیلی توصیه نمیشود.
منبع:مجله سیب سبز
منبع:http://www.beytoote.com/wedlock/bardari/what3-good-pills.html
m@some
2nd February 2014, 12:28 PM
مشکل جنسی یک سوم مردان
علل و راه حل انزال زودرس (http://www.beytoote.com/health/malady-remedy/treatment1-enzal.html)
انزال زودرس هنگامی رخ می دهد که مرد زودتر از هنگامی که خودش یا همسرش می خواهد، انزال پیدا کند. اگر انزال گاهی زودتر از حد معمول رخ می دهد، نباید نگران بود اما اگر همیشه زودتر از زمانی که می خواهید اتفاق می افتد؛ مثلا پیش از آنکه رابطه زناشویی را شروع کنید یا مدت کوتاهی پس از شروع آن، به انزال زودرس دچار هستید...
انزال زودرس یک شکایت جنسی شایع است. تخمین زده می شود یک مرد از هر ۳ مرد در زمانی از زندگی به این مشکل دچار می شود.
بررسی ها نشان داده اند انزال زودرس در مردان جوان تر شایع تر است و با افزایش سن شیوع آن کاهش پیدا می کند. احتمال افزایش تجربه جنسی مرد و به دست آوردن توانایی بهتر برای کنترل انزال باعث بهبود این مشکل می شود.
برخی علل روانی و جسمی ممکن است در انزال زودرس نقش داشته باشند. گرچه ممکن است مردان از بیان اینکه انزال زودرس دارند، خجالت بکشند اما این عارضه بسیار شایع و قابل درمان است و داروها، مشاوره روانی و آموختن تکنیک های جنسی که انزال را به تاخیر می اندازند، می توانند رابطه زناشویی را بهبود بخشند. معمولا استفاده از ترکیبی از روش های درمانی بهترین نتیجه را دارد.
● نشانه ها
نشانه اصلی انزال زودرس، وقوع انزال پیش از زمانی است که مرد و همسرش بخواهند و معمولا این اتفاق باعث استرس و ناراحتی آن دو می شود. پزشکان معمولا انزال زودرس را به ۲ نوع اولیه (مادام العمر ) و ثانویه (اکتسابی) تقسیم می کنند.
«انجمن بین المللی پزشکی جنسی» انزال زودرس اولیه را این گونه تعریف می کند: انزال در همه موارد در کمتر از ? دقیقه پس از دخول رخ دهد و مرد در همه موارد یا تقریبا همه موارد، نتواند انزال خود را به تاخیر بیندازد. این وضعیت باعث پیامدهای عاطفی منفی مانند استرس، ناکامی یا پرهیز از رابطه زناشویی می شود. انزال زودرس ثانویه نیز همین علایم را دارد و تفاوت مهم آن با نوع اولیه این است که در انزال زودرس ثانویه، مرد پیش از دچار شدن به این عارضه، روابط زناشویی رضایت بخشی داشته و مشکل انزال نداشته است.
● نگرانی ها
اگر حس می کنید انزالتان خیلی زود رخ می دهد، باید با پزشک مشورت کنید. ممکن است فکر کنید خودتان می توانید از عهده حل این مشکل بر آیید، اما این تفکر درست نیست و فقط درمان به دستیابی شما به روابط زناشویی رضایت بخش کمک می کند.برای برخی مردان، مشاوره با پزشکی که به آنها اطمینان دهد انزال زودرسی که گهگاه اتفاق می افتد، عادی است یا اینکه تصورشان درباره زودرس بودن انزال نادرست است، کافی است. به طور طبیعی زمان میانگین شروع رابطه تا انزال باید حدود ۵ دقیقه باشد.
● علت ها
علت دقیق انزال زودرس معلوم نیست. زمانی تصور می شد فقط علت روانی دارد، اما اکنون پزشکان می دانند که علل ایجادکننده آن پیچیده تر از اینهاست و رابطه متقابل عوامل روانی و زیستی باعث ایجاد این عارضه می شود. اما به نظر می رسد پای علل متعددی در میان است:
▪ علل روانی: برخی پژوهشگران معتقدند تجربه های جنسی اولیه فرد ممکن است الگویی را در او ایجاد کند که تغییر آن در زندگی بعدی مشکل باشد، یعنی فرد به اصطلاح «شرطی» می شود. عوامل دیگری که ممکن است باعث انزال زودرس شوند، عبارتند از:
اختلال نعوظ: مردانی که نگران رسیدن به نعوظ یا حفظ آن حین رابطه زناشویی هستند، ممکن است به سوی الگوی رفتاری عجله داشتن برای رسیدن به انزال گرایش پیدا کنند و تغییر دادن این عادت ممکن است مشکل باشد.
اضطراب: بسیاری از مردان دچار انزال زودرس، دارای مشکلات اضطرابی هستند؛ چه اضطراب درباره کارکرد جنسی شان و چه اضطراب درباره چیزهای دیگر.
مشکلات ارتباطی: گاهی اختلاف ها و مشکلات در رابطه عاطفی میان مرد و زن در ایجاد انزال زودرس نقش دارد.
▪ علل زیستی یا جسمی: برخی از عوامل زیستی باعث انزال زودرس می شوند:
اختلال های هورمونی
-اختلال در مواد شیمیایی انتقال دهنده پیام ها در مغز یا ناقل های عصبی
-برخی مشکلات تیرویید
-التهاب و عفونت پروستات و پیشابراه
-صفات ارثی
در موارد نادرتر، ممکن است آسیب های عصبی ناشی از جراحی یا ضربه ها و قطع مصرف برخی داروهایی که برای درمان مشکلات روانی مصرف می شده اند، انزال زودرس ایجاد کنند.
● عارضه ها
انزال زودرس باعث ناراحتی و ناکامی زن و شوهر و مانع ارضای آنها می شود. در موارد شدید، ممکن است به کلی روابط زناشویی آنها را مختل کند. گاهی مشکل به قدری شدید است که مرد پیش از دخول، انزال پیدا می کند و به کلی اعتماد به نفسش را از دست می دهد. این وضعیت باعث ناراحتی همسر مرد هم می شود، به خصوص اگر قصد باردار شدن داشته باشد.
● درمانگری جنسی
درمان انزال زودرس شامل درمانگری جنسی، درمان دارویی و روان درمانی است. در بسیاری از مردان ترکیبی از این روش ها بهترین تاثیر را دارد. درمانگری جنسی در برخی موارد ممکن است شامل اقدام های ساده ای باشد؛ مثلا تکرار رابطه زناشویی زیرا در بار دوم، ممکن است مرد بهتر بتواند خود را کنترل کند. علاوه بر این زن و مرد می توانند برای مدتی از رابطه جنسی همراه با دخول صرف نظر کنند و به سایر انواع آن بپردازند تا فشار و استرسی که در مواجهه با همسر احساس می شود، برطرف شود.
● دارودرمانی
برخی داروهای ضدافسردگی و کرم های بی حسی موضعی برای درمان انزال زودرس به کار می روند. البته هیچ کدام از این داروها اختصاصا برای این کار ساخته نشده اند، اما پزشکان ممکن است آنها را، تجویز کنند. پزشک ممکن است داروهای متفاوت یا دوزهای متفاوت دارو را امتحان کند تا زمانی که تاثیر مطلوب به دست آید.
● داروهای ضدافسردگی
عارضه جانبی برخی داروهای ضدافسردگی به تاخیرانداختن انزال و ارگاسم است. پزشک ممکن است از این عارضه جانبی خاص استفاده کند تا انزال زودرس بیمار را درمان کند. البته باید توجه داشته باشید که این داروها گاهی عوارض جانبی ای مانند احساس تهوع، خشکی دهان، خواب آلودگی و کاهش میل?جنسی هم دارند.
پزشک ممکن است یکی از داروهای ضدافسردگی «گروه مهارکننده انتخابی بازجذب سروتونین» (SSRI) مانند فلوکستین (پروزاک)، سرترالین (زولوفت) یا پاروکستین (پاکسیل) را برای کمک به تاخیر انداختن انزال تجویز کند و ممکن است ۱۰ روز طول بکشد تا این داروها تاثیر خود را نشان دهند.
اگر این داروها موثر واقع نشدند، ممکن است پزشک داروی کلومیپرامین (آنارفرانیل) از گروه داروهای «ضدافسردگی سه حلقه ای» را امتحان کند.
گاهی لازم نیست این داروها هر روز مصرف شوند تا از انزال زودرس پیشگیری شود. پزشک ممکن است توصیه کند دوز پایینی از این داروها چند ساعت پیش از برقراری روابط زناشویی مصرف شود و همین مقدار دارو برای رفع انزال زودرس کافی باشد.
توجه داشته باشید که داروهای ضدافسردگی در اصل برای درمان انزال زودرس شناخته نشده?اند و در واقع از یک اثر جانبی رایج این داروها برای درمان انزال زودرس استفاده می شود بنابراین باید با پزشک درباره منافع و زیان های مصرف آنها برای درمان مشکل مشورت کرد.
● کرم های بی حسی موضعی
کرم های بی حسی موضعی مانند لیدوکایین یا پیلوکایین حس آلت را کاهش می دهند و ممکن است به تاخیر انزال کمک کنند. فرد باید کرم را مدت کوتاهی پیش از آمیزش روی آلت بزند و هنگامی که احساس کرد به اندازه کافی حس آلتش کاهش یافته است، آن را پاک کند.برخی مردانی که از این روش استفاده می کنند، از کاهش لذت جنسی به علت کاهش حس آلت می گویند. یک مشکل دیگر این است که گرچه مرد پیش از رابطه زناشویی کرم را از روی آلتش پاک می کند، اما ممکن است زن هم دچار کاهش حس دستگاه تناسلی و لذت شود. در موارد نادری هم واکنش حساسیت به لیدوکایین یا پیلوکایین رخ می دهد.
● روان درمانی (درمان رفتاری شناختی)
این شیوه که در واقع نوعی گفت وگودرمانی و مشاوره است، بر گفت وگوی روان درمانگر با مرد و همسرش درباره روابط و تجربه هایشان متکی است. این جلسه های گفت وگو به کاهش اضطراب حین عمل کمک می کند و ممکن است به یافتن راه های موثری برای کنار آمدن با استرس و حل مشکلات منجر شود. در اغلب موارد، این شیوه به همراه دارودرمانی بیشترین تاثیر را دارد.
ترجمه: دکتر علی ملائکه
salamat.ir
منبع:http://www.beytoote.com/wedlock/learn/third2-male-problem.html
m@some
2nd February 2014, 12:37 PM
مراحل قبل از شروع رابطه جنسی
برای شروع یک رابطه جنسی مناسب و لذت بخش و کامل مقدماتی لازم است که در اینجا به نکات مهم ان اشاره می کنیم :
1 - بهداشت فردی :بهداشت فردی همیشه مهم و در رابطه جنسی مهمتر است . علاوه بر اینکه این بهداشت باعث پذیرش بهتر طرف مقابل می شود از انتقال عفونتها به همدیگر جلوگیری کرد و رضایت خاطر طرفین را برآورده می سازد . و حتی در برخی مورد ها باعث رغبت بیشتر و تحریک بیشتر طرف مقابل می شود .مثلا از بین بردن موهای زاید ناحیه تناسلی و زیر بغل که برای هر دو مورد تحریک کننده است . استحمام قبل از رابطه جنسی و شستن محلهای لازم - از بین بردن موهای زاید در بهداشت جنسی بسیار مهم است .
2 - آرامش فکری - عصبی و روانی : واضح است که بدون داشتن این آرامش رابطه جنسی به یک عمل زجرآور و بدون لذت تبدیل می شود و نمونه بارز آن در زوجینی دیده می شود که رابطه بین آنها متشنج است ولی بر اثر وجود بعضی تحریکات یا الزامات مبادرت به اینکار می کنند که نه تنها لذت زیادی نمی برند بلکه دچار سرخوردگی جنسی - سرد مزاجی و اختلالات جنسی هم می شوند . همینگونه است عدم ارامش فکری که از محیط بیرون مثل محل کار به انسان منتقل می شود بخصوص در آقایان ممکن است منجر به شکست در رابطه جنسی مثل انزال زودرس و یا عدم انزال و عدم ارگاسم شود.پس بهتر اینکار را زمانی انجام دهید که از نطر عصبی و فکری دارای آرامش هستید ( هر دو طرف )
3 - تحریک ذهتی در مرد و زن : پیش از ایجاد رابطه جنسی با همسرتان بهتر است در حدود 45 الی نیم ساعت قبل او را از لحاظ ذهنی و روانی با یادآوری رابطه های گذشته و یا خاطرات شیرین از دوران مختلف زندگی و رابطه های تاثیر گذاری که بصورت خاطرات خوشی برای شما در آمده مثل زمانهای مسافرت یا ماه عسل ، آماده ذهنی و تحریک ذهنی نمایید هرچند که این کار را حین عمل جنسی هم می توانید انجام دهید .
4 - اماده کردن محل مناسب : واضح است محل مناسب برای یک عمل راحت جنسی ضروری است برای جلوگیری از آسیبهای ممکنه و یا ایجاد درد حین عمل و نیز داشتن آرامش فکری بخصوص در مورد زوجین دارای فرزند در خانه .
محل مناسب انجام عمل جنسی به عادات و سلیقه های هر کس بر می گردد و یک فرمول کلی بزای آن وجود ندارد ولی کلا محیطی ساکت - با حداقل روشنایی برای دیدن همدیگر و نقاط تحریک کننده و زیر اندازی مناسب هر زوج که لزوما نباید تختخواب و یا خیلی نرم باشد .
5 - روشهای پیشگیری : اگر قصد بچه دار شدن ندارید برای آرامش داشتن حین عمل جنسی و انزال راحت مرد و نیز در برخی موارد برای جلوگیری از انتقال عفونت یا بیماری حتما به فکر یک روش پیشگیری باشید.
6 - وقت مناسب : تحریک جنسی بخصوص در آقایان وقت و ساعت خاصی ندارد و عمل جنسی هم مثل بعضی از رفتارها مثل خوردن نباید و لزوما نباید دارای وقت معین همیشگی باشد بسته به شرایط وجود آرامش - عدم وجود فرزندان در خانه - یادآوری خاطرات و ... ممکن است باعث خواستن عمل جنسی از هر دو طرف یا از طرف یکی از زوجین شود موکول کردن آن به ساعت دیگر یا روز مقر دیگر شاید آن لذت و بقول معروف مزه ان را از بین ببرد .ولی چیزی که مهم است هماهنگی عمل جنسی در مرد و زن است و خواستن و اعتقاد و احترام به نظر دیگری . در روابط پیچیده زنها و شوهرها عواملی هستند که نه به فرمول در می آیند ونه قابل گسترش هستند مثلا ممکن است ( که خیلی هم اتفاق می افتد ) زن در حالی نیست که از رابطه جنسی لذت ببرد ولی بخاطر عشق به همسر و احترام به او لذت بردن از اینکه شوهرش از این کار لذت می برد تن به رابطه جنسی دهد که نوعی فداکاری جنسی به آن می گویند که ظاهر قضیه خوب و انسانی است و چند مورد در طی دوران زناشویی عیب ندارد ولی اگر بصورت عادتی در بیاید یا شوهر متوجه این قضیه نشود یا توجهی به این موضوع ننماید ممکن است کمکم عوارض ناتوانی جنسی - بیحسی جنسی و سردمزاجی در زن ایجاد شود پس این یکی از مهارتهای زندگی است که مرد بداند که همسر او چقدر از داشتن رابطه جنسی با او لذت می برد و چقدر و کی به این موضوع راغب است .پس رابطه جنسی وقت معین یا ساعات معینی ندارد .ولی عرفا اغلب آخر شب را ترجیح می دهند ولی اگر خسته از کار روزانه هستید این کار را به صبح زود واگذار کنید .
منبع : وبگاه آموزشهای مهم و علمی جنسی
tanzimekhanevadeh.com
منبع:http://www.beytoote.com/wedlock/learn/stepss1-before.html
m@some
4th February 2014, 11:30 AM
تاثیر مخدرها بر توانایی جنسی همسران
تحقیقات نشان میدهد بیاطلاعی از زیانهای مواد اعتیادآور، آشنا نبودن جوانان با مهارتهای زناشویی، مطالعه نوشتهها و دیدن و شنیدن فیلمها و مضمون برخی برنامههای بدآموز ماهوارهای، افسردگی و وسواس فکری، هوسرانی و شهوترانی بیمارگونه و بویژه مشکلات زناشویی از قبیل زودانزالی، ناتوانی و سردی جنسی از عوامل مهم گرایش برخی افراد متاهل به مصرف مواد مخدر است.
پژوهش ها نشان داده است یکی از علل اصلی گرایش همسران بویژه مردان به مصرف مواد اعتیادآور دستیابی به حداکثر توانایی و تمایلات جنسی در روابط زناشویی و درمان زودانزالی است. در واقع برخی مردان مخدرها را دوایی برای رفع مشکلات جنسی می دانند و مصرف آن را به دیگران هم توصیه می کنند. به باور آنها این مواد اعتماد به نفس آنها را بالا برده و بر تمایلات و قدرت جنسی آنان افزوده و زودانزالی شان را درمان می کند.
برخی زنان نیز مصرف مواد مخدر را عامل موثر کاهش افسردگی یا وسواس فکری شان دانسته و این مواد را در رفع سردی جنسی و کمک به افزایش تمایلات احساسی و عاطفی در روابط زناشویی موثر می دانند، اما آیا واقعا مواد مخدر و روانگردان می تواند باعث درمان زودانزالی شود و بر تمایلات و قدرت جنسی افراد بیفزاید؟ حجت الاسلام والمسلمین نصیر عابدینی، کارشناس ارشد روان شناسی بالینی به این نوع پرسش ها پاسخ می دهد.
ناآگاهی ناتوان کننده
عابدینی با اشاره به این که یکی از دلایل مهم گرایش همسران به مصرف مواد اعتیادآور نداشتن آگاهی از روابط جنسی طبیعی و سالم است، می گوید: نداشتن دانش و مهارت های زناشویی و الگوگیری از برنامه های مبتذل ماهواره ای، موجب تصورات غلط زن و شوهر از ماهیت و چگونگی انجام اعمال زناشویی می شود.
او می گوید بسیاری از زن و شوهرها در مراجعه و گفت وگو با روان شناسان، رفتار و روابط زناشویی خود را با برنامه های ماهواره ای مقایسه می کنند و انتظار دارند یک رابطه زناشویی سالم چند دقیقه ای را همچون بازیگران حرفه ای برنامه های مبتذل به بیش از نیم ساعت ارتقا دهند.
در نتیجه با چنین برداشتی، زن با تصور ناکامی جنسی و مرد با تصور آن که مبتلا به انزال زودرس است و توانایی در ارضای شریک جنسی خویش ندارد خود را دچار ناتوانی و کژکاری جنسی (بدکاری، اختلال یا عملکرد ناقص جنسی) فرض کرده و با انگیزه دستیابی به افزایش توانایی جنسی به سوی مصرف مواد مخدر روی می آورد و یکی از اثرات این مواد آن است که در کوتاه مدت، انزال را به تاخیر می اندازد. یعنی در ابتدای مصرف، دیرانزالی سبب طولانی شدن زمان مقاربت می شود، اما پس از چندی آسیبی جدی به توانایی جنسی فرد می زند.
عابدینی با بیان این که مواد اعتیادآور به دو صورت جسمی و روانی روی افراد تاثیر می گذارد، می افزاید: در بعد روانی مصرف مواد در کوتاه مدت با ایجاد سرخوشی و لذت کاذب از اضطراب فرد کاسته و با بالا بردن موقتی خلق، به فرد حس اعتماد به نفس و قدرت کاذب می دهد و در نتیجه وقتی فرد سرخوش و کیفور شود تمرکز روی لذت جنسی بیشتر تقویت می شود و این نشانه درمان کژکاری جنسی نیست.
این روان شناس تاکید می کند: این سرخوشی و لذت، موقتی است و مدت زمان زیادی طول نمی کشد، چون به مرور سبب وابستگی فرد به آن ماده شده و دیگر مخدر نمی تواند باعث رضامندی جنسی و رسیدن به لذت شود و گاهی نیز اختلال شدید در سیستم انزال ایجاد می کند و به مرور اختلالات اضطرابی، افسردگی، سستی، رخوت و میل پایین پدیدار می شود.
او اظهار می کند اغلب معتادانی که به روان شناس و روانپزشک مراجعه می کنند با مشکلاتی مانند ناتوانی، سردمزاجی و نبود تمایل جنسی روبه رو هستند.
نصیر عابدینی ادامه می دهد: درمان ناتوانی جنسی و زودانزالی ازجمله درمان های نسبتا ساده ای است که اگر پایه جسمی داشته باشد با مراجعه به متخصصان ارولوژی یا روانپزشکان، درمان دارویی دارد و اگر پایه روان شناختی داشته باشد با چند تکنیک ساده و آسان بدون دارو قابل کنترل و درمان می شود.
این روان شناس می افزاید براساس برخی تحقیقات بیشتر کژکاری های جنسی مانند زودانزالی پایه روان شناختی دارد و کمتر ریشه در مسائل جسمی و فیزیولوژیک دارد. اغلب این کژکاری ها در اثر اضطراب، استرس و وسواس فکری ایجاد می شود که متاسفانه بسیاری از بیماران به دلیل شرم و حیا یا خودخواهی در نپذیرفتن مشکل، راه درست مقابله با این اختلال ساده را طی نکرده و به جای مراجعه به متخصصانی که این اختلالات را درمان می کنند به خوددرمانی و سوءمصرف مواد مخدر روی می آورند.
خیالپردازی جنون آور جنسی با مخدرها
برخی مخدرها در شروع مصرف به دلیل ایجاد اختلال در سیستم بازداری مغز در زمینه کنترل تکانه های جنسی باعث می شود که فرد مرتب مجبور باشد به رفتارهای جنسی فکر کند و در واقع معتاد به خیالپردازی بیش از حد جنسی می شود. تخیلات جنسی، ذهن او را تحت الشعاع قرار داده و این امر به نوعی موجب جنون جنسی می شود.
در واقع خیالپردازی افراطی جنسی موجب تشدید اضطراب، وسواس فکری، کمال گرایی جنسی و در نهایت هیجان خواهی و تنوع طلبی جنسی می شود و سبب برقراری رفتارهای جنسی مهارگسیخته گروهی، شرکت در پارتی ها و شب زنده داری های پرمخاطره شده و نداشتن شریک جنسی خصوصی خطر ابتلا به ایدز و بیماری های مقاربتی را افزایش می دهد.
گرچه مواد مخدر در کوتاه مدت باعث سرخوشی هیجانی عاطفی شده و علائم اختلالات روانی را کمرنگ می کند، ولی حالت درمانی و پایدار نداشته و موقت است. او می گوید مصرف درازمدت مواد اعتیادآور می تواند موجب نشانگان بی انگیزگی در زندگی زنان شود و به نوعی احساس بی میلی در روابط جنسی کنند و انگیزه و رغبتی به انجام عمل زناشویی نداشته باشند که این موضوع نیز می تواند باعث پیدایش مشکلاتی در شریک جنسی آنها شود.
نصیر عابدینی، راه درمان سردی جنسی در زنان را بویژه اگر ریشه فیزیولوژیک (جسمی) و ژنتیک نداشته باشد مراجعه به روان شناس و روانپزشک عنوان می کند.
تعرض و تجاوز جنسی با محرک ها
چند سالی است قرص هایی برای انرژی زایی در تمام دنیا رایج شده که به مواد اعتیادآور محرک یا قرص های روانگردان معروف است و اغلب مورد استفاده جوانان یا افراد متاهل و تنوع طلب جنسی قرار می گیرد. بیشتر این افراد برای این که در پارتی ها و شب زنده داری ها به اصطلاح کم نیاورند با این گمان که محرک ها آنها را سریع تر و بهتر به برانگیختگی جنسی می رساند هر از گاهی از این قرص ها استفاده می کنند.
اما لازم است بدانید طبق تحقیقات انجام شده، مواد محرک حس واقعیت سنجی افراد را از بین می برد و آنان را دچار توهم می کند. وقتی فرد واقعیت های دنیای اطراف را درست تشخیص ندهد به اشتباه فکر می کند که مواد محرک میزان و زمان لذت جنسی اش را حتی اگر کوتاه باشد افزایش می دهد، در حالی که این طور نیست. لذت جنسی ای که این افراد تجربه می کنند برابر لذتی است که در حالت عادی می برند، اما چون دچار توهم هستند فکر می کنند این مواد باعث افزایش توانایی و برانگیختگی جنسی شان می شود.
در گزارش ها به کرات آمده است روابط پرخطر، تعرض یا تجاوز جنسی و حاملگی های ناخواسته بخصوص در اثر مصرف توامان مواد مخدر و الکل در این گونه پارتی ها بسیار اتفاق می افتد.
سیگار، اولین مخدر ناتوان کننده
عابدینی با بیان این که اولین ماده مخدر که متاسفانه بسیار رایج و خطرات آن نادیده گرفته می شود سیگار است، می گوید سیگار هم می تواند توانایی و میل جنسی را کاهش دهد.
تحقیقات نشان داده است کسانی که سیگار می کشند دو برابر افراد عادی دچار اختلالات نعوظ می شوند. او می گوید براساس این تحقیقات، نیکوتین موجود در سیگار جزو مواد تنگ کننده عروق است که می تواند باعث تنگی عروق تناسلی شود و از نعوظ کامل جلوگیری کند.
این روان شناس بالینی تاکید می کند گرچه جوانان احتمال دارد این مشکل را بلافاصله تجربه نکنند، اما با کشیدن مستمر و مداوم سیگار، خودشان را برای ناتوانی ها و کژکاری های جنسی آماده می کنند.
حجت الاسلام عابدینی خاطرنشان می کند: روابط زناشویی و مسائل جنسی وابسته به آن یک مساله حیوانی نیست و یادگیری نوع برقراری رابطه و پیش نوازی این روابط نیاز به مهارت و آموزش دارد.
به گفته او، بهترین اماکنی که می تواند به طور دقیق و قطعی پاسخگوی مشکلات و اختلالات جنسی همسران باشد و آنان را در برقراری یک رابطه سالم زناشویی راهنمایی کرده و آموزش دهد، کلینیک هایی با عنوان «کلینیک سلامت خانواده» واقع در بیمارستان های مطرح کشور است.
منبع:http://www.khabarpu.com/h.php?t=296-xFA-xNEWS-x20176-xda-exjothijwaobjodvauaxxoeulxowtljau_n_axjauotz rb
m@some
4th February 2014, 11:44 AM
مواد غذایی که تعداد و کیفیت اسپرمها را تقویت میکنند
ماده غذایی که تعداد و کیفیت اسپرمها را تقویت میکنند
از میان هر 25 مرد یک نفر اختلال کم بودن تعداد اسپرمها را دارد. فاکتورهای سبک زندگی نظیر استرس، چاقی، و رژیم غذایی نامناسب میتواند بر تعداد و فعالیت اسپرمها تأثیرگذار باشد.
با افزایش شیوع اختلالات بارداری و ناباروری در میان زوجهای جوان تلاش برای پیدا کردن بهترین راه حل درمانی بیش از پیش ادامه دارد. تقریباً 50 درصد ناباروریها علت مردانه داشته و نیازمند درمان پدر هستند. برای مثال یکی از شایعترین مشکلات در مردان تعداد کم اسپرمها و البته ضعیف بودن اسپرمها است. از میان هر 25 مرد یک نفر اختلال کم بودن تعداد اسپرمها را دارد.
فاکتورهای سبک زندگی نظیر استرس، چاقی، و رژیم غذایی نامناسب میتواند بر تعداد و فعالیت اسپرمها تأثیرگذار باشد. اگر شما و همسرتان قصد داشتن فرزند را دارید، تغییرات تغذیهای روش خوبی برای تضمین سلامت باروری است. در واقع تغییرات رژیم غذایی به تولید اسپرمهای سلامت و قوی کمک خواهد کرد. ما در اینجا 9 غذایی که به تولید اسپرمها در تعداد بیشتر و البته کیفیت بهتر کمک میکنند را با هم بررسی میکنیم:
1. سیر
سیر یکی از بهترین انتخابهای غذایی برای افزایش تولید اسپرمها و تقویت اسپرمهای تولیدی است. سیر که امروزه به عنوان یک ماده غذایی موثر در روابط جنسی شناخته شده، حاوی سلنیوم است؛ آنتیاکسیدانی که برای جنبندگی و تحرک اسپرمها ضروری است و آلیسین، ترکیبی که از اسپرمها محافظت کرده و چرخهی هورمونهای جنسی در اندامهای جنسی مردان را تقویت میکند. برای رسیدن به تأثیرات کمکی سیر در این زمینه شروع مصرف با 1 تا 2 حبه سیر در روز میتواند مناسب باشد.
2. جینسینگ
در خوردن شکلات، کاکائو، قهوه و نوشیدنیهای کافئینی که بر خلقوخو تأثیر زیادی دارند اعتدال را رعایت کنید. حتی توصیه میکنیم مصرف این مواد را در دوره درمان کنار بگذارید. جینسینگ به عنوان داروی طبیعی افزایش غرایز جنسی شناخته شده است. این ماده غذایی سطوح تستسترون را افزایش میدهد، جریان خون به عروق اندامهای تناسلی را افزایش داده و میل جنسی را افزایش میدهد. مطالعات نشان دادهاند که این گیاه دارویی میتواند به عنوان یک راهکار درمانی در درمان اختلالات مردانه در مراقبتهای جنسی نیز در نظر گرفته شود. اما برای رسیدن به این تأثیرات جینسینگ مصرف 2 تا 6 گرم ریشه جینسینگ خشک در روز توصیه میشود.
3. گردو
گردو که سرشار از اسیدهای چرب امگا3 و آنتیاکسیدانها است، تأثیر قابلتوجهی در افزایش تحرک، جنبندگی و البته زیستپذیری و زنده ماندن اسپرمها دارد. گردو حاوی سلنیوم بالا است و از طرفی جریان خون به اندامهای جنسی را نیز افزایش میدهد.
علاوه بر قدرت گردو در کیفیت عملکرد و جنبندگی اسپرمها، گردو با تأثیر بر چربی خون و کاهش سطح کلسترول عملکرد مغزی و قابلیت یادگیری را نیز افزایش میدهد. برای رسیدن به این تأثیرات مصرف روزانه 8 عدد گردو در روز میتواند مناسب باشد.
4. شکلات تلخ
شاید این بهترین خبر برای طرفداران شکلات تلخ باشد. پس دوستداران شکلات تلخ بدانند و آگاه باشند که این شکلات سرشار است از انواع آنتیاکسیدانها که با رادیکالهای آزاد مقابله کرده و با دفاع از بدن در مقابل این رادیکالهای مهاجم از بیماریهای قلبی پیشگیری میکنند. از طرف دیگر از آنجایی که رادیکالهای آزاد تأثیر مهمی در تخریب اسپرمها و مجاری تقویتکننده اسپرمها در بیضه دارند، مصرف شکلات تلخ میتواند کمک درمان موثری در درمان اختلالات باروری در مردان در نظر گرفته شود.
شکلات تلخ سرشار از آنتیاکسیدان است. آنتیاکسیدانهایی که همچنین در میزان بالا در توت سیاه، زغالاخته، قره قاط و انار وجود داشته و سلامت قلب را تامین میکند. البته این میوهها سطوح بالای پلیفنلها و فلاونها را دارا میباشند. به همین خاطر است که مصرف روزانه یک تکه شکلات تلخ را برای تامین سلامت قلب و عروق و نیز سلامت اسپرم در مردان توصیه میکنیم.
5. مارچوبه
این سبزی سبزرنگ و کوچک که خیلی از افراد به دلیل داشتن بوی بد، آن را منفور میدانند، امروزه به عنوان یک ماده غذایی جادویی در افزایش قدرت اسپرمها شناخته شده است. مقادیر بالای ویتامین C در این ماده غذایی آن را به یک محافظ قوی برای جلوگیری از اکسیداسیون اسپرمها و نیز محافظت از سلامت غشاء سلولهای بیضه تبدیل کرده است. از طرف دیگر ویتامین C در بدن به دلیل کاهش سطح رادیکالهای آزاد قادر خواهد بود قدرت تولید و جنبندگی اسپرمهای تولیدی را نیز افزایش دهد.
6. آووکادو
تابستان بهترین زمان برای تهیه مقداری آووکادو و خشک کردن و نگه داشتن آن برای فصلهای بعد است. از آنجایی که آووکادو سرشار از ویتامین E، ویتامین B6، و فولیک اسید است، افزایش تحرک و جنبندگی اسپرم با مصرف آووکادو، آن را به ماده غذایی مناسب برای افزایش باروری تبدیل کرده است.
7. موز
ممکن است شما هم اخباری در خصوص تأثیر مصرف این میوه در افزایش باروری مردان شنیده باشید، اما در اینجا میخواهیم اطلاعات جدید و البته جالبی در خصوص تأثیر مصرف موز بر افزایش تعداد اسپرمها در اختیار شما قرار دهیم. موز سرشار از آنزیمی به نام "بروملین" است. آنزیمی که نقش مهمی در تنظیم هورمونهای مردانه دارد. موز همچنین میوهای سرشار از ویتامین B1، ویتامین A، و ویتامین C است که با افزایش استقامت و پایداری اسپرمها قدرت باروری را در مردان افزایش میدهد.
8. گوشت قرمز
البته گوشت قرمز عاری از چربی، با ارائه مقادیر بالایی از زینک و پروتئین به بدن، ماده غذایی مناسبی برای افزایش قدرت باروری در نظر گرفته میشود. همان طور که قبلتر هم گفتیم زینک ماده معدنی بسیار مهم در پیشگیری از اکسیداسیون و تامین سلامت اسپرمها و همچنین پیشگیری از تبدیل هورمون تستسترون به استروژن و ایجاد اختلالات هورمونی مردانه دارد.
9. انار
این میوه بهترین بهترینها در مواد غذایی تامین کننده سلامت اسپرم است. طب سنتی اعتقاد دارد انار میتواند تمام بیماریها، از یک سرماخوردگی ساده گرفته تا اختلالات شمار اسپرمها را درمان کند. به دلیل محتوای بالای آنتیاکسیدانها در انار، مصرف انار و آب انار قادر خواهد بود سطح ماده شیمیایی به نام مالون دی آلدهید را در خون کاهش دهد. این ماده شیمیایی اسپرمها را تخریب میکند. همین ویژگیهای انار است که آن را به یک ماده غذایی موثر در حفظ سلامت تولیدمثلی مردان تبدیل کرده است./تبیان
تبیان
گردآوری: مجله اینترنتی ایران مطلب (http://www.iranmatlab.ir/)
منبع:http://www.khabarpu.com/h.php?t=296-xFA-xNEWS-x20006-xtvaio-d-faxxo-awod-oiaiovo-axpxdoalcjtwaojaodqvxdotx-auui_n_axjauotzrb
m@some
1st March 2014, 12:11 PM
اطلاعاتي پزشکی در مورد مايع مني
چگونگی افزایش تولید منی:
افزایش حجم مایع منی (در هر بار تخلیه منی) موجب رضایت مردان می شود. اکثر مردانی که در دیدن فیلم های سکسی (پورنو)زیاده روی می کنند ،بسیار مشتاقند که حجم منی تخلیه شده شان افزایش یابد.
در چگونگی افزایش فوران منی به بیرون رازهای کشف نشده ای وجود دارد.
فاکتورهای ساده ای مانند غذا می تواند در حجم ،غلظت و حتی کیفیت منی تاثیر داشته باشد.
یکی از ساختارهای موفقیت در ذهن انسان زنده داشتن یک سکس عالی است.یک فرد همیشه علاقمند است که تصور مثبتی نسبت به دنیا ، زندگی اطرافش و احساس رضایتی از خود داشته باشد.لذا داشتن یک سکس رضایت بخش عمیقا” با دو جنبه ی اجتماعی و شخصی زندگی فرد گره خورده است.
وقتی تخلیه منی صورت می گیرد آلت جنسی (پنیس)منی را به سمت خارج پمپاژ کرده و بیرون می ریزد .لذا موجب احساس لذت در بسیاری از مردان وزنان می شود(ارگاسم).
داشتن حجم زیادی از منی در هر بار تخلیه از پنیس می تواند موجب تماس جنسی طولانی تر شود.
وقتی میزان تخلیه منی افزایش یابد احساس لذت بیشتری را به دنبال دارد و رضایت فرد از سکس بیشتر می شود.لذا تخلیه طولانی تر تجربه ی اوج لذت جنسی (ارگاسم) را در هر دو شریک جنسی افزایش داده و بهتر می کند.
منی وباروری:
برای یک لقاح طبیعی، وجود یک تخمک ومقدار زیادی اسپرم لازم است.
یک مرد متوسط می تواند بیشتر از صد ها میلیون اسپرم در چند مدت در هر روز تولید کند.
فاکتورهایی وجود دارند که می توانند روند اسپرم سازی را مختل نموده و اثرات سویی داشته باشند.
فاکتورهایی نظیرسیگار، مصرف مواد مخدر، فقر غذایی ،عدم فعالیت جسمانی ،گرما و حتی پوشیدن لباس های تنگ وچسبان در اطراف ران ها
افزایش حجم منی موجب افزایش درصد باروری می شود.
اگر زوجین قصد بچه دار شدن را داشته باشند، شماره ی اسپرم تولید شده در هر بار تخلیه کاملا”به اندازه ی کیفیت اسپرم مهم است.
چگونه می توان حجم منی را افزایش داد:
افزایش منی عمدتا”به دو چیز بستگی دارد
۱- گرفتن مکمل های غذایی
۲-افزایش تحرک و فعالیت جسمانی
توسط غذاهایی معین می توان به حجم و کیفیت منی تولید شده کمک کرد.
۱-روی
اولین زیر گروهی که باید به طور منظم در رژیم غذایی در نظر گرفته شود، مقادیر کمی از این مواد معدنی است.
روی نه تنها در اسپرم سازی و تولید تستوسترون (هورمون جنسی مردانه) نقش دارد بلکه در سلامتی بدن نیز دخیل است.
برای به دست آوردن بهترین اثرات مثبت روی، استفاده از مواد ذیل در رژیم غذایی بسیار مفید است. از جمله
نخود فرنگی ،بنشن های پخته شده(لوبیاو…) ،صدف خام ،تخم کدو، کره بادام زمینی وآجیل
این غذاها شامل مقادیر زیادی روی هستند و به طور معجزه آسایی باروری را تقویت می کنند.
اگر مردی از لحاظ جنسی خیلی فعال است نسبت به یک مرد متوسط نیاز بیشتری به روی دارد.،زیرا میزان تخلیه منی اش بیشتر است.
۲-ویتامین b6
دومین زیر گروه ویتامینb6 است. این ویتامین ارتباط مستقیمی با میل جنسی (لیبیدو)در هر دو جنس دارد.
کمبود ویتامین b6 موجب افسردگی ،کاهش لیبیدو و بی خوابی می شود.
غذاهای غنی ازb6عبارتند از صبحانه نشاسته دار (مثل گندم)، سیب زمینی پخته ،موز، جوجه ،گوشت خوک ماهی قزل، آلا ماهی تن و اسفناج
۳-ویتامینe
ویتامین e یکی دیگر از زیر گروه ها یی است که با سکس و باروری مرتبط بوده و تقویت کننده می باشد.
بهترین منابع ویتامین e ، روغن های گیاهی ،آجیل ، جوانه گندم و ماهی می باشد.
۴-ویتامینc
زیر گروه بعدی ویتامین c است که این ویتامین یکی از شگفت انگیز ترین ویتامین هاست که در ساختار بافت های بدن شرکت دارد.
دانشمندان در یافتند که ۱۰ تا ۵۰ بار کوانتوم ویتامین c در بیضه ها وجود دارد.
میوه ها و سبزی جات بهترین منابع ویتامین c هستند.مخصوصا” مرکباتی نظیر پرتقال، لیمو، گریپ فروت وکیوی بالاترین میزان ویتامین c در خود دارند.
با وجود رژیم غذایی و فعالیت مناسب هیچ چیزی بهتر از ریلکس بودن و احساس آرامش نیست.
این سومین موردی است که در داشتن سکس بهتر نقش دارد.
استرس و ناآرامی در زندگی جنسی فرد اثرات منفی زیادی به بار می آورد و اصولا” استرس خراب کننده ی هر چیز است.
آمینو اسید های پیشنهادی برای تقویت بیشتر منی عبارتند از:
l-arginine همراه با l-lysine
ترکیبات منی:
منی علاوه بر اسپرم حاوی اسید سیتریک ، آمینو اسید های آزاد، فسفریل کولین ،آنزیم ،پروستاگلاندین ،پتاسیم و روی می باشد.
منی به علت مواد پروتئینی در آن در بعضی از محصولات بهداشتی وآرایشی مثل کرم ها و لوسیونها کاربرد دارد و موجب نرم کنندگی ولطافت بخشیدن به پوست می شود.
آنالیز منی مرد یا ارزیابی منی:
بیشتر برای بررسی علل مربوط به مرد در نازایی انجام می گیرد.
برای ار زیابی ابتدا باید ۲الی۳ روز از تماس جنسی خود داری شود.
در حالت طبیعی آنالیز منی در این موارد صورت می گیرد:
-حجم ۲تا۶ میلی لیتر
-زمان ابکی شدن منی ۳۰دقیقه
-شمارش اسپرم ها ۲۰ تا ۲۵ میلیون در هر میلی لیتر
-درصد اسپرم با حرکت به سمت جلوبیش از ۵۰٪
-پ .هاش ۲/۷الی۸/۷
-شکل یا مرفولوژی بیش از ۵۰٪
در صورتی که نتایج آنالیز طبیعی باشد تقریبا” علل مربوط به مرد در نازایی رد می شود.
آیا منی خوردنی است:
اصولا”هرچه که از بدن انسان طی فرایندی خاص، طبیعی ویا غیر طبیعی دفع می شود غیر قابل خوردن وچندش آور است.مانند عرق –ادرار-مدفوع-خون-ناخن –شوره –منی و ….
به دلیل اینکه مواد دفع شده جزوء سموم حاصل از فعل وانفعالات بدن یا محل مناسبی برای تجمع ،رشد وتکثیر مبکروب ها می باشند.لذا بدن به طور طبیعی میلی به خوردن این مواد دفعی ندارد.
البته در بعضی از بیماری های خاص روانی وانحرافات جنسی خوردن این ضایعات غیر معمول نیست.
مثل خوردن خاک در بعضی از بیماری هایی که در اثر کمبود آهن ایجاد می شود(آنمی) ،خوردن ناخن در بعضی از افرادی که دچار اضطراب هستند ویا خوردن منی ادرار و مدفوع در بعضی از افرادی که دارای نوعی از انحرافات جنسی می باشند و …
راه های افزایش مقدار اسپرم
بیشتر مردان چه بخاطر بچه دارشدن و چه بخاطرلذت بردن از انزال،تمایل به افزایش مقدار اسپرم خود دارند.
به نظر برخی زیاد بودن حجم مایع منی میتواند نشان دهنده سلامت جسمی باشد.صرف نظر از صحت وسقم این گفته،بدون شک افزایش حجم منی میتواند لذت ارگاسم رابیشتر و مدت آنرا طولانی تر نماید.
بعلاوه افزایش تولید اسپرم در بیضه میتواند میل جنسی شما را هم بیشتر سازد.
راه های افزایش مایع منی:
۱- ترک سیگار:سیگار علاوه بر تمام مضراتی که دارد،مقدار اسپرم شما را کاهش میدهد.گاهی مقدار اسپرم افراد سیگاری حدود۲۲درصد کمتر از سایرین است.
۲- لباس زیر راحت و گشاد بپوشید:علت اینکه بیضه ها درون کیسه ای خارج از بدن قرار دارند این است که باید دمای آنها چند درجه خنک تر از دمای بدن باشد.بهمین خاطر پوشیدن لباس زیر و شورت تنگ که بیضه ها را به بدن شما میچسباند کار مناسبی نیست.اگر بتوانید بهتر است شبها لخت بخوابید.
۳- تغذیه مناسب داشته باشید:بدون شک بعضی از غذاها روی تولید مایع منی اثر دارند.غذاهایی که چربی کم و کربوئیدرات و پروتئین فراوان دارند بعلاوه سبزیجات وغلات موجب تقویت منی میشوند.ورزش به همراه تغذیه سالم، باعث تضمین سلامتی شما میشود.
۴- سعی کنید بجای استمنا بیشتر سکس داشته باشید:هرچقدر تعداد دفعات انزال شما بیشتر باشد(مانند حالت جلق زدن هرروز)حجم و غلظت منی شما کمترخواهد شد.
۵- اجتناب از مصرف مشروبات الکلی:الکل به علت اثر روی کبد باعث افزایش سطح هورمون استروژن(هورمون زنانه) در بدن شده و کاهش میل جنسی و مقدار مایع منی را بدنبال دارد.
۶- تمرین حرکات ورزشی کجل:هرچند این تمرینات اثری روی مقداراسپرم ندارد،ولی به کمک آن میتوانید قدرت پرتاب منی خود را بیشتر کنید و لذت بیشتری از انزال ببرید.
۷- ویتامین ها و مکملهای غذایی:ماری ژوانا و بعضی داروها موجب کاهش اسپرم میشوند.
در مقابل مکمل های غذایی طبیعی هم هستند که تولید منی را بیشتر می کنند. مانند:
کارنیتین: در گوشت قرمز و شیر وجود دارد.
فولیک اسید:
آرژینین: در آجیل،کنجد،تخم مرغ و گوشت وجود دارد و تقویت کننده منی است.
ویتامین ایی و سلنیوم: این دو ماده نیز باعث افزایش تولید منی میشوند.
http://www.pezeshkan.org/?p=12268
گردآوری: مجله اینترنتی ایران مطلب (http://www.iranmatlab.ir/)
منبع:http://www.khabarpu.com/h.php?t=296-xFA-xNEWS-x23903-xazra-oad-jockm-axoijotvjiota-j-ootu-j_n_axjauotzrb
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.