M@hdi42
7th October 2013, 10:58 PM
الهی نامه مهندسی عمران
الهي ! تو استادترين مهندس عمران عالم خلقتي ! هنوز بسياري از قوانيني كه در ساخت يكي از خانه ها به كار بردهاي حتي در نزد عالمان روزگار مجهول است . خانه دل عجب مهندسيداشته.
الهي ! اي كاش در مهندسي عمران فرمولي بود تا آن را در ساخت خانه هايمان به كار مي برديم و آن خانه محل رفت وآمد فرشتگان مي شد .
الهي ! مالك اين ملك تويي ،خودت مهندس ساختمان وجودم باش !
الهي ! روي سپاس بر درگاهتمي گذارم كه محيطي مناسب براي رشد من پي ريزي كردي .
الهي ! كمكم كن كه بتن وجود را به آرماتور ايمان مسلح كنم .
الهي ! نمازم را چنان اصلاح كن تا ستون باربر دينم باشد .
الهي ! ساختمان عقايدم رامحكم كن تا در مقابل هيچ باري پايداريش را از دست ندهد .
الهي ! اي كاش خانه هايي بسازم كه از آن نور به آسمان برود و همچون ستاره اي براي اهل آسمان شود .
الهي ! آرزومندم تا پيمانهاي پر ملات از مهر تو سر كشم .
الهي ! در نماز ياري ام كن كه نماز ، سرند مميز كفر و ايمان است .
الهي ! دستي بگير : ‹‹ خانه دل ما را از كرم ، عمارت كن قبل از آنكه اين خانه رو نهد به ويراني ›› . نگذار اين بار بحراني برسد و كمانش رخ دهد .( كمانش Pcr )
بارالها ! ستون فقرات دينم با تهاجمات شيطان دچار كمانش شده . به دنبال حبل المتيني مي گردم تا با بستن آن به دور خودم ضريب لاغري ام را كاهش دهم .
الهي ! مگذار تنشهاي كششي مرا به تسليم در برابر گناه وا دارند .
الهي ! بتن وجودم را به فولاد بالانس مسلح كن تا لحظه افتادن من در گناه مصادف با مرگ من باشد .
بارالها! آن قدر درجات نامعيني مرا بالا ببر تا اين تكيه گاههاي گيردار نگذارند من با بار معصيت بلرزم .
الهي ! چه كنم تا دل من همدر قلاب بالابر كمال بيفتد .
الهي ! اي كاش دوره اي درمهندسي عمران در كنار ابراهيم . خليل خدا و محمد (ص) ، حبيب خدا مي گذراندم . درساخت خانه كعبه و در بناي مسجد النبي
الهي ! تو استادترين مهندس عمران عالم خلقتي ! هنوز بسياري از قوانيني كه در ساخت يكي از خانه ها به كار بردهاي حتي در نزد عالمان روزگار مجهول است . خانه دل عجب مهندسيداشته.
الهي ! اي كاش در مهندسي عمران فرمولي بود تا آن را در ساخت خانه هايمان به كار مي برديم و آن خانه محل رفت وآمد فرشتگان مي شد .
الهي ! مالك اين ملك تويي ،خودت مهندس ساختمان وجودم باش !
الهي ! روي سپاس بر درگاهتمي گذارم كه محيطي مناسب براي رشد من پي ريزي كردي .
الهي ! كمكم كن كه بتن وجود را به آرماتور ايمان مسلح كنم .
الهي ! نمازم را چنان اصلاح كن تا ستون باربر دينم باشد .
الهي ! ساختمان عقايدم رامحكم كن تا در مقابل هيچ باري پايداريش را از دست ندهد .
الهي ! اي كاش خانه هايي بسازم كه از آن نور به آسمان برود و همچون ستاره اي براي اهل آسمان شود .
الهي ! آرزومندم تا پيمانهاي پر ملات از مهر تو سر كشم .
الهي ! در نماز ياري ام كن كه نماز ، سرند مميز كفر و ايمان است .
الهي ! دستي بگير : ‹‹ خانه دل ما را از كرم ، عمارت كن قبل از آنكه اين خانه رو نهد به ويراني ›› . نگذار اين بار بحراني برسد و كمانش رخ دهد .( كمانش Pcr )
بارالها ! ستون فقرات دينم با تهاجمات شيطان دچار كمانش شده . به دنبال حبل المتيني مي گردم تا با بستن آن به دور خودم ضريب لاغري ام را كاهش دهم .
الهي ! مگذار تنشهاي كششي مرا به تسليم در برابر گناه وا دارند .
الهي ! بتن وجودم را به فولاد بالانس مسلح كن تا لحظه افتادن من در گناه مصادف با مرگ من باشد .
بارالها! آن قدر درجات نامعيني مرا بالا ببر تا اين تكيه گاههاي گيردار نگذارند من با بار معصيت بلرزم .
الهي ! چه كنم تا دل من همدر قلاب بالابر كمال بيفتد .
الهي ! اي كاش دوره اي درمهندسي عمران در كنار ابراهيم . خليل خدا و محمد (ص) ، حبيب خدا مي گذراندم . درساخت خانه كعبه و در بناي مسجد النبي