PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند ميليون دختر آماده ازدواج داريم؟

vahid5835
7th October 2013, 06:12 PM
چند ميليون دختر آماده ازدواج داريم؟
شنیده شد که یک آسیب شناس اجتماعی با اعلام اینکه ۱۱ میلیون دختر آماده ازدواج داریم؛از شیوع پدیده پیر دختری در ایران خبر داد و گفت: ۴ تا ۶ میلیون پیردختردر کشور وجود دارند که این می‌تواند تبعات اجتماعی بدی را برای جامعه رقم زند.

به گزارش مجله مهر دکتر مجید ابهری با بیان اینکه این دختران به این نتیجه رسیده‌اند که ازدواج به درد آن‌ها نمی‌خورد افزود: ۴۰ درصد دختران مجرد ایرانی به مرحله تجرد کامل رسیده‌اند که عوامل زیادی دراین زمینه نقش داشته است.
وی با تاکید بر افزایش آماردختران مجرد و آماده ازدواج ، دلایل مختلفی مثل مشکلات اقتصادی ، تورم و گرانی ، اشتغال ؛ گرانی مسکن و حس عدم مسئولیت پذیری پسران از نظر رفتاری را از موانع اصلی ازدواج خواند.
گردآوری : گروه اینترنتی پرشین وی

"golbarg"
7th October 2013, 06:27 PM
چرا پسرا رو امارشون نمیگن فقط دختر میگن.پیر پسر مگه نداریم؟؟؟؟

امروز یه جشنی بود حاج اقا همش به دخترا میپروند این حرفو که چی واقعا

بعضی وقتا بی شوهر بود از ششوهر داشتن بهتر[khande]

اما داداش مرسی از اطلاع رسانیت[nishkhand][golrooz]

محسن مهابادی زاده
7th October 2013, 07:53 PM
...

maryam kia
7th October 2013, 07:56 PM
اين اطلاعاتي كه درباره دلايل ازدواج نكردن دختران ذكر شده درسته ولي آيا قطعا همين موارد بوده كه دختران ازدواج نكردن ؟
من قصد توهين به دختران و يا پسران رو ندارم ولي اين مشكلات در حيطه ی مسئوليتهاي پسران هست و بايد پسران درصدد رفع اين مسايل باشن ؛اما چي باعث شده كه پسران در حل اين مشكلات كم توان تر از گذشته و حتی ناتوان تر بشن ؟ مسايلي همچون افزايش دو و نيم برابري جمعيت در طي ۳۰ سال گذشته ؛ افزايش نيروي كار و باطبع كاهش فرصتهاي شغلي ؛ تحريم ها كه باعث وارد آمدن ضربات سنگين به پيكر اقتصاد و بازار كار ايران شده ؛ خيانت و فساد اقتصادي برخي مسئولين كه باعث بي اعتمادي مردم نسبت به آينده شده ؛ فقر عمومي اقتصادي جامعه كه منجر به از دست رفتن اعتقادات و ضعف فرهنگ جامعه شده ؛ اینها اندكي از مشكلات پيش روي ازدواج آقا پسرهاست كه اونارو بي ميل كرده و اما يک مسئله حساس که بسياري از جوانان امروز بهش اذعان دارن رفتارهاي پرخطر دختران و بي تعهدي به عفاف و پاكدامني و بي پروايي دختران در ارتباط گرفتن با جنس مخالف و تنوع طلب شدن دختران و توقعات خارج از عرف و تندخويي و عدم تحمل و صبر در حل مشکلات زندگي مشترک از ديگر دلايل فرار پسران از ازدواج با دختران شده ؛
قبول ندارم اون تیکه ی قرمزو.
مگه اصلا پسره خوب هست؟[nadanestan]
اگه هم باشه تعدادشون اندکه.ترجیح میدن دوست بشن تا ازدواج کنن!!!!چه ربطی به دخترا داره
بعدشم مگه پسرا پروا دارن از اینکه دوست میشن با دخترا!!!!
چه حرفا!
اقا اگه طرف خودش خوب باشه با دختر دوست نمیشه...میشه؟؟؟
توقع خارج از عرف یعنی چی؟
پسری ک نه خونه داره نه ماشین نه پول زن برایه چیشه
زن و زندگی خرج داره زمانی ک پسره دستش به جایی بند نیست زن میخواد چیکار!مگه زندگی شوخیه!!!

بانوی آب
7th October 2013, 08:27 PM
چرا پسرا رو امارشون نمیگن فقط دختر میگن.پیر پسر مگه نداریم؟؟؟؟

آفرين به اين نكته سنجي
واقعا چراااااااااااااااااااا در مورد پير پسرا چيزي نميگيد؟

1=1+1
7th October 2013, 08:34 PM
قبول ندارم اون تیکه ی قرمزو.
مگه اصلا پسره خوب هست؟[nadanestan]
اگه هم باشه تعدادشون اندکه.ترجیح میدن دوست بشن تا ازدواج کنن!!!!چه ربطی به دخترا داره
بعدشم مگه پسرا پروا دارن از اینکه دوست میشن با دخترا!!!!
چه حرفا!
اقا اگه طرف خودش خوب باشه با دختر دوست نمیشه...میشه؟؟؟
توقع خارج از عرف یعنی چی؟
پسری ک نه خونه داره نه ماشین نه پول زن برایه چیشه
زن و زندگی خرج داره زمانی ک پسره دستش به جایی بند نیست زن میخواد چیکار!مگه زندگی شوخیه!!!

مریمی قبلا بهت گفتم

پسرا همه کاری میکنن بعد دلشون بهترین مدل دخترو میخاد
دختر پاک . سر به زیر . حرف گوش کن . اصلا کنجکاو نباشه . و ضریب هوشیشم کم باشه و ...[bihes]
خب دیگه نمیشه کاریش کرد [khabalood]

تبسم 222
7th October 2013, 08:35 PM
اين اطلاعاتي كه درباره دلايل ازدواج نكردن دختران ذكر شده درسته ولي آيا قطعا همين موارد بوده كه دختران ازدواج نكردن ؟
من قصد توهين به دختران و يا پسران رو ندارم ولي اين مشكلات در حيطه ی مسئوليتهاي پسران هست و بايد پسران درصدد رفع اين مسايل باشن ؛اما چي باعث شده كه پسران در حل اين مشكلات كم توان تر از گذشته و حتی ناتوان تر بشن ؟ مسايلي همچون افزايش دو و نيم برابري جمعيت در طي ۳۰ سال گذشته ؛ افزايش نيروي كار و باطبع كاهش فرصتهاي شغلي ؛ تحريم ها كه باعث وارد آمدن ضربات سنگين به پيكر اقتصاد و بازار كار ايران شده ؛ خيانت و فساد اقتصادي برخي مسئولين كه باعث بي اعتمادي مردم نسبت به آينده شده ؛ فقر عمومي اقتصادي جامعه كه منجر به از دست رفتن اعتقادات و ضعف فرهنگ جامعه شده ؛ اینها اندكي از مشكلات پيش روي ازدواج آقا پسرهاست كه اونارو بي ميل كرده و اما يک مسئله حساس که بسياري از جوانان امروز بهش اذعان دارن رفتارهاي پرخطر دختران و بي تعهدي به عفاف و پاكدامني و بي پروايي دختران در ارتباط گرفتن با جنس مخالف و تنوع طلب شدن دختران و توقعات خارج از عرف و تندخويي و عدم تحمل و صبر در حل مشکلات زندگي مشترک از ديگر دلايل فرار پسران از ازدواج با دختران شده ؛

دوست داشتم در جوابتون متنی از خانم سیمین دانشور بگم...

ﻣﻦ ﺯﻧﻢ ...
ﺑﺎ ﺩﺳﺖ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺩﻟﺨﻮﺵ ﺑﻪ ﺍﻟﻨﮕﻮ ﻫﺎﯾﯽ ﻧﯿﺴﺖ
ﮐﻪ ﺯﺭﻕ ﻭ ﺑﺮﻗﺶ ﺷﺨﺼﯿﺘﻢ ﺑﺎﺷﺪ
ﻣﻦ ﺯﻧﻢ .... ﻭ ﺑﻪ ﻫﻤﺎﻥ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺍﺯ ﻫﻮﺍ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﻡ ﮐﻪ ﺭﯾﻪ ﻫﺎﯼ ﺗﻮ
ﻣﯿﺪﺍﻧﯽ ؟ ﺩﺭﺩ ﺁﻭﺭ ﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﺁﺯﺍﺩ ﻧﺒﺎﺷﻢ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺑﻪ ﮔﻨﺎﻩ ﻧﯿﻔﺘﯽ
ﻗﻮﺱ ﻫﺎﯼ ﺑﺪﻧﻢ ﺑﻪ ﭼﺸﻢ ﻫﺎﯾﺖ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﺗﻔﮑﺮﻡ ﻣﯽ ﺁﯾﻨﺪ
ﺩﺭﺩﻡ ﻣﯽ ﺁﯾﺪ ﺑﺎﯾﺪ ﻟﺒﺎﺳﻢ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﺍﯾﻤﺎﻥ ﺷﻤﺎ ﺗﻨﻈﯿﻢ ﮐﻨﻢ
ﺩﺭﺩﻡ ﻣﯽ ﺁﯾﺪ ﮊﺳﺖ ﺭﻭﺷﻨﻔﮑﺮﯾﺖ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﺧﺘﺮﺍﻥ ﻏﺮﯾﺒﻪ ﺍﺳﺖ
ﺑﻪ ﺧﻮﺍﻫﺮ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺕ ﮐﻪ ﻣﯿﺮﺳﯽ ﻗﯿﺼﺮ ﻣﯽ ﺷﻮﯼ
ﺩﺭﺩﻡ ﻣﯽ ﺁﯾﺪ ﺩﺭ ﺗﺨﺘﺨﻮﺍﺏ ﺑﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﻋﻘﯿﺪﻩ ﻫﺎﯾﻢ ﻣﻮﺍﻓﻘﯽ
ﻭ ﺻﺒﺢ ﻫﺎ ﺍﺯ ﺩﻧﺪﻩ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﺏ ﭘﺎ ﻣﯿﺸﻮﯼ
ﺗﻤﺎﻡ ﺣﺮﻑ ﻫﺎﯾﺖ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﺸﻮﺩ
ﺩﺭﺩﻡ ﻣﯽ ﺁﯾﺪ ﻧﻤﯽ ﻓﻬﻤﯽ
ﺗﻔﮑﺮ ﻓﺮﻭﺷﯽ ﺑﺪﺗﺮ ﺍﺯ ﺗﻦ ﻓﺮﻭﺷﯽ ﺍﺳﺖ
ﺣﯿﻒ ﮐﻪ ﻧﺎﻣﻮﺱ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻮ .... ﺍﺳﺖ ﻧﻪ ﺗﻔﮑﺮ
ﺣﯿﻒ ﮐﻪ ﻓﺎﺣﺸﻪ ﯼ ﻣﻐﺰﯼ ﺑﻮﺩﻥ ﺑﯽ ﺍﻫﻤﯿﺖ ﺗﺮ ﺍﺯ ﻓﺎﺣﺸﻪ ﺗﻨﯽ ﺍﺳﺖ
ﻣﻦ ﻣﺤﺘﺎﺝ ﺩﺭﮎ ﺷﺪﻥ ﻧﯿﺴﺘﻢ / ﺩﺭﺩﻡ ﻣﯽ ﺁﯾﺪ ﺧﺮ ﻓﺮﺽ ﺷﻮﻡ
ﺩﺭﺩﻡ ﻣﯽ ﺁﯾﺪ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺧﻮﺏ ﺳﺮ ﻭﺟﺪﺍﻧﺖ ﮐﻼﻩ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﯼ
ﻭ ﻫﺮ ﺑﺎﺭ ﮐﻪ ﺁﺯﺍﺩﯾﻢ ﺭﺍ ﻣﺤﺪﻭﺩ ﻣﯿﮑﻨﯽ
ﻣﯿﮕﻮﯾﯽ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺗﻮ ﺍﻃﻤﯿﻨﺎﻥ ﺩﺍﺭﻡ ﺍﻣﺎ ﺍﺟﺘﻤﺎﻉ ﺧﺮﺍﺏ ﺍﺳﺖ
ﻧﺴﻞ ﺗﻮ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺍﺻﻼ ﻣﺴﻮﻝ ﺧﺮﺍﺑﯽ ﻫﺎﯾﺶ ﻧﺒﻮﺩ
ﻣﯿﺪﺍﻧﯽ ؟
ﺩﻟﻢ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ ﻫﺎﯾﻤﺎﻥ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ
ﺑﺪﺑﺨﺖ ﻫﺎﯾﯽ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﮐﻪ ﺣﺘﯽ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻨﻨﺪ ﺣﻘﺸﺎﻥ ﭘﺎﯾﻤﺎﻝ ﺷﺪﻩ
ﺧﯿﺎﻧﺖ ﻧﻤﯿﮑﺮﺩﻧﺪ .. ﻧﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺭﺍﺿﯽ ﺑﻮﺩﻧﺪ
ﻧﻪ ...ﺧﯿﺎﻧﺖ ﻫﻢ ﺷﻬﺎﻣﺖ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺖ ... ﻧﺴﻞ ﺗﻮ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ ﻫﺎﯾﻤﺎﻥ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ ﺭﺍ
ﮔﺮﻓﺖ
ﺟﺎﯾﺶ ﺍﻟﻨﮕﻮ ﺩﺍﺩ ...
ﻣﺎﺩﺭﻡ ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﻣﯿﺘﺮﺳﺪ ... ﺍﺯ ﻟﻘﻤﻪ ﯼ ﺣﺮﺍﻡ ﻣﯿﺘﺮﺳﺪ ... ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ ﻣﯿﺘﺮﺳﺪ
ﺗﻮ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﯿﺪﺍﻧﯽ ﺗﺮﺳﺎﻧﺪﻥ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺍﺑﺰﺍﺭ ﮐﻨﺘﺮﻝ ﺍﺳﺖ
ﺩﺭﺩﻡ ﻣﯽ ﺁﯾﺪ ... ﺍﯾﻦ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺑﺨﻮﺍﻧﯽ ﻣﯿﮕﻮﯾﯽ ﺍﻏﺮﺍﻕ ﺍﺳﺖ
ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﻫﻤﯿﻦ ﺭﺍ ﻣﯿﮕﻮﯾﯽ
ﺑﺒﯿﻨﻢ ﺁﻧﺠﺎ ﻫﻢ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﯼ ﺩﺭﻭﻥ ﺧﺎﻧﻪ ، ﻏﯿﺮﺕ ﺩﺍﺭﯼ ؟؟
ﺩﺭﺩﻡ ﻣﯽ ﺁﯾﺪ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻗﻮﻝ ﺷﻤﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﺯﻥ ﻫﺎﯼ ﺍﻃﺮﺍﻓﺘﺎﻥ ﺧﺮﺍﺑﻨﺪ ...
ﻭ ﺁﻧﻬﺎﯾﯽ ﻫﻢ ﮐﻪ ﻧﯿﺴﺘﻨﺪ ﻫﻤﻪ ﻓﺎﻣﯿﻞ ﻫﺎﯼ ﺧﻮﺩﺗﺎﻧﻨﺪ ....
ﺩﺭﺩﻡ ﻣﯽ ﺁﯾﺪ
ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻫﻤﻪ ﺑﯽ ﮐﺴﯽ ﺩﺭﺩﻡ می آید
این بار اگر زن زیبارویی را دیدید ..
هوس را زنده به گور كنید ..
و خدا را شكر كنید برای خلق این زیبایی ..
زیر باران اگر دختری را سوار كردید ..
... ... جای شماره به او امنیت بدهید .
او را به مقصد مورد نظرش برسانید
نه به مقصد مورد نظرتان ..
هنگام ورود به هر مكانی ..
... با لبخند بگویید: اول شما .
در تاكسی خودتان را به در بچسبانید نه به او ..
بگذارید زن ایرانی وقتی مرد ایرانی را در كوچه خلوت می بیند
..
احساس امنیت كند نه ترس ..
بیایید فارغ از جنسیت .. كمی مرد باشید
ای دهقــــان ِ فــــــداكار ؛
تو در روزگاری بزرگ شدی ،كه مردی برهنه شد ! تا زنان و كودكان زنده بمانند...
امّا من در روزگاری نفس میكشم ،كه زنی برهنه میشود ! تا كودكش از گرسنگی نمیرد...

محسن مهابادی زاده
7th October 2013, 08:35 PM
...

maryam kia
7th October 2013, 08:36 PM
مریمی قبلا بهت گفتم

دختر پاک . سر به زیر . حرف گوش کن . اصلا کنجکاو نباشه . و ضریب هوشیشم کم باشه و ...[bihes]

چرا میشه عزیزمsmilee_new2 (29)
متوجه شدی ک؟[nishkhand]

1=1+1
7th October 2013, 08:40 PM
چرا میشه عزیزمsmilee_new2 (29)
متوجه شدی ک؟[nishkhand]

زور فایده نداره

چون پسرا دخترا انتخاب میکنن

کوچکتری موردی باشه

میگن دختره بدرد نمیخوره

یکی نیس بگه خودت بدرد بخوری ؟؟؟؟؟؟[daava]

maryam kia
7th October 2013, 08:42 PM
دوشیزه خانم كيا با تقديم احترام کطفا قسمت مشكي رو با دقت بيشتري بخونيد ؛ وضع بازار كار ايران به شدت افتضاح شده ؛ تعداد بسيار زيادي نيرو از كار اخراج شدن ؛بحران بيکاري كشور رو فلج كرده ؛ همون عسلويه شما ۶۰ هزار نيروي كار داشته و الان حدود ۸ هزارنفر باقي موندن ؛ اين يعني فاجعه ؛ حالا آقاپسري كه ميخواد بياد خواستگاري شما از كجا كارپيداكنه كه بتونه خرج زندگي بده ؟ پس دنبال ازدواج نميتونه بره ؛ جنس مونث ناز آفريده شده و جنس مذكر نياز ؛ پس تا دختر جواب مثبت در رفتار و گفتارش نباشه پسر نمياد جلو براي ارتباط گرفتن ؛ ازاينکه اينقدر فكرت پاک و شفافه خداروشكر كن ؛ولي واقعيت امروز جامعه بسيارتلخ تر از گذشته شده ؛ بيشتر دراجتماع تحقيق كن ؛به دادگاه خانواده سر بزن تا ببيني آمار چقدر افتضاح رفته بالا ؛ منظورمن همه دختران نبوده بلکه بدبينی ناشي از رفتارخطرناک عده اي از دختران و بانوان باعث اين هجمه فراگير شده ؛

من از امار اطلاع دارم خوبم اطلاع دارم نپرسید از کجا ک نمیشه بگم.جامعه ی خودمم خوب میشناسم.
پسری ک کار نداره چطوری میتونه یه زندگیو جمع کنه؟میتونه اخه؟؟؟؟
پس ازدواج شوخی نیست.زن عروسک نیست ک پسر هر وقت دلش خواست بگه زن میخوام و ازدواج کنه!!!
باید بتونه از پس مخارج بربیاد.
البته الان میبینید ک زن داره همراه با شوهرش کار میکنه ک اصلا وظیفه ش نیست.
وظیفه مرده ک زنو تامین کنه.ولی متاسفانه....
خیلی رمانتیک حرف میزنید اقا...
درضمن من نگفتم کار هست بله واقعا نیست.اینم خودش یه مشکله قبول دارم

1=1+1
7th October 2013, 08:43 PM
بعدشم مریم خودمون دخترا توقع داریم پسرا . کار و خونه و ماشین و... داشته باشن

خوب پسرام توقعات خودشونو دارن دیه

محسن مهابادی زاده
7th October 2013, 09:07 PM
...

محسن مهابادی زاده
7th October 2013, 09:37 PM
...

maryam kia
7th October 2013, 09:44 PM
اول اينكه من به آمار چندتا سازمان و اداره اکتفا نكردم چون به شدت آمارسازي ميشه و اكثرا واقعي نيست ؛بلكه عرايض بنده نتيجه تحقيقات ميداني و اجتماعيست از منابع مختلف ؛
دوم اينكه زن عروسك نيست مگر اينکه خودش بخواد اينطور فکركنه و باشه ؛
خيالت راحت الان پسرها با اين تفكرات بي ريشه و غير منطقي بسياري از دخترها ؛ حاضرنميشن كه به ازدواج فكر كنن ؛ اون هم قبلا عرض كردم كه چطور بدبين شدن به دخترها ؛
سوم اينكه وقتي كارنيست ؛ پس پول نيست ؛
 پس تامين سه نياز ابتدايي بشر (خوراک ؛پوشاک ؛ مسكن‏)‏ مقدور نيست ؛ پس ازدواج هم ممكن نيست ؛ در ضمن ارتقا سطح فرهنگ عمومي اجتماع با فقر ؛امكان پذير نيست ؛

یکم فکر کنید میبینید بی منطق نیست.میدونم به ازدواج فکر نمیکنن بلکه به دوستی فکر میکنن چون براشون راحتره!![golrooz]

maryam kia
7th October 2013, 09:49 PM
اول اينكه من به آمار چندتا سازمان و اداره اکتفا نكردم چون به شدت آمارسازي ميشه و اكثرا واقعي نيست ؛بلكه عرايض بنده نتيجه تحقيقات ميداني و اجتماعيست از منابع مختلف ؛
دوم اينكه زن عروسك نيست مگر اينکه خودش بخواد اينطور فکركنه و باشه ؛
خيالت راحت الان پسرها با اين تفكرات بي ريشه و غير منطقي بسياري از دخترها ؛ حاضرنميشن كه به ازدواج فكر كنن ؛ اون هم قبلا عرض كردم كه چطور بدبين شدن به دخترها ؛
سوم اينكه وقتي كارنيست ؛ پس پول نيست ؛
 پس تامين سه نياز ابتدايي بشر (خوراک ؛پوشاک ؛ مسكن‏)‏ مقدور نيست ؛ پس ازدواج هم ممكن نيست ؛ در ضمن ارتقا سطح فرهنگ عمومي اجتماع با فقر ؛امكان پذير نيست ؛

در ضمن من خودم دادگاه خانواده رفتم دیدم چه خبره.وحشتناک شلوغه.دیگه کسی با کسی زندگی نمیکنه.مشکلاتم زیاده اقا زیاد.
حالا فکر میکنید چرا رفتم شغله خانواده جوریه ک میتونم برم.
رفتم وحشت کردم

محسن مهابادی زاده
7th October 2013, 09:58 PM
...

maryam kia
7th October 2013, 10:05 PM
قبلا گفتم كه جنس مونث ناز آفريده شده و جنس مذكر نياز ؛ پس تا مونث قبول نكنه جنس مذكر دوست نميشه ؛ ازدواج مقدور نيست و از طرفي ذات بشر به دنبال تکميل خودش با جنس مخالفش هست ؛ هم از نظر عاطفي و هم ازنظر جسمي ؛ دختر هم وقتي ميبينه اگر ازدواج كنه بايد يک سري رفتارهاشو تغيير بده ؛ پس بيخيال ازدواج ميشه و نيازش به جنس مذكر رو با دوستي پاسخ ميده و اوضاع فعلي پيش مياد

درسته.
ولی معمولا دخترا بیشتر علاقه به ازدواج نشون میدن تا پسرا!غلط میگم؟
پس اینکه همه نیاز دارن ک با ازدواج نیازخودشونو برطرف کنن دقیقا درسته ولی باید قبلش خودشونو اماده ی زندگی مشترک کنن.خب پسر باید از لحاظه مالی خودشو اماده کنه.دخترم به یه شکله دیگه.
الانم کار نیست درنتیجه بعضی از پسرا این امادگی رو ندارن.پس ازدواج براشون سخت میشه و حتی غیرممکن.[nadanestan]

محسن مهابادی زاده
7th October 2013, 10:14 PM
درسته.
ولی معمولا دخترا بیشتر علاقه به ازدواج نشون میدن تا پسرا!غلط میگم؟
پس اینکه همه نیاز دارن ک با ازدواج نیازخودشونو برطرف کنن دقیقا درسته ولی باید قبلش خودشونو اماده ی زندگی مشترک کنن.خب پسر باید از لحاظه مالی خودشو اماده کنه.دخترم به یه شکله دیگه.
الانم کار نیست درنتیجه بعضی از پسرا این امادگی رو ندارن.پس ازدواج براشون سخت میشه و حتی غیرممکن.[nadanestan]
دقيقا درسته ؛
اما اينكه پسرا تمايلشون کمه و يا كم شده علل زيادي داره كه قبلا مختصر اشاره كردم بهش ؛ ولي كدوم آدم عاقلي هست كه در شرايط استاندارد و مناسب از ازدواج تفره بره و تمايل به تشكيل زندگي مشترک نداشته باشه ؛ پس خيلي شرايط و امكانات براي شروع زندگي سخت و محدود شده كه پسرها تمايل نشون نميدن ؛

farhad_jomand
7th October 2013, 10:19 PM
[QUOTE="golbarg";537624]چرا پسرا رو امارشون نمیگن فقط دختر میگن.پیر پسر مگه نداریم؟؟؟؟

وقتی که شما دخترها از سن ازدواج تون می گذره ترشیده می شدیدباید باهاتون سرکه درست بشه!!!!وکسی نمی اید خواستگاری تون!!!!
اما پسرها اگرهم40سالشون بشه وکمی هم پولدار باشن بازم یک دختر جون حاضره باهاش ازدواج کنه!!!!!
اما شوخی کردم!!اما از پسرها خیلی دفاع نمی کنم چون هم پسر خوب کمه هم دختر خوب!!!!!
اما با این وضعیت گرونی ونبود کار وزیاده خواهی ما تنهایی از همش بهتره!!!!
ما شالله به مجردها!!!چون زن بلاست و ما نمی تونیم از خرج کرم گرفته تا لباس وهزار تا پز وافاده در بیام !!اما اگرهم کسی وضعیت مالیش خوبه بدنیست که زودتر بجنبه واسه زن اما بسیاری از جوانان چون دستشون توجیب باباست وماشالله لیسانس شده مثل دیپلم وکاری ندارند متاسفانه ازدواج رو باید تو رویا ها شون باشه بقول خودم حوصله زن و زنداری نیست فعلا از خرج خودمون بر نمیام کسی دیگه رو دنبال خودمون بکشیم که چی؟؟؟[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
موش به سوراخ دیوار نمی رفت جارو به دمش می بست!!![tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh]
ای عشق نگهدار اشتباهی منو سوار کردی برو دنبال کسی که از پسش بربیاد!!!!![khande][khande][khande][khande][khande]

maryam kia
7th October 2013, 10:21 PM
دقيقا درسته ؛
اما اينكه پسرا تمايلشون کمه و يا كم شده علل زيادي داره كه قبلا مختصر اشاره كردم بهش ؛ ولي كدوم آدم عاقلي هست كه در شرايط استاندارد و مناسب از ازدواج تفره بره و تمايل به تشكيل زندگي مشترک نداشته باشه ؛ پس خيلي شرايط و امكانات براي شروع زندگي سخت و محدود شده كه پسرها تمايل نشون نميدن ؛

کاملا صحیح.
حرفه منم از اول همین بود[nishkhand]
پس قبول دارید توقع نیست بلکه وظیفه پسره!
موفق باشید استاد بزرگوار[shaad]

Helena.M
7th October 2013, 10:56 PM
مریمی قبلا بهت گفتم

فاحشه کسی ست که در زندگی خود از هم خوابگی با بزغاله نگذشته اما دنبال دختری باکره برای ازدواج است

صادق هدایت

حسین متقی
7th October 2013, 11:00 PM
مریمی قبلا بهت گفتم

پسرا همه کار نمیکنن دخترا هم همه کار نمیکنن
جامعه ما خیلی هم سالمه - اما بدیهاش داره با سرعت زیادی رشد میکنه و کسی هم جلوشو نمیگیره و هر روز هم شرایط بدتر میشه
ولی دو مورد اخر اون شرایطی که نوشتین رو برعکس کنید لطفا!
[sokoot]

zoh_reh
8th October 2013, 03:28 PM
پسرا همه کار نمیکنن دخترا هم همه کار نمیکنن
جامعه ما خیلی هم سالمه - اما بدیهاش داره با سرعت زیادی رشد میکنه و کسی هم جلوشو نمیگیره و هر روز هم شرایط بدتر میشه
ولی دو مورد اخر اون شرایطی که نوشتین رو برعکس کنید لطفا!
[sokoot]

کاملا درسته خوب و بد تو هر جنسی هست.زمانیکه قبح خیلی از ضد ارزشها کم بشه ، ازدواج دیگه جایگاه اصلی خودشو از دست میده ، و دخترها در این زمینه واقعا نقش موثرتری دارن.

مثلا حیا که یک امر تاکیدی هست درجامعه کم رنگ شده هست و موجبات خیلی از مفسده ها رو فراهم کرده از جمله سن بالا برای ازدواج .

امام علي(ع) ميفرمايد: علي قدر الحياء تكون العفة؛ عفت و پاكدامني به اندازه شرم و حياي انسان است.

متاسفانه الان هر کسی برای خودش یه تعریفی از عفت و پاکدامنی ارائه میده و چارچوبها فراموش شده (نزد یه عده) همونو ترویج میکنه.

اینا با توجه به این صحبت دوستمون هست که گفتن بدیها داره بسرعت رشد می کنه.واقعا درسته.

تبسم 222
8th October 2013, 03:32 PM
باتشكر از لطف سرکارعالي به خاطر متن ادبي زیبا و البته كمي بدبينانه و گزنده ؛
بنده شخصا اعتقادم براين هست كه زن مظهر آرامش و كانون محبت و عاطفه خانواده هست ؛ زن ستون اصلي خانواده و مرد سقف خانواده اس ؛ نقش زن در زندگي ۷۰درصده و مرد ۳۰ درصده ؛ حالا اگراين ستون خانواده بلرزه چه اتفاقي ميفته ؟ سقف خانواده فرو ميريزه و مرد به پوچي دچار ميشه ؛اون هم فقط به خاطر يک لرزش ستون ‏!‏ به نظرم اندیشيدن رو يادگرفتن بسيار ارزشمندتر از انديشه ها رو يادگرفتنه ؛ بايد بررسی بشه كه ريشه اين انديشه خانم دانشور از كجا نشات ميگيره ؛ از كودکي ؟ روابط پدر و مادرشون؟ دوران جواني و شكستهاي عاطفي ؟ ساده اندیشي در مقوله نقش زن ايراني ؟ روابط خودش و همسرش ؟ قطعا خانم دانشور يک جامعه شناس بي طرف و يا روانشناس نبوده ؛بلكه يک نويسنده بوده كه همانند ديگر نويسنده ها سعي در ترويج انديشه هاش داشته ؛ با تحقيق و سند خدمت بانوان ايران زمين عرض ميكنم در هيچ كجاي اين كره خاكي به جنس مونث اندازه ايران ارزش و احترام قائل نيستن ؛ زن در اروپا و امريكا و حتي آسياي شرقي فقط يك ابزاره كاري و اقتصادي براي استفاده هست ؛ زن بايد مثل مرد كار كنه و امكانات باخودش بياره ؛ وگرنه شايسته براي ازدواج نيست ؛ مهريه و نفقه وجود نداره ؛ احترام به شخصيت ظريف زن وجود نداره ؛ بله متاسفانه فقر داره ايمان ايراني رو نابود ميكنه و ديگه عقايد به دست فراموشي سپرده ميشه و ديگه زنيت و ظرافت و... بي معني ميشه ؛

سلام
خانم دانشور یه نویسنده بودند و مطمئنا نوشته هاشون نشات گرفته از جامعه بوده ومن با اندیشیدن به اطرافم و جامعه ام اندیشه ایشونو قبول دارم آقای ماهان چرا باید خودمونو گول بزنیم چه ارزشی ؟ چه احترامی ؟اگر قبول ندارین یه سری به دادگاه ها بزنین که تو قانون ما حرف زن رو قبول نمیکنن و تنها با مدرک چون زنه اما حرف مرد مورد قبوله چون مرده... پس بیایم یکم واقع بین باشیم
موفق باشید...

محسن مهابادی زاده
8th October 2013, 04:10 PM
خانم دانشور یه نویسنده بودند و مطمئنا نوشته هاشون نشات گرفته از جامعه بوده ومن با اندیشیدن به اطرافم و جامعه ام اندیشه ایشونو قبول دارم آقای ماهان چرا باید خودمونو گول بزنیم چه ارزشی ؟ چه احترامی ؟اگر قبول ندارین یه سری به دادگاه ها بزنین که تو قانون ما حرف زن رو قبول نمیکنن و تنها با مدرک چون زنه اما حرف مرد مورد قبوله چون مرده... پس بیایم یکم واقع بین باشیم
موفق باشید...
این متن خانم دانشور مربوط به چه زمانی میشه؟؟؟ والا تا حالا که من هرچی دیدم خانمها حرفشون بشتر خریدار داشته ومردها تشریف بردن برای آب خنک خوردن

محسن مهابادی زاده
8th October 2013, 04:12 PM
احشه کسی ست که در زندگی خود از هم خوابگی با بزغاله نگذشته اما دنبال دختری باکره برای ازدواج است

صادق هدایت
لطفا به نویسنده های واقع گرا تکیه کنید و نه نویسنده های منفی گرا

محسن مهابادی زاده
8th October 2013, 04:19 PM
نوشته هاشون نشات گرفته از جامعه بوده
نویسنده ها سعی در گسترش اندیشه هاشون دارن ...یه نویسنده خوش خیاله ... یه نویسنده خوش بینه....یه نویسنده بدبینه ....ویه نویسنده واقع بینه ....نویسندگان واقع بین معمولا مورخین هستن و استناد بررسی هر زمانی ، همین نگاشته های مورخین هست ونه صادق هدایت و سیمین دانشور و .... وهر کسی با توجه به دیدگاه خودش از دنیای اطراف به دنبال نویسنده دلخواهش میره.

"golbarg"
8th October 2013, 04:32 PM
[QUOTE="golbarg";537624]چرا پسرا رو امارشون نمیگن فقط دختر میگن.پیر پسر مگه نداریم؟؟؟؟

وقتی که شما دخترها از سن ازدواج تون می گذره ترشیده می شدیدباید باهاتون سرکه درست بشه!!!!وکسی نمی اید خواستگاری تون!!!!
اما پسرها اگرهم40سالشون بشه وکمی هم پولدار باشن بازم یک دختر جون حاضره باهاش ازدواج کنه!!!!!
اما شوخی کردم!!اما از پسرها خیلی دفاع نمی کنم چون هم پسر خوب کمه هم دختر خوب!!!!!
اما با این وضعیت گرونی ونبود کار وزیاده خواهی ما تنهایی از همش بهتره!!!!
ما شالله به مجردها!!!چون زن بلاست و ما نمی تونیم از خرج کرم گرفته تا لباس وهزار تا پز وافاده در بیام !!اما اگرهم کسی وضعیت مالیش خوبه بدنیست که زودتر بجنبه واسه زن اما بسیاری از جوانان چون دستشون توجیب باباست وماشالله لیسانس شده مثل دیپلم وکاری ندارند متاسفانه ازدواج رو باید تو رویا ها شون باشه بقول خودم حوصله زن و زنداری نیست فعلا از خرج خودمون بر نمیام کسی دیگه رو دنبال خودمون بکشیم که چی؟؟؟[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
موش به سوراخ دیوار نمی رفت جارو به دمش می بست!!![tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh]
ای عشق نگهدار اشتباهی منو سوار کردی برو دنبال کسی که از پسش بربیاد!!!!![khande][khande][khande][khande][khande]

خیلی دلت پر ها ؟؟؟؟[khanderiz]

شدید دلت پره؟؟؟؟[khande]

تبسم 222
8th October 2013, 04:39 PM
نویسنده ها سعی در گسترش اندیشه هاشون دارن ...یه نویسنده خوش خیاله ... یه نویسنده خوش بینه....یه نویسنده بدبینه ....ویه نویسنده واقع بینه ....نویسندگان واقع بین معمولا مورخین هستن و استناد بررسی هر زمانی ، همین نگاشته های مورخین هست ونه صادق هدایت و سیمین دانشور و .... وهر کسی با توجه به دیدگاه خودش از دنیای اطراف به دنبال نویسنده دلخواهش میره.

خب برادر اینم نگرشو اندیشه منه باتوجه به دیدی که به اطرافم داشتم بدست اومده و هیچگاه تغییر نخواهد یافت چون واسه خودم ثابت شده است در ضمن من که تفکر و تعقلمو آکبند و بدون استفاده نذاشتم چون هم عقیده با ایشون بودم متنشونو گذاشتم بلاخره هر کس دید خودشو داره عقیده خودشو داره ...من به دید و عقاید شما هیچ توهینی نمیکنم بلاخره شما هم با یه دید دیگه ای به اطرافتون نگاه میکنید که با نگاه من فرق میکنه بازم تاکید میکنم
عقیده ی یک نویسنده ای رو زمانی قبول میکنم که واسه خودم اثبات شده باشه...

تبسم 222
8th October 2013, 04:42 PM
این متن خانم دانشور مربوط به چه زمانی میشه؟؟؟ والا تا حالا که من هرچی دیدم خانمها حرفشون بشتر خریدار داشته ومردها تشریف بردن برای آب خنک خوردن

خب اینم باز برمیگرده به دیدتون خب دید شما با من فرق میکنه تازه باز صد رحمت به اون موقع باز زمانی که این متن نوشته شده واسه خانوما ارزش بیشتری قائل بودند...

محسن مهابادی زاده
8th October 2013, 04:45 PM
عقیده ی یک نویسنده ای رو زمانی قبول میکنم که واسه خودم اثبات شده باشه...
بنده هم به عقاید دیگران احترام میذارم ...اما دلم میسوزه که جوان این آب و خاک فکرش درگیر باشه با نیمه خالی لیوان...

محسن مهابادی زاده
8th October 2013, 04:51 PM
...

تبسم 222
8th October 2013, 04:54 PM
بنده هم به عقاید دیگران احترام میذارم ...اما دلم میسوزه که جوان این آب و خاک فکرش درگیر باشه با نیمه خالی لیوان...

شما دلتون نسوزه برادر نیمه پر هم نگاه کردیم به جایی نرسیدیم...

محسن مهابادی زاده
8th October 2013, 04:58 PM
شما دلتون نسوزه

حساب یک نفر رو نباید برای همه زد ...این عدالت نیست

farhad_jomand
8th October 2013, 06:21 PM
اره دلم پره کسی نیست به داد این دلم برسه!!ای خدا[soal]

Helena.M
8th October 2013, 10:42 PM

به نظر شما این واقعیت نداره؟؟؟؟

قرار نیست هر چیزی که باب میل شما نبود غیر واقعی باشه در ضمن واقعی و غیر واقعی در مقابل هم اند نه واقعی و منفی!!!!!!!

محسن مهابادی زاده
8th October 2013, 10:58 PM
...

M@hdi42
9th October 2013, 09:55 PM
يک ليوان آب رو تصوركنيد ؛ بخشيش خاليه ؛ بخشيش پره و يک بخش هم مرز بين پر و خاليه ؛ واقع بين تمام ليوان رو توصيف ميكنه ؛ منفی گرا بخش خالي رو و خوش بين بخش پره ليوان رو توصيف ميكنه ؛ نگاه دانشور و هدايت به بخش خاليه ؛ نگاه مورخان واقع بينانه هست و براي استناد كردن از نگاشته هاي مورخان استفاده ميشه و نه نويسندگان خوش بين و بدبين ؛ پس لطفا استانداردهارو با سليقه شخصيتون تغيير نديد

سلام دوست من.[golrooz]

شما فرمودین:

خب شما منفی گرا بودن یا واقع گرا بودن یک نویسنده رو تعین میکنید؟

خب ببینید. تفکر شما یه چیزیه که ممکنه نویسنده های مذکور رو منفی گرا بدونین وممکنه برخی دیگه واقع گرا و لزومی هم نداره حتما حرف شما درست باشه. اصولا "واقعیت" چیز مطلقی نیست که بشه با یک ترازو تعین کرد. پس بهتره سعی کنیم تفکرات خودمون رو عرضه کنیم تا اینکه بخوایم تفکرات دیگران رو نقد کنیم. مسلما بزرگانی که نام بردین رو تا وقتی که به اون حد از تبحر نرسید که هم سطح ویا بالاتر از اونها باشین نمیتونید نقد کنید. ممنون[golrooz]

موفق باشید[golrooz]

محسن مهابادی زاده
9th October 2013, 10:33 PM
...

محسن مهابادی زاده
9th October 2013, 10:35 PM
استانداردها مشخصه از تعاريف مختلف ؛ تعاريف مثبت انديش و منفي گرا و واقع نگر مشخص شده و هر كسي با توجه به ديدگاهش در دسته بندي ها قرار ميگيره و اين افراد قرار گرفتن ؛ بيشتر تحقيق كنيد ؛ ربطي به سلايق و ديدگاه شخصي من نداره

M@hdi42
9th October 2013, 11:36 PM
استاداردها مشخصه از تعاريف مختلف ؛ تعاريف مثبت انديش و منفي گرا و واقع نگر مشخص شده و هر كسي با توجه به ديدگاهش در دسته بندي ها قرار ميگيره و اين افراد قرار گرفتن ؛ بيشتر تحقيق كنيد ؛ ربطي به سلايق و ديدگاه شخصي من نداره

نه برادر من من نیاز به تحقیق ندارم. موضوع واضحه. خب ممنون بالاخره اینم دیدگاه شماست و خب دسته بندی ها هم مربوط به شخص شماست و نمیشه بهشون استناد کرد موفق باشید[golrooz]

محسن مهابادی زاده
10th October 2013, 12:14 AM
...

M@hdi42
10th October 2013, 01:59 AM
داش مهدي سوء تفاهم شده ؛ اين مطالب نظر و سليقه من نيست ؛ مستندات و واقعيتهاي انکارناپذيره ؛ حالا شما و بعضي ها به سليقه تون جور نيست كه ديگه مشکل شماست

نیما جان من در هیچکدوم از متونم سلیقه خودمو عنوان نکردم که اینا باهاش جور باشن یا خیر. حرف من اینه که نظر خودتون فقط نظر خودتونه ومحترم. ولی درستی وصحت این نظر اونقدر ثابت شده نیست که اینجور دارین به بقیه دوستان تحمیل میکنین.[cheshmak]

ممنون ازتوجهت. موفق باشی[golrooz]

محسن مهابادی زاده
10th October 2013, 04:48 AM
گفتني هارو گفتم ؛ دور نيست اون روزگاري كه بعضي افكار به بن بست فكري و افسردگي ختم بشه ؛ پس مراقب افكارت باش كه نهايتا ميشه سرنوشتت علی‏ (ع‏) ؛ ياحق

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد