PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث آقا جون مادرتون شایعه نسازین

M@hdi42
5th October 2013, 01:54 PM
سلام

خوبین بچه ها؟

بد ندیدم براتون یه چیزی تعریف کنم دور هم بخندیم.[khande]

این روزا شایعه شده من با یکی از خانمهای سایت قرار مدار داریم. خیلی عاشق همیم. (آخی بمیرم[nishkhand]) بعد همو اینقدر دووووووووست داریم که نگو. جونم براتون بگه قصه به همینجا ختم نشده تازه گفتن ما قراره بیایم نمایشگاه رسانه های دیجیتا به قول خودشون کار رو تموم کنیم وعقد کنیم(یاعلیییییییی[nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand]) اقا این یکی دو روز از بس خندیدیم با بچه ها به این قضیه کلا از این رو به اون رو شدم[khandeshadid]

تازه فهمیدم چه قدر ذهن های بچه ها خلاقه. یکهو اسم بچه هامونم میذاشتین دیگه .چه کاریه!!!![nishkhand][nadidan]

آخه بچه مسلمون اگه قرار باشه هر کسی تو پروف یه گل و یه شکلک خنده دو نفر ازدواج کنن دیگه مشکل بالا رفتن سن ازدواج رو نداشتیم دیگه [nishkhand][sootzadan][movafaghiyat] کمی حیا هم خوبه هاااا یعنی اینقدر بی جنبه هستین؟ تازه به اون شخصی که به من اینو گفته بود گفته بودن توخیلی ساده ای اینا خیلی زنگ تر از این حرفان بابا[khandeshadid][khandeshadid]

خب عیبی نداره .بیاین نمایشگاه یه شیرینی هم میدیم بهتون چرا دیگه دختر و پسر مردم رو اینجوری هول میکنین؟ [khandeshadid]

خدا انشالله شفاتون بده. دفعه بعدی که رفتم امام رضا خودم براتون اشک میریزم ودعا میکنم شما رو به آغوش گرم خونواده برگردونه[khande]

موفق باشین[khanderiz]

1=1+1
5th October 2013, 01:59 PM
من تایید میکنم

همش واقعیت داره[sootzadan]

M@hdi42
5th October 2013, 02:03 PM
من تایید میکنم

همش واقعیت داره[sootzadan]

من موندم پس چرا عروس دوماد رو دعوت نکردن؟ پس تو نمایشگاه برای کی میخواستن جشن بگیرن؟[khanderiz]

ریپورتر
5th October 2013, 02:07 PM
اخ گفتی برای منم که عین تریلی شایعه میسازن دیگه خودت خبر داری دیگه.ضایع هست والا اینکارا[nishkhand][khande]

1=1+1
5th October 2013, 02:08 PM
من موندم پس چرا عروس دوماد رو دعوت نکردن؟ پس تو نمایشگاه برای کی میخواستن جشن بگیرن؟[khanderiz]

واااااااااااااااای من چی بپوشم {shnjavan}

maryam kia
5th October 2013, 02:10 PM
از کجا معلوم شایعه باشه؟؟[bihes]خخخخخخخخخ[nishkhand]

m@some
5th October 2013, 02:10 PM

عروس داماد خبر دارن خودشونو زدن به اون راه[nishkhand]

M@hdi42
5th October 2013, 02:12 PM
اخ گفتی برای منم که عین تریلی شایعه میسازن دیگه خودت خبر داری دیگه.ضایع هست والا اینکارا[nishkhand][khande]

اره بابا میدونم .در جریانم. حالا خوبه بچه پر رو ها اسم بچه هامونم انتخاب نکردن. وگرنه میگفتن مهدی میگه پارسا و دختر خانم هم میگه شهروز[khande][nishkhand]

m@some
5th October 2013, 02:14 PM
اره بابا میدونم .در جریانم. حالا خوبه بچه پر رو ها اسم بچه هامونم انتخاب نکردن. وگرنه میگفتن مهدی میگه پارسا و دختر خانم هم میگه شهروز[khande][nishkhand]

آقا من اعتراض دارم این خانم بایدمعرفی بشه ببینم عروس کیه؟[nishkhand]

ببینیم سلیقه داداشمون چطوره؟[nishkhand]

maryam kia
5th October 2013, 02:15 PM
خدایی این چه تاپیکیه داداش؟[bihes]

1=1+1
5th October 2013, 02:15 PM
دقیقا

تازه مهدی 42

نوه هم داره

من هستم

حاضرم تو هر دادگاهی شهادت بدهم[nishkhand]

m@some
5th October 2013, 02:18 PM
خدایی این چه تاپیکیه داداش؟[bihes]

تا پیک برای تبریک به داداش مهدی بخاطر حسن سلیقه و انتخاب راه درست [nishkhand]

maryam kia
5th October 2013, 02:19 PM
تا پیک برای تبریک به داداش مهدی بخاطر حسن سلیقه و انتخاب راه درست [nishkhand]

موفق باشن!!ماشالله چقدر باره علمی داره

1=1+1
5th October 2013, 02:19 PM

خو عالم ها . حق ازدواج دارن[nishkhand]

ghalbeyakhi
5th October 2013, 02:20 PM
واقعا این چه تاپیکیه داداش؟؟؟؟؟؟؟ [taane]
از شما بعیده !!!!!! خو میخوایید ازدواج کنید دیگه !!!! این که دیگه خجالت نداره !!!! چرا انکارش می کنی؟[nadanestan] حالا این عروس خانم بیچاره ی دست از زندگی شسته کی بوده که جواب بله داده[khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid]
ما هم عروسی دعوتیم دیگه؟؟؟؟[sootzadan]
حالا کدوم تالار عروسی می گیرید؟؟؟؟؟[khanderiz]

Helena.M
5th October 2013, 02:20 PM
به به ......[khanderiz][khanderiz]

مبارکه......

من الان باید بشنوم......[delkhoori][delkhoori]

من لباس ندارم!!!!!! چی بپوشم........[nishkhand][nishkhand]

حالا که بقیه قرار مدار عروسی رو مشخص کردن دیگه نوبت منه که اسم بچه هاتونو انتخاب کنم......هیچ کس حق دخالت نداره[ghahr]

m@some
5th October 2013, 02:22 PM

عزیزم بار علمی بهتر ازاین که کاربرا به فکر ازدواج و کامل کردن ایمانشون باشن[nishkhand]

M@hdi42
5th October 2013, 02:22 PM
نترسین برای همه جا هست.[nishkhand] خدایی کلی روحمون شاد شد.[khande] دوستان هم روحیه میدن به به

http://www.uc-njavan.ir/images/ddbqncu49wazapnlpz2.gif (http://www.uc-njavan.ir/)

ghalbeyakhi
5th October 2013, 02:23 PM
واقعا منم لباس ندارم
حالا چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟[khande]

m@some
5th October 2013, 02:25 PM
واقعا منم لباس ندارم
حالا چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟[khande]

به شاینی جون میگیم براهمه لباس آماده کنه اینجا هرکی یه هنر داره [nishkhand]

maryam kia
5th October 2013, 02:26 PM
[bihes][bihes][bihes][bihes][bihes][bihes][bihes][bihes][bihes][bihes][bihes]

ghalbeyakhi
5th October 2013, 02:26 PM
واقعا دلم برای اون دختر بیچاره می سوزه!!!!! ببین دیگه چقدر زندگی بهش فشار اورده و از این دنیا و زندگی سیر شده و قصد خودکشی داشته بعد از طرفی هم دیده خودکشی راه درستی نیست بعد با خودش فکر کرده که خودکشی به طور غیر مستقیم مشکلی نداره بعد جواب بله یا این داداش مهدی ما داده !!![khande][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid]
روحش شاد یادش گرامیsmilee_new1 (11)sh_omomi37[khandeshadid]

1=1+1
5th October 2013, 02:29 PM
الن همه هجوم اوردن به پروف بابا بزرگ

ببینن دختره کیه :))

M@hdi42
5th October 2013, 02:30 PM
اون دختر خانم خیلی گل بود که با این حرفا عقب نکشید. افرین بهش.من بهش افتخار میکنم که چنین ابجی دارم . ادم اینقدر با جنبه خدایی؟ هرکس دیگه ای بود الان صد بار از سایت رفته بود به خواطر این حرفا ولی به من اعتماد کرد و نرفت. خیلی هم با هم خندیدیم به این حرفا.

جدا از شوخی اینو باید تکرار کنم:

همه ی دختر خانم های اینجا ابجی های من هستند بدون استثنا

All the girls here are my sister

Todas las chicas de aquí son de mi hermana

جميع الفتيات هنا هي أختي

ghalbeyakhi
5th October 2013, 02:30 PM
نترسین برای همه جا هست.[nishkhand] خدایی کلی روحمون شاد شد.[khande] دوستان هم روحیه میدن به به

http://www.uc-njavan.ir/images/ddbqncu49wazapnlpz2.gif (http://www.uc-njavan.ir/)

حالا داداش نمی خوای این دختره ی فلک زده ی دست از جان و زندگی شسته رو به ما معرفی کنی ؟؟؟؟؟

M@hdi42
5th October 2013, 02:34 PM
حالا داداش نمی خوای این دختره ی فلک زده ی دست از جان و زندگی شسته رو به ما معرفی کنی ؟؟؟؟؟

نه بابا. هیچوقت وهرگز معرفی نخواهد شد بالاخره باید تو این سایت فعالیت کنه هاا[movafaghiyat][cheshmak] فقط باید اشخاصی که دم به دیقه برای کاربران اینجا حرف در میارن شناسایی بشن. ما با جنبه بودیم ممکنه بقیه اینقدر با جنبه نباشن و کارای دیگه ای بکنن حتی شوخی نمیکنم حتی خودکشی[taane] البته شناسایی شدن وقصد برخورد داشتیم ولی خب چون هم من هم اون خانم عزیز وابجی بزرگوار زیاد به این حرفا توجه نمیکنیم دیگه صرف نظر کردیم.

"VICTOR"
5th October 2013, 02:35 PM
آبجی کوچیکه از همه دیر تر باید خبر دار بشه یعنی ؟ داشتیم ؟sh_omomi37

تینا خانم بذار معلوم شه قراره کدوم شهر باشه بعد به تالار میرسه ، شاید داداشم بخواد تو بیابون یا باغ بګیره ، از کجا میدونی تالاره ؟

1=1+1
5th October 2013, 02:35 PM
اون دختر خانم خیلی گل بود که با این حرفا عقب نکشید. افرین بهش.من بهش افتخار میکنم که چنین ابجی دارم . ادم اینقدر با جنبه خدایی؟ هرکس دیگه ای بود الان صد بار از سایت رفته بود به خواطر این حرفا ولی به من اعتماد کرد و نرفت. خیلی هم با هم خندیدیم به این حرفا.

جميع الفتيات هنا هي أختي

به غیر من[sootzadan]

*FATIMA*
5th October 2013, 02:36 PM
ميگم پدر ! [tafakor]
چِشَم روشن ! ميخواى رو مادر من هوو بيارى ؟! [nishkhand][sootzadan][ghahr]

ghalbeyakhi
5th October 2013, 02:37 PM

جميع الفتيات هنا هي أختي

اینم ترجمه شده به بقیه زبان ها: همه ی دختر خانم های اینجا خواهر های من هستند
آلمانیMeine Schwester Missy sind alle hier
Ma sœur Missy sommes tous ici فرانسه
ایتالیایی Mia sorella Missy sono tutti qui
اسپانیایی Mi hermana Missy están todos aquí
ژاپنی妹のミッシーは、すべてここ ある

"VICTOR"
5th October 2013, 02:39 PM
به غیر من[sootzadan]

نکنه عروس خانم شمایی ؟[nishkhand][khande]

M@hdi42
5th October 2013, 02:40 PM

ایشون رسما نوه من هستن برای همین ابجیم نمیشه[cheshmak]

M@hdi42
5th October 2013, 02:42 PM
ميگم پدر ! [tafakor]

سلام دخترم. نه بابا استکبار جهانی اومده بود اینکارو بکنه . ما توسط سربازان گمنام سایت زدیم این گروهک معاند رو ترکوندیم[nishkhand]

اینم ترجمه شده به بقیه زبان ها: همه ی دختر خانم های اینجا خواهر های من هستند
آلمانیMeine Schwester Missy sind alle hier
Ma sœur Missy sommes tous ici فرانسه
ایتالیایی Mia sorella Missy sono tutti qui
اسپانیایی Mi hermana Missy están todos aquí
ژاپنی妹のミッシーは、すべてここ ある

سلام

ممنون افرین دقیقا زدی به هدف. تنکیو

ghalbeyakhi
5th October 2013, 02:43 PM
نه بابا. هیچوقت وهرگز معرفی نخواهد شد بالاخره باید تو این سایت فعالیت کنه هاا[movafaghiyat][cheshmak] فقط باید اشخاصی که دم به دیقه برای کاربران اینجا حرف در میارن شناسایی بشن. ما با جنبه بودیم ممکنه بقیه اینقدر با جنبه نباشن و کارای دیگه ای بکنن حتی شوخی نمیکنم حتی خودکشی[taane] البته شناسایی شدن وقصد برخورد داشتیم ولی خب چون هم من هم اون خانم عزیز وابجی بزرگوار زیاد به این حرفا توجه نمیکنیم دیگه صرف نظر کردیم.

افرین و احسنت به شما خواهر و برادر باجنبه و بزرگوارم
ولی داداش من ایشون رو نمیگم که!!!!!! اون دختره ای رو که قراره باهاش ازدواج کنید رو میگم همونی رو که گفتید پریروز رفتید خواستگاریش بعد باباش شوتت کرد بیرون بعد دوباره از دیوار خونشون وارد شدی رفتی خواستگاری !!!!!تا دیشب که میگفتی برای دفعه پانزدهم رفتید خواستگاری
ای بابا یادتون رفت؟

"VICTOR"
5th October 2013, 02:44 PM
راستی داداش یعنی چی ؟ این همه آبجی من نمیخوام [negaran] چه خبره ؟ دعوامون میشه ها ؟!

m@some
5th October 2013, 02:44 PM
[QUOTE=mahdi42;536331]سلام دخترم. نه بابا استکبار جهانی اومده بود اینکارو بکنه . ما توسط سربازان گمنام سایت زدیم این گروهک معاند رو ترکوندیم[nishkhand]

حالا این سربازان کیا بودن؟[nishkhand]

M@hdi42
5th October 2013, 02:45 PM
ميگم پدر ! [tafakor]

ولی داداش من ایشون رو نمیگم که!!!!!! اون دختره ای رو که قراره باهاش ازدواج کنید رو میگم همونی رو که گفتید پریروز رفتید خواستگاریش بعد باباش شوتت کرد بیرون بعد دوباره از دیوار خونشون وارد شدی رفتی خواستگاری !!!!!تا دیشب که میگفتی برای دفعه پانزدهم رفتید خواستگاری
ای بابا یادتون رفت؟

ممنون. شرمنده نکنین
رسما میخواین منو در این تاپیک شوهر بدین به جون خودم[khande]

1=1+1
5th October 2013, 02:46 PM

نه خیر[khabalood]

M@hdi42
5th October 2013, 02:47 PM
راستی داداش یعنی چی ؟ این همه آبجی من نمیخوام [negaran] چه خبره ؟ دعوامون میشه ها ؟!

نه بابا از قدیم گفتن ابجی ها پشت همن. خونواده پر جمعیت تو سایت این خوبی ها رو هم داره. همه رو به یه اندازه دوست داریم . الان بری تو پروف ابجی هات خیلی تحویلت میگیرن هاااا از ما گفتن بود. امتیازم میدن به هم اعضای خونواده. دعوا معوا هم نمیکنن همه خوب و خوش اخلاقن

[QUOTE=mahdi42;536331]سلام دخترم. نه بابا استکبار جهانی اومده بود اینکارو بکنه . ما توسط سربازان گمنام سایت زدیم این گروهک معاند رو ترکوندیم[nishkhand]

حالا این سربازان کیا بودن؟[nishkhand]

منابع اطلاعاتی رو مگه لو میدن؟؟[nishkhand]

ghalbeyakhi
5th October 2013, 02:48 PM
ممنون. شرمنده نکنین

حالا برو یه نذری و نیازی بکن خودتو به پنجره فولاد گره بزن بلکه یه نفر پیدا بشه و دست از جان و زندگی و دنیا شسته بهت جواب بله بده و گرنه مگه از زندگی سیر شده که بهت جواب بله بده
والله بعضی ها زدن سقف رو ترکوندن با این اعتماد به سقفشون

1=1+1
5th October 2013, 02:50 PM
حالا برو یه نذری و نیازی بکن خودتو به پنجره فولاد گره بزن بلکه یه نفر پیدا بشه و دست از جان و زندگی و دنیا شسته بهت جواب بله بده و گرنه مگه از زندگی سیر شده که بهت جواب بله بده
والله بعضی ها زدن سقف رو ترکوندن با این اعتماد به سقفشون

بابا بزرگم

خیلی خوشگل و پولداره

کلیم خاستگار داره (همشونم نامرین )

ولی قصد ادامه تحصیل داره :))

*FATIMA*
5th October 2013, 02:51 PM
ای بابا یادتون رفت؟

ممنون. شرمنده نکنین
پدر !!!!!!!! اين عمه گرام چى ميگه پس [delkhoori][nishkhand]

m@some
5th October 2013, 02:52 PM

فاطیما جون گول حرفای باباتو نخورن همش حقیقته[nishkhand]

*FATIMA*
5th October 2013, 02:55 PM
بابا بزرگم

خیلی خوشگل و پولداره

البته مادربزرگت هم كه مادر بنده باشه خوشگله ها
كليم خاستگار داشت ولى پدرم رو قبول كرد
ميگم پدر قضيه چيه ؟! همه ميخوان زنت بدن ؟! [tafakor]
اينجا قضيه مكشوكه ؟! پدر اجازه هست برم تحقيقات ؟؟
اينم از نوه !
راستى پدر ؟! من اين همه عمه داشتم و خودم خبر نداشتم[nishkhand]

*FATIMA*
5th October 2013, 02:58 PM
فاطیما جون گول حرفای باباتو نخورن همش حقیقته[nishkhand]
پس بذار برم به پريچهر بگم ( اون يكى خواهرم ) بريم با هم تحقيقات
من كه پدرم رو از سر جوب پيدا نكردم كه [bamazegi]

M@hdi42
5th October 2013, 02:58 PM
بابا بزرگم

خیلی خوشگل و پولداره

خوشم میاد خوبم واسه من کلاس میذاری . نوه دارم من دیگهه. نوه داشتن که الکی نیست

باید نوه پشت بابا بزرگش باشه. افرییییییییییین[movafaghiyat]

به جون خودم که اگه نباشه میخوام دنیاش نباشه([nishkhand]) من قصد ادامه تحصیل دارم. اینا دارن شایعه میکنن تا بزنن رو سر مال[khande][khanderiz]

1=1+1
5th October 2013, 03:01 PM

اينم از نوه !

کدوم مامان بزرگم :))

تعدادشون زیاده

خو بابا بزرگی نیت کرده . افزایش همسر بده

خودمونم باید کمکش کنیم دیه

M@hdi42
5th October 2013, 03:01 PM
اينم از نوه !

والا خودمم نمیدونم دخترم .همه نیت کردن منو بفرستن خونه بخت

اره بابا دخترم.خونوادمون گسترش پیدا کرده. باید یه شجره نامه بنویسم بزنیم رو سایت تا کسی جرات نکنه با خانواده ما در بیفته[nishkhand]

M@hdi42
5th October 2013, 03:02 PM

اوه اوه پری رو حتما ببر . کارم تمومه یا حضرت علی[nadidan]

ghalbeyakhi
5th October 2013, 03:03 PM
خوشم میاد خوبم واسه من کلاس میذاری . نوه دارم من دیگهه. نوه داشتن که الکی نیست

باید نوه پشت بابا بزرگش باشه. افرییییییییییین[movafaghiyat]

به جون خودم که اگه نباشه میخوام دنیاش نباشه([nishkhand]) من قصد ادامه تحصیل دارم. اینا دارن شایعه میکنن تا بزنن رو سر مال[khande][khanderiz]

شایعه کجا بود ؟؟؟؟؟ بیا پیری و هزار تا دردسر دیگه آلزایمرتون هم که حاد شده دیگه اصلا 1%هم امید نداشته باشید که اون دختر فلک زده به شما جواب بله بگه از فردا یادتون میره زن دارید اون وقت هرروز می خوایید برید خواستگاری [khande] شما به همون ادامه تحصیلتون ادامه بدید بهتره

"VICTOR"
5th October 2013, 03:03 PM
والا خودمم نمیدونم دخترم .همه نیت کردن منو بفرستن خونه بخت

اره بابا دخترم.خونوادمون گسترش پیدا کرده. باید یه شجره نامه بنویسم بزنیم رو سایت تا کسی جرات نکنه با خانواده ما در بیفته[nishkhand]

فکر خوبیه ، منم شاید خانوادمو بعد سالیان دراز پیدا کنم. الآن زن داداش دارم یا نه بالاخره ؟[nishkhand]

ghalbeyakhi
5th October 2013, 03:05 PM

بله مگر اینکه خودتون از این پدر پیر و آلزایمریتون تعریف کنید[khanderiz][khande][nishkhand]

*FATIMA*
5th October 2013, 03:06 PM
کدوم مامان بزرگم :))

تعدادشون زیاده

خو بابا بزرگی نیت کرده . افزایش همسر بده

خودمونم باید کمکش کنیم دیه
نه پدر من ، يه زن بيشتر نداره اونم مادر منه [delkhoori]
من پدرم رو به هر كسى نميدم ، اول بايد من بپسندمش مگه نه پدر [sootzadan][movafaghiyat][nishkhand]
مگه الكيه ، پدر به اين دسته گلى !!!!!!!!! برم اسپند دود كنم چشم نخوره ! [bamazegi]

M@hdi42
5th October 2013, 03:08 PM
من پدرم رو به هر كسى نميدم ، اول بايد من بپسندمش مگه نه پدر [sootzadan][movafaghiyat][nishkhand]
مگه الكيه ، پدر به اين دسته گلى !!!!!!!!! برم اسپند دود كنم چشم نخوره ! [bamazegi]

اره دقیقا باید تائید کنی خوو

راستی نگفتم بهت . این نوه من میشه دختر پریچهر هااا[khanderiz]

مممممممنون. افرین .میبنینی بچه ها چه دخترایی دارم من. اسپندم دود میکنن

1=1+1
5th October 2013, 03:10 PM

خاله

خو باشه

هرچی شما بگید

"VICTOR"
5th October 2013, 03:20 PM
آق داداش خواهرا مارو تحویل نمیګیرن که !!![bietena]

M@hdi42
5th October 2013, 03:26 PM
آق داداش خواهرا مارو تحویل نمیګیرن که !!![bietena]

بزار معرفی که شدین میگیرن[shaad]

v.m 2020
5th October 2013, 03:39 PM
سلام

خوبین بچه ها؟

این روزا شایعه شده من با یکی از خانمهای سایت قرار مدار داریم. خیلی عاشق همیم. (آخی بمیرم[nishkhand]) بعد همو اینقدر دووووووووست داریم که نگو. جونم براتون بگه قصه به همینجا ختم نشده تازه گفتن ما قراره بیایم نمایشگاه رسانه های دیجیتا به قول خودشون کار رو تموم کنیم وعقد کنیم(یاعلیییییییی[nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand]) اقا این یکی دو روز از بس خندیدیم با بچه ها به این قضیه کلا از این رو به اون رو شدم[khandeshadid]

تازه فهمیدم چه قدر ذهن های بچه ها خلاقه. یکهو اسم بچه هامونم میذاشتین دیگه .چه کاریه!!!![nishkhand][nadidan]

آخه بچه مسلمون اگه قرار باشه هر کسی تو پروف یه گل و یه شکلک خنده دو نفر ازدواج کنن دیگه مشکل بالا رفتن سن ازدواج رو نداشتیم دیگه [nishkhand][sootzadan][movafaghiyat] کمی حیا هم خوبه هاااا یعنی اینقدر بی جنبه هستین؟ تازه به اون شخصی که به من اینو گفته بود گفته بودن توخیلی ساده ای اینا خیلی زنگ تر از این حرفان بابا[khandeshadid][khandeshadid]

خب عیبی نداره .بیاین نمایشگاه یه شیرینی هم میدیم بهتون چرا دیگه دختر و پسر مردم رو اینجوری هول میکنین؟ [khandeshadid]

خدا انشالله شفاتون بده. دفعه بعدی که رفتم امام رضا خودم براتون اشک میریزم ودعا میکنم شما رو به آغوش گرم خونواده برگردونه[khande]

موفق باشین[khanderiz]
نکنه واقعیت داشته ؟؟؟؟[khande]

saamaaneh
5th October 2013, 03:39 PM
چرا من همیشه ته همه ی ماجراها میرسمsh_dokhtar15
داداشی عاشق شدیsmilee_new2 (30)بالاخره من یه چند تا مانتو بیشتر پاره کردم( البته جنس مانتوها بد بوده زود پاره شده، وگرنه من که سنی ندارم[sootzadan])، بیام کمک!![labkhand]

خدایی چه روابط پیچیده ای دارین، کل فک و فامیلتونو آوردین تو سایت، یه نمودار درختی ترسیم میکنی من بفهمم کی به کیه، البته محض اطلاع رسانی!![nishkhand]

یه چیز جالب، الان 4 تا مهمون هم دارن این مطلبو میخونن، یعنی خارج از سایتم میدونن و علاقه مندن به دونستن نتیجه، محبوبیا داداش، بابا سلطان قلبها [khande]

M@hdi42
5th October 2013, 03:44 PM
چرا من همیشه ته همه ی ماجراها میرسمsh_dokhtar15
داداشی عاشق شدیsmilee_new2 (30)بالاخره من یه چند تا مانتو بیشتر پاره کردم( البته جنس مانتوها بد بوده زود پاره شده، وگرنه من که سنی ندارم[sootzadan])، بیام کمک!![labkhand]

خدایی چه روابط پیچیده ای دارین، کل فک و فامیلتونو آوردین تو سایت، یه نمودار درختی ترسیم میکنی من بفهمم کی به کیه، البته محض اطلاع رسانی!![nishkhand]

نه بابا عشق کجا بود ابجیی[nishkhand] آخی بسوزد....

اینطور نیست که فامیل هامو اورده باشم توی سایت. درست اینه که بگی تو سایت فامیل پیدا کردم[khanderiz]

چشم نمودار درختی هم میکشم. بزار برای یه تاپیک دیگه. ولی تعداد زیاده هاااا الان از قلم میفته ناراحت میشن.[nishkhand]

mamadshumakher
5th October 2013, 03:46 PM
والا ما هم خبر نداشتیم.مهدی تاپیک زد خودش دامن زد به همه چی :))

حالا هم میخواد گردن نگیره :))

پریشب...[nishkhand]

"VICTOR"
5th October 2013, 03:52 PM
بزار معرفی که شدین میگیرن[shaad]

یعنی ناشناخته م دیګه ؟! [tafakor]

یعنی همون پاتینګا و قاطیناګا ؟ http://oshelam.persiangig.com/image/zarde%20kochik/boumschwatioush.gif

M@hdi42
5th October 2013, 06:02 PM
یعنی ناشناخته م دیګه ؟! [tafakor]

یعنی همون پاتینګا و قاطیناګا ؟ http://oshelam.persiangig.com/image/zarde%20kochik/boumschwatioush.gif

شناخته شده ای منتها باید بیشتر شناخته بشی دیگه

"golbarg"
5th October 2013, 06:13 PM
چه جالب داداش خوش بخت بشید اینشالله ما بی خبر بودیم مرسی که خبر دارشدیم[khande]

خودت که بیشتر شایع پراکنی میکنی کلک نکنه راه گم کنیه ما خبر نداریم عایـا[khanderiz]

ارگان
5th October 2013, 08:28 PM

بله بله ما هم از کنار شما مستفییییییییییییییض شدیم[sootzadan][nishkhand]

M@hdi42
5th October 2013, 08:39 PM
چه جالب داداش خوش بخت بشید اینشالله ما بی خبر بودیم مرسی که خبر دارشدیم[khande]

خودت که بیشتر شایع پراکنی میکنی کلک نکنه راه گم کنیه ما خبر نداریم عایـا[khanderiz]

[khande]

ای بابا . نه از این خبرا نیست. برین لباس های مراسم رو برگردونین .[nishkhand]

سامان زارع
5th October 2013, 08:48 PM
سلام

خوبین بچه ها؟

بد ندیدم براتون یه چیزی تعریف کنم دور هم بخندیم.
[khande]

[khande]

موفق باشین[khanderiz]

مبارکه داداش .عروسی یادت نره منو هم دعوت کنی ..راستی اسم بچه هات چی بود :))))

✿elnaz✿
5th October 2013, 08:56 PM
حالا نمایشگا کنسل شد
عروسی هم کنسل شد؟
داداش به ما کسی نباید خبر بده؟![nishkhand]
کارت عروسیتم فک کنم با تاپیک بیای خبر بدی

sr hesabi
5th October 2013, 08:58 PM
زکی باشه
حالا مگه چی میشد که به مانگفتی
شام خودمون میاوردیم
داداش بزرگ کن برای این موقع

ماری مریم
5th October 2013, 09:18 PM
[
QUOTE=✿elnaz✿;536524]حالا نمایشگا کنسل شد

بفرما این هم یه شایعه دیگه
الناز جان کی گفته نمایشگاه کنسل؟ [tafakor]

mamadshumakher
5th October 2013, 09:57 PM
مهدی جان واسه کارت عروسی مچکر.خیلی قشنگ هست.رسید دستم.

ادرس و ساعت و تاریخم به موقع هست.مرسی.حتما میایم.

AaZaAdeh
5th October 2013, 10:04 PM
واقعنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم که بوووووووووووووووووووووووو ووووووق ؟؟!!![tafakor]
یعنی دعوت نمیشم براستی عایا؟؟؟؟؟؟[nishkhand]
قول میدم از گذشته ت پیش عروس خانوم چیزی نگم...ولی فقط میدونی که زندگی خرج داره واینااااا...اره[nishkhand]

nedasoltani
5th October 2013, 10:09 PM
واااااااااااااای آخ جوووون عروسی داداش مهدیه.
من لباس چی بپوشم؟؟[nishkhand]
تو نمایشگاه عقد میکنید؟؟ میخوام ببینم کادو بیارم یا نه[nishkhand][khande][sootzadan]

M@hdi42
5th October 2013, 10:45 PM
خدا لعنت کنه قوم الظالمین برای این شایعات بت شکنانه . بد بخت شدم. اقا شوخی کردم نه خانی اومده نه خانی رفته[khande]

محسن مهابادی زاده
5th October 2013, 10:49 PM
...

z.000
5th October 2013, 10:57 PM
سلام

خوبین بچه ها؟

موفق باشین[khanderiz]
به به مبارک باشه شادوماد.[tashvigh]خب مراسم عقد تو نمایشگاه پذیرایی چی میدین.چه طوریه خوش میگذره بیایم[nishkhand]
حالا این عروس خانم بدبخت کی هس[cheshmak]

mahsa22
5th October 2013, 11:03 PM
خوب اقا مهدي حتما دوس داشتن شما رو زودتر سرو سامون بدن ديگه.[khande][khande] اگه نتونستیم بیایم ازهمینجا گل میفرستیم براتون [golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]

maryam kia
5th October 2013, 11:10 PM
اخر به هم رسیدید؟؟[sootzadan]

*FATIMA*
5th October 2013, 11:12 PM
مهدی جان واسه کارت عروسی مچکر.خیلی قشنگ هست.رسید دستم.

ادرس و ساعت و تاریخم به موقع هست.مرسی.حتما میایم.
كارت چيه ؟! [tafakor]
عاقا پس چرا من خبر ندارم ؟! [taajob]
پدر !!!!!!!!!!!!! نقشه هاى زيركانه ؟! به دور از چشم من و پرى ؟! [nadidan][nishkhand]

واقعنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم که بوووووووووووووووووووووووو ووووووق ؟؟!!![tafakor]
یعنی دعوت نمیشم براستی عایا؟؟؟؟؟؟[nishkhand]
قول میدم از گذشته ت پیش عروس خانوم چیزی نگم...ولی فقط میدونی که زندگی خرج داره واینااااا...اره[nishkhand]
قربون شكل ماهت برم من !!!!!!!!
اين قضيات پدر ما چيست ؟! شما بوگو قول ميدم به مادرم نگم [nishkhand]
پدر !!!!!!!!! باز چشم من و پرى و مامان رو دور ديدى ؟! [khanderiz]

z.000
5th October 2013, 11:13 PM
به به مبارک باشه شادوماد.[tashvigh]خب مراسم عقد تو نمایشگاه پذیرایی چی میدین.چه طوریه خوش میگذره بیایم[nishkhand]
حالا این عروس خانم بدبخت کی هس[cheshmak]
چی شد شادوماد حرف نمیزنی.اخی میگن اونایی که عاشق میشن یه گوشه میشینن و به فکر فرومیرن.[khande]
عیب نداره خجالت نکش.ادمیزاده دیگه[khande]پیش میاد[khande][khande][khande][khande]

z.000
5th October 2013, 11:15 PM
سلام

خوبین بچه ها؟

موفق باشین[khanderiz]
چی شد شادوماد حرف نمیزنی.اخی میگن اونایی که عاشق میشن یه گوشه میشینن و به فکر فرومیرن.[khande]
عیب نداره خجالت نکش.ادمیزاده دیگه[khande]پیش میاد[khande][khande][khande][khande]

M@hdi42
5th October 2013, 11:21 PM

[khande][khande][khande][khande][khande]

بابا من الان دلم درد میکنه به خواطر خنده های ظهر[khande][khande] اتفاقا خجالت نمیکشم من. خیلی پر رو هستم به خدا. الان سنگ پای قزوین خجالت میکشه جلو من.:)

ولی خدایی شایعه نکنین . من اصلا به این حرفا میخورم[khande]

z.000
5th October 2013, 11:27 PM

بابا من الان دلم درد میکنه به خواطر خنده های ظهر[khande][khande] اتفاقا خجالت نمیکشم من. خیلی پر رو هستم به خدا. الان سنگ پای قزوین خجالت میکشه جلو من.:)

این که خجالت نمیکشی البته.شما وخجالت استغفرالله[nishkhand]
ولی میگن پسرا باازدواج به راه میان ها.حواست باشه[tashvigh]
بابامیخوایم بفرستیمت خونه بخت.بده؟خیلی ام دلت بخواد.بالاخره قبل از این که دار فانی رووداع بگیم باید سروسامون بدیمت دیگه[nishkhand]
وکیلم شادوماد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[khande][khande][khande][khande]

sr hesabi
5th October 2013, 11:28 PM

ولی خدایی شایعه نکنین . من اصلا به این حرفا میخورم

مهدی حالا چیه
چرا ذوق کردی،شایعه است[khande]
برات یکی پیدا میکنم از شایعه در بیای[khande]

my dream
5th October 2013, 11:40 PM
وا...http://www.iran-eng.com/images/smilies/icon_surprised.gifhttp://www.iran-eng.com/images/smilies/icon_surprised.gif

*FATIMA*
5th October 2013, 11:49 PM
بابامیخوایم بفرستیمت خونه بخت.بده؟خیلی ام دلت بخواد.بالاخره قبل از این که دار فانی رووداع بگیم باید سروسامون بدیمت دیگه[nishkhand]

مهدی حالا چیه
عاقا عاقا !!!!!!!!!!!!!! قضيه چيه همه ميخوايم پدر منو زن بدين ؟!
چى چى دلش بخواد ؟! سر پيرى و معركه گيرى ؟! هوو سر مادر من ؟!
الهى بگم مهدى پدر چى سرت نياد [nishkhand]

z.000
5th October 2013, 11:51 PM
عاقا عاقا !!!!!!!!!!!!!! قضيه چيه همه ميخوايم پدر منو زن بدين ؟!
چى چى دلش بخواد ؟! سر پيرى و معركه گيرى ؟! هوو سر مادر من ؟!
الهى بگم مهدى پدر چى سرت نياد [nishkhand]
شادوماد جای دیگه بله رو گفته به ما لو نمیده.[khande]
سکوت علامت رضایته[khande]

M@hdi42
5th October 2013, 11:53 PM

ببین یه پسرایی هستن مهتاد هستن.عملی هستن میرن براشون زن میگیرن سر راه بیان[nishkhand][nadidan].والله به خدا من الانشم سر راهم هاااااا نه اینکه سر راهی باشم البته[khande][khande][khande]

- - - به روز رسانی شده - - -

مهدی حالا چیه

نه نمیخواد. در حد همون شایعه بمونه خیلی بهتره. کی اینهمه مهریه بده اول جوونی [khande][khande]

z.000
5th October 2013, 11:56 PM
شادوماد جای دیگه بله رو گفته به ما لو نمیده.[khande]
سکوت علامت رضایته[khande]
خب بچه ها اقا مهدی بله رو گفت شما کسی رو میشناسین که دشمنتون باشه وبخواین تلافی کنین وخانم باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//[khande]
برا شازدمون میخوایم[khande]

M@hdi42
6th October 2013, 12:00 AM
خب بچه ها اقا مهدی بله رو گفت شما کسی رو میشناسین که دشمنتون باشه وبخواین تلافی کنین وخانم باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//[khande]
برا شازدمون میخوایم[khande]

تکبیر . الله اکبر[khande][nadidan]

sr hesabi
6th October 2013, 12:02 AM
نه نمیخواد. در حد همون شایعه بمونه خیلی بهتره. کی اینهمه مهریه بده اول جوونی [khande][khande]

مهدی تو لفافه میخواستی بگی جوونی
حالا تو پیدا کن اصلشو ما مهریه رو یه کاری میکنیم[khande]

z.000
6th October 2013, 12:03 AM
تکبیر . الله اکبر[khande][nadidan]
به بادا بادا مبارک بادا ایشالا مبارک بادا[tashvigh].بچه ها یه عروسی افتادیم.[khande]
فقط طرفو پیدا کنین که شازدمون منتظره[khande]

*FATIMA*
6th October 2013, 12:08 AM
جوووووووووووووووووووونى ؟! پدر !!!!!!!!!!!!!!!!

m@some
6th October 2013, 09:03 AM
سلام به همه

من تایید میکنم اینا شایعه نیست[nishkhand]

برادر و پدر و بابابزرگهمه کسایی که قدم رنجه کردن در شرف ازدواج هستن[khanderiz]

کافیه فقط چشماتونو باز کنید تا همه چیزو ببینید[nishkhand]

رضوس
6th October 2013, 11:14 AM
یعنی من باید آخرین نفر باشم دیگه؟؟؟؟؟؟؟

باشه اینجوریه

خیلی خب

کوه به کوه میرسه داداش

k.ahmadi
6th October 2013, 11:43 AM
به به عروسی در پیش داریم[nishkhand]
وایییییییی یه عالمه شیرینییییییییییی[nishkhand]

"golbarg"
6th October 2013, 12:04 PM
[khande]

ای بابا . نه از این خبرا نیست. برین لباس های مراسم رو برگردونین .[nishkhand]

ماشاالله روکه نیست.............[sootzadan]

تا من به عنوان خواهر شوهر نپسندم عروسی درکارنیست گفته باشم[khande]

راستی عروس کیه؟؟؟؟؟؟؟[tafakor]

قشنگ؟؟[cheshmak]
باباش پول داره؟؟؟[shaad]

کارمنده ؟؟؟[bamazegi]

farhad_jomand
6th October 2013, 03:58 PM
عروسی کجا مگه پول دارباشی با این وضیت باید تو رویا دنبالش گشت جزوه رویاهای دست نیافتنی هم چیز گرونه مگه پول دار باشی[khanderiz]
ماهم خانواده های گم توقع که بایک سینی چایی ویک بامیوه مراسم می گیریم وتموم میشه میره وعروس خانم هام مهریه شون دوشاخه گل رزه ویک چادر محلی یا سفید.......توخواب هم همچین عروسی رو نمی شه دید!!![sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][khabalood][khabalood][khabalood][khabalood][khabalood][khabalood][khabalood][khabalood][khabalood][khabalood][khabalood]

1=1+1
6th October 2013, 04:32 PM
خو دیه تاپیکو ببندید

اطلاع رسانی شد[sootzadan]

nkhoshdel
6th October 2013, 06:06 PM
خیلی بیکارین همتون خداییششششششششششش[khande][khande]

z.000
6th October 2013, 06:09 PM
خیلی بیکارین همتون خداییششششششششششش[khande][khande]
بیکار یعنی چی؟[nishkhand]
محض خنده بود[cheshmak][khande]

سروه74
6th October 2013, 06:12 PM
[khande][khande][khande]مام از این شانس ها نداشتیم شایعه پشت مام بسازن[khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande]

✿elnaz✿
7th October 2013, 12:32 AM
[
QUOTE=✿elnaz✿;536524]حالا نمایشگا کنسل شد

بفرما این هم یه شایعه دیگه
الناز جان کی گفته نمایشگاه کنسل؟ [tafakor]
[nishkhand]
منظورم برای مهرماه بود

✿elnaz✿
7th October 2013, 12:34 AM

ععععع پس نمایشگاه بخاطر شما عقب افتاد[sootzadan]
خب داداش مشکلی داشتی می گفتی شاید قابل حل بود[nishkhand]

setayesh shb
7th October 2013, 09:10 PM
دوستان شایعه نسازید لطفا[nishkhand]دو روز نبودم پشت داداشم چه چیزایی گفتن[nishkhand]
داداش من عین شیر پشتتم اینا همش به خاطر نبود من بوده[khande](سطح اعتماد به نفس)

sara.shz
9th October 2013, 07:01 PM
ایول عروسی!!!
منم هستم!
[shademani]

homeyra
9th October 2013, 09:58 PM
سلام

.....

آقا مهدی جا داره از طرف همه بابت این اطلاع رسانی ای که بهمون کردی تشکر کنم...[nishkhand] آخه هیچکدوممون خبر نداشتیم تا اینکه شما این تاپیکو زدی...خدا خیرت بده برادرم[nishkhand]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد