توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال با این عکس یاد چه چیزی می افتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سیدپویا
3rd October 2013, 02:10 AM
http://www.uc-njavan.ir/images/wbplevj11g0c7o0ppuwg.jpg
رضوس
3rd October 2013, 02:20 AM
کی توپ داره؟؟؟؟؟؟؟[khande]
اصلا من میخوام برم خونه توپمو بدین[delkhoori]
کی بله پوسته کنه؟؟؟؟[negaran]
دو پوسته اش کنیم یا یه پوسته؟؟؟؟[soal][bamazegi]
امیر برو آجر پیدا کن دروازه درست کنیم[nishkhand]
وااااای دنیایی بود
Dorna dordone
3rd October 2013, 10:50 AM
سلاممم
من که کلی خاطره واسم زنده شد!!
اون وقتا یه آلونک داشتیم که با پسر عموی بزرگم و خانوادش یه جا با هم زندگی میکردیم..!!
چند سالم بوووود؟[tafakor] سوم یا چهارم ابتدایی بودم
دو تا پسر داشت که هر دو از من یکی و 4 سال کوچیکتر بودن!!
امان از دست این دو تا!!
زلزله بودن..عجیـــــــــــــــب شیطون!!
منو خسته میکردن حسابی!
بین خودمون بمونه اما دلم میخواست سر به تنشون نباشه[nadidan]"خب خیلی اذیتم میکردن .. تازشم من خیلی کوچیک بودم زورم بهشون نمیرسید"
اینا دائم تو خونه و خیابون مشغول پرتاب سنگ با تیر و کمان "تیرکمان"!! به گنجشک های بی زبان بودن
یا اینکه داشتن توپ دو پوسته میکردن تا سر من بیچاره رو بشکنن[negaran]
خلاصه چشمتون روز بد نبینه من که خیلی از اینا بدم میومد و تو دلم هر روز دعا میکردم توپشون بیفته خونه همسایه و دیگه نتونن برن بیارنش
از شما چه پنهون همسایه ما هم وروجکایی داشت بدتر از اینا و همیشه رو بام بودن و توپ که میفتاد از اون طرف مینداختنش این طرفو روز از نو روزی از نو!
سرتونو درد نیارم که یه روز مامانشون سر این دوتا وروجک با دسته ی جارو افتاد دنبال ما و حالا ندو کی بدو!!![khande]
خیلی خاطره دارم از این توپ دو پوسته.. اگر بخوام بنویسم یه رمان مفصل میشه[nishkhand]
ممنونasheg-shohada عزیز... خیلی چیزا رو یاد آوری کردین[golrooz][golrooz][golrooz]
parisa niakan
3rd October 2013, 11:35 AM
وای یادش بخیر
13 فروردین که می رفتیم بیرون همیشه از این توپا همرامون بود ...
z.000
3rd October 2013, 01:53 PM
یاد فوتبال هایی که تو حیاط خونمون بازی میکردیم
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.