PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزشی چگونه شاد باشیم

معمار حانیه
2nd October 2013, 09:24 PM
http://newsite.kashanu.ac.ir/Images/Content/counseling/Happy.jpg
چگونه شاد باشیم ؟

بهترین راه برای شاد بودن این است که از خصوصیات افراد شاد پیروی کنید، یکی از راه های شاد بودن ، توجه به آدم های اطراف است چون ما ۹۰ درصد وقت مان در ارتباط با دیگران می گذرد و اگر مهارت ارتباط بادیگران و درک آنها را نداشته باشیم ، نمی توانیم شاد زندگی کنیم.به همین سادگی ، شما باید سعی کنید افرادی را که با آن ها در تماس هستید کاملاً بشناسید ، به حرف آنها گوش کنید، به آن ها احترام بگذارید ، با صداقت با آن ها صحبت کنید ، تشویق شان کنید ، از آن ها حمایت کنید و درباره تفاوت ها و اختلاف نظرهایتان گفت وگوکنید . اما واقعیت این است که رعایت کردن این هفت عادت در تمام زندگی به همین آسانی ها هم که فکر می کنید نیست.

۱) مروری بر رفتار خودتان داشته باشید :
امروز صبح با افراد خانواده تان یا همکارانتان چه طور صحبت کردید ؟

آیا دقیقاً به حرف هایشان گوش دادید یا یک گوش تان در بود و آن یکی دروازه ؟

آیا آن ها را برای کاری که قرار بود امروز انجام دهند تشویق کردید ؟

آیا آن ها را حمایت کردید و به آن ها گفتید اگر به کمک احتیاج داشته باشند شما می توانید کمکشان کنید ؟

آیا سر میز صبحانه چهار دانگ حواستان به خوردن صبحانه و نوشیدن چای بود؟

۲) دیگران را درک کنید :
زمانی را برای شنیدن صحبت های کسانی که با آن هازندگی می کنید ، در نظر بگیرید . چه افراد خانواده تان باشند یا هم اتاقی های خوابگاه دانشجویی . به هر حال شما با آن ها زندگی می کنید و باید وقتی برای آن ها درنظر بگیرید.در این لحظات نه تلویزیون تماشا کنید نه با تلفن همراه صحبت کنید .لازم نیست درباره شلوغی و ترافیک خیابان صحبت کنید ، فقط شنونده باشید و اجازه دهید که حرفشان را بزنند و موضوعات شان را با شما در میان بگذارند.

۳) از رؤیا کمک بگیرید:
چشم هایتان راببندید و خودتان را تصور کنید که یک فرد کاملاً شاد هستید که در رابطه با دیگران هیچ مشکلی ندارید و می توانید مشکل آن ها را به راحتی حل کنید. تصور کنید فردی شما را ناراحت کرده و شما به جای این که عصبانی ، ناراحت و افسرده شوید ، با آرامش مشکل را حل می کنید ، خوب می دانید که چطور باید با این مشکل برخورد نمایید.یک نفس عمیق بکشید و از خودتان بپرسید چطور می خواهید زندگی کنید ؟ در پاسخ تان بگویید می خواهم دیگران را دوست داشته باشم و دیگران هم مرا دوست داشته باشند، بعد فکر کنید که برای این خواسته تان چه کار کرده اید.

۴) غصه نخورید :
خودتان رابرای موضوعات بی اهمیت ناراحت نکنید. سعی کنید درباره موضوعات فکر کنید و ببینید آیا واقعاً ارزش این را دارند که خودتان و دیگران را ناراحت کنید؟ اگر پاسخ منفی بود ، موضوع را فراموش کنید . اگر کمی گذشت داشته باشید ، می توانید شادتر زندگی کنید.

۵) واقعیت را قبول کنید:

شما باید این واقعیت را بپذیرید که تنها کسی که می توانید تغییر دهید ، خودتان هستید. اگر همسرتان کاری کرد که به شدت ناراحت و عصبانی شدید ، خیلی سخت نگیرید و سعی نکنید او را تغییر دهید.اول خوب فکر کنید و ببینید آیا می توانید خودتان کاری کنید که این مشکل برطرف شود یا نه. اگر با دیگران اختلاف نظری داشتید که خیلی برایتان مهم بود و نمی توانستید شرایط را تحمل کنید، سعی کنید درباره موضوع با هم مذاکره و گفت وگو کنید. ریشه های مشکل را بررسی کنید و سعی کنید راه حلی پیدا کنید تا شرایط برای هر دو طرف قابل قبول باشد.

۶) الگو انتخاب کنید :
سعی کنید در زندگی تان یک الگو انتخاب کنید و در شرایط سخت و دشوار و تصمیم گیری های حیاتی قبل از این که خودتان تصمیم بگیرید ، اول فکرکنید که الگوی مورد نظرتان اگر در این شرایط قرار می گرفت، چه طور باموضوع برخورد می کرد و سپس سعی کنید شما هم تصمیمی شبیه او انتخاب کنید.

۷) بخوانید و بنویسید:
سعی کنید درباره شاد بودن و روش های شاد زندگی کردن تا می توانید اطلاعات به دست آورید ،کتاب بخوانید،مجلات ، مقالات و روزنامه های مربوط به این موضوع را مطالعه کنید و سعی کنید هر روز معلومات خود را در این باره افزایش دهید برای این که مطالب رافراموش نکنید ، یک دفتر یادداشت داشته باشید و نکاتی که به نظرتان جالب می آید ،یادداشت کنید و هر وقت فرصت کردید آن ها را مرور کنید.

● خنده را جدی بگیرید
در توضیح اثرات سودمند خنده می توان به تأثیر آن بر بهبود عملکرد رگ های خونی و فوایدبی شمار خنده بر قلب اشاره کرد.این روزها ، هر طرف را که نگاه می کنی ، مردمی را می بینی که غمگین اند، غصه دارند یا اگر هیچ غمی نداشته باشند ، عادت کرده اند خودشان به دنبال غم و غصه بگردند.

انگار یادشان رفته ما ایرانی ها ، بهانه های بزرگی برای شاد بودن و خندیدن نمی خواهیم و در فرهنگ مان ، ضرب المثلی نظیر خنده بر هر درد بی درمان دواست را داریم!

تحقیقات مختلفی که در سرتاسر جهان روی تأثیرات خنده بر سلامت انجام شده هم بیانگر این حقیقت است که شاید خنده واقعاً بهترین دارو باشد؛ خنده ، فشارهای زندگی روزمره را کاهش می دهد و باعث بالارفتن کیفیت واکنش ها در محیط کار می شود، استرس را از بین می برد و واکنش بدن راهنگام فشارهای عصبی تغییر می دهد.با این همه تنها در یک مورد است که دانشمندان در رابطه با خندیدن ، هشدار داده اند و آن در بیماران مبتلا به آسم است.

● زنان بیشتر از مردان می خندند
دانش بشری آن چنان پیشرفته شده است که برای هر عامل تأثیر گذاری بر سلامت ، رشته ای تخصصی در نظر گرفته و به کمک آن ، ابعاد مختلف قضیه را به شکلی علمی و تخصصی بررسی می کند. مثلاً بررسی روان شناختی و تن شناختی خنده با اسم ژلاتولوژی (gelatology) به مفهوم خنده شناسی معرفی می شود و پژوهشگران موضوع خنده یا ژلاتولوژیست ها هم می کوشند تا به ماهیت خنده هم پی برده و به این سؤال که چرا انسان می خندد ، پاسخی علمی بدهند.
آن ها در پژوهش های خود دریافته اند که مغز انسان چگونه یک لطیفه یا یک شوخی را می گیرد و خنده ، چگونه می تواند واقعاً به صورت بهترین داروها عمل کند. این محققان دریافته اند که بخش قدامی یا بیرونی قسمت خاکستری رنگ مغز ، قسمتی است که یک موضوع خنده دار بر آن اثر می کند و واکنش خنده را به وجود می آورد.در این میان دانشمندی به نام رابرت پروواین ، از دانشگاه مریلند در بالتیمور آمریکا، دریافته است که ما در هنگام گفت و گوهای عادی به نسبت بیشتر می خندیم تا با شنیدن جوک و لطیفه که گه گاه پیش می آید. وی می گوید زن ها معمولاً بیشتر ازمردها می خندند ، چون مردها بیشتر، به گفتن چیزهای خنده دار تمایل دارند.

● توصیه هایی برای شادی
شاد بودن آن قدر هم سخت نیست . فرهنگ باستانی ایرانیان بر اساس شاد بودن و شاد کردن پایه گذاری شده است تا انسان ها به توانند قدرتمندتر و تندرست تر زندگی کنند.

روان شناسان می گویند توصیه های زیر به شما کمک می کنند تا شادتر زندگی کنید:

۱) از چیزهای بسیار ساده هم می توان لذت برد و شاد شد. دیدن یک منظره زیبا، یک فیلم قشنگ یا یک دوست خوب هم می تواند انسان را شاد کند.

۲) بهترین حالت را در خودتان و در شرایط موجود اطراف تان پیدا کنید . هیچ کس همه چیز ندارد و هرکس اندوهی دارد که با شادی زندگی آمیخته است . هنر آن است که در شرایط سخت بخندیم.

۳) شما نمی توانید همه را از خود خرسند و خشنود کنید ، پس اجازه ندهید انتقادها شما را نگران کنند.

۴) اجازه ندهید دیگران معیارهایتان را تعیین کنند، خودتان باشید و به چیزی که نیستید، تظاهر نکنید.

۵) کارهای سودمندی که از انجام آنها لذت می برید بیشتر و بیشتر کنید.

۶) نفرت و حسادت را از خودتان دور کنید ، چرا که این دو ، دشمن روح شما هستند، روح شما را اندوهگین می کنند و هیچ اتفاق خوشی هم برایتان نمی افتد.

۷) علایق و دلبستگی های زیادی داشته باشید . اگر مسافرت دوست دارید و نمی توانید بروید ، سینما را امتحان کنید . کتاب های جدید بخوانید ، به پارک بروید یا ورزش و پیاده روی کنید.

۸) گذشته را در گذشته رها کنید ،و تنها از آن پند بگیرید و به خاطرداشته باشید در صورتی که مشکلی پیش آمد، همیشه به یافتن راه حل آن فکر کنیم نه به خود مشکل.

۹) خودتان را به کارهای گوناگون سرگرم و مشغول کنید. کسی که سرش گرم باشد فرصتی برای غصه خوردن ندارد!

خنده هایت را برای روز مبادا نگه ندار

معمار حانیه
2nd October 2013, 09:41 PM
چهل مورد از کم هزینه ترین لذت‌های دنیا

اگه کمی و فقط کمی بخواهیم از زندگی لذت ببریم و نگاهمان را کمی بهتر کنیم بسیاری از لذت ها نه وقت زیادی می‌خواهد و نه پول زیادی. پس منتظر تغییرات زیاد در یه روزی که معلوم نیست کی باشد نباشیم ... در کوچکترین اتفاقات عظیم ترین تجارب بشر نهفته است . باور کنید ...

1- گاهی به تماشای غروب آفتاب بنشینیم.

2 - سعی کنیم بیشتر بخندیم.

3- تلاش کنیم کمتر گله کنیم.

4 - با تلفن کردن به یک دوست قدیمی، او را غافلگیر کنیم.

5 - گاهی هدیه‌هایی که گرفته‌ایم را بیرون بیاوریم و تماشا کنیم.

6 - بیشتردعا کنیم.

7 - در داخل آسانسور و راه پله و... باآدمها صحبت کنیم.

8- هر از گاهی نفس عمیق بکشیم.

9- لذت عطسه کردن را حس کنیم.

10- قدر این که پایمان نشکسته است را بدانیم.

11- زیر دوش آواز بخوانیم.

12- سعی کنیم با حداقل یک ویژگی منحصر به فرد با بقیه فرق داشته باشیم .

13- گاهی به دنیای بالای سرمان خیره شویم.

14- با حیوانات و سایر جانداران مهربان باشیم.

15- برای انجام کارهایی که ماهها مانده و انجام نشده در آخر همین هفته برنامه‌ریزی کنیم!

16- از تفکردرباره تناقضات لذت ببریم.

17- برای کارهایمان برنامه‌ریزی کنیم و آن را طبق برنامه انجام دهیم. البته کار مشکلی است!

18- مجموعه‌ای از یک چیز (تمبر، برگ، سنگ، کتاب و... )برای خودمان جمع‌آوری کنیم.

19- در یک روز برفی با خانواده آدم برفی بسازیم.

20- گاهی در حوض یا استخر شنا کنیم، البته اگر کنار ماهی‌ها باشد چه بهتر.

21- گاهی از درخت بالا برویم.

22- احساس خود را در باره زیبایی ها به دیگران بگوئیم.

23- گاهی کمی پابرهنه راه برویم!.

24- بدون آن که مقصد خاصی داشته باشیم پیاده روی کنیم.

25- وقتی کارمان را خوب انجام دادیم مثلا امتحاناتمان تمام شد، برای خودمان یک بستنی بخریم و با لذت بخوریم

26- در جلوی آینه بایستیم وخودمان را تماشا کنیم.

27- سعی کنیم فقط نشنویم، بلکه به طور فعال گوش کنیم.

28- رنگها را بشناسیم و از آنها لذت ببریم .

29- وقتی از خواب بیدار می‌شویم، زنده بودن را حس کنیم.

30- زیر باران راه برویم.

31- کمتر حرف بزنیم و بیشترگوش کنیم ..

32- قبل از آن که مجبور به رژیم گرفتن بشویم، ورزش کنیم و مراقب تغذیه خود باشیم .

33- چند بازی و سرگرمی مانند شطرنج و... را یاد بگیریم.

34- اگر توانستیم گاهی کنار رودخانه بنشینیم و در سکوت به صدای آب گوش کنیم.

35- هرگز شوخ طبعی خود را از دست ندهیم.

36- احترام به اطرافیان را هرگز فراموش نکنیم.

37- به دنیای شعر و ادبیات نزدیک تر شویم.

38- گاهی از دیدن یک فیلم در کنار همه اعضای خانواده لذت ببریم.

39- تماشای گل و گیاه را به چشمان خود هدیه کنیم.

40- از هر آنچه که داریم خود و دیگران استفاده کنیم ممکن است فردا دیر باشد

معمار حانیه
2nd October 2013, 09:42 PM
Education experience
and memories
are the three things
no one can take away
from you

آموختن ، تجربه کردن و خاطرات
سه موضوعی هستند که هیچکس نمی تواند
آنها را از شما بگیرد

Its nice to be important
but it is more important
to be nice

این بسیار عالیست که فرد مهمی باشیم
اما مهمتر از آن اینست
که انسانی عالی باشیم

Dont put the key to your
happiness in someone
elses pocket

کلید شادمانی خود را
در جیب فرد دیگری قرار ندهید

Content makes poor
men rich
discontent makes rich
men poor

قناعت فقیر را غنی می کند
ناسپاسی
ثروتمند را فقیر می سازد

Kindness is an effort
which never goes waste

مهربانی
کوششی است
که هرگز از بین نمیرود

وقتی اتفاقی می افته گریه نکن.زیرا دیگه تموم شده و اون اتفاق افتاده...پس بخند
سعی کن پیشرفت کنی ولی فراموش نکن قبلا کی بودی

همیشه یادت باشه که در هر اتفاقی حکمتی نهفته هست

وقتت رو با کسی تلف نکن ..که حاضر نیست واسه تو وقت بذاره

زمانی که ناراحت هستی..اخم نکن ولبخند بزن ..زیرا ممکنه کسی عاشق لبخند تو بشه

بدترین نوع فراق زمانی هست که کسی رو که دوست داری در کنار خودت داشته باشی ولی بدونی هیچ وقت نمی تونی مالکش بشی

یک دوست واقعی کسی هست که دستان تو رو میگیردو احساسات قلبی تو رو درک می کند

اگه کسی با تو هم عقیده نیست وکاری رو که تو علاقه داری اون دوست نداره به این معنی نیست که خود تو رو هم دوست نداره
من تو رو دوست دارم نه به خاطر تو...بلکه به خاطرشخصیتی و ارزشی که زمانی که با توهستم پیدا می کنم

Shahin Heydari
3rd October 2013, 10:59 AM
چهل مورد از کم هزینه ترین لذت‌های دنیا

اگه کمی و فقط کمی بخواهیم از زندگی لذت ببریم و نگاهمان را کمی بهتر کنیم بسیاری از لذت ها نه وقت زیادی می‌خواهد و نه پول زیادی. پس منتظر تغییرات زیاد در یه روزی که معلوم نیست کی باشد نباشیم ... در کوچکترین اتفاقات عظیم ترین تجارب بشر نهفته است . باور کنید ...

1- گاهی به تماشای غروب آفتاب بنشینیم.

2 - سعی کنیم بیشتر بخندیم.

3- تلاش کنیم کمتر گله کنیم.

4 - با تلفن کردن به یک دوست قدیمی، او را غافلگیر کنیم.

5 - گاهی هدیه‌هایی که گرفته‌ایم را بیرون بیاوریم و تماشا کنیم.

6 - بیشتردعا کنیم.

7 - در داخل آسانسور و راه پله و... باآدمها صحبت کنیم.

8- هر از گاهی نفس عمیق بکشیم.

9- لذت عطسه کردن را حس کنیم.

10- قدر این که پایمان نشکسته است را بدانیم.

11- زیر دوش آواز بخوانیم.

12- سعی کنیم با حداقل یک ویژگی منحصر به فرد با بقیه فرق داشته باشیم .

13- گاهی به دنیای بالای سرمان خیره شویم.

14- با حیوانات و سایر جانداران مهربان باشیم.

15- برای انجام کارهایی که ماهها مانده و انجام نشده در آخر همین هفته برنامه‌ریزی کنیم!

16- از تفکردرباره تناقضات لذت ببریم.

17- برای کارهایمان برنامه‌ریزی کنیم و آن را طبق برنامه انجام دهیم. البته کار مشکلی است!

18- مجموعه‌ای از یک چیز (تمبر، برگ، سنگ، کتاب و... )برای خودمان جمع‌آوری کنیم.

19- در یک روز برفی با خانواده آدم برفی بسازیم.

20- گاهی در حوض یا استخر شنا کنیم، البته اگر کنار ماهی‌ها باشد چه بهتر.

21- گاهی از درخت بالا برویم.

22- احساس خود را در باره زیبایی ها به دیگران بگوئیم.

23- گاهی کمی پابرهنه راه برویم!.

24- بدون آن که مقصد خاصی داشته باشیم پیاده روی کنیم.

25- وقتی کارمان را خوب انجام دادیم مثلا امتحاناتمان تمام شد، برای خودمان یک بستنی بخریم و با لذت بخوریم

26- در جلوی آینه بایستیم وخودمان را تماشا کنیم.

27- سعی کنیم فقط نشنویم، بلکه به طور فعال گوش کنیم.

28- رنگها را بشناسیم و از آنها لذت ببریم .

29- وقتی از خواب بیدار می‌شویم، زنده بودن را حس کنیم.

30- زیر باران راه برویم.

31- کمتر حرف بزنیم و بیشترگوش کنیم ..

32- قبل از آن که مجبور به رژیم گرفتن بشویم، ورزش کنیم و مراقب تغذیه خود باشیم .

33- چند بازی و سرگرمی مانند شطرنج و... را یاد بگیریم.

34- اگر توانستیم گاهی کنار رودخانه بنشینیم و در سکوت به صدای آب گوش کنیم.

35- هرگز شوخ طبعی خود را از دست ندهیم.

36- احترام به اطرافیان را هرگز فراموش نکنیم.

37- به دنیای شعر و ادبیات نزدیک تر شویم.

38- گاهی از دیدن یک فیلم در کنار همه اعضای خانواده لذت ببریم.

39- تماشای گل و گیاه را به چشمان خود هدیه کنیم.

40- از هر آنچه که داریم خود و دیگران استفاده کنیم ممکن است فردا دیر باشد

فکر میکنید چند درصد این ها را میشه انجام داد؟ با وجود کمبود وقت و غیره

معمار حانیه
4th October 2013, 12:38 AM
فکر میکنید چند درصد این ها را میشه انجام داد؟ با وجود کمبود وقت و غیره

خب بستگی داره.. اما فکر کنم ادم میتونه حتی برا ی 5 دقیه شده یکی ازن کارا رو انجام بده... درسته؟؟

maryam kia
4th October 2013, 12:55 AM
من بدونه این راه ها هم شادم[nishkhand][bihes]

معمار حانیه
4th October 2013, 01:00 AM
من بدونه این راه ها هم شادم[nishkhand][bihes]

خدا رو هزارن مرتبه شکر

Shahin Heydari
5th October 2013, 09:29 AM
خب بستگی داره.. اما فکر کنم ادم میتونه حتی برا ی 5 دقیه شده یکی ازن کارا رو انجام بده... درسته؟؟

به نظر من بهتره زندگیمون رو تو دست خودمون بگیریم و ازش لذت ببریم، با یک برنامه ریزی درست
لذتی که پول به انسان میده یا لذتی که انسان با کنار معشوقش بودن به دست میاره و هزاران لذت دیگه همه و همه باعث میشه که آدم حوصله ی نگاه کردن به غروب خورشید و حوصله ی خیلی چیزای دیگه رو داشته باشه.
به نظر شما به یه پدری که نون شب نداره بذاره جلوی زن و بچه اش و شرمنده ی زن و بچه هست اگر بگی بشین غروب آفتاب رو تماشا کن چی بهت میگه؟ پدری که هرچی در میاره باید بدهی بده.
پس این کار ها لذت نمیاره، لذت اصلی هست که باعث میشه انسان این کارا رو انجام بده

اینطور نیست؟

نارون1
5th October 2013, 09:48 AM
به نظر من بهتره زندگیمون رو تو دست خودمون بگیریم و ازش لذت ببریم، با یک برنامه ریزی درست
لذتی که پول به انسان میده یا لذتی که انسان با کنار معشوقش بودن به دست میاره و هزاران لذت دیگه همه و همه باعث میشه که آدم حوصله ی نگاه کردن به غروب خورشید و حوصله ی خیلی چیزای دیگه رو داشته باشه.
به نظر شما به یه پدری که نون شب نداره بذاره جلوی زن و بچه اش و شرمنده ی زن و بچه هست اگر بگی بشین غروب آفتاب رو تماشا کن چی بهت میگه؟ پدری که هرچی در میاره باید بدهی بده.
پس این کار ها لذت نمیاره، لذت اصلی هست که باعث میشه انسان این کارا رو انجام بده

اینطور نیست؟

سلام

من حرفتون رو تا حدی قبول دارم .... تامین نیازهای اولیه ، اولین و حیاتی ترین قدم هست

ولی این موارد گفته شده ، به همه ما کمک میکنه ، لذت زندگی رو در کنار تامین نیازها ، از دست ندیم

این همه موارد گفته شده ، برحسب نیاز و توانایی میتونیم بهش عمل کنیم تا زندگی لذتبخش تری رو تجربه کنیم

تمام اینها یک چیز رو داره میگه از لحظه لحظه زندگیتون لذت ببرین ، قدر هردقیقه رو بدونین و از اون به شکل مثبتی بهره ببرین

Shahin Heydari
5th October 2013, 10:06 AM
سلام

من حرفتون رو تا حدی قبول دارم .... تامین نیازهای اولیه ، اولین و حیاتی ترین قدم هست

ولی این موارد گفته شده ، به همه ما کمک میکنه ، لذت زندگی رو در کنار تامین نیازها ، از دست ندیم

این همه موارد گفته شده ، برحسب نیاز و توانایی میتونیم بهش عمل کنیم تا زندگی لذتبخش تری رو تجربه کنیم

تمام اینها یک چیز رو داره میگه از لحظه لحظه زندگیتون لذت ببرین ، قدر هردقیقه رو بدونین و از اون به شکل مثبتی بهره ببرین

حق با شماست، منم مخالفت با شما نکردم
شما سوال بنده رو ابتدا پاسخ بدید لطفا
اگر به پدری که از صبح تا شب کار میکنه که بدهی هاشو بده، پول نداره بچه هاشو یه شهر بازی ببره و غیره، اگر بگیم غروب آفتاب رو تماشا کن دلت باز بشه، چی جوابمون رو میده و آیا این کار رو انجام میده؟

نارون1
5th October 2013, 10:11 AM
حق با شماست، منم مخالفت با شما نکردم
شما سوال بنده رو ابتدا پاسخ بدید لطفا
اگر به پدری که از صبح تا شب کار میکنه که بدهی هاشو بده، پول نداره بچه هاشو یه شهر بازی ببره و غیره، اگر بگیم غروب آفتاب رو تماشا کن دلت باز بشه، چی جوابمون رو میده و آیا این کار رو انجام میده؟

ببینین ، خب به همین پدر بگیم ، احتمالا میگه ، برو دلت خوشه ها ، من فرصت تماشای غروب افتاب ندارم یا دل من بااین چیزا باز نمیشه !!!

اشتباه هم همینجاست ، تماشای غروب آفتاب وقت چندانی نمیگیره ، شاید اگه یکبار امتحان کنه و لذتش رو احساس کنه ، دفعه دیگه برای رفع تنش اینکار رو انجام بده

ببینین من نمیگم که حتما صد در صد باید غروب آفتاب رو تماشا کنیم تا شاد بشیم ، ولی تمرکز روی چیز دیگه ای هست ، هدف آرامش روان هست ، رهایی از تنش

Shahin Heydari
5th October 2013, 10:21 AM
ببینین ، خب به همین پدر بگیم ، احتمالا میگه ، برو دلت خوشه ها ، من فرصت تماشای غروب افتاب ندارم یا دل من بااین چیزا باز نمیشه !!!

اشتباه هم همینجاست ، تماشای غروب آفتاب وقت چندانی نمیگیره ، شاید اگه یکبار امتحان کنه و لذتش رو احساس کنه ، دفعه دیگه برای رفع تنش اینکار رو انجام بده

ببینین من نمیگم که حتما صد در صد باید غروب آفتاب رو تماشا کنیم تا شاد بشیم ، ولی تمرکز روی چیز دیگه ای هست ، هدف آرامش روان هست ، رهایی از تنش

نمیگم خودتون رو بذارید جای اون پدر، اما فقط کسی میتونه اون پدر رو درک کنه که به حال و روزش افتاده باشه.
ایشالا که شما هیچ وقت به چنین حال و روزی نیفتید، درک کردن اون پدر کار من و شما نیست.
اون پدر دیگه چیز زیبایی تو دنیا نمیبینه جز زن و بچه اش که شرمنده ی این زیبایی ها هست چون نتونسته براشون یه زندگی عالی یا متوسط رو فراهم کنه

برای همه ی شیعیان زندگی شاد و آرام و راحتی را آرزومندم

نارون1
5th October 2013, 10:28 AM
نمیگم خودتون رو بذارید جای اون پدر، اما فقط کسی میتونه اون پدر رو درک کنه که به حال و روزش افتاده باشه.
ایشالا که شما هیچ وقت به چنین حال و روزی نیفتید، درک کردن اون پدر کار من و شما نیست.
اون پدر دیگه چیز زیبایی تو دنیا نمیبینه جز زن و بچه اش که شرمنده ی این زیبایی ها هست چون نتونسته براشون یه زندگی عالی یا متوسط رو فراهم کنه

درسته من جای اون پدر نیستم ، ولی انسانم و احساسی که دارن رو درک میکنم

ببینین خودتون تو این نوشته پاسخ دادین ، چیزهایی که من ازش لذت میبرم میتونه با اون چیزایی که شما لذت میبرین ، متفاوت باشه

اولویت لذتی که اون پدر کسب میکنه در لبخند و آرامشی هست که به خانوادش میده ، وقتی به این مهم رسید ، لذت بعدی

قبول دارین ؟؟

آرزوی زیبایی بود ، آرزوی همه ماست [golrooz]

zoh_reh
5th October 2013, 10:39 AM

حرف شما درسته دل خوش میخواد تا بعضی کارها رو که ساده هم بنظر میرسه انجام داد.

ولی صحبت سر اینه که ما برای خوش کردن دل شاید فقط به یه سری کارهای خارق العاده بینیدیشیم، در صورتیکه لازم نیست، همین پدری که شما مثال زدید و در جامعه ما هم کم نیستن، میتونه با یه سری کارهای کم خرج ولی خوب بازده کمبود مالی رو حداقل فقط خودش بیشتر حس کنه و این بار رو از خانواده اش تا حدودی کم کنه.

ولی متاسفانه اینقدر به نداری دامن میزنیم که راهکارهای ساده خوشی رو از یاد میبریم و یا ناممکن میدونیم.

به امید بردن لذت واقعی همه خانواده ها .

Shahin Heydari
5th October 2013, 11:12 AM
مشکل اینجاس که شما درد نداری و بی پولی و بدهکاری رو نکشیدید،اگر میکشیدید میفهمیدید که اون پدر شاید در چهره اش لبخند باشه اما از درون داره گریه میکنه، اون لبخند ظاهری رو برای خوش کردن دل خانوادش میزنه

معمار حانیه
5th October 2013, 06:43 PM
مشکل اینجاس که شما درد نداری و بی پولی و بدهکاری رو نکشیدید،اگر میکشیدید میفهمیدید که اون پدر شاید در چهره اش لبخند باشه اما از درون داره گریه میکنه، اون لبخند ظاهری رو برای خوش کردن دل خانوادش میزنه

اما من کشیدم دوست مهربونمون... من 2 سال این درد کشیدم.. ... دردی که ممکنه ادم های خیلی کم این درد کشیده باشن....

شما درست میگی وقتی که ادم مشکل داشته باشه و قرض و.... شادی از یادش میره اما چرا؟؟؟

به نظرت با از بین رفتن شادی همه چیز درست میشه؟؟؟ نه اینجوری نیست... چون کشیدم میگم

من 3 سال اشک ریختم برای میز تحریر.. چون بابام تموم پولاش میداد برای ورشکستگی برادرم... 50 میلیون کم نیست برای یک خانواده معمولی

اما وقتی دیدم میتونم روی همین زمین خدا درسم بخونم. شادی به دلم اومد... یا مثلا با دادن یک چایی و یکم حرف زد با خانواده ام. همشون شاد میشدن....

به قول شما شاید تو دلش غم باشه اما شادی کمی که حتی به ظاهر باشه. بازم ارومت میکنه وباعث میشه بهتر بتونی فکر کنی برای کار هات

[nishkhand] امیدوارم منظورم فهمیده باشید[nishkhand]

امـیـر بـیـگـی
5th October 2013, 06:57 PM
شاد بودن کار زیاد سختی نیست
وقتی احساس میکنید خیلی ناراحت هستید
خیلی سریع (مثل همون فورا به مراکز بهداشت و درمان مراجعه کنید[nishkhand]) برای خودتون جک بیارید چیزای خنده دار بیارید(میتونید از ریپورتر بگیرید[nishkhand])
خب تا اینجا میشه 50درصد ولی برای کامل تر شدن اونو با دوستاتون به اشتراک بذارید
مثلا از قابلیت فرستادن برای همه در یاهو استفاده کنید
یا چت ها
همین کار رو که کردید دیگه احساس تنهایی نمیکنید و وقتی دیدید کسی هم داره با شما توی شاد بودن شریک میشه شادیتون 2 برابر میشه
مثلا شما به 5 نفر اینو ارسال میکنید اونا حتما واکنشی نشون میدن مثلا کوچک ترینش[nishkhand]یا[khande]یا[khandeshadid] یا شایدم اونا هم جک بگند و بخواند با شما توی شادی شریک بشن

Shahin Heydari
6th October 2013, 08:49 AM
اما من کشیدم دوست مهربونمون... من 2 سال این درد کشیدم.. ... دردی که ممکنه ادم های خیلی کم این درد کشیده باشن....

شما درست میگی وقتی که ادم مشکل داشته باشه و قرض و.... شادی از یادش میره اما چرا؟؟؟

به نظرت با از بین رفتن شادی همه چیز درست میشه؟؟؟ نه اینجوری نیست... چون کشیدم میگم

من 3 سال اشک ریختم برای میز تحریر.. چون بابام تموم پولاش میداد برای ورشکستگی برادرم... 50 میلیون کم نیست برای یک خانواده معمولی

اما وقتی دیدم میتونم روی همین زمین خدا درسم بخونم. شادی به دلم اومد... یا مثلا با دادن یک چایی و یکم حرف زد با خانواده ام. همشون شاد میشدن....

به قول شما شاید تو دلش غم باشه اما شادی کمی که حتی به ظاهر باشه. بازم ارومت میکنه وباعث میشه بهتر بتونی فکر کنی برای کار هات

امیدوارم منظورم فهمیده باشید

پس درد اصلی رو پدر بزرگوارتون کشیده نه شما
بهرحال من مخالف شادی نیستم

ایشالا همه شیعیان شاد و آرام باشند

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد