PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تانک ها به جنگ ماهواره های شیرازی رفتند

Joseph Goebbels
30th September 2013, 09:06 AM
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران (http://www.yjc.ir/fa/services/10)، مراسم نابودسازی 800 دستگاه تجهیزات ماهواره ای عصر دیروز شنبه، در شیراز برگزار شد. در این مراسم که در خیابان هم جوار حرم حضرت سیدعلاءالدین حسین(ع) با حضور جمعی از مسئولین استان و شهر شیراز برگزار شد، 800 دستگاه تجهیزات ماهواره ای جمع آوری شده از شهر شیراز، با تانک و غلطک نابود شد. سپاه فجر استان فارس این مراسم را در راستای اقدامات خود برای تحویل داوطلبانه تجهیات ماهواره ای توسط مردم شیراز برگزار کرد.

گزیده عکس های این مراسم را ببینید:

http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1392/7/7/1583924_417.jpg

http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1392/7/7/1583941_350.jpg

http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1392/7/7/1583942_960.jpg

http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1392/7/7/1583943_838.jpg

http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1392/7/7/1583944_997.jpg

http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1392/7/7/1583923_879.jpg

http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1392/7/7/1583922_569.jpg

http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1392/7/7/1583921_823.jpg

http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1392/7/7/1583920_562.jpg

http://www.yjc.ir/fa/news/4573695/%D8%AA%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%AC%D9%86%DA%AF-%D9%85%D8%A7%D9%87%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86%D8%AF%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D 9%88%D9%8A%D8%B1

"VICTOR"
30th September 2013, 10:32 AM
واقعاً ؟

به جای این کارا برن فرهنګ سازی کنن ، این کارهای نمادین ... [tafakor] !!!

برن یکم اقدامات مفید انجام بدن !

maryam kia
30th September 2013, 10:35 AM
ک چی بشه؟؟؟؟؟؟؟[taajob]چند روز دیگه با تانک از روی خودمونم رد میشن
یکی نیست خودشونو بندازه زیره تانک

m.g.s.t.r
30th September 2013, 11:00 AM
شرکت در جنگ نرم با توسل به سلاح سخت!!!!! [bamazegi]

مهندس نوجوان
30th September 2013, 11:04 AM
دمشون گرم[golrooz]

kamanabroo
30th September 2013, 11:46 AM
عزیزان به این نکته که در پست اول هست دقت کنین (تحویل داوطلبانه...)

به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران (http://www.yjc.ir/fa/services/10)، مراسم نابودسازی 800 دستگاه تجهیزات ماهواره ای عصر دیروز شنبه، در شیراز برگزار شد. در این مراسم که در خیابان هم جوار حرم حضرت سیدعلاءالدین حسین(ع) با حضور جمعی از مسئولین استان و شهر شیراز برگزار شد، 800 دستگاه تجهیزات ماهواره ای جمع آوری شده از شهر شیراز، با تانک و غلطک نابود شد. سپاه فجر استان فارس این مراسم را در راستای اقدامات خود برای تحویل داوطلبانه تجهیات ماهواره ای توسط مردم شیراز برگزار کرد.

گزیده عکس های این مراسم را ببینید:

فکر نمی کنم کار بدی باشه که بخواد جنبه زور و .. داشته باشه.

رضوس
30th September 2013, 11:48 AM

زود قضاوت نکنیم
سلام

کارشون خوب

ولی آخه با تانک؟؟؟؟

kamanabroo
30th September 2013, 12:22 PM
سلام

کارشون خوب

ولی آخه با تانک؟؟؟؟

سلام دوست عزیز

البته قبل از اینکه من نقل قول شما رو ببینم پستم رو ویرایش کرده بودم. ( یه وقت سو تفاهم نشه)

---------

شیوه اش رو قبول دارم خیلی خشن انتخاب کردن می شد خیلی نمادین تر باشه و جذاب تر!

رضوس
30th September 2013, 12:29 PM
سلام دوست عزیز

البته قبل از اینکه من نقل قول شما رو ببینم پستم رو ویرایش کرده بودم. ( یه وقت سو تفاهم نشه)

---------

شیوه اش رو قبول دارم خیلی خشن انتخاب کردن می شد خیلی نمادین تر باشه و جذاب تر!
تانک نماد جنگه این منظور رو میرسونه که شاید روزی با خشونت هم برخورد بشه!!
ولی با یک فرهنگ سازی درست میشه جو رو جوری چرخوند که مردم خودشون به سمت این مقوله نرند مثل همین دوستان که داوطلبنه تحویل دادند ولی خشونت هیچوقت جواب نمیده

مورگان
30th September 2013, 12:47 PM
باز خوبه نابود کردن!!!! خدا خیرشون بده!!!!!!!

Joseph Goebbels
30th September 2013, 12:47 PM
حیف اونجا نبودم وگرنه با یه جاولین دخل تانک رو میاوردم تا ...

رضوس
30th September 2013, 12:58 PM
ژنرال با آرامش[khanderiz]

m@some
30th September 2013, 01:09 PM

ژنرال شما همینطوری آواتارت ترسناک هست حضورت درهرتاپیک باعث ترس همگان میشه نیاز به عصبانیت نیست آرام باشید [nishkhand]

حسین متقی
30th September 2013, 02:00 PM

به نظرم خیلی هم اشتباه بوده اینکارشون
اولا 800 تا ماهواره چی هست که بخوان از روش با تانک رد بشن
اینا این زمان و وقت وهزینه رو بزارند و مواد مخدر رو از خیابونا جمع کنن - من دیروز راست راست تو پارک بودم یارو اومده میگه چی میخوای بیا قیمت خوب دارم - میگم اخه خدایی به قیافه ی من میخوره؟؟!!! میگه نه همینجوری پرسیدم!
800 تا ماهواره و دیش و از اینجور ات و آشغالا چی هست که براش جمعی از مسئولین استانی و شهری جمع بشن؟
مراسم بگیرن
وای خدا چقدر اینا کار شاقی انجام دادن
اونم با تانک؟
اگر همین تعداد شیشه مشروب بود که بین رفیقای دبیرستانم ریخته و تو خیلی دانشگاه ها سر کلاس میخورن! میگفتیم یه چیزی
اگر همینققدر (به کیلو) سی دی مستحجن و کپی و چمیدونم هرچیز دیگه ای بود میگفتیم بله باید با تانک از روش رد بشند ما هم میخندیم خیلی هم خوب

ولی اینکه با یه وسیله ی رسانه ای که به قول ریاست جمهوری ما تا محروم ترین روستا های ما نفوذ کرده ---و جایی که برق ندارن با موتور برق ماهواره میبینن خب اینو که دیگه احمقانس با تانک بیان از روش رد بشند
باید هزینه کنند
باید دست از این محافظه کاری غیر قانونیشون بردارند و به شرکت ها مجوز ایجاد شبکه ی ماهواره ای یا تلویزیونی خصوصی بدن که الان طبق قانون باید بدن ولی نمیدن

برنامه های بهتر بسازند -
اگر نصف سرمایه گذاری های اونور رو که مثلا انگلستان برای ایران داره انجام میده رو ما برای خودمون داشته باشیم به چی قسم بخورم اصلا کسی دیگه ماهواره نگاه نمیکنه با اون فیلمای مسخرش
الان هم بیشتر مردم فیلم های جم و فارسی وان و مستند های من و تو و نشنال رو میبینن
خب همینا رو که خودمون هم میتونیم بسازیم
چرا نمیسازیم؟
چرا میسازیم ولی به درد لای جرز دیوار نمیخوره؟
چون درست کار نمیکنیم چون تنبلیمون میاد از فکرمون استفاده کنیم
از تانکمون استفاده میکنیم
حالا ببینم ی نقل قول میکنه بگه من اشتباه میگم

maryam kia
30th September 2013, 02:06 PM

اگه خواستین منم کمکتون میکنم[shademani2]

meydanmin
30th September 2013, 02:17 PM
اون روز که با شنی تانک از روی جنازه رزمنده 14 ساله دشمن رد شد
کسی نگفت جسم نرم بچه 14 ساله ، چرا با تانک
اما امروز برای مقابله با دشمن که توی اطاق های خصوصی ما آمده باید اعتراض کنیم چرا با تانک...
[golrooz][golrooz][golrooz]

maryam kia
30th September 2013, 02:25 PM
اما امروز برای مقابله با دشمن که توی اطاق های خصوصی ما آمده باید اعتراض کنیم چرا با تانک...

اون زمانه جنگ بود این فرق داره.یه سیستم رسانه ایه دشمنه واقعی ک نیست![nadanestan]

ab.bb
30th September 2013, 02:26 PM
تحویل داوطلبانه!!! ما هم که بعله باور کردیم.ملت دستگاهی که کلی پولش رو دادن؛ داوطلبانه میدن به شما که با تانک از روش رد شین. اون جماعت لنگه کفش پرت کن، اگه مَردن؛ به اینا لنگه کفش بزنن؛ بعد ببینن سر از کجا درمیارن.

meydanmin
30th September 2013, 02:31 PM
خوب همسنگر بزرگوار
این هم نوعی جواب به دشمن بود که بدونه جوان های با غیرت ما
در مقابل تمامی حرکات با مشتی محکم از حریم کشورشون دفاع می کنند

solinaz
30th September 2013, 02:40 PM
اوهههههههههههه چقدر دیش ماهوارهههههههههههههه...ملت همه....![sootzadan]
چه اقدام مسخره ای کردن...بیکارن والااا[khande]

maryam kia
30th September 2013, 02:44 PM
خوب همسنگر بزرگوار
این هم نوعی جواب به دشمن بود که بدونه جوان های با غیرت ما
در مقابل تمامی حرکات با مشتی محکم از حریم کشورشون دفاع می کنند

چرا باید جوابشو با تانک بدیم؟؟؟؟مگه اونا از خشونت استفاده کردن؟
پس معنیه جنگه نرم چیه؟؟

مورگان
30th September 2013, 02:54 PM
به نظر من 3

meydanmin
30th September 2013, 03:04 PM
من نمی گم کتاب هایی که از رزمنده گان نوشته شده را مطالعه کنید
اما کتابهایی هست که افسران عراقی بعد جنگ نوشتند مثل مدال های شکسته
اون وقت خشونت های دشمن را متوجه می شوید
خوشحال شدم از صحبت با شما
انشاالله موفق باشید یا علی[golrooz]

mamadshumakher
30th September 2013, 03:06 PM

سلام و عرض ادب.

جناب اقای(که توی پروفایلتون مشخصاتتون کامل نیست که اسمتونو صدا کنم )

واقعا با این احساسی برخورد کردن ها تا حالا کاری درست شده؟چه منطقی باعث شد که شما این جمله رو گفتید؟

شهادت اون نوجوان رشید رو چطوری به این تانک وسط خیابون در روز روشن ربط دادید؟

منظورتون اینه که افرادی که با ورود تانک برای له کردن ماهواره ها مخالف بودند یجورایی موافق وجود ماهواره اند که دارند از تانک انتقاد میکنند؟

یا مثلا موافق تهاجم فرهنگی اند؟

خب برادر ما اینقد که به رفتار دشمنان فکر میکنیم اگر به رفتار خودمون فکر میکردیم که وضعمون این نبود.

ما هم موافقیم که ایرانی ها برنامه های بی محتوای رسانه های اونور آبی رو نگاه نکنند اما برای برخورد با این کار باید منطقی و درست نه احساساتی و هیجانی برخورد کرد.حتما با رد شدن تانک از روی دیش ها فریاد الله اکبر و مرگ بر آمریکا هم سر دادند.

maryam kia
30th September 2013, 03:08 PM
من نمی گم کتاب هایی که از رزمنده گان نوشته شده را مطالعه کنید
اما کتابهایی هست که افسران عراقی بعد جنگ نوشتند مثل مدال های شکسته
اون وقت خشونت های دشمن را متوجه می شوید
خوشحال شدم از صحبت با شما
انشاالله موفق باشید یا علی[golrooz]
عذر میخوام.این جوابه سواله من بود؟[taajob]

meydanmin
30th September 2013, 03:40 PM
عذر میخوام.این جوابه سواله من بود؟[taajob]

ببخشید متن شما را نخوندم چون زیاد کار توی این سایت را یاد ندارم یه متن دیگه ای را خوندم
درست می فرمایید این کارها نه که چیزی را درست نمی کنه بلکه کار را خراب هم می کنه منظور من
بر خورد با دشمنان بود جلوی تکنولژی را نمی شه گرفت اما فرهنگ را می شه به همه آموخت
باز هم ببخشید [golrooz]

محسن مهابادی زاده
30th September 2013, 03:46 PM
...

meydanmin
30th September 2013, 04:06 PM
سلام و عرض ادب.

جناب اقای(که توی پروفایلتون مشخصاتتون کامل نیست که اسمتونو صدا کنم )

واقعا با این احساسی برخورد کردن ها تا حالا کاری درست شده؟چه منطقی باعث شد که شما این جمله رو گفتید؟

شهادت اون نوجوان رشید رو چطوری به این تانک وسط خیابون در روز روشن ربط دادید؟

منظورتون اینه که افرادی که با ورود تانک برای له کردن ماهواره ها مخالف بودند یجورایی موافق وجود ماهواره اند که دارند از تانک انتقاد میکنند؟

یا مثلا موافق تهاجم فرهنگی اند؟

خب برادر ما اینقد که به رفتار دشمنان فکر میکنیم اگر به رفتار خودمون فکر میکردیم که وضعمون این نبود.

ما هم موافقیم که ایرانی ها برنامه های بی محتوای رسانه های اونور آبی رو نگاه نکنند اما برای برخورد با این کار باید منطقی و درست نه احساساتی و هیجانی برخورد کرد.حتما با رد شدن تانک از روی دیش ها فریاد الله اکبر و مرگ بر آمریکا هم سر دادند.

ببخشید باور بفرمایید این سایت اون قدر پیجیده هست که اصلا نمی تونم بدونم جواب را برای کی می نویسم
اصلا گیج شدم الان یه نفر جواب داد مگر من چه سوالی کردم که این جواب ش بود دیگه شرمنده اگر اشتبا جواب دادم
یا اصلا جواب ربطی به سوال شما نداشت[golrooz]

kamanabroo
30th September 2013, 04:15 PM
به نظرم خیلی هم اشتباه بوده اینکارشون
اولا 800 تا ماهواره چی هست که بخوان از روش با تانک رد بشن
اینا این زمان و وقت وهزینه رو بزارند و مواد مخدر رو از خیابونا جمع کنن - من دیروز راست راست تو پارک بودم یارو اومده میگه چی میخوای بیا قیمت خوب دارم - میگم اخه خدایی به قیافه ی من میخوره؟؟!!! میگه نه همینجوری پرسیدم!
800 تا ماهواره و دیش و از اینجور ات و آشغالا چی هست که براش جمعی از مسئولین استانی و شهری جمع بشن؟
مراسم بگیرن
وای خدا چقدر اینا کار شاقی انجام دادن
اونم با تانک؟
اگر همین تعداد شیشه مشروب بود که بین رفیقای دبیرستانم ریخته و تو خیلی دانشگاه ها سر کلاس میخورن! میگفتیم یه چیزی
اگر همینققدر (به کیلو) سی دی مستحجن و کپی و چمیدونم هرچیز دیگه ای بود میگفتیم بله باید با تانک از روش رد بشند ما هم میخندیم خیلی هم خوب

ولی اینکه با یه وسیله ی رسانه ای که به قول ریاست جمهوری ما تا محروم ترین روستا های ما نفوذ کرده ---و جایی که برق ندارن با موتور برق ماهواره میبینن خب اینو که دیگه احمقانس با تانک بیان از روش رد بشند
باید هزینه کنند
باید دست از این محافظه کاری غیر قانونیشون بردارند و به شرکت ها مجوز ایجاد شبکه ی ماهواره ای یا تلویزیونی خصوصی بدن که الان طبق قانون باید بدن ولی نمیدن

برنامه های بهتر بسازند -
اگر نصف سرمایه گذاری های اونور رو که مثلا انگلستان برای ایران داره انجام میده رو ما برای خودمون داشته باشیم به چی قسم بخورم اصلا کسی دیگه ماهواره نگاه نمیکنه با اون فیلمای مسخرش
الان هم بیشتر مردم فیلم های جم و فارسی وان و مستند های من و تو و نشنال رو میبینن
خب همینا رو که خودمون هم میتونیم بسازیم
چرا نمیسازیم؟
چرا میسازیم ولی به درد لای جرز دیوار نمیخوره؟
چون درست کار نمیکنیم چون تنبلیمون میاد از فکرمون استفاده کنیم
از تانکمون استفاده میکنیم
حالا ببینم ی نقل قول میکنه بگه من اشتباه میگم

سلام برادر

حرفتون کاملا درسته. اگر ما نتونیم مدیریت کنیم و برنامه ریزی (نرم) داشته باشیم که دیگه کلامون پس معرکه است

-----
اینکه بنده گفتم کار بدی نیست بخاطر زوری نبودنش بود. یعنی اینکه (طبق آنچه در خبر اومده بود) داوطلبانه است..
اما اینکه چرا اینجوری .. با تانک و .. که همونطور که گفتم می تونستند خیلی بهتر عمل کنند.

جوری که از تصاویر بر میاد فک می کنم بخاطر اینکه روزهای آخر هفته دفاع مقدس بوده و زمینه برای آوردن تانک مناسب بوده اینکار رو کردند
----
و اینکه باید برای همه ابعاد فرهنگی و اجتماعی برنامه ریزی های مفید داشته باشند که بعضا هست اما ضعیفه و جای کار بیشتری داره و انتظار هم بیش از اینه
کاملا حرف درستیه

---
مسلما ماهواره رو نمیشه صد در صد جمع کرد و جلوش رو گرفت بلکه باید کنترل کرد.. و فرهنگ سازی و .. با راهکارهای مناسب.
یکی از راه های فرهنگ سازی خود من و شما هستیم که با ایده ها و راهکارهای خوب و استفاده مناسب از امکانات فرهنگ درست رو یاد بدیم

هر چند برای رسیدن به این نقطه مورد نظر راه داریم هنوز...

عبدالله91
30th September 2013, 04:35 PM

تانک نماد جنگه این منظور رو میرسونه که شاید روزی با خشونت هم برخورد بشه!!
ولی با یک فرهنگ سازی درست میشه جو رو جوری چرخوند که مردم خودشون به سمت این مقوله نرند مثل همین دوستان که داوطلبنه تحویل دادند ولی خشونت هیچوقت جواب نمیده

نه عزیز به غیر از تانک فکر نکنم وسیله ای پیدا بشه که بتونه ماهواره ها و دستگاهها رو به طور کامل له بکنه.

علاوه بر این ،این کار بخاطر هشدار به ملت عزیزمان نبوده بلکه هشدار به اونایی است که چیزای دیگه ای در سر می پرورونن.پس خشونت رو به سمت ملت نگرفته.

ملت که خودشون با اختیارشون دادن.

رضوس
30th September 2013, 04:44 PM
نه عزیز به غیر از تانک فکر نکنم وسیله ای پیدا بشه که بتونه ماهواره ها و دستگاهها رو به طور کامل له بکنه.

علاوه بر این ،این کار بخاطر هشدار به ملت عزیزمان نبوده بلکه هشدار به اونایی است که چیزای دیگه ای در سر می پرورونن.پس خشونت رو به سمت ملت نگرفته.

ملت که خودشون با اختیارشون دادن.

با غلطت هم میشد که انجام دادن و همیشه برای مشروبات الکلی و ماهواره از اون استفاده میشد.

بُعد روانی که روی مردم میزاره خیلی بیشتره یکجور جو منفی ایجاد میکنه.

تازه دست آویزی هم برای دیگران میشه

عبدالله91
30th September 2013, 04:48 PM
ببخشید متن شما را نخوندم چون زیاد کار توی این سایت را یاد ندارم یه متن دیگه ای را خوندم
درست می فرمایید این کارها نه که چیزی را درست نمی کنه بلکه کار را خراب هم می کنه منظور من
بر خورد با دشمنان بود جلوی تکنولژی را نمی شه گرفت اما فرهنگ را می شه به همه آموخت
باز هم ببخشید [golrooz]

سلام بر رزمندۀ حقیقی

بله حق با شماست که جلوی تکنولوژی را نمیشه گرفت و نباید هم جلوی تکنولوژی گرفته بشه اما استفاده از علم و تکنولوزی در مسیر درست مهم هست.شما خودتون هم از جنگ خبر دارین و هم از فرهنگ اصیل اسلامی.

ما چه بخواهیم و چه نخواهیم در جنگ هستیم. لحظه به لحظه در حال جنگیدن هستیم. اما نه با ملت خودمان و این کار هم جنگ با ملت عزیزمان نبوده است.

انشاالله که در این جنگ پیروز بشیم .

ممنون از حضورتون.

Sabo3eur
30th September 2013, 04:56 PM
دیگه مملکت ما هیچ کاری نداره
سرگرمی یه عده و این ابزار بیغیرتی رو جمه کنن
خدایی وقتی میفهمم که اینا ایرانین و این قانون رو میدن خندم میگیزه
اخه تانک باید باسه جنگ باشه یا له کردن ماهواره
اومدن جمع کنن من هم تو خونه مجردیم بودم
جلوش پرتش کرم بیرون از دق داشت میمرد
گفتم تو از در بری من یکی دیگه خریدم
ناگفته نمونه من کارتونش رو پرت کردم بعد با دوستان کلی خندیدیم
اختلاس 3 هزار میلیاردی رو حل کردن بیکاری رو کم کردن
تحریم هم نیستیم
دیگه کاری نبود جژ جمع کزدن و له کردن با تانک [daava]

حسین متقی
30th September 2013, 05:04 PM
سلام برادر

حرفتون کاملا درسته. اگر ما نتونیم مدیریت کنیم و برنامه ریزی (نرم) داشته باشیم که دیگه کلامون پس معرکه است

-----
اینکه بنده گفتم کار بدی نیست بخاطر زوری نبودنش بود. یعنی اینکه (طبق آنچه در خبر اومده بود) داوطلبانه است..
اما اینکه چرا اینجوری .. با تانک و .. که همونطور که گفتم می تونستند خیلی بهتر عمل کنند.

جوری که از تصاویر بر میاد فک می کنم بخاطر اینکه روزهای آخر هفته دفاع مقدس بوده و زمینه برای آوردن تانک مناسب بوده اینکار رو کردند
----
و اینکه باید برای همه ابعاد فرهنگی و اجتماعی برنامه ریزی های مفید داشته باشند که بعضا هست اما ضعیفه و جای کار بیشتری داره و انتظار هم بیش از اینه
کاملا حرف درستیه

---
مسلما ماهواره رو نمیشه صد در صد جمع کرد و جلوش رو گرفت بلکه باید کنترل کرد.. و فرهنگ سازی و .. با راهکارهای مناسب.
یکی از راه های فرهنگ سازی خود من و شما هستیم که با ایده ها و راهکارهای خوب و استفاده مناسب از امکانات فرهنگ درست رو یاد بدیم

خب این حرف - حرف حسابه
منم قبول دارم ولی فعلا فضایی در اختیارمون نیست که فعالیتی کنیم برادر

Sabo3eur
30th September 2013, 05:12 PM

اگه ما بودیم ندیدم کسی داوطلبانه باشه
مثال میزنم شما ماست میخرین دولت میگه این ماست خوب نیست میرین با هزینه خودتون ماست بخرین و به دولت تحویل بدین
اینم ماهواره که الان 300 میشه

Sabo3eur
30th September 2013, 05:19 PM
اوهههههههههههه چقدر دیش ماهوارهههههههههههههه...ملت همه....![sootzadan]
چه اقدام مسخره ای کردن...بیکارن والااا[khande]
ما که تحریم نیستیم
اختلاس هم یه چیزی بود
یارو هم 4 میلارد داره باسه دانشگاه خودش
مواد مخدر هم که نمیذارن وارد بشه
دیگه کاری نبود جز این کار

Sabo3eur
30th September 2013, 05:28 PM
سلام برادر

-----

----
کاملا حرف درستیه

---

خوب جناب کمان ابرو به نظر شما منطق میگه این کار داوطلبانه اس
بعد تانک حالا هر مناسبتی اون هم خیابان هم جوار شاهچراغ میشه استانه که با ارتش یا سپاه و نیروی انتظامی انبارشون کیلومترها فاصله داره
اومدیم و تانک رو منفجر کردن
فرهنگ سازی باید اینجوری باشه
هفته دفاع مقدس باید همچین کاری انجام داد یا یادواره 8 سال جنگ و شهیدان
وقتی ما خودمون مشکل فرهنگ داریم با این کار الان ما با فرهنگ شدیم
متاسفم

دستیار
30th September 2013, 05:46 PM
سلام.خسته نباشین.به نظرتون این حرفتون درسته؟یعنی چی از رو خودتون رد میشن.یه کم منطقی باشین.آخه میخوای کیو بندازین بیرون.مردمو؟!اینا هم همین مردمین که کنار شما زندگی میکنن.لطفا اینجوری صحبت نکنین

maryam kia
30th September 2013, 05:48 PM
سلام.خسته نباشین.به نظرتون این حرفتون درسته؟یعنی چی از رو خودتون رد میشن.یه کم منطقی باشین.آخه میخوای کیو بندازین بیرون.مردمو؟!اینا هم همین مردمین که کنار شما زندگی میکنن.لطفا اینجوری صحبت نکنین

مردم؟کدوم مردم؟[soal]
متوجه نشدم[soal]

دستیار
30th September 2013, 05:48 PM
بعد تانک حالا هر مناسبتی اون هم خیابان هم جوار شاهچراغ میشه استانه که با ارتش یا سپاه و نیروی انتظامی انبارشون کیلومترها فاصله داره
متاسفم
سلام دوست من.این کار که حمله به مردم نبوده.حالا این یه تفکر بوده و اینجوری تصمیم گیری شده واین فکر همه مردم که نبوده.ضمنا اینم یه نوع جنگ هست اونم جنگ فرهنگی!!!!متاسفانه واقعا ماهواره ها خیلی رو مردم ما تاثیر منفی گذاشتن.خیلی

دستیار
30th September 2013, 05:50 PM
مردم؟کدوم مردم؟[soal]
متوجه نشدم[soal]
همینایی که شما میگین بندازن زیر تانک اینا فرزندان همین مردمن.جزعی از این جامعه هستن

maryam kia
30th September 2013, 05:51 PM
همینایی که شما میگین بندازن زیر تانک اینا فرزندان همین مردمن.جزعی از این جامعه هستن

اهان بله متوجه شدم[shaad][golrooz]

Sabo3eur
30th September 2013, 05:55 PM
سلام دوست من.این کار که حمله به مردم نبوده.حالا این یه تفکر بوده و اینجوری تصمیم گیری شده واین فکر همه مردم که نبوده.ضمنا اینم یه نوع جنگ هست اونم جنگ فرهنگی!!!!متاسفانه واقعا ماهواره ها خیلی رو مردم ما تاثیر منفی گذاشتن.خیلی
حمله به مردم نبوده
ولی با هواپیما بیان رو اپارتمان و وسیله یه نفر رو بردارن
مثال میزنم
من بیام و کامپیوتر شما رو ببرم
من اینجور تصمیم گرفتم به نظر شما خوبه
جنگ فرهنگی الان با جمع کردن این وسیله مردم فرهنگشون درست شده
تاثیرات منفی رو میشه بگین ما هم بدونیم

عبدالله91
30th September 2013, 06:07 PM
حمله به مردم نبوده
ولی با هواپیما بیان رو اپارتمان و وسیله یه نفر رو بردارن
مثال میزنم
من بیام و کامپیوتر شما رو ببرم
من اینجور تصمیم گرفتم به نظر شما خوبه
جنگ فرهنگی الان با جمع کردن این وسیله مردم فرهنگشون درست شده
تاثیرات منفی رو میشه بگین ما هم بدونیم

سلام

افشین جان بنده از هیچ عکس العملی دفاع نمیکنم چون هر طرز برخوردی رو یه عده میپسندن و یه عده رد میکنن و هر اتفاقی موافقین و مخالفن و انتقاد کنندگانی داره که هیچ کدام باطل نیستن.
اما برای فرهنگ سازی باید یه جیزی رو در نظر گرفت

برای موفق شدن در فرهنگ سازی باید جلوی گسترش مانع فرهنگ سازی گرفته بشه. برای اینکه فرهنگ بتونه برای مردمانش و پیروانش دوباره جذابیت داشته باشه و مهمتر اینکه بتونه دوباره رو پای خودش بایسته و مولد باشه مجبورن ماهواره هارو جمع بکنن تا فرهنگ زمینه ای برای رشد داشته باشه.

اگر در زمین سنگلاخ بخواهی گندم بکاری مجبوری سنگ هارو جمع آوری کنی. یا برای رشد بهتر مزارع و باغچه ها باید علف های هرز رو از ریشه درآورد{منظورم این نیست که ماهواره علف هرز هست منظور نشون دادن عواملی است که مانع فرهنگ سازی میشه }.

از یه طرف اخلاقیات و رو خانواده ها تمرکز بکنن و از طرف دیگه ماهواره هاضد این عمل بکنن (چون گرایش و صفتهای انسانی بیشتر تمایل به هوای نفس دارند) تلاش برای فرهنگ سازی کاری عبث و بیهوده خواهد بود.

Sabo3eur
30th September 2013, 06:15 PM
سلام

افشین جان بنده از هیچ عکس العملی دفاع نمیکنم چون هر طرز برخوردی رو یه عده میپسندن و یه عده رد میکنن و هر اتفاقی موافقین و مخالفن و انتقاد کنندگانی داره که هیچ کدام باطل نیستن.
اما برای فرهنگ سازی باید یه جیزی رو در نظر گرفت

برای موفق شدن در فرهنگ سازی باید جلوی گسترش مانع فرهنگ سازی گرفته بشه. برای اینکه فرهنگ بتونه برای مردمانش و پیروانش دوباره جذابیت داشته باشه و مهمتر اینکه بتونه دوباره رو پای خودش بایسته و مولد باشه مجبورن ماهواره هارو جمع بکنن تا فرهنگ زمینه ای برای رشد داشته باشه.

اگر در زمین سنگلاخ بخواهی گندم بکاری مجبوری سنگ هارو جمع آوری کنی. یا برای رشد بهتر مزارع و باغچه ها باید علف های هرز رو از ریشه درآورد{منظورم این نیست که ماهواره علف هرز هست منظور نشون دادن عواملی است که مانع فرهنگ سازی میشه }.

از یه طرف اخلاقیات و رو خانواده ها تمرکز بکنن و از طرف دیگه ماهواره هاضد این عمل بکنن (چون گرایش و صفتهای انسانی بیشتر تمایل به هوای نفس دارند) تلاش برای فرهنگ سازی کاری عبث و بیهوده خواهد بود.

علیکم سلام
عبداله جان حرفای شما درست
مگه ماهواره وارد کشور ما نمشه به عنوان کالای قاچاق
چرا جلوی ورود رو نمیگیرن ضعف از کیه
حالا دیگه وارد نمیشم
مثال مواد مخدر هم وارد میشه و دولت هم میگه اعتیاد بده
ولی یه عده به سوی اعتیاد میرن و یه عده نمیرن
ماهواره هم همونطوره روی یه سری تاثیر میذاره رو یه سری نه حالا که وارده شده و مشکل از بالاس دیگه به اجبار نه
با علم
پارازیت

عبدالله91
30th September 2013, 06:19 PM
علیکم سلام
عبداله جان حرفای شما درست
مگه ماهواره وارد کشور ما نمشه به عنوان کالای قاچاق
چرا جلوی ورود رو نمیگیرن ضعف از کیه
حالا دیگه وارد نمیشم
مثال مواد مخدر هم وارد میشه و دولت هم میگه اعتیاد بده
ولی یه عده به سوی اعتیاد میرن و یه عده نمیرن
ماهواره هم همونطوره روی یه سری تاثیر میذاره رو یه سری نه حالا که وارده شده و مشکل از بالاس دیگه به اجبار نه
با علم
پارازیت

بله درست می فرمایین. حرفتون منطقیه. ما از بعد دیگه نگاه کردیم.متاسفانه چنین معضل هایی در کشورمون وجود داره.

kamanabroo
30th September 2013, 06:30 PM
متاسفم

ببین دوست من

شما اگه حرف من رو خونده باشین موضع و نظرم رو حتما فهمیدید

و اینکه گفتم طبق آنچه در خبر آمده...
یا جوری که از عکس بر میاد...

یعنی گمانه زنی (یعنی علت اینکارشون رو بنده توضیح ندادم که حتما همینی هست که من میگم، بلکه از ظاهر قضیه اینجوری برمی آمد. خوب این نیاز داره که دقیق فهمیده باشه ببینیم واقعا دلیلشون جی بوده بعد نقد سنگین کنیم) چون با یک خبر که نمیشه همه چیز رو فهمید یا تحلیل کرد عزیز من

بله قبول دارم خیلی کارهای فرهنگی رو می تونیم خیلی بهتر و زیباتر انجام بدیم منم حرفم همینه
حتی پیشنهاد دادم که این کار ماست که با راهکارهای مناسبی که داریم بریم و راه درست رو ارائه بدیم و حداقل توی خودمون نریزیم
بلکه بریم یه جایی که می دونیم متصدی هستن بگیم
و اگه گوش هم ندادن
پیش وجدان و منطق و خدای خودمون می دونیم که دست روی دست نگذاشتیم

کسی که دغدغه داره باید حرکت هم بکنه .

-------------
و مخالفت با ماهواره بخاطر همه آنچه در ماهواره هست، نیست بلکه بخاطر همون درصدی هست که خیلی ها میرن سراغش. و خیلی هم تاثیر منفی داره.

همیشه وقتی این حرفا پیش میاد یه عده میگن بابا شما یعنی همه چیز رو درست کردید همین یکی مونده؟!
نه همین یکی نمونده . هر انحراف اجتماعی به اندازه خودش خطر داره و باید جلوش گرفته بشه یا باهاش برخورد مناسب بشه و براش برنامه های درست ترتیب داده بشه.
نظر خودم رو درباره ماهواره گفتم در پست های قبلی.

اما اینکه بگیم چون خیلی از معضلات دیگر داریم مثل اعتیاد یا ... پس بیخیال گیر دادن ها و.. این منطقی نیست. هر چیزی به اندازه خودش و به جای خودش.

Joseph Goebbels
30th September 2013, 07:26 PM
یک چیز غیرمنطقی در یک مکان غیر منطقی ....

اون اقایی که مجوز ورود تانک به شهر رو داده با خودش چی فکر کرده ...؟

بله ... وقتی قانون مداری کشک بشه همین میشه ...

کجای قانون اومده ورود تانک به شهر مجازه ...؟ اون هم در زمان صلح ... اون هم برای یک مورد بی خاصیت ...

نیروی انتظامی دستور داده ... ؟ ارتش دستور داده .... ؟ یا نیروهای مسلح ... ؟

چرا سپاه مجوز ورود تانک به شهر رو داده .... من می دونم چون اونها فکر می کنند تانک یه اسباب بازیه که هر کاری می تونند باهاش انجام بدند ...

اگر یه تروریست یا هر شخص خبره دیگه وارد تانک میشد و با سرعت زیاد اون طرف خیابون می رفت و با تانکش ماشینهای بسیاری رو له می کرد و ادم های بسیاری رو می کشت چه کسی جوابگو بود ...؟

گفته میشه حادثه خبر نمی کنه ... تروریست هم خبر نمی کنه که بخواد تانک دزدی کنه ...

مگه مملکت نیروی انتظامی نداره که بخواد جلوی این کارها رو بگیره ... ؟ پس چرا سپاه با تانک که یک وسیله غیر مجاز هست وارد شهر شده ... ؟

وقتی قانون مملکت بشه کشک همین میشه دیگه ....

وقتی الان با تانک با ما برخورد می کنند پس فردا چه کار می تونند بکنند ... بنده با دیدن چنین صحنه هایی پروژه سپاه هراسی از سوی امریکا رو به طور 100% قبول دارم ...

مدرک می خواین اینم مدرک و اینم تصویر .... که در پست اول گذاشته شد ...

http://bartarinha.ir/files/fa/news/1392/7/8/203442_466.jpg

saamaaneh
30th September 2013, 07:33 PM
علت امحای دیش های ماهواره با تانک

در پی انتشار تصاویر مربوط به اقدام اخیر سپاه و بسیج استان فارس در از بین بردن دیش های ماهواره در شیراز و جنجال رسانه‌های خارجی، روابط عمومی سپاه فجر این استان اطلاعیه‌ای صادر کرد.

به گزارش ایسنا، سپاه فجر در این اطلاعیه انتشار این تصاویر را القائات جبهه رسانه‌ای معاند دانست و ضمن محکوم کردن این اقدام، اعلام کرد: سپاه فجر استان فارس در آستانه هفته دفاع مقدس در اقدامی ارزشی برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان انقلاب و نظام در پیشنهادی از مردم خواست با تحویل داوطلبانه دیش و گیرنده های ماهواره های خود یک دستگاه مبدل دیجیتال دریافت کنند که این طرح با استقبال گسترده مردم فهیم شیراز همراه شد.

این اطلاعیه افزوده است: در اولین گام حدود 800 دستگاه دیش و گیرنده ماهواره ای داوطلبانه توسط مردم تحویل پایگاه های بسیج شیراز شد که طی مراسمی در حاشیه نمایشگاه گرامیداشت هفته دفاع مقدس بطور نمادین توسط غلطک و یک دستگاه تانکی مربوط به نمایشگاه منهدم شدند.

در ادامه این اطلاعیه با اشاره به این‌که این اقدام سمبلیک مورد استقبال پرشور مردم قرار گرفت با محکوم کردن جنجال آفرینی رسانه های معاند تاکید کرده است: بی تردید ملت ایران به ویژه مردم متعهد و بصیر شیراز با درک عمیق از ارزش ها و باورهای دینی و انقلابی خود اجازه نخواهند داد اهداف و راهبردهای شوم دشمن در عرصه جنگ نرم و تهاجم فرهنگی در جامعه اسلامی تحقق یابد و آنها بدون توجه به جنجال سازی های رسانه ای از هرگونه اقدام موثر در این راستا حمایت می کنند.

سپاه فجر استان فارس در پایان اطلاعیه خود از اهتمام مردم شیراز در این اقدام داوطلبانه فرهنگی که موجبات خرسندی آحاد ملت ایران و عصبانیت دشمن را فراهم کرده است، قدردانی کرد.

منبع (http://www.tabnak.ir/fa/news/348194/%D8%B9%D9%84%D8%AA-%D8%A7%D9%85%D8%AD%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%D8%B4%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D9%87%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D8%A7%D9%86%DA%A9)

Joseph Goebbels
30th September 2013, 07:42 PM
کجای دنیا ماهواره رو با نفربر نابود می کنند ... ؟

http://cdn.asriran.com/files/fa/news/1392/7/8/310085_154.jpg

M@hdi42
30th September 2013, 09:18 PM
سلام

نکته ای که ناگفته موند اینه . اینایی که می بینید تانک نیستن. نفر بر های سری بی ام پی 2 هستن با برجک چرخان. سواد نظامی دوستان مطبوعات هم که بالا !!!!

http://www.uc-njavan.ir/images/s9796sw0yu5iy3rvsob5.jpg (http://www.uc-njavan.ir/)

دوستان نظامی بهتره برن برجک رو به بی ام پی سری T (همون terminator ) ارتقا بدن که بتونیم در مقابل لئوپارد های عربستان در صورت وقوع نبرد , به صورت نا همتراز دفاع کنیم. البته میشه موشک های سری کورنت رو برداشت و موشک های دور برد تری بهش اظافه کرد. اینطوری با تعداد قابل توجه این نوع نفربر روسی که در لشکر های زرهی کشور هست میشه توان مبارزه نیروی زمینی رو به شدت اظافه کرد.

عکس های زیر روببینین تا متوجه بهبود زره این نفر بر بشین. طوری که قابل شناسایی نیست این همون بی ام پی2 هست:

http://www.uc-njavan.ir/images/rf5l0mjkw8sl26uk2w8w.jpg (http://www.uc-njavan.ir/)

http://www.uc-njavan.ir/images/foo6z1fakyw98al1bw6.jpg (http://www.uc-njavan.ir/)

http://www.uc-njavan.ir/images/6tdrr72k7qqvoyzi0jcd.jpg (http://www.uc-njavan.ir/)

http://www.uc-njavan.ir/images/imjj988zuqyjykw4qvgl.jpg (http://www.uc-njavan.ir/)

موفق باشید

Joseph Goebbels
30th September 2013, 09:37 PM
سلام

نکته ای که ناگفته موند اینه . اینایی که می بینید تانک نیستن. نفر بر های سری بی ام پی 2 هستن با برجک چرخان. سواد نظامی دوستان مطبوعات هم که بالا !!!!

موفق باشید

مهدی جان ، خودت رو اذیت نکن ...
این خبر رو بخونی از خنده یکراست به مریخ پرتاب میشی :
فدای کارشناسان نظامی العالم [nishkhand]
البته خودم فکر می کردم که اینها همون نفربر براق هستند ....
فقط به این مساله اشاره ای نکردم ... ممنون که این نکته رو متذکر شدید ....

http://fa.alalam.ir/news/1500683 (http://fa.alalam.ir/news/1500683)

العالم - وزیر امور خارجه فیلپین گفت: هواپیماهای جاسوسی آمریکا داده های اطلاعاتی ارزشمندی را از فعالیت های نظامی پکن در دریای جنوبی چین جمع آوری کرده اند.
به گزارش روز پنجشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "آلبرت دل روزاریو" افزود: هواپیماهای شناسایی B-3 متعلق به نیروی دریایی آمریکا دست کم از سال 2010 به طور مداوم بر فراز آب ها و جزایر فیلپین (مناطق مورد اختلاف فیلیپین و چین) پرواز می کنند.
آلبرت به خبرنگاران گفت: منافع ما اقتضا می کند از رویدادهای منطقه اقتصادی بین قاره ای خویش آگاه باشیم و از ورود احتمالی بیگانگان به این حریم مطلع شویم.
این در حالی است که چین تقریبا کل دریای چین را از آن خود می داند.
دریای چین یک چهار راه حیاتی برای تجارت جهانی به شمار می رود و دارای ذخایر فراوان نفت و گاز و منابع عظیم شیلات است.
ژاپن، تایوان، ویتنام، مالزی و برونای نیز بر سر مرزهای آبی با پکن اختلاف دارند.

Capitan Totti
30th September 2013, 09:43 PM
البته مهدی جان
متاسفانه من حتی از درجه داران کادر و یکی دو نفر از افسرانمون هم شنیدم که به تجهیزات توپخانه ای خود کششی میگن تانک
پس این اشتباهات از افراد غیر نظامی تقریبا عادیه

البته در مورد این قضیه هم آنچه که منو متعجب کرده شرکت ارتش و علی الخصوص تیپ 37 زرهی شیراز در این اقدامه
برای بیرون آوردن یه اسلحه از داخل پادگان به بیرون قریب به 10امضا از مسئولین مرتبت و مراحل زیادی باید انجام بشه
و این نفر بر چقدر راحت اومده...

M@hdi42
30th September 2013, 09:45 PM
مهدی جان ، خودت رو اذیت نکن ...
این خبر رو بخونی از خنده یکراست به مریخ پرتاب میشی :
فدای کارشناسان نظامی العالم [nishkhand]
البته خودم فکر می کردم که اینها همون نفربر براق هستند ....
فقط به این مساله اشاره ای نکردم ... ممنون که این نکته رو متذکر شدید ....

http://fa.alalam.ir/news/1500683 (http://fa.alalam.ir/news/1500683)

ممنونم ژنرال عزیز.خواهش میکنم.[golrooz]

خب براق و .... اسامی ایرانی این وسایل مهندسی معکوس شده هستند و بر هر کدوم یک اسم میذارن دیگه. مثل قضیه شکاری آذرخش واف5 و یا تانک تاکتیکی اسکورپین که اسم دیگه ای روش گذاشتن و.... .

خب این مسائل هست دیگه. مشکل از اونجاست وسایل نظامی فقط وسیله هستند نه هدف, در اخبار مذبور وگرنه این نکات فنی رو رعایت می کردند.

موفق باشی

m.g.s.t.r
30th September 2013, 10:36 PM
علت امحای دیش‌های ماهواره با تانک (http://www.tabnak.ir/fa/news/348194/%D8%B9%D9%84%D8%AA-%D8%A7%D9%85%D8%AD%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%D8%B4%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D9%87%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D8%A7%D9%86%DA%A9)

در پی انتشار تصاویر مربوط به اقدام اخیر سپاه و بسیج استان فارس در از بین بردن دیش های ماهواره در شیراز و جنجال رسانه‌های خارجی، روابط عمومی سپاه فجر این استان اطلاعیه‌ای صادر کرد.

به گزارش ایسنا، سپاه فجر در این اطلاعیه انتشار این تصاویر را القائات جبهه رسانه‌ای معاند دانست و ضمن محکوم کردن این اقدام، اعلام کرد: سپاه فجر استان فارس در آستانه هفته دفاع مقدس در اقدامی ارزشی برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان انقلاب و نظام در پیشنهادی از مردم خواست با تحویل داوطلبانه دیش و گیرنده های ماهواره های خود یک دستگاه مبدل دیجیتال دریافت کنند که این طرح با استقبال گسترده مردم فهیم شیراز همراه شد.

این اطلاعیه افزوده است: در اولین گام حدود 800 دستگاه دیش و گیرنده ماهواره ای داوطلبانه توسط مردم تحویل پایگاه های بسیج شیراز شد که طی مراسمی در حاشیه نمایشگاه گرامیداشت هفته دفاع مقدس بطور نمادین توسط غلطک و یک دستگاه تانکی مربوط به نمایشگاه منهدم شدند.

در ادامه این اطلاعیه با اشاره به این‌که این اقدام سمبلیک مورد استقبال پرشور مردم قرار گرفت با محکوم کردن جنجال آفرینی رسانه های معاند تاکید کرده است: بی تردید ملت ایران به ویژه مردم متعهد و بصیر شیراز با درک عمیق از ارزش ها و باورهای دینی و انقلابی خود اجازه نخواهند داد اهداف و راهبردهای شوم دشمن در عرصه جنگ نرم و تهاجم فرهنگی در جامعه اسلامی تحقق یابد و آنها بدون توجه به جنجال سازی های رسانه ای از هرگونه اقدام موثر در این راستا حمایت می کنند.

سپاه فجر استان فارس در پایان اطلاعیه خود از اهتمام مردم شیراز در این اقدام داوطلبانه فرهنگی که موجبات خرسندی آحاد ملت ایران و عصبانیت دشمن را فراهم کرده است، قدردانی کرد.

Joseph Goebbels
2nd October 2013, 09:48 AM
http://cdn.asriran.com/files/fa/news/1392/7/8/309980_285.jpg

http://cdn.asriran.com/files/fa/news/1392/7/8/309983_998.jpg

http://cdn.asriran.com/files/fa/news/1392/7/8/309984_482.jpg

http://cdn.asriran.com/files/fa/news/1392/7/8/309985_855.jpg

http://khabarfarsi.com/ext/6687675 (http://khabarfarsi.com/ext/6687675)

maryam kia
7th October 2013, 10:10 PM
کجای دنیا ماهواره رو با نفربر نابود می کنند ... ؟

http://cdn.asriran.com/files/fa/news/1392/7/8/310085_154.jpg

فقط در ایران[shaad]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد