PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر فوری سیلی و لب پاره، نتیجه‌ی عیادت سلیمی از باقری!

m.g.s.t.r
26th September 2013, 03:52 PM
عیادت سه ملی پوش وزنه‌برداری از کوروش باقری با حاشیه‌ای همراه بود.

به گزارش ایسنا، بهداد سلیمی، نواب نصیر شلال و سعید محمدپور، ظهر امروز (پنجشنبه) برای عیادت کوروش باقری به بیمارستان "پیامبر" تهران رفتند اما پس از این عیادت و هنگام ترک بیمارستان، اتفاق عجیبی رخ داد.

وقتی سلیمی در حال ترک بیمارستان بود یک مربی، به سمت سلیمی حمله ور شد و به صورت وی سیلی زد که منجر به پاره شدن لب قوی‌ترین مرد جهان شد. البته سلیمی با رفتاری پهلوانانه از درگیری اجتناب و بیمارستان را ترک کرد.

قهرمان ورزش ایران هیچ گاه تصور این را نمی کرد که نتیجه‌ی عیادت از سرمربی تیم ملی وزنه برداری یک سیلی و لبی پاره برای او باشد!

سعید محمدپور، وزنه‌بردار المپیکی ایران که همراه بهداد سلیمی بود، با تایید حمله به بهداد سلیمی در بیمارستان "پیامبران" به خبرنگار ایسنا گفت: داخل بیمارستان یکی از مربیان خرم آباد جلوی بهداد سلیمی را گرفت و گفت "تا دیروز علیه کورش باقری مصاحبه می‌کردی و الان رفیقش شدی" و پس از آن به او حمله ور شد که بهداد سلیمی با منش پهلوانی خود هیچ برخوردی با او نکرد و حتی هیچ حرفی هم به او نزد که این نشان دهنده شخصیت بزرگ سلیمی است و خود من واقعا از این کار بهداد سلیمی خوشحال شدم. منبع (http://www.tabnak.ir/fa/news/347390/%D8%B3%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%88-%D9%84%D8%A8-%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D9%86%D8%AA%DB%8C%D8%AC%D9%87%E2%80%8C%DB%8C-%D8%B9%DB%8C%D8%A7%D8%AF%D8%AA-%D8%B3%D9%84%DB%8C%D9%85%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%A7%D9%82%D8%B1%DB%8C)

محسن مهابادی زاده
26th September 2013, 03:58 PM
به نظرم درباره اینکه بهداد سلیمی پهلوانی کرده و یا کوروش باقری مقصربوده زود قضاوت نکنیم ....زحمات کوروش باقری نباید فراموش بشه

m.g.s.t.r
26th September 2013, 06:40 PM
به نظرم درباره اینکه بهداد سلیمی پهلوانی کرده و یا کوروش باقری مقصربوده زود قضاوت نکنیم ....زحمات کوروش باقری نباید فراموش بشه

سیلی را که کورش باقری نزده!!!!
یکی از مربی های دیگه در حمایت از باقری زده اونم خارج از بیمارستان

محسن مهابادی زاده
26th September 2013, 06:51 PM
سیلی را که کورش باقری نزده!!!!
یکی از مربی های دیگه در حمایت از باقری زده اونم خارج از بیمارستان
متوجه بودم که قضیه اینه.من میگم درباره اینکه سلیمی پهلوان صفته یا نه باید به گذشته اتفاقاتی نگاه کرد که بین اینها افتاده و حرمت کوروش باقری رو شکستن...

m.g.s.t.r
27th September 2013, 11:56 AM
متوجه بودم که قضیه اینه.من میگم درباره اینکه سلیمی پهلوان صفته یا نه باید به گذشته اتفاقاتی نگاه کرد که بین اینها افتاده و حرمت کوروش باقری رو شکستن...

خب هردو طرف مقصر بودن
آقای باقری ظاهرا احترام شاگردهاش را نگه نمیداشته!!!! اینها هم آخر سر اعتصاب کردن!!!
آقای رضازاده هم بجای آشتی دادن یخورده هم آتش بیار معرکه شدند
این وسط کی ضرر کرد؟ کشور
حالا بهداد اگر بخاد براحتی میتونه پاسپورت آمریکا و هرجای دیگه را بگیره و با عنوان اینکه تو کشور خودم منو نخواستن (مثل یه قهرمان کشتی که رفت آذربایجان) بره برای یه کشور دیگه مدال بیاره و حسابی هم بهش احترام بذارن

leaflet
28th September 2013, 05:47 PM
haghesh bode

leaflet
28th September 2013, 05:50 PM
haghesh bode!!!!!!!!!!!!!!!!![khande]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد