PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث صندوق ایده های بخش روابط عمومی

روابط عمومی سایت
26th September 2013, 02:58 PM
به نام خدای مهر و مهربانی[golrooz]

با سلام خدمت همه عزیزان و سروران همیشه در صحنه و کوشای انجمن[golrooz]

دوستان خوبم در این تاپیک تصمیم داریم با مشارکت شما خوبان در زمینه ایده هاتون برای بخش روابط عمومی به بحث و گفتگو بپردازیم

بخش روابط عمومی سایت به دلیل اینکه یک بخش همگانی و عمومی هست تک تک شما عزیزان محق به ارائه نظراتتون هستید
و ما به تک تک نظرات مفید و کاربردی شما بها داده و با همفکری عمومی نتایجی رو دریافت و شرایط اون رو با موافقت مدیریت محترم سایت برای همه احیا میکنیم چرا که فراهم کردن بستر و شرایط مناسب و بهره وری از اون شرایط ، حق مسلم شماست هدف ما در این تاپیک این هست که با تعاملات و همفکری های گروهی بخش روابط عمومی رو باب سلایق همگان در بیاریم تا با استفاده از بستر های ایجاد شده بتونیم نیازهامون رو پوشش بدیم

مشارکت در این تاپیک برای همه عزیزان آزاد هست و هیچ محدودیتی نداره

به همه نظرات پاسخ داده میشه و نتیجه همه تصمیمات با مشارکت همگی مون و صد البته موافقت مدیریت سایتهست

زیبایی این طرح اینه که در فضایی دوستانه ما شرایطی رو با هم و برای رفاه حال هم و همچنین درفضایی آرام و شاد در کنار هم ایجاد میکنیم

حس همکاری و تعاون در این طرح میتونه فضای شور و اشتیاق و ایده پردازی رو چند برابر کنه

پس لطفا و حتما ما رو از نظرات زیباتون مطلع کنید تا با کمک هم در این تاپیک نیاز هامون رو به اجرا دربیاریم

در پایان از همه شما همراهان همیشگی کمال تشکر رو داریم

براتون زیباترین لحظات رو توام با مهربانی آرزو مندیم[golrooz]

امـیـر بـیـگـی
26th September 2013, 03:04 PM
به نام خدای مهر و مهربانی[golrooz]

با سلام خدمت همه عزیزان و سروران همیشه در صحنه و کوشای انجمن[golrooz]

دوستان خوبم در این تاپیک تصمیم داریم با مشارکت شما خوبان در زمینه ایده هاتون برای بخش روابط عمومی به بحث و گفتگو بپردازیم

بخش روابط عمومی سایت به دلیل اینکه یک بخش همگانی و عمومی هست تک تک شما عزیزان محق به ارائه نظراتتون هستید
و ما به تک تک نظرات مفید و کاربردی شما بها داده و با همفکری عمومی نتایجی رو دریافت و شرایط اون رو با موافقت مدیریت محترم سایت برای همه احیا میکنیم چرا که فراهم کردن بستر و شرایط مناسب و بهره وری از اون شرایط ، حق مسلم شماست هدف ما در این تاپیک این هست که با تعاملات و همفکری های گروهی بخش روابط عمومی رو باب سلایق همگان در بیاریم تا با استفاده از بستر های ایجاد شده بتونیم نیازهامون رو پوشش بدیم

مشارکت در این تاپیک برای همه عزیزان آزاد هست و هیچ محدودیتی نداره

به همه نظرات پاسخ داده میشه و نتیجه همه تصمیمات با مشارکت همگی مون و صد البته موافقت مدیریت سایتهست

زیبایی این طرح اینه که در فضایی دوستانه ما شرایطی رو با هم و برای رفاه حال هم و همچنین درفضایی آرام و شاد در کنار هم ایجاد میکنیم

حس همکاری و تعاون در این طرح میتونه فضای شور و اشتیاق و ایده پردازی رو چند برابر کنه

پس لطفا و حتما ما رو از نظرات زیباتون مطلع کنید تا با کمک هم در این تاپیک نیاز هامون رو به اجرا دربیاریم

در پایان از همه شما همراهان همیشگی کمال تشکر رو داریم

براتون زیباترین لحظات رو توام با مهربانی آرزو مندیم[golrooz]

من یک ایده برای کل سایت داشتم نمیدونستم کجا مطرح کنم
در بغضی انجمن ها امکانی هست که تاپیک به صورت خودکار رفرش میشه
واین خیلی خوبه
و در مصرف اینترنت صرفه جویی میشه

Almas Parsi
26th September 2013, 03:14 PM
من یک ایده برای کل سایت داشتم نمیدونستم کجا مطرح کنم
در بغضی انجمن ها امکانی هست که تاپیک به صورت خودکار رفرش میشه
واین خیلی خوبه
و در مصرف اینترنت صرفه جویی میشه

با سلام خدمت دوست خوبمون جناب آقای بیگی[golrooz]

و تشکر از حضورتون در این تاپیک و پیشنهادتون

ما برای مواردی که شامل ایجاد امکان در سراسر انجمنمیشه درتاپیک زیر پیشنهادات رو مکتوب میکنیم

و مدیریت سایت به پیشنهادات دوستان پاسخ میدن ...

شما لطفا پیشنهادتون رو در لینک زیر مرقوم بفرمایید تا در اسرع وقت پاسخ مدیریت رو دریافت کنید

طرح بزرگ ارتقاء سطح علمی سایت به پیشنهاد مدیریت (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?180911-%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%A1-%D8%B3%D8%B7%D8%AD-%D8%B9%D9%84%D9%85%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA)

با تشکر[golrooz]

Almas Parsi
26th September 2013, 03:18 PM
با سلامی دوباره[golrooz]

دوستان عزیز همونطور که در تاپیک هم اشاره شده کلیه نظرات در تاپیک صندوق ایده ها مربوط به تالار روابط

عمومی سایت هست و پیشنهادات در این زمینه پس از بررسی و تایید در تالار روابط عمومی سایت قابل اجرا

خواهد شد

منتظر ایده ها و پیشنهادات کاربردی شما هستیم[golrooz]

sr hesabi
23rd October 2013, 12:01 AM
سلام خانوم پارسی
امیدوارم خوب باشید

الان سایت از اواسط خرداد رفته که یه پروژه انجام بده
الان 3 ماهه سایت داره نزول میکنه
خداییش تو این 3 ماهه تابستون 10 تا بحث خوب داشتید
پس چی شد اون گروه داوران؟؟؟
اون همه طرح های خوب چی شد؟؟
الان سایت خیلی داغونه
قدیما تو سایت روزی حداقل یه تاپیک تو تالار اختراعات بود که یه طرح رو به چالش میکشید
اونطوری دیگران هم فکرشون باز میشد
الان حتی روی یه محصول تازه بحث نمیشه
یا اگه بحثی راه میوفته یکی بهش برمیخوره ،میکشه کنار
بنظرم بهتره سریعتر کاری انجام داده بشه
الان سایت رو با سال پیش دی(تو امتحانات هم بود)مقایسه کنید
خداییش الان سایت راکده

Almas Parsi
23rd October 2013, 01:36 AM
سلام خانوم پارسی
امیدوارم خوب باشید

الان سایت از اواسط خرداد رفته که یه پروژه انجام بده
الان 3 ماهه سایت داره نزول میکنه
خداییش تو این 3 ماهه تابستون 10 تا بحث خوب داشتید
پس چی شد اون گروه داوران؟؟؟
اون همه طرح های خوب چی شد؟؟
الان سایت خیلی داغونه
قدیما تو سایت روزی حداقل یه تاپیک تو تالار اختراعات بود که یه طرح رو به چالش میکشید
اونطوری دیگران هم فکرشون باز میشد
الان حتی روی یه محصول تازه بحث نمیشه
یا اگه بحثی راه میوفته یکی بهش برمیخوره ،میکشه کنار
بنظرم بهتره سریعتر کاری انجام داده بشه
الان سایت رو با سال پیش دی(تو امتحانات هم بود)مقایسه کنید
خداییش الان سایت راکده

با سلام و درود خدمت شما بزرگوار[golrooz]

و ممنونم که نظراتتون رو در این تاپیک ارائه کردید[golrooz]

در خصوص شرایط لازمه برای آگاهی بیشتر شما و برخی از دوستان که سوال کرده بودند پروژه ها در چه مرحله ای هست باید بگم

همه کارها و فعالیت های ما تداخل با رویدادهای مهمی پیدا کرد از جمله اجرای طرح بزرگ پیشنهادی جناب ادمین برای ارتقای سطح علمی سایت و در کنار اون مدیریت سایت در حال انجام امور پرتال هستند ...

که اجرای این طرح خودش به تنهایی پروسه بسیار عظیم و تحولی بزرگ در تاریخ سایت خواهد بود
در این راستا مدیریت برای تحقق اهداف طرحشون لازم دونستند پیش نیازها و تصمیماتی اتخاذ بشه و هر کدام در زمان خودشون اجرایی بشن

از جمله این کارها طراحی مدالهای با ارزش انحصاری سایت توسط دوستان نمون بود که کماکان هم ادامه داره و هنوز ما به مرحله نهایی نرسیدیم برای تکمیل مدالها و این کار کمی زمانبر هست چون مدالها بصورت اختصاصی برای تالارها طراحی شده...
مثلا بعنوان نمونه برای اجرای مسابقات مقاله نویسی ما بایستی مقدماتمون فراهم باشه تا در صورت اعلام برندگان مدال متناسب با اون مسابقه رو اهدا کنیم

و یا اگر کلاسها و جلساتی رو میخواهیم برگزار کنیم بصورت سلسله مراتب پیش بریم و جایی نا رسایی باعث توقف و تاخیر در روند کار نشه
ودر خلال انجام کارها تاپیک های هدفمندی که به نگارش همه عزیزان تکمیل شده با جمع بندی ارائه و نتایج رو اعلام میکنیم و هیچ تاپیک هدفمندی بلاتکلیف نخواهد موند..
همه عزیزان و مدیران محترم نهایت تلاششون رو برای فراهم آوری شرایط مطلوب سایت دارن انجام میدن
که شما تا حدودی شاهد تغییراتی در بخش روابط عمومی بودید از جمله شناسایی کاربران فعال و طرح های تقدیر و تشکر و تعداد زیادی موارد که متعاقبا با طی مراحل بهتون اطلاع رسانی خواهیم کرد
و بایستی در نظر داشته باشیم ما نمایشگاه رسانه هم در پیش داریم و مدیریت در حال انجام مقدمات برای نمایشگاه هم هستند...
در مجموع همه این کارها اگر بخواهیم بصورت مفید و با ارزش ارائه بشن بایستی براشون وقت و انرژی کافی صرف کنیم

در زمینه تاپیک ها برای انواع مباحثه ما نیاز به همکاری عمومی داریم و دوستان میتونند در این شرایط با ایجاد مباحثه های مفید شرایط جنب و جوش و فعالیت رو فراهم کنند که لازمه بگم برای دوستانی که مباحث علمی و مفید ارائه میدن هم ما برنامه هایی داریم برای تشویق شون ...
و اینکه فرمودید برخی تاپیک ها ممکنه بر اثر اختلاف نظر معلق بمونه این موارد رو میتونید از طریق گزارش و یا اطلاع رسانی به ناظر سایت رفع و رجوع کنید و مدیران ارشد عزیزبصورت مستمر در حال برطرف کردن اشکالات احتمالی هستند...
و در کوتاه ترین زمان موارد رو پیگیری و مرتفع میکنند..

از باب مقایسه من تقاضا میکنم برای حصول نتیجه و بهبود شرایط ما دی ماه سال گذشته رو با دی ماه سال جاری قیاس کنیم
و قطعا ما در آینده ای نزدیک تاپیک نظرسنجی از شرایط انجمن رو خواهیم داشت و به کلیه نظرات سازنده شما ترتیب اثر داده خواهد شد
و به همه دوستان این اطمینان داده میشه که کلیه قرار هایی که گذاشته شده حتما به مرحله اجرا خواهد رسید
همه مدیران و دوستانمون در تلاش هستند و به نوعی در پشت صحنه در حال فراهم آوری بستری مناسب برای شما عزیزان که بتونید در بهترین شرایط و مطلوب ترین شرایط فعالیت کنید

در پایان از شما و همه عزیزانی که دلسوزانه پیگیر رویداد ها هستند صمیمانه تشکر میکنیم [golrooz]

و برای همه شما نازنینان آرزوی موفقیت داریم[golrooz]

شاد و پیروز و سلامت باشید[golrooz]

ashoora
15th November 2013, 11:22 PM
سلام ضمن تشکر از زحمات همه عوامل سایت، پیشنهادی رو به عرض برسونم لطفاً اگه ممکنه بخشی یا آیتمی را برای ثبت ایده های نو در نظر بگیریدتا آنهاییکه جایی برای ایده پردازی پیدانکردند بتونند در این سایت مطرح کنند ممنون از توجه شما

Almas Parsi
16th November 2013, 03:07 PM
سلام ضمن تشکر از زحمات همه عوامل سایت، پیشنهادی رو به عرض برسونم لطفاً اگه ممکنه بخشی یا آیتمی را برای ثبت ایده های نو در نظر بگیریدتا آنهاییکه جایی برای ایده پردازی پیدانکردند بتونند در این سایت مطرح کنند ممنون از توجه شما

با سلام خدمت شما دوست بزرگوار[golrooz]

و ممنون که ما رو از نظراتتون بی بهره نمیگذارید...
این موردی که فرمودید مدیریت سایت پیگیرش هستند و انشالله به محض آماده سازی مقدمات کار در سایت اطلاع رسانی جامعی صورت خواهد گرفت
با سپاس از لطف و توجه شما..

موفق و موید باشید[golrooz]

عرفان سلیم زاده
6th February 2014, 12:49 PM
یه ایده دارم درمورد تشویق کاربران و همکاران و مدیران برای کار بیشتر.
طرح حمایتی هست درواقع در اون از کاربران دعوت میکنیم برن و پای تاپیک های دست نویس دیگر کاربران تشکر بزارن و امتیاز بدن.
راجع بهش بحث کنن تا باعث دلگرمی این عزیزان زحمت کش بشه.

Almas Parsi
7th February 2014, 10:01 AM
یه ایده دارم درمورد تشویق کاربران و همکاران و مدیران برای کار بیشتر.
طرح حمایتی هست درواقع در اون از کاربران دعوت میکنیم برن و پای تاپیک های دست نویس دیگر کاربران تشکر بزارن و امتیاز بدن.
راجع بهش بحث کنن تا باعث دلگرمی این عزیزان زحمت کش بشه.

با سلام خدمت آقا عرفان عزیز [golrooz]

ممنون از حضورتون و تشکر از نظراتتون ...
طرحتون خیلی خوب و عالی هست و قطعا اینکار میتونه در ایجاد انگیزه و تشویق موثر باشه ....
ولی در وهله اول انجام اینکار مستلزم یک پیش نیازهایی هست
یکی از اون پیش نیازها شناسایی مطالب مورد نظر و معرفی اون به عموم کاربرانه
مدیریت سایت درصدد هستند با توجه به پیشنهاداتی که دوستان ارائه دادند
راهکار مناسبی رو با ایجاد شرایط و انجام تغییراتی برای این منظور در نظر بگیرن
که انشالله با عملی شدن اون تغییرات جزئیات رو به اطلاع دوستان خواهیم رسوند
در اون صورت این طرحی که فرمودید با توجه به مقدمات ...
هم به نحو شایسته ای قابل اجرا میشه و هم باعث ایجاد انگیزه در بین اعضا .....
با تشکر از مشارکت شما در ایجاد شرایط مطلوب در انجمن[golrooz]

موفق باشید[golrooz]

312
7th February 2014, 12:14 PM
به امید توفیق کلی سایت و بالاخص روابط عمومی
پیشنهاد: تعیین خبرنگار و مصاحبه گر برای تولید گزارش خبری از گفتگو با نخبگان جامعه علمی

Almas Parsi
7th February 2014, 12:24 PM
به امید توفیق کلی سایت و بالاخص روابط عمومی
پیشنهاد: تعیین خبرنگار و مصاحبه گر برای تولید گزارش خبری از گفتگو با نخبگان جامعه علمی

با سلام خدمت جناب 312 بزرگوار [golrooz]
و با تشکر از حضورتون و ارائه نظراتتون ...
در زمینه خبرنگار و مصاحبه های خبری هم قبلا برخی دوستان پیشنهاداتی البته برای بخش اخبار ارائه داده بودند
ولی به دلیل نیاز به شرایطی جهت تحقق این امر امکانش به صورت مناسب میسر نشد
در زمینه پیشنهادتون من نظراتتون رو به مدیریت سایت انعکاس میدم
و متعاقبا پاسخ مدیریت رو در این زمینه در همین تاپیک به اطلاع شما و سایر دوستان خواهم رسوند

بنده هم برای شما و کلیه همکاران محترم بخش مذهبی آرزوی موفقیت و بهروزی دارم [golrooz]

موید باشید[golrooz]

PiXiE
12th February 2014, 02:53 AM
سلام ... [golrooz]

قبل هر چی من واقعا معذرت میخوام اینجا نظر یا حالا درخواست میدم ، ممکن الان بعضی از دوستان بگن که چه رویی داره و این همه مدت نبوده و زیاد هم نمیاد سایت بعد درخواست هم داره ... [nadanestan]
.
.
.
این چیزی که میخوام بگم ایده فکر نکنم بشه اسمشو گذاشت ولی خوب یه چیزیه که منو اذیت میکنه که اینجا مینویسم اگه قابل اجرا بود خودتون به بخش مربوط اطلاع بدین . [cheshmak]

تو پروفایل های شخصی اعضا این کادرهای سمت راست که مربوط میشه به : برترین های صوت و تصویر ، موضوعات داغ سایت ، تبلیغات ، اینارو یا بردارین یا اگه واقعا باید باشه و نمیشه کاری کنید یکاریش کنید خود کاربرا بتونن بزنن مخفی شه و هر وقت هم خواستن بیارنش ... [tafakor]

مرسی ... [golrooz]

Almas Parsi
15th February 2014, 12:58 PM

با سلام خدمت جناب 312[golrooz]
و با آرزوی موفقیت روزافزون برای شما ....
در خصوص پیشنهادتون چون سوالتون رو بصورت کلی بیان فرمودید
لطفا در صورت امکان با دیدی جزئی تر و دقیق تر پیشنهادتون رو بیان بفرمایید
و توضیحات بیشتری در خصوص این مورد بنویسید
تا انشالله بر اساس خواسته و امکانات موجود بررسی های لازم صورت پذیرد...

موفق و پیروز باشید[golrooz]

عرفان سلیم زاده
17th February 2014, 08:03 AM
پیشنهادی دارم که البته زیاد روش فکر نکردم یکم خام و ناپخته است.
گزارش نویسی برای طرح های اجرایی سایت میخوام که بتونه با دقت تمام اتفاقات رو بنویسه و در بخش مدیریت قرار بده.
این فرد تجارب بدست آمده از اجرای این طرح ها رو ثبت میکنه و دلایل موفقیت و عدم موفقیت اونو متذکر میشه.[golrooz]

Almas Parsi
17th February 2014, 09:50 AM
پیشنهادی دارم که البته زیاد روش فکر نکردم یکم خام و ناپخته است.
گزارش نویسی برای طرح های اجرایی سایت میخوام که بتونه با دقت تمام اتفاقات رو بنویسه و در بخش مدیریت قرار بده.
این فرد تجارب بدست آمده از اجرای این طرح ها رو ثبت میکنه و دلایل موفقیت و عدم موفقیت اونو متذکر میشه.[golrooz]

با سلام خدمت جناب آقای سلیم زاده[golrooz]
ضمن تشکر از شما در خصوص ارائه نظرات سازنده تون
در خصوص پیشنهادتون اگر چنانچه براتون مقدور هست کمی بیشتر توضیح بفرمایید و شفاف تر موضوع رو بیان کنید
چون متنتون رو بصورت خیلی خلاصه و کلی مطرح فرمودید و من نتونستم منظورتون رو از متن دریافت کنم

باز هم از عنایت شما بزرگوار نهایت تشکر رو دارم [golrooz]
موفق باشید[golrooz]

عرفان سلیم زاده
17th February 2014, 11:36 AM
با سلام خدمت جناب آقای سلیم زاده[golrooz]
ضمن تشکر از شما در خصوص ارائه نظرات سازنده تون
در خصوص پیشنهادتون اگر چنانچه براتون مقدور هست کمی بیشتر توضیح بفرمایید و شفاف تر موضوع رو بیان کنید
چون متنتون رو بصورت خیلی خلاصه و کلی مطرح فرمودید و من نتونستم منظورتون رو از متن دریافت کنم

باز هم از عنایت شما بزرگوار نهایت تشکر رو دارم [golrooz]
موفق باشید[golrooz]

سلام خانوم خسته نباشید[golrooz]
معمولا سایت اگر پروژه ای رو شروع کنه و شکست بخوره یا موفق بشه نیازمند کسب تجربه از اون برای پروژه های بعدی هست.
کسی که کارش تحلیل و انالیز این پروژه ها باشه فکر میکنم خیلی به درد بخوره.
فرض کنین یکی بیاد و عوامل شکست تیم رباتیک سایت رو به صورت خلاصه وار بنویسه و در مکانی در سایت بزاره.
برای تشکیل تیم های بعدی به عنوان یک تجربه خوبه که همچین چیزی هم باشه تا تیم ها بتونن ازش استفاده کنن.
مثلا در تیم رباتیک یکی از عوامل شکست هرج و مرج بود که در تیم بشقاب پرنده های سایت برای کاهش اون از یه سری دفاتر مجازی جدا از هم استفاده شد.
یا مثلا عدم زمانبندی مناسب در تیم رباتیک باعث افزایش وسواس فکری اعضای گروه شده بود که این مورد در تیم بشقاب پرنده های سایت هم دیده شد.
و غیره...[golrooz]

Almas Parsi
17th February 2014, 12:14 PM
سلام خانوم خسته نباشید[golrooz]
معمولا سایت اگر پروژه ای رو شروع کنه و شکست بخوره یا موفق بشه نیازمند کسب تجربه از اون برای پروژه های بعدی هست.
کسی که کارش تحلیل و انالیز این پروژه ها باشه فکر میکنم خیلی به درد بخوره.
فرض کنین یکی بیاد و عوامل شکست تیم رباتیک سایت رو به صورت خلاصه وار بنویسه و در مکانی در سایت بزاره.
برای تشکیل تیم های بعدی به عنوان یک تجربه خوبه که همچین چیزی هم باشه تا تیم ها بتونن ازش استفاده کنن.
مثلا در تیم رباتیک یکی از عوامل شکست هرج و مرج بود که در تیم بشقاب پرنده های سایت برای کاهش اون از یه سری دفاتر مجازی جدا از هم استفاده شد.
یا مثلا عدم زمانبندی مناسب در تیم رباتیک باعث افزایش وسواس فکری اعضای گروه شده بود که این مورد در تیم بشقاب پرنده های سایت هم دیده شد.
و غیره...[golrooz]

با سلام خدمت شما بزرگوار[golrooz]
و تشکر از توضیحاتتون.....
این پیشنهادی که فرمودید مستلزم بکارگیری افراد زبده و کارشناس در زمینه های مورد نظر هست
شاید نیاز باشه تیمی از کارشناسان رو ما برای این منظور در نظر بگیریم...
که بتونند بصورت کامل و دقیق اشراف لازم رو به امور داشته باشند
و توانایی شناسایی نقاط قوت و ضعف رو در هر شرایطی داشته باشند
یعنی توانمندی مدیریت بحران نیز از محارت هاشون باشه
پیشنهادتون خیلی خوب و موثر میتونه باشه چنانچه شرایط و امکانات نیز پاسخگو باشه و چنین امکانی رو بشه فراهم کرد...
من نظرات و پیشنهادتون رو جهت بررسی به مدیریت سایت ارجا دادم...
انشاالله متعاقبا پاسخ رو در همین تاپیک ارسال خواهیم کرد...

Almas Parsi
17th February 2014, 12:21 PM
سلام ... [golrooz]

قبل هر چی من واقعا معذرت میخوام اینجا نظر یا حالا درخواست میدم ، ممکن الان بعضی از دوستان بگن که چه رویی داره و این همه مدت نبوده و زیاد هم نمیاد سایت بعد درخواست هم داره ... [nadanestan]
.
.
.
این چیزی که میخوام بگم ایده فکر نکنم بشه اسمشو گذاشت ولی خوب یه چیزیه که منو اذیت میکنه که اینجا مینویسم اگه قابل اجرا بود خودتون به بخش مربوط اطلاع بدین . [cheshmak]

تو پروفایل های شخصی اعضا این کادرهای سمت راست که مربوط میشه به : برترین های صوت و تصویر ، موضوعات داغ سایت ، تبلیغات ، اینارو یا بردارین یا اگه واقعا باید باشه و نمیشه کاری کنید یکاریش کنید خود کاربرا بتونن بزنن مخفی شه و هر وقت هم خواستن بیارنش ... [tafakor]

مرسی ... [golrooz]

با سلام خدمت شما دوست عزیز[golrooz]
ممنون از حضورتون و ارائه پیشنهادتون
شما و کلیه دوستان با ارائه نظرات و پیشنهادات سازنده و دلسوزانه تون
قطعا ما رو در پیشبرد اهداف سایت در جهت بهترینها رهنمون میشید و ما صمیمانه از شما سپاسگزاریم ...
در زمینه مواردی که فرمودید بر اساس امکانات و شرایط موجود در حال حاضر ساختار کنونی قابل تغییر نیست
ولی مدیریت سایت قول دادند با ایجاد تغییراتی انشالله مراتب رضایت شما دوستان رو تا حدودی فراهم کنند
که امیدواریم این امر به شایستگی محقق بشه .....

عرفان سلیم زاده
17th February 2014, 12:50 PM
با سلام خدمت شما بزرگوار[golrooz]
و تشکر از توضیحاتتون.....
این پیشنهادی که فرمودید مستلزم بکارگیری افراد زبده و کارشناس در زمینه های مورد نظر هست
شاید نیاز باشه تیمی از کارشناسان رو ما برای این منظور در نظر بگیریم...
که بتونند بصورت کامل و دقیق اشراف لازم رو به امور داشته باشند
و توانایی شناسایی نقاط قوت و ضعف رو در هر شرایطی داشته باشند
یعنی توانمندی مدیریت بحران نیز از محارت هاشون باشه
پیشنهادتون خیلی خوب و موثر میتونه باشه چنانچه شرایط و امکانات نیز پاسخگو باشه و چنین امکانی رو بشه فراهم کرد...
من نظرات و پیشنهادتون رو جهت بررسی به مدیریت سایت ارجا دادم...
انشاالله متعاقبا پاسخ رو در همین تاپیک ارسال خواهیم کرد...

ایده های شما رو به عنوان مکمل این طرح قبول و تایید میکنم دستتون درد نکنه[golrooz][golrooz][golrooz]
بازم ممنون از پیگیری که انجام میدید[golrooz]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد